moshaverrkhob
moshaverrkhob

بر طبق يك مطالعه ي جديد استفاده ي مداوم از رسانه هاي اجتماعي به صورت ۲۴ ساعته و در هفت روز هفته مي تواند باعث پايين امدن كيفيت خواب شود كه اين مساله باعث افزايش ميزان خطر ابتلا به افسردگي در نوجوانان مي شود.

در يك مطالعه محققين ۴۶۷ نوجوان بين سنين ۱۱ تا ۱۷ سال را در مورد ميزان استفاده از رسانه هاي اجتماعي در طول روز مورد بررسي قرار دادند. در يك آزمون ديگر آنان كيفيت خواب نوجوانان، اعتماد به نفس، اضطراب و افسردگي نوجوانان را بررسي كردند. آنها همچنين بررسي كردند كه چگونه و تا چه حدي در تمام مدت بر اثر استفاده از رسانه هاي اجتماعي تحت فشار هستند.

محققين متوجه شدند كه استفاده از رسانه هاي اجتماعي در ميان شركت كنندگان به طور قابل توجهي با كاهش كيفيت خواب، اعتماد به نفس پايين، افزايش اضطراب، و سطح افسردگي در ارتباط است.

بر طبق گفته ي نويسنده هدر كللند وودز، از دانشگاه گلاسكو اسكاتلند: «به هر حال، زماني كه بحث كيفيت خواب مطرح مي شود، «بيدار ماندن در شب تاثير بخصوصي و مستقيمي را دارا مي باشد».

بر طبق گفته ي كللند وود «سنين نوجواني زماني است براي افزايش آسيب پذيري در مقابل افسردگي و اضطراب و كم خوابي مي تواند باعث تسريع اين مشكلات شود. تحقيقات به طور فزاينده اي نشان مي دهد كه ارتباط مستقيمي بين استفاده از رسانه هاي اجتماعي و احساس كلي بهزيستي در نوجوانان وجود دارد. او هشت تيپ شخصيتي براي افسردگي نوجوانان براي اطلاع والدين را بيان كرد.

كللند وود پيشنهاد مي كند كه خانواده ها از چيزي استفاده كنندكه آن را «غروب ديجيتالي» مي نامد براي كاهش تاثيرات استفاده از رسانه هاي اجتماعي بر روي خواب و داشتن احساس بهزيستي. دستگاه ها و نور هاي آبي را خاموش كنيد، چك كردن ايميل و رسانه هاي اجتماعي را متوقف كنيد، و به خودتان اجازه دهيد كه روزتان به اين صورت به پايان برسد، او مي گويد خواب بسيار مهم است بنابراين موبايلتان را كنار بگذاريد.

همچنين كللند وود تاكيد دارد كه استفاده از رسانه هاي اجتماعي به خودي خود فعاليت منفي اي نيست. «همه ي ما اين كار را انجام مي دهيم» او در گفتگو با Live Science گفت « به هر حال همه ما نياز داريم كه فكر كنيم كه چگونه و چه زماني آن لاين هستيم.»

منبع :ارتباط استفاده‌ي نوجوانان از رسانه هاي اجتماعي و اضطراب و كمبود خواب- مشاوره جنسي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۹ مهر ۱۳۹۸ ] [ ۱۲:۲۶:۱۴ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

افسردگي يكي از شايع ترين اختلالات تهديد كننده سلامت رواني در كشور و يكي از جدي ترين دغدغه هاي سلامت است كه ذهن ما را درگير كرده است. تضاد انجاست كه اين اختلال يكي از درمان پذيرترين اختلالات به وسيله روان درماني و يا دارودرماني مي باشد. هنوز هم حداقل يك سوم افراد مبتلا به افسردگي به سختي درجستجوي كمك براي درمان يا تشخيص درست هستند.

براساس برآوردها حدود 10تا 15 درصد از كودكان و نوجوانان در هر برهه زماني افسرده اند. تحقيقات نشان مي دهد كه از هر چهار نوجوان يك نفر در طول دوران متوسطه در آغاز چهارده سالگي يك رويداد مهم افسردگي را تجربه كرده است. اين رويدادها معمولاً در صورت عدم درمان ماه‌ها به طول مي انجامد. ضمن آنكه كه اين مسئله مهم احتمالاً بدون درمان نيز فروكش كند و اين دسته از نوجوانان در معرض خطر بالاتري از خودكشي به عنوان يكي از علل اصلي مرگ مير در نوجوانان قرار مي گيرند.

بعلاوه در طول رويداد درمان نشده افسردگي عمده نوجوانان احتمال بيشتري دچار اعتياد به مواد مخدر يا كناره گيري از فعاليت هاي عادي خود و گروه هاي اجتماعي شوند. لذا حتي در صورت كاهش رويداد افسرده كننده اين قبيل مسائل مخرب ممكن است همچنان ادامه يابند. نوع ميانه افسردگي يا به اصطلاح افسرده خويي در كودكان سن ابتدايي به سختي قابل تشخيص است. با اين وجود اين شكل از افسردگي واقعاً بسيار با دوام هستند. رويدادهاي معمولي چندين سال و اغلب بيشتر طول مي كشند. بسياري از بزرگسالان افسرده همان احساسات غمگيني، بي انگيزگي يا خودبيزاري از خود را در كودكي و يا نوجواني در بزرگسالي نيز در پيش مي گيرند.

اگرچه در كودكان خصوصيات عادي بزرگسالي ممكن است وجود داشته باشد با اين حال آنها به احتمال بيشتري نشانه هاي از عارضه هاي جسماني، گوشه گيري، رفتار ضداجتماعي، رفتارهاي چسبنده، كابوس ها و احساس خستگي را از خود نشان دهند. بله، بسياري از اين ويژگي ها در بين كودكان غيرافسرده متداول است. اما معمولاً زودگذر و حدود چهار تا شش هفته دوام مي يابد. در صورت تداوم اين نشانه ها ظرف دو ماه و عدم واكنش به مداخلات معقول والدين جاي نگراني است، از آنجايي كه به نظرمي رسد به جاي محدود كردن تنها يك جنبه تمام زندگي كودك را درگير كند.

در صورت وجود اختلافات زناشويي به زوج درمان گر (درخواست فرزندپروري مشاركتي در صورت طلاق) مراجعه كنيد. اگر هر دوي والدين افسرده باشند آنگاه ممكن است هر يك نياز به درمان فردي داشته باشند. گروه درماني براي كودكان اثر خاصي بر كودكان داراي مهارت هاي اجتماعي ناكارآمد دارد. به ويژه، خانواده درماني نيز بر كودكان بزرگتر يا نوجوانان بسيار مؤثر است. افسردگي در بين خانواده ها نسل به نسل مي چرخد و ممكن است زمينه بيولوژيكي داشته باشد. داروهاي ضدافسردگي اهميت خاصي در اين موارد دارند و حتي در صورت وجود دلايل اساساً روانشناختي بسيار اهميت مي يابند زيرا آنها باعث مي شوند كودك با بهره مندي از ديگر مداخلات به سطوح كاركردي مورد نياز دست يابد. از آنجايي كه كودكان و نوجوانان در مقايسه با بزرگسالان واكنش كمتر مثبتي به معالجات درماني افسردگي نشان مي دهند، منتفع شدن از يك روانپزشك كودك متخصص روان داروشناسي كمك بسيار بزرگي است.

منبع :افسردگي در كودكان و نوجوانان- تربيت كودك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۹ مهر ۱۳۹۸ ] [ ۱۲:۲۲:۲۱ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

تجربه ي احساساتي از قبيل غم و اندوه، بي حوصلگي، خستگي مداوم و احساس تنهايي، بغض و شكست مي تواند تا حد زيادي پيش بيني كننده ي افسردگي باشد.

در اين حالت ممكن است افكاري مبني بر خودكشي يا بي ارزشي و بودن فكرتان را اشغال كند و تجربه ي آن ها به مدت بيشتر از ۶ ماه مي تواند نشان دهنده ي افسردگي و نياز ضروري به درخواست كمك تخصصي باشد.

فرد اقسرده علي رغم ميلش نمي تواند اري را پيش ببرد، كلاس هاي مختلف ثبت نام مي كند اما در هيچ كدام شركت نمي كند، كارهاي ناتمام زيادي دارد.

او ممكن است حالاتي مانند كاهش يا افزايش ميل جنسي، ساعات خواب، اشتها و خلق و خود را نيز تجربه كند.

امروزه افسردگي به عنوان بيماري رايج قرن شناخته شده و عدم اقدام براي درمان آن مي تواند شرايط را بسيار سخت و غير قابل كنترل كند.

افسردگي يكي از مقاوم ترين انواع اختلالات در برابر درمان است و بهتر است براي رفع آن حتما از يك متخصص كمك بگيريد.

افسردگي و ساير بيماري هاي جسمي

بي حوصلگي و بي تحركي ناشي از افسردگي مي تواند شما را به سمت تجربه ي مواردي از قيل چاقي مفرط نيز سوق دهد.

اما لازم است بدانيد كه برخي بيماري هاي جسمي مانند كم كاري تيروئيد، كمبود آهن، كلسيم و منيزيم در بدن نيز مي توانند علايمي مشابه با افسردگي ايجاد كنند.

بناراين در صورت تجربه اين علايم لازم است ابتدا به پزشك مراجعه نماييد و در صورتي كه مشكل جسمي وجود نداشت، علايم تان را با روانشناس و روانپزشك بررسي كنيد.

آيا داروهاي ضد افسردگي اعتياد آورند؟

به طور كلي داروهاي ضد افسردگي از جمله ضدافسردگي هاي سه حلقه اي و بنزوديازپين ها، اثري مسكن و آرامبخش دارند و از طريق ايجاد ممانعت در بازجذب سروتونين منجر به بهبود خلق مي شوند.

انچه ضروري است بدانيد اين است كه در شرايط افسردگي، خلق تان از حد معمول پايين تر است و نياز به مصرف دارو داريد.

اگر احساس مي كنيد كنترل علايم براي تان به شدت سخت شده لازم است تا طبق تجويز روانپزشك مصرف داروي ضد افسردگي را آغاز كنيد و به صورت همزمان از يك روانشناس نيز كمك بگيريد.

در بسياري از موارد مراجعه ي صرف به روانشناس و يا روانپزشك ، كفايت نمي كند و لازم است تا هر دو را در كنار هم تجربه كنيد.

پس از مدتي ممكن است روانپزشك تان تشخيص دهد كه دوز دارو قابل كاهش است و به مرور زمان مي توانيد آن را كنار بگذاريد.

در برخي شرايط نيز ممكن است تشخيص اين باشد كه تا پايان عمر نياز به مصرف داروي ضدافسردگي وجود دارد.
اين حالت در بيشتر موارد در افسردگي هاي داراي ريشه ي ژنتيكي صدق مي كند.

چگونه با غول افسردگي مقابله كنيم؟

به عنوان يك فرد افسرده ممكن است احساس كنيد افسردگي همه ي زندگي تان را فراگرفته و از طريق آن فلج شده ايد.

بسياري از افراد افسرده ممكن است در مقابل افسردگي شان احساس ناتواني و ياس كنند و آن را بسيار قدرتمند تر از خودشان ادراك كنند.

اگر قصد داريد تا بتوانيد به يك زندگي شاد، پر نشاط و فعال برگرديد و از افسردگي رها شويد، لازم است چند نكته ي طلايي را بدانيد.

 

كنترل افسردگي در دو قدم

بر اساس توضيحات داده شده براي كنترل افسردگي تان دو گام اساسي برداريد:

۱) ليستي از رفتارهاي تازه بنويسيد و شروع به اجراي آن ها كنيد.

۲) در شراطي كه خلق تان پايين است و افسرده ايد، سوال طلايي مربوط به افكار را از خودتان بپرسيد.

سپس فكر تان را متوقف كرده و با آن به صورت منطقي چالش كنيد.

چالش با افكار باعث مي شود تا احساس تان نيز تغيير كند و از حالت ياس و نااميدي به سمت اميدواري و شادي حركت كنيد.

به عنوان مثال اگر فكري مانند ” شرايط زندگي م اصلا خوب نيست. خيلي اوضاع افتضاحه” در ذهن تان رژه مي رود مي توانيد با آن به شكل زير چالش كنيد :

” درسته كه از زندگي ام صد در صد راضي نيستم اما براي تغيير شرايط در حال تلاشم و اوضاع هميشه اينطور نمي مونه. همچنين در زندگي ام شرايط خوبي نيز دارم كه ممكن است خيلي از افراد ديگر نداشته باشند “.

با انجام مستمر دو گام طلايي بالا مي توانيد بر افسردگي تان غلبه كنيد و كنترل زندگي تان را با قدرتي دوباره در دست بگيريد.

يادتان باشد كه در اين شرايط نياز به حمايت، تاييد و تشويق خودتان داريد و سرزنش و منفي گويي مي تواند براي تان در حكم سمي مهلك باشد.

منبع :غول افسردگي تان را شكست دهيد.- مركز مشاوره روانشناسي مشاورانه

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۹ مهر ۱۳۹۸ ] [ ۱۲:۱۷:۵۸ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

روش درمان افسردگي يك بيماري روحي است كه موجب احساس غم و اندوه و ناراحتي و بي حالي روحي در فرد مي شود.

اغلب مردم گاهي احساس ناراحتي، افسردگي و غم و غصه مي كنند.

احساس افسردگي و غم انگيز شدن براي واكنش طبيعي بدن به مشكلات زندگي.

و از دست دادن چيزها و كساني كه به آنها علاقه دارند.

اما زماني كه احساس مي كنيد اين غم و اندوه، زمان و پول خود را براي بيش از چند روز.
يا چند هفته هدر مي دهد، شما از افسردگي رنج مي بريد.

درمان افسردگي

آمار در ايران نشان دهنده افزايش شيوع افسردگي در كشور است.

به گفته وزير بهداشت، بيش از دوازده درصد از ايرانيان افسرده هستند.

علائم افسردگي چيست و درمان افسردگي چگونه است؟

علائم افسردگي گرايش فرد ممكن است به مصرف الكل يا مواد مخدر باشد.

احساس درد و افسردگي به هم مربوط هستند.

درد مكرر مي تواند خطر افسردگي را افزايش دهد.

و خود افسردگي مي تواند احساس درد را ايجاد كند.

زيرا هر دو از اين شرايط بر مغز انتقال مي يابند.

احتمال ايجاد درد مداوم در افراد افسرده چند برابر بيشتر از ساير افراد است.
بسياري از ما افسردگي را نوعي بيماري روحي مي دانيم.

اما در اين اختلال، بدن نيز مي تواند در ذهن و احساسات ما دخالت كند.

و علامت هايي را نشان مي دهد كه معمولا براي فرد بسيار آزار دهنده است.

مقالات سايت توسط تيم تخصصي مشاوران و روانشناسان “كانون مشاوران ايران “تهيه و پشتيباني شده است.

افزايش شيوع افسردگي

افسردگي و اختلالات خواب با هم در ارتباط هستند.
معمولا افراد مبتلا به افسردگي شديد خوب نمي خوابند.

كنترل خشم در محيط كار

يا خواب مي كم دارند. افسردگي و درد هاي عضلاني و بي حالي با هم ارتباط دارند.

درد مي تواند نشانه اي از مشكلات قلبي، ريوي، هضم و ساير مشكلات باشد.

شما بايد در مورد علل احتمالي اين نوع درد با پزشك خود مشورت كنيد.

با اين حال، اگر علل رايج و خطرناكي از اين نوع درد در يك فرد بدون علت فيزيكي بررسي شود.

مي توان نتيجه گرفت كه چنين دردي مي تواند ريشه هاي روان رنجور و به ويژه افسردگي را داشته باشد.

افسردگي و خستگي و خستگي بيش از حد با هم در ارتباط هستند.

افسردگي و اختلالات خواب

اگر به رغم بقيه و خوابيدن خسته و آرام نباشيد .
و انرژي نداشته باشيد كه عادت روزانه خود را انجام دهيد.
ممكن است علائم افسردگي داشته باشيد.
با توجه به مطالعات انجام شدهاست.
افراد مبتلا به افسردگي چند برابر بيشتر از افرادي.
كه به طور طبيعي مبتلا به خستگي ناخواسته هستند.
با خستگي و بي حوصلگي سه برابر مواجه مي باشند.
افسردگي و درد عضلاني و مفصلي با هم ارتباط دارند.
احساس درد و افسردگي مربوط به هم هستند.
درد مكرر مي تواند خطر افسردگي را افزايش دهد.
و خود افسردگي مي تواند احساس درد را ايجاد كند.
زيرا هر دو از اين شرايط بر مغز انتقال مي يابند.
احتمال ايجاد درد مداوم در افراد افسرده سه برابر.
بيشتر از كساني است كه مشكل افسردگي ندارند.

ورزش و افسردگي

تحقيقات نشان مي دهد كه داشتن برنامه منظم فيزيكي نه تنها باعث مي شود.
كه بدن شما مناسب تر باشد، بلكه باعث انتقال مواد شيميايي در مغز مي شود.
كه باعث افزايش حساسيت و كاهش حس درد مي شوند.

اگرچه ورزش باعث رفع افسردگي نمي شود، اما مي تواند به بروز علائم در طول زمان كمك كند.

اگر شما از افسردگي رنج مي بريد، احتمالا انرژي و انگيزه اي براي ورزش و تمرين پيدا نكنيد.

اما به ياد داشته باشيد كه ورزش مي تواند انرژي شما را افزايش دهد.

احساس خستگي و بي حسي شما را كاهش دهد و به خواب شما كمك كند.

منبع :روش درمان افسردگي- كانون مشاوران ايران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۹ مهر ۱۳۹۸ ] [ ۱۲:۰۷:۳۹ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

من بايد چه مدت به مصرف داروي افسردگي ادامه بدهم؟ و چه داروي ضد افسردگي چه عوارضي دارد؟

به منظور اينكه داروهاي ضد افسردگي تاثير خودشان را بگذارند، نياز به زمان دارند. اكثر افراد در طول چند هفته بهبود مي يابند.

ولي ممكن است كه براي كنترل شدن علائم افسردگي، نياز باشد كه تا شش هفته به مصرف دارو ادامه داد.

بعد از آنكه شروع به بهبود كرديد، معمولا نياز خواهيد داشت كه حداقل به مدت شش ماه مصرف داروهاي خودتان را ادامه دهيد.

اختلال افسردگي چيست؟

اين كار به شما كمك خواهد كرد كه به صورت كاملي بهبو يابيد و از برگشت علائم پيشگيري كنيد.

اكثر افراد نياز ندارند كه مصرف داروهاي خودشان را به مدت چند سال ادامه دهند، ولي در صورتي كه قبلا هم دچار افسردگي شده باشند، ممكن است كه مجبور به اين كار شوند.
مدت زمان مصرف داروي افسردگي چقدر است؟مدت زمان مصرف داروي افسردگي چقدر است؟

به دست آوردن بيشترين نتيجه از مصرف داروي افسردگي

هر دوز از دارو را در زمان توصيه شده توسط پزشكتان مصرف كند.

زماني كه مصرف يك دارويي را شروع مي كنيد، اجازه بدهيد تا يك مدت زماني بگذرد و اين دارو تاثير خودش را نشان بدهد.

بدون مشورت با روان پزشك خودتان، داروي ضد افسردگي خودتان را تغيير ندهيد.

در صورتي كه داراي يك سري علائمي باشيد كه فكر مي كنيد عبارت از تاثيرات جانبي داروهاي افسردگي مي باشند، اين مورد را در سريع ترين زمان ممكن با پزشكتان مطرح كنيد.

درمان افسردگي

تاثيرات جانبي احتمالي چه مواردي هستند؟

داروهاي ضد افسردگي در برخي مواقع مي توانند به بروز برخي از تاثيرات جانبي منجر شوند، به خصوص در زماني كه شما مصرف يك داروي جديدي را شروع مي كنيد.

تاثيرات جانبي مابين داروهاي مختلف و افراد مختلف متغير مي باشند.

از پزشك يا دارو فروش خودتان بخواهيد كه تاثيرات جانبي داروهاي مصرفي تان را به شما توضيح بدهند.

شما مي توانيد يك برگ چاپ شده را درخواست كنيد، يا در سايت هاي زير، اطلاعات مورد نيازتان را در رابطه با داروها به دست بياوريد:

اخبار دارويي: www.nps.org.au

موسسه دارويي نيوزلند www.medsafe.govt.nz

در صورتي كه داراي يك سري تاثيرات جانبي باشيد كه شما را اذيت مي كنند، در رابطه با اين شرايط با پزشك خودتان صحبت كنيد.
به دست آوردن بيشترين نتيجه از مصرف داروي افسردگيبه دست آوردن بيشترين نتيجه از مصرف داروي افسردگي

آنها به صورت دقيقي بررسي خواهند كرد كه اين دارو چه تاثيري بر روي شما دارد و همچنين داراي چه نوع تاثيرات جانبي مي باشد.

پزشكان مي توانند از طريق تغيير دوز دارو يا استفاده كردن از ساير داروها، اين تاثيرات جانبي را كاهش دهند.

برخي از تاثيرات جانبي مي توانند در طول چند روز بهتر شوند و برخي از آنها مي توانند با استفاده از ساير داروها درمان شوند.

سوالاتي كه بايد در مورد داروها پرسيده شوند

اسم اين داروي افسرگي چيست؟
اين دارو چه كمكي به من مي كند؟
من بايد چه دوزي از آن را مصرف كنم؟ آيا در صورت نياز، ميزان دوز مصرفي آن مي تواند كاهش يا افزايش پيدا كند؟
چه زماني و چند وقت به چند وقت بايد اين دارو را مصرف كنم؟
تاثيرات جانبي اين داروها چه مواردي هستند؟
آيا در طول مصرف دارو مي توانم از آبجو، مشروب و ساير نوشيدني هاي الكلي استفاده كنم؟
آيا مي توانم اين دارو را به همراه داروهاي قبلي خودم مصرف كنم؟
در صورتي كه مصرف داروي ضد افسردگي را فراموش كنم، چه كاري بايد انجام دهم؟
اين دارو را بايد براي چه مدت زماني مصرف كنم؟
به چه نحوي بايد تشخيص بدهم كه آيا اين داروها تاثير دارند يا بي تاثير مي باشند؟
هزينه اين دارو چقدر مي باشد؟

راه هاي درماني افسردگي در دوره نوجواني ، جواني و ميانسالي و افسردگي فصلي و دوره اي همچون دوره كنكور و زايمان و بارداري

روش هاي نوين درماني بيماري دوقطبي در روان پزشكي و روان شناسي با رويكردهاي مختلف درماني بدون دارو و دارو درماني به منظور درمان اسكيزوفرني

درمان ترس و فوبيا از جمعيت، جامعه گريزي، حيوانات ، ترس از ازتفاع ، فوبيا اجتماعي ، فوبيا محيط محصور و غيره و رفع اختلال ارتباطي و رفتاري بين خانواده و نوجوان و يا ارتباطي فرد با اجتماعي با هيپنوتراپي و روان درماني تخصصي

منبع :مدت زمان مصرف داروي افسردگي چقدر است؟- مشاوره


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۹ مهر ۱۳۹۸ ] [ ۱۲:۰۲:۴۳ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

شما اگر فردي باشيد كه بنا به هر دليلي، دچار افسردگي در زندگي شده ايد بين رابطه جنسي با همسر و زندگي عاشقانه با وي و درمان افسردگي كدام را انتخاب مي كنيد؟

متاسفانه طبق تحقيقات انجام شده بسياري از خانم ها زندگي همرا با لبخند و شادي بيشتر را به زندگي همراه با همسر ترجيح مي دهند اما اصلاً چرا بايد فردي كه ازدواج كرده افسرده باشد؟! پرداختن به اين مبحث زمان زيادي را مي طلبد كه در آينده به آن خواهيم پرداخت اما فردي كه آگاهانه ازدواج مي كند مطمئناً افسردگي در زندگي وي جايي نخواهد داشت.

منبع :افسردگي و تاثيري كه بر روي ميل جنسي دارد - مشاوره ازدواج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۸ مهر ۱۳۹۸ ] [ ۰۶:۳۷:۲۲ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

زماني كه در يك رابطه قرار داريد، هر چقدر كه همسر شما به اين رابطه مربوط باشد، شما هم به همان ميزان مربوط خواهيد بود، و بالعكس.

بنابراين در صورتي كه همسر شما افسرده باشد، شناخت نحوه مديريت آن به صورت سالم، مفيد و حمايتي اهميت زيادي خواهد داشت – اين كار را بايد به خاطر سلامت رواني همسرتان انجام بدهيد.

مشاهده كردن همسرتان در يك وضعيت داراي سختي، همانند افسردگي، مي تواند براي هر دو شما سخت باشد. شايد ندانيد كه چه كاري بايد انجام بدهيد يا چه چيزي بگوييد.

همچنين ممكن است كه همسر شما از اينكه شما را درگير اين مشكل كرده است، احساس بدي داشته باشد.

ولي همچنان روش هايي براي دوست داشتن و حمايت كردن، شناختن و كمك كردن، همدلي كردن و تشويق كردن وجود دارد – بنابراين هر دو شما مي توانيد احساس خودتان را نسبت به يكديگر نشان بدهيد.

حتي با بودن ساده در كنار وي و تقديم كردن يك شانه درك كننده براي گريه كردن مي توانيد دنياي متفاوتي براي وي بسازيد.

مارال ديبلر[۱] به عنوان يك روان شناس باليني معتقد است كه “حمايت اجتماعي نقش مهمي را در بهزيستي عاطفي دارد.

افرادي كه با افسردگي مواجه هستند، تمايل دارند تا خودشان را از ساير افراد دور نگه دارند و نپذيرفتن كمك طرف مقابل براي آنها يك مورد عادي مي باشد.

بنابراين براي فردي كه دوست داريد و با افسردگي مواجه است، حمايت كردن شما از وي اهميت زيادي را در زندگي اش خواهد داشت.”

شما با مراقبت كردن از خودتان و آگاهي يافتن نسبت به نحوه مراقبت از همسرتان – حتي از طريق روش هاي محدود – مي توانيد به روشي از آنها حمايت كنيد كه مفيد باشد.

در ادامه چند توصيه ارائه شده توسط كارشناسان بيان شده است.

آموزش ببينيد

آشلي بتز[۲] / باستل

اولين و بهترين مورد عبارت از آموزش ديدن خودتان در مورد افسردگي، ماهيت افسردگي، و تاثير آن مي باشد.

ريتو ريمر[۳] به عنوان يك درمانگر به باستل گفته است كه “در مورد افسردگي و در مورد ماهيت افسردگي خاص مربوط به همسرتان موارد مورد نياز را ياد بگيريد.

دانش قدرت ايجاد مي كند”. همچنين شما با به دست آوردن شناخت بهتر نسبت به افسردگي، مي توانيد كمك مفيدي را به همسرتان ارائه بدهيد و از نيازهاي وي طرفداري كنيد.

به آنها بفهمانيد كه تنها نيستند

آندرئو زح به باستل

ريمر معتقد است كه افسردگي مي تواند باعث شود كه همسرتان يك ديدگاه منفي نسبت به خودش، دنيا و آينده خودش پيدا كنيد.

به همين دليل پذيرفتن احساسات آنها به جاي رد كردن آنها اهميت زيادي دارد. اين كار همچنين باعث خواهد شد كه همسر شما احساس تنها بودن نداشته باشد.

وي بيان كرده است “همانطور كه فرض شده است و قابل مشاهده هم مي باشد، گفتن آن و نشان دادن آن ارزش بسيار بالايي دارد.”

زماني كه مي خواهند صحبت كنند، توجه كاملي به آنها داشته باشيد

اشلي بتز/ باستل

هيچ فرد افسرده اي نمي خواهد و نمي تواند كه در مورد شرايط خودش صحبت كند. ولي در صورتي كه همسر شما نياز به صحبت كردن داشته باشد، سعي كنيد كه توجه كامل و مناسبي به وي داشته باشيد.

دكتر كميبرلي سياردلا[۴] به باستل گفته است “زماني كه همسرتان (موارد مهمي) را در مور حمايت عاطفي به شما بيان مي كند، توجه كاملي به وي بكنيد.

توجه كامل به معناي دور گذاشتن گوشي تلفن، خاموش كردن تلويزيون و انجام ندادن مسوليت هاي ديگر مي باشد. بدون هيچ نوع قضاوتي فقط به صحبت هاي وي گوش بدهيد.”

در صورتي كه آنها نخواهند صحبت كنند، به آنها بفهمانيد كه اين وضعيت نرمال مي باشد

اندرئو زح به باستل

در صورتي كه همسرتان بخواهد كه با شما راحت باشد و احساسات خودش را بروز دهد و يا در مورد آن صحبت كند، حتما آماده گوش دادن باشيد؛

همچنين به آنها بفهمانيد كه اگر تمايلي به صحبت كردن هم نداشته باشند، در وضعيت نرمالي قرار دارند. سياردلا بيان كرده است كه “سعي نكنيد زمان هاي خالي را با حرف زدن پر كنيد.

هر چند كه ممكن است احساس كنيد مي خواهيد گريه كردن يا بيان كردن درد همسرتان را متوقف كنيد، ولي شايد آنها به اين مورد نياز داشته باشند.

يك فضاي مناسبي را براي عواطف احساس شده از طرف آنها ايجاد كنيد.”

[۱] Maral Deibler, Psy.D

[۲] Ashley Batz

[۳] Ritu Reimer, MA, LPC

[۴] Dr. Kimberly Ciardella, LMFT

اختلال هاي روانشناسي از يادگيري، فزون خواهي جنسي تا ترك اعتياد
۱۵ روش مفيد براي درمان افسردگي همسر
اقدامات باليني در سلامت روان
درمان به وسيله مدل سيستم درون خانوادگي IFS
۸ عامل جلوگيري از خواب نامناسب و كابوس

به روش هاي محدودي به آنها قدرت و اختيار بدهيد

اشلي بتز / باستل

حتي در صورتي كه همسر شما در انجام دادن ساده ترين كار هم با چالش مواجه باشد، اين بدان معنا نمي باشد كه شما بايد به سرعت دخالت كنيد و كارهاي آنها را انجام دهيد.

استفاني كرين[۱] گفته است كه “آنها را نوازش نكنيد و مسوليت هاي آنها را كمتر نكنيد. به آنها اجازه بدهيد كه در مورد خانه، شغل و زندگي شان، خودشان تصميم گيري كنند. آنها را به يك قرباني تبديل نكنيد.”

آنها را به بيرون رفتن دعوت كنيد، حتي در صورتي كه خودشان نخواهند كه بيرون بيايند

اشلي بتز / باستل

حتي در صورتي كه همسر شما بخواهد كه تنها بماند، يا برنامه هاي موجود را به صورت مرتب كنسل كند، در مورد دعوت كردن وي به بيرون آمدن هيچ موقع تسليم نشويد.

مگان اي. جانسون[۲] به عنوان يك دكتر فعال در مركز مشاوره اي به باستل گفته است كه “افسردگي يك شرايط كاملا منزوي كننده اي مي باشد .

براي شخصي كه همسرش دعوت هاي صورت گرفته را به صورت مداوم رد مي كند، بيرون رفتن با همسرشان سخت مي باشد.

ولي براي فرد افسرده، شناخت اين موضوع كه همواره خواسته مي شوند و در نظر گرفته مي شوند، اهميت زيادي دارد.

افراد افسرده مي توانند حساسيت زيادي نسبت به تاثيراتي داشته باشند كه اين بيماري بر روي اشخاص محبوب آنها گذشته است .

همچنين شنيدن اين مورد كه افراد محبوب آنها دوستشان دارند، مي تواند منجر به ايجاد نيروي مجدد در اين افراد شود – حتي در صورتي كه آنها توانايي مشاركت كردن در تمامي زمان ها را نداشته باشند.”

در برابر شرايط تسليم نشويد

اندرئو زح به باستل

حتي در صورتي كه به نظر برسد كه همسر شما هيچ نوع پيشرفتي ندارد، هيچ وقت در برابر اين شرايط تسيلم نشويد.

لورا فونسكا[۲] به عنوان يك روان شناس به باستل گفته است كه “يكي از نكات مهمي كه وجود دارد، عبارت از جدا كردن همسرتان و افسردگي در ذهن تان مي باشد.

در برخي مواقع وجود داشتن افسردگي از وجود داشتن همسرتان محسوس تر مي باشد، ولي هيچ وقت تسليم نشويد.

اين مشكلات همچنان وجود دارند و همواره به ياد داشته باشيد كه مي توانيد اين مشكلات را حل كنيد.”

شما با مراقبت كردن از خودتان و انجام دادن يك سري كارهايي براي حمايت از همسر خودتان، همراه با يكديگر مي توانيد اين افسردگي را از بين ببريد.

منبع :۱۵ روش مفيد براي درمان افسردگي همسر- مركز مشاوره ايران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۸ مهر ۱۳۹۸ ] [ ۰۴:۵۲:۵۳ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

حتما تا به حال شنيده ايد كه زنان بيشتر مستعد افسردگي هستند، زنان هيجان پذيرتر هستند و…. براي بررسي دليل اين پديده بهتر است ابتدا سيستم مغزي را مورد بررسي قرار دهيم. كاراترين مدل براي شناخت مراحل تكاملي مغز مدلي است كه توسط پل مكلين تهيه شده است. اين نظريه مي گويد سه مرحله مختلف تكاملي براي مغز انسان رخ داده تا به شكل امروزي رسيده است . اين سه مرحله تكاملي عبارتند از:

مغز باستاني : اولين مرحله تكاملي كه فعاليت هاي حياتي انسان را كنترل مي كند.(در خزندگان به اوج تكامل رسيد)

مغز ليمبيك: بيشتر دربرگيرنده جنبه هاي احساسي ماست.

Neocortex : در نخستين ها شكل گرفت و در انسان به اوج تكامل رسيد. دو نيمه اين ناحيه نقش مهمي در تكامل زبان، فكر و انديشه انساني داشته اند(داراي توانايي يادگيري تقريبا نامحدود است). تفاوت ما با حيوانات همانطور كه در شكل هم نشان داده شده، در لايه سوم مي باشد

سيستم ليمبيك همانطور كه گفته شد در بر گيرنده جنبه هاي احساسي ماست، مطالعات نشان داده اختلال در فعاليت ليمبيك سيستم از علل اصلي افسردگي مي باشد. كاركردهاي مختلف اين سيستم به شرح زير مي باشد:

آهنگ هيجاني ذهن را تنظيم مي كند.
به رويدادهاي بيروني رنگ هيجايي مي زند.
وزن يا ارزش ذهني(عاطفي)رويدادها را مشخص مي كند.
خاطره هاي هيجاني مهم را ذخيره مي كند.
انگيزه را تعديل مي كند.
اشتها و تيم خواب را تنظيم مي كند.
در تنظيم و تقويت روابط بين فردي نقش دارد.
مستقيماً در پردازش بو نقش دارد.
ميل جنسي را تعديل مي كند.

پيامدهاي مثبت:

ـ زنان دسترسي بيشتري به هيجانات خود دارند.
ـ زنان در بيان هيجانات خود موفق تراند.
ـ زنان از توانايي بيشتري براي برقراري پيوند و روابط بين فردي برخوردارند.
ـ زنان در تشخيص بوها از شامه ي قوي تري برخوردارند. اين توانايي ب لحاظ تكامل به مادر كمك مي كرد تا بچه اش را شناسايي كند.

پيامد منفي

اينست كه، زنان بيشتر مستعد افسردگي هستند ، بويژه در مواقع تغييرات هورموني شديد مثل شروع بلوغ ، قاعدگي ، بعد از زايمان و يائسگي و زنان سه برابر مردان اقدام به خودكشي كنند.

منبع :چرا زنان بيشتر افسرده مي شوند؟- مشاوره جنسي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۸ مهر ۱۳۹۸ ] [ ۰۴:۴۸:۳۰ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

با توجه به انجمن روانشناسي آمريكا، روانشناسي مطالعه ذهن و رفتار است.

اين مطالعه ذهن، نحوه كاركرد آن و نحوه رفتار آن است.

APA اضافه مي كند كه آن را “پذيراي همه جنبه هاي تجربه انسان، از توابع از مغز به اقداماتي كه ملل، از رشد كودك به سالمندان مراقبت.”

روانشناسان و روانپزشكان براي كمك به افراد مبتلا به بيماري هاي رواني با يكديگر همكاري مي كنند ، اما آنها كاملا يكسان نيستند.

يك روانشناس از طريق روان درماني بيمار را درمان مي كند و به تغيير علائم رفتاري كمك مي كند.

نقش روانپزشك، كه يك دكتر پزشكي است، بيشتر به تجويز دارو و مداخلات ديگر براي مديريت بيماري هاي رواني تمركز مي كند.

روانشناسي چيست؟ چه شاخه هايي دارد؟

حقايق كلي در مورد روانشناسي
روانشناسي مطالعه رفتار و ذهن است.

انواع مختلف روانشناسي، مانند روانشناسي شناختي، پزشكي قانوني، اجتماعي و رشدي وجود دارد.

فرد مبتلا به بيماري كه بر سلامت رواني اش تاثير مي گذارد ممكن است از ارزيابي و درمان با يك روانشناس بهره مند شود.

يك روانشناس ممكن است درمان ارائه دهد كه بر سازگاري رفتاري متمركز باشد.

يك روانپزشك يك دكتر پزشكي است كه احتمال بيشتري دارد تا در مديريت پزشكي مشكلات بهداشت رواني تمركز كند.

منبع: مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-روانشناسي چيست؟ | چه شاخه هايي دارد؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۸ مهر ۱۳۹۸ ] [ ۰۹:۳۰:۵۴ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

آبسه بارتولين يك اختلال در يكي از غدد بارتولين است.

اين اتفاق مي افتد زماني كه يك كيست در غدد تشكيل شده و آلوده مي شود.

غدد بارتولين عبارتند از دو غده كوچك و نخاعي كه در هر طرف از واژن واژينال قرار دارند و مايع را به روغن زدن واژن اختصاص مي دهند.

اگر غدد مسدود شوند، مايع مي تواند به دام افتاده و باعث ايجاد كيست شود. يك كيست بارتولين آلوده ممكن است باعث آبسه شود.

يك فرد مي داند كه آيا آبسه وجود دارد زيرا باعث ايجاد درد شديد در يك طرف واژن، همراه با قرمزي و تورم در ناحيه عمومي مي شود.

ابعاد مختلف از قطر بسيار كوچك تا بيش از يك اينچ متفاوت است.

تقريبا ۱ در هر ۵۰ زن كيست و يا آبسه بارتولين را در برخي موارد تجربه مي كند. كساني كه در سن بارداري هستند، به ويژه در سن ۲۰ سالگي، بيشترين خطر را دارند.

در اين مقاله ما درباره علل و نشانه هاي آبسه بارتولين بحث مي كنيم.

ما همچنين در مورد درمان هاي پزشكي و داروهاي خانگي مي توانيم آبسه را درمان و علائم را كاهش دهيم.

آيا درمان هاي خانگي براي آبسه بارتولين جواب مي دهد؟

چه چيزي باعث آبسه بارتولين مي شود؟
زن در رختخواب به علت آبسه بارتولين مضطرب است

درد در طول رابطه جنسي و تب ممكن است علائم آبسه بارتولين باشد.

آبسه بارتولين زماني اتفاق مي افتد كه يكي از غدد آلوده، معمولا توسط باكتري ها، از جمله Escherichia coli ( E. coli ) يا عفونت هاي منتقله از راه جنسي (STIs)، كلاميديا و گونوره اتفاق مي افتد .

در مطالعهي ۲۱۹ زن با آبسه هاي بارتولين، تقريبا ۶۲ درصد از عفونت باكتريايي مثبت داشتند. E. coli شايعترين مجرمان بود كه مسئول ۴۳٫۷ درصد عفونت بود. باكتري نيز در موارد عفونت مجدد رايج بود.

تقريبا ۸ درصد موارد شامل بيش از يك نوع باكتري است.

منبع: مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-آيا درمان هاي خانگي براي آبسه بارتولين جواب مي دهد؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ مهر ۱۳۹۸ ] [ ۰۷:۲۰:۵۵ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی