moshaverrkhob
moshaverrkhob

خانواده همسر پيش از ازدواج مهم است؟ چقدر بايد خانواده همسر با شما تفاهم داشته باشد؟

اگر جزو كساني هستيد كه سعي مي كنيد براي هركاري زمان بگذاريد كم كم متوجه خواهيد شد كه وقت كافي براي همه كارها را نداريد. ولي مهم است كه خانواده همسر و خانواده خود را پس از ازدواج فراموش نكنيد.

نقش خانواده همسر
زندگي شما پس از ازدواج تغيير و تحولات زيادي را تجربه مي كند و مطمئناً اين تغييرات علاوه بر شما به خانواده شما هم فشار وارد مي كند.

اين وظيفه شما است كه تعادل را بين خانواده همسرتان در هر شرايطي حفظ كنيد.

به ياد داشته باشيد كه خانواده شما اهميت زيادي دارد ولي شما تصميم هاي اساسي زندگي را با همسرتان مي گيريد و خانواده شما نقشي در تصميم گيري هاي زندگي مشترك شما ندارند.

در ادامه ما به بررسي روابط شما با خانواده همسر و خودتان پرداخته ايم. سعي كنيد اين متن ها را به دور از غرض ورزي مطالعه كنيد و با ذهن باز به سوالات هر قسمت پاسخ دهيد.

فايل صوتي نقش خانواده همسر و خانواده پدري پس از ازدواج
شرمنده،مرورگر شما از تگ صدا پشتيباني نمي كند

پدر و مادرتان
چه از پدر و مادر همسرتان خوشتان بيايد چه نه، بايد بپذيريد كه آن ها بخش جدا نشدني از همسرتان هستند.

احتمال اين كه همسرتان پدر و مادرش را كه در تمام طول زندگيش كنارش بودند را فراموش كند تقريبا صفر درصد است، پس در ابتدا مطمئن باشيد كه با والدين همسرتان مشكلي نخواهيد داشت.

سوالات زيرا را در مورد پدر و مادر خودتان جواب دهيد.
نكته: به ياد داشته باشيد كه شما و همسرتان اين سوالات را جدا فقط درباره خانواده خود جواب دهد.

آيا پدر يا مادرتان مخالف ازدواج شما بوده اند؟
چنانچه به مشكل بربخوريد از خانواده تان كمك مي گيريد؟
اگر پدر يا مادر شما سبك زندگي شما را نپسندند چگونه رفتار مي كنيد؟
چنانچه والدين تان با همسرتان سر موضوعي به تفاهم نرسند. شما طرف كدام يك را مي گيريد؟
آيا همسرتان احساس مي كند كه بيش از اندازه به خانواده تان وابسته هستيد؟
آيا پدر و مادرتان در زندگي شما دخالت مي كنند؟
آيا پس از بازنشستگي پدر يا مادرتان، بايد از آن ها حمايت مالي كنيد؟
آيا تصميم داريد كه مدت زماني را پيش پدر و مادر خود زندگي كنيد؟
اگر همسر شما اذعان كند كه از پدر و مادر شما خوشش نمي آيد چكار مي كنيد؟
صحبت هاي پدر و مادرتان را بيش تر قبول داريد يا صحبت هاي همسرتان را؟
در اختلافات طرف خانواده تان را مي گيريد يا همسرتان را؟ توضيح دهيد.
اگر مجبور شويد از پدر و مادرتان كمك مالي بگيريد چه احساسي به شما دست مي دهد؟
پس از پاسخ به اين پرسش ها در مورد آن ها با همسر خود صحبت كنيد و تأثير آن ها را در زندگي آينده تان بررسي كنيد.

مي توانيد از در جلسات مشاوره ازدواج هم آن ها بررسي كنيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-نقش خانواده همسر و خانواده پدري پس از ازدواج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۱۸:۵۱ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

پاسخ مشاور ازدواج به سوالات: سن ازدواج مناسب چه زماني است؟ چه زماني ازدواج كنيم ؟ چه سني ازدواج كنيم ؟ چ سني براي ازدواج مناسب است ؟ اختلاف سني مناسب چقدر است؟

سن ازدواج
مركز مشاوره ستاره: ازدواج كردن در هنگام جواني مي تواند منجر به طلاق شود. اما انتظار بيش از حد طولاني هم مي تواند به همان اندازه مشكل ساز باشد. تحقيقات جديد نشان مي دهد كه روند طلاق در آمريكا در حال تغيير است. اما آيا ازدواج شما مي تواند در معرض خطر باشد؟

نظريه گلديلوكس در مورد سن ازدواج
كري كراويچ، مشاور ازدواج و خانواده در كلينيك افرا بيرمنگام در تروي ميشيگان مي گويد: “سن ايده آل براي ازدواج، با حداقل احتمال طلاق در پنج سال اول ، 28 تا 32 است.” اين تئوري ” Goldilocks “ناميده مي شود، ايده اين تئوري كه افراد در اين سن خيلي پير و خيلي جوان نيستند.

كراويچ توضيح مي دهد كه افراد بايد “به اندازه كافي پير” باشند تا تفاوت بين علاقه واقعي و عشق جواني را درك كنند، اما ” به اندازه كافي جوان” باشند كه بتوانند سازش كنند.

حداقل صبر كنيد تا مغز شما رشد خود را متوقف كند
آليشيا تاورنر، مشاور خانواده مي گويد: “سطح بلوغ مشخصي وجود دارد كه شخص با رسيدن به آن احتمالا در زندگي خود موفق مي شود و اين بلوغ معمولاً بعد از 25 سالگي اتفاق مي افتد.” “در عمل، زوج هايي را مي بينم كه در آستانه طلاق قرار گرفته اند. آن ها قبل از اينكه خودشان را پيدا كنند و قبل از آنكه جواني كنند ازدواج مي كنند. “

از ديدگاه علمي، لوب فرونتال آخرين قسمت از مغز است كه به بلوغ مي رسد، و بلوغ آن مي تواند در 25 سالگي يا حتي 30 سالگي اتفاق بيفتد. تصميمات زندگي كه قبل از 25 سالگي گرفته مي شوند ممكن است مشكل ساز باشند.

به عبارت ديگر، ازدواج هاي نوجوان و بسياري از جوان معمولاً محكوم به شكست است. از نظر آماري، فردي كه در سن 20سالگي ازدواج مي كند، بيش از 50 درصد نسبت به فرد 25 ساله، احتمال دارد طلاق بگيرد.

مؤسس حقوقي PA در فورت لادرديل، فلوريدا مي گويد: “در اواخر سن 20 و اوايل 30 سالگي زمان مناسبي براي ازدواج است زيرا فرد در اين سن از نظر مالي هم سامان مي گيرد.” “در اين سن عشق واقعي تر است و افراد نسبت به انتظاراتشان واقع نگر تر هستند.”

خيلي صبر نكنيد
افراد در 30 سالگي نه تنها بالغ هستند، بلكه معمولاً تحصيل كرده هستند و تمايل دارند كه از وضع اقتصادي مطمئن تري برخوردار باشند (مشكلات پول مي تواند يك عامل اصلي طلاق باشد.) يك مطالعه در زمينه خانواده (2006 – 2006) نشان داده است كه پس از 32 سالگي هر سال 11 درصد احتمال ازدواج كم تر مي شود.

با اين حال – و اين با يافته هاي قبلي تفاوت دارد – احتمال طلاق پس از 32 سالگي هر سال پنج درصد افزايش مي يابد. از حدود سال 2000، خطر طلاق براي افرادي كه در 30 سالگي ازدواج كرده اند كاهش يافته است. به بيان ساده: زوج هايي كه پس از 32 سالگي ازدواج مي كنند، بيش تر احتمال دارد كه طلاق بگيرند.

تقريباً براي همه – صرف نظر از جنسيت، نژاد، مذهب و ساختار خانوادگي كه در آن رشد كرده اند – اواخر دهه 20 به نظر مي رسد كه بهترين زمان براي ازدواج باشد.

مجردي طولاني
آمارگيري ذكر شده فقط در مورد ازدواج تا 45 سالگي صدق مي كنند. پس ازدواج در سن بالا مي تواند موفقيت آميز هم باشد. با بالا رفتن سن معيار ها دشوار تر مي شود و فرد كم تر قادر به سازش با همسرش مي گردد و افراد ديگر كسي را پيدا نمي كنند كه حاضر شوند بقيه عمر خود را با او سپري كنند.

جف اندرسون، وكيل خانواده دالاس مي گويد، “اگر كسي در سن 30 يا 40 سالگي ازدواج نكرده باشد، احتمال كمي دارد كه بتواند سازش لازم را در زندگي نشان دهد.”

البته، تمام داده ها مي توانند اشتباه باشند، عشق توجهي به سن شما ندارد. اندرسون مي گويد: “هيچ دو نفري يكسان نيستند.” و من نمي خواهم يك زوج همديگر را از دست بدهند فقط براي اين كه فكر مي كنند در سن مناسبي قرار ندارند. “

منبع:كانون مشاوران ايران-سن ازدواج مناسب و نامناسب


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۴:۵۹:۳۷ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

ازدواج با فرد افسرده مي تواند زندگي مشترك را با چالش هاي عميقي رو به رو سازد. به طور معمول، هر چه افسردگي فرد بيشتر و عميق تر باشد، رفتارهاي روزمره او نيز مانند عملكرد شغلي و خانوادگي با آسيب هايي رو به رو خواهد شد در اين شرايط زندگي با ساير اعضاي خانواده سخت تر مي شود و ممكن است بر رابطه ميان تمام اعضا تاثير بگذارد.

اما راه چاره چه چيزي مي تواند باشد؟ آيا فردي كه به افسردگي مبتلا مي شود قادر نخواهد بود زندگي مشترك موفقي داشته باشد؟

در صورتي كه شما هم با اين سوالات رو به رو هستيد و ذهن تان درگير اين سوالات است در اين مقاله به مسائل مهم راجع به ازدواج با فرد افسرده مي پردازيم كه مطالعه آن مي تواند براي شما مفيد باشد، اولين قدم اين است كه راه هاي كمك به فرد افسرده را بياموزيد، براي اين كه اطلاعات خود را در اين خصوص افزايش دهيد بهتر است از مشاوره خانواده كمك بگيريد تا بهترين راهكارهاي تخصصي را در اختيار شما بگذارند.

ازدواج با فرد افسرده منجر به طلاق مي شود؟
برخي از افراد با اين سوال مواجه مي شوند كه آيا افسردگي همسر بر روي دوام ازدواج اثر مي گذارد و منجر به طلاق مي شود؟ بر اساس نظر متخصصان افسردگي به طور مستقيم منجر به طلاق نمي شود و اگر براي بهبودي فرد تلاشي صورت نگيرد اين اختلال به پيامدهاي ثانويه اي مي انجامد كه منجر به جدايي نهايي مي شود.

بهتر است در مورد افسرده خويي اطلاعات خود را افزايش دهيد. فردي كه دچار افسردگي شده است به مرور زمان اعتماد به نفس خود را از دست مي دهد و نسبت به اطرافيان خود گوشه گير مي شود و ترجيح مي دهند تنها باشند و از جمع دوري مي كنند.

در صورتي كه افسردگي شدت يابد علائم آن به زندگي مشترك تان آسيب خواهد زد و بين شما و همسرتان سردي و فاصله به وجود مي آورد، زماني كه فاصله ميان آن ها بيشتر شود به جدايي قطعي و يا طلاق عاطفي منجر خواهد شد.

در حقيقت افسردگي از طريق تاثيرگذاري بر يكسري عوامل به صورت غيرمستقيم به زندگي مشترك آسيب وارد مي كند و فرد افسرده جزء افراد نامناسب براي ازدواج مي باشند، زيرا فردي كه به افسردگي مبتلا مي شود انگيزه لازم براي انجام فعاليت هاي شغلي ندارد و به خاطر بي انگيزگي دچار بيكاري و مشكلات اقتصادي مي شود و اين مسئله كانون خانواده را با چالش هايي رو به رو مي كند.

گاهي اوقات اين چالش ها باعث درگيري ميان اعضاي خانواده شده و حتي باعث افسردگي اعضاي ديگر مي شود.

منبع:كانون مشاوران ايران-ازدواج با فرد افسرده| حل سريع افسردگي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۵۹:۲۹ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

دروغ گفتن سراسر ضرر خواهد بود. شايد بتواند يك رابطه دوستانه را براي هميشه خراب كند، شايد آينده شغلي شما را به خطر بيندازد و يا شايد زندگي مشترك را از هم بپاشد.

نكاتي در اين باره كه بد نيست بدانيم:
اگر احتمال مي دهيد كسي در حال دروغ گفتن به شما است به اين موارد توجه كنيد تا زود قضاوت نكنيد.
۱)هميشه پايه و اساس هر حرفي را بسنجيد.
۲)هميشه به ياد داشته باشيد كه تشخيص فريب ۲ نوع خطر در بر دارد.
باور كردن دروغ_ باور كردن حقيقت يعني امكان دارد هنگامي كه شك كرديد كسي راست مي گويد يا در حال دروغگويي است دچار تشخيص اشتباهي مي شويد. پس بايد آگاهانه و با تمركز عمل كنيد.
۳)نديدن نشانه هاي دروغ دليل راست بودن حرف ها نيز نمي تواند باشد، البته علائم دروغگويي نيز هميشه بيانگر دروغ فرد نيست، بسياري اوقات با اينكه افراد در حال راستگويي هستند دروغگو به نظر مي آيند.

۴)پيش فرض هاي قبلي كه نسبت به فرد داشتيد را در مغز خود پيدا كنيد.
البته بايد ترتيبي صورت دهيد تا اين قضاوت ها بر نتيجه گيري هاي شما تاثيري نگذارد.
مثلا وقتي نسبت به آن فرد احساس حسادت كرديد نبايد او را دروغگو بخوانيد.

سرنخ هاي مشترك ميان صداقت و دروغگويي
در اين قسمت قصد داريم سرنخ هايي را به شما معرفي كنيم كه دروغگويي فرد را به شما ثابت كنند. البته صد در صد نمي توان به آن ها اتكا كرد اما شما را به هدف نزديك تر خواهند كرد.

اين سرنخ ها كدام هستند؟
۱)كش دادن صحبت و به بيراهه كشاندن آن
۲)مكث و وقفه انداختن بين كلمات به عبارتي حرف هاي برنامه ريزي نشده
۳)تپق زدن و خطاهاي گفتاري بسيار
۴)دستپاچه شدن چهره و جسم فرد
توجه داشته باشيد كه تمام موارد بالا ممكن است ويژگي هاي رفتاري يك نفر نيز باشند.

عوارض جسماني دروغ بر بدن انسان
شايد گمان نمي كرديد كه دروغگويي جسم شما را نيز تحت الشعاع قرار دهد!
مثلا در اين باره مي توان گفت وقتي كسي حرف دروغي از دهان خود خارج مي كند بلافاصله در مغز او هورمون كورتيزول آزاد مي شود و چند دقيقه بعد، حافظه سعي مي كند تا هم قسمت راست و هم قسمت دروغ ماجرا را به ياد بياورد كه بسيار سخت خواهد بود.
ضرب المثل دروغگو كم حافظه است صحت اين قضيه را نشان مي دهد.

احساس اضطراب بعد از دروغگويي
احساس استرس بعد از دروغگويي يكي ديگر از عواقب جسمي و رواني دروغگويي است.
در اين حالت فرد نسبت به دروغ هايي كه به اطرافيان گفته نگران و مضطرب مي شود.
در بعضي مواقع فرد دروغ گو سعي مي كند از اين به بعد با كسي كه به او دروغ گفته با مهرباني بيشتري رفتار كند يا اينكه تصميم بگيرند بر عكس اين قضيه اتفاق بيفتند.
گاهي اوقات نيز فرد در مقابل دروغ گويي خود بهانه تراشي مي كند مثلا مي گويد: من به اين دليل به او دروغ گفتم چون‌ او مرا قبلا به فلان كار مجبور كرده بود.
استرس هاي ناشي از دروغ گويي مي تواند مشكلات جسمي زيادي براي شما به وجود بياورد.
مشكلات فشارخون و سردردهاي شديد يكي از مشكلات از اين قبيل هستند. گاهي اوقات دروغ گويي سيستم گوارشي افراد را نيز تحت الشعاع قرار مي دهد.
ابتلا به اسهال، يبوست، هضم نشدن غذا و اسپاسم عضلاني و غيره در نتيجه دروغگويي فرد را دچار مشكل خواهد كرد.
طبق يك پژوهش در نوتردام كه درباره عواقب دروغگويي بوده، نتايج زير به دست آمده است.
در اين پژوهش ۱۱۰ نمونه به صورت داوطلبانه مورد بررسي قرار گرفته و از ميان آن ها نصف آن ها پذيرفتند كه از اين به بعد دروغ نگويند و نصف آن ها هيچ واكنشي نشان ندادند.
در آخر ۱۰ هفته گروهي كه قرار بود دروغ نگويند۵۴ درصد كمتر دچار خستگي و پيچيدگي هاي ذهني شده بودند و ۵۶ درصد كمتر به بيماري هاي جسمي مثل سردرد، سرگيجه و دل درد و مشكلات گوارشي مبتلا شده بودند.

منبع:كانون مشاوران ايران-عواقب دروغ گفتن در رابطه| آيا همسرم به من دروغ مي گويد؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۵:۱۰:۳۳ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

متأسفانه خيانت يكي از دردناك ‌ترين تجارب زندگي بشريت است و مي‌توان گفت كمتر حسي به ‌اندازه آن دردناك است. در اين قسمت قصد داريم با روش‌هاي بازسازي رابطه بعد از وقوع خيانت، آشنا شويم.

دكتر شرلي گلاس، متخصص ترميم روابط زناشويي و درمان خيانت معتقد است: فهميدن بي‌وفايي و دروغي كه توسط همسر شما گفته ‌شده اعتماد ميان شما را كاملاً از بين مي‌برد.

او در ادامه مي‌گويد: خيانت مي‌تواند طي چند لحظه، امن‌ترين و لذت‌ بخش‌ ترين مكان دنيا را ناامن كند. معمولاً هر كسي كه به همسرش وفادار نبوده در ابتدا سعي دارد همه‌چيز را انكار كند، اما ماه پشت ابر نمي‌ماند و اين خيانت بالاخره افشا مي‌شود. خود فرد نيز تحت فشار است و شما مضطرب، اين شرايط به‌ خودي‌ خود براي از پا درآوردن زندگي عاشقانه و پر آرامش شما كافي است.

وقتي از اصل خيانت مطلع شديد پس‌ از فروكش كردن احساسات عصبانيتتان، سعي كنيد از گفته‌هاي اين مقاله و منابع علمي در اين ‌باره استفاده كنيد تا بهترين تصميم را اتخاذ كنيد.

موفقيت در بازسازي رابطه پس‌ از خيانت
در ادامه سيزده ويژگي افراد موفق در بازسازي رابطه پس‌ از خيانت را شرح مي‌دهيم :

۱)همسران خيانتكاري كه بعداً موفق به بازسازي رابطه پس‌ از رابطه مي‌شوند، زودتر از هرچيزي حقيقت را به‌ صورت جزئي و كلي به همسر خود مي‌گويند و منتظر نمي‌شوند چيزي برملا شود.

وقتي همسر شما به‌ صورت داوطلبانه به كرده خود اعتراف مي‌كند، شانس بازسازي و بقاي اين زندگي را افزايش مي‌دهد. وقتي همه اين اتفاقات به رضايت همسر خيانت‌كار اتفاق مي‌افتد همسر خيانت ديده هر چقدر هم از اين رفتارها رنجيده باشد راحت‌تر مي‌تواند اعتماد كند.

وقتي فرد خيانت‌كار تصميم به گفتن حقيقت دارد اولين گام براي اعتمادسازي را طي مي‌كند و در مقابل اگر خيانت توسط همسر فرد يا اطرافيان افشا شود اعتماد كردن بسيار سخت‌تر خواهد بود. وقتي فرد توسط يك شخص از بي‌وفايي همسر خود مطلع مي‌شود به‌ سختي مي‌تواند دوباره اعتماد كند و فرد معتقد است اگر فلان شخص قضيه خيانت تو را به من نمي‌گفت تو هم نمي‌گفتي.

۲)وقتي فرد به پيشنهاد ديگران، خيانت به همسر را آغاز مي‌كند فرد خيانت‌كار مي‌تواند به‌ سرعت اعلام پشيماني و شرمندگي كند و شخصا موضوع را به همسرش اعلام كند.

در بازسازي رابطه پس‌ از خيانت، نه ‌تنها نحوه اعتراف كردن، بلكه عكس‌ العمل‌هاي همسر عهدشكن نيز اهميت دارد.

وقتي رفتار خيانت بار فرد توسط عوامل ديگري افشا شود، فرد به شدت احساس شرمندگي مي‌كند و اين شرمندگي مي‌تواند فرد را در مسير اعتمادسازي تا حدودي ياري كند افرادي كه در اين‌ باره موفق هستند سعي مي‌كنند كه حقيقت را با جزئيات براي همسر خود بگويند و در نتيجه همسر خيانت ديده نيازي براي كنكاش و سوال و جواب بيشتر نمي‌بيند. وقتي همسر خيانت ديده شرمندگي و اندوه را در چهره همسر خود مي‌بيند، سعي مي‌كند كمي به او اعتماد كند و تلاش مي‌كند او را هم كمي آرام كند. وقتي همسر آسيب‌ديده از همسر خود دروغ‌هاي بزرگ و انكار بشنود سخت‌تر مي‌تواند به همسر خود و ادامه زندگي اعتماد كند.

منبع:كانون مشاوران ايران-بازسازي رابطه بعد از خيانت | بازگشت به زندگي عادي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۲۰:۳۶ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

با احساس تنهايي در رابطه عاطفي چه كنيم؟ ( راه حل كاربردي)

حس تنهايي در رابطه عاطفي يك مسئله آزاردهنده مي باشد كه بسياري از زوجين با آن رو به رو مي شوند اين احساس تنهايي در حالي كه شما در كنار يكديگر هستيد مي تواند به علت هاي مختلفي به وجود آمده و به مرور شكل گرفته باشد.

يكي از مهم ترين دلايلي كه باعث احساس تنهايي مي شود كمبود مهارت هاي ارتباطي مي باشد.

كمبود مهارت هاي ارتباطي در برخي از موارد ريشه در وجود خود فرد دارد كه بايد اين مسئله مورد بررسي و درمان قرار گيرد. در صورتي كه شما درگير اين مشكل مي باشد در ادامه اين مقاله توضيحات جامعي در مورد اين موضوع بيان شده است كه مطالعه آن مي تواند براي شما مفيد باشد.

در انتهاي متن مي توانيد در مورد موارد زير پرسش و پاسخ و مشاوره رايگان انجام دهيد:

تنهايي اجتماعي چيست
درمان تنهايي
رهايي از تنهايي
عوارض تنهايي شديد
تنهايي و افسردگي
روانشناسي تنهايي
علت احساس تنهايي
احساس تنهايي در رابطه عاطفي
احساس تنهايي در رابطه عاطفي زماني به وجود مي آيد كه شما و فرد مقابل تان در يك مكان و در كنار يكديگر زندگي مي كنيد اما نمي توانيد با يكديگر ارتباط برقرار كنيد و هر دو شما از اين كه نمي توانيد ارتباط فيزيكي و رواني مناسبي را با يكديگر ايجاد كنيد احساس ناخوشايندي داريد.

نداشتن دوست صميمي و خوب هم مي تواند مزيد بر علت باشد بالاخره بايد در زندگي كسي باشد كه آدم با او احساس راحتي و درد دل كند.

همه اين دلايل باعث مي شود تا شما و همسرتان روز به روز از يكديگر دورتر شويد و صميميت عاطفي شما و شريك تان بيش از پيش كمرنگ تر شود و در ميان شما سردي و فاصله بيشتري به وجود آيد.

در اين شرايط شما به تدريج احساس تنهايي در كنار يكديگر خواهيد داشت و بايد در اين شرايط بر احساس تنهايي تان غلبه كنيد زيرا شما با فردي رابطه عاطفي دارد و تنهايي براي شما و طرف مقابل دشوار خواهد بود.

منبع:كانون مشاوران ايران-نگذاريد احساس تنهايي در رابطه عاطفي شما را خفه كند


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۵:۲۱:۴۱ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

چگونه همسر خوبي باشيم؟ آيا مي توان دوست خوبي براي همسرمان باشيم؟ به عنوان تازه عروس و داماد ممكن است فكر كنيد كه وظايف زناشويي در اولويت قرار دارند ولي با اين كار ممكن است كه دوستي و رفاقت با همسرتان را از دست بدهيد.

چگونه همسر خوبي باشيم؟
دقت كنيد كه شور و عشق، شما را از دوستي با همسرتان قافل نسازند زيرا عشق تنها مشخصه يك ازدواج خوب و سالم نيست.

در طول جلسات طلاق بسيار مي شنوم كه افراد مي گويند عشق بين آن ها بسيار قوي بوده اما نمي توانسته آن ها را كنار هم نگه دارد. اين بدين معني است كه ازدواج موفق به دوستي و رفاقت نياز دارد.

هيچ ازدواجي بدون دوستي زوجين پايدار نمي ماند. اگر روابط بين زوج هاي موفق را بررسي كنيم بين آن ها دوستي و رفاقت مستحكمي مي يابم.

اين قبيل زوج ها با همسرش مانند بهترين و عزيزترين دوست خود رفتار مي كنند. دوستي در بين زوجين عمق بيش تري به روابط آن ها مي بخشد و به بخشي از زندگي روزانه آن ها تبديل مي شود.


آيا با همسرمان دوست باشيم؟ چگونه همسر خوبي باشيم؟
مزاياي دوستي و رفاقت با همسر
در متن زير مواردي از خصوصيات و ويژگي هاي دوستي با همسر آورده شده است.

دوستان خوب در ارتباط با يكديگر با ملاحظه رفتار مي كنند و سعي مي كنند يكديگر را ناراحت نكنند.
دوستان و رفيقان به احساسات يكديگر احترام مي گذارند حتي وقتي كه با يكديگر اختلاف نظر دارند. شما هيچ وقت به دوست خود نمي گوييد كه احمق است و هنگام عصبانيت مغزش كار نمي كند. پس چرا بايد به همسرتان همچين چيزي بگوييد؟
دوستان واقعي در وقت سختي و نياز مي توانند روي يكديگر حساب كنند. شما هم بايد هنگام مشكلات اول از همسرتان تقاضاي كمك كنيد و در هنگام سختي مانند يك دوست وفادار در كنارش باشيد. شما هرگز دوستتان را در مواقع سختي تنها نمي گذاريد پس چرا اين كار را با همسرتان انجام دهيد؟
دوستان واقعي در هر شرايطي راهي موثر براي ارتباط بهتر با يكديگر پيدا مي كنند. معمولا دوستان صميمي از جزئيات زندگي يكديگر خبر دارند، با يكديگر به خريد مي روند، ورزش مي كنند و در كارها به يكديگر كمك مي كنند. اين نكات است كه باعث مي شود دوستي تداوم پيدا كند.
دوستان نقاط ضعف، مشكلات و معايب يكديگر را مي پذيرند و يكديگر را بخاطر اين مشكلات مسخره نمي كنند. شما دوستانتان را به دليل بي نقص بودن انتخاب نمي كنيد و وقتي حوصله ندارند سر به سر آن ها نمي گذاريد. همانند دوستتان كه انتظار نداريد بي نقص و عالي باشد نبايد اين انتظار را از همسر خود هم داشته باشيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-آيا با همسرمان دوست باشيم؟ چگونه همسر خوبي باشيم؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۳۱:۴۸ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

تغيير رفتار پس از ازدواج ( علل اصلي + راه حل)

دليل تغيير رفتار پس از ازدواج چه چيزي مي تواند باشد؟ بسياري از افراد بعد از ازدواج حس مي كنند كه روابطي كه در دوران نامزدي و قبل از ازدواج با همسرشان داشته اند بعد از ازدواج از بين رفته است، همانطور كه اميد به تغيير دادن همسر بعد از ازدواج وجود دارد در برخي موارد نااميدي از تغييرات منفي و يا بي علاقگي به وجود مي آيد.

بعد از ازدواج ممكن است زني متوجه شود كه همسرش نسبت به او بي علاقه مي باشد و مردي حس كند كه رفتار شريك زندگي اش بعد از ازدواج كاملا تغيير كرده است و محبت، عشق و فداكاري هاي گذشته را ندارد.

در صورتي كه علت اين تغيير رفتارها را بدانيد به شما كمك مي شود تا به صورت جداگانه براي حل و جلوگيري از مشكلات آينده در زندگي مشترك جلوگيري كنيد.

در اين مقاله به علل اصلي اين مسئله مي پردازيم و هم چنين در اين خصوص مي توانيد از مشاوره خانواده كمك بگيريد.

دليل تغيير رفتار پس از ازدواج، مقايسه دوران نامزدي و بعد از ازدواج
به طور معمول مقايسه هاي غلط شما را به اشتباه مي اندازد به عنوان مثال مقايسه دوران نامزدي و زندگي زناشويي اشتباه مي باشد به دليل اين كه اين دو دوره با يكديگر متفاوت مي باشند و زماني كه با يكديگر ازدواج مي كنيد از جز به جز زندگي يكديگر با خبر هستيد.

اما در دوران نامزدي چنين شرايطي وجود ندارد و اين دوران افراد سعي مي كنند تا تصوير خوبي از خود براي طرف مقابلشان ايجاد كنند و خشم و عصبانيت خود را نشان نمي دهند و تمايل دارند كه به نحو احسن عمل كنند، اما بعد از ازدواج افراد چهره واقعي شان را نشان مي دهند و رفتارهاي محافظه كارانه اش را كنار مي گذارند.

در اين دوران ممكن است كمتر به شما محبت و رسيدگي كنند در صورتي كه در مورد اين تفاوت ها آگاهي داشته باشيد و به خوبي با تفاوت هاي دوران نامزدي و بعد از ازدواج آشنا شويد به طور صحيح با تغييرات همسر رو به رو خواهيد شد و به طور سازگارانه با اين تغييرات كنار خواهيد آمد.

دليل تغيير رفتار پس از ازدواج، تغيير شرايط
ممكن است در مورد تغيير همسرتان بعد از ازدواج دچار خطاي شناختي شويد و آن چه كه شما را ناراحت و آزرده خاطر مي كند تغييرات شرايط و تغيير در نوع رابطه با همسرتان مي باشد.

همانطور كه در طول زندگي ظاهر فرد تغيير مي كند نمي توان انتظار داشت كه يك رابطه در سطح ثابت و بدون تغييري باقي بماند، پس بايد به اين نكته توجه كنيد كه احتمال دارد همسرتان تغيير نكرده باشد اما شرايط به وجود آمده ممكن است باعث تغيير در روابط شود و ايجاد شدن اين تغييرات براي رشد شما در رابطه الزامي مي باشد.

منبع:كانون مشاوران ايران-معجزه تغيير رفتار پس از ازدواج ( علل اصلي + راه حل)


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۹ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۲۸:۴۰ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

پر تكرارترين سوال ها در مورد مشاوره پيش از ازدواج به همراه پاسخ مختصر براي تهيه شده است. در صورتي كه اين سوالات پاسخگوي شما نيست. مي توانيد در بخش كامنت ها سوالات خود را مطرح كنيد.

مشاور ازدواج چه مي كند؟
نقش مشاور ازدواج اين است كه مكاني امن و بي طرف را براي زوجين فراهم كند تا بتوانند به راحتي خود را بروز داده و در مورد چالش هاي ذهني، استرس هاي خود و مشكلات موجود در رابطه، صحبت كنند. مشاور به صورت منصفانه در بحث شركت كرده و با تكنيك هاي مشاوره اي اجازه نمي دهد فردي به قلدري و يا تسلط در جلسه برسد و خواسته هاي خود را به طرف مقابل تحميل كند.

ميزان موفقيت مشاوره ازدواج چقدر است؟
در حال حاضر، ميزان موفقيت مشاوره زوجين در سطح جهان تقريباً 70 درصد است. بر اساس تحقيقات صورت گرفته ميزان موفقيت مراكز مورد تاييد كانون مشاوران ايران در سال 1400، 85درصد بوده كه از ميانگين بالاتر است.

دليل اين امر ايجاد سيستم تخصصي مشاوره و به كارگيري مشاوران كارآزموده است.

افرادي كه مشاوره پيش از ازدواج دريافت مي كنند علاوه بر انتخاب درست زوج خود، آمادگي بيشتري نسبت به ساير زوجين در زندگي مشترك دارند.

مهمترين دليل طلاق چيست؟
شايع‌ترين عواملي كه در طلاق گزارش شده‌اند، عدم تعهد، خيانت و درگيري زوجين به دليل عدم تفاهم و عدم آموزش پيش از ازدواج است. رايج‌ترين دلايل جهاني خيانت، خشونت خانگي و مصرف مواد گزارش شده است در بسياري موارد زوجين يكديگر را مقصر مي داند و مسئوليت رفتار خود را به عهده نمي گيرد.

عدم آشنايي كامل زوجين پيش از ازدواج و عدم آموزش براي مواجه با قهر مهم ترين دلايل مشكلات عاطفي و دوري زوجين در زندگي مشترك مي شود.

چه چيزي را به مشاور ازدواج نگم؟
شما براي مشاوره ازدواج زمان و هزينه پرداخت مي كنيد و مي خواهيد بهترين نتيجه را بگيريد. هنگامي كه پنهانكاري صورت گيرد و شما خود سانسوري كنيد، ديگر نمي توانيد نتيجه مناسبي را بگيريد.

چه مواردي باعث اتمام رابطه و جدايي مي شود؟
بر اساس تجارب روانشناسي عوامل زير نشانه پايان رابطه و مراجعه فوري به مشاور است:

فقدان صميميت جنسي در هر ازدواجي، ميل جنسي به مرور زمان تغيير مي كند. …
اغلب از همسرتان احساس خشم مي كنيد. …
ترجيح مي دهيد تنها باشيد تا با يكديگر زمان بگذرانيد
فقدان احترام. …
عدم اعتماد و شكاكيت. …
دوست نداشتن همسر …
همسرتان در چشم انداز آينده شما قرار نمي گيرد.
مدت زمان جلسات مشاوره ازدواج چقدر است؟
جلسات مي تواند از 45 تا 90 دقيقه طول بكشيد كه بسته به صلاح ديد مشاور و نوع نياز مراجعين است. اين زمان بايد به صورتي تنظيم شود كه مباحث تا حد مورد نظر پيش رود و در صورت نياز به زوجين تكاليفي براي جلسه بعدي داده شود.

زمان جلسه نبايد بيش از زمان گفته شده باشد زيرا باعث خستگي و فرسايشي شدن مشاوره مي شود.

منبع:كانون مشاوران ايران-پر تكرارترين و عجيب ترين سوالات از مشاوران ازدواج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۴۱:۳۵ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

ازدواج آسان واقعا شدني است؟ ( چند راهكار عملي)

آيا ازدواج آسان امكان پذير است؟ چگونه مي توانيم ازدواج آسان و ساده اي داشته باشيم؟ اين سوال براي بسياري از جوانان كه تصميم به ازدواج دارند پيش مي آيد، با توجه به شرايط فعلي جامعه و مواجه شدن جوانان با مشكلات اقتصادي و اجتماعي بسيار زياد، پاسخ به اين سوال دشوار مي باشد.

با آگاهي از راهكارهاي موثر و كمك گرفتن از روانشناس مي توانيد ازدواج آسان و موفقي داشته باشيد، در صورتي كه شما به دنبال ازدواج آسان هستيد و براي ازدواج آسان با دغدغه هاي كمتر با سوالات و چالش هاي رو به رو مي شويد بهتر است اين مقاله را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد.

ازدواج آسان به چه معناست و چه راهكارهايي دارد
مسلما تعريف ازدواج آسان از فردي به فرد ديگر متفاوت مي باشد، افراد بر اساس شرايط اقتصادي، خانوادگي و اجتماعي شان براي ازدواج برنامه ريزي و اقدام مي كنند بنابراين تعريف ازدواج آسان بر اساس وضعيت دو خانواده مشخص مي شود.

به طور كلي منظور از ازدواج آسان اين است كه در مسائل مالي و اجرايي ازدواج سختگيري نشود و روند ازدواج با سهل گيري و به آساني پيش رود و موانع ازدواج تا حد امكان كاهش يابد و هم چنين افراد موثر در خانواده ها سنگ اندازي نكنند.

براي اين كه در ازدواج مشكلات كمتري داشته باشيد و ازدواج شما به صورت آسان برگزار شود بايد در اين زمينه آگاهي تان را افزايش دهيد در ادامه اين مقاله راهكارهاي عمومي كه توسط متخصص توصيه مي شود را بيان مي كنيم:

آيا براي ازدواج آماده ايد؟
در قدم اول براي اين كه تصميم به ازدواج بگيريد و بتوانيد مسير ازدواج را با سهولت و آساني طي كنيد بايد آمادگي لازم را در خودتان ايجاد كنيد و با آگاهي كامل تصميم به ازدواج بگيريد و بي گدار به آب نزنيد، در واقع براي آغاز يك زندگي مشترك، داشتن آمادگي روحي و رواني فاكتور اساسي مي باشد كه شما بايد در تصميم گيري براي ازدواج به آن توجه داشته باشيد.

هم چنين مواردي مانند تقويت روحيه مسئوليت پذيري، صبر و تعهد و انعطاف پذيري رواني از جمله مواردي مي باشد كه به شما كمك مي كند آمادگي روحي تان را افزايش دهيد و هم چنين در برابر مشكلات و سختي هاي پيش رو به شما كمك مي كند.

مديريت روحيه ولخرجي و تجمل گرايي
برگزاري مراسمي باشكوه، خريد گران قيمت ترين جواهرات و زندگي در خانه اي با لوازمي لوكس براي همه افراد خوشايند مي باشد اما براي اين كه زندگي موفقي داشته باشيد بايد لذت هاي خودتان را به تعويق بيندازيد و آن ها را به درستي مديريت كنيد.

البته توجه داشته باشيد كه مديريت خواسته هايتان به اين معني نمي باشد كه از همه علايق خود بگذريد تا ازدواج كنيد بلكه بايد حد متوسط را رعايت كنيد و دخل و خرجتان را بسنجيد و با توجه به آن خرج تان، علايق و روحيه تجمل گرايي تان را مديريت كنيد و براي رسيدن به زندگي ايده آل با صبوري تلاش كرده و براي آن وقت بگذاريد.

در صورتي كه از تمام خواسته هايتان بگذريد در آينده بر روي كيفيت و سطح رضايت شما اثر مي گذارد و به زندگي تان آسيب وارد مي شود.

هم چنين اگر در ابتداي زندگي توقع داشته باشيد كه همه شرايط زندگي تان در بهترين و ايده آل ترين حالت ممكن باشد در اين صورت به شما آسيب بسياري وارد مي شود و احساس نارضايتي بيشتري خواهيد داشت بنابراين اين مسائل را بايد همان ابتداي زندگي با خودتان حل كنيد و از خودتان بپرسيد براي اين كه بهترين زندگي را براي خودتان بسازيد بايد چكار كنيد؟ راه هايي كه باعث بهتر شدن زندگي تان مي شود را بشناسيد و با همسر آينده تان راجع به زندگي ايده آل به اتفاق نظر برسيد و با يكديگر براي رسيدن به اين زندگي تلاش كنيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-ازدواج آسان واقعا شدني است؟ ( چند راهكار عملي)


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۳۵:۴۴ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی