moshaverrkhob
moshaverrkhob

نشانه هاي كودك خجالتي به شما كمك مي كند تا در موقعيت هاي جديد يا ناآشنا كه سخت است به آن ها كمك كنيد.كودك خجالتي و گوشه گير اگر احساس كند كه ديگران در حال نگاه به او هستند، مانند زماني كه با فرد جديدي ملاقات مي كند يا مجبور هستند در مقابل ديگران صحبت كند، به احتمال زياد دچار نگراني و اضطراب زيادي مي شود كه حتي ممكن است باعث مي شود كه كودك خجالتي و گوشه گيري شود.

بيشتر كودكان گاهي احساس خجالت مي كنند، اما كودكاني كه هميشه درگير خجالت و شرم هستند زندگي خود را مختل مي كنند. برخي از كودكان به مرور خجالت خود را كنار مي گذارند اما اكثر آن ها اين ويژگي را تا بزرگسالي حفظ مي كنند.

علت خجالتي بودن كودكان
روانشناسان بر اين باورند كه هم ژنتيك و هم محيط در خجالتي بودن كودك نقش دارند. برخي از كودكان به سادگي با حساسيت شديد نسبت به تحريكات بيروني متولد مي شوند (تاثير ژنتيك). گاهي اوقات خجالتي بودن كودك شما با تجربيات منفي مانند طعنه زدن يا طرد شدن توسط ساير كودكان، شرمساري يا عدم تاييد توسط محيط، تركيب مي شود.

۶ نشانه هاي كودك خجالتي و گوشه گير
۱. از بودن در مركز توجه متنفرند
برخي از بچه ها اهميتي نمي دهند كه در كانون توجه قرار بگيرند يا حتي دوست دارند كه توجه ديگران را جلب كنند. اما اگر كودك شما با اضطراب اجتماعي سروكار دارد از توجه ديگران دوري مي كند، دور بودن از مركز توجه يكي از بارز ترين نشانه هاي نشانه هاي كودك خجالتي مي باشد.

۲.كودك خجالتي و گوشه گير دوستان كمي دارند
كودكان خجالتي معمولا دوستان زيادي ندارند و محدوده دوستان خود را تا جايي كه مي توانند كوچك در نظر مي گيرند. شايد آن ها فقط يك يا دو دوست خوب داشته باشند و تمايل دارند از معاشرت با گروه هاي بزرگتر اجتناب كنند.

پيشنهاد مشاور: كمك به كودك براي پيدا كردن دوست


نشانه هاي كودك خجالتي

۳. آن ها نمي خواهند با افراد جديد ملاقات كنند
يكي از دلايلي كه كودك خجالتي مبتلا به اضطراب اجتماعي معمولاً دوستان زيادي ندارد اين است كه براي ملاقات با افراد جديد مشكل دارد.

اگر سعي كرده‌ايد فرزندتان را براي فعاليت‌ها يا بازي هاي گروهي ثبت‌نام كنيد و آن ها از آن ها ممانعت كرده و بازي هاي فردي را ترجيح داده اند احتمالا كودك شما خجالتي مي باشند.

۴. كودك خجالتي و گوشه گير بسيار ساكت هستند
بسياري از اوقات، زماني كه كودكان به سني مي رسند كه مي توانند آزادانه با هم ارتباط برقرار كنند نمي توان آن ها را ساكت كرد.

اما وقتي فرزند شما با اختلال اضطراب اجتماعي سر و كار دارد، اغلب بسيار ساكت خواهد بود و هنگامي كه آن ها تشويق به صحبت و برقراري ارتباط مي شوند، حتي ممكن است گوشه گيرتر شوند كه نشانه هاي كودك خجالتي مي باشد.

۵. كودك خجالتي و گوشه گير از تماس چشمي اجتناب مي كنند
نشانه‌هاي غير كلامي نيز مي توانند نشان دهنده خجالت باشد، اگر هنگام صحبت كردن از تماس چشمي اجتناب كنند يا در حين صحبت كردن حالات چهره زيادي نداشته باشند، ممكن است با ترس زيادي سر و كله بزنند.

۶. در مورد خودشان صحبت نمي كنند از نشانه هاي كودك خجالتي و گوشه گير
بسياري از بچه ها دوست دارند در مورد خودشان صحبت كنند. آن ها دوست دارند به شما بگويند در مدرسه چه مي كردند با دوستانشان چه مي گذرد

اما كودك خجالتي و گوشه گير، اغلب اوقات بسيار سختي دارند كه در مورد خود صحبت كنند. حتي اگر سؤالات خاصي بپرسيد يا سعي كنيد آن ها را وادار به باز كردن صحبت كنيد، ممكن است عصبي و ناراحت مي شوند.

برخورد با كودك خجالتي و گوشه گير
۱. در مورد موقعيت هاي جديد توضيح دهيد
مكان ها، شرايط، افراد و موقعيت هاي جديد مي تواند براي كودكان خجالتي سخت باشد، بنابراين بهتراست آن ها را درك كنيد، بنابراين پيش از حضور در اين مكان ها با آن ها در مورد شرايطي كه قرار است تجربه كنند حرف بزنيد، با اين كار به كودك خجالتي و گوشه گير كمك مي كنيد تا در اين موقعيت ها راحت شود.

منبع:كانون مشاوران ايران-۶ نشانه هاي كودك خجالتي + بازي درماني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۰۶:۳۲:۱۲ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

اصطلاح «بحران ميانسالي» توسط اليوت ژاك، روانكاو كانادايي در سال ۱۹۶۵ ابداع شد. از آن زمان، روزنامه‌نگاران، محققان و رسانه‌هاي جريان اصلي آن را رواج داده اند.

تحقيقات اخير بر روي عوامل استرس زا تمركز مي كند كه زنان، رنگين پوستان و افراد كم درآمد در سال هاي مياني زندگي با آن مواجه مي شوند.

اين مطالعات به چگونگي تأثير تغييرات بيولوژيكي، رواني و اجتماعي بر افراد ميانسال مي پردازند. به طور خلاصه مي توانيد بحران ميانسالي را به عنوان مشكلات سلامت رواني يا جسمي ناشي از عوامل استرس زا در دوران ميانسالي در نظر بگيريد.

بحران ميانسالي و علت استرس در آن دوران
افراد در طول ميانسالي بر اساس ژن ها، تجربيات، وضعيت اجتماعي-اقتصادي، نژاد و جنسيت خود با استرس هاي مختلفي مواجه هستند.

دشواري بسياري از زنان در ميانسالي ايجاد تعادل بين چالش‌هاي زندگي با امور مالي، سلامت، روابط، شغل و غيره، در حالي كه تغييرات بيولوژيكي و گذار يائسگي را نيز پشت سر مي‌گذارند، مي باشد.

وقتي افراد جوان‌تر هستند، آنقدر پرانرژي هستند كه احساس مي‌كنند مي‌توانند هر كاري را كه مي‌خواهند انجام دهند، اما كاهش نشاط باعث مي‌شود متوجه محدوديت‌هاي زندگي و فعاليت‌هايشان شوند.

عوامل استرس زاي بيولوژيكي و هورموني
تغييرات بيولوژيكي عمده بحران ميانسالي زماني كه در دوران پيش از يائسگي قرار مي گيريد رخ مي دهد.

براي زنان يائسه تأثير قوي هورمون‌ها بر رفتارها، كيفيت زندگي و رفاه كمي متفاوت مي باشد، اما تغييراتي را در بهزيستي عاطفي و سلامت جسماني مشاهده مي كند كه در زندگي روزمره منعكس مي شود.

در يائسگي، هورمون هاي استروژن، پروژسترون و تستوسترون در نوسان هستند. براي بسياري از افراد، اين مي تواند منجر به علائم مختلفي مانند گرگرفتگي، نوسانات خلقي، افسردگي، انگيزه پايين، انرژي كم، خشكي واژن، ناراحتي فيزيكي و اختلال خواب شود.

ساير نگراني‌هاي سلامتي نيز در دهه‌هاي ۴۰ و ۵۰ زندگي با نرخ‌هاي بالاتري بروز مي‌كنند، مشكلاتي مانند سرطان سينه و تخمدان، ظهور ديابت نوع ۲، فشار خون بالا و ساير بيماري‌ها به نوبه خود مي تواند بر سلامت روان شما تأثير بگذارد.

استرس هاي رواني و اجتماعي در بحران ميانسالي
وقتي صحبت از روابط و سلامت روان به ميان مي آيد، بسياري از افراد در دهه ۴۰ و ۵۰ زندگي خود با مشكلات زيادي دست و پنجه نرم مي كنند.

عوامل استرس‌زاي اجتماعي متفاوت هستند، اما مي‌توانند شامل مراقبت از كودكان، مراقبت از والدين سالخورده، مرگ عزيزان، مشكلات روابط، زناشويي و طلاق، تغيير شغل و زير سوال بردن هويت باشند. مشكلات مالي و كمبود منابع ضروري ديگر نيز مي تواند اين عوامل استرس زا را تشديد كند.

نشانه هاي بحران ميانسالي
استرس در طول زندگي رخ مي دهد، اما افزايش استرس در دهه ۴۰ و ۵۰ سالگي مي تواند به خصوص استرس زا باشد. ميانسالي به‌ويژه براي زنان يك بحران كامل است.

نشانه‌هاي بحران‌هاي ميانسالي مي‌تواند متفاوت باشد (مانند عوامل استرس‌زا)، اما برخي از شاخص‌هاي ديگر عبارتند از احساس افسردگي يا اضطراب، انگيزه پايين، مشكل در خوابيدن، مبارزه با مشكلات هويت يا هدف، و احساس غرق شدن يا نارضايتي در زندگي.

منبع:كانون مشاوران ايران-درمان تضميني بحران ميانسالي در زنان و مردان + نشانه ها


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۵۱:۲۸ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

مثبت گرايي سمي چيست. اينترنت مملو از نقل قول‌ها و عبارات نشاط‌آور است كه قرار است به شيوه‌اي مفيد، مثبت‌انديشي را القا كنند.

اين كلمات ممكن است آرامش بخش باشند، اما همچنين جنبه اي از فرهنگ متحده را برجسته مي كنند كه مي تواند بيش از آنكه مفيد باشد مضر باشد و به آن مثبت گرايي سمي گفته مي شود.

مثبت بودن سمي سطحي است. به عبارت ديگر يك اطمينان كاذب است، مانند كسي كه مي گويد “همه چيز به دليلي اتفاق مي افتد” يا “همه چيز درست مي شود” در حالي كه شما در بدترين وضعيت ممكن قرار داريد.

در اينجا چيزي است كه بايد در مورد تفاوت بين مثبت بودن واقعي و مثبت گرايي سمي بدانيد و نحوه جلوگيري از آن ذكر شده است.

مثبت نگري سمي چيست
درك اين نكته مفيد است كه مثبت بودن سمي دقيقاً چيست؟ زيرا همه مثبت انديشي ها بد نيستند. مهم است كه بدانيم مثبت انديشي دو چيز متفاوت اما مرتبط است: احساسات دروني ما و احساساتي كه به ديگران القا مي كنيم.

مثبت گرايي سمي معمولاً به منظور ايجاد آسيب نيست و اغلب، در موقعيت‌هايي اتفاق مي‌افتد كه مي‌خواهيم كمك كنيم، اما نمي‌دانيم چه بگوييم.

نشانه مثبت گرايي سمي
در زير برخي از عبارات و تجربيات متداول مثبت گرايي سمي آورده شده است كه به شما كمك مي كند تشخيص دهيد كه چگونه در زندگي روزمره ظاهر مي شوند:

پنهان كردن احساسات واقعي خود
احساس گناه براي آنچه احساس مي كنيد.
شرمساري به دليل ابراز نااميدي يا هر چيزي غير از مثبت بودن
پاك كردن چيزهايي كه شما را آزار مي دهد
استفاده از عبارت هاي «بهش فكر نكن، مثبت باش!»، « نگران نباش، خوشحال باش»، « شكست يك گزينه نيست»، « همه چيز در پايان درست خواهد شد»، « اگر من مي توانم اين كار را انجام دهم، شما هم مي توانيد» و « هر اتفاقي دليلي دارد».
مثبت گرايي سمي چگونه بر روابط شما تأثير مي گذارد
بسياري از ما نمي دانيم كه چگونه در مورد موضوعات ناراحت كننده صحبت كنيم و در تلاش براي اين كار ممكن است به رابطه خود آسيب وارد كنيم.

با مثبت گرايي سمي، مي‌خواهيم احساس بهتري به ديگران بدهيم، اما معمولاً تأثير مطلوب را ندارد.

براي مثال شايد دوست شما به شما بگويد كه چقدر در مورد آينده ترسيده و نامطمئن است. شنيدن اين موضوع سخت است، بنابراين به جاي گوش دادن، سعي كنيد به آن ها اطمينان دهيد كه همه چيز درست خواهد شد.

متوقف كردن يك نفر (چه عمدي يا غير عمدي) زماني كه او مي خواهد چيزي دشوار و مهم را با شما به اشتراك بگذارد، باعث قطع ارتباط مي شود.

اگر بچه دار هستيد، مثبت گرايي سمي مي تواند بر رابطه شما با آن ها نيز تأثير بگذارد.

در مورد بچه‌ها، مثبت گرايي سمي ممكن است اين باشد كه به آن ها بگوييم، “حالت خوب است”، “اين چيز مهمي نيست” يا “گريه نكن، همه چيز خوب است.”

اين به آن ها مي‌آموزد كه احساسات منفي آن ها خوب نيست و مي‌تواند بر نحوه توسعه و پردازش مفاهيم در مورد احساسات آن ها تأثيرگذار باشد و ياد مي‌گيرند كه احساسات خود را سركوب كنند.


آنچه بايد در مورد مثبت گرايي سمي بدانيد
مثبت گرايي سمي جنسيتي نيز هستند به طور مثال، پسرها تشويق نمي‌شوند كه احساساتشان را بيان كنند، مگر آن‌هايي كه قدرتشان را منعكس مي‌كنند، مانند خشم، در حالي كه دختران تشويق مي‌شوند تا احساسات خود را ابراز كنند.

اين تفاوت‌هاي جنسيتي در جامعه‌پذيري هيجاني مي‌تواند مردان را به سركوب احساسات خود سوق دهد و زنان را براي نشان دادن احساسات مثبتي كه ممكن است غيرواقعي هستند، تحت فشار قرار دهد.

منبع:كانون مشاوران ايران-شناسايي مثبت گرايي سمي| پيشگيري، علل، علائم و درمان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۰۳:۳۲ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

نشانه هاي بي توجهي مرد به زن، نشانه هاي مرد بي احساس و طرز برخورد با بي توجهي شوهر در هر رابطه اي متفاوت مي باشد اما مي توان برخي از آن ها را كه در اكثر روابط ديده مي شوند نام برد. در اين مقاله به

نشانه هاي مرد بي احساس
1) اودر مورد روزي كه داشتيد سوال نمي كند.
آخرين باري كه شوهرت در مورد روزي كه داشتي از تو پرسيده است يادت مياد؟ اين نشان مي دهد كه همسرت كنجكاو است در مورد اتفاقاتي كه براي تو افتاده است بيش تر بداند. براي اين كه اين كار را تبديل به عادت كنيد حتماً حداقل چند بار در هفته از او بپرسيد كه روزش چطور بوده و واقعاً به آنچه در پاسخ مي گويد گوش دهيد. اين اقدام كوچك مي تواند راه طولاني را براي برقراري ارتباط مجدد با شوهرتان و بازگرداندن عشق به زندگي مشترك شماباشد.

2) او نمي خواهد با شما وقت بگذراند
هنوز هم با يكديگر خوش ميگذرانيد؟ يا احساس مي كنيد كه همسرتان ديگر علاقه اي به گذراندن وقت با شما ندارد؟ آيا خود شما فعاليت هاي مشتركي را فراهم مي كنيد كه هردو از آن لذت ببريد؟

اگر هيچ يك از كارهاي بالا را انجام نمي دهيد بهتراست كه با هم صحبت كنيد، زمان هايي را به فعاليت هاي مشترك اختصاص دهيد و در مورد انجام آن ها سختگير باشيد.

3) نيازهاي عاطفي شما را ناديده مي گيرد
اگر احساس مي‌كنيد كه همسرتان علاقه‌اي به گوش دادن به حرف‌هاي شما يا درك احساس شما ندارد، مي‌تواند نشانه‌اي از اين باشد كه رابطه شما سرد شده است و از يكديگر فاصله گرفته ايد. اين مورد بسيار مهم مي باشد اگر احساس مي كنيد كه نيازهاي عاطفي و احساسات شما در رابطه درك نمي شود حتما به مشاور مراجعه كنيد.

4) ديگر از شما تعريف نمي كند
بسياري از مردان و زنان احساس مي كنند كه نيازي نيست هرروز و مرتب از همسر خود تعريف كنند اما اين امر اشتباه مي باشد، تعريف از يكديگر به نزديك شدن شما به هم كمك زيادي مي كند. اگر همسرتان غذا درست مي كند از دستپخت او تعريف كنيد، اگر همسرتان هرروز سر كار مي رود از تلاش او براي زندگي مشترك تقدير كنيد. با اين كار به آن ها نشان مي دهيد كه قدر كارهايي كه براي شما انجام مي دهند را مي دانيد.


15 نشانه هاي بي توجهي مرد به زن + درمان
5) از رابطه جنسي دوري مي كند
رابطه جنسي بخش بسيار مهمي از هر رابطه است، بنابراين دوري از آن نتايج بسيار بدي را براي شما به همراه دارد. آخرين بار چه زمان با هم رابطه جنسي داشته ايد؟ آخرين بار كي يكديگر را در آغوش گفته و بوسيده ايد؟

6) از خانه فرار مي كند
سعي كنيد محيط خانه بدون از جنجال باشد تا همسرتان براي حضور در آن لحظه شماري كند، مي توانيد با يكديگر در مورد اينكه چه چيزي باعث مي شود محيط خانه بهتر شود صحبت كنيد.

7)مانند گذشته رمانتيك نيست
رابطه ها به مرور زمان اشتياق و ذوق اوليه را از دست مي دهند اما نبايد به طور كامل رمانتيك بودن را كنار بگذاريد، براي هم گل و هديه بخريد، برخي شب ها براي پياده روي يا ديدن فيلم بيرون برويد و غيره.

سعي كنيد شوق و اشتياق را به زندگي خود برگردانيد تا اتش عشق خاموش شده را دوباره روشن كنيد.

8) در اطراف او احساس عدم جذابيت مي كنيد
هر زني لياقت اين را دارد كه احساس كند زيبا و دوست داشتني باشد، شما هم همينطور! ابتدا به اين فكر كنيد كه چه كارهاي همسرتان باعث مي شود اين احساس را داشته باشيد سپس سعي كنيد در مورد اين احساسات با او يا مشاور حرف بزنيد تا راهكارهايي براي حل آن پيش پاي شما قرار دهند.

9) ديگر به شما گوش نمي دهد
آيا شده است كه احساس كنيد حرف هاي شما براي همسرتان اهميتي ندارد؟در ميان حرف شما مي پرد يا اصلا اهميتي به صحبت هاي شما نمي دهد؟
تنها كاري كه بايد انجام دهيد اين است كه از او سؤالاتي بپرسيد تا مجبور شود بهتر به حرف هاي شما گوش دهد.

10) به نظرات شما احترام نمي گذارد
او دوست ندارد با شما در مورد چيزي بحث كند، نمي‌خواهد در مورد چيزهايي كه دوست داريد و دوست نداريد بداند و علاقه اي هم نشان نمي دهد.

اين يكي از مهم‌ترين نشانه‌هاي يك شوهر بي‌اهميت است كه هرگز به نظرات و عقايد شما گوش نمي‌دهد.

11) عمدا سعي مي كند شما را آزار دهد
اگر شوهرتان مدام سعي مي‌كند شما را عصباني كند يا حرف هايي مي زند كه مي داند نسبت به آن ها حساس هستيد بهتراست با او صحبت كنيد و بدون شوخي به او توضيح دهيد كه حرف هاي او باعث مي شوند چه احساساتي داشته باشيد.

12) همه چيز را به گردن شما مي اندازد
اگر شوهرتان مدام شما را به خاطر هر اشتباهي سرزنش مي كند، حتي عواملي كه خارج از كنترل شما هستند، نشانه واضحي است كه او ديگر به احساسات شما اهميت نمي دهد و نسبت به رابطه سرد شده است.

منبع:كانون مشاوران ايران-15 نشانه هاي بي توجهي مرد به زن + درمان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۰۲:۰۶ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

نكات صحبت با فرد مضطرب يكي از مهم ترين نكات در ارتباط با فرد مضطرب مي باشد بنابراين اين مقاله را از دست ندهيد.

اختلالات اضطرابي يكي از رايج‌ترين انواع بيماري‌هاي رواني است و بدليل كورونا، در حال افزايش است. حدود ۱۹ درصد از جمعيت بزرگسال ايالات متحده هر سال تحت تأثير اضطراب قرار مي گيرند. به احتمال زياد فردي را مي شناسيد كه داراي اضطراب است.

بين اضطراب ناخوشايند اما منطقي كه همه ما در موقعيت‌هاي استرس‌زا دچار مي‌شويم و اضطراب ناتوان‌كننده و غيرمنطقي كه افراد مضطرب در موقعيت‌هايي كه واقعاً استرس‌زا يا تهديدكننده نيستند احساس مي كنند تفاوت وجود دارد.

افراد مبتلا به اختلالات اضطرابي نسبت در توانايي عملكرد و انجام كارهايي كه از آن لذت مي‌برند اختلال ايجاد مي‌كند. بنابراين، تا زماني كه اختلال اضطراب قابل تشخيص نداشته باشيد نبايد اضطراب خود را با فرد ديگري مقايسه كنيد.

چه چيزي بايد بگوييم و چگونه به فرد مضطرب كمك كنيم.
۱٫به آن ها اطمينان دهيد كه كنارشان هستيد
شما مجبور نيستيد بفهميد كه دوستتان چه چيزي را تجربه مي كند تا در كنار آن ها باشد و مجبور نيستيد تجربيات خود را با تجربيات آن ها مقايسه كنيد تا به آن ها نشان دهيد كه احساسشان را درك مي كنيد.

اگر نمي دانيد افكار فرد مضطرب چگونه است، در مورد آن صادق باشيد. اما همچنين به آن ها بگوييد كه مي خواهيد كنار آن ها باشيد تا هر طور كه مي توانيد حمايتشان كنيد.

اگر دوست شما نسبت به اضطراب خود آگاه باشد يا در مورد آن صحبت كند، به شما اطمينان دارد. بنابراين نكات صحبت با فرد مضطرب را بياموزيد و بدون قضاوت به آنچه مي گويد و تجربياتش گوش دهيد تا احساس كند كه شنيده مي شود و احساساتش مهم هستند.

۲٫اصراري براي روش درماني نداشته باشيد
مديتيشن و يوگا و تنفس عميق و همه تكنيك هاي ضد اضطرابي هستند كه ممكن است براي برخي افراد مفيد باشد، شايد حتي براي دوست شما نيز موفق باشند اما ممكن هم هست نباشند.

اضطراب شديد مي تواند باعث ايجاد درد شود و حتي تنفس هم نتواند اين ترس و اضطراب را كاهش دهد. اضطراب همچنين مي‌تواند باعث شود كه فرد آنقدر احساس بي‌قراري كند كه ساكت نشستن تقريباً غيرممكن به نظر برسد.

فرد مضطرب، تكنيك‌ آرام‌سازي متفاوتي را تجربه مي كند، برخي از افراد به جاي نشستن و نفس كشيدن آرام ، بايد كارهاي فعالي انجام دهند، مانند دويدن. ديگران ممكن است نياز به صحبت با درمانگر داشته باشند. تنها در صورتي تكنيك ارائه دهيد كه آموزش لازم را در اين زمينه ديده باشيد يا دوستتان از شما درخواست كند در غير اين صورت در صحبت با فرد مضطرب تنها لازم است كه خوب به حرف هاي آن ها گوش دهيد.

۳٫ از آن ها بپرسيد، چه كاري مي توانم براي كمك به شما انجام دهم؟
اگر دوست شما مدتي است كه با اضطراب دست و پنجه نرم مي كند، به احتمال زياد مي داند كه چه چيزي به او كمك مي كند تا احساس بهتري داشته باشد و چه چيزي به او كمك نمي كند. از او بپرسيد كه چه نيازي دارند و سپس آن را انجام دهيد، حتي اگر درخواست آن ها به نظر شما احمقانه باشد.

مدام حال او را نپرسيد
درخواست مداوم از آن ها براي به‌روزرساني وضعيتشان مي‌تواند باعث شود كه براي بهتر شدن احساس فشار كنند. وقتي كسي را مي بينيم كه رنج مي كشد، غريزه ما اغلب اين است كه سعي كنيم آن را درست كنيم. اما برخي چيزها، از جمله اضطراب، توسط افراد خارجي قابل رفع نيستند.

از او نپرسيد كه چرا به مشاور مراجعه نمي كند
ايرادي ندارد كه نسبت به دوست خود ابراز نگراني كنيد، اما مواظب باشيد كه متهم به نظر نرسد. پيشنهاد دادن به دوستتان براي انجام كاري مي‌تواند باعث ايجاد حس شرم در او شود، يا باعث شود كه احساس كند در حال قضاوت شدن است.

اگر آن ها نياز به مراجعه به مشاور سلامت روان يا مصرف دارو داشته باشند، خودشان مراجعه مي كنند و درمان لازم را دريافت مي كنند.

منبع:كانون مشاوران ايران-نكات صحبت با فرد مضطرب| به فرد مضطرب چه بگوييم و چه نگوييم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۳۶:۳۹ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

اختلال بدريخت انگاري(body dysmorphic disorder)، تست خود زشت پنداري، درمان اختلال بدريخت انگاري يكي از اختلال هايي مي باشد كه امروزه بسياري از افراد را درگير خود كرده است

تست اختلال بدريخت انگاري
1) آيا از قسمتي از بدن خود مانند پوست، مو، بيني و شكم خود خوشتان نمي آيد؟
2) آيا بيش تر از يك ساعت در روز به ظاهر و اندام خود فكر مي كنيد؟
3) آيا ديگران به شما گفته اند كه ظاهرتان خوب است اما همچنان نگران ظاهر خود هستيد؟
4) آيا سعي مي كنيد ظاهرتان را پنهان كنيد؟ ( مانند آرايش بيش از حد)
5) آيا از برخي از فعاليت ها براي پنهان كردن ظاهر خود خودداري مي كنيد؟ ( مثلا نگراني از رفتن به مهماني ها به دليل نورهاي روشن)
6) آيا نگراني در باره ظاهرتان باعث اختلال در موفقيت محل كار يا تحصيل شما شده است؟


اختلال بدريخت انگاري| علائم، تست و درمان
در مورد ظاهر خود چه احساسي داريد؟
افرادي كه درگير اختلال تصوير تن هستند، اغلب تصوير درستي از ظاهر خود ندارند بنابراين در موقعيت هاي اجتماعي احساس ترس، خجالت و شرمندگي پيدا مي كنند. از طرفي اين احساسات باعث مي شود كه از شركت و حضور در اجتماع خودداري كنيد و همين باعث تنهايي و افسردگي مي شود.

اگر عزت نفس شما پايين باشد با ديدن ظاهر ديگران احساس حسادت مي كنيد زيرا شما فقط به ظاهر اهميت مي دهيد و آن ها ظاهر خوبي دارند، حتي ممكن است هنگامي كه ديگران از شما تعريف مي كنند ناراحت و خجالت زده شويد زيرا تعريف آن ها را واقعي نمي دانيد.
بسياري از افرادي كه درگير اختلال بدريخت انگاري بدن هستند تصور مي كنند كه تا آخر بدون همسر و عشق خواهند ماند و كسي آن ها را دوست نخواهد داشت. اين جملاتي است كه ممكن است از فرد بدريخت انگار بشنويد: «من تازه با همسرم عقد كرده ام و هرگز نمي گذارم مرا بدون آرايش ببيند، حتي شب ها وقتي به خواب ميرود آرايشم را پاك مي كنم و صبح زود دوباره آرايش مي كنم، من نمي توانم اجازه دهم كه همسرم مرا بدون آرايش ببيند و احساس عذاب وجدان دارم كه او من واقعي را نديده است و نمي داند كه من چقدر زشت هستم…»

عوامل ايجاد بدريخت انگاري
1. محيط
حتما تاكنون به سايت ها، مجلات و مقالات مد سري زده ايد يا شايد سعي كرده ايد با دنبال كردن آن ها ظاهر خوبي را براي خود حفظ كنيد. مد اين پيام غلط را كه ظاهر بي عيب مطلوب و دست يافتني است به ما نشان داده است.
از طرفي فيلم ها به شما نشان مي دهند كه تحسين، موفقيت و دوستان خوب همه با ظاهر مناسب مرتبط هستند و از طرفي افرادي كه با استانداردهاي زيبايي آن ها مناسب نيستند خطرناك، ديوانه و حتي احمق هستند.
اين رسانه ها به ما نشان مي دهند كه اگر آرايش كرده، ورزش كنيم، عمل جراحي انجام بدهيم و لباس هاي گرون و شيك بپوشيم لايق عشق خواهيم بود.

2. صنعت اسباب بازي
باربي يكي از اسباب بازي هايي است كه براي كودكان بسيار تهيه مي شود و كودكان به آن ها علاقه زيادي دارند. كودكان دختر بسيار دوست دارند شبيه اين عروسك ها باشند. در طي سال ها باربي ها لاغر و لاغر تر مي شوند و يكي از دلايل اصلي در اختلال خوردن مي باشد كه بسيار ديده مي شود.

منبع:كانون مشاوران ايران-اختلال بدريخت انگاري| علائم، تست و درمان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۳۴:۱۰ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

تاثير افسردگي بر بدن و ذهن. افسردگي يك بيماري رواني جدي اما نسبتاً شايع است كه افراد را در هر سني مي تواند تحت تاثير قرار دهد.

عدم تعادل شيميايي مغز ممكن است به افسردگي كمك كند، اختلال در ساير نواحي مغز، مانند هيپوكامپ، نيز باعث ايجاد افسردگي مي شود.

علائم افسردگي رايج شامل خستگي، تغييرات اشتها و كمبود انرژي و لذت است، البته هيچ درمان مشخصي براي افسردگي وجود ندارد، اما با دارو و درمان قابل درمان است و بستگي به شرايط فرد دارد.

افسردگي مي تواند بيشتر جنبه هاي زندگي افراد را تحت تاثير قرار دهد و حتي باعث بيماري هاي جسماني نيز بشود.

تاثير افسردگي بر بدن و ذهن
چرا افسردگي بيماري جدي است؟
انواع مختلفي از افسردگي وجود دارد، از جمله افسردگي اساسي، اختلال افسردگي مداوم و همچنين انواع متفاوتي مانند اختلال عاطفي فصلي و افسردگي پس از زايمان.

درك ما از افسردگي در حال تكامل است. هر فردي با هر سن، جنسيت، نژاد، توانايي يا پيشينه فرهنگي ممكن است به افسردگي مبتلا شوند و اين يك مشكل جدي است: طبق داده هاي موسسه ملي سلامت روان، طي دهه هاي گذشته، خودكشي در ايالات متحده به دليل افسردگي افزايش يافته است.

علاوه بر اين، سازمان بهداشت جهاني افسردگي را به عنوان عامل اصلي ناتواني در سراسر جهان نام برده است.

عدم تعادل شيميايي مغز
عوامل زيادي وجود دارد كه مي تواند در ايجاد افسردگي نقش داشته باشد. يك فرضيه شناخته شده بيان كرده است كه افسردگي به دليل عدم تعادل مواد شيميايي مغز به نام انتقال دهنده هاي عصبي ايجاد شده است.

انتقال دهنده هاي عصبي، مانند دوپامين، سروتونين و نوراپي نفرين، همگي عملكردهاي متفاوتي دارند اما پيام هاي شيميايي را بين نورون هاي مغز ارسال مي كنند و در خلق و خوي افراد در هر لحظه نقش دارد.

چند راه وجود دارد كه عدم تعادل ممكن است رخ دهد. سلول هايي كه پيام هاي شيميايي را دريافت مي كنند ممكن است پذيراي آن نباشند، يا مغز ممكن است مقادير كمتري از انتقال دهنده هاي عصبي خاص را نسبت به مقدار مطلوب توليد كند.

انتقال دهنده هاي عصبي به طور منظم در طي فرآيندي به نام بازجذب جذب نورون ها مي شوند كه انتقال دهنده هاي عصبي را از انتقال پيام هاي خود باز مي دارد. اگر مغز اساساً انتقال دهنده هاي عصبي را خيلي سريع “پاكسازي” كند، ممكن است عدم تعادل رخ دهد.

آريان مي گويد، اين انواع مختلف عدم تعادل مي تواند تا حدي توضيح دهد كه چرا افسردگي در هر فردي متفاوت است و چرا برخي افراد به انواع خاصي از درمان پاسخ بهتري مي دهند.

نواحي مغز درگير افسردگي
به نظر مي رسد به طور خاص چندين ناحيه مغز نقش مهمي در ايجاد علائم افسردگي دارند.

آميگدال كه در اعماق مركز مغز قرار دارد، در بسياري از پاسخ‌هاي احساسي از جمله فعال كردن مغز و پاسخ ترس بدن نقش دارد. اين ناحيه تمايل به افزايش فعاليت در افراد مبتلا به افسردگي دارد.

تحقيقات همچنين نشان داده است كه برخي از نواحي مغز در افراد مبتلا به افسردگي مزمن كوچك مي‌شوند بنابراين عملكرد كمتري دارند. اين نواحي شامل هيپوكامپ است كه در حافظه بلند مدت نقش دارد و تالاموس كه چرخه خواب و بيداري را تنظيم مي كند و ورودي حسي و حركتي را كنترل مي كند.

توجه به اين نكته مهم است كه در حالي كه عدم تعادل شيميايي و ساير مكانيسم هاي مغز در افسردگي به تنهايي باعث افسردگي نمي شوند. ژنتيك، تجربيات آسيب زا، شرايط پزشكي، استرس مزمن و حتي ويژگي هاي شخصي مي تواند فرد را بيشتر در معرض ابتلا به افسردگي قرار دهد.

برخي افراد از نظر عاطفي واكنش‌پذيرتر هستند، اين به تنهايي لزوماً به اين معني نيست كه آن ها به يك بيماري رواني مبتلا خواهند شد، اما ممكن است در معرض خطر بيشتري قرار بگيرند.

منبع:كانون مشاوران ايران-چگونگي تاثير افسردگي بر بدن و ذهن افراد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۵ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۴۳:۲۵ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

آيا مي دانستيد كه هوش هيجاني را مي توانيد در طول زندگي خود آن را ارتقا دهيد؟ هوش هيجاني به شما در حل تعارضات زندگي روزمره كمك مي كند.

اين اصطلاح توسط پيتر سالوي و جان ماير در دهه ۱۹۹۰ در دانشگاه ييل ايجاد شد و بعداً دانيل گولمن در سال ۱۹۹۵ آن را بيش تر رواج داد.

فوايد هوش هيجاني
استفاده از هوش هيجاني در زندگي روزمره مي تواند بسيار مفيد باشد.

به عنوان مثال، پيشگيري از موقعيت هاي خطرناك براي سلامتي، مانند جلوگيري از فشار خون بالا و بيماري هاي قلبي و از نظر انطباق نيز مي تواند در كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت بسيار سودمند باشد.

به همين دليل، بهبود هوش هيجاني در سنين پايين مي‌تواند سرمايه‌گذاري بلندمدتي باشد كه باعث موفقيت در بزرگسالي مي شود.

تقويت هوش هيجاني در نوجوانان
۱٫به واكنش هاي احساسي خود نسبت به وقايع در طول روز توجه كنيد.
به راحتي مي توانيد احساسات خود را در مورد آنچه در طول روز تجربه مي كنيد، پشت سر بگذاريد. اما درك احساس خود براي تقويت هوش هيجاني ضروري است. اگر احساسات خود را ناديده بگيريد، اطلاعات مهمي را ناديده مي گيريد كه تأثير زيادي بر طرز فكر و نحوه رفتار شما دارد.

به بدن خود توجه كنيد
به جاي ناديده گرفتن علائم فيزيكي احساسات خود، شروع به گوش دادن به آن ها كنيد. به ياد داشته باشيد كه ذهن و بدن ما از هم جدا نيستند. آن ها عميقاً بر يكديگر تأثير مي گذارند.

مشاهده كنيد كه چگونه احساسات و رفتار شما به هم مرتبط هستند.
وقتي احساسات شديدي را تجربه مي كنيد، چه واكنشي نشان مي دهيد؟ هرچه بيشتر درك كنيد كه چه چيزي انگيزه هاي رفتاري شما را تحريك مي كند، هوش هيجاني شما بالاتر خواهد بود و مي توانيد از آنچه مي دانيد براي تغيير رفتار خود در آينده استفاده كنيد.

از قضاوت در مورد احساسات خود بپرهيزيد
تمام احساساتي كه داريد معتبر هستند، حتي احساسات منفي كه تجربه مي كنيد. اگر احساسات خود را قضاوت كنيد، توانايي خود را براي احساس كردن از بين مي بريد و استفاده از احساسات خود را در راه هاي مثبت دشوارتر مي كند.

به اين موضوع فكر كنيد كه هر احساسي كه داريد، يك قطعه جديد از اطلاعات مفيد است از چيزهايي كه در دنياي شما در حال وقوع مي باشد مرتبط است.

در ابتدا سخت است، اما اجازه دهيد احساسات منفي ظاهر شوند و آن ها را به آنچه در حال رخ دادن است مرتبط كنيد. به عنوان مثال، اگر به شدت حسادت مي كنيد، اين احساس در مورد وضعيت شما چه چيزي به شما نشان مي دهد؟


هوش هيجاني
تصميم گيري در مورد نحوه رفتار را تمرين كنيد
شما نمي توانيد احساساتي كه داريد را كنترل كنيد، اما مي توانيد تصميم بگيريد كه چگونه مي خواهيد به آن ها واكنش نشان دهيد. به اين فكر كنيد كه ترجيح مي دهيد چه واكنشي نشان دهيد، به جاي اينكه اجازه دهيد احساساتتان بر شما غلبه كند، تصميم بگيريد دفعه بعد احساسات خود را كنترل كنيد.

هنگامي كه اتفاق منفي در زندگي شما مي افتد، لحظه اي را براي احساس كردن اختصاص دهيد. هنگامي كه موج اوليه سپري شد، تصميم بگيريد كه چگونه مي خواهيد رفتار كنيد. تصميم بگيريد كه احساسات خود را به جاي سركوب كردن، بيان كنيد و دوباره تلاش كنيد.

مهارت هاي همدلي خود را بهبود بخشيد
همدلي يعني توانايي تشخيص احساسات ديگران و به اشتراك گذاشتن احساسات با آها. شنونده فعال‌تر بودن و توجه واقعي به آنچه مردم مي‌گويند مي‌تواند به شما كمك كند تا احساس بهتري نسبت به آن‌ها داشته باشيد. توانايي استفاده از اين اطلاعات تصميمات و بهبود روابط از نشانه هاي هوش هيجاني است.

منبع:كانون مشاوران ايران-چگونه هوش هيجاني خود را تقويت كنيم + بازي براي كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۵ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۲۸:۰۲ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

چگونه بايد با اختلافات دوره نامزدي برخورد كنيم؟ دليل اختلافات چيست؟ در بازه زماني آشنايي تا عقد دختر و پسر بيشتر رفت‌ و آمد كند تا يكديگر را بيشتر بشناسند در اين مدت ممكن است شاهد تفاوت‌هاي زيادي بين خود و طرف مقابل باشد كه با ناديده‌ گرفتن آن‌ ها بيشتر به همه انباشته خواهند شد.

سهم عمده اين اختلافات مربوط به شخصيت و رفتار خود زوج مي‌باشد سهمي كه خانواده زوجين در ايجاد اختلاف ميان زوجين دارند را نيز نمي‌توان ناديده گرفت.

به هر جهت اختلاف و مشاجره بين زوجين در اين برهه كاملاً طبيعي است و جاي نگراني نيست به شرطي كه با گفته مي‌كردند سعي كنيد اين اختلافات را حل كنيد و در صورت حل شدن آن موضوع را نزديك مشاور خانواده ببريد.

هر فرد در يك خانواده و در يك فرهنگ رشد نمو يافته پس كاملاً طبيعي است كه نسبت‌ به فرد ديگر عقايد شخصيت خاص خود را داشته باشند مهم‌ ترين كاري كه لازم است انجام دهيد اين است كه تفاوت‌هاي يكديگر را بپذيريد و به يكديگر احترام بگذاريد.

دليل اختلافات دوره نامزدي
زوجين به دلايل مختلف ممكن است با يكديگر اختلاف داشته باشند كه به چند مورد از آن‌ ها خواهيم پرداخت.

علت اول خانواده زوج مي‌باشد. خانواده زوجين مثل يك ميكروسكوپ هم رفتارهاي عروسي و داماد را زير ذره‌ بين خود مي‌گذارد و هر حرف او را در مورد خود تلقي مي‌كنند.

اين سوءتفاهم را نزد فرزند خود مي‌برند و به او شكايت مي كنند فرزند خانواده كه از اين پيشامد شوكه مي شود با عصبانيت نزد همسر خود مي‌رود و او را محكوم به بي ادبي توسط خانواده مي‌ كند بدون توجه به اين كه موضوع فقط يك سوءتفاهم ساده بوده است.

چندين‌ بار چنين اتفاقاتي مي‌افتد تا اينكه زوجين نسبت‌ به يكديگر سرد مي‌شوند و عاطفه‌اي بين آن‌ها باقي نخواهد ماند. براي جلوگيري از سردي روابط در چنين موقعيت‌هايي لازم است كه بي توجه نباشيد و گفتگو كنيد.

مسائل اقتصادي
دختر و پسر معمولاً در ابتداي زندگي با شرايط مالي فرد مقابل آشنايي كامل ندارند و ممكن است گاهاً دچار توقعات بي‌جا شوند.

وقتي آنان وارد زندگي مشترك مي‌شوند و در جريان مشكلات مالي فرد قرار مي‌گيرند احتمالاً عصباني خواهند شد و متوجه رؤيا بافي‌هاي خود خواهند شد. چنين مشكلاتي علاوه بر مسائل مالي مشكلات ديگري به‌همراه خواهد آورد.

برقراري رابطه جنسي در بازه زماني نامزدي و عقد
برخي از زوجين درباره داشتن رابطه جنسي در دوران عقد و نامزدي توافق مي‌كند و بعضي ديگر نسبت‌ به آن اختلاف‌ نظر دارند.

اكثر مردان دوست دارند به محض نامزدي رابطه جنسي با شريك عاطفي خود شروع كنند كه اكثر بانوان با اين‌موضوع مخالف هستند چرا كه دوست دارند رابطه جنسي را پس‌ از ازدواج و به‌ طور رسمي تجربه كنند. اين اختلاف‌نظر، به‌تنهايي موجب بروز سردي بين زوجين جوان خواهد شد.

نحوه برقراري روابط اجتماعي
فردي كه شخصيتي درون‌گرا دارد معمولاً نمي‌تواند با يك فرد برون‌گرا سازگاري داشته باشد.

در زندگي مشترك ميزان رفت‌ و آمد با خانواده‌ها، معاشرت كردن با دوستان، نحوه‌ي سفر كردن و غيره به برون‌ گرا يا درون‌ گرا بودن زوجين بستگي خواهد داشت و اگر هركدام از آنان با نحوه رفت‌ و آمد شريك زندگي خود مشكل داشته باشد رابطه عاطفي آنان را تحت‌الشعاع قرار خواهد داد.

نحوه رفع نيازهاي فرد مقابل
هر دختر و پسري دنياي خاص خود را دارد كه هر كدام دغدغه و نياز خود را خواهد داشت. مرد كه تا آن روز محبتي از سمت يك زن نديده سعي مي‌كند به شيوه‌اي كه به دوستان خود محبت مي‌كند به همسرش نيز محبت كنند و دختر نيز به همين منوال. پس‌از مدتي هر دو مدعي مي‌شوند كه يكديگر را درك نمي‌كنند.

منبع:كانون مشاوران ايران-اختلافات دوره نامزدي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۲۷:۴۵ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

چگونه تنفس به كنترل اضطراب كمك مي كند

واضح است كه تنفس براي حفظ زندگي ضروري است. هر نفس اكسيژن را به جريان خون شما تزريق مي كند تا بدن شما را تغذيه كند.

در همان زمان، بازدم دي اكسيد كربن آزاد مي كند، كربن دي اكسيد يك ماده زائد مي باشد كه از طريق خون شما نيز منتقل مي شود. درست نفس نكشيدن مي تواند به اضطراب، استرس، خستگي و مشكلات جسمي و روحي شما بيفزايد. اما تنفس درست در واقع اضطراب را تسكين مي دهد.

تنفس و كنترل اضطراب
تنفس نامناسب باعث اضطراب مي شود
وقتي احساس اضطراب مي كنيد، تنفس شما تغيير مي كند. اين تنفس نامناسب در واقع باعث اضطراب مي شود و علائم استرس يا حمله پانيك شما را بدتر مي كند. بيشتر افراد در هنگام احساس اضطراب به جاي تنفس عميق از ديافراگم، مستقيماً از قفسه سينه نفس مي كشند.

اين روش به جاي تامين اكسيژن كافي براي سيستم هاي بدن شما، در واقع فرآيند اكسيژن رساني را مختل مي كند و باعث افزايش سطح نگراني شما مي شود.

همزمان با كاهش سطح اكسيژن، دي اكسيد كربن در بدن انباشته مي شود. در نتيجه ضربان قلب شما افزايش مي يابد، به همين دليل ممكن است احساس سرگيجه داشته، عضلات شما منقبض شوند و علائم فيزيكي ديگري را به عنوان بخشي از پاسخ استرس تجربه كنيد كه اضطراب شما را حتي بدتر مي كند.

هنگامي كه از ديافراگم نفس عميق بكشيد، سيستم عصبي پاراسمپاتيك بدن شما را تحريك مي كند. اين بخشي از سيستم عصبي محيطي شماست كه ضربان قلب، جريان خون، هضم و تنفس را تنظيم مي كند.

زماني كه دچار يك حمله اضطرابي هستيد يا حتي فقط احساس استرس مي كنيد، نفس كشيدن عميق شما را آرام مي كند. تنفس عميق به شما كمك مي كند از حالت طبيعي جنگ يا گريز كه در مواقع استرس يا ترس شديد رخ مي دهد دور بمانيد.


تنفس و كنترل اضطراب
۱٫تنفس قفسه سينه در مقابل تنفس شكمي
ما هر روز نفس مي كشيم. بيشتر اين نفس ها بدون فكر كشيده مي شوند. اما اگر به نفس خود دقت كنيد متوجه دو نوع الگو مي شويد. نوع اول تنفس قفسه سينه است كه به آن تنفس قفسه سينه نيز مي گويند. نوع دوم تنفس شكمي است كه به آن تنفس ديافراگمي نيز مي گويند.

۲٫ تنفس قفسه سينه
تنفس قفسه سينه سطحي است، از قفسه سينه آمده و فقط شامل تنفس هاي سريع و كوتاه مي شود. هنگام اضطراب يا استرس، به تنفس خود توجه كنيد. به احتمال زياد متوجه خواهيد شد كه اين همان الگوي تنفسي است كه در هنگام نگراني استفاده مي كنيد. تنفس قفسه سينه باعث استرس بيش تر مي شود.

۳٫ تنفس ديافراگمي و كنترل اضطراب
تنفس ديافراگمي برخلاف تنفس شكمي شامل تنفس هاي عميق، طولاني و يكنواخت است. اين تنفس از ديافراگم شما مي آيد. با هر نفس، ريه هاي شما پر از هوايي مي شود كه از طريق بيني و دهان به داخل كشيده مي شود به مرور زمان تنفس ديافراگمي اضطراب شما را از بين مي برد.

براي اينكه بدانيد از كدام نوع تنفس استفاده مي كنيد، يك دست را روي قسمت بالاي شكم خود در ناحيه كمر و يك دست را روي سينه خود قرار دهيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-۱۰ تمرين تنفس كه به كنترل اضطراب كمك مي كند


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۲۵:۲۲ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی