moshaverrkhob
moshaverrkhob

آشنايي با بدن زن، همه آنچه بايد بدانيد

آشنا شدن با بدن زن چه اهميتي دارد و چه تاثيري بر روي روابط زناشويي و عاطفي مي گذارد؟ در صورتي كه در مورد بدن زنان آگاهي بيشتري داشته باشيد رابطه جنسي رضايت مندانه تري را تجربه مي كنيد و رابطه عاطفي خود را با همسرتان بهبود مي بخشيد.

در صورتي كه بدن همسرتان را بشناسيد به خوبي مي توانيد او را تحريك كنيد البته توجه داشته باشيد كه شناخت شما بايد تا آخر عمر ادامه داشته باشد زيرا در هر دوره تغييرات جسمي صورت مي گيرد و اين تغييرات به صورتي كه است كه بر روي روند زندگي تان اثر مي گذارد.

آشنايي با بدن زن

در اين مقاله توضيحاتي در مورد بدن زنان و نقاط حساس و تغييراتي بدني آن انجام شده است كه مطالعه آن مي تواند به آگاهي شما بيفزايد.

در صورتي كه با مشكلات جنسي و روابط زناشويي رو به رو هستيد مي توانيد از مشاور جنسي كمك بخواهيد تا در اين خصوص شما را راهنمايي كند و راهكارهاي درماني مناسب را در اختيار شما قرار دهد.

آشنايي با بدن زن و نقش آن در رابطه جنسي
براي اين رابطه جنسي موفقي داشته باشيد بايد با بدن همسرتان آشنا باشيد و در اين خصوص آگاهي لازم را داشته باشيد.

زيرا زنان و مردان در بدنشان نقاط حساسي وجود دارد كه باعث تحريك آن ها در حين معاشقه مي شود و به آن ها كمك مي كند تا رابطه جنسي لذت بخشي را تجربه كنند و به مرور كيفيت رابطه جنسي آن ها افرايش مي يابد.

معاشقه و پيش نوازي براي زنان بسيار مهم مي باشد زيرا باعث مي شود به ارگاسم برسند و به طور معمول ارگاسم آن ها به معاشقه بستگي دارد. به همين خاطر شناخت نقاط حساس بدن زنان از اهميت بسياري برخوردار است و فرصتي مناسبي براي شما و همسرتان مي باشد تا بتوانند رابطه جنسي با كيفيتي را تجربه كنيد و رابطه لذت بخش و رضايت بخشي داشته باشيد.

از جمله نقاط حساس بدن زنان مي توان به لب، سينه ها و نوك آن ها، گوش ها و كليتوريس اشاره نمود. اما ميزان حساسيت هر زن نسبت به هر يك از اين نقاط متفاوت مي باشد.

به همين دليل بسيار اهميت دارد كه نسبت به علايق و حساسيت هاي همسرتان آگاهي داشته باشيد و با نوازش و لمس اين نقاط لذت بيشتري در رابطه جنسي تجربه كنيد و لحظات لذت بخشي براي خود و همسرتان رقم بزنيد.

تحريك همسر منجر به اين مي شود كه همسرتان واكنش هاي بهتري را در رابطه نشان دهد و در نتيجه لذت بيشتري از رابطه جنسي ببريد.

البته به اين نكته توجه كنيد كه ميزان حساسيت زنان نسبت به نواحي تحريك آميز بدنشان هميشه يكسان نمي باشد و در صورت به وجود آمدن تغييرات هورموني در طي ماه اين حساسيت ها تغيير مي كنند.

آشنايي با بدن زن، تغييرات جسمي و هورموني
زنان و مردان از نظر تغييرات هورموني تفاوت هاي اساسي با يكديگر دارند و مهم ترين تغييرات هورموني زنان مربوط به سيكل قاعدگي آن ها مي شود.

چرخه قاعدگي در زنان نشان دهنده عملكرد دستگاه توليد مثل مي باشد. فعاليت اين چرخه باعث مي شود تا زن براي بارداري آماده شود و در صورتي كه تخمك گذاري به خوبي صورت نگيريد در نهايت رحم شروع به ريزش مي كند و اين امر باعث خون ريزي در زنان مي شود.

آشنايي با بدن زن، تغييرات جسمي و هورموني

طول اين چرخه معمولا ۲۸ روز است و در طي آن زنان با تغييرات هورموني رو به رو مي شوند اين تغييرات بر روي خلق و خوي آن ها اثر مي گذارد.

به عنوان مثال نوسانات ماهانه هورمون ها مي تواند باعث افسردگي يا خوشحالي، خستگي يا پرانرژي بودن، بي علاقگي به مقاربت و يا افزايش ميل جنسي زنان شود و آن ها را به سمت روابط جنسي مي كشاند.

در صورتي كه در مورد اين مسائل آگاهي داشته باشيد مي توانيد درك بهتري از همسرتان داشته باشيد و به شيوه صحيح با او ارتباط برقرار كنيد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-آشنايي با بدن زن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ خرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۳:۰۶:۱۳ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

فهرست زير ليستي از روانشناسان معروف جهان در اختيار شما قرار داده شده است. وسعت و تنوع روانشناسي را مي توان با نگاه به برخي از شناخته شده ترين متفكران آن مشاهده كرد. در حالي كه هر نظريه پرداز ممكن است بخشي از يك مكتب فكري مهم بوده باشد، اما هر كدام ديدگاه منحصر به فردي را به حوزه روانشناسي آورده اند.

اين مطلب با همكاري دكتر روانشناس مركز مشاوره ستاره تهيه شده است.

هدف اين فهرست ارائه نگاهي اجمالي به برخي از ديدگاه‌هاي نظري اصلي است كه نه تنها بر روان‌شناسي، بلكه بر فرهنگ بزرگ‌تر نيز تأثير گذاشته‌اند.

روانشناسان معروف جهان
بي اف اسكينر
رفتارگرايي بي‌اف اسكينر او را به قدرتي در روان‌شناسي و تكنيك‌هاي درماني تبديل كرد كه امروزه نيز به‌طور گسترده مورد استفاده قرار مي‌گيرند. اسكينر به خاطر مفاهيم شرطي سازي عامل و برنامه هاي تقويتي به شهرت رسيده است.

رفتارگرايي كه به عنوان روانشناسي رفتاري نيز شناخته مي شود، يك نظريه يادگيري است كه بر اين ايده مبتني است كه همه رفتارها از طريق شرطي سازي كسب مي شوند و شرطي سازي از طريق تعامل با محيط اتفاق مي افتد. رفتارگرايان معتقدند كه اعمال توسط محرك هاي محيطي شكل مي گيرند.

بر اساس اين مكتب فكري، رفتار را مي توان بدون توجه به حالات ذهني دروني به صورت سيستماتيك و قابل مشاهده بررسي كرد. نظريه رفتاري همچنين مي گويد كه فقط رفتار قابل مشاهده بايد در نظر گرفته شود زيرا شناخت، احساسات و خلق و خو عواملي ذهني هستند.

رفتارگرايان سختگير بر اين باورند كه هر فردي را مي توان براي انجام هر كاري (صرف نظر از زمينه ژنتيكي، ويژگي هاي شخصيتي و افكار دروني) در محدوده توانايي هاي فيزيكي خود آموزش داد. اين فقط به شرطي سازي مناسب نياز دارد.

ژان پياژه
نظريه رشد شناختي ژان پياژه تأثير عميقي بر روانشناسي، به ويژه درك رشد فكري كودكان داشت. تحقيقات او به روانشناسي رشد، روانشناسي شناختي و اصلاحات آموزشي كمك كرد.

آلبرت اينشتين مشاهدات پياژه در مورد رشد فكري و فرآيندهاي فكري كودكان را به عنوان يك كشف توصيف كرد و گفت: «فقط يك نابغه مي‌توانست به آن فكر كند».

نظريه رشد شناختي ژان پياژه پيشنهاد مي كند كه كودكان در چهار مرحله مختلف ياد مي گيرند. نظريه او نه تنها بر درك چگونگي كسب دانش كودكان، بلكه بر درك ماهيت هوش نيز متمركز است. مراحل پياژه عبارتند از:

مرحله حسي – حركتي : از تولد تا ۲ سالگي
مرحله تفكر پيش عملياتي : سنين ۲ تا ۷ سال
مرحله تفكر عمليات عيني : سنين ۷ تا ۱۱ سال
مرحله عمليات انتزاعي يا صوري : سن ۱۲ سال به بالا
پياژه يكي از روانشناسان معروف جهان معتقد بود كه كودك نقش فعالي در فرآيند يادگيري داشته و مانند دانشمندان كوچك در حين انجام آزمايش‌ها، مشاهدات و يادگيري در مورد جهان عمل مي‌كنند. همانطور كه بچه ها با دنياي اطراف خود در تعامل هستند، به طور مداوم دانش جديد آموخته و ايده هاي قبلي را با اطلاعات جديد تطبيق مي دهند.

250 بهترين روانشناس در حال حاضر جهان
۵۰ بهترين روانشناس حال حاضر جهان
فرويد زيگموند
يكي از معروف ترين روانشناسان زيگموند فرويد مي باشد. كار او از اين باور ناشي مي شود كه همه بيماري هاي رواني دلايل فيزيولوژيكي ندارند. او همچنين شواهدي ارائه كرد كه نشان مي‌دهد تفاوت‌هاي فرهنگي بر روان‌شناسي و رفتار تأثير مي‌گذارد. كار او در درك ما از رشد انساني، شخصيت، روانشناسي باليني و روانشناسي غيرعادي نقش زيادي داشته است.

نظريه ها و كار زيگموند فرويد به شكل گيري ديدگاه هاي ما در مورد دوران كودكي، شخصيت، حافظه، تمايلات جنسي و درمان كمك زيادي كرده است. برخي ديگر از متفكران آثاري را ارائه كرده اند كه از كارهاي فرويد رشد كرده است، در حالي كه ديگران نظريه هاي جديدي را در مخالفت با ايده هاي او توسعه داده اند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-روانشناسان معروف جهان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ خرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۳:۰۴:۱۰ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

چگونه اعتماد به نفس فرزندمان را افزايش دهيم؟

اعتماد به نفس در فرزندان باعث ايجاد سلامتي روان و شادي اجتماعي مي شود و عاملي اساسي براي احساس خوشبختي و موفقيت كودك در سنين كم و بزرگسالي مي باشد.

احساسي كه به خودتان داريد فارغ از اينكه چند ساله هستيد، بر رفتار شما تاثير مي گذارد؛ اگر حس خوبي به خود داريد در نتيجه مي توانيد به راحتي با ديگران ارتباط برقرار كنيد و نسبت به آن ها هم حس خوبي داشته باشيد.

اعتماد به نفس و حس مثبت و خوبي كه هر كودك مي تواند به خود داشته باشد، يكي از زيباترين و با ارزش ترين هديه هايي كه هر پدر و مادري مي توانند در تمام طول زندگي به فرزند خود بدهند.

براي اينكه كودك شما با اعتماد به نفس شده و احساس ارزشمندي داشته باشد، هيچ راه مستقيم و يكتايي وجود ندارد، بلكه براي آن كه بتوانيد فرزند خود را در اين مسير كمك كنيد و نقش موثري ايفا كنيد، بايد نسبت به يك سري بايدها و نبايدهاي اساسي آگاهي پيدا كرده و به آن عمل كنيد.

اگر شما با فرزند خود به احترام رفتار كنيد و به افكار، احساسات و تجربيات كودك خود علاقه و توجه واقعي نشان دهيد، قدمي در راه رسيدن به اعتماد به نفس او برداشته ايد. پس نمي توانيد، اهميت بالاي نقش خود به عنوان والدين را در اين مسير ناديده بگيريد.

در اين بخش از مشاورانه راه هاي ايجاد ارتباط سالم و سازگار با كودكان كه باعث ايجاد و تقويت حس ارزشمندي در آن ها مي شود را معرفي خواهيم كرد.

راه هايي براي افزايش و تقويت اعتماد به نفس در فرزندان
زماني را براي گذران وقت با كودك اختصاص دهيد.
يكي از اصلي ترين راه ها براي اينكه كودك احساس كند كه شما براي او ارزش قائل هستيد، اين است كه زماني را به او اختصاص داده و با او وقت بگذرايد و به اين كار اهميت زيادي بدهيد.

بايد راه هايي را براي گذراندن اوقاتِ با هم بودن تان پيدا كنيد. اين كار باعث ايجاد احترام و حس نزديكي بين شما و فرزندتان مي شود كه در نتيجه مي توانيد نسبت به نيازها و خواسته هاي او نيز آگاهي پيدا كنيد.

اين زمان را مي توانيد به پياده روي، رفتن به پيك نيك كوتاه يا رفتن به جايي كه او دوست دارد صرف كنيد. اگر در اين مواقع فرزند شما احساس راحتي و نزديكي با شما داشته باشد، مسلما مي تواند راحت تر با شما صحبت كند.

به كودك خود بگوييد كه دوستش داريد.
كودكان بايد حس كنند كه براي بزرگسالان خود ارزشمند هستند، در زندگي آن ها جايگاه ويژه اي دارند و دوست داشته مي شوند، عشق و محبتي كه بي قيد و شرط است. شما بايد بدانيد كه فقط عشق بدون شرط و شروط و قضاوت است كه براي آن ها ارزشمند و واقعي است.

مثلا وقتي فرزندتان كارنامه خود با نمرات بالا و كامل را به خانه آورده است بايد به در حين اينكه به دستاورد او افتخار مي كنيد، به او بفهمانيد كه حتي بدون نمرات بالا هم او را دوست داريد.

اختلال كمبود توجه و بيش فعالي در كودكان
اختلال كمبود توجه و بيش فعالي در كودكان
با فرزند خود حرف بزنيد.
بايد در طول روز وقتي را براي حرف زدن با فرزند خود اختصاص دهيد تا او در مورد فعاليت هاي روزانه اش با شما صحبت كند و بفهمد كه شما به زندگي او و حرف هايش اهميت مي دهيد. اين گفت و گو باعث ايجاد حس بلوغ مثبت در فرزند شما مي شود.

براي كمك به مكالمه خود مي توانيد سوال هايي از فرزند خود بپرسيد ولي اين سوالات نبايد به گونه اي باشد كه فرزندتان از تفسير آن آگاه نيست. تا جاي ممكن سوالات شفاف و ساده بپرسيد تا كودك بتواند آن را پاسخ دهد و به او اجازه دهيد بفهمد كه شما به حرف هاي او علاقه داريد.

سوالات ساده و شفاف يا به اصطلاح باز معمولاً با چه، چه كسي، چه وقت، كجا، چرا يا چگونه شروع مي شود.

ادامه داشتن اين روند گفت و گوها و به اشتراك گذاشتن تجربيات فرزندتان باعث مي شود او بفهمد كه شما براي ديدگاه فرديش احترام و ارزش قائل هستيد. همچنين باعث مي شود كه او بتواند، توانايي خود در بيان تجربيات و احساساتش را افزايش دهد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-چگونه اعتماد به نفس فرزندمان را افزايش دهيم؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ خرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۱۴:۰۶ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

بي اشتهايي عصبي

آيا درگير بي اشتهايي عصبي هستيد؟ در اين مقاله علائم هشدار دهنده، علائم، و علل و همچنين نحوه دريافت كمك بررسي مي شود و تمام نكات مورد نياز در مورد بي اشتهايي عصبي ارائه مي شود.

بي اشتهايي عصبي چيست؟
امروزه بسياري از ما نگران اضافه وزن هستيم، از ظاهر خود ناراضي مي باشيم يا دوست داريم چيزي در ما تغيير كند. اما اگر لاغري عادات غذايي، افكار و زندگي شما را تحت تاثير قرار دهد احتمالا به اختلال بي اشتهايي عصبي مبتلا مي باشيد.

بي اشتهايي باعث كاهش وزن ناسالم منجر مي شود كه در برخي از شرايط بسيار خطرناك است. در واقع، ميل به كاهش وزن براي فرد از هرچيزي مهم تراست، حتي ممكن است فرد ديگر خود را آن طور كه هست نبيند.

بي اشتهايي عصبي بيشتر در بين دختران نوجوان شايع است اما مي تواند زنان و مردان را در هر سني تحت تاثير قرار دهد و با نگراني از افزايش وزن تمام جنبه هاي زندگي آن ها را تحت تاثير قرار دهد.

ممكن است سعي كنيد با گرسنگي دادن به خود، ورزش بيش از حد، يا استفاده از ملين ها، استفراغ يا روش هاي ديگر وزن خود را كاهش دهيد.

احتمالا بيش تر روز را به رژيم غذايي، غذا و بدن خود فكر مي كنيد اما زمان كمي براي دوستان، خانواده و ساير فعاليت‌هايي كه قبلاً از آن لذت مي‌برديد، مي گذاريد. مهم نيست كه چقدر وزن كم كنيد هميشه به دنبال كاهش وزن بيش تر مي باشيد.

نوع شديد بي اشتهايي عصبي زماني است كه كاهش وزن با محدود كردن كالري (پيروي از رژيم هاي غذايي شديد و ورزش بيش از حد) حاصل شود.

پاكسازي بي اشتهايي زماني است كه فرد سعي مي كند با استفراغ يا استفاده از ملين ها و مواد ادرارآور (ديورتيك ها) وزن خود را پايين نگه دارد.

ترس شديد از افزايش وزن يا انزجار از ظاهر بدن، مي تواند خوردن و وعده هاي غذايي را بسيار استرس زا كند. با اين حال، غذا و آنچه مي توانيد بخوريد و نمي توانيد بخوريد، عملاً تمام چيزي است كه به آن فكر مي كنيد. مهم نيست كه چقدر در اين افكار غرق شده ايد هنوز هم راه نجات وجود دارد.

با درمان، خودياري و حمايت اطرافيان، مي‌توانيد اين بي‌اشتهايي خودويرانگر را بشكنيد، بدن خود را بپذيريد و سلامت و اعتماد به نفس خود را بازيابيد.

تست بي اشتهايي عصبي
به سوالات زير پاسخ دهيد، پاسخ هاي مثبت نشان دهنده ابتلا شما به بي اشتهايي عصبي مي باشد.

آيا اغلب مواقع بي اشتها هستيد؟
آيا با وجود اينكه مردم به شما مي گويند چاق نيستيد احساس مي كنيد چاق هستيد؟
آيا از افزايش وزن مي ترسيد؟
آيا در مورد ميزان غذا خوردن خود دروغ مي گوييد يا عادات غذايي خود را از ديگران پنهان مي كنيد؟
آيا دوستان يا خانواده شما نگران كاهش وزن، عادات غذايي يا ظاهر شما هستند؟
آيا زماني كه احساس ناراحتي يا ناراحتي مي كنيد رژيم مي گيريد، ورزش اجباري مي كنيد، يا پاكسازي مي كنيد؟
آيا وقتي بدون غذا، ورزش بيش از حد مي كنيد احساس قدرت يا كنترل مي‌كنيد؟
آيا ارزش خود را بر اساس وزن يا اندازه بدن خود قرار مي دهيد؟
آيا دوست نداريد تصوير خود را در آينه نگاه كنيد زيرا احساس بدي به شما مي دهد؟
آيا بيش تر روز به وعده هاي غذايي فكر مي كنيد؟
علائم و نشانه هاي بي اشتهايي
در حالي كه افراد مبتلا به بي اشتهايي اغلب عادات مختلفي از خود نشان مي دهند اما در بيش تر مواقع اين عادات را مخفي مي كنند. اين امر باعث مي شود كه افراد خانواده و اطرافيان به سختي اين بيماري را تشخيص دهند.

ممكن است فرد در مراحل ابتدايي مشكل خود را انكار كند يا آن را طبيعي بداند اما به مرور خانواده متوجه مي شوند كه فرد در چه شرايط خطرناكي قرار دارد. اگر احساس مي كنيد كه غذا خوردن كنترل شما را به دست گرفته است بايد هرچه سريع تر به مشاور مراجعه كنيد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-بي اشتهايي عصبي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ خرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۱۱:۵۶ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

آموزش به دانش آموزان بيش فعال و بيش‌فعالي نقش مهمي را دارد.

تا به حال با اختلال كمبود توجه و بيش‌فعالي در كلاس درس برخورد كرده‌ايد؟ اين نكات به معلمان در غلبه بر چالش‌هاي رايج كمك كرده و به بچه‌هاي مبتلا به اختلال كمبود توجه و بيش فعالي كمك مي كند تا در مدرسه موفق شوند.

دانش آموزان بيش فعال و چالش هاي كلاس درس
اگر معلم هستيد، اين بچه‌ها را مي‌شناسيد: كسي كه از پنجره به بيرون خيره مي‌شود و حركت پرنده ها را از درس جذاب تر مي داند. كسي كه نمي تواند روي صندلي بنشيند.

دانش آموزان بيش فعال و چالش هاي كلاس درس

كسي كه به اين سوال كه “كدام رود نقش مهمي در توسعه تمدن مصر باستان داشته است؟” جواب مي‌دهد «خانم موهايت را رنگ مي كني؟»

دانش‌آموزاني كه علائم بارز اختلال كمبود توجه و بيش فعالي مانند بي‌توجهي، بيش‌فعالي و تكانشگري را نشان مي‌دهند، مي‌توانند نااميدكننده يا خسته كننده باشند.

مي‌دانيد كه آن ها باهوش هستند، اما به نظر مي‌رسد كه نمي‌توانند روي مطالبي كه شما براي ارائه آن ها سخت كار مي‌كنيد تمركز كنند. بعلاوه، رفتار آن ها زمان را تلف و كل كلاس را مختل مي كند.

نكاتي در مورد دانش آموزان بيش فعال
با صحبت كردن خارج از نوبت يا حركت در كلاس درس، توجه را طلب كنند.
در دنبال كردن مراحل مشكل داشته باشند، به خصوص زماني كه مراحل يك فهرست باشند، و نياز باشد كه به ترتيب در هر مرحله يك عمليات انجام دهند، مانند تقسيم طولاني يا حل معادلات.
اغلب فراموش مي كنند كه تكاليف را يادداشت كنند، آن ها را انجام دهند يا كارهاي تكميل شده را به مدرسه بياورند.
اغلب از كنترل حركات خود ناتوان هستند، كه باعث مي شود يادداشت‌برداري را برايشان دشوار شود.
با پروژه هاي بلندمدت كه در آن ها نظارت مستقيمي وجود ندارد مشكل دارند.
در طول كار گروهي مسئوليت خود را انجام نمي دهند و حتي ممكن است گروهي را از انجام وظيفه خود باز دارند.
به اين فكر كنيد كه محيط مدرسه چه كاري را از كودكان مي خواهد انجام دهند: آرام بنشين، آرام گوش كن توجه كن، برنامۀ كلاس را دنبال كن، تمركز كن.
اين ها همان كارهايي است كه بچه‌هاي مبتلا به اختلال بيش‌فعالي كمبود توجه (ADD) براي انجام آن ها مشكل دارند، نه به اين دليل كه آن ها مايل نيستند، بلكه به اين دليل كه مغزشان به آن ها اجازه نمي‌دهد. بنابراين آموزش دادن به آن ها آسان نيست.

كودكان و نوجوانان مبتلا به اختلال كمبود توجه و بيش فعالي اغلب بهاي مشكلات خود را با نمرات پايين، سرزنش و تنبيه، مسخره شدن توسط همسالان خود و عزت نفس پايين مي پردازند.

در همين حال، شما به عنوان معلم، احساس گناه مي كنيد زيرا نمي توانيد به كودك مبتلا به اختلال كمبود توجه و بيش فعالي توجه لازم را بكنيد.

ترفندهايي وجود دارد كه مي‌توانيد براي كمك به تمركز دانش‌آموزان مبتلا به اختلال كمبود توجه و بيش فعالي از آن ها استفاده كنيد تا با موفقيت و بدون ايجاد اختلال در يادگيري كودكان ديگر بر چالش‌هاي يادگيري آن ها غلبه كنيد.

مشاوره تلفني كودك
مشاوره تلفني كودك
آنچه معلمان مي توانند براي كمك به كودكان مبتلا به اختلال كمبود توجه و بيش فعالي انجام دهند
چگونه مي توان به بچه اي كه آرام نمي گيرد و گوش نمي دهد ياد داد؟ پاسخ: با حوصله، خلاقيت و ثبات فراوان. به عنوان يك معلم، نقش شما ارزيابي نيازها و نقاط قوت فردي هر كودك است. سپس مي‌توانيد تدابيري ايجاد كنيد كه به تمركز دانش‌آموزان بيش‌فعال كمك مي‌كند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-آموزش حرفه اي با دانش آموزان بيش فعال و اختلال كمبود توجه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ خرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۳۵:۵۵ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

نكاتي براي والدين فرزندان بيش فعال و اختلال كم كه سبب بهبود زندگي آن ها مي شود.

آيا فرزند شما اختلال كم توجهي و بيش فعالي دارد؟ در اين مقاله ياد مي گيريد كه براي مديريت رفتار آن ها و مقابله با چالش هاي رايج اختلال كم توجهي و بيش فعالي چه كار هايي مي توانيد انجام دهيد.

كمك به والدين فرزندان بيش فعال
كمك به والدين فرزندان بيش فعال

زندگي با يك كودك يا نوجوان مبتلا به اختلال بيش فعالي و كمبود توجه (ADD) مي تواند خسته كننده و حتي طاقت فرسا باشد.

اما به عنوان والدين مي‌توانيد به فرزندتان كمك كنيد تا بر چالش‌هاي روزانه غلبه كند، انرژي خود را به عرصه‌هاي مثبت هدايت كند و آرامش بيشتري را به خانواده‌تان بياوريد و هر چه زودتر و مداوم‌تر به مشكلات فرزندتان بپردازيد، شانس بيشتري براي موفقيت در زندگي خواهد داشت.

كودكان مبتلا به اختلال كم توجهي و بيش فعالي عموماً داراي نقص هايي در عملكرد اجرايي نيز هستند: توانايي فكر كردن، برنامه ريزي از قبل، سازماندهي، كنترل تكانه ها و تكميل وظايف.

اين بدان معناست كه شما در فرايندي كه فرزندتان به تدريج مهارت هاي اجرايي خود را به دست مي آورد، بايد مسئوليت اجرايي را بر عهده بگيريد و راهنمايي هاي بيشتري ارائه دهيد.

اگرچه علائم اختلال كم توجهي و بيش فعالي نمي تواند چيزي جز خشم در شما برانگيزد، اما مهم است كه به ياد داشته باشيد كودكي كه شما را ناديده مي گيرد، آزار مي دهد يا شما را خجالت مي‌دهد، عمداً اين كارها را انجام نمي دهد.

كودكان مبتلا به اختلال كم توجهي و بيش فعالي، مي‌خواهند ساكت بنشينند، مي خواهند اتاق هاي خود را مرتب و منظم كنند، مي‌خواهند هر كاري كه والدينشان مي‌گويند انجام دهند، اما نمي‌دانند چگونه بايد اين كارها را انجام دهند.

اگر در نظر داشته باشيد كه بيش فعالي به همان اندازۀ شما كودكتان را هم نااميد مي‌كند، عكس‌العمل به روشهاي مثبت و حمايتي بسيار آسان تر خواهد بود.

با صبر، شفقت و حمايت فراوان، مي توانيد اختلال كم توجهي و بيش فعالي دوران كودكي را مديريت كنيد و در عين حال از يك خانه پايدار و شاد لذت ببريد.

خانواده و والدين فرزندان بيش فعال
قبل از اينكه بتوانيد فرزند مبتلا به اختلال كم توجهي و بيش فعالي را به طور موفقيت آميزي كنترل كنيد، درك تأثير علائم فرزندتان بر خانواده به عنوان يك كل ضروري است.

كودكان مبتلا به اختلال كم توجهي و بيش فعالي رفتارهاي زيادي از خود نشان مي دهند كه مي تواند زندگي خانوادگي را مختل كند. آن ها اغلب دستورات والدين را نمي شنوند، بنابراين از آن ها اطاعت نمي كنند.

آن ها بي نظم هستند، به راحتي حواسشان پرت مي شود و ساير اعضاي خانواده را منتظر نگه مي دارند. يا كارهايي را شروع كرده و سپس فراموش مي‌كنند كه آن ها را به پايان برسانند، چه رسد به اينكه بعد از انجام جاي آن ها را تميز كنند.

كودكاني كه مشكلات تكانشگري دارند، اغلب مكالمات را قطع مي‌كنند، در زمان هاي نامناسب توجه مي‌خواهند، و قبل از اينكه فكر كنند صحبت مي‌كنند و چيزهاي عجيب يا شرم‌آور مي‌گويند. اغلب به سختي مي توان آن ها را به رختخواب برد و خواباند.

كودكان بيش فعال ممكن است خانه را بهم بريزند يا حتي خود را در معرض خطر فيزيكي قرار دهند.

كودكان مبتلا به اختلال كم توجهي و بيش فعالي
به دليل اين رفتارها، خواهر و برادر كودكان مبتلا به اختلال كم توجهي و بيش فعالي با چالشهايي روبرو هستند. نيازهاي آن ها اغلب كمتر از نيازهاي كودك مبتلا به اختلال كم توجهي و بيش فعالي مورد توجه قرار مي گيرد.

ممكن است وقتي اشتباه مي كنند با شدت بيشتري مورد سرزنش قرار گيرند و موفقيت هايشان كمتر مورد تحسين قرار گيرد يا بديهي انگاشته شود.

آن ها ممكن است به عنوان دستيار والدين به حساب آيند و اگر خواهر يا برادر مبتلا به اختلال كم توجهي و بيش فعالي تحت نظارت آن ها رفتار نادرست داشته باشد، سرزنش شوند.

در نتيجه، ممكن است عشق خود را به برادر يا خواهر مبتلا به اختلال كم توجهي و بيش فعالي به حسادت و كينه ختم شود.

الزام نظارت بر كودك مبتلا به اختلال كم توجهي و بيش فعالي مي تواند از نظر جسمي و ذهني خسته كننده باشد. ناتواني كودك شما در “گوش دادن” مي تواند منجر به نااميدي و آن نااميدي تبديل به خشم شود كه به دنبال آن باعث احساس گناه در مورد عصباني شدن از كودك مي شود.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-حتما والدين فرزندان بيش فعال و اختلال كم توجهي بخوانند


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ خرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۳۳:۲۰ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

نشانه ها و راه هاي درمان اختلال كمبود توجه و بيش فعالي در بزرگسالان چيست؟

اختلال كمبود توجه و بيش فعالي فقط مشكل دوران كودكي نيست. بياموزيد كه علائم و نشانه‌هاي اختلال كمبود توجه و بيش فعالي بزرگسالان چگونه به نظر مي رسند و چه كاري مي توانيد در مورد آن انجام دهيد.

درك اختلال كمبود توجه و بيش فعالي در بزرگسالان
زندگي مي تواند يك روند متعادل كننده براي هر شخصي باشد، اما اگر خود را دائما دير، بي نظم، فراموشكار، و تحت فشار مسئوليت هاي خود مي بينيد، ممكن است به اختلال نقص توجه و بيش فعالي مبتلا باشيد كه به عنوان ADD شناخته مي شد.

اختلال كمبود توجه و بيش فعالي بسياري از بزرگسالان را تحت تأثير قرار مي دهد. طيف گسترده اي از علائم نااميد كننده آن مي تواند مانع همه چيز از روابط تا حرفه شما شود.

در حالي كه دانشمندان دقيقاً مطمئن نيستند كه چه چيزي باعث اختلال كمبود توجه و بيش فعالي مي شود، آندها گمان مي كنند كه ريشه ي اين اختلال از آميزه اي از ژن ها، محيط و تفاوت هاي جزئي در نحوه اتصال مغز سرچشمه ميگيرد.

اگر تشخيص داده شد كه شما مبتلا به اختلال كمبود توجه و بيش فعالي يا ADD در دوران كودكي هستيد، اين احتمال وجود دارد كه حداقل برخي از علائم را تا بزرگسالي منتقل كرده باشيد.

اما حتي اگر هرگز در كودكي تشخيص داده نشديد، البته اين بدين معنا نيست كه اختلال كمبود توجه و بيش فعالي نمي تواند شما را به عنوان يك بزرگسال تحت تاثير قرار دهد.

اختلال كمبود توجه و بيش فعالي اغلب در طول دوران كودكي ناشناخته مي ماند. به ويژه در گذشته چنين بود، زيرا در آن زمان كه افراد كمتري از آن آگاه بودند. خانواده، معلمان يا ديگران ممكن است به جاي تشخيص علائم و شناسايي مشكل واقعي، فرد را روياپرداز، مسخره، سست، مشكل ساز يا فقط يك دانش آموز بد خطاب مي كردند.

متناوباً، ممكن است در دوران جواني توانسته باشيد علائم اختلال كمبود توجه و بيش فعالي را مهار كنيد، اما با افزايش مسئوليت‌هايتان در بزرگسالي، با مشكلاتي مواجه شديد. مسئوليت هاي بيش تري داشته باشيد، دنبال كردن شغل، تشكيل خانواده، اداره خانه، تمركز و حفظ موقعيت ها سخت تر مي شود.

اين مي تواند براي هر كسي چالش برانگيز باشد، اما اگر شما اختلال كمبود توجه و بيش فعالي داريد، ممكن است اين كار كاملا غيرممكن به نظر برسد.

خبر خوب اين است كه مهم نيست چقدر طاقت فرسا باشد، چالش هاي اختلال كمبود توجه قابل شكست هستند. با آموزش، حمايت و كمي خلاقيت، مي توانيد ياد بگيريد كه علائم اختلال كمبود توجه و بيش فعالي بزرگسالان را مديريت و حتي برخي از نقاط ضعف خود را به نقاط قوت تبديل كنيد.

براي شكست دادن مشكلات اختلال كمبود توجه و بيش فعالي بزرگسالان و شروع به موفقيت در شرايط خود، هرگز دير نيست.

باورهاي غلط و حقايق در مورد اختلال كمبود توجه در بزرگسالان
باور غلط: اختلال كمبود توجه و بيش فعالي فقط فقدان اراده است.

افراد مبتلا به اختلال كمبود توجه و بيش فعالي روي چيزهايي تمركز مي كنند كه برايشان جالب است. اگر واقعاً مي خواستند مي توانستند روي هر كار ديگري تمركز كنند.

واقعيت: اختلال كمبود توجه و بيش فعالي بسيار شبيه يك مشكل اراده است، اما اينطور نيست. اين اساسا يك مشكل شيميايي در سيستم مديريت مغز است.

باور غلط: افراد مبتلا به اختلال كمبود توجه و بيش فعالي هرگز نمي توانند توجه كنند.

واقعيت: افراد مبتلا به اختلال كمبود توجه و بيش فعالي اغلب مي توانند روي فعاليت هايي كه از آن لذت مي برند تمركز كنند. اما مهم نيست كه چقدر تلاش مي كنند، زماني كه كار در حال انجام خسته كننده يا تكراري است، در حفظ تمركز مشكل دارند.

باور غلط: همه افراد علائم اختلال كمبود توجه و بيش فعالي را دارند و هر كسي با هوش كافي مي تواند بر اين مشكلات غلبه كند.

واقعيت: بيش فعالي بر افراد در تمام سطوح هوش تأثير مي گذارد. و اگر چه همه گاهي اوقات علائم اختلال كمبود توجه و بيش فعالي را دارند، تنها كساني كه داراي اختلالات مزمن ناشي از اين علائم هستند، داراي اختلال كمبود توجه و بيش فعالي تشخيص داده مي‌شوند.

باور غلط: كسي نمي تواند اختلال كمبود توجه و بيش فعالي داشته باشد و همچنين افسردگي، اضطراب يا ساير مشكلات روانپزشكي داشته باشد.

واقعيت: احتمال ابتلا به اختلال روانپزشكي يا يادگيري در فرد مبتلا به اختلال كمبود توجه و بيش فعالي شش برابر بيشتر از ساير افراد است. اختلال كمبود توجه و بيش فعالي معمولاً با ساير اختلالات همپوشاني دارد.

باور غلط: تا زماني كه در كودكي اختلال كمبود توجه و بيش فعالي يا ADD تشخيص داده نشده باشد، نمي‌توانيد در بزرگسالي به آن مبتلا شويد.

واقعيت: بسياري از بزرگسالان در تمام زندگي خود با علائم ناشناخته اختلال كمبود توجه و بيش فعالي دست و پنجه نرم مي كنند. آن ها كمكي دريافت نكرده‌اند زيرا تصور مي‌كردند كه مشكلات مزمن آن ها، مانند افسردگي يا اضطراب، ناشي از ساير اختلالات است كه به درمان معمول پاسخ نمي‌دهند.

علائم و نشانه هاي اختلال كمبود توجه و بيش فعالي در بزرگسالان
در بزرگسالان، اختلال كمبود توجه اغلب كاملاً متفاوت از كودكان به نظر مي رسد و علائم آن براي هر فردي منحصر به فرد است. دسته هاي زير علائم رايج اختلال كمبود توجه و بيش فعالي بزرگسالان را برجسته مي كند. تمام تلاش خود را براي شناسايي مناطقي كه در آن مشكل داريد انجام دهيد.

هنگامي كه مشكل‌سازترين علائم خود را مشخص كرديد، مي‌توانيد تدابيري براي مقابله با آن ها انجام دهيد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-اختلال كمبود توجه و بيش فعالي در بزرگسالان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۴۸:۱۸ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

اعتياد جنسي، از علائم تا درمان اعتياد به سكس

افرادي كه اعتياد به سكس دارند گرفتار اعتياد جنسي شده اند اين اعتياد يك حالت وسواسي براي درگيري در فعاليت هاي جنسي به خصوص دخول مي باشد.

اعتياد جنسي

بر اساس نظريه برخي از روانشناسان اعتياد جنسي يكي از بيماري ها و اختلالات جنسي مي باشد كه به عنوان پيش فعالي جنسي شناخته مي شود. افرادي كه در كنترل رفتار، انگيزه و افكار جنسي شان با مشكلاتي رو به رو هستند را مي تواند در گروه اعتياد جنسي قرار داد.

در صورتي كه درگير اعتياد جنسي شده اين مقاله را از دست ندهيد. زيرا در مورد اعتياد جنسي، راه هاي تشخيص و درمان آن توضيحاتي ارائه شده است كه مطالعه آن مي تواند براي شما بسيار مفيد باشد.

اعتياد به سكس در مقابل اعتياد به پورن
اعتياد به سكس يكي از انواع اختلالات جنسي مي باشد كه فشار رواني بسياري بر روي فرد قرار مي دهد به طوري كه افرادي كه به اين مشكل دچار مي شوند درگير مسائل جنسي هستند و مشغوليت هاي ذهني بسياري در اين خصوص دارند.

اين افراد زماني كه شريك جنسي ندارند دچار تنش و بي قراري مي شوند و بعد از سكس به طور موقتي آرامش و رضايت را تجربه مي كنند.

اما به طور كلي مشغوليت ذهني آن ها بسيار زياد است و به همين دليل سكس آن ها همواره با احساسات ناخوشايندي از جمله اضطراب و احساس گناه مي باشد.

توجه داشته باشيد كه اعتياد به سكس با اعتياد به ***گرافي متفاوت مي باشد. زماني كه فرد درگير ***گرافي مي شود به ديدن فيلم هاي پورن معتاد مي شود و به طور معمول نيازش را از طريق خودارضايي رفع مي كنند.

اعتياد به ديدن اين فيلم ها ممكن است زمينه اعتياد به سكس را فراهم كند اما صددرصد به آن نمي انجامد.

در صورتي كه فيلم هاي ***گرافي به صورت بيمارگون مشاهده شود بيش از هر چيز باعث ايجاد تصورات غلط از رابطه جنسي به كژكاري جنسي مي شود و در واقع عملكرد جنسي فرد را تحت تاثير قرار داده و مشكلاتي را به وجود مي آورد.

انواع رفتارهاي مختلف مرتبط با اعتياد جنسي
فردي كه به اين اختلال مبتلا است ممكن است همه يا برخي از علائم زير را از خود نشان دهد:

اعتياد جنسي يا مشغوليت فكري زياد در مورد رابطه جنسي باعث به وجود آمدن رفتارهاي گوناگوني در فرد مي شود، كه از آن ها مي توان به موارد زير اشاره كرد:

شريك هاي جنسي متعددي را براي خود فراهم مي كند و سعي مي كند به طور اجباري با آن ها سكس را تجربه كند.


تمايل زيادي به فيلم هاي پورن دارد و به صورت وسواسي و بيمار گون آن ها را مشاهده مي كند.
اعتياد پيدا كردن به خودارضايي
درگير شدن در انحرافات جنسي كه به عنوان اختلالات پارافيليك شناخته مي شوند.
اختلالات پارافيليك و اعتياد جنسي
مبتلا بودن به اعتياد جنسي مي تواند باعث به وجود آمدن اختلالات پارافيليك يا همان انحرافات جنسي شود و به صورت رفتارهاي جنسي ناهنجار خود را نشان دهد. از جمله اين رفتارها مي توان به موارد زير اشاره نمود.

انحرافات مرتبط با تحريك جنسي
در صورتي كه فرد درگير اعتياد جنسي مي شود به هر طريقي مي خواهد تحريك جنسي را به دست آورده و در فرآيند سكس درگير شود. اين امر مي تواند در قالب رفتارهاي نامناسب نشان داده شود كه برخي از آن ها عبرت اند از : چشم چراني، نمايشگري و مالش دوستي.

نمايشگري وضعيتي است كه در آن فرد بدون آن كه رضايت طرف مقابل را كسب كند اندام جنسي خود را به او نشان مي دهد و باعث احساس انزجار، ترس و وحشت در طرف مقابل مي شود.

هم چنين در مالش دوستي هم فرد براي اين كه به تحريك جنسي دست يابد بدون كسب رضايت فرد بدن آن ها به خصوص اندام جنسي شان را لمس مي كند و باعث عصبانيت و ناراحتي آن ها مي شود. امروزه اين انحرافات به عنوان آزار جنسي شناخته مي شوند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-اعتياد جنسي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۳۸:۰۴ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

اختلال بد شكل انگاري بدن چيست و راه درمان اختلال بد ريخت انگاري

اختلال بدريخت انگاري بدني يا بد شكل انگاري بدن يكي از اختلالات رواني مي باشد كه در دوران نوجواني و جواني به وجود مي آيد و امري بسيار شايع است. احتمالا در اطرافيان و دوستان خود كساني را ديده ايد كه مدام از ظاهرشان ايراد مي گيرند و عيب هاي عجيب و غريب بر روي خود مي گذارند و ساعت ها به اين عيب ها فكر مي كنند.

اين افراد دائما در حضور ديگران از عيب هاي ظاهري شان مي گويند و به طور مداوم دست به عمل هاي زيبايي مي زنند، در صورتي كه از نظر شما ممكن است هيچ مشكل خاصي در ظاهر آن ها وجود نداشته باشد. اين اشخاص به اختلال بدريخت انگاري مبتلا هستند.

از جمله عوارض اين بيماري مي توان به اضطراب، افسردگي، گرايش به مصرف مواد، افكار خودكشي و غيره اشاره نمود.

براي درمان اين اختلال روش هاي درماني بسياري وجود دارد كه روش درمان شناختي رفتاري بيشترين تاثير را در كنترل و بهبود اين اختلال دارد. در اين مقاله به بررسي اين اختلال مي پردازيم و در مورد اختلال بدريخت انگاري و نحوه درمان آن توضيحاتي را بيان مي كنيم.

اختلال بد شكل انگاري بدني چيست؟
اختلال بدريخت انگاري بدني يا بدشكلي بدني (body dysmorphic) يك نوع اختلال رواني مي باشد كه فرد احساس مي كند نقص هايي ظاهري خيلي بزرگ و خيالي در بدن او وجود دارد و به طور مداوم از آن ها گله مي كند. در صورتي كه اين نقص ها اصلا وجود ندارد يا اگر هم باشد بسيار جزئي و كمتر از چيزي است كه او فكر مي كند.

اين افراد در مورد ظاهرشان مشغوليت هاي ذهني بسياري دارند و ساعت ها جلوي آينه مي ايستند و به عيب هاي خيالي شان نگاه مي كنند.

ممكن است ساعت ها عيب ها و نقص هاي خيالي و غيرواقعي شان را تصور كنند. اين افراد به حدي عيب هاي خود را باور دارند و به آن فكر مي كنند كه حرف هيچ شخص ديگري را در مورد اين كه ظاهر خوبي دارند باور نمي كنند.

در برخي از اوقات اختلال بدريخت انگاري بسيار شديد مي شود، به طوري كه تمام ذهن و فكر فرد را درگير خودش كرده و باعث كاهش عزت نفس و اعتماد به نفس شخص مي شود.

حتي ممكن است فرد از ترس مسخره شدن و طرد شدن، در اجتماع حضور پيدا نكند و خود را در خانه حبس كند، هم چنين ممكن است موقعيت شغلي يا تحصيلي خود را از دست بدهد و در حوزه هاي فردي و اجتماعي زندگي با مشكلاتي رو به رو شود.

پيامدهاي اختلال بدريخت انگاري يا بد شكل انگاري بدن
اين اختلال در سنين نوجواني و جواني، زماني كه فرد بيش تر از هر زمان ديگري به ظاهر خود اهميت مي دهد به وجود مي آيد و در ميان نوجوانان امري بسيار شايع است. در ادامه اين مقاله مهم ترين پيامدهايي كه اختلال بدريخت انگاري به همراه دارد را بيان مي كنيم:

احساس گناه، شرم و خجالت
احساس تنهايي مفرط
افسردگي و اضطراب
وابستگي به الكل و مواد مخدر
احساس مداوم نياز به عمل هاي زيبايي غيرضروري
اختلالات خوردن و يا اختلالات خواب
آسيب به خود
افكار خودكشي و گاهي اقدام به خودكشي هاي نافرجام
هم چنين همراه اين اختلال بدريخت انگاري بدني ممكن است اختلالات ديگري مانند اضطراب، افسردگي، هراس و يا فوبياي اجتماعي، وسواس فكري – عملي نيز در فرد به وجود آيد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-اختلال بد شكل انگاري بدن، درمان اختلال بد ريخت انگاري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۰۵:۴۴ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

عادات افراد موفق، ۱۰ كاري كه افراد موفق هرگز دوبار انجام نمي دهند

افراد موفق عادت ها و سبك زندگي خاص خودشان را دارند در واقع همين مسئله باعث پيشرفت و موفقيت آن ها مي شود، آن ها عادت هاي خاصي دارند كه در زير برخي از آن ها را بيان مي كنيم:

يكي از عادت هاي افراد موفق، هدايت و پيشروي آن ها در جهت رشد و پيشرفت شان مي باشد، آن ها سعي مي كنند براي رسيدن به هدف شان تلاش كنند.
افرادي كه موفق هستند هوشمندي خاصي دارند و در صورتي كه تجربه ناموفقي داشته باشند و با شكست رو به رو شوند از تلاش شان دست بر نمي دارند و نااميد نمي شوند. اين افراد هميشه به دنبال راهي براي رسيدن به اهداف شان هستند.
يكي از رمزهاي موفقيت اين افراد اين است كه از اشتباهاتشان درس مي گيرند و سعي مي كنند از تجربه اي كه در اين زمينه كسب كرده اند در جهت موفقيت در زندگي، كسب و كار يا روابط خود استفاده كنند.
در صورتي كه از عادت هاي افراد موفق آگاه باشيد مي توانيد با الگو برداري از آن ها سبك زندگي خودتان را تغيير دهيد و در جهت پيشرفت و موفقيتتان گام برداريد.

افراد موفق چه عاداتي دارند؟
برخاستن بعد از شكست اگر چه سخت است اما امكان پذير مي باشد به همين دليل تا جايي كه امكان دارد براي رسيدن به اهداف تان بايد تلاش كنيد و از رو به رو شدن با موانع هراسي نداشته باشيد.

براي رسيدن به اهداف و روياهايتان بايد انعطاف پذير باشيد و اگر اتفاق ها مطابق ميل شما نبود مسيرتان را تغيير دهيد و از اين تغيير هيچ ترسي نداشته باشيد.

سعي كنيد موقعيت و شرايط خودتان را مورد بررسي قرار دهيد تا اشتباهات گذشته براي شما تكرار نشود هم چنين نگران تاخير و وقفه اي كه در كارتان به وجود آمده است نباشيد زيرا پذيرفتن شكست ودرس گرفتن از اشتباهات مانند سكوي پرشي به سمت موفقيت و پيشرفت مي باشد.

۱۰ كاري كه افراد موفق هرگز دوبار انجام نمي دهند

در ادامه اين مقاله ۱۰ كاري كه افراد موفق سعي مي كنند آن را انجام ندهند را مورد بررسي قرار مي دهيم:

۱٫ عادات افراد موفق، تكرار اشتباهات گذشته و گير افتادن در تله هاي قديمي

افراد موفق زماني كه با شكست در زمينه شغلي، عشقي و يا غيره رو به رو مي شوند، موقعيت خود را به طور دقيق بررسي مي كنند. تا بتوانند عواملي كه منجر به عدم موفقيت و شكست آن ها شده است را مورد بررسي قرار دهند، از اشتباهاتشان درس بگيرند و سعي كنند آن اشتباهات را دوباره تكرار نكنند.

آن ها بعد از تغيير شرايط وبه دست آوردن آمادگي لازم، دوباره وارد عمل مي شوند تا براي رسيدن به اهداف شان تلاش كنند.

۲٫ شروع به كار يا فعاليت قبل از اطمينان يافتن از صلاحيت خود

آدم هاي موفق اگر چه براي رسيدن به اهدافشان تلاش مي كنند و به دنبال روياهاشان مي روند تا به شادكامي دروني برسند اما آن ها قبل از آن كه وارد عمل شوند اطلاعات و آگاهي خود را در آن زمينه افزايش مي دهند تا با آگاهي و اراده كافي براي رسيدن به موفقيت تلاش نمايد.

آن ها قبل از شروع انجام كاري سوالات زير را از خودشان مي پرسند و در صورتي كه به جواب قانع كننده براي سوالاتشان برسند، اقداماتي را انجام مي دهند در غير اين صورت تا ريشه مشكلات را پيدا نكنند و آن را رفع نكنند هيچ اقدامي براي شروع كار صورت نمي گيرد.

چرا اين كار را انجام مي دهم؟
آيا شرايط و موقعيت فعلي من براي شروع اين كار مناسب مي باشد؟
آيا براي شروع اين كار آگاهي و اطلاعات كافي دارم؟
۳٫ تلاش در جهت تغيير ديگران
اصراري به تغيير ديگران نداشته باشيد زيرا دير يا زود خودتان متوجه اين قضيه مي شويد كه نمي توانيد كسي را به زور تغيير دهيد و يا او را مجبور به انجام كاري كنيد. بايد به ديگران فرصت دهيد خودشان براي زندگي شان تصميم بگيرند و با عواقبت و نتايج كارشان رو به رو شوند.

در صورتي كه به اين آگاهي برسيد كه نمي توانيد ديگران را تغيير دهيد، خواهيد توانست بر روي رفتار خودتان كار كنيد و در جهت تغيير در رفتار خود تلاش نماييد در اين شرايط شاهد رشد چشم گير در شيوه هاي تبادلي ديگران با خودتان خواهيد بود و روز به روز به اهداف تان نزديك تر خواهيد شد.

توجه داشته باشيد يكي از عادت هاي افراد موفق، ارتباط برقرار كردن با ديگران و داشتن ارتباط موثر با آن ها مي باشد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-عادات افراد موفق


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۰۳:۰۷ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی