moshaverrkhob
moshaverrkhob

در طي دوران مياني كودكي (6 تا 12 سالگي)، دوستي ها و روابط با همسن و سالان بسيار حائز اهميت مي شوند. از آنجايي كه كودك شروع به سپري كردن زمان زيادي با همسن و سالان خود مي‌كند. اين امر بسيار مهم است كه جايگاه خود را بين گروه اجتماعي خود پيدا كنند. اين امر نيازمند توجه بيشتر به نقش هاي اجتماعي و توانايي بالا براي توجه كردن به نقطه نظرات و ديدگاه هاي مردم مي باشد. در اين مواقع موقعيت هاي اجتماعي داراي اهميت مي شوند و كودكان بايد براي اينها رقابت كنند.

براي مطالعه بيشتر:

۶ تا ۸ سالگي (كودكي ميانه)

چگونگي برخورد و رفتار همسن و سالان كودك با وي، او را در جايگاه هاي مختلف اجتماعي قرار مي دهد. كودكان محبوب آنهايي هستند كه توجهات مثبتي از همسن و سالان خود دريافت مي كنند. كودكان طرد شده توجهات مثبت كمتري از دوستان خود دريافت مي كنند كه بيشترشان هم منفي است. آنها به شكل فعالي مورد تنفر واقع مي شوند. كودكان سر به هوا و اهمال كار معمولا به جاي تنفر از سوي همسن و سالان، ناديده گرفته مي شوند. كودكاني كه اهل بحث و مجادله هستند معمولا هر دو توجهات منفي و مثبت را دريافت مي كنند. كودكاني كه از لحاظ روحي و جسمي توسط تعدادي از همسن و سالان خود دستخوش فريب قرار ميگيرند به شكل فعال آسيب پذير هستند. در نهايت قلدر ها ، كودكاني هستند كه بدون هرگونه انگيزه اي به شكل پرخاشگرانه به منظور تسلط بر ساير كودكان عمل مي كنند.

چرا بعضي از كودكان محبوب هستند ولي برخي نه ؟

عوامل و دلايل گوناگوني مبني بر رفتارهاي گوناگون كودكان وجود دارد. كودكان محبوب به نظر مي رسد از لحاظ فيزيكي جذاب بوده و در شروع و نگهداري روابط مثبت دوستانه، توانا هستند و از لحاظ اجتماعي اين شايستگي را دارند.

كودكان طرد شده معمولا به شكل منفي مورد رفتار ديگران قرار ميگرند زيرا خشمگين هستند. آنها توانايي هاي اجتماعي و رقابتي خود را بيش از آني كه هست برآورد مي‌كنند و تنفر بقيه نسبت به خود را ناديده مي گيرند.

كودكان سر به هوا ، كمتر اجتماعي هستند، اما پرخاشگر يا خجالتي هم نيستند. موقعيت اجتماعي آنها معمولا با گذر زمان پيشرفت مي كند. آنها معمولا به شكل جدي و محترمانه رفتار مي كنند، همكاري كرده و معمولا توسط معلمين مورد تحسين واقع مي شوند.

كودكاني كه اهل بحث و مجادله هستند، پرخاشگر بوده اما تاوان اين را با استفاده از جوك ها و توانايي هاي اجتماعي مي پردازند تا ارتباطات خود با ديگران را از دست ندهند.

كودكاني كه از لحاظ روحي و جسمي توسط تعدادي از همسن و سالان خود دستخوش فريب قرار مي‌گيرند، سريعا عصباني مي شوند و رفتارهاي كودكانه و وابسته، از خود نشان مي دهند.

قلدرها معمولا بدون هيچ انگيزه اي ، پرخاشگر هستند كه اين امر براي نحوه رفتار آنها مفيد است. (آنچه را كه مي خواهند به دست مي آورند)

بيشتر بخوانيد:

خجالت يا كمرويي و كناره گيري اجتماعي كودكان

عزت نفس :

دوران مياني كودكي زماني است كه اكثر كودكان شروع به قضاوت در مورد خود مي كنند و توسط ديگران هم مورد قضاوت قرار مي گيرند. اگر كودك خود را شايسته و باهوش ببيند، و آن چيزي كه هست را دوست داشته باشد، احترام و اعتماد به نفس خوبي خواهد داشت.

منبع : كودك و نوجوان-توانايي هاي اجتماعي در دوره كودكي ميانه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ خرداد ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۱۴:۴۹ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

يكي از معضلات اصلي بسياري از جوامع امروزي جدايي و طلاق زن و شوهر ها است كه آمار ان روز به روز و به خصوص در جامعه ما در ساليان اخير رو به افزايش بوده است. بسياري از زن و شوهرها به دليل عدم شناخت مناسب از يكديگر و به هر دليلي ازدواج نموده و پس از مدتي متوجه مي شوند كه براي يكديگر مناسب نبوده و به دنبال جدايي مي روند و در اين بين اگر آن ها صاحب فرزندي نشده باشند موضوع خيلي مطلوب تر به نظر مي رسد چرا كه در اين صورت تنها پدر و مادر قصد جدايي داشته و در اين بين موضوع زندگي و اينده يك كودك نيز مطرح نيست.

احتمال اينكه يك كودك طلاق به بيماري و اختلالات روحي رواني مانند عصبانيت پرخاشگري و انزوا گرفتار شود بسيار زياد است. واكنش كودكان در موضوع طلاق و جدايي والدين شان از هم موضوع و واكنشي متفاوت خواهد بود برخ از آن ها ممكن است دچار عصبانيت ها و بد اخلاقي هاي شديد و برخي ممكن است دچار افسردگي و گاهي هم ممكن است كودك به انزوا و گوشه گيري مبتلا شده و زندگي پر استرسي را دنبال نمايد. براي همين اگر خانواده اي از هم پاشيده شده و در اين بين كودك با يكي از والدين خود زندگي مي كند ان شخص بايد مواردي را در رابطه با ارتباط با فرزند خود مد نظر قرار دهد كه در ادامه به بررسي برخي از مهم ترين ان ها مي پردازيم. هنگامي كه پدر يا مادر يك كودك طلاق با او در ارتباط است بايد تمامي توجه خود را به او معطوف نمايد مثلا اگر پدر يا مادر مشغول انجام كاري با كامپيوتر يا گوشي موبايل خود است بايد ان را كنار گذاشته و با تمام وجود تمام توجه خود را به كودك معطوف نمايد تا كودك حس نكند كه تنها است و كسي به او توجه نمي كند.

نيازي نيست كه در مورد طلاقي كه صورت گرفته و مشكلات كنوني از لحاظ مالي و عاطفي مرتب با كودك صحبت كنيد چرا كه ممكن است سبب افزايش استرس در او شويد لذا به جاي مطرح كردن اين گونه موضوعات مي توانيد احساسات خود را بيان كنيد و اجازه دهيد كه كودك نيز به بيان حس خود پرداخته تا بدين گونه از استرس او كاسته و رابطه اي گرم تر و صميمي تر با او برقرار نماييد و از اينكه او حس تنهايي و بي كسي و فقدان يكي از والدين را داشته باشد جلوگيري كنيد. در اين هنگام گاهي كودك براي بيان حس خود عاجز بوده و نمي داند كه چگونه بايد حسش را بيان كند و اگر اين اتفاق افتاد به نظر مي رسد كه مي توانيد تا حدودي در ارتباط با طلاقي كه صورت گرفته با او بحث كنيد مثلا بگوييد كه دوست داري در رابطه با جدايي با مادرت يا پدرت با تو حرف بزنم؟ و يا اينكه بگويد عزيزم چه حسي داري و به هر ترتيب سعي كنيد كه به او نزديك شده و اين امكان را به او بدهيد تا بتواند حسش را با شما در ميان گذاشته و به نوعي از نظر روحي و رواني تخليه شود. هيچ گاه در حضور كودك خود از همسرتان كه از او جدا شديد گلايه و شكايت و انتقاد نكنيد چون كودك طلاق ممكن است كه وابستگي هاي عاطفي يا حسي به او داشته باشد و در اين بين اگر شما مسوول نگهداري از او شده ايد رابطه اش با شما بد شود و ديگر نتوانيد به خوبي با او ارتباط برقرار كرده و حس تنهايي و انزوا در او بيش از پيش شود.

 

منبع : كودك و نوجوان-كودك طلاق


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ ] [ ۰۷:۳۲:۱۴ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

گوشه گيري و انزوا يكي از مهم ترين مشكلات كودكان و حتي بسياري از بزرگسالان در جوامع كنوني است. از نظر روان شناسي به حالتي كه كودك دائما ترجيح مي دهد فعاليت هاي خود را به تنهايي و بدون حضور ديگران انجام دهد گوشه گيري گفته مي شود. كودك گوشه گير ترجيح مي دهد كه به تنهايي بازي كند، كم تر در جمع حضور پيدا مي كند و مي توان علائمي از اختلالات كم رويي و خجالتي بودن را در انان مشاده كرد چرا كه اين موارد كاملا با يكديگر در ارتباط هستند. در سنين ابتدايي زندگي يعني بين سن يك تا دو سال عمدتا والدين شخصيت كودك را شكل مي هند اما از اين سن به بعد كودك است كه در تعامل با ديگران و بازي با هم سن و سالان خود موارد زيادي را ياد گرفته و مي آموزد.

گوشه گيري در كودكان در دسته هاي گوناگوني قرار مي گيرد. ممكن است كودك گوشه گير در نتيجه كم رويي كودك به وجود بيايد يعني يك كودك به دليل كم رويي تمايلي براي برقراري ارتباط با ديگران به خصوص فرد غريبه نداشته و از آن گريزان است كه بسياري از گوشه گيري هاي در كودكان همين دليل و مشكل را دارند. شديد ترين حالت در گوشه گيري كودكان انزواي اجتماعي نام دارد كه در آن كودك نه تنها تمايلي براي بازي كردن و ارتباط با هم سن و سالان خود ندارد كه از آن گريزان نيز هست خجالت شديد به همراه حالت هايي از ترس افسردگي مي تواند دليل اصلي به وجود آمدن انزواي اجتماعي در كودكان باشد. حالتي ديگر از گوشه گيري مردد بودن نام دارد كه كودك در اين حالت به جاي بازي با هم سن و سالان خود و شركت در فعاليت در گوشه اي مانده و نظاره گر بازي خواهد بود و اين حالت در كودكاني كه والديني سخت گير و مداخله گر دارند بيش از ديگران اتفاق خواهد افتاد. اگر بخواهيم دلايل به وجود آمدن كودك گوشه گير را در خود او جست و جو كنيم بايد گفت دلايل دروني به چند دسته تقسيم خواهند شد.

عوامل ژنتيكي و ارثي در كنار نحوه ارتباط و تعامل كودك با پدر و مادرش مي تواند تاثير مهمي در اجتماعي شدن او بر جاي بگذارد. دليل دروني ديگر براي بروز اختلال گوشه گيري در كودكان مي تواند افسردگي باشد كه البته اين مسله دو طرفه بوده يعني خود اختلال گوشه گيري نيز مي تواند سبب تشديد و به وجود آمدن اختلال افسردگي در كودكان باشد. كمبود توجه و بيش فعالي نيز يكي ديگر از دلايل به وجو امدن اختلال گوشه گيري و انزوا در كودكان است چرا كه ارتباطات اجتماعي در اين دسته از كودكان مي تواند به شدت دچار اختلال گردد. در هر صورت دليل به وجود امدن كودك گوشه گير هر كدام از موارد گفته شده هم كه باشد نياز است تا والدين رفتارها و نكته هايي خاص را در برخورد با اين گونه كودكان مدنظر قرار داده و با اين كارها از تشديد عارضه و اختلال جلوگيري كرده و حتي آن را به مرور زمان در كودك از بين ببرند.

منبع : كودك و نوجوان-كودك گوشه گير


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ ] [ ۰۹:۰۳:۱۶ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

افسردگي يكي از شايع ترين اختلالات روانشناختي در كودكان و نوجوانان است.

از دهه قبل، همزمان با افزايش شيوع افسردگي در سنين پايين تر توجه زيادي به تشخيص و درمان افسردگي در كودكان و نوجوانان جلب شده است.

بر اساس جديدترين آمارها، در طي دهه ي اخير افسردگي در سراسر جهان رشد قابل توجهي داشته است.

تا حدي كه شعار سازمان بهداشت جهاني در سال گذشته، افسردگي و درمان آن را هدف اصلي خود قرار داد.

آيا نوجوان من افسرده است؟
به طور كلي بايد گفت افسردگي بيماري خاموشي است كه در نوجوانان با علايمي از جمله تغييردر الگوهاي خواب و اشتها، از كوره در رفتن و عصبي شدن، ضعف و بي حالي، بي رغبتي به علاقمندي هاي قبلي، احساس مستمر غم و ناراحتي، شكايات جسمي مكرر، افت تحصيلي، انزوا و گوشه گيري بروز مي كند.

نوجوان افسرده، ممكن است با مراجع قدرت در خانه و مدرسه به مشكلات جديدي برخورد كند.

روابط دوستانه اش را از دست بدهد، افت تحصيلي شديدي را تجربه كند و در لاكي از انزوا و تنهايي پيش رونده فرو رود.

افسردگي درمان نشده در دوران نوجواني مي تواند خطر ابتلا به اسكيزوفرني را افزايش دهد.

نوجوانان افسرده تمايل بيشتري به خود كشي، مصرف مواد، روابط جنسي متعدد و دوستي هاي نامتعارف دارند و از اين طريق سعي در افزايش هيجان و به عبارتي ترشح ميزان بيشتري از سروتونين در مغز خود احساس مي كنند.

آنچه مساله را سخت تر مي كند همايندي نشانگان افسردگي با برخي بيماري هاي جسمي مانند مشكلات تيروئيدي، كم خوني و نشانگان بلوغ است.

لازم است والدين بتوانند بي حوصلگي و احساس غم عادي را از علايم افسردگي تشخيص دهند، از طريق چكاپ كامل جسمي، وجود ساير بيماري ها را بررسي كنند .

در صورت سلامت جسمي كامل، فرزندشان را براي درمان نزد روانپزشك ببرند.


آيا مراجع به روانشناس ضروري است؟
در صورت ابتلاي نوجوانان به افسردگي، مراجعه ي همزمان به روانپزشك و روانشناس يا مشاور كاملا ضروري است.

از آنجا كه افسردگي از جمله اختلالات رواني بسيار مقاوم دربرابر درمان است، لازم است تا در كنار دريافت دارو به منظور تنظيم خلق، از مراجعه به روانشناس نيز بهره ببريد.

روان درماني فرد افسرده نيازمند صبر، حوصله و تخصص كافي است و عدم درمان آن مي تواند منجر به شكل گيري اختلال شخصيت افسرده در سنسن بزرگسالي شود كه امري مادام العمر و غير قابل تغيير است.

آيا بايد از داروهاي ضد افسردگي ترسيد؟
بسياري از والدين از مصرف داروهاي رواني نگراني هاي زيادي دارند.

آن ها مصرف دارو در جهت درمان مشكلات رواني را امري فاجعه آميز مي دانند و از مصرف دارو توسط نوجوان خودداري مي كنند.

واقعيت موجود در مورد داروهاي ضدافسردگي ان است كه اين داروها در شرايطي كه نوجوان تان به دليل كمبود سروتونين مغزي، قادر به كنترل خلق و خوي خود نيست، به او كمك مي كنند تا يتواند كنترل بيشتري بر خلق اش داشته باشد.

اين دارو ها اعتيادآور نيستند و در صورت تكميل دوره ي درمان، مي توانند از افسردگي هاي بعدي پيشگيري كنند.

جديدترين روش هاي روانشناسي كودك
روانشناس براي نوجوان افسرده چه كاري انجام مي دهد؟
گرچه مصرف داروهاي ضد افسردگي مي تواند به تنظيم خلق فرد كمك كند.

اما ممكن است علت افسردگي مسايلي از جمله تغييرات بلوغ، مشكل در دوست يابي، درك نشدن توسط والدين، تجربه ي واقعه اي ناگوار، مشكلات خانوادگي، مشكلات مربوط به برنامه ريزي و.. باشد.

به همين دليل مصرف دارو به تنهايي كفايت نمي كند و لازم است تا به كمك روانشناس، عامل اصلي به وجود آورنده ي افسردگي درمان شود.

آنچه لازم است به عنوان والد انجام دهيد

منبع : كودك و نوجوان-ناگفته هاي افسردگي نوجوانان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ ] [ ۱۰:۳۰:۲۵ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

مراكز ما با تشكيل پرونده اين امكان را فراهم مي كند تا مشاور خانوادگي داشته باشيد.

در تمامي زمينه هاي مختلف متخصص وجود داشته و نيازهاي تمامي اعضاي را فراهم مي كنم.

۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲

۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰

۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲

موبايل مراكز

۰۹۰۳۱۲۳۶۴۴۶۰

۰۹۰۳۵۶۷۳۰۵۰

۰۹۱۰۸۳۴۷۵۹۷

مشاور خانوادگي

مشاور خانوادگي چرا اهميت دارد؟
يكي از انواع مشاوره كه به دليل گسترش روز افزون مشكلات خانوادگي بسيار محبوب و مورد استفاده قرار مي‌گيرد مشاور خانوادگي است.

مشاوره خانوادگي به مشاوره گفته مي‌شود كه علي‌رغم اسم آن مي‌تواند هم به صورت فردي صرفا براي يكي از اعضاي خانواده و هم به صورت گروهي براي آن دسته از خانواده هايي كه با يكديگر مشكل خاصي دارند و بايستي حتما به صورت گروهي براي مشاوره خانوادگي مراجعه كنند صورت مي گيرد و از اين رو مي تواند انواع مختلفي را داشته باشد.

همچنين براي انواع گوناگوني از مشكلات خانوادگي برگزار گردد. امروزه افراد در زمينه‌ هاي گوناگون كاري تحصيلي خانوادگي با مشكلات متعددي روبرو هستند و يكي از مشكلاتي كه همواره افراد را از راه زندگي درست و خوشبختي و سعادت بازمي ‌دارد مشكلات بزرگ خانواده است.

بسياري از آنها اگر به سرعت پاسخ داده شوند و درمان مناسب و راهكار مناسبي براي آنها ارائه شود به مشكلات بزرگ تر تبديل نشده و به قول معروف در نطفه خفه مي ‌شوند و نمي توانند مشكلات متعاقب و متعدد بعدي را براي فرد به وجود آورند.

به دليل اين هم مورد امروزه مشاوره خانوادگي به عنوان يكي از انواع مشاوره هاي بسيار محبوب نزد خانواده‌ها و عموم مردم شناخته مي شود و در مشاوره خانوادگي انواع مشكلاتي كه خانواده ها با آن مواجه مي شوند مورد بررسي قرار مي گيرد.

انواع مشكلات خانوادگي
يكي از مشكلات بسيار مهم براي خانواده ها و روابط ميان زن و شوهر دانست كه به دلايل بسيار زيادي از ابتداي زندگي تا انتهاي زندگي مي‌تواند مشكلات بسيار زيادي را براي آنها به وجود آورد و مشاوره خانوادگي در اين زمينه مي ‌تواند نقش بسيار مهم و حياتي را ايفا نموده و دغدغه ‌هاي بسيار زيادي را از خانواده ها بكاهد.

انواع مشكلات خانوادگي

رابطه بد والدين و فرزندان
يكي ديگر از مشكلات خانوادگي كه همواره افراد براي حل آن به مشاور خانوادگي و مشاوره خانوادگي رجوع مي‌كنند مشكل ارتباط ميان فرزندان و پدر و مادر آن ها است بسياري از پدر و مادرها به مراكز مشاوره مراجعه مي‌كنند و مي‌گويند كه نمي‌توانند ارتباط مناسبي را با فرزندان خود به خصوص فرزنداني كه در سنين حساس نوجواني و بلوغ هستند برقرار نمايند و به دنبال راهكاري هستند تا بتوانند رابطه خود را با آنها در شرايط بهتري قرار داده و بتوانند آينده‌اي بهتر را براي آنها و خانواده رقم بزند.

چرا كه به خوبي مي‌دانند كه عدم وجود رابطه مطلوب بين پدر و مادر و فرزندان در سنين نوجواني مي‌تواند سبب انحراف رفتاري اخلاقي و اجتماعي آنها شده و آنها را به انواع ناهنجاري هاي اجتماعي و اخلاقي سوق دهد.

مثلا يكي از مواردي كه همواره در مشاوره خانوادگي مطرح مي شود اعتياد و روابط نامشروع فرزندان نوجوان با ساير افراد است.

رابطه بد والدين و فرزندان و كمبود محبت
يكي از دلايل اين امر اين است كه فرد در خانواده رابطه خوبي با پدر و مادر خود ندارد و بنابراين در بسياري از موارد با كمبود توجه و كمبود محبت مواجه شده و به دنبال برطرف نمودن اين كمبودها در بيرون از محيط خانواده است.

بنابراين به راحتي با ديگر افراد كه ممكن است افراد خوبي نباشند پناه برده و به انواع خطرات اجتماعي و اخلاقي دچار مي شود و راهكار اين امر برقراري ارتباط خوب بين فرزند و والدين و درك متقابل آنها از شرايط يكديگر مي‌باشد.

چالش و مشكل تربيت فرزندان
يكي ديگر از مواردي كه مشاوره خانوادگي مي توانند جهت بهبود آن اقدام نمايند مشكل تربيت فرزندان است بسياري از خانواده ها به خصوص خانواده هايي كه تازه ازدواج كرده‌ اند و تازه بچه دار شده اند با تربيت فرزند خود دچار مشكلات بسيار فراواني هستند و همواره از مشاور خانواده در اين زمينه طلب ياري و كمك مي كند آنها نمي دانند كه چگونه بايستي با كودك خود ارتباط برقرار نموده و چگونه مشكلات آن را حل نمايند.

بنابراين جهت دريافت راهكارهايي به مشاور خانوادگي مراجعه مي‌كند كه مشاور مي‌تواند در اين زمينه با دانش و تسلط كافي كه نسبت به امور كودكان دارد و اطلاعاتي كه در اين زمينه دارد آنها را ياري نموده و در جهت تربيت هرچه بهتر فرزند و كودك آنها به آنها كمك نمايد.

مشاوره حضوري آنلاين و تلفني مشاورانه

مشكلات اخلاقي و رفتاري همسران
همچنين مشكلات اخلاقي و رفتاري همسران از مشكلات مهم و دغدغه‌هاي اساسي خانواده‌هاست بسياري از افراد به مركز مشاوره مراجعه مي‌كنند و اذعان مي كنند كه رابطه خوبي با همسر خود ندارند و به دنبال دريافت راهكارهايي براي بهبود شرايط خود در اين زمينه هستند كه قطعاً مشاوره خانوادگي با دانش و تسلطي كه در زمينه روانشناسي افراد دارد مي‌تواند به‌خوبي شخصيت هاي طرفين را شناخته و به درك درستي از وضعيت و مشكلات آنها برسد و پس از آن راهكارهاي مناسبي را جهت خوشبختي هر چه بيشتر آنها و سلامت رابطه آنها به آنها ارائه دهد.

موارد بسيار مهمي كه در اين مقاله به آنها اشاره كرديم با اين سبب گفته شدند كه يكي از موارد بسيار مهمي كه افراد همواره براي مشاوره به مركز مشاوره مراجعه مي‌كنند مشكلات خانوادگي است و مشاور خانوادگي به عنوان يكي از مشاوران مهم مي‌تواند سبب بهتر شدن شرايط خانواده‌ها شود و از آنجايي كه خانواده‌ها بنيان جامعه را تشكيل مي دهند نقش مشاوره خانواده بسيار حائز اهميت بوده و مي‌تواند باعث سلامت فكري و اخلاقي و اجتماعي جامعه نيز شده و جامعه را نيز در شرايط بهتر و مطلوب ‌تري قرار دهد.

بنابراين مشاوران بايستي بر اهميت كار خود واقف بوده و بدانند كه با اصلاح امور خانواده مي ‌توانند نقش مهمي را در سلامت كلي جامعه نيز به نمايند اگر فردي را مي شناسيد كه در زمينه خانوادگي با انواع مشكلات خانوادگي اعم از روابط نامطلوب با همسرخود فقدان دانش كافي در زمينه تربيت فرزند فقدان مهارت كافي در زمينه ارتباط با فرزندان نوجوان و يا همينطور مشكلات ارتباطي ديگر با ساير اعضاي خانواده رو به رو است.

بايستي او را به مركز مشاوره معرفي نموده تا بتواند جهت انجام مشاوره خانوادگي اقدام نمايد و از اين راه مشكلات يكي پس از ديگري از پيش رو برداشته و آينده‌ي مناسب تر و سالم تر را براي خود رقم بزند.

بسياري از مردم به دليل نداشتن مشكلات متعدد خانوادگي زمان كافي را براي مشاوره و مراجعه به مركز مشاوره ندارند و مشكلات را ناديده گرفته و يا كوچك مي شمارند و مرحله به مرحله مشكلات را پشت گوش انداخته و سبب مي‌شوند كه در آينده اين مشكلات كوچك بر روي هم تلنبار شده و مشكلات متعددي و بزرگتري را براي افراد و خانواده به وجود بياورند

انواع مشاوره هاي خانوادگي
بايستي به اين افراد گوشزد نماييم كه مشكلات اگرچه كوچك و ناچيز انگاشته مي شوند مي‌توانند در آينده سبب به وجود آمدن مشكلات بسيار زياد و بزرگتري شده و خانواده را در شرايط بغرنج و ناامني قرار بدهند.

بنابراين در صورت داشتن كوچك ترين مشكلات نيز مي توانيد به راحتي با مشاور خود مشورت نماييد و اگر مشكلي در زمينه هزينه و يا زمان ناكافي داريد مي توانيد از ساير انواع مشاوره هاي غير حضوري خانواده ايم.

مانند مشاوره هاي تلفني مشاوره آنلاين از طريق شبكه هاي اجتماعي مانند تلگرام و يا مشاوره از طريق سايت ما كه مي تواند به صورت نوشتاري يا صوتي و تصويري باشد اقدام نموده و مشكلات كوچك خود را قبل از اينكه به مشكلاتي بزرگتر تبديل شوند به راحتي و به آساني درمان و حل نماييد.

مشاور خانوادگي حاضر در مركز مشاوره ما افرادي با تجربه و ماهر بوده و با سابقه طولاني در اين زمينه نسبت به انواع مشكلات خانوادگي و مشكلات روابط ميان خانواده ها اگاه هستند.

بنابراين مي‌ توانند به ‌راحتي كمك شايان توجهي را به افراد در جهت حل مشكلات خانوادگي خود نموده و از اين طريق گام مهمي را براي فراهم نمودن زندگي هر چه بهتر براي آنها بردارند و ان ها را از بابت داشتن اينده اي بهتر و خوشبختي روز افزون مطمن تر نمايند.

منبع : مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-مشاور خانوادگي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ ] [ ۰۴:۲۲:۰۱ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

نكاتي براي واداشتن بچه ­ها به مرتب كردن اتاق­شان

هر صبح جمعه و روزهاي تعطيل بر سر اين موضوع جنگ به پا مي­شود. چه­بسا مادر و پدر يا هردو براي اولين بار با ملايمت بگويند كه: «خيلي خب بچه­ها وقتشه كه اتاق­هاتون رو تميز كنيد». بچه­ها نق مي­زنند، وقت تلف مي­كنند، گيج مي­شوند، يا يكباره دست از كار مي­كشند. بچه­ها اول صبح باتذكر با صداي بلند و اصرار والدين­شان عصباني مي­شوند. «چند بار بايد بهت بگم اين آشغال­ها رو جمع و جور كني؟ يا همين حالا انجامش مي­دي يا هيچ­وقت!»

والدين احساس مي­كنند برخي قانون­ها را بايد تحميل كرد. بچه­ها مي­خواهند اتاق­شان قلمروي -بهم ­ريخته­ ي- خودشان باشد. اين موضوع سرآغاز جنگ مي­شود. تهديد­ها شروع مي­شود. بچه­ ها تا حدي تسليم مي­شوند. والدين مدام اوقات­ تلخي مي­كنند. مدام بدخُلقي پيش مي­آيد. والدين برخي اوقات منصرف مي­شوند يا از فرط نااميدي خودشان بيشتر كارها را انجام مي­دهند. برخي اوقات هم بچه ­ها كارهايشان را تا جايي كه لازم است انجام مي­دهند، اگر فقط والدين بالاي سرشان نايستند، يا از نتيجه­ گيري پرهيز كنند، يا بچه­ ها را به كارهايي مشغول كنند كه برايشان بيشتر جالب است. تا يكشنبه­ ي بعد و راند بعدي.

چرا اين همه دردسر؟ چون اين كار ماست. آموزش كودكانمان براي اينكه برنامه­ هايشان رديف باشد، چه آنها اتاق شخصي داشته باشند و چه كنج دنجي براي خودشان، اندوخته­ ي مهمي براي بلوغ در مهارت­هايشان محسوب مي­شود.

عادت دادن به نظم، پيش­بيني ­پذيري و ثبات در زندگي را برايشان فراهم مي­سازد. دانستن اينكه چطور نظم ببخشيم و اين نظم را حفظ كنيم، آنها را در چالش­هاي بزرگ­سالي در حاشيه امن قرار مي­دهد.مرتب كردن رخت­خواب در زمان­هاي دشوار، ممكن است چيزي جزئي به­ نظر بيايد؛اما دانستن اينكه چطور در ميان جنب­ و جوش و بدو بدوها پيش برويم و مكان دنج خودمان را داشته باشيم، مهارت­هايي هستند كه ما در زمان­هاي سختي به­دست مي­آوريم.

اصرار به بچه­ ها براي مرتب چيدن وسايل،ايندرسرا به آنها مي­دهد كه نسبت به چيزها مسئوليت­پذير باشند. وقتي به آنها نشان دهيم كه چطور مراقب وسايل­شان باشند، وقتي به آنها ياد بدهيم كه چطور وسايل معيوب رابازيابي يا تعمير كنند، وقتي كه تشويق­شان مي­كنيم به چيزي كه برايشان ارزشمند است سروسامان بدهند، خلاصه­اي از مفهوم «مسئوليت­ پذيري» نسبت به مجموعه­ ي مشخصي از كارها را برايشان مي­ سازيم.

براي مطالعه بيشتر:

تعامل مديران و والدين در انضباط مدرسه

ايجاد مسئوليت پذيري در كودكان

شروع آموزش به بچه­ ها براي عمل به وظايف و تكاليف­شان اصلا شرم­آور نيست، مراقبت از چيزها جاي خوشحالي دارد. مراقبت عاشقانه از آنچه به ما داده شده است، راهي است كه عشقي را كهآدم­ها به ما نثار كرده­اند، به خودشان بازگردانيم.

منبع :كودك و نوجوان-تشويق بچه ها به مرتب كردن اتاقشان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ ] [ ۰۴:۰۹:۰۶ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

روانشناسي كودك هفت ساله – نقاط عطف رشدي و روش هاي فرزندپروري مناسب براي كودكان اين سنين كدامند؟ مدت زمان 5 دقيقه مطالعه.

اكثر كودكان هفت ساله تشنه يادگيري هستند و يك كنجكاوي ذاتي و هيجان بيشمار براي شناخت امور مختلف در جهان دارند.

آنها كاوشگران، دانشمندان و تحليل‌گران ذاتي هستند، و سوالات بسياري را مي پرسند از اينكه چرا آسمان آبي است تا بچه ها از كجا مي آيند.

روانشناسي كودك هفت ساله
در اين سن، آنها همچنين براي نشان دادن دانش خود شور خاصي دارند و نسبت به آن مغرورند، و اغلب از نشان دادن آنچه بلد هستند به كودكان با سن كمتر لذت مي برند.

هم چنين از آشنايي باز زير و بم كلاس و همكلاسي ها احساس اعتماد به نفس بيشتري پيدا مي كند.

هم چنين، از يادگيري رياضيات پايه و توانايي نوشتن لذت مي برند و دوست دارند آن را با والدين، دوستان و افراد نزديك فاميل در ميان بگذارند.

رشد فيزيكي و جسمي روانشناسي كودك هفت ساله
براي يك كودك هفت ساله، رشد فيزيكي بيشتر با اصلاح همراه است تا تغييرات آشكار. همراه با پيشرفت بيشتر در مهارت هاي ظريف حركتي، بدن ظريف و بلند كودك شما همچنان به رشد خود ادامه مي دهد.

در اين سن، كودكان هماهنگي و تعادل بيشتري را نشان مي دهند و مي توانند مهارت هاي حركتي را با هم تركيب كنند،

مثلا در هنگام رقصيدن دور بچرخند و … . هر چقدر از لحاظ فيزيكي فعال تر باشند، اين مهارتها سريع تر رشد مي كنند.

با وجود اينكه نمي توان انتظار داشت كه كودكان اين سنين تغييرات رشدي سريع و وسيع نشان دهند، كودكان در اين سن يك جهش رشدي در قد دارند.

به صورت ميانگين، هر كودك هفت ساله 5 تا 6 سانتي متر رشد قدي را نشان مي دهند.

روانشناسي كودك هفت ساله

نقاط عطف كليدي روانشناسي كودك هفت ساله
دوچرخه را مي راند
حركاتي كه نيازمند تعادل و ايستادن در يك نقطه هستند انجام مي دهند مثلا چرخيدن و…
تكاليف معمولي و ساده را به خوبي انجام مي دهند مثل مرتب كردن تختخواب و …
نكات فرزندپروري
فعاليت هاي جسمي سرگرم كننده را با خانواده انجام دهيد. ورزش كنيد و به فعاليت هاي بيرون از خانه گروهي بپيونديد.

كودكاني كه فعاليت حركتي بيشتري دارند رشد حركتي بهتري را نشان مي دهند نسبت به آنها كه بدون تحرك هستند.

رشد هيجاني
بلوغ هيجاني در اين سن، بسيار متفاوت تر از آنچه قبلا در دوران پيش دبستاني و مهدكودك بود مي شود.

منبع :كودك و نوجوان-روانشناسي كودك هفت ساله


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ ] [ ۰۶:۰۷:۵۹ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

خوشبختي چيست؟ راه رسيدن به خوشبختي چيست؟

خوشبختي واژه اي زيباست كه غايت و هدف بسياري اعمال مان بر محور آن مي چرخد. خوشبختي براي هر كس معنا و مفهوم خاصي دارد.

عده اي ممكن است خوشبختي را معادل پول و رفاه اقتصادي بدانند و عده اي ديگر رسيدن به معشوق را بزرگ ترين خوشبختي خود عنوان كنند.

البته تعريف ما از خوشبختي تا حد زيادي به شرايط و نيازهاي ويژه همان زمان بستگي دارد و مي تواند به مرور زمان نيز تغيير كند.

به عنوان مثال وقتي در بستر بيماري هستيم خوشبختي را عافيت و تندرسي تعريف مي كنيم و يا وقتي در ناامني و ترس به سر مي بريم خوشبختي برايمان معادل احساس آرامش و خاطرجمعي است.

خوشبختي چيست؟
علاوه بر اين، سن و مرحله رشدي كه در آن به سر مي بريم نيز در نگاه مان به خوشبختي دخيل است.

براي يك نوجوان كه به دنبال هويت و استقلال است، در مقايسه با يك فرد سالخورده كه با تنهايي دست و پنجه نرم مي كند، خوشبختي معنا و تعابير متفاوتي خواهد داشت.

به طور كلي روانشناسان خوشبختي را يك حالت روحي رواني خاص مي دانند كه با احساس رضايت از زندگي، شادماني و لذت بردن از لحظات همراه است.

و خوشبخت نيز كسي است از وضعيت موجود و آنچه كه دارد، رضايت كامل دارد. بنابراين طبق اين تعريف ملاك، رضايتمندي انسان است و نه موقعيت يا شرايط محيطي خاص.

روان شناسي راه مقابله با كم رويي، موناي خجالتي
روان شناسي راه مقابله با كم رويي : موناي خجالتي
0 ديدگاه/ژانويه 27, 2020
ادامه مطلب
سرنوشت و تقدير يا انتخاب و تدبير؟
راه خوشبختي چيست؟

از نظر شما خوشبختي يا بدبختي افراد از قبل و بر اساس تقدير و سرنوشت شان رقم مي خورد؟

يا در گروه افرادي هستيد كه خوشبختي را نتيجه انتخاب ها و تصميم خود مي دانند؟

مسلما اينكه شما چه ديدگاهي در خصوص خوشبختي داشته باشيد در ميزان تلاش و احساس كنترلي كه بر زندگي داريد تاثيرگذار است.

اما اعتقاد به سرنوشت براي مان چه نفعي دارد؟
شايد براي تان جالب باشد كه بدانيد انتخاب، آزادي و قدرت تصميم گيري اگرچه يك مزيت در زندگي بشر بوده اما همواره يكي از ترس هاي وجودي انسان نيز ترس از تصميم گيري و انتخاب است.

بنابراين با نگاهي به ريشه ي باورمان مبني بر سرنوشت و تقدير، شايد بتوان گفت اعتقاد به سرنوشت تا حدودي از انسان سلب مسئوليت مي كند.

البته لازم است بين خوشبختي و موفقيت تمايز قائل شويم.

اگرچه موفقيت در اهدافي كه با آگاهي و علاقه اتخاذ نموده ايم باعث رضايت، شادماني وخوشبختي مي شود اما موفقيت به معناي دست يابي به اهداف و مقاصد گوناگون است و لزوما به خوشبختي منتهي نمي شود.

خوشبختي چيست؟ راه رسيدن به خوشبختي
مشاورانه
مشاوره خانواده
مشاوره ازدواج
مشاوره تلفني
مشاوره آنلاين
تست روانشناسي
مشاوره روانشناسي
مشاوره جنسي
اختلال رواني
استخدام روانشناس و روانسنج
چه عواملي در احساس خوشبختي تاثيرگذار است؟
سرمايه اجتماعي
شايد براي شما هم پيش آمده باشد با فردي برخورده باشيد كه از رفاه و سرمايه مالي كافي برخوردار بوده اما به دليل انزوا و عدم مهارت هاي اجتماعي از زندگي ناراضي و نالان باشند.

اگرچه نقش سرمايه اقتصادي در افزايش ميزان رضايت مندي و خوشبختي انكار ناپذير است، اما تحقيقات مختلف از مفهوم سرمايه اجتماعي به عنوان عامل مهم در احساس خوشبختي ياد مي كنند.

سرمايه اجتماعي يا همان شبكه روابط اجتماعي مان شامل دوستي ها، گروه هاي مختلف اجتماعي، و اعتماد اجتماعي است.

سرمايه اقتصادي
تحقيقات مختلف نشان داده است كه درآمد تا اندازه اي كه نيازهاي مادي افراد را برطرف سازد، بر ميزان خوشبختي افراد تاثيرگذار است، ولي درآمد بيش از حد نياز، خوشبختي را افزايش نمي دهد.

اعتقادات مذهبي
افرادي كه از اعتقادات مذهبي بالايي برخوردارند كمتر دچار پوچي و رهاشدگي مي شوند و با داشتن احساس اتصال با خالق هستي و معنا براي زندگي از احساس خوشبختي بالاتري برخوردارند.

همچنين افرادي كه در مراسم و فعاليت هاي مذهبي شركت مي كنند از احساس آرامش، صميمت، عشق، برابري و خوشبختي برخوردارند.

فعاليت هاي اوقات فراغت
فعاليت ها و سرگرمي هاي اوقات فراغت كه از تنوع بالايي نيز برخوردارند، يكي از منابع اصلي احساس رضايت و خوشبختي ما به شمار مي آيند.

اين فعاليت ها كه بر حسب علاقه و با آزادي و انتخاب خودمان دنبال مي شوند، مي تواند شامل حيطه هاي ورزشي، هنري، گردشي و…باشد كه فرد از انجام آن لذت مي برد.

سلامت جسماني و رواني، رضايت شغلي و تحصيلي، و همچنين وضعيت تاهل و رضايت خانوادگي از ديگر عوامل تاثير گذار در احساس خوشبختي است.

منبع :مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-خوشبختي چيست؟ آيا من خوشبخت هستم؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ ] [ ۰۴:۴۶:۲۲ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

سوالات آشنايي قبل از ازدواج و به طور كلي سوالات خواستگاري سبب مي شود تا بتوانيد خواستگار و يا شريك زندگي آينده خود را محك بزنيد و در همان جلسات اول متوجه شباهت ها و تفاوت هاي هم شويد. سوالات قبل از نامزدي از خود نيز به منظور شناخت بيشتر خودتان انجام دهيد.

سوالات آشنايي قبل از ازدواج
ازدواج در كنار هيجانات و شيريني هاي خود از حساسيت و گاه استرس بالايي نيز برخوردار است.

مسلما اين تصميم حياتي و سرنوشت ساز به خودشناسي و مشخص نمودن معيارها و ملاك هاي دقيق خودمان نياز دارد.

در عين حال با مشخص بودن ملاك هاي انتخاب همسر با چالش بررسي و شناخت فرد مقابل مان نيز رو به رو هستيم.

روشي كه با آن بتوان ذهن خواهي يا بهه شناسايي شخصيت طرف مقابل پرداخت نيز وجود ندارد.

بهترين را سوال پرسيدن واضح و مستقيم آن هم تحت شرايط مناسب خود مي باشد.

خيلي ها ملاك ها و معيارهاي مشخصي براي ازدواج دارند اما دقيقا اين كه چه سوالي بپرسند براي شان داراي ابهتم است.

از قديم سوال پرسيدن بخشي از قاعده ي مراسم خواستگاري بوده كه در جمع بزرگ تر ها يا در نهايت دختر و پسر تنها از هم سوال مي پرسيدند.

سوالات خواستگاري چند نوع است؟
سوالات خواستگاري موضوعي است كه عده اي به راحتي از آن رد مي شوند و برنامه خاصي براي آن ندارند.

در آن سوي اين طيف نيز افرادي قرار دارند كه موشكافانه تعداد زيادي سوال به صورت كتبي تدارك ديده اند.

سوالات قبل از ازدواج بايد تمامي حيطه هاي مورد نياز براي شناخت فرد را دربرگيرد و صرفا به يك حيطه ي خاص مثلا عشق و علاقه محدود نباشد.

البته اين موضوع تا حد زيادي به اولويت ملاك هاي هر فردي بستگي دارد اما به طور كلي جامع بود و افزايش دامنه شمول سوالات توصيه مي شود.

دروغگويي در دوره نامزدي - روغگويي نامزد
دروغگويي در دوره نامزدي
0 ديدگاه/آوريل 20, 2020
ادامه مطلب
سوالات آشنايي قبل از ازدواج براي تشخيص انگيزه ها
سوالات قبل از ازدواج در حيطه ي عشق و انگيزه ي ازدواج كه اين سوالات خواستگاري بايد واقع بينانه باشد:

انگيزه ي شما براي ازدواج چقدر است و چرا مي خواهيد ازدواج كنيد؟
و تا چه حد اين انگيزه بر اساس فشار اطرافيان، نگراني بابت بالا رفتن سن ازدواج يا دلايل بيروني است؟
۳كدام حالت به نظر شما درست است؟ ابتدا عشق و بعد آشنايي يا ابتدا شناخت و آشنايي و سپس عشق؟
همسر ايده آل از نظر شما چه ويژگي هايي دارد؟
همسر ايده آل از نظر خانواده شما داراي چه ويژگي هايي است؟
آيا بين ديدگاه شما با ديدگاه خانواده تان تفاوت وجود دارد؟
در صورتي كه بين نظر شما با خانواده تان در خصوص همسر ايده آل تان تفاوت وجود داشته باشد عكس العمل تان چه خواهد بود؟
چه ويژگي در من ديدي كه به ازدواج با من فكر كردي؟ ( سه دليل از انگيزه ات براي ازدواج با من را بگو)
آيا احساس مي كني كه ما با هم زندگي رضايت بخشي را تجربه مي كنيم؟ ۱۰، ۱۵، ۲۰ سال آينده را با من چگونه تصور مي كني؟
چرا تا به حال ازدواج نكرده ايد و در صورت خواستگاري رفتن يا داشتن خواستگار علت عدم ازدواج تان چه بوده؟
اولويت و ارزش هاي اصلي شما در زندگي چيست؟
از چه چيزهايي متنفر يا گريزان و به چه چيزهايي علاقه مند هستيد؟
چه آرزوهايي داريد و تا كنون به كدام يك از هدف ها و آرزوهاي تان دست يافته ايد؟
آيا از نظر شما ازدواج ارزش اين همه گفت و گو و بررسي تفاهم يا شناخت را دارد؟ گفت و گوي كنوني براي شما تا چه ميزان كسالت بار است؟

منبع :مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-سوالات آشنايي قبل از ازدواج از نظر مشاور


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ ] [ ۰۸:۴۱:۵۶ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

شاخه زوج درماني و مشاوره ازدواج از روان درماني به كساني پيشنهاد مي شود كه در ارتباطشان دچار دلسردي و تنش شده اند، به جدايي فكر مي كنند يا تصميم دارند كه صميميت و درك متقابلشان را بهتر كنند.

زوج درماني
در زوج درماني تمركز بر روي خود رابطه است، اگر چه هر يك از طرفين بايد بر روي شناخت و اصلاح خود تمركز داشته باشند.

چه زماني زوج درماني پيشنهاد مي شود؟
زوج ها به دلايل زيادي چون دعوا و ستيزه هاي شديد، مشكلات ارتباطي، نارضايتي جنسي و خيانت به دنبال مشاوره مي روند. پيشنهاد ما اين است كه به محض اين كه نارضاتي رخ داد به مشاور مراجعه كنيد، چرا كه هر چه از نارضايتي ها و اختلافات شما بگذرد و چاره اي براي آن نجوييد در آينده نياز به صرف زمان و انرژي بيشتري براي ترميم رابطه تان داريد.

حتي گاه مشاوره مي تواند به يك زوج در حال جدايي كمك كند كه رابطه شان را با احترام و درك متقابل تمام كرده و كمترين آسيب ممكن را پس از پايان ارتباط دوستي يا زناشويي خود متحمل شوند.

زماني كه زوجين مدام با يكديگر مشاجره و بحث دارند، از صحبت كردن با هم فراري هستند يا به طور كلي در ارتباط برقرار كردن با يكديگر ناتوان هستند، هيچ گاه رابطه شان اصلاح نخواهد شد. بنا بر آنچه گفته شد و طي مطالعات فراواني كه دانشمندان در اين زمينه انجام داده اند، ما معتقديم كه هدف اول از زوج درماني، بهبود و اصلاح شيوه هاي ارتباطي زوج با يكديگر، چگونگي حل و فصل كردن مشكلات و مجادلات با يكديگر و يادگيري فنون مذاكره و گوش دادن مؤثر است. بنابراين اول قدم در زوج درماني، كمك به شماست تا بتوانيد احساساتتان را شفاف بيان كنيد، آرامشتان را حفظ كنيد و از مهارت هاي ارتباطي سالم براي حل مشكلات قديمي و جديد خود استفاده كنيد.

از جلسات زوج درماني خود بايد چه انتظاري داشته باشيد؟
در گام اول بايد به اين نكته توجه داشته باشيد كه درمان موفق نتيجه همكاري زوجين با درمانگر است. بنابراين تلاش و پيگيري افراد براي حل مشكلاتشان اساسي ترين شرط بهبود رابطه است.

در اين صورت زوجين مي توانند انتظار داشته باشند كه شنونده و پيام دهنده بهتري شوند و راه هاي جديدي براي حمايت از يكديگر پيدا كنند.

اهداف جلسات توسط مشاور با نظر مراجعين برنامه ريزي مي شود و براي رسيدن به اين اهداف، هر يك از طرفين بايد آمادگي اين را داشته باشند كه نقاط قوت و شعف خود را بپذيرند، نقش ها و مسئوليت هايشان را به عهده بگيرند و براي اين كه بحث و مجادله در طول جلسات درماني رخ دهد امر غير عادي نيست، اما مشاور شما بايد با بي طرفي و عدم جانبداري و تكيه بر دانش تخصصي خود اين موضوعات را رفع خواهد كرد.

برخي از مشاوران جلسات فردي تكميلي را به زوجين به عنوان بخشي از درمان پيشنهاد مي كنند و برخي ممكن است جلسات فردي را در صورت درخواست زوجين پيشنهاد كنند.

دوستي و مشاوره ازدواجتعداد جلسات، مدت و كارآيي آن
مشاوره زوج درماني اغلب هفته اي يك جلسه برگزار مي شود ولي اين موضوع به اهداف درمان شما، برنامه ريزي درماني مشاورتان و اين كه آيا جلسات شما به صورت فردي يا گروهي برگزار مي شود، بستگي دارد.

مشاوره اغلب كوتاه مدت است و هر جلسه درماني آن بين يك الي دو ساعت با صلاحديد مشاورتان تنظيم مي شود.

هر چند ما به شما پيشنهاد مي كنيم زوج درمانگرتان را بعد از اتمام درمان در سال 2 الي 3 بار ملاقات كرده و از رابطه بهبود يافته تان مراقبت كنيد.

مشاوره ازدواج
شاخه اي از زوج درماني به مشاوره هاي قبل از ازدواج اختصاص دارد.

در اين شاخه از روان درماني مشاوره به 2 زوج در حال ازدواج كمك مي كند تا شناخت بهتري بر روي ويژگي هاي خود و شريكشان پيدا كنند، نقاط قوت و ضعف خود را شناسايي كنند، بر روي اختلالات رفتاري خود كار كنند، اختلافات و مشاجراتشان را با يكديگر حل كنند و در نهايت ديد درست و صحيحي در ارتباط با ازدواج و جنس مخالف خود (با يادگيري تفاوت هاي جنسيتي و شيوه برخورد صحيح با آن) پيدا كنند.

مشاور قبل از ازدواج شما با انجام تست ها و مصاحبه باليني دقيق مي تواند اطلاعات دقيقي به شما ارائه دهد تا شما را از ازدواجتان مطمئن سازد.

منبع :كانون مشاوران ايران-زوج درماني و مشاوره ازدواج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ ] [ ۰۵:۱۴:۳۳ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی