moshaverrkhob
moshaverrkhob

طلاق و جدايي به عنوان يكي از مهم ترين تجارب ترومايي دوران زندگي طرح است كه مي تواند زوجين را در معرض خطرات جسمي و رواني قابل توجهي قرار دهد.

بر اساس آمارهاي مبتني بر تجارب باليني، ميزان قابل توجهي از افسردگي، اختلالات اضطرابي و علايم استرس پس از سانحه با طلاق همايند است.

اگر به عنوان فردي كه طلاق را تجربه كرده است اين مطلب را مي خوانيد، مي توانيد به خودتان تبريك بگوييد.

تصميم گيري براي جبران آسيب هاي پس از طلاق يكي از مهم ترين نقاط عطف زندگي شما خواهد بود كه عزت نفس از دست رفته ي تان را بازسازي كرده و شما را براي مديريت شرايط سخت كنوني تان ياري مي كند.
۱- موقعيت فعلي تان را بپذيريد.

اولين و اساسي ترين گام در بهبود زخم هاي عاطفي ناشي از طلاق آن است كه وقوع آن را علي رغم همه ي سختي ها بپذيريد.

اينكه زندگي چندين و چند ساله تان را نابود شده ببينيد، احساسات منفي زيادي از جمله غم، اندوه، اضطراب و خشم را به همراه خواهد داشت.

بخشي از پذيرش موقعيت كنوني شامل پذيرش احساسات منفي فعلي تان نيز خواهد بود.

به خاطر داشته باشيد كه اين احساسات هميشگي نخواهند بود و بهتر است براي تجربه ي آن ها خودتان را مستحق عذاب وجدان و سرزنش نبينيد.

در اين مرحله لازم است تا خودتان رابه عنوان فردي آسيب ديده در آغوش بكشيد و از طريق همدلي با احساسات منفي، فرايند خودياري را به خوبي طي كنيد.

سوگواري براي زندگي از دست رفته يكي از مهم ترين نيازهاي شماست كه لازم است آن را بپذيريد.
۲- پيوندهاي اجتماعي را تقويت كنيد.

ممكن است در اين مرحله نگراني هاي زيادي در مورد حرف مردم، نظران اطرافيان، همكاران و.. داشته باشيد.

آنچه مهم است آن است كه در شرايط كنوني بيش از نشخوار افكار منفي، نيازمند تقويت ارتباطات اجتماعي تان هستيد.

براي خودتان دوستان جديدي بيابيد، ارتباط با اقوام و دوستان سابق را تقويت كنيد، مسافرت هاي گروهي را در اولويت اول قرار دهيد و ازلاك تنهايي و انزوا خارج شويد.

اهميت اين نكته در ان است كه از طريق تقويت ارتباطات جمعي، خود را در مقابل احتمال ابتلا به افسردگي واكسينه كرده ايد و بحران فعلي تان را با قدرت بيشتري مديريت مي كنيد.

    چگونه آسيب هاي بعد از طلاق را ترميم كنيم؟
    روانشناسي اعتماد به نفس از دست رفته
    روان شناسي حيرت آور، گزارشي از يك نمونه واقعي
    هوش هيجاني و مدل چهارعاملي گلمن
    آيا روان شناسان اينترنتي رايگان واقعي هستند؟

۳-زماني را به خودآگاهي اختصاص دهيد.

اهميت اختصاص زماني براي افزايش خودآگاهي از آن جهت است كه بتوانيد عزت نفس آسيب ديده ي خود را بازسازي كنيد.

در اين شرايط ممكن است احساس كنيد فردي دوست داشتني نيستيد، مستحق ارزش و احترام نبوده ايد و يا اينكه زندگي خوب در شان شما نبوده است.

خودآگاهي به شما كمك خواهد كرد تا نقاط مثبت و منفي تان را در كنارهم نظاره كنيد و خود را به عنوان فردي واقعي بپذيريد.

براي اين منظور، يست از نقاط ضعف و قوت خود تهيه كنيد.

مي توانيد از ديگران نيز تقاضا كنيد تا در مورد ويژگي هاي تان بازخوردهايي ارايه دهند.

 پس از تكميل ليست ويژگي ها، نيازمند آن هستيد كه ويژگي هاي مثبت را هر روز به خود يادآوري كنيد و براي جبران نقاط ضعف تان برنامه ريزي كنيد.

نتيجه ي نهايي حركت در اين مسير، اين خواهد بود كه خود را به عنوان فردي عزت مند مي پذيريد و احساسات منفي را به قدرت گذشته تجربه نخواهيد كرد.
۴- پاسخي براي سوال ” دلايل اصلي شكست ” پيدا كنيد.

تجربه ي طلاق، تجربه اي حاكي از شكست است مگر آنكه بتوانيد از آن به شيوه اي مثبت درس بگيريد.

بدين منظور لازم است به اين سوال اساسي پاسخ دهيد كه ” دلايل اصلي شكست در زندگي مشترك من چه بود؟ ” و يا ” اگر چه رفتارهايي را بروز مي دادم/ نمي دادم، زندگي موفقيت آميزي داشتم؟ ”

به ياد داشته باشيد كه آگاه نبودن نسبت به دلايل شكست، احتمال تكرار شكست را افزايش خواهد داد.

تلاش كنيد تا به دلايل عدم موفقيت خود آگاه شويد و آنها را اصلاح كنيد.

ممكن است در اين مسير نيازمند استفاده از كمك هاي تخصصي يك روانشناس يا مشاور خانواده نيز باشيد.

به عنوان مثال در صورتي كه دايما در دام افراد سوء استفاده گر و غير حمايت گر مي افتيد، بررسي طرحواره هاي ناكارآمد اوليه تان به شما كمك خواهد كرد تا اين چرخه را متوقف كرده و روابط سالم تري را تجربه كنيد.
۵- از تفكر شناسايي مقصر، فاصله بگيريد.

ذهن افرادي كه طلاق را تجربه كرده اند به صورت ناخودآگاه در پي يافتن مقصر است.

ممكن است زمان زيادي را به اين اختصاص دهيد كه مقصر اصلي اين شكست چه فرد يا افرادي بوده اند؟

بررسي ها نشان مي دهد كه نشخوار افكاري از اين دست نه تنها به حل مشكل تان كمكي نخواهد كرد بلكه احتمال افسردگي را تا حد زيادي افزايش مي دهد.

بهتر است براي كمك به خودتان از اين افكار فاصله بگيريد و تلاش كنيد تا سهم خودتان در رابطه را شناسايي و اصلاح كنيد.

نويسنده : مركز مشاوره روانشناسي ايران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ آذر ۱۳۹۸ ] [ ۰۶:۲۴:۵۵ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

 همزمان با ابعاد مختلف رشد جسمي، رواني و حركتي كودكان، توانايي هاي زباني آن ها نيز تغيير مي كند.

ممكن است برخي از كودكان زودتر از هم سن و سال هاي خود شروع به سخن گفتن كنند و يا به گونه اي قابل توجه، صحبت هاي اطرافيان را بهتر درك كنند.

در حقيقت رشد زباني كودكان مختلف نيز مي تواند با هم متفاوت باشد و با توجه به تاثيرات قابل توجه زبان بر ابعاد مختلف زندگي از جمله برقراري ارتباط، يادگيري، مهارت هاي خواندن، درك مطلب و ..در اين مطلب قصد داريم تا شما را با رشد زباني كودكان و جزييات آن بيشتر آشنا كنيم.

رشد زباني چيست؟

نظريه پردازان زيايد از جله اسكينر، چامسكي، پياژه، لوريا، برونر  و ويگوتسكي به بررسي مساله رشد زباني پرداخته اند.

رشد زباني از دو بخش مهم زبان بياني و زبان دريافتي تشكيل شده است. مي توان گفت زبان بياني عبارت است از اينكه كودك بتواند از طريق صحبت كردن با دگران ارتباط برقرار كند و يا مطالب را به درستي بنويسد.

زبان دريافتي نيز به معناي توانايي كودك در درك گفته هاي ديگران به صورت كلامي و نوشتاري است.

بنابراين كودكاني كه از رشد زباني خوبي برخوردارند، مي توانند معاني مد نظر خود را به راحتي به ديگران منتقل كنند و معناي كلام و نوشتار ديگران را نيز به خوبي دريابند.

عوامل تاثير گذار بر رشد زباني كودك

تحقيقات انجام شده در حيطه ي رشد زباني نشان دهنده ي آن است كه عوامل مختلفي در كنار يكديگر قرار مي گيرند و رشد زباني فرد را پيش بيني مي كنند.

به عنوان مثال لازم است تا مجموعه اي از عوامل رشد عمومي، رشد حواس، مغز، اعصاب، سيستم عصبي مركزي، رشد فعاليت هاي عالي ذهني و چگونگي شكل گيري طرح هاي رشد زباني به درستي پيش روند تا فرد به رشد زباني مطلوب دست يابد.

 

رشد زباني كودكان چگونه آغاز مي شود؟

ممكن است براي شما نيز اين سوال ايجاد شود كه كودكان چگونه زبان را ياد مي گيرند؟ آيا آن ها در ابتدا زبان دريافتي را مي آموزند و يا زبان بياني را؟

پژوهش هاي انجام شده نشان مي دهد كه در پايان اولين سال زندگي كودك، فهم زباني ايجاد مي شود.

اين بدين معناست كه كودك قبل از انكه بتواند كلمه اي را بيان كند، برخي از كلمات و اصطلاحات را مي فهمد و سپس تلاش مي كند تا آن ها را به كار ببرد.

كلارك معتقد است وقتي كودكان كلمه اي را مي شنوند، شروع به حدس زدن در مورد معناي آن مي كنند و سپس تلاش مي كنند تا ضمن به كار بردن آن كلمه، حدسيات خود را امتحان كنند.

بر اساس به آزمون گذاشتن حدسيات، كودك مي تواند به تدريج متوجه معناي كلمات شود و آن ها را بياموزد.

در مرحله ي بعد كودك تلاش مي كند تا از طريق كلماتي كه يادگرفته با محيط ارتباط برقرار كند و زبان بياني را نيز رشد دهد.

رشد زباني از تولد تا 8 سالگي

به عنوان يك والد، مربي و يا فردي كه با كودكان در ارتباط هستيد، آگاهي از مراحل رشد زباني به شما كمك مي كند تا بتوانيد براي بهبود آن برنامه ريزي كنيد.

رشد زباني كودكان نيز ار الگوي عمومي رشد تبعيت مي كند. در ابتدا كودك تلاش مي كند تا از طريق گريه و اصوات مختلف با ديگران ارتباط برقرار كند.

سپس در اواخر ماه دوم تولد، خنديدن، ابزار ديگري است كه به ابزارهاي زاني كودك افزوده مي شود.

در يك كودك 5 يا 6 ماهه شاهد آن خواهيد بود كه شروع به هجاسازي مي كند و از اين طريق، تمايل به برقراري رابطه با ديگران را نشان مي دهد.

اين هجاها در طول زمان بيشتر ميشوند و كودك يك ساله مي تواند اولين كلمه ي با معني را توليد كند.

جالب است بدانيد كه كه كودكان در يادگيري زبان، بيش از آنكه توليد كننده باشند، دريافت كنندگان خوبي هستند.

بدين معنا كه آن ها قبل از آنكه ده كلمه را بگويند، 50 كلمه را مي فهمند و به عبارتي واژگان دريافتي آن ها 5 برابر واژگاني است كه توليد كرده اند.

به طو ميانگين مي توانيم بگوييم كه كودكان در سن 2.5 سالگي، حداقل 50 كلمه را بيان مي كنند و روند پيچيده ي دريافت و انتقال زبان را از كلمه به جمله سازي گسترش مي دهند.

به گونه اي كه كم كم جمله سازي مي كنند و قواعد زباني را نيز ياد مي گيرند.

با ورود به مدرسه و به ويژه پس از 8 سالگي، كودكان بر زبان، آگاهي كاملي يافته  و كاركردهاي مختلف آن را به خوبي درك مي كنند.

 

چگونه مي توان رشد زباني كودك را بهبود داد؟

همانطور كه گفته شد، رشد زباني كودك نيز همانند ساير ابعاد رشد، روندي مرحله به مرحله دارد. اين بدين معناست كه ايجاد فشار و اجبار براي جهش از مرحله اي به مرحله يديگر نه تنها به سود كوك نيست بلكه مي تواند رشد او را مختل كند.

به عنوان مثال خط خطي كردن يكي از مهم ترين فعاليت هاي كودك است زيرا مي تواند به رشد زبان و بعدها بر توانايي خواندن تاثير بگذارد.

كودك ۵ يا ۶ ساله اي كه هنوز خط خطي مي كند بايد پيش از آنكه بتواند بخواند يا بنويسد، اين مرحله را به پايان برساند.  بنابريان تحميل كودك به جهش از اين مرحله مهم، يادگيري او را كند مي كند و به او صدمه ي عاطفي قابل توجهي مي زند.

نويسنده : سايت كودكانه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ آذر ۱۳۹۸ ] [ ۰۶:۲۰:۲۶ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

آيا كودكان شما شلوغ مي كنند و همه چيز را به هم مي زنند؟ آيا صداي تلويزيون زياد است و صدا تيراندازي مربوط به بازي هاي ويدئويي شما را عصبي مي كند؟ اين مواردي كه به صورت مداوم در خانه شما صورت مي گيرد، منجر به عصبي شدن شما خواهد شد.

همچنين همسايه ها و دوستانتان هم سر و صدا مي كنند و همسر شما در حمام منتظر است تا سر و صداها كم شوند و محيط خانه آرام شود. آيا اين صداهاي وحشتناك براي شما هم آشنا هستند؟

در صورتي كه پاسخ شما بله باشد، نبايد بيش از اين منتظر بمانيد و بايد همين الان شروع به ايجاد يك محيط آرام در خانه خودتان بكنيد تا بتوانيد يك زندگي آرامش بخشي را در كنار اعضاي خانواده تان داشته باشيد.

مراحل
۱٫ تمايل داشتن به اجراي يك سري محدوديت ها و مطمئن شدن در مورد اجراي آنها.

شايد اين مورد اولين و مهمترين چيزي مي باشد كه بايد انجام دهيد. اين مورد به معناي در نظر گرفتن يك سري محدوديت هايي براي زمان ها، ميزان صداها و فعاليت ها و زمان خوابيدن مي باشد.

اين قوانين در مورد والدين هم وجود دارد؛ در صورتي كه كودكان براي رفتن به مدرسه والدينشان را از خواب بيدار كنند، اين وضعيت يك وضعيت نامناسبي براي والدين خواهد بود كه هر صبح اتفاق مي افتد.

در صورتي كه والدين همزمان با كودكان بخوابند، بيدار شدن در هر روز صبح براي آنها يك كار سختي نخواهد بود؛ خوابيدن يك مورد مهمي براي والدين مي باشد، ولي آنها نبايد انتظار داشته باشند كه در حين رفتن كودكان به مدرسه بخوابند.

۲٫ يك خانه آرام تر را تصور كنيد.

چه چيزي مي بينيد؟ مواردي كه تصور كرده ايد را بنويسيد و به منظور دستيابي به يك محيط خانگي آرام تر، اين موارد را به عنوان اهداف خودتان در نظر بگيريد.

شما در ذهن ناخودآگاه خودتان يك تصوير درستي از يك خانه اي خواهيد داشت كه مي خواهيد در چنين خانه اي زندگي كنيد – همواره اين مورد را در نظر داشته باشيد و به تدريج براي دستيابي به آن تلاش كنيد.

۳٫ بنشينيد و يك ليست از مواردي تهيه كنيد كه منجر به ايجاد بيشترين صداها مي شوند و آرامش خانه شما را از بين مي برند.

اين موارد عبارت از اولين مواردي هستند كه شما بايد در مورد محدوديت هاي اعمال شده در نظر بگيريد. زماني كه قرار است يك مهمان به خانه شما بيايد، صداي تلويزيون را كم كنيد و ميزان استفاده از كامپيوتر را محدود كنيد. همچنين يك سري محدوديت هايي را براي موارد كوچك در نظر بگيريد.

كودكان به اسباب بازي ها و سرگرمي نياز دارند، ولي اين بدان معنا نيست كه آنها به تلويزيون و بازي هاي ويدئويي نياز دارند.

سعي كنيد كه فرزند شما به جاي بازي هاي ويدئويي، به بازي هايي همانند شطرنج، Mahjong (يك بازي چيني كه با ۴ نفر و ۱۴۴ كاشي انجام مي شود) و تخته نرد مشغول شود.

همچنين هزينه مربوط به بازي هاي قديمي و بازي هاي تخته اي بسيار كمتر از هزينه بازي هاي تلويزيوني و بازي هاي ويدئويي داراي ميز فرمان است.

۴٫ مشخص كردن يك جدول مربوط به وظايف.

اين جدول وظايف بايد براي هر يك از اعضاي خانواده وجود داشته باشد و شامل روزها و تاريخ هاي سررسيد باشد.

هر چقدر كه كار مشخص شده بزرگتر باشد، بايد چارچوب زماني در نظر گرفته شده براي آن هم طولاني تر باشد تا فرد به آرامي بتواند آن را انجام دهد – در واقع فرد بتواند كار خودش را به صورت بخش به بخش انجام دهد، به جاي اينكه شعبده بازي بكند و همه كارها را به صورت يكجا انجام دهد.

۵٫ همه موارد در هم ريخته را مرتب كنيد.

بي نظمي و در هم ريختگي منجر به ايجاد استرس، عجله و عدم توانايي براي درست فكر كردن مي شود. هر چقدر كه وسايل كمتري در روبروي شما وجود داشته باشد، احساس آرامش بيشتري خواهيد داشت. همچنين مشخص است كه اين شرايط به تميزكاري كمتري هم نياز خواهد داشت.

در صورتي كه كودكان اسباب بازي ها، كتاب ها و بازي هايي زيادي داشته باشند، در منظم كردن اين موارد به آنها كمك كنيد. آنها مي توانند وسايل خودشان را در انبارها نگهداري كنند، ولي به آنها بگوييد در صورتي كه وسايل شان سه بار پشت سر هم در اتاق پخش شده باشد و جمع نشود، اين وسايل را به نزديك ترين مغازه خيريه خواهيد داد.

شما بايد قصد چنين كاري را به صورت واقعي داشته باشيد و براي اينكه اين كار شما يك تاثير مناسبي داشته باشد، بايد خودتان را براي چنين كاري آماده كنيد.

۶٫ همزمان با اينكه درست مي كنيد، تميز كنيد.

در صورتي كه شما بتوانيد وسايل استفاده شده در آشپزي را در حين آماده شدن غذا بشوريد، در اين صورت ظرف هاي آلوده كمتري خواهيد داشت. همين مورد در رابطه با تمامي وسايل مورد استفاده در حين هر كار ديگري هم مصداق دارد – به هر فردي آموزش دهيد كه بعد از استفاده كردن از هر وسيله اي، آن را به جاي قبلي خودش برگرداند.

يك سري سبد ها و صندوق هاي انباره اي بخريد و آنها را برچسب گذاري كنيد و افراد خانواده را تشويق كنيد كه وسايل مورد استفاده را به جاي قبليش برگردانند.

۷٫ براي وعده هاي غذايي برنامه داشته باشيد.

در صورتي كه همواره نگران اين مسئله هستيد كه چه غذايي را براي شام آماده كنيد، هر هفته نيم ساعت از وقت خودتان (معمولا عصر يك شنبه زمان خوبي است) را صرف تهيه يك برنامه غذايي براي هفته آينده كنيد.

اين بدان معنا نيست كه شما بايد يك برنامه غذايي خاصي را در نظر بگيريد يا همه وقت خودتان را صرف آشپزي كنيد، ولي حداقل بنويسيد كه “پاستا – دوشنبه”، “استيك – سه شنبه”، “پيتزا – چهارشنبه”، “سوشي – پنج شنبه”، “بيرون رفتن – جمعه”. در اين حالت شما يك ايده اي را در مورد وعده غذايي اصلي خواهيد داشت و در حالي كه عناصر اصلي در دسترس شما قرار دارند، مي توانيد هر شب در مورد چاشني ها و سبك مورد استفاده تصميم گيري كنيد.

نويسنده : همسرانه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ آذر ۱۳۹۸ ] [ ۰۶:۰۷:۳۶ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

آيا خانواده شما يك خانواده سوء استفاده كننده يا مخربي است يا اعضاي آن وظايف خودشان را به درستي انجام نمي دهند؟ تصميم گيري در مورد نپذيرفتن خانواده خود يك تصميم ساده اي نمي باشد؛

ولي در برخي مواقع بهترين روش ممكن براي جدا شدن از گذشته دردناك و محافظت از خودتان، فرزندانتان و دارايي خودتان در برابر خطرات آينده، از بين بردن ارتباط خود با خانواده مي باشد.

شما با توجه به سن و موقعيت (و جايي از جهان كه در آنجا زندگي مي كنيد)، مي توانيد از يك سري ابزارهاي قانوني براي دور نگهداشتن خانواده از خودتان استفاده كنيد.
روش يك از دو
دور ماندن از خانواده در دوران كودكي

۱٫ از خدمات محافظت از كودكان استفاده كنيد.

در صورتي كه سن شما كمتر از ۱۸ سال باشد و احساس كنيد كه محيط زندگي شما يك محيط خطرناكي است، براي دريافت كمك به خدمات محافظت از كودك كه در منطقه تان وجود دارند، مراجعه نماييد. اين كار مهمترين و اولين اقدامي مي باشد كه شما بايد براي دستيابي به يك محيط ايمن انجام بدهيد.

زماني كه شما از خانواده خودتان طرد شده باشيد، CPS به شما كمك خواهد كرد تا در برابر آسيب هاي احتمالي ايجاد شده از طرف خانواده خودتان ايمن باشيد.

در صورتي كه در مورد تماس گرفتن با CPS ترديد داشته باشيد، در رابطه با گزينه هاي در دسترس خودتان با يك معلم، مشاور مدرسه يا والدين دوستان خودتان صحبت كنيد.

نكته اي كه بايد در نظر داشته باشيد، عبارت از اين مورد است كه به محض اينكه به سن ۱۸ سالگي برسيد، والدين شما از نظر قانوني حق نخواهند داشت تا در مورد شما تصميم گيري كنند.

شايد شما با خانواده خودتان زندگي نكنيد، ولي آيا آنها واقعا خطراتي را براي شما ايجاد مي كنند؟ در صورتي كه جواب شما «خير» باشد، شايد بهترين انتخاب براي شما، ماندن در خانواده باشد. زماني كه به سن ۱۸ سالگي برسيد، شما مي توانيد هر طور كه خودتان مايل باشيد زندگي كنيد.

۲٫ در مورد جدا شدن خودتان از خانواده تصميم گيري كنيد.

در صورتي كه شما نوجوان باشيد، راه قانوني مربوط به جدا شدن از خانواده، عبارت از “مستقل شدن” از آنها مي باشد. اين بدان معنا است كه با شما به عنوان يك فرد بزرگسال، يك برخورد قانوني صورت خواهد گرفت و اين حق را خواهيد داشت كه در مورد خودتان تصميم گيري كنيد و والدينتان از اين به بعد، سرپرست هاي قانوني شما نخواهند بود.

در اكثر كشور ها، شما بايد حداقل ۱۶ ساله باشيد تا بتوانيد درخواست مستقل شدن از خانواده را بدهيد. اين انتخاب زماني مي تواند يك انتخاب درستي باشد كه موارد زير در مورد شما مصداق داشته باشند:

• والدين شما افراد سوء استفاده كننده اي باشند.
• والدينتان نتوانند از شما محافظت كنند.
• وضعيت موجود در خانه والدينتان، براي شما نفرت انگيز باشد.
• شما از نظر مالي مستقل باشيد و بخواهيد كه حقوق مربوط به يك فرد بزرگسال را داشته باشيد.

۳٫ داشتن استقلال مالي.

دادگاه اجازه مستقل شدن را به شما نخواهد داد، مگر اينكه بتوانيد اثبات كنيد كه مي توانيد از والدين خودتان مستقل باشيد و همانند يك فرد بزرگسال زندگي كنيد.

اين شرايط به معناي داشتن پول كافي براي تامين هزينه مربوط به محلي كه در آن زندگي مي كنيد، خريد لوازم، داروهاي پزشكي و ساير مخارج مي باشد.

در صورتي كه شما مستقل شده باشيد، خانواده شما هيچ مسوليتي در قبال پرداخت پول براي تامين نيازهاي مبنايي شما نخواهد داشت.

اين پروسه را از طريق پيدا كردن كار در سريعترين زمان ممكن شروع كنيد. تا جايي كه مي توانيد پول پس انداز كنيد؛ پول به دست آمده را براي مواردي خرج نكنيد كه هيچ نيازي به آنها نداريد.

از خانه مربوط به والدين خودتان بيرون بياييد و به آپارتمان خودتان برويد. همچنين شما تا زمانيكه مشخص شود اين استقلال دائمي و قطعي مي باشد، مي توانيد در كنار يكي از دوستان يا بستگان خودتان بمانيد.

۴٫ از والدين خودتان اجازه بگيريد.

در صورتي كه والدينتان موافقت كنند كه نمي خواهند از نظر قانوني مسوليتي در برابر شما داشته باشند، در اين صورت فرآيند مستقل شدن به صورت راحت تري انجام خواهد شد.

در صورتي كه آنها با مستقل شدن شما موافقت نكنند، در اين صورت شما بايد اثبات كنيد كه آنها والدين مناسبي نمي باشند.

۵٫ تشريفات اداري را انجام بدهيد.

شما بايد درخواست مربوط به مستقل شدن را پر كرده و ارائه بدهيد؛ شما مي توانيد در دادگاه منطقه اي خودتان اين برگ درخواست را تهيه كنيد.

همچنين شما بايد برگه هاي مربوط به وضعيت مالي، وضعيت شغلي و وضعيت زندگي خودتان را هم پر كنيد.

در صورت امكان سعي كنيد كه در حين پر كردن اين برگه ها، از يك نوع كمك قضايي استفاده نماييد.

يك وكيلي كه با قوانين موجود در ايالت يا كشور شما آشنا است، مي تواند در طول اين فرآيند به شما كمك كند تا مطمئن شويد كه همه برگه ها را به صورت درستي پر كرده ايد.

براي اين منظور سعي كنيد از روش هاي مربوط به نحوه استخدام يك وكيل در حين داشتن درآمد پايين استفاده نماييد.

۶٫ در جلسات مقدماتي و جلسات تعيين شده توسط دادگاه حضور داشته باشيد.

بعد از آنكه شما درخواست و ساير برگه هاي خودتان را به دادگاه تحويل بدهيد، يك تاريخي را براي جلسه مقدماتي دريافت خواهيد كرد كه هر دو شما و والدينتان بايد در آن جلسه حضور داشته باشيد.

وضعيت شما بررسي خواهد شد و در صورتي كه والدينتان نسبت به مستقل شدن شما اعتراض داشته باشند، شما بايد در جلسات دادگاه حضور داشته باشيد تا اثبات كنيد كه والدينتان صلاحيت كافي را براي سرپرستي شما ندارند.

ممكن است كه بعد از جلسه مقدماتي، يك بررسي از وضعيت خانه شما صورت بگيرد.

در صورتي كه با موفقيت اثبات كنيد كه شما مي توانيد (و بايد) همانند يك فرد بزرگسال زندگي كنيد، در اين صورت هيچ مشكلي براي جدا شدن از والدين و اعضاي خانواده تان نخواهيد داشت – به صورت مناسبي از آنها جدا خواهيد شد.

نويسنده : همسرانه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ آذر ۱۳۹۸ ] [ ۰۶:۰۲:۰۶ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

برهنه بودن خانواده مي تواند به دليل ارزش هاي فرهنگي يك موضوع منحرف كننده اي باشد، ولي برهنه بودن اعضاي خانواده در كنار يكديگر يك مورد كامل عادي و صحيحي مي باشد.

در واقع در نظر گرفتن برهنگي به عنوان يك حالت طبيعي و نرمال مي تواند به كودكان شما كمك كند تا يك تصوير بدني سالمي را به دست بياورند و زماني كه به سن رشد مي رسند، قرار ملاقات هاي (عشقي) سالمتري داشته باشند.

با اين وجود، تمرين برهنه بودن در خانواده به صورت ايمن اهميت زيادي دارد. شما مي توانيد اين كار را از طريق آموزش دادن به كودكتان در مورد برهنه بودن، مشخص كردن قواعد و محدوديت ها و شناسايي مشكلات بالقوه انجام دهيد.
روش يك از سه:
آموزش دادن به كودكان در مورد برهنه بودن
۱٫ به فرزندتان آموزش دهيد كه برهنه بودن يك مورد طبيعي مي باشد و مربوط به سكس نيست.

بر اساس فرهنگي كه شما در آن زندگي مي كنيد، ممكن است برهنه بودن را به عنوان يك مورد جنسي در نظر بگيريد. با اين وجود، اين حالت طبيعي ترين حالت ممكن مي باشد.

زماني كه شما در كنار فرزندانتان برهنه هستيد، يك رفتار طبيعي و نرمالي داشته باشيد.

آنها را تشويق كنيد كه برهنه بودن را به عنوان يك بخش مهمي از هويت انساني در نظر بگيرند، نه به عنوان يك كار جنسي.

برهنه بودن لزوما به معناي تحريك جذابيت جنسي نيست. در خانواده خودتان سكس و برهنه بودن را از هم جدا كنيد تا برهنه بودن در محيط خانوادگي به صورت مناسبي تمرين شود.

هشدار: بهترين حالت اين است كه حالت برهنه بودن خانواده را در زماني كه بچه هاي شما در سنين پاييني هستند، به آنها آموزش دهيد.

در صورتي كه شما بچه هاي بزرگي داشته باشيد، بايد برهنه بودن را در زماني تمرين كنيد كه اين بچه ها در كنار شما نباشند، هر چند كه آنها با اين موضوع هيچ نوع مشكلي نداشته باشند.

۲٫ برهنه بودن ايمن در مقابل جنس مخالف را از سنين اوليه آموزش دهيد.

يكي از بزرگترين چالش هاي خانواده، عبارت از سر و كار داشتن با جنسيت هاي متفاوت مي باشد. كودكان سوالات زيادي دارند و ممكن است برخي افراد در كنار شما راحت نباشند.

نحوه برهنه بودن در مقابل جنس مخالف را از همان اوايل كودكي يا هر چه زودتر به فرزندانتان آموزش دهيد.

به سوالات فرزندانتان در مورد تفاوت هاي مربوط به بدن اعضاي مختلف خانواده، همانند اندام هاي جنسي و موي بدن، پاسخ دهيد. شايد شما اين پاسخ را بدهيد كه “من موي بيشتري نسبت به شما دارم، چرا كه من بالغ و بزرگ هستم.

شما هم در آينده مو خواهيد داشت” يا “شما يك آلت تناسلي مردانه داريد و خواهر شما واژن دارد، به همين دليل آلت تناسلي شما با هم متفاوت است.”

توضيح بدهيد كه در رابطه با لمس كردن، چه چيزي مناسب و چه چيزي نامناسب مي باشد.

ممكن است بگوييد كه “لمس كردن شما به نحوي كه منجر به ايجاد ناراحتي در شما شود، يك مورد مناسبي نمي باشد. همچنين هيچ شخصي نبايد اين بخش از بدن شما را لمس كند.”

ديده شدن بدن والدين به صورت لخت توسط فرزندان، در صورتي كه به صورت سكسي نباشد و كودك مشكلي در رابطه با آن نداشته باشد، هيچ نوع ايرادي ندارد.

۳٫ در حين برهنه بودن، تصوير بدني سالم را براي فرزندانتان آموزش دهيد.

يكي از مهمترين مزيت هاي تمرين كردن برهنه بودن خانواده، ايجاد يك تصوير بدني سالم و مناسب براي كودكتان مي باشد.

زماني كه شما در كنار آنها برهنه هستيد، راحت باشيد و به بدن خودتان افتخار كنيد. علاوه بر اين، زماني كه در كنار فرزندانتان قرار داريد، هيچ وقت نسبت به بدن خودتان انتقاد نكنيد.

به جاي اينكه بگوييد “اين كاش از دست اين شكم راحت مي شدم”، بگوييد كه “من خوشحالم كه بدن من توانسته است تو را به دنيا بياورد.”

۴٫ زماني كه در يك جمع خانوادگي قرار داريد، از بروز تمايلات جنسي اجتناب كنيد.

هر چند كه احساسات جنسي يك مورد عادي و سالمي مي باشند، ولي فقط بايد در جاهاي خلوت اين احساسات را بروز دهيد.

در غير اين صورت ممكن است كه بچه هاي شما در رابطه با موارد درست و نادرست دچار اشتباه شوند.

در صورتي كه شما تحريك شده باشيد، آلت تناسلي خودتان را بپوشانيد يا با آوردن يك بهانه اي به يك اتاق ديگري برويد.

همچنين در زماني كه فرزندانتان در كنارتان قرار دارند، هيچ وقت همسر خودتان را به صورت سكسي لمس نكنيد.

براي مثال زماني كه فرزندانتان در كنارتان قرار دارند، پستان همسرتان را فشار ندهيد يا اندام هاي تناسلي وي را لمس نكنيد. شايد فرزندانتان فكر كنند كه آنها هم بايد اين كار را انجام دهند، چرا كه شما اين كار را برايشان مدلسازي مي كنيد.

۵٫ به آنها توضيح دهيد كه هنجار هاي فرهنگي متفاوتي در مورد برهنگي وجود دارند.

در مورد برهنه بودن، هر فرهنگي ارزش هاي مختص به خودش را دارد. براي مثال، فرهنگ هاي اروپايي در مورد برهنه بودن در محيط خانواده و محيط عمومي، بازتر مي باشد؛ اين در حالي است كه ساير فرهنگ ها معتدل تر هستند.

وجود داشتن ارزش هاي فرهنگي متفاوت و سوال پرسيدن در مورد ارزش هاي موجود در مكاني كه شما زندگي مي كنيد، هيچ نوع مشكلي را ايجاد نمي كند.

با اين وجود، در رابطه با اين تفاوت ها با فرزندانتان صحبت كنيد تا آنها درك مناسبي از تفاوت موجود در زندگي خودشان و زندگي دوستانشان داشته باشند.

ممكن است شما بگوييد كه “ما در خانواده خودمان دوست داريم كه به طبيعت نزديك باشيم و از بدنمان تجليل مي كنيم.

اين بدان معنا است كه برهنه بودن در كنار اعضاي خانواده برايمان يك مورد عادي مي باشد.

برخي از دوستان شما به دليل اينكه داراي ارزش هاي خانوادگي متفاوتي هستند، ممكن است كه اين شرايط برايشان عادي نباشد.”

نويسنده : همسرانه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ آذر ۱۳۹۸ ] [ ۰۵:۵۷:۴۹ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

آيا مي دانيد چگونه يك كودك خوش بين تربيت كنيم؟ مهم تر از همه، كودكاني كه نيمه پرليوان را مي بينند بهتر مي توانند در برابر چالش هاي زندگي مقابله كنند و شادتر باشند. در ادامه شش نكتهوجود دارد كه به شما كمك مي كندبا ديدگاهي آفتابي به زندگي بنگريد.

دلايل زيادي در ترغيب خوش بيني در كودكان ما وجود دارد از جمله آنها مي توان به اثرات بادوام مثبت بر بهزيستي رواني و جسمي آنها اشاره كرد (آيا مي دانستيد كه خوش بين ها به احتمال زياد بيش از صد سال عمر مي كنند؟) اما چطور به سوي پرورش كودك خوش بين برويم؟ شش نكته زير براي تازه واردها پياده كنيد و نظاره گر اثرات مثبت آن در بقيه اعضاي خانواده خود باشيد.

كمتر شكايت كنيد

افسانه اغلب داد و بيداد مي كند طوري كه با فرياد پسران 2 و 4 ساله اش را از زير باران با مراقب كودك سوار ماشين مي كند و مي برد. او ممكن است بگويد”ما هرگز نمي خواستيم به آنجا برويم” يا”ما هميشه دير مياييم.

 

“گرچه تمركز بر افكار و احساسات مثبت نوعي بدبيني كلاسيك است. هر چه بيشتر براي مسائل مالي آه و ناله كنيد يا روز كاري را سخت تر كنيد بيشتر احتمال دارد فرزندان شما نيز همان ها را ياد بگيرند. در واقع، درمورد چيز هايي صحبت كنيد كه موفق بوده اند (من امروز در محل كارم يك پروژه بزرگ را تمام كردم) يا”من امروز در اداره پست به بهترين شكل برخورد كردم”. مهناز بعد ازشام با دوقلوهاي نُه ساله اش “گل ها و تيغه ها”بازي مي كند؛ كه در آن هر يك از اعضاي خانواده مي توانند به بهترين و بدترين شكل ممكن حوادث اتفاق افتاده براي خود در طي روز را بازگو كنند. به جاي گله كردن از ناراحتي هابايد هدف تمركز بر مثبت ها باشد. رسيدن به فينال بازي بخش دلخواه مهناز است. او مي گويد”همه ما در كاشتن يك نهال اميد براي فردا سهيم هستيم”

انتظارات بالا داشته باشيد

زيبا حتي قبل از شروع پيش دبستاني پسرهايش براي يادآوري به آنها فهرستي از كارهايي براي انجام دادن از قبيلزمان خواب، لباس پوشيدن، مسواك زدن و مرتب كردن اتاق را در بالاي كليد برق اتاق آنها چسباند. مادري مي گويد به آنها اجازه پايين آمدن براي خوردن صبحانه را نمي دهم تا وقتي كه همه كارها را انجام دهند. در حالي كه بيكر اساساً براي كاهش باركاري خودش از قبل برنامه ريزي مي كرد خيلي زود متوجه شد كه پسرانشاز اين برنامه روتين نيز سود مي برند. او مي گويد آنها هيجان زده همه پله ها را پايين آمدند و گفتند مادر تختخواب خود را خيلي خوب مرتب كرديم. بيا ببين. آنها “احساس غرور زيادي داشتند”.

كودكان نگرش”خواستن توانستن است” خوش بينانه اي ايجاد نمي كنند تا زماني كه آنها فرصتي براي اثبات ارزش خود بداشته باشند. دكترتامر چانسكي روانشناس كودك و نويسنده كتاب كودك گويد واگذار كردن كارهاي نيمه تمام به كودكان براي كامل كردن موحب ايجاد احساس شايستگي در آنها مي شود. اين كارها بايد متناسب با سن كودك باشند از آنجايي كه سرآغاز موفقيت در كودكان مي شود. كودك دوساله مي تواند اسباب بازي ها را جمع كند؛ كودك سه ساله لباس هاي كثيف را درون سبد بيندازد، كودك چهار ساله بشقاب ها را با خود تا ظرفشويي حمل كند، كودك پنج ساله سطل زباله را خالي كند و كودك شش ساله توانايي مرتب كردن لباس هاي شسته شده را دارد.

ريسك پذيري معقول را ترغيب كنيد

براي همه ما سخت است كه از فرزندان خود در برابر آسيب هامحافظت كنيم. سقوط ميله هاي ميمون ها جلوي دوستان يا پيوستن به ليگ هاكي روي يخ آن هم وقتي كه شما اسكيت سواري بلد نيستيد موجب احساس شرمندگي مي شود پس كاملاً طبيعي است كه بخواهيم از فرزندان خود در اين گونه موقعيت ها حمايت كنيم. اما او را از انجام اين كارها بر حذر داريد زيرا ممكن است به اندازه ديگر كودكان ماهر نباشد لذا اعتماد به نفس او از بين مي رود و كم كم بدبيني در او نمايان مي شود.دكتر ميشل تامپسون مشاور و نويسنده به والدين تأكيد مي كند؛ شما به راحتي با تسلط و كنترل گريمسبببي اعتمادي كودك مي شويد. به كودك پيش دبستاني خود اجازه دهيد تا به تنهايي در حياط پشتي بازي كند يا بدون همراهي شما مانند يك اسكورت به گردش ميداني درسي برود. با گذشت زمان كارهاي پرخطر بزرگتري مانند صخره نوردي جشنواره اي يارفتن به اردوهاي تابستاني دور از خانهرا متقبل مي شوند. دكتر تامسون مي گويد شما كه نمي خواهيد كودك خود را از امتحان كردن حوادث جديد بترسانيد. شما دوست داريد او به خانه برگردد و بگويد “مامان، از پسش براومدم!”

منبع :شش نكته براي تربيت كودك خوش بين-تربيت كودك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۲ مهر ۱۳۹۸ ] [ ۰۸:۳۸:۴۰ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

برنامه‌هاي مهاجر

هر روز صبح براي نوگلان باغ اميد برنامه‌اي با عنوان شكوفه‌ها پخش مي‌شود. بخش اعظم برنامه با پخش تصوير تعدادي بچه روي صندلي‌هاي كنار هم در محيطي كوچك مي‌گذرد. مجري برنامه يا همان خاله مجري از بچه‌ها نام‌هايشان را مي‌پرسد (كه البته تا اينجا فرق چنداني با خاله نرگس ندارد) و بعد از آن بينندگان را به ديدن «يه برنامه» دعوت مي‌كند. اين «يه برنامه» اصولا تصاويري است از هنرنمايي‌هاي گروه اجتماعي برنامه در مكان‌هاي مختلف. مثلا در مهدكودكي، مدرسه‌اي جايي. چون در تمام طول پخش برنامه، بالاي تصوير شماره تلفن‌هايي حك شده كه شما مي‌توانيد از طريق تماس با يكي از آنها، گروه شكوفه‌ها را در مجالس خود ببينيد.

 

مسابقه

يكي از مسابقاتي كه خاله انجام مي‌دهد: «بچه‌ها كي مي‌تونه پنج بار بگه دايي چاقه، چايي داغه» و ما شاهد تلاش همه بچه‌ها هستيم و اين چيزي بين پنج تا ۱۰ دقيقه زمان مي‌برد.

 

گريم

اگر از پاركي يا شهربازي‌اي عبور كرده باشيد، حتما هنرمندي را ديده‌ايد كه صورت بچه‌ها را نقاشي كرده و آنها را تبديل به روباه، خرس، سگ، گرگ، چلپاسه و… مي‌كند. حالا شما در اين برنامه مي‌توانيد تمام روند تبديل‌شدن يك خردسال به يك سگ را تماشا كنيد.

جالب توجه‌ترين نكته حين پخش برنامه، تبليغاتي است كه به صورت زيرنويس به نمايش درمي‌آيد. مي‌توانيد حدس بزنيد اكثرشان در مورد چيست. دستگاه‌هاي تقويت جنسي! كه اصرار زيادي دارند به هولوگرامشان توجه شود. از اينها كه بگذريم، شما كودكي را تصور كنيد كه در خانه نشسته و مشغول تماشاي خاله و شيرين‌كاري‌هايش است و در عين حال از مادرش مي‌پرسد: «مامان لارجر باكس چيه؟ منم مي‌خوام!»

 

مسابقه تلفني

اين برنامه بي‌نظير است. اين را جدي مي‌گويم. به نظرم صدا و سيماي خودمان چنين چيزي كم دارد. مطمئنم جذابيتش خيلي خيلي بيشتر از «فاصله‌ها» و اينهاست.

شرح ماجرا:

مجري پرانرژي(!) برنامه، كه اكثر مواقع جواني است با تيپ و قيافه‌اي منحصربه‌فرد به نام مثلا: «آقا مهدي»، از شما مي‌خواهد با شماره‌هاي برنامه تماس بگيريد و رمز مسابقه را حدس بزنيد. البته گاهي هم به جاي استاد – آقامهدي – از چند خانم جوان استفاده مي‌شود.

شرح مسابقه:

اگر در اين مسابقه شركت مي‌كنيد، بايد يك كلمه را كه پاسخ مسابقه است، پيدا كنيد. در طول تاريخ اين مسابقه، فكر نمي‌كنم تا حالا پيش آمده باشيد كه كسي برنده شود. چرا؟ خط بعدي را بخوانيد.

 

يك قسمت از مسابقه:

گوشه تصوير نوشته شده – – – ش.

يعني رمز مسابقه، كلمه‌اي چهار حرفي است كه پايانش «ش» دارد. حالا اين كلمه حول و حوش چه مضموني است؟ هيچ كس نمي‌داند! شما بايد زنگ بزنيد به آقامهدي و هر كلمه چهارحرفي را كه پايانش «ش» دارد و به نظرتان مي‌رسد، به عنوان پاسخ بيان كنيد؛ شايد جواب مسابقه باشد!

علت جذابيت:

تمام جذابيت مسابقه مربوط به اين رقابت هوشمندانه نيست. ماجراي اصلي در فاصله بين تماس‌هاي شركت‌كنندگان صورت مي‌گيرد. جايي كه يك موزيك (گاهي آدم فكر مي‌كند دارد به خود كلمه «موزيك» توهين مي‌كند!) پخش مي‌شود و مجري برنامه در حال انجام حركات موزون، روي آن لب هم مي‌زند. يك بار ببينيد عاشقش مي‌شويد. شرط مي‌بندم.

آموزش ميكاپ

در اين برنامه مجري كه خودش يك آرايشگر و ميكاپ آرتيست است يا حداقل بهش مي‌خورد اين كاره باشد(!)، روي سر و صورت يك دختربچه، فنونش را اجرا كند. آخر سر با يك كوچولو روبه‌رو هستيم كه ريخت و قيافه‌اش شبيه كوچولوها نيست. باز هم مي‌توانيد تصور كنيد كه «دختربچه كوچولوي توي خونه» پس از تماشاي برنامه از مادرش مي‌خواهد: «مامان منم مي‌خوام اين شكلي شم.»

در طول برنامه، شماره تلفن آرايشگر و سالن زيبايي‌اش را مي‌بينيد و گاهي تصوير برخي عروس خانم‌هايي كه ايشان رويشان فعاليت داشته، پخش مي‌شود. پيشنهاد ما اين است كه اگر بيماري قلبي داريد، به اين تصاوير نگاه نكنيد، چون ديدن عروس‌هايي كه شبيه شخصيت‌هاي «آواتار» شده‌اند، احتمال دارد ناراحتتان كند.

برنامه‌هاي طنز

– فردي با عنوان استاد «ط» روبه‌روي شما نشسته و با ميميك عجيب و غريبش برايتان لطيفه تعريف مي‌كند. يكي از لطيفه‌هاي استاد: «آقا! كچله مي‌ره تو آرايشگاه. همه نگاهش مي‌كنن. مي‌گه ببخشيد.»

منبع :نقش تبليغات در خانواده هاي ايراني- مشاوره جنسي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۲ مهر ۱۳۹۸ ] [ ۰۸:۳۵:۳۷ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

مشاوره شايد شما جزء آن دسته از افرادي باشيد كه زمان كمي را براي رسيدگي به امور خانه و خانواده داشته و به قدري درگير هستيد كه مشكلات زندگي را نديده و يا راه حلي براي آن نداريد. بنابراين ما به شما مركز مشاوره تلفني را پيشنهاد مي كنيم. به منظور ذخيره زمان و استفاده بهينه از آن و همچنين با هدف كمك به خانواده هاي ايراني، مركز مشاوره و مركز مشاوره خانواده با راه اندازي مركز مشاوره تلفني و مشاور تلفني خانواده و مشاور تلفني ازدواج، سعي در كمك به شما توسط مشاوره تلفني و مشاور تلفني را دارد تا با سهولت هرچه بيشتر اقدام به برقراري ارتباط با مشاوران ما و مشاور تلفني كرده و از رهنمود هاي آنان بهره ببريد.

 

دوست پسرم قبلا مواد مي كشيده. ايا دوباره ميره سمت اين چيزا؟

سلام من يه دختر ۲۶ ساله ام ، با دوست پسرم چند ساله كه باهميم ، اما خوب شرايط ازدواج نداريم ، يه مدت بعد از اشناييمون بهم گفت كه من قبلا مواد مصرف كردم ، گفت كه ترياك ، شيشه ، گل كشيدم قبلا، و گفت كه شيشه چند بار ، گل چند ماه ، ترياك هم چند كشيدم…

و گفت كه به جايي نرسيده بودم كه لزوما نياز داشته باشه بدنم ، تفنني اينكار ميكردم تا اينكه يكي ديدم كه همه زندگيش به خاطر مواد از دست داده بود تصميم گرفتم ديگه نكشم و ديگه هيچوقت نكشيدم !

اما سوال من اينجاست كسي كه قبلا اين مواد كشيدهممكنه كه دوباره بره سمتش ??
يه چيز ديگه اينكه قسمت پاييني دندوناش زرده ، چند بارم جرم گيري كرده فرقي نكرده ، ميگه واسه موادي بوده كه قبلا كشيدم ??

مصرف مواد چندماهه دندون به اين اندازه ميتونه زرد كنه ??,يا اينكه به من دروغ ميگه و مدت زيادي مصرف ميكرده ??
من شنيدم مصرف شيشه يا گل حتي يكبارشم ممكنه روي مغز تاثير بذاره ، حتي يه سري از دوستام نظرشون اينه كه رابطم تموم كنم چون استدلالشون اينه كه كسي كه قبلا مواد كشيده بازم اينكار ميكنه .

من خيلي راجع به اين مسئله نگرانم ، ميشه هم راهنماييم كنيد و هم اينكه يكم بهم اطلاعات بديد .

پاسخ

تمام تصورات شما كاملا درسته و ممكنه ايشون به شما در مصرف مواد دروغ گفته باشه
بهتره كمي از اين روابط عاشق و معشوقي بي نتيجه دور بشيد و بهتر ايشون رو در نظر بگيريد
چون معمولا كسي كه چندين نوع مواد رو براي مدت طولاني مصرف كرده ميتونه دوباره به روال سابق خودش برگرده

دوست گرامي خب حدس درستي زديد در مورد دندان ها بايد فرد مصرف طولاني مدت داشته باشند تا چنين تغييري ايجاد شود .

ضمن اينكه وقتي فردي انواع مواد مخدر را به صورت تفنني استفاده مي كند كه همه معتادان اينچنين شرايطي داشتند و اصلا فكر نمي كردند روزي معتاد شوند .

خب طبيعي است كه بعدا در شرايط استرس و در معرض اسيب و مشكلات زندگي كه قرار بگيرند به اين سمت بروند چون اين افراد فرقي كه با ديگران و يا بهتر بگويم با افراد سالم دارند اين است كه يك قدرت نه گفتن ندارند و دو مهارت حل مساله درستي را ندارند و فكر مي كنند با پناه بردن به مواد مي توانند براي لحظاتي از مشكلات دور باشند و غافل از اينكه هر بار بايد دوز بيشتري براي تجربه سطح لذت ثابت را تجربه كنند .

بهتره با ايشون ادامه ندهيد .حالت منطقي اين است مگر اينكه با مراجعه اين فرد به پزشك و گرفتن ازمايش از پاك بودن مطلع شويد حداقل پاك بودن چند ساله گرچه تضمين قطعي نيست ولي خب نشان مي دهد فرد در حال مبارزه است و بدنش در حال مقاومت است .

ولي تنوع مواد مصرفي بالاست ضمن اينكه طول مدت استفاده هم اهميت دارد كه شما مطلع نيستيد به هر حال بهتره ايندتون رو به چنين فردي نسپاريد وقتي خودتون مي تونيد مشكلات رو در اينده پيش بيني كنيد .

بحث تغييرات مغزي هم كاملا درست است شيشه باعث ايجاد تغيير در ساختارهاي مغزي مي شود و به مرور فرد را ناتوان مي كند .در نهايت اميدوارم تصميم درستي بيگريد .

در اين مورد ميتونيد با متخصصين كانون مشاوران ايران، مشاوره تلفني/تخصصي داشته باشيد
۰۲۱۲۲۶۸۹۵۳۴
موفق باشيد

بيشتر اوقات روي رفتارم كنترل درستي حدارم

سلا خسته نباشيد من يه زن متاهل۲۸ساله هستم.

كه خداروشكر با همسرم مشكلي ندارم من مشكل رفتار خودم هست كه بيشتر اوقات روي رفتارم كنترل درستي حدارم درمقابل سوهخيدهاي هپسرم زود ناراحت ميشم درمقابل انتقادهايي وكه به من نشون.

ميده زود نازاحت ميشم حساس و زودرنج هستم ودرمقابل خيلي از رفتار ها خيلي زود عكس العمل نشون.ميدم ..و تا جواب ندم راحت نميشم …

اصلا زن آرومي.نيستم كه زود فو كش كنم متاسفانه كينه اي هستم و رفتار هاي چسال هاي قبل رو هم به يادم.ميمونه و بعضي وقتا ها با خودم تداعي ميكنم و اعصابم.

بيشتر خوزد ميشه….همسرم كارش زياده و وقت أنچنان ناز كشيدن و محبت زياد رو نداره و من خيلي ازش توقع دارم …خيلي دوست دارم زن آروم و متيني باشم ولي خودم به تنهايي نميتونم كل كل كردن من و همسرم بيش از حده و من نميتونم.خودمو كنترل كنم.

اون شوخي شوخي حرفاشو ميزنه و به من فسار مياد وقتي هم.ناراحت مبگيشم.بهم.ميگه تو جنبه شوخي نداري حالا نميدونم.من نفكراتم بده يا اون واقعا حرفاشو ميزنه لطفا كمكم.كنين كه ظرفيتم رو بالا ببرم چون.اد كم.

ظرفيتي هستم و فك ميكنم حرف زدن بامن يعني توهين و شوخي هاي بيجا

زودرنجي شديد و حسايات هاي رفتاري بالا منجر

زودرنجي شديد و حسايات هاي رفتاري بالا منجر به كمبود اعتماد به نفس و به نوعي خود آزاري احساسي مي شود.

كودكان و حتي بزرگترهايي كه از اين مشكل رنج مي برند خيلي راحت نمي شود با آنها صحبت كرد؛ چون يا در همان لحظه اول از حرف ها و نحوه گفتارتان ناراحت مي شود يا پس از ساعت ها فكر كردن به تك تك كلمات و جملات مكالمه كوتاهي كه فقط چند دقيقه ادامه داشته است. زودرنجي شديد

كساني كه اينقدر حساسيت دارند و زود ناراحت مي شوند، معمولا تمام حرف ها و رفتارهاي ديگران را هم به خود نسبت مي دهند و با نگرشي منفي درباره مسائل صحبت مي كنند.

براي همين، معمولا ترجيح مي دهند در جمع حضور پيدا نكنند و تنهايي را بيشتر مي پسندند.

غافل از اين كه تنها ماندن و گوشه گيري، حساسيت شان را تشديد و احساسات منفي شان را بيشتر مي كند.

روان شناسان و متخصصان به اين افراد توصيه مي كنندبا نگاهي مثبت خود را در موقعيت هاي جديد قرار دهند و از واقعيت فرار نكنند.

مي گويند كساني كه كودكي خيلي مورد توجه پدر و مادرشان بوده اند، در بزرگسالي ممكن است اينقدر حساس و زودرنج شوند.

بعضي ها هم درست برعكس فكر مي كنند و باور دارند كمبود محبت و بي توجهي پدر و مادر باعث حساسيت و زودرنجي بچه ها مي شود.

علاوه بر اينها، تعداد فرزندان در خانواده، ترتيب و اختلاف سني آنها، نحوه برخورد و تربيت والدين، محيط اجتماعي كه كودك در آن قرار مي گيرد و رشد مي كند و ده ها عامل ديگر مي تواند در ايجاد اين حساسيت موثر باشد.

اما بايد بدانيد كه حساسيت زياد و بيش از حد نسبت به موضوعات و مسائل مختلف از ويژگي هايي است كه در اختلال هاي شخصيت مختلف و طي بيماري هاي روحي مشاهده خواهد شد، اما ممكن است با نداشتن اين اختلالات و بيماري ها هم فردي از حساسيت رنج ببرد و بسيار زود رنج باشد.

از طرفي بايد به اين نكته هم توجه داشته باشيم كه حساسيت بيش از حد بخصوص در افراد وسواسي بيشتر از ديگران به چشم مي آيد و معمولا در افراد وسواسي شاهد حساسيت بيش از حد، نسبت به مسائل مختلف زندگي هستيم.

اين افراد معمولا با نگاهي وسواسي به موضوعات مختلف زندگي نگاه كرده و آنها را براساس نظرات خودشان ارزيابي مي كنند.

بر همين اساس هم مي گويند حساسيت بيش از حد يكي از نشانه هاي وسواس است و وسواس فكري يا رفتاري مي تواند به اين شكل خود را نشان دهد.

در كنار اين افراد، خيلي ها هم هستند كه مشكل شان به هيچ يك از اين موارد ارتباط ندارد، اما حساسند و از اين خصوصيت رنج مي برند كه به گفته اين متخصص، شيوه تربيتي پدر و مادر، ترتيب و تعداد فرزندان، توجه بيش از حد خانواده يا كم توجهي و ناديده گرفتن كودك در محيط خانه از عواملي است كه مي تواند چنين احساسي را در وجود افراد ايجاد كند.

افرادي كه اعتماد به نفس خوبي دارند، معمولا زندگي بهتري را هم تجربه مي كنند و در زندگي شرايط مناسب تري خواهند داشت. اين شرايط تا جايي پيش مي رود كه به گفته دكتر ناظمي كمبود اعتماد به نفس حتي مي تواند موجب ايجاد حساسيت و زود رنجي هم بشود.

پايين بودن ميزان اعتماد به نفس، يكي از مهم ترين دلايلي است كه مي تواند فرد را حساس و زود رنج كند. نبايد فراموش كنيم حساسيت بيش از حد افراد، به اعتماد به نفس آنها بستگي دارد.

به اين معني كه اين افراد چون نسبت به نوع زندگي و شرايطي كه دارند، حساس هستند و خودشان را پايين تر از ديگران مي دانند، نمي توانند حرف ها و نظرات ديگران را تحمل كنند و چنين رفتارهايي را از خود نشان مي دهند.

دوست ندارد اين طور باشد، اما كاري هم از دستش برنمي آيد. حساس است و خيلي زود از حرف هاي ديگران ناراحت مي شود.

تصميم مي گيرد رفت و آمدهايش را كم كند، روابط اجتماعي اش را حذف مي كند و در خانه مي ماند تا نه از حرفي ناراحت شود و نه كسي را ناراحت كند.

غافل از اين كه اين كناره گيري كردن فقط شرايطش را بدتر مي كند و موجب تشديد حساسيت هايش مي شود.

البته خيلي وقت ها هم دست به كار مي شود و سعي مي كند رفتارهاي اشتباهش را تغيير دهد ولي چون اين كار برايش سخت است، در همان ابتداي كار، پشيمان مي شود و دوباره به همان روال قبل برمي گردد؛ يعني حساسيت و ناراحت شدن، بعد تنهايي و فرار از موقعيت براي كم شدن اين همه ناراحتي و پس از آن هم تشديد مشكل و بدتر شدن شرايط.

آن طور كه اين روان شناس توصيه مي كند اين افراد در اولين قدم بايد اعتماد به نفس شان را تقويت كنند و هر كاري از دست شان برمي آيد ـ مانند خود گويي هاي مثبت ـ براي تقويت اعتماد به نفس انجام دهند.

همچنين خوب است براي تقويت اعتماد به نفس، به خود آگاهي رسيده و شناخت دقيقي از نقاط ضعف و قوت شان پيدا كنند.

كساني كه حساس هستند، معمولا خيلي دوست ندارند در جمع حاضر شوند و ترجيح مي دهند تنها بمانند.

گروهي از اين افراد هم هستند كه هميشه از ديگران ناراحتند و براي همين هنگامي كه در جمع هستند، احساس خيلي بدي را تجربه خواهند كرد.

در نتيجه طبيعي است اين افراد كم كم از جمع دور شوند و تنهايي را ترجيح دهند، اما وقتي آنها از ديگران فاصله مي گيرند، طرز فكر و نگرش منفي كه نسبت به جمع و ديگران دارند نيز تقويت مي شود و در نتيجه نمي توانند با شرايط و موقعيت هاي جديد هماهنگ شوند.

بنابراين گاهي افراد حساس تصميم مي گيرند به جاي حل مساله و ايجاد توانايي براي برطرف كردن اين مشكل، از جمع فرار كنند و همين دوري از گروه باعث تشديد مشكلات شان مي شود.

اولين و يكي از بهترين كارهايي كه مي توان براي اين گروه از افراد انجام داد، مواجه شدن با موقعيت است. به اين معني كه قرار نيست زماني كه احساس مي كنيد از قرار گرفتن در جمع ناراحت مي شويد يا از حرف ها و نظرات ديگران احساس خوبي نداريد، رفت و آمدهايتان را قطع كنيد.

بلكه توصيه مي شود روابط اجتماعي بيشتري داشته باشيد، اما قبل از اين مرحله، خودتان را بهتر بشناسيد و اعتماد به نفس تان را تقويت كنيد و پس از آن مهارت هاي ارتباطي را بياموزيد و بدانيد در هر رابطه اي چطور بايد برخورد كرد.

وي ادامه مي دهد:افرادي كه حساسيت بيش از حد دارند، معمولا از كمبود قدرت ابراز وجود هم رنج مي برند و نمي توانند حرف ها و نظرات شان را بدرستي مطرح كنند.

براي همين هم احساسات منفي شان بيشتر مي شود و همين مي تواند شرايط آنها را بدتر كند. همچنين به اين موضوع هم توجه داشته باشيد كه تمام رفتارها و حرف هاي ديگران را به خودتان نسبت ندهيد و بدانيد خيلي از حرف ها و رفتارها به شما ارتباطي پيدا نمي كند.

كساني كه با فردي حساس و زودرنج زندگي مي كنند، معمولا نمي دانند چطور بايد با او برخورد كرد؛ اگر خيلي سخت بگيرند، او را ناراحت كرده اند و اگر خيلي كاري به كارش نداشته باشند، اين خصوصيت اخلاقي را تشديد كرده اند. پس چه كاري بهترين است و براي كمك به اين افراد چه كار بايد كرد؟

لحن و نوع كلام و همين طور زبان بدن ما بايد متناسب با نيازها و شخصيت فرد باشد، اما با همين حرف ها بايد به او كمك كنيد رفتارش را تغيير دهد و در موقعيت مناسب قرار بگيرد.

اگر مي خواهيد به فردي كه حساس است كمك كنيد رفتارش را تغيير دهد، او را در موقعيت قرار دهيد و پس از آن كمكش كنيد موقعيتي را كه در آن قرار گرفته، بخوبي درك كند و پذيرش بيشتري داشته باشد. همچنين بايد اين فرصت را در اختيار آنها بگذاريد تا اعتماد به نفس شان را تقويت كنند و وضع بهتري داشته باشند.

در اين مورد ميتونيد با متخصصين كانون مشاوران ايران، مشاوره تلفني/تخصصي داشته باشيد
۰۲۱-۸۸۴۷۲۸۶۴

نوع رفتار هر فردي متناسب با شخصيتش هست .ه

مسر شما همين كه به قول خودتون حتي با شوخي حرفاش رو ميزنه خب خودش خيلي موثره .در اينكه فر د تنش كمتري را تجربه مي كند .

و اينكه شما خودتون مي فرماييد مشكل از شما است خوب مذير اين ه مشكلي وجود دار فرد را در تلاش براي رفع ان اماده مي كند ولي در نظر داشته باشيد در چهارچوب ارتباطي هر دو نفر مي توانند مقصر باشند .

و شايد الگوي رفتاري و چرخه تعاملي نادرست است بهتره حتما مراجعه داسته باشيد و بدونيد اگر بخواهيد هر كدام تغيير كنيد زمان داريد و فقط بايد صبور باشيد تا برخي رفتارها اصلاح شود.

برخي موارد هم خانوادگي است كه خب بسته به تربيت كودكي و نحوه تعاملات است كه زمان بيشتري براي مرتفع كردن حداقلي مي برد اميدوارم مساله رفع شود.

در اين مورد ميتونيد با متخصصين كانون مشاوران ايران، مشاوره تلفني/تخصصي داشته باشيد
۰۲۱۲۲۶۸۹۵۳۴
موفق باشيد

از اول قصد مون ازدواج بود اما من با شرايطي ك پيش اومده نظرم عوض شده

من ۴ سالي هست ك با ي پسري در ارتباطم و از اول هم قصد مون ازدواج بوده اما من با شرايطي ك پيش اومده نظرم عوض شده .هنوز هم ب اون پسر خب حسي دارم
ولي ميبينم ك تو بيشتر موقعيت ها نشون ميده ك منو نميفهمه .

و در واقع دركم نميكنه .ومشكل ديگه هم اينه ك اون اقا بي تفاوت و خونسرد ب نظر ميرسه اما ادعا ميكنه هنوز هم من رو دوست داره .و هر دو خانواده هم مخالفن من تنها اميدم ب بودن خودش بود ك وقتي يك ماه يك ماه هم خبري ازش نميشه و وقاي هم برگشت بهم گفت ك اشتباه كردم ك برات ارزش قائل شدم .

و عيب خوده من هم اينه ك فوق العاده لجبازم ‌ نميدونم بايد چيكار كنم بااين ك بازم برگشته وادعا ميكنه ولم نكرده ..خب من سر اين اتفاق ها افسرده شدم و چشمام هم ضعيف شدن ‌.ممنون ميشم ك نظرتون رو بعم بگين مرسي

پاسخ

دوست گرامي شما ۴ سال ارتباط داريد و خب مدت كمي نيست .

اينكه شما ازايشون دليرد شديد فكر مي كنيد دركتون نمي كنند و ضمن اينكه خانواده ه ا هم مخالفن .خوب اينكه مي فرماييد تنها اميدتون به خو ايشون بوده ابتدا بايد بدونيد در ازدواج داشتن رضايت خانواده مساله بسيار مهمي است كه ظاهرا كمتر دقت كرده ايد ؟

نوع رفتار ايشونم ظاهرا اون چيزي نيس كه شما به عنوان خانم كه شرايط عاطفي داريد بپذيريد مخصوصا كه مي فرماييد وقتي برگشتند گفتند نبايد ارزش قائل مي شدند و همين حرف به تنهايي خودش باعث دلسردي مي شود و اصلا نيازي به گفتن نيست .

در مور مساله لجبازي هم خوب قطعا درتعاملات هر دو نفر مقصر هستند منتهي سهم هر كس نسبتي در اين مساله دارد .

اگر شما هنوز ايشون رو براي ازدواج مي خواهيد و مي توانيد خانواده را متقاعد كنيد بهتره به روانشناس براي مشاوره پيش از ازواج مراجعه كنيد و اگر هم اصلا تمايلي نداريد و خوب به اين نتيجع رسيديد كه وقتي اكنون اين همه تفاوت داريد اينده اي هم با هم نداريد بهتره ايشون رو هم بلاتكليف نگذاريد و در نهايت مساله را تمام كنيد و بداني عضقي كه فقط قلبي باشد و مصاديق بيروني نداشته باشد براي خانم ها بسيار با پذيرش سختي روبه رو مي شود در هر حال اميدوارم خوشبخت باشيد و تصميم درستي بگيريد

در اين مورد ميتونيد با متخصصين كانون مشاوران ايران، مشاوره تلفني/تخصصي داشته باشيد
۰۲۱۲۲۶۸۹۵۳۴
موفق باشيد

يك ساله ازدواج كردم و چند ماهه دچار عمل ناشايست خود ارضايي شدم

سلام من يك ساله ازدواج كردم و متعسفانه چند ماه دچار عمل ناشايست خود انزالي شدم ، شوهرم برام كم نميزاره ولي من نميتونم باهاش راحت باشم و خواستمو بهش بگم واز اين موضوع خيلي عذاب ميكشم ميخوام بدونم كه چگونه بايد اين عمل رو ترك كنم؟

پاسخ

اگر منظورتون اينه كه دچار خودارضايي شديد بايد همه شرايطي كه اين مساله رو ايجاد كرده دقيقا بررسي شود حالا اعم از ديدن فيلم و ماهواره خودارضايي ها در قبل از ازدواج استرس هاي محيطي عدم رضايت از همسر در ارتباط جنسي چون صرفا مساله رفع مسائل عاطفي مطرح نيست وطبيعتا زنان در زمينه مسائل جنسي هم تمايلاتي دارند كه خوب براورده نشود ممكنه به اين رفتار روي بياورند.

و حتما اين رفتار علل محيطي فردي دروني دارند كه بهتره حتما به روانشناس حضورا مراجعه كنيد تا شرايط را بررسي كند در صورت تداوم عادتي مي شود كه خوب صدماتي به زندگي و رابطه زناشويي وارد مي كند و اساسا افرادي كه داراي خودارضايي هستند.

كم كم ار رابطه دخول كه براي مردان بسيار اهميت دارد لذت نمي برند و خوب بعدا دچار مشكلات و اختلافات زناشويي خواهند شد در هر صورت اميدوارم به زودي مساله رفع شود.
در اين مورد ميتونيد با متخصصين كانون مشاوران ايران، مشاوره تلفني/تخصصي داشته باشيد
۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲
موفق باشيد

مدتي هست كه از همسر سابقم جدا شدم و هيچ اميد وانگيزه اي ندارم

سلام..من الان خانمي هستم ۳۱سالمه و مدتي هست كه از همسر سابقم جدا شدم. مدرك فوق ليسانس دارم. هيچ اميد وانگيزه اي ندارم.

اخه كار هم گيرم نيومده.

خانوادم رفتارشون باهام زياد جالب نيست.

خلاصه تنها هستم.مي خوام شروع به يه كاري چيزي كنم ولي اصلا نمي دونم از كجا

زندگي جديد بعد از طلاق

دوست عزيز شما فعلا جدا شديد.
پس به خودتون زمان بديد تا شرايط براي شما آرام بشه.
به حرف ديگران توجه نكنيد.
حتما پياده روي – مسافرت و ورزشو در دستور كارتون قرار بديد.
ميتونيد رشته تحصيلي يا هنري و يا موسيقي كه علاقه داريد شروع كنيد.
ولي اصلا اجازه نديد گذشته امروز و آينده شمارو سياه و كدر كنه

پاسخ

دوست عزيز در اين مورد قبلا پاسخگويي شده .
چون مدت كوتاهي جدا شديد بايد صبور باشيد .
تا اتفاقات و تنشهاي رخ داده در زندگيتون در خاطر شما آرام بگيرند.
سن خودتون رو اهرم فشار به خودتون قرار نديد.
ميتونيد ادامه تحصيل بديد .ورزش كنيد.
و يا در هر رشته اي كه علاقه داشتيد شركت كنيد.
سعي كنيد در گروه هاي جمعي پياده روي و گردشگري ثبت نام كنيد.
چون هم از انزواي شما جلوگيري ميكنه و هم ميتونيد فضاي خودتون رو تغيير بديد.

شما درسته كه از همسرتون جدا شديد و خب شرايط سخت و قابل دركي داريد ولي انقدر فرد توانمندي بوديد كه تا مقطع ارشد تحصيل كرديد و له هر حال ممكنه به خاطر حساسيتي كه خود افراد بعد ار دوره طلاق نسبت به برخوردها و رفتارها دارند برخي رفتارها سو تعبير شود.

در صورتي كه اصلا چنين قصدي در كار نبوده است و مطمئن باشيد خانواده شما هم نگران شما هستند حالا برخي برخوردها توسط انها درست مديريت نمي شود و مشكلاتي را ايجاد كرده است .

در مورد كار متاسفانه در جامعه امروزي افراد زيادي هستند كه در زمينه كاري با مشكل مواجه هستند منتهي متناسب با رشته خود مي توانيد خلاقيت هايي در زمينه كاري داشته باشيد و يا حتي خود شما كارافرين باشيد ..موسسات مربوط به كارافريني مي توانند كمك خوبي براي شما باشند.

در هر صورت اميدوارم خوشبخت و موفق باشيد و با انگيزه بيشتر تلاش كنيد براي اينده اي بهتر

در اين مورد ميتونيد با متخصصين كانون مشاوران ايران، مشاوره تلفني/تخصصي داشته باشيد
۴۴۰۳۴۴۹۰
موفق باشيد

 

منبع : مركز مشاوره تلفني- مركز مشاوره ايران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۲ مهر ۱۳۹۸ ] [ ۰۸:۳۱:۴۳ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

متخصصان هشدار مي دهند كه كودكاني كه از سوي والدين تنبيه بدني مي شوند در سنين بالاتر بيشتر در معرض مشكلات سلامت رواني و روحي هستند.

تنبيه بدني كودكان به منظور اصلاح رفتارهاي اشتباه شيوه رايج است.

اما والدين بايد آگاه باشند كه:

اين شيوه ناكارآمد است
تنها استفاده آن بدون داشتن تاثير مثبت بر روي كودك تاثيرات منفي آن است
همچنين در سال هاي آينده اين روش نادرست در رفتار كودك با ديگران نيز رسوخ مي كند

بسياري از والدين، گاهي مجبور به تنبيه فرزندان مي شوند.

آيا اين كار موثر واقع مي شود؟

پژوهش هاي خارجي حاكي از اين است كه خردسالاني كه در سنين پايين تنبيه بدني مي شوند از سنين شش سالگي به بعد اخلاق هجومي خود را بروز مي دهند.

عملي كه در آن در پي تلاش براي تغيير نامناسب رفتار نامناسب كودك هستيم را تنبيه مي گويند.

اگر والدين تنبيهي را انجام داده و كودكان ها به جاي اينكه بهتر بشود در آن زمينه بدتر شود.

بايستي بدانيم كه تنبيه ما اشتباه بوده است و روش هاي تنبيه را عوض كرد.

پس اگر والدين با كودك خود قهر بوده و يا بخواهند او را تهديد كنند.

ديگر پدر يا مادر او نيستند و هدف آنها تنها اين باشد كه كودك گريه خود را قطع كرده و يا كار ناپسند را براي مدتي كوتاه كنار بگذارد بايستي گفت اين اعمال نه تنها مثمر ثمر واقع نخواهد شد.

بلكه باعث مي شود در ادامه نيز فرزند بر روي آن موضوع حساس شده و براي جلب رضايت پدر و مادر هم كه شده كارها را انجام دهد.
وقتي كودك را تنبيه مي كنيم
وقتي كودك را كتك مي زنيم
در مقابل از او مي خواهيم كه شخص ديگري را تنبيه كنند و يا كتك نزنند

مسلما اين رفتار نمي تواند درست باشد.

چرا كه او رفتار شما را ديده و الگوبرداري مي كند.

الگوي رفتاري اون كسي نيست جز والدين او.

چون كه ما در زمان هايي كه بر اعصاب و رفتار خود كنترل نداشتيم كودك را تنبيه نموده ايم او ياد مي گيرد كه زماني كه بر اعصاب خود مسلط نيست ديگري را تنبيه كند.

اين ويژگي تا آخر عمر در او باقي خواهد ماند لذا همواره بايد تلاش كنيم تا به بهترين نحو ممكن براي تربيت كودك مان قدم برداريم.

مجازات جسمي كودك

آكادمي آمريكايي درمان هايي را براي كودكان و همچنين توصيه هايي به خانواده ها براي استفاده از روش هاي موثر به جاي مجازات جسمي كودك داده است.

از اين طريق اجازه مي دهد كودك به فكر درباره رفتار او و آن عواقب باشد.
برترين مقالات تربيت كودك و نوجوان

كاترين تيلور، محقق آمريكايي معتقد است كه اگر والدين از مجازات فيزيكي و روش هاي غير مجاز استفاده كنند، در سنين بالاتر رفتار در كودك تكرار خواهد شد.

قطعا استفاده از مشاوره كودك و نوجوان مي تواند راهي بسيار خوب براي كاهش مشكلات خانواده ها در اين زمينه باشد لذا از حضور در مركز مشاوره براي بيان اين مشكلات نترسيد.

منبع :اشتباه مهلك والدين در تنبيه بدني كودك!-مركز مشاوره روانشناسي مشاورانه

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۱ مهر ۱۳۹۸ ] [ ۰۸:۵۴:۰۲ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

طرز برخورد با كودكان پرخاشگر

طرز برخورد با كودكان پرخاشگر به اين صورت است كودك با رفتار پرخاش گر خود در واقع قصد دارد

به هدفش برسد. دليل آن اين است كه او قبلا مورد اذيت قرار گرفته و خشم خود را نتوانسته نشان دهد

و حالا به وسيله پرخاش گري اضطراب خود را كم مي كند.

والدين پرخاشگر

والديني پرخاشگر توانايي تربيت آرام فرزندان را ندارند ، كودكاني كه اختلافات والدين را

مي بينند بعضي از خصوصيات آنها را به دست مي آورند ، همچنين كودكاني كه با آنها جر و بحث مي شود

بيشتر پرخاش گر مي شوند. با افزايش اين پرخاشگري كودك غير قابل كنترل مي شود كه مركز مشاوره

راه حل مناسبي مي باشد.

توجه داشته باشيد كه براي فرزندتان الگوي مناسبي باشيد زيرا كودكان از والدين خود سرمشق مي گيرند.

اگر والدين كودك خود را تنبيه كنند آنها به زدن روي مي آورند. اگر از رفتارهاي پرخاشگر كودك خود

استرس داريد ، هرگز او را تنبيه يا كتك نزنيد.

منبع :طرز برخورد با كودكان پرخاشگر- كانون مشاوران ايران

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۱ مهر ۱۳۹۸ ] [ ۰۸:۵۰:۳۲ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی