moshaverrkhob
moshaverrkhob

مبارزه با بيماري سرطان، چگونه با بيماري سرطان مبارزه كنيم؟

مبارزه با بيماري سرطان مسئله اي است كه هر دو بعد روحي و جسمي را درگير مي كند به همين دليل نبايد تاثير شرايط روحي و جسمي را در سيكل درمان ناديده بگيريد و دست كم گرفته شود.

توجه داشته باشيد براي درمان سرطان علاوه بر درمان جسمي، مراقبت از سلامت ذهني و عاطفي از اهميت بسياري برخوردار است، زيرا شرط اصلي شكست سرطان داشتن انگيزه قوي و از دست ندادن اميد مي باشد.

عواملي مانند استرس، نگراني و خشم باعث تضعيف شدن ايمني بدن مي شود در اين شرايط بايد سلامت روان و روحيه قوي داشت تا بتوان با سرطان مبارزه كرد. روحيه افراد و بهزيستي رواني نقش بسيار مهم و حساسي براي مقابله با سرطان دارد.

به همين دليل در اين مقاله به بررسي اين موضوع پرداخته مي شود و در مورد نحوه تغييرات رفتاري و شخصيتي، نحوه بهبود و تقويت روحيه و نقش خانواده در افراد مبتلا به بيماري سرطان توضيحاتي را بيان مي كنيم.

مبارزه با بيماري سرطان
چگونه سرطان يك فرد را تحت تاثير قرار مي دهد
زماني كه فرد متوجه بيماري سرطان خود مي شود احساسات منفي مانند غم، اندوه، خشم، نااميدي، بي حوصلگي و ترس به سراغش مي آيد، در ابتدا درك اين بيماري سخت است و شما حق داريد غمگين و ناراحت باشيد اما اين حالت نبايد ادامه داشته باشد شما بايد اين احساسات منفي را شكست دهيد.

زماني كه دچار اين احساسات مي شويد اطرافيان متوجه تغيير ناگهاني در شخصيت و رفتار شما مي شوند برخي از اين تغييرات رفتاري و شخصيتي در بيماران سرطاني ديده مي شود كه در صورتي كه به آن رسيدگي نشود شدت آن زياد شده كه برخي از اين علائم شامل موارد زير مي شود:

افسردگي حاد
اضطراب
نوسانات رفتاري و خلقي شديد
تحريك پذيري سريع از عوامل و تغييرات خارجي
عدم انگيزه و علاقه به زندگي
رفتارهاي اجتماعي و فرهنگي نامقبول
عدم داشتن تمركز
مشكل در تشخيص احساس خود و ديگران
چرا بعد از ابتلا به سرطان افراد تغيير رفتار و شخصيت مي دهند؟
افرادي كه به بيماري سرطان مبتلا مي شوند بايد بدانند كه اين بيماري چطور بر روي روحيه و رفتار و شخصيت آن ها تاثير مي گذارد، البته سرطان با دردها و عوارضي همراه مي باشد كه دردها و عوارض بي تاثير نيست و بر روي رفتار و روحيه تاثير مي گذارد.

در ادامه اين مقاله جنبه هاي مختلفي كه بر روي رفتار و شخصيت فردي كه مبتلا به سرطان است را بيان مي كنيم در اين شرايط كمك گرفتن از مشاوره كنترل استرس و اضطراب مي تواند مفيد باشد و مشكلات رواني را كاهش دهد و هم چنين در تغيير رفتار و شخصيت فرد كمك كننده باشد.

منبع:كانون مشاوران ايران-مبارزه با بيماري سرطان | چگونه با بيماري سرطان مبارزه كنيم؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/10/24  ] [ ۱۵ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

مواد مخدر و سرطان، خطر ابتلا به انواع سرطان

رابطه مواد مخدر و سرطان از موضوعات بسيار مي باشد كه بايد به آن ها توجه كرد، در صورتي كه مصرف مواد مخدر افزايش يابد بر روي سلامت رواني، امنيت اجتماعي و سلامت جسماني فرد اثر مي گذارد و آن ها در معرض خطر قرار مي دهد يكي از آن خطرت بروز بيماري هاي لاعلاجي مانند سرطان مي باشد.

بر اساس تحقيقاتي كه در اين زمينه انجام شده است مواد مخدر تا ۹۰ درصد باعث بروز سرطان ريه و ۳۰ درصد باعث سرطان مثانه، دستگاه گوارش و سرطان هاي ديگر شده است، در ادامه اين مقاله به بررسي تاثير مواد مخدر بر روي سرطان مي پردازيم و اگر در مورد مواد مخدر نياز به راهنمايي داريد مي توانيد از مشاوره ترك اعتياد در اين زمينه كمك بگيريد.

مواد مخدر و سرطان؛ نقش عامل نيكوتين
سرطان نوعي از بيماري مي باشد كه در بسياري از اوقات خارج از كنترل انسان است و بر اثر ژنتيك، سن، سابقه خانوادگي، دلايل ارثي و نوسانات هورموني در افراد به وجود مي آيد و تنها بخش قابل توجهي از آن در كنترل انسان مي باشد.

نيكوتيني كه در مواد مخدر وجود دارد به تنهايي خطر ابتلا به سرطان را به ميزان زيادي افزايش مي دهد و اگر نيكوتين به همراه الكل مصرف شود اين خطر را دو برابر مي كند و زماني كه مواد مخدر با مشروبات الكلي تركيب شود باعث به وجود آمدن سرطان هاي دهان، حنجره، گلو و مري مي شود زيرا هنگامي كه فرد الكل مصرف مي كند الكل به دستگاه ايمني اجازه نمي دهد تا سموم بدن را به راحتي دفع نمايد و زماني كه سموم بدن در يك جا جمع شد سرطان به وجود مي آيد. عواملي مانند روش مصرف، تركيب مواد مخدر و چگونگي توليد آن ها در بروز شدت و ضعف سرطان نقش بسياري دارد.

سرطان و مواد مخدر تزريقي
افراد معتاد مواد مخدر را به شيوه هاي متفاوتي مصرف مي كنند اما بعضي از آن ها ماده مخدر را به شيوه تزريقي مورد استفاده قرار مي دهند كه خطرناك ترين روش مصرف مي باشد و معمولا معتادان از سرنگ هاي يكديگر براي تزريق مواد استفاده مي كنند و اين امر باعث مي شود تا دچار هيپاتيت C شوند.

زماني كه افراد معتاد از سوزن هاي مشترك استفاده مي كنند باعث مي شود تا با خون آلوده تماس داشته باشد و به اين ترتيب زمينه براي ابتلا به هپاتيت فراهم شود و اگر شخصي كه گرفتار اين بيماري شده است متوجه نشود و مورد درمان قرار نگيرد هيپاتيت در او پيشرفت كرده و باعث بروز نوعي سيروز و سرطان كبد مي شود. به طور كلي سوء مصرف هر گونه مواد مخدري به واسطه تزريق دير يا زود خطر ابتلا به سرطان را در پي خواهد داشت و مشكلاتي را براي فرد به وجود خواهد آورد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-خطر ابتلا به انواع سرطان با موادمخدر غير ممكن است؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/6/21  ] [ ۰۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

اگر فرد مبتلا به مرحله ۴ سرطان پستان است، اين به اين معني است كه سلول هاي سرطاني به اندام هاي ديگر بدنشان مانند ريه ها، گره هاي لنفاوي، استخوان، پوست، كبد يا مغز گسترش مي يابد.

مراحل سرطان از ۱ به ۴ و نشان دهنده ميزان بيماري است.

يك پزشك همچنين ممكن است به مرحله ۴ مراجعه كند به عنوان سرطان پيشرفته يا متاستاتيك پستان .

سرطان پستان دومين شايعترين سرطان در زنان است.

در اين مقاله، در مورد نشانه هاي مرحله ۴ سرطان پستان، و نيز گزينه هاي درمان ياد مي شود.

علائم سرطان پستان حاد چيست؟

علائم سرطان پستان حاد
روبان صورتي سرطان پستان

سرطان پستان مرحله ۴ ممكن است باعث ايجاد علائم در تمام بدن شود.

فرد مبتلا به سرطان پستان ۴ مرحله ممكن است برخي از نشانه هاي خاصي از پستان، و همچنين ديگران كه بر تمام بدن تاثير مي گذارد.

علائم مرتبط با پستان
علائم مرتبط با پستان عبارتند از:

يك توده
پوست تيز ( peau d’orange ، يا پوستي شبيه پوست نارنجي)
تغييرات نوك پستان، مانند پهن كردن، چرخش، و كمرنگ شدن
قرمزي، تورم و گرما
علائم ديگر كه ممكن است در سراسر بدن ظاهر شوند عبارتند از:
ضعف يا بي حسي
سرفه مداوم خشك است
درد قفسه سينه
از دست دادن اشتها
نفخ
حالت تهوع دائمي
سردرد شديد
زردي
مشكلات بينايي
تشنج و سردرگمي
از دست دادن تعادل
هنگامي كه سلولهاي سرطاني پستان به مناطق ديگر بدن منتقل مي شوند، به عنوان سلول هاي سرطاني پستان باقي مي مانند.

به عنوان مثال، سرطان پستان كه به ريه ها گسترش يافته است هنوز سرطان پستان است، نه سرطان ريه .

در مرحله ۴ سرطان سينه، سرطان در يك فرايند به نام متاستاز به قسمت هاي مختلف بدن گسترش مي يابد. ممكن است بسته به قسمت هاي آسيب ديده بدن علائم مختلفي ايجاد كند:

منبع: مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-سرطان پستان حاد چيست؟ / علائم تشخيص

امتیاز:
بازدید: 94
برچسب:
:
[ 1398/7/14  ] [ ۱۶ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 6
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب