moshaverrkhob
moshaverrkhob

ترس از قضاوت ديگران |اين راهكارهاي مفيد را امتحان كنيد

همه ما انسان ها موجودات اجتماعي هستيم و از نظرات ديگران درباره خود تاثير مي پذيريم به همين دليل از قضاوت ديگران در مورد خود مي ترسيم، اما گاهي اوقات ترس از قضاوت بسيار شديد مي باشد به طوري كه افراد نگران اين هستند كه ديگران در مورد آن ها چه فكري مي كنند، اين افكار مي تواند آسيب زا باشد و جلوي پيشرفت و رشد فردي را بگيرد.

در صورتي كه شما با اين مشكلات رو به رو هستيد و مي خواهيد بر ترس از قضاوت ديگران غلبه كنيد بايد اين مقاله را به طور كامل مورد مطالعه قرار دهيد تا با راهكارهاي آن آشنا شويد، هم چنين براي اين كه به شناخت عميق تري برسيد بهتر است با تيپ هاي شخصيتي MBTl آشنا شويد هم چنين بهره بردن از مشاوره روانشناس مي تواند به شما كمك كند تا ترس شما نسبت به قضاوت هاي ديگران كاهش يابد و هم چنين بر روي تغيير نگرش شما نسبت به مسائل مختلف اثرگذار خواهد بود.

ترس از قضاوت ديگران، راهكارهايي براي غلبه كردن
ممكن است ترس هاي زيادي در شما وجود داشته باشد كه به ابعاد شخصيتي شما مربوط مي شود، به عنوان مثال ترس از صحبت كردن در جمع. علم روانشناسي مي تواند به تحليل و رو به رو شدن با اين ترس ها بپردازد و افكاري كه شما در ذهن تان داريد كليد اصلي براي پيدايش انواع هيجانات و رفتارها مي باشند.

تا زماني كه افكار نادرست و مخربي در ذهن شما وجود دارد نمي توانيد توقع زندگي شاد و موثري داشته باشيد و هم چنين در روابط اجتماعي تان با مشكلاتي رو به رو خواهيد شد. ترس از قضاوت شدن توسط ديگران به معني داشتن افكار دائمي و تكرار شونده در مورد نحوه ارزيابي ديگران در مورد ما مي باشد براي اين كه بتوانيد از شر اين افكار و احساسات ناخوشايند رها شويد و زندگي شادي داشته باشيد بايد به راهكارهاي زير توجه كنيد.

نقاط ضعف و قوت خود را بشناسيد
در صورتي كه در مورد ضعف ها و توانمندي هاي خود آگاهي داشته باشيد و شناخت درستي از خودتان داشته باشيد ديگر نگران قضاوت كردن و بازخوردهاي منفي ديگران نخواهيد بود، هم چنين بايد تلاش كنيد تا به خودآگاهي بيشتري در مورد توانايي هاي خود برسيد.

هم چنين در صورتي كه در مورد مهارت ها، نقاط ضعف، آسيب پذيري ها و نقاط قوت خود آشنايي داشته باشيد ديگر از قضاوت ديگران نخواهيد ترسيد و تحت تاثير آن ها قرار نمي گيريد، و در صورتي كه مهارت هاي ارتباطي را ياد بگيريد به شما كمك مي كند تا به شناخت بهتري نسبت به ديگران برسيد و منظور و قصد افرادي كه در مورد شما صحبت مي كنند و يا حالت هاي چهره آن ها را در حالتي كه شما را قضاوت مي كنند را متوجه مي شويد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-ترس از قضاوت ديگران با راهكارهاي باورنكردني

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/6/26  ] [ ۰۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

كنترل استرس، بهترين روش هاي غلبه بر استرس + بررسي علائم

كنترل استرس چه اهميتي دارد؟ آيا مي توان استرس را مديريت كرد؟ آيا ميزان استرس در هر موقعيتي مضر مي باشد و يا استرس مفيد و لازم هم وجود دارد؟ استرس به فشار رواني بيش از تحمل فرد گفته مي شود كه از بيرون اتفاق مي افتد و منشأ دروني ندارد، امروزه در زندگي چالش هاي بسياري به وجود مي آيد و به همين دليل بسياري از افراد درگير استرس مي شوند، گاهي اوقات ممكن است شدت استرس بسيار زياد باشد و آسيب هاي جسماني و رواني را ايجاد كند در اين حالت بر روي موقعيت هاي اجتماعي، شغلي، تحصيلي و ساير جنبه هاي زندگي تاثير منفي مي گذارد.

در اين خصوص توصيه مي شود تا از روانشناس متخصص كمك بگيريد تا در اين زمينه راهكارهاي لازم را در اختيار شما قرار دهد و با استفاده از تكنيك هاي رفتاري سعي كنيد استرس تان را كاهش دهيد و در صورتي كه در خصوص كنترل استرس نياز به كمك داريد مي توانيد از خدمات مشاوره كنترل استرس و كاهش اضطراب استفاده نماييد.

استرس چيست و چه دلايلي دارد؟
به هر گونه از عوامل استرس زاي محيطي، استرس گفته مي شود كه به تجربه علائم اضطرابي در انسان مي انجامد، با توجه به تفاوت هاي فردي استرس هاي زندگي هر فرد با ديگري متفاوت مي باشد و به عبارتي آن چه كه باعث اضطراب در يك شخص مي شود ممكن است در فرد ديگر هيچگونه نگراني ايجاد نكند.

بر اساس بررسي هاي انجام شده برخي از عوامل مهمترين استرس هاي زندگي مي باشند كه بسياري از افراد را تحت تاثير قرار مي دهد و در بسياري موارد زمينه ساز بروز اختلالات روانشناختي مي باشد، از جمله آسيب زا ترين استرس ها مي توان به مواردي مانند جدايي والدين در سنين پايين، طلاق گرفتن يا هر گونه جدايي عاطفي، از دست دادن شغل، شكست تحصيلي و مرگ عزيزان اشاره كرد.

كنترل استرس، علائم و پيامدهاي استرس چيست؟
استرس فشار رواني است كه به دليل چالش هاي زندگي و عوامل بيروني در فرد به وجود مي آيد در حالتي كه اين نيروي رواني بيش از تحمل فرد باشد باعث به وجود آمدن استرس در او مي شود، البته بايد توجه داشته باشيد كه استرس هميشه و به هر مقدار بد نمي باشد، در صورتي كه استرس باعث شود فرد در شرايط سخت عملكرد بهتري داشته باشد، مفيد است و باعث پيشرفت فرد مي شود. استرس زماني مضر و آسيب زا مي باشد كه به صورت مداوم باشد و بر عملكرد فرد تاثير منفي مي گذارد.

در صورتي كه فرد دچار استرس مي شود در حالت رواني علائم گوناگوني نشان داده مي شود برخي از آن ها در زير بيان شده اند:

تفكرات نگران كننده
التهاب بدن
تكرار ادرار
تغييرات خلق و خو
كم طاقتي و از دست دادن صبر و تحمل
خستگي جسماني و رواني
اختلال در خواب
تعريق بيش از حد
تغيير وزن و اشتها
اختلال در تمركز حافظه
اگر شدت استرس بالا رود ممكن است فرد در آينده به بيماري MS مبتلا شود.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-كنترل استرس | بهترين روش هاي غلبه بر استرس كه به شما نمي گويند

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/6/20  ] [ ۱۴ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

در دنياي پر تنش امروز كمتر كسي است كه اضطراب و بيقراري را تجربه نكند.

همگي ما همه روزه با مشكلات زيادي مواجه مي شويم كه ممكن است سطحي از اضطراب و نگراني را با خود به همراه داشته باشند.

در صورتي كه شرايط شخصي ايجاد كننده ي اضطراب با شرايط اجتماعي و اقتصادي نابسامان تركيب شوند، مي توانيم شاهد سطوح بالاتري از اضطراب نيز باشيم كه مراجعه به مراكز روانپزشكي، روانشناسي و اعصاب و روان را بيشتر كرده است.

در صورتي كه شما نيز به دلايل شخصي، اوضاع اقتصادي نابسامان، بيكاري و.. مضطرب هستيد و اين اضطراب در عملكرد روزانه تان اختلال ايجاد كرده است با ادامه ي مطلب همراه باشيد.

اضطراب چه بر سرتان مي آورد؟
تپش قلب،
بي قراري،
سردرد،
سرگيجه،
گرفتگي عضلاني،
احساس تنش در بدن،
دردهاي شكمي
دردهاي مزمن بدني
تنگي نفس
علايم هشدار دهنده اي هستند كه خبر از وقوع اضطراب مي دهند.

در صورتي كه اين علايم را تجربه مي كنيد مي توان گفت فردي مضطرب هستيد.

اين علايم مي تواند در طول يك طيف دسته بندي شود و نمره ي دقيق اضطراب تان را مشخص كند.

همچنين در صورتي كه به دليل تجربه ي اين علايم در زندگي شخصي، شغلي و تحصيلي تان اختلالاتي ايجاد شده است، مراجعه به روانشناس و مشاور به منظور دريافت كمك تخصصي، ضروري تر و فوري تر است

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-دلهره هايت چه مي گويند؟ راهكارهاي غلبه بر بيقراري و اضطراب

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/2/4  ] [ ۰۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

بسياري از والدين در حالي به ملاقات مشاور م ايند كه كاسه ي صبرشان از بي نظمي هاي كودك لبريز شده و كنترل امور از دست شان خارج شده است.

والدين بل از اقدام براي مشاوره، همه ي راه حل هاي ممكن را امتحان مي كنند.

اين راهكارها دامنه ي وسيعي از رفتارهاي محبت آميز تا تهديد و تنبيه و توبيخ هاي متعدد را در بر مي گيرد.

اما پس از مدتي، تلاش هاي بي نتيجه آن ها را به اتاق مشاوره مي كشاند. جايي كه شايد لازم بود تا قبل از تصميم به فرزندآوري، در آن حضور يابند و مهارت هاي لازم را آموزش ببيند.

اگر شما هم جزء اين دسته از والدين هستيد، ادامه ي مطلب به شما كمك خواهد كرد تا دلايل بي نظمي كودك تان را بيشتر درك كنيد و بتوانيد او را به سمت خودتنظيمي و نظم در امور سوق دهيد.

فرزندان كدام دسته از والدين بي نظم ترند؟
بررسي هاي باليني انجام شده در خصوص نظم نشان مي دهد كه والديني كه حساسيت بيشتري در خصوص نظم و انضباط دارند، فرزندان بي نظم تري نيز دارند.

دليل اين مساله مي تواند اين باشد كه تاكيد افراطي بر نظم، غالبا با امر و نهي، بكن و نكن و حساسيت هايي همراه است كه فرزندتان را خسته مي كند.

در طي زمان فرزندتان به دقت مشاهده مي نكند كه مي توادن از طريق بي نظمي، توجه تان را جلب كند، شما را عصباني كند و كنترل شرايط را به دست بگيرد.

در حقيقت شمار زيادي از فرزندان با بي نظمي در حال انتقام گرفتن از والدين امر كننده ي خود هستند و در پس نقاب بي نظمي اين پيام مهم را منتقل مي كنند كه “نمي تواني كنترلم كني”.

اين حالت مي تواند تبديل به دور باطلي شود كه شما به عنوان والدين، غالبا در آن بازنده خواهيد بود.

براي خروج از اين چرخه ي معيوب، نيازمند آن خواهيد بود تا راهكارهاي زير را به دقت اجراي كنيد.

راهكار براي حل مشكل كودك بي نظم
۱) امر و نهي هاي تان در مورد نظم را كم كنيد.

۲) اجازه ندهيد بي نظمي فرزندتان شما را عصباني كند و اين احساس را منتقل كند كه شما از كنترل خودتان خارج شده ايد.

۳) هرگز به جاي كودك اقدام به منظم كردن اتاقش و رفع بي نظمي هايي كه او مسببش بوده نكنيد.

ممكن است پس از چند ساعت از وضعيت آشفته ي خانه به ستوه آييد و تصميم بگيريد تا آن را مرتب كنيد اما اين رفتار مي تواند تداوم بي نطمي را حتمي كند.

لازم است آرامش باشيد، اجازه دهيد تا فرزندتان ماندن در محيط به هم ريخته و تبعاتي مانند ناراحت شدن را تجربه كند و سپس براي مرتب كردن محيط اقدام كند.

۴) صبور باشيد و آرام بمانيد. اهميت اين مساله تا حدي است كه لازم است به عنوان چهارمين نكته ي اساسي، مورد تاكيد بيشتر قرار گيرد.

۵) به جاي غر زدن، گلايه و برچسب زدن به شخصيت كودك تان، در خواست خود را مطرح كنيد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-كودك بي نظم، والد درمانده. پشت نقاب بي نظمي كودك تان چه مي گذرد؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/1/29  ] [ ۰۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

بسياري از زوج ها احساس مي كنند كه زندگيشان به بن بست رسيده است.

براي بهبود رابطه هميشه به دخالت مشاور يا تغيير هاي بزرگ احتياج نيست با انجام يكسري كار هاي جزئي هم مي توانيد رابطه خود را بهبود ببخشيد.

راهكارهاي بهبود رابطه عاطفي
سلامت يك رابطه احتياج به تلاش شبانه روزي دارد، البته در كنار آن بايد از رابطه خود لذت هم ببريد.

شايد شما بايد از يك جرقه براي ايجاد هيجان در زندگيتان استفاده كنيد.

موارد زير به شما كمك مي كند تا به رابطه خود هيجان ببخشيد.

هر هفته يك شب را به خودتان اختصاص دهيد
ممكن است احساس عاشقانه اي كه بهم داشته ايد را به سادگي از دست بدهيد.

متأسفانه شرايط زندگي ممكن است كه احساسات شما را نابود كند.

به همين دليل قرار هاي شبانه مي تواند به رابطه شما كمك كند. لازم نيست كه حتما در بهترين رستوران ها شام بخوريد، در حقيقت اين شب براي اين است كه شما و همسرتان بتوانيد بدون در نظر گرفتن استرس هاي روزمره با هم حرف بزنيد و بهم نزديك شويد.

با چند تكنيك آسان ، يك رابطه زناشويي فوق العاده بسازيم
با چند تكنيك آسان ، يك رابطه زناشويي فوق العاده بسازيم – همدلي كردن
ازدواج را مانند كار خود بدانيد
ممكن است روزهايي حوصله كار نداشته باشيد ولي باز هم مجبوريد سر كار برويد تا حقوق دريافت كنيد.

ممكن است روزهايي باشد كه از زندگي مشترك خسته شويد و برايش وقت نگذاريد، اين كار باعث ايجاد شكاف در زندگي شما شده و در نهايت شما اخراج مي شويد.

زندگي مشترك نياز به تلاش و كوشش دارد.

اگر براي شما رابطه مانند كار باشد، شاهد ايجاد تغييرات بزرگي در زندگيتان مي شويد.

تغييرات جزئي براي بهبود رابطه
مشاورانه
مشاوره خانواده
مشاوره ازدواج
مشاوره تلفني
مشاوره آنلاين
تست روانشناسي
مشاوره روانشناسي
مشاوره جنسي
اختلال رواني
كليپ روانشناسي
باهم مشاركت كنيد
در ازدواج همه چيز دو طرفه است.

اگر شما بيش تر به فكر مشاركت در رابطه باشيد نه اين كه چه چيزي به دست مي آوريد، زندگي قشنگ تري مي توانيد بسازيد.

در رابطه نياز به دلسوزي و مشاركت يك امر ضروري است.

منبع :مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-تغييرات جزئي براي بهبود رابطه

امتیاز:
بازدید: 67
برچسب:
:
[ 1399/4/14  ] [ ۱۰ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

كم شدن اميال جنسي يك نوع اختلال عملكرد جنسي است.

هيچ كس آن را دوست ندارد.

اين مشكل مي تواند در يك نقطه در زندگي مردم و در هر دو جنس مرد و زن رخ دهد.

تعدادي از عوامل فيزيكي و روانشناختي در حل اين مشكل موثر هستند كه به عنوان مهمترين آنها اشاره شده است.

اضطراب و كاهش ميل جنسي
ممكن است برخي در طول اضطراب بتوانند كارهاي زيادي انجام دهد، اما شكي در مورد كاهش رابطه جنسي وجود ندارد.

استرس شغلي، مشكلات مالي، مراقبت از بيمار و از اعضاي خانواده و ساير عوامل استرس زا، ميل جنسي را كاهش مي دهد.

براي كنترل اضطراب، شما بايد تكنيك كنترل اضطراب را ياد بگيريد يا از مشاوره جنسي مفيد استفاده كنيد.

چرا ميل جنسي كم مي شود؟ راهكارها بدون دارو
چرا ميل جنسي كم مي شود؟ راهكارها بدون دارو

سايت “MOSHAVERANE”

مشكلات ارتباطي و كاهش ميل جنسي
مشكلات ارتباطي حل نشده بين همسران يكي از عوامل مرگ و كاهش ميل جنسي است.

در خصوص زنان، احساسات صميميت عامل مهمي در رابطه جنسي هستند.

اما بحث و گفتگو، ارتباط ضعيف، خيانت، بي اعتمادي و ساير مسائل كه صميميت را مختل مي كنند، مي توانند منجر به كاهش ميل جنسي شوند.

مصرف الكل و كاهش ميل جنسي
افرادي كه نوشيدني هاي الكلي را مي خورند در داشتن رابطه جنسي نا موفق ترند.

بعضي از مردم معتقدند كه نوشيدني هاي الكلي تمايل جنسي را زياد مي كند، اما الكل تأثير منفي بر پاسخ آنها دارد و نمي تواند رابطه خوبي با خود و همسرش داشته باشد.

الكل همچنين رگهاي خوني و اعصاب درگير در نعوظ را تضعيف مي كند.

محروميت از خواب و كاهش ميل جنسي
بعضي از مردم به علت كمبود خواب با از دست دادن ميل جنسي دست به گريبان هستند.

آنها خيلي سخت به خواب مي روند.

گاهي اوقات بي خوابي يا آپنه خواب باعث مي شود فرد احساس خستگي مضاعف كند و اين ميل جنسي را نيز از بين مي برد.

نگهداري كودك و از دست دادن ميل جنسي
نگه داشتن يك كودك جوان يكي از دلايلي است كه فرد ميل جنسي اش را از دست بدهد.

البته خود تنظيمي مشكلي نيست.

در واقع، عدم داشتن وقت براي مراقبت از يك كودك، تا حدودي از صميميت رابطه كاهش مي دهد و به تدريج باعث كاهش ميل جنسي مي شود.

بنابراين، مردان و زنان گاهي اوقات براي مراقبت از فرزند يا بچه هاي كوچك خود، به كمك كسي ديگر و همكاري با يكديگر نياز دارند.

مشاورانه
مشاوره خانواده
مشاوره ازدواج
مشاوره تلفني
مشاوره آنلاين
تست روانشناسي
مشاوره روانشناسي
مشاوره جنسي
اختلال رواني
استخدام روانشناس و روانسنج
مصرف مواد مخدر
استفاده از بعضي از داروها مي تواند يك فرد را با فاقد ميل جنسي رو به رو كند.

مواد مخدر مانند داروهاي ضد افسردگي، فشار خون، شيمي درماني، درمانگرهاي پروستات، درمان هاي هورموني و قرص هاي ضد بارداري مي توانند ميل جنسي شما را كاهش دهند.

جايگزيني دارو يا تغيير مقدار آن مي تواند اين مشكل را حل كند.

يك تصور ناخوشايند از بدن و كاهش توان جنسي
اگر كسي در مورد ظاهر و اندام خود احساس خوبي نداشته باشد و داراي اعتماد به نفس پايين باشد.

به عنوان مثال، او احساس چاقي مي كند (حتي اگر نباشد)، ممكن است نتواند در يك رابطه مناسب رفتار كند.

شوهر و همسر بايد مطمئن شوند كه در هر زمان در يك حالت ايده ال از ديد هم هستند.

همچنين مردم بايد بر اعتماد به نفس خود تمركز كنند و آن را افزايش دهند.

چاقي و كاهش ميل جنسي
چربي بيش از حد باعث ايجاد فعاليت ناگوار جنسي و مشكلات عملكردي مي شود.

البته علت اصلي هنوز مشخص نيست اما ممكن است مربوط به اعتماد به نفس، رابطه با نارضايتي، درگيري هاي نامناسب با ديگران در مورد چاقي و ساير مسائل رواني باشد.

ناتواني جنسي و كاهش ميل جنسي
ناتواني جنسي نوعي اختلال عملكرد جنسي است كه باعث كاهش ميل جنسي مي شود.

در حقيقت، افرادي كه در معرض اين مشكل هستند، به دليل ترس از اينكه نمي توانند بر روابط خوب غلبه كنند، علاقه مند به ارتباط نيستند.

كاهش تستوسترون و كاهش ميل جنسي
هورمون تستوسترون در حفظ رابطه جنسي موثر است.

با افزايش سن مردان، مقدار تستوسترون كاهش مي يابد.

مطمئنا، همه افراد از كاهش ميل جنسي با افزايش سن رنج مي برند.

اما براي برخي از اين اتفاق مي افتد.

هورمون در زنان نيز تمايل به افزايش رابطه را زياد مي كند، اما تعادل هورموني بسيار پيچيده تر از مرد است و بسياري از عوامل ديگر نيز درگير آن هستند.

هنوز مشخص نيست كه آيا درمان هورموني در زنان هم مانند مردان موثر است يا خير.

افسردگي و كاهش ميل جنسي
از آنجايي كه داروهاي ضد افسردگي ميل جنسي شما را كاهش مي دهد، افسردگي نيز اثر دارد.

بنابراين، با كمك مشاوران باتجربه، شما بايد مشكلات افسردگي خود را حل كنيد تا دوباره به رابطه جنسي علاقه مند شويد.

جديدترين مقالات مشاوره جنسي
يائسگي و از دست دادن ميل جنسي
بيش از نيمي از زنان بعد از يائسگي، عليرغم دانستن اينكه آنها بايد فعاليت جنسي خود را حفظ كنند، علاقه مند به داشتن رابطه جنسي نيستند.

علائم يائسگي مانند خشكي واژن و درد در هنگام رابطه جنسي، ميل جنسي فرد را كاهش مي دهد.

البته تغييرات هورموني تنها بخشي از مشكل است.

ادراك آنها از بدن و ظاهر آنها، اعتماد به نفس آنها را كاهش مي دهد، و در عين حال، داروهايي كه به دلايلي مصرف مي شوند نيز باعث از دست رفتن علاقه به رابطه جنسي مي شوند.

نزديكي بسيار كم و كاهش رابطه زناشويي
رابطه جنسي بدون صميميت قاتل رابطه جنسي سالم است.

به جاي ايجاد ارتباط سريع، همسران بايد زمان مناسبتري براي برقراري ارتباط با يكديگر بيابند.

آنها بايد ياد بگيرند كه بدون داشتن رابطه جنسي نمي توانند يكديگر را دوست داشته باشند.

در حقيقت، افرادي كه در معرض اين مشكل هستند، به دليل ترس از اينكه نمي توانند بر روابط خوب غلبه كنند، علاقه مند به ارتباط نيستند.

منبع: مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه چرا ميل جنسي كم مي شود؟ راهكارها بدون دارو

امتیاز:
بازدید: 127
برچسب:
:
[ 1398/4/9  ] [ ۰۵ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 6
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب