moshaverrkhob
moshaverrkhob

مهارت هاي ارتباطي، اهميت انواع مهارت هاي ارتباطي

انسان يك موجود اجتماعي است و همين امر باعث مي شود تا فرد مهارت هاي ارتباطي لازم را كسب كند.

به طور كلي مهارت ارتباطي شامل دو نوع مهارت كلامي و غيركلامي مي شود و داشتن اين مهارت ها در روابط بين فردي، كاري و تحصيلي و مكاتباتي بسيار لازم و ضروري مي باشد. مهارت هاي ارتباطي را مي توان ياد گرفت و با استفاده از تمرين و آموزش اين مهارت ها را در خود تقويت كرد.

بايد ارتباطات را به خوبي بشناسيد زيرا در بسياري از مواقع همين ارتباطات سبب آسيب مي شود و در اين شرايط شما بايد درك عميقي از فرآيند ارتباطات داشته باشيد تا در جنبه هاي مختلف زندگي تان به طور مثبت از آن استفاده كنيد و براي شما موفقيت آميز باشند.

افرادي كه نمي توانند با ديگران ارتباط موثري برقرار كنند به دلايل مختلفي مانند عدم اعتماد به نفس يا مشكلات دوران كودكي مي باشد در اين شرايط بايد در جلسات مشاوره روانشناسي شركت كنند تا ناتواني افراد در عدم برقراري ارتباط ريشه يابي شود و براي حل آن راهكارهايي بيان شود.

در اين مقاله به بررسي مهارت هاي ارتباطي و انواع آن مي پردازيم.

مهارت هاي ارتباطي
مهارت ارتباطي به توانايي فرد براي انتقال اطلاعات به ديگران به صورت موثر و كارآمد مي باشد، در صورتي كه فرد مهارت ارتباطي را به صورت عميق و كارآمد ياد بگيرد مي تواند ارتباط بين فردي و تجاري موفقيت آميزي با ديگران داشته باشد، در نتيجه رضايت فرد از زندگي افزايش مي يابد.

اولين مرحله براي ارتباط برقرار كردن با ديگران توليد اطلاعات مي باشد و بعد از آن شخص راهي براي رساندن اطلاعات به ديگران پيدا مي كند. توجه داشته باشيد كه فرآيند برقراري ارتباطات صحيح علاوه بر اطلاعات به شيوه انتقال اطلاعات هم بستگي دارد.

هر شخصي به شيوه خاص خودش از مهارت هاي ارتباطي استفاده مي كنند تا اطلاعات را به ديگران انتقال دهد. در صورتي كه مهارت هاي فرد بيشتر باشد و بتواند تسلط بهتري بر روي مهارت هايش داشته باشد به شيوه بهتري مي تواند با ديگران ارتباط برقرار كند.

اهميت افزايش مهارت هاي ارتباطي در زندگي
در صورتي كه فرد مهارت هاي ارتباطي را فرا گرفته باشد مي تواند ازدواج موفق، دوستي هاي پايدار، فرصت هاي شغلي بيشتر و پيشرفت هايي در زمينه هاي مختلف زندگي داشته باشد.

در صورتي كه شما مهارت هاي ارتباطي تان را افزايش دهيد، خواهيد توانست در زمينه كاري به جايگاه هاي بالاتري برسيد و تبديل به مديري موفق و ثروتمند شويد. هم چنين در ارتباط با ديگران اعتماد به نفس شما افزايش يافته و نسبت به خودتان به ديد مثبت تري خواهيد رسيد.

اگر مهارت هاي ارتباطي در ميان اعضاي خانواده به ويژه در ارتباط با فرزندان افزايش يابد اين ويژگي بر روي روابط شما تاثير مثبت گذاشته و در شكل گيري خانواده سالم نقش بسيار مهمي دارد.

براي اين كه ارتباط موثري با فرزندان خود داشته باشيد بهتر است از مشاور خانواده كمك بگيريد و هم چنين با مشاوره روانشناسي در ارتباط باشيد تا ارتباطات شما بهبود يابد.

انواع مهارت هاي ارتباطي كلي
مهارت هاي ارتباطي كلي چند نوع دارند كه شامل موارد زير مي شوند:

مهارت هاي انتقال پيام
مهارت انتقال پيام شامل مهارت ارتباط كلامي و ارتباط غيركلامي مي باشد، مهارت هاي كلامي شامل كلمات و جملات بيان شده و اصواتي مي شود كه به انتقال اطلاعات و معاني مي پردازد. مهارت هاي غيركلامي به زبان بدن مربوط مي شود كه چگونه فرد علاوه بر صحبت كردن با استفاده از حركات بدن، چهره، طرز نشستن و ايستادن بر ديگران تاثير بگذارد و از اين طريق پيامي را به آن ها انتقال دهيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-مهارت هاي ارتباطي | اهميت انواع مهارت هاي ارتباطي

امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ دى ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۵۲:۳۳ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 9
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی