moshaverrkhob
moshaverrkhob

قصه دختر مرتب به كودك شما ياد مي دهد نظم داشته باشه و اسباب بازي و وسايل در خانه رها نكنه. يادگيري نظم با قصه دختر مرتب براي كودكان از اهميت بسيار زيادي برخوردار است. نظم به معناي انجام كارها به‌موقع، طبق برنامه و با ترتيب مشخص است. كودكاني كه منظم هستند، در زندگي شخصي و اجتماعي خود موفق‌تر عمل مي‌كنند.

اهميت يادگيري نظم براي كودكان
يادگيري نظم با قصه دختر مرتب باعث مي‌شود كه كودكان احساس كنترل بيشتري بر زندگي خود داشته باشند. آنها مي‌دانند كه چه كاري بايد انجام دهند و چه زماني بايد آن را انجام دهند. اين امر به آنها احساس آرامش و رضايت مي‌دهد.
نظم به كودكان كمك مي‌كند تا از وقت خود به‌طور موثر استفاده كنند. آنها مي‌توانند به‌راحتي كارهاي خود را اولويت‌بندي كنند و به آنها برسند. اين امر باعث مي‌شود كه آنها وقت بيشتري براي فعاليت‌هاي مورد علاقه خود داشته باشند.
نظم به كودكان كمك مي‌كند تا از استرس و اضطراب جلوگيري كنند. وقتي كودكان مي‌دانند كه چه كاري بايد انجام دهند و چه زماني بايد آن را انجام دهند، احساس آرامش بيشتري مي‌كنند. اين امر به آنها كمك مي‌كند تا در شرايط دشوار بهتر عمل كنند.
۱. قصه دختر مرتب
روزي روزگاري، دختري به نام «رها» بود كه خيلي بي نظم بود. اتاقش هميشه به هم ريخته بود و وسايلش را هر جا كه مي افتاد، مي گذاشت. لباس هايش را روي زمين مي انداخت، اسباب بازي هايش را در گوشه و كنار اتاق پخش مي كرد و وسايل مدرسه اش را هميشه گم مي كرد.

مادر و پدر رها خيلي سعي مي كردند كه او را نظم بدهند، اما رها گوش نمي داد. او مي گفت كه نظم و ترتيب چيز مهمي نيست و فقط وقت تلف مي كند.

يك روز، رها به مدرسه رفت و معلمش از او خواست كه يك نقاشي بكشد. رها خيلي خوشحال شد و شروع به نقاشي كردن كرد. او خيلي خوب نقاشي مي كرد و نقاشي اش خيلي زيبا بود.

وقتي رها نقاشي اش را تمام كرد، معلمش آن را نگاه كرد و گفت: «رها، نقاشي ات خيلي زيباست، اما يك مشكل دارد.»

رها گفت: «چه مشكلي؟»

معلمش گفت: «نقاشي ات خيلي شلوغ است. اگر وسايلش را كمي نظم مي دادي، نقاشي ات خيلي بهتر مي شد.»

رها از حرف معلمش ناراحت شد و گفت: «من كه نظم دوست ندارم.»

معلمش گفت: «نظم يك چيز مهم است. نظم به ما كمك مي كند كه كارها را بهتر انجام دهيم و از وقتمان بهتر استفاده كنيم.»

رها فكر كرد كه حرف معلمش درست است. او تصميم گرفت كه از آن روز به بعد، نظم را رعايت كند.

وقتي رها به خانه برگشت، اتاقش را مرتب كرد. او لباس هايش را روي چوب لباسي گذاشت، اسباب بازي هايش را در سبد اسباب بازي گذاشت و وسايل مدرسه اش را در كيفش گذاشت.

مادر و پدر رها خيلي خوشحال شدند. آنها به رها گفتند: «آفرين، رها. ما خيلي خوشحاليم كه بالاخره تصميم گرفتي نظم را رعايت كني.»


قصه دختر مرتب

رها گفت: «من هم خيلي خوشحالم. حالا مي فهمم كه نظم چه چيز مهمي است.»

رها از آن روز به بعد، هميشه نظم را رعايت مي كرد. او اتاقش هميشه مرتب بود و وسايلش را هميشه سر جاي خودش مي گذاشت. رها در مدرسه هم درس هايش را خيلي خوب مي خواند و هميشه نمره هاي خوبي مي گرفت.

رها فهميد كه نظم يك چيز مهم است و به او كمك مي كند كه كارهايش را بهتر انجام دهد و از زندگي اش لذت بيشتري ببرد.

۲. قصه دختر زرنگ
يكي بود يكي نبود، در يك شهر زيبا، دختري به نام «هستي» زندگي مي كرد. هستي دختري مهربان و خوش قلب بود، اما يك مشكل بزرگ داشت. او خيلي بي نظم بود.

هستيهميشه اتاقش را به هم مي ريخت. لباس هايش را روي زمين مي انداخت. اسباب بازي هايش را هر جا كه مي ديد مي گذاشت. و حتي تخت خوابش را هم مرتب نمي كرد.

مادر هستي از بي نظم بودن او ناراحت بود. او هميشه به هستي مي گفت: «هستي جون، لازم است نظم داشته باشي. نظم كمك مي كند تا كارها را راحت تر انجام دهي و از زندگي لذت بيشتري ببري.»

اما هستي گوش نمي داد. او فكر مي كرد كه بي نظم بودن هيچ اشكالي ندارد. يك روز، هستي از مدرسه به خانه آمد. او خيلي خسته بود. لباس هايش را روي زمين انداخت و روي تخت خوابش دراز كشيد.

يكدفعه، مادر هستي وارد اتاق شد. او از ديدن اتاق به هم ريخته هستي خيلي ناراحت شد. او به هستي گفت: «هستي جون، چرا اتاقت را مرتب نمي كني؟»

هستي گفت: «من خيلي خسته هستم. بعداً مرتب مي كنم.»

 

مادر هستي گفت: «بعداً دير است. نظم داشتن يك عادت خوب است. بايد از همين حالا ياد بگيري كه نظم داشته باشي.»

هستي گفت: «باشه، سعي مي كنم.»

هستي از روي تخت بلند شد و شروع به مرتب كردن اتاقش كرد. او لباس هايش را تا كرد و در كمد گذاشت. اسباب بازي هايش را جمع كرد و سر جايش گذاشت. و حتي تخت خوابش را هم مرتب كرد.

وقتي هستي اتاقش را مرتب كرد، احساس خيلي خوبي داشت. او فهميد كه نظم داشتن چه قدر خوب است. از آن روز به بعد، هستي هميشه اتاقش را مرتب مي كرد. او حتي سعي مي كرد در كارهايش هم نظم داشته باشد.

هستي متوجه شد كه نظم داشتن كمك مي كند تا كارها را راحت تر انجام دهد و از زندگي لذت بيشتري ببرد.

۳. قصه دختر بداخلاق بي نظم
يك بار دختري به نام سارا بود كه خيلي بداخلاق و بي نظم بود. او هميشه اتاقش را به هم مي ريخت و كارهايش را انجام نمي داد. پدر و مادرش هميشه از او شكايت داشتند.

يك روز، سارا در حال بازي در پارك بود كه يك خانم مسن را ديد كه در حال مرتب كردن گل ها بود. سارا متوقف شد تا تماشا كند و خانم مسن با او سلام كرد.

خانم مسن گفت: “سلام عزيزم. چرا اينقدر ناراحت به نظر مي رسي؟”

سارا گفت: “چون خيلي بداخلاق و بي نظم هستم. پدر و مادرم هميشه از من شكايت مي كنند.”

منبع:كانون مشاوران ايران-قصه دختر مرتب ✔️۶ داستان كودكانه در مورد بي نظمي

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/10/5  ] [ ۰۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

آيا بقيه ي نوجوانان هم بي نظم و شلخته اند؟
باتوجه به خصوصيات دوران رشد و شرايط رواني بلوغ، بايد گفت اين تنها نوجوان شما نيست كه بي نظم و شلخته است.

ممكن است دچار كم خوابي يا پرخوابي شوند، علي رغم گفته هاي شما به غذا لب نزنند و يا بر عكس بسيار پرخوري كنند.

برخي از نوجوانان در اين سن نسبت به درس سهل انگار و بي تفاوت مي شوند و برخي ديگر به شدت نسبت به آن جدي و كوشا هستند.

به عنوان متخصص كار با افراد در سنين نوجواني لازم است خيال تان را راحت كنم كه اگر رفتارهايي از قبيل پر حرفي يا كم حرفي، تنبلي، گوشه گيري، افسردگي.

بسياري از نوجوانان در اين سن، بي نظمي افراطي و يا نقطه ي مقابل آن يعني وسواس و حساسيت در نظم را نشان مي دهند.

وقت گذراني با سرگرمي هاي شخصي براي مدت طولاني و يا نداشتن تمركز جزء ويژگي هاي فرزندتان است با امري كاملا طبيعي مواجه هستيد.

اگر چه مخالفت و لجبازي مداوم يك فرد ۲۰ ساله با پدر و مادرش طبيعي نيست، اما از يك فرزند نوجوان انتظار مي رود رفتارهاي مخالفت آميز زيادي بروز دهد.

ممكن است حتي براي شما عجيب به نظر برسد كه چطور او با همسالانش خوشحال و خوش برخورد است و فقط با شما رفتاري توام با سركشي و مخالفت دارد!

اين قبيل تناقضات علي رغم عادي بودن مي تواند شما را به عنوان والدين با سردرگمي مواجه كند.

در اين خصوص بايد گفت مهم نيست فرزندتان كدام يك از رفتارهاي بالا را بروز مي دهد، آنچه مهم است “نحوه ي رفتار شما” با اوست.

چه كارهايي نكنيم؟
به عنوان والدين لازم است بدانيد مهم ترين چيزي كه براي حفظ آن نياز به تلاش داريد، “رابطه ي” شماست.

توهم كنترل كردن فرزندتان به بهاي از دست دادن رابطه ي شما تمام خواهد شد و مي تواند شرايط را بسيار آشفته و دشوار كند.

براي لحظه اي سكوت كرده و با خود فكر كنيد “در طي روز چقدر سعي در كنترل نوجوانم دارم؟ “

بسياري از امر و نهي ها، بكن و نكن ها، سرزنش ها و تهديدهاي ما در طي روز علت اصلي تداوم رفتارهاي آزار دهنده ي نوجوان است.

بهتر است به عنوان شخص سوم، كمي دورتر ايستاده و ارتباط خود با فرزندتان را ارزيابي كنيد. آيا شما مدام سعي در كنترل او داريد و او نيز دايما از پذيرش كنترل شما سرباز مي زند؟

در بسياري از موارد اتفاق دردسر آفرين همين مورد است. آيا شما بر رفتار فردي جر خودتان كنترل داريد؟ چگونه خواهيد توانست فردي با تمايل شديد به استقلال آن هم در دوره ي نوجواني كه اوج تمايلات استقلال خواهانه است را تحت كنترل خود در آوريد؟

پيشنهاد متخصصان روانشناسي نوجواني آن است كه كنترل گري را فراموش كنيد و رويه ي ارتباطي خود را تغيير دهيد. براي اين كار نياز داريد از خود بپرسيد ” در طي روز چه ميزان از ۷ عادت مخرب رابطه استفاده مي كنم؟ “.

براي كنار گذاشتن اين عادات، لازم است در ابتدا آن ها را بشناسيد.

تخريب گران هفت ريشتري
براساس تئوري واقيت درماني، هفت عادت زير مي تواند به راحتي آب خوردن و به شدت زلزله اي هفت ريشتري ارتباط شما را تخريب كند.

۱) انتقاد كردن

۲) غرغر كردن

۳) سرزنش كردن

۴) تنبيه كردن

۵) تهديد كردن

۶) گلايه و شكايت

۷) باج و رشوه دادن

اما خواندن عبارات ۷ كلمه اي بالا اكتفا نمي كند و براي حل مسائل شما كافي نخواهد بود.

براي بهبود ارتباط تان لازم است ليستي از اين عوامل در جايي مقابل ديدتان نصب كنيد و در طي روز به بررسي اين سوال بپردازيد كه “تخريب گران ارتباطي در رابطه ي شما چقدر فعال هستند؟”

پس از شناسايي اين عوامل، مي توانيد گام بعدي را شروع كنيد.

در اين مرحله لازم است گله، شكايت، تهديد و.. را متوقف كنيد و فعاليتي مناسب تر جايگزين آن كنيد.

اين فعاليت چه خواهد بود؟ براي آشنايي با شيوه ي صحيح رفتار، با ادامه ي متن همراه باشيد.جديدترين روش هاي روانشناسي كودك

اگر سرزنش و تهديد نه، پس چه؟!
كليدي ترين كلمه اي كه براي تربيت نوجواني سالم به آن احتياج خواهيد داشت ” رابطه ” است.

اگر بتوانيد رابطه ي خود با نوجوان را به درستي حفظ كنيد، بيش از نيمي از مسير را با موفقيت طي كرده ايد.

ممكن است بگوييد با تهيه ي چك ليست روزانه متوجه شده ام كه در ارتباط با فرزندم زيادي غرغر مي كنم، همواره در حال تهديد او هستم و يا بسيار سرزنش گر هستم.

مي خواهم اين رفتارها را تغيير دهم اما چگونه؟ اگر سرزنش و تهديد نكنم پس بايد چه كاري انجام دهم؟

والدين كه براي سال هاي طولاني بر اساس سيستم تخريبي با فرزندشان روبه رو شده اند، ممكن است براي تغيير عادات ارتباطي خود تا حد زيادي گيج شوند و احساس كنند تغيير ممكن نيست.

در اينجا نياز داريد تا عادت هاي ۷ گانه ي تحكيم رابطه را جايگزين عادت هاي قبلي خود كنيد.

اين عوامل عبارتند از:

۱) حمايت كردن

۲) احترام گذاشتن

۳) تشويق كردن

۴) اعتماد كردن

۵) پذيرش نوجوان همان گونه كه هست

۶)گوش سپردن

۷) گفت و گو درباره تفاوت ها و اختلاف ‌ها

قصه هاي كودكانه
برونشيت در كودكان
اختلالات يادگيري
عوارض ترس در كودكان
پريود دختران
آيا تغيير خواهم كرد؟
ممكن است با خودتان بگوييد بعد از سال ها رفتار كنترل گرانه چگونه ممكن است بتوانم به شيوه اي جديد رفتار كنم؟

منبع:كانون مشاوران ايران-با نوجوان بي نظم و شلخته چگونه برخورد كنم؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/6/3  ] [ ۱۵ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

كودك و نظم و ترتيب: شما نيز ممكن است مانند بسياري از والدين فكر كنيد بايد اسم كودك شما را طوفان تورنادو مي‌گذاشتند. گاهي به نظر جالب مي‌رسد كه چطور اين موجودات كوچك مي‌توانند در چنين زمان كوتاهي تمام چيزهاي يك اتاق را به هم بريزند. كودكان دوست دارند چيزها را به هم بريزند و كودكان خردسال‌تر اصلا فكر نمي‌كنند چيزها را به هم ريخته‌اند: آنها هر چقدر چيزهاي بيشتري براي بازي كردن دورو برشان باشد، سرگرم‌تر مي‌شوند و بيشتر لذت مي‌برند.

بعد از مدتي خانه شما شبيه حراجي‌هاي لباس يا اسباب‌بازي مي‌شود و شما هميشه در حال غر زدن سر كودك هستيد كه چيزهايي را كه ريخته است، جمع و جور كند و يا اين كه خودتان آنها را جمع مي‌كنيد. در اين صورت، شما باز هم يك مسئوليت ديگر را كه نبايد برعهده مي‌گرفتيد، برعهده گرفته‌ايد و از همه بدتر اين كه، كودك مي‌فهمد كسي هست كه پشت سرش چيزهايي را كه ريخته است، جمع كند.

هر كس مي‌تواند و بايد مسئول تميز كردن ريخت و پاش‌هاي خودش باشد. به كودك خود اهميت مراقبت از وسايل و گذاشتن آنها در محل مخصوصشان را ياد دهيد. او با پيدا كردن سريع وسايلش و غروري كه اين مرتب بودن به او مي‌دهد، در واقع خودش جايزه‌اش را گرفته است.

گاهي صرفا لازم است كه شما به اصطلاح چوب به زمين بكوبيد: «اين خانه بايد اين‌طور باشد كه همه ما خودمون وسايلمون را جمع كنيم!» به‌طور ايده‌آل اين قانون بازد از ابتدا، جزء طبيعي زندگي باشد. اگر چنين نيست، مي‌توانيد با بكارگيري يك يا چند مورد از راه حل‌هاي زير، موقعيت را اصلاح كنيد.

از پيش برنامه‌ريزي كنيد

مرتب بودن، باعث صرفه‌جويي در وقت و جلوگيري از درگيري مي‌شود و به شما اجازه مي‌دهد كه محيط اطرافتان را كنترل كنيد. بنابراين با صرف كمي وقت طوري محيط اطراف كودك را تغيير دهيد كه نظيف بودن برايش آسان‌تر شود.مشاوره كودكان تهران

براي نگهداري لوازم كودك مكان‌هايي را تعيين كنيد. به او بگوييد همان‌طور كه او خانه‌اي براي زندگي كردن دارد، همه اشياء و لوازمش هم به خانه احتياج دارند. محل‌هاي جداگانه‌اي را براي اسباب بازي‌ها، لوازم ورزشي و لوازم هنري و…. كودك تعيين كنيد. جعبه‌هاي كفش مي‌توانند براي نگهداري اشياء كوچك‌تر به كار روند و مي‌توان از جعبه جواهرات براي نگهداري اشياء با ارزش استفاده كرد. براي اشياء بزرگ‌تر، تاقچه، كابينت يا كمد مناسب‌تر از جعبه‌هاي اسباب‌بازي بزرگ هستند كه در آنها اسباب بازي‌ها به هم ريخته مي‌شوند و مي‌شكنند. سطل‌هاي پلاستيكي آويزان شونده، محل مناسبي براي اسباب بازي‌هاي با قطعات فراوان هستند. به هر شكل كه در مورد اين مسائل تصميم مي‌گيريد، هدف شما بايد اين باشد كه هر چيز جاي معيني داشته باشد.

محل اشياء را طوري قرار دهيد كه در دسترس كودك باشد. اتاق را از چشم كودك نگاه كنيد و مطمئن شويد كه تاقچه‌ها، كابينت‌ها، جارختي‌ها و طبقه‌هاي كمد طوري قرار گرفته است كه كودك مي‌تواند به آساني به آنها دسترسي پيدا كند.

به محل‌ها برچسب بزنيد. محل هر چيز را با برچسب (اتيكت)، حرف چسبان و يا حتي عكس مشخص كني. به اين ترتيب، كودك يكي از فايده‌هاي حروف الفبا را نيز ياد خواهد گرفت!

به كودك آموزش دهيد و او را زير نظر بگيريد

براي كودكانتان الگوي عملي باشيد. بدين معنا كه شما خودتان بايد مرتب و منظم باشيد و بر كار آنها نيز نظارت كنيد. كودكاني كه هرگز در عمرشان مرتب نبوده‌اند نمي‌توانند در يك چشم به هم زدن همه جا را مرتب كنند. همچنين آنها مي‌دانند كه چه بايد بكنند. تمام كودكان ـ بزرگ و يا كوچك ـ بايد بدانند كه انتظارات شما دقيقا چه هستند. آيا اتاق فقط بايد جلوي چشم شما تميز باشد و يا اين كه حتي پشت درهاي بسته هم بايد اتاق تميزي داشته باشند؟ به خاطر بسپاريد كه كودك به تدريج ياد مي‌گيرد كه شما چه مي‌خواهيد و بنابراين شما بايد در انتظاراتتان واقع‌بين باشيد.

آماده باشيد كه گاهي به كودك كمك كنيد. حتي مرتب‌ترين كودكان نيز براي جمع كردن اسباب بازي‌هايي كه داراي قطعات متعدد هستند، نياز به كمك دارند تا قطعات گم نشوند. روش زير را كه ما از مادر يك كودك دو ساله ياد گرفته‌ايم، امتحان كنيد: از كودك خواسته شد كه به بهترين وجه اسباب بازي‌هايش را جمع كند و سپس مادرش برگشت تا با هم قطعات اسباب‌بازي را سوار كنند. به تدريج كه كودك مهارت پيدا كرد، توانست قطعات بيشتري از اسباب‌بازي را سوار كند و نهايتا توانست خودش اين كار را با احساس غرور خاصي به تنهايي انجام دهد.

در كودك عادت ايجاد كنيد. كودك خود را تشويق كنيد كه وسايلش را بلافاصله بعد از بازي، جمع كند. در مورد كودكان نوپا چنين كنيد: يكي شما برداريد، يكي كودك بردارد و بخوانيد: «ما چيزامونو اين جوري جمع مي‌كنيم، ما چيزامونو اين جوري جمع مي‌كنيم….» هنگامي كه جمع كردن و برداشتن از روي زمين را ياد گرفت، هدف بعدي اين است كه به او ياد دهيد آنها را كجا بگذارد. اگر اين آموزش را از ابتداي زندگي كودك آغاز كنيد، او به اين نتيجه خواهد رسيد كه اين كار جزء طبيعي بازي كردن يا كار كردن است.

منبع:مركز مشاوره-مشاوره كودكان تلفني :كودك و نظم و ترتيب

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/4/1  ] [ ۱۱ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

چرا همسرم مرا دوست ندارد و چه عواملي باعث اين اتفاق مي شود؟

فراز و نشيب در زندگي همه انسان ها وجود دارد و يك امر عادي است. تلاطم در زندگي نشان مي‌دهد كه شما براي زندگي خود تلاش مي كنيد اما گاهي مشكلاتي در زندگي به وجود مي‌آيد كه راه حلي براي آن نيست و فرد به اين نتيجه مي رسد كه ديگر همسرش را دوست ندارد.

در يك رابطه دو طرفه نبايد نسبت به اين دسته از موضوعات بي تفاوت باشيم و بايد براي حل مشكل تلاش كنيم؟

چرا همسرم مرا دوست ندارد؟
اين سخن به ندرت از زبان زوجين شنيده مي شود زماني كه آن ها مطمئن مي شوند ديگر به طرف مقابل احساسي ندارند آن را در رفتار خود نشان مي دهند، به همين دليل است كه زوجين براي پر كردن جاي عشق به كارهاي ديگري روي مي آورند مثلا به مهماني مي روند، سيگار مي كشند يا تن به روابط ديگر مي دهند.

دوست داشتن چيزي نيست كه يك شبه به وجود بيايد و يك شبه از بين برود، به همين دليل شما به زمان و راهكارهايي براي رفع مشكلات نياز داريد.

كار بيش از حد
يكي از عواملي كه علاقه زوجين را نسبت به يكديگر كم مي كند كار زياد است. از اين رو از زوجين چه مرد و چه زن خواسته مي شود كه براي اين كه عشق بين خود را تداوم بخشند، زمان بيشتري را در كنار خانواده خود بگذرانند.

عدم گفتگوي حضوري
برخي از زوجين زمان بسيار كمي را براي گفت و گو با همسرشان در نظر مي‌گيرند و بيشتر اوقات با موبايل در حال چت كردن و يا مكالمه هاي تلفني هستند و تمايلي به صحبت با همسر خود ندارند، همين موضوع باعث مي شود كه طرف مقابل فكر كند ديگر براي همسرش اهميتي ندارد و زوجين به مرور زمان نسبت به يكديگر سرد مي شوند.

عدم پيش قدم شدن
برخي از زوجين با وجود اينكه مي بينند از يكديگر دور شده اند تلاشي براي نزديك شدن به يكديگر نمي كنند. ممكن است استدلال آن ها اين باشد كه چرا من پيش قدم بشوم مگر من كار اشتباهي انجام دادم؟

اگر هر كدام از زوجين از انجام اين كار شانه خالي مي‌كنند، اوضاع به مراتب بدتر مي شود.

عدم توجه به اوقات فراغت
يكي از علت هاي اساسي كم شدن عشق بين زوجين عدم توجه به اوقات فراغت است، شايد برايتان سوال باشد كه اين موضوع چه ربطي به دوست داشتن دارد، اما يكي از موارد مهم كه در ايران كمتر به آن توجه مي‌شود گذراندن وقت دركنار يكديگر و تفريح است.

در واقع زندگي شهر نشيني و فعاليت هاي اقتصادي، مردم را از تفريح دور كرده است.

رابطه جنسي نامنظم
رابطه جنسي يكي از الزامات در هر زندگي است اما برخي از زوجين به دليل مشغله هاي زياد رابطه جنسي منظمي ندارند و شايد ماه ها از آخرين رابطه ي آن ها گذشته باشد، همين موضوع باعث مي‌شود كه بين آن ها فاصله بيفتد.

ضمير ناخودآگاه در ازدواج
ضمير ناخودآگاه در ازدواج | سندروم بازگشت به خانه
راهكارهاي مناسب براي حل مشكل
تعيين قرار ملاقات
قرار گذاشتن فقط در دوران نامزدي و آشنايي نيست اگر مي خواهيد رابطه خود را به حالت اول برگردانيد و همسرتان دوباره شما را دوست داشته باشد بايد زماني را براي باهم بودن انتخاب كنيد. همين كه بتوانيد غذايي در رستوران با هم بخوريد يا با هم به تماشاي فيلم بپردازيد نشان مي دهد كه براي او ارزش قائل هستيد.

تعيين زمان براي گفت و گو
حتي اگر كار از كار گذشته و همسرتان ديگر به شما علاقه اي ندارد مي‌توانيد با صحبت كردن رابطه را ترميم كنيد. زمان مشخصي را تعيين كنيد و بدون هيچ وسيله ارتباطي مثل تلويزيون، موبايل با همسر خود صحبت كنيد شايد براي شروع سخت باشد اما به تدريج شرايط اين كار را مهيا مي كنيد.

 

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-چرا همسرم مرا دوست ندارد

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/3/20  ] [ ۱۶ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

نظم شخصي واقعا چقدر اهميت دارد؟ + ۷ ترفند كاربردي

نظم، اولين و مهم ترين قانون موفقيت مي باشد همه ما نظام عمومي را قبول داريم اما زماني كه در مورد نظم شخصي صحبت مي كنيم دچار شك و ترديد مي شويم.

داشتن نظم شخصي باعث مي شود تا بهره برداري فرد از امور مختلف تا حد زيادي افزايش يابد و هم چنين نظم باعث تسلط و كنترل بيشتر فرد بر روي كارها مي شود، نظم قابل آموختن مي باشد و با تمرين كردن فرد مي تواند آن را تقويت كند.

مهم ترين اصلي كه بايد فرد در مورد تقويت نظم آن را فرا بگيرد كسب عادت هاي جديد مثل برنامه ريزي كردن و انجام به موقع كارها مي باشد.

براي اين كه فرد اين عادت هاي جديد را ياد بگيريد و نظم در زندگي اش برقرار شود نياز به زمان دارد، اما بعد از آن كه به آن عادت مي كند زندگي براي فرد بسيار لذت بخش تر مي شود و تاثيرات خود را بر جنبه هاي مختلف زندگي مي گذارد، در ادامه اين مقاله به بررسي كامل نظم شخصي در زندگي مي پردازيم.

تعريف نظم و انضباط شخصي
انضباط به معني داشتن برنامه اي ثابت و پيوسته براي پاسخ دادن به مسئوليت ها مي باشد اين برنامه ها فقط ذهني نمي باشد و بايد تا مرحله عمل انجام شود، افرادي كه منظم هستند عادت هاي خاصي دارند كه باعث مي شود زندگي شان بر اساس برنامه ريزي هايشان پيش ببرند.

نظم آموختني است و به خاطر برخي تمرينات انجام مي شود، مهم ترين نكته اي كه در نظم شخصي بايد به آن توجه شود كار در زمان مشخص و معيني مي باشد و فرد بايد براي انجام آن اولويت درستي در ذهنش داشته باشد.

در صورتي كه به زندگي افراد موفق نگاه كنيد متوجه خواهيد شد كه آن ها براي هر ساعت از زندگي برنامه دقيقي دارند و با استفاده از انعطاف پذيري كارهاي روزانه شان را مديريت مي كنند.

فوايد نظم شخصي در زندگي
نظم بايد از كودكي در ذهن فرد نهادينه شود به همين دليل آموزش دادن نظم به كودكان از اهميت بسياري برخوردار مي باشد داشتن نظم شخصيتي در زندگي با فوايد بسياري همراه مي باشد كه در زير برخي از آن ها بيان شده است:

استفاده مفيد از زمان و فرصت هاي زندگي
كنترل بهتر زندگي
برنامه ريزي بهتر براي رسيدن به اهداف
افزايش اعتماد به نفس، عزت نفس و استقلال در زندگي
روابط بهتر با ديگران
كاهش اضطراب
تسلط بر كارها و امور مختلف
توجه داشته باشيد كه نظم شخصي تاثيرات خود را بر جنبه هاي مختلف زندگي انسان مي گذارد و بر روي افكار و حتي رفتار با ديگران موثر مي باشد، نوع نگاه ديگران در برخورد با چنين فردي متفاوت مي باشد و ديگران با اعتماد بيشتري به اين افراد توجه مي كنند.

راه هاي افزايش نظم شخصي در زندگي
نظم شخصي به وسيله تمرين كردن و ياد گرفتن عادت هاي جديد تقويت مي شود و امروزه به اثبات رسيده است كه موفقيت در زندگي بدون نظم داشتن امكان پذير نمي باشد براي افزايش نظم راه هاي زيادي وجود دارد كه در زير نمونه هايي از آن را بيان مي كنيم.

منبع:كانون مشاوران ايران-نظم شخصي واقعا چقدر اهميت دارد؟ + ۷ ترفند كاربردي

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/10/29  ] [ ۰۴ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

بسياري از والدين در حالي به ملاقات مشاور م ايند كه كاسه ي صبرشان از بي نظمي هاي كودك لبريز شده و كنترل امور از دست شان خارج شده است.

والدين بل از اقدام براي مشاوره، همه ي راه حل هاي ممكن را امتحان مي كنند.

اين راهكارها دامنه ي وسيعي از رفتارهاي محبت آميز تا تهديد و تنبيه و توبيخ هاي متعدد را در بر مي گيرد.

اما پس از مدتي، تلاش هاي بي نتيجه آن ها را به اتاق مشاوره مي كشاند. جايي كه شايد لازم بود تا قبل از تصميم به فرزندآوري، در آن حضور يابند و مهارت هاي لازم را آموزش ببيند.

اگر شما هم جزء اين دسته از والدين هستيد، ادامه ي مطلب به شما كمك خواهد كرد تا دلايل بي نظمي كودك تان را بيشتر درك كنيد و بتوانيد او را به سمت خودتنظيمي و نظم در امور سوق دهيد.

فرزندان كدام دسته از والدين بي نظم ترند؟
بررسي هاي باليني انجام شده در خصوص نظم نشان مي دهد كه والديني كه حساسيت بيشتري در خصوص نظم و انضباط دارند، فرزندان بي نظم تري نيز دارند.

دليل اين مساله مي تواند اين باشد كه تاكيد افراطي بر نظم، غالبا با امر و نهي، بكن و نكن و حساسيت هايي همراه است كه فرزندتان را خسته مي كند.

در طي زمان فرزندتان به دقت مشاهده مي نكند كه مي توادن از طريق بي نظمي، توجه تان را جلب كند، شما را عصباني كند و كنترل شرايط را به دست بگيرد.

در حقيقت شمار زيادي از فرزندان با بي نظمي در حال انتقام گرفتن از والدين امر كننده ي خود هستند و در پس نقاب بي نظمي اين پيام مهم را منتقل مي كنند كه “نمي تواني كنترلم كني”.

اين حالت مي تواند تبديل به دور باطلي شود كه شما به عنوان والدين، غالبا در آن بازنده خواهيد بود.

براي خروج از اين چرخه ي معيوب، نيازمند آن خواهيد بود تا راهكارهاي زير را به دقت اجراي كنيد.

راهكار براي حل مشكل كودك بي نظم
۱) امر و نهي هاي تان در مورد نظم را كم كنيد.

۲) اجازه ندهيد بي نظمي فرزندتان شما را عصباني كند و اين احساس را منتقل كند كه شما از كنترل خودتان خارج شده ايد.

۳) هرگز به جاي كودك اقدام به منظم كردن اتاقش و رفع بي نظمي هايي كه او مسببش بوده نكنيد.

ممكن است پس از چند ساعت از وضعيت آشفته ي خانه به ستوه آييد و تصميم بگيريد تا آن را مرتب كنيد اما اين رفتار مي تواند تداوم بي نطمي را حتمي كند.

لازم است آرامش باشيد، اجازه دهيد تا فرزندتان ماندن در محيط به هم ريخته و تبعاتي مانند ناراحت شدن را تجربه كند و سپس براي مرتب كردن محيط اقدام كند.

۴) صبور باشيد و آرام بمانيد. اهميت اين مساله تا حدي است كه لازم است به عنوان چهارمين نكته ي اساسي، مورد تاكيد بيشتر قرار گيرد.

۵) به جاي غر زدن، گلايه و برچسب زدن به شخصيت كودك تان، در خواست خود را مطرح كنيد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-كودك بي نظم، والد درمانده. پشت نقاب بي نظمي كودك تان چه مي گذرد؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/1/29  ] [ ۰۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

داستان كودكانه در مورد بي نظمي كه كودك شما يادبگيره نظم داشته باشه و اسباب بازي و وسايل در خانه رها نكنه.

يكي بود يكي نبود
يه پسر كوچولوي شيطوني بود به اسم نيما كه هميشه وقتي از مدرسه ميومد لباساش و روي تخت مينداخت و ميرفت جلوي تلويزيون فيلم ميديد و با اسباب بازي هاش بازي ميكرد.

مادر نيما هميشه بهش ميگفت كه لباساش و مرتب كنه و اسباب بازي هاشو از وسط خونه جمع كنه تا خراب نشن.

ولي نيما به حرف مامانش گوش نميداد و هميشه همون جوري كه جلو تلويزيون كارتون ميديد خوابش ميبرد و مامان و باباش وسايلش و جمع ميكردن.

تا يه روز نيما از مدرسه اومد و ناهارش تند تند خورد و رفت جلوي تلويزيون تا كارتون مورد علاقه اش رو ببينه و با ماشين هاش بازي كنه.

مامانش كه خيلي خسته بود سمت اتاق خواب رفت و گفت نيما من ميرم يكم بخوابم يادت نره وسايلت رو جمع كني.

نيما هم مثل هميشه سرش رو تكون داد ولي اصلا حواسش به حرف مامانش نبود.

چند ساعتي نگذشته بود كه نيما يادش افتاد تكليف مدرسه اش رو انجام نداد و رفت اتاقش تا از تو كيفش تكليف هاش رو در بياره و انجام بده.

داستان كودكانه در مورد بي نظمي

مامانش كه تازه بيدار شده بود و داشت از اتاق خواب درميومد.
پاش روي يكي از ماشين هاي مسابقه اي نيما رفت و ليز خورد و پاش محكم به ميز وسط خونه خورد و موقع افتادن سرش به زمين خورد نيما كه از سر و صدا بيرون اومده بود با ديدن مامانش ترسيد و گريش گرفت از طرفي هم ميدونست كه مامانش حسابي دعواش ميكنه چون به حرفش گوش نكرده بود.

منبع : مشاوره كودك و نوجوان- داستان كودكانه در مورد بي نظمي

امتیاز:
بازدید: 100
برچسب:
:
[ 1398/12/27  ] [ ۱۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

قرص ضد بارداري خوراكي، معمولا “قرص ارژانسي” شناخته شده است.

يك روش مبتني بر هورمون، براي جلوگيري از حاملگي است.

همچنين مي تواند به حل قاعدگي نامنظم، دوره هاي دردناك و سنگين، اندومتريوز، آكنه و سندرم پيش از قاعدگي (PMS) كمك كند.

كنترل تولد: اين قرص ها مانع از تخمك گذاري، (يعني تخم توليد نمي شود) مي شود.

بنابراين هيچ اسپرمي براي باروري وجود ندارد. لذا بارداري رخ نمي دهد.

“قرص” توسط نزديك به ۱۶ درصد از زنان در سن ۱۵ تا ۴۴ سال در ايالات متحده استفاده مي شود و داراي مزايا و معايب است.

افراد مبتلا به بيماري هاي مختلف، بايد قرص هاي متناسب با بيماري خود را انتخاب كنند.

10 عارضه خطرناك قرص ضد بارداري

انواع قرص ضد بارداري
همه آنها شامل اشكال مصنوعي هورمون استروژن ، پروژسترون يا هر دو هستند. پروژسترون مصنوعي پروژستين ناميده مي شود.

قرص هاي تركيبي حاوي پروژستين و استروژن هستند. “ميني قرص” شامل پروژستين است.

همه قرصهاي مونوفاز حاوي همان تراز هورمون هستند.

با قرص هاي فازي، هر دو ماه يك بار، دو يا سه نوع مختلف قرص مصرف مي شود كه هر كدام حاوي تعادل هورمون هاي مختلف هستند.

گزينه ديگري “قرص هاي روزمره” و “قرص هاي ۲۱ روزه” است.

يك بسته قرص هاي روزانه، ۲۸ روز طول مي كشد، اما هفت قرص غيرفعال است.

قرص هاي روزانه به راحتي استفاده مي شود، زيرا هر روز يكي مصرف مي شود.

استفاده درست از قرص بسيار موثر است، اما به دليل استفاده اشتباه، هر ساله، ۶ تا ۱۲ حاملگي در هر ۱۰۰ مورد رخ مي دهد.

مراكز كنترل و پيشگيري از بيماري ها (CDC) نرخ شكست را براي هر دو نوع قرص ۹ درصد تخمين زده اند.

قرص هاي كنترل قلب از بيماري هاي منتقله از راه جنسي جلوگيري نمي كنند.

فقط كاندوم مي تواند به جلوگيري از اين نوع بيماري ها و حتي بيماري هاي عفوني كمك كند.

منبع: مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-۱۰ عارضه خطرناك قرص ضد بارداري

امتیاز:
بازدید: 120
برچسب:
:
[ 1398/7/3  ] [ ۰۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 8
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب