moshaverrkhob
moshaverrkhob

ثبات و امنيت دو نياز اساسي انسان هستند كه در تمام مراحل زندگي براي او اهميت دارند. ثبات به معناي آرامش و اطمينان خاطر است و امنيت به معناي دور بودن از خطر و تهديد. ايجاد ثبات و امنيت در زندگي مي تواند به فرد كمك كند تا با آرامش و اطمينان خاطر به اهداف خود برسد و از استرس و اضطراب جلوگيري كند.

امنيت يك مفهوم مهم و پيچيده است كه در بسياري از زمينه‌هاي زندگي انسان نقش دارد. تأمين امنيت افراد، جامعه و محيط زيست يكي از مهم‌ترين اهداف هر حكومت و سازماني است.

در سطح جامعه ثبات امنيت اصطلاحي است كه براي توصيف وضعيتي استفاده مي شود كه در آن خطرات و تهديدات براي امنيت فردي، اجتماعي يا ملي در سطح قابل قبولي كنترل شده است. اين مفهوم اغلب با صلح و آرامش همراه است، اما لزوماً به معناي عدم وجود درگيري نيست. در واقع، ثبات امنيت اغلب مستلزم وجود يك سيستم مديريتي كارآمد براي رسيدگي به درگيري ها و حفظ صلح است.

امنيت چيست
امنيت به معناي آزادي از هرگونه آسيب يا خطر است. امنيت مي‌تواند در مورد افراد، گروه‌ها، جامعه، محيط زيست يا هر چيز ديگري كه در معرض آسيب يا خطر است، مورد بحث قرار گيرد.

امنيت در معناي كلي به معناي احساس آرامش و اطمينان است. وقتي احساس مي‌كنيم كه از ما محافظت مي‌شود و آسيبي به ما نمي‌رسد، احساس امنيت داريم. امنيت مي‌تواند از طريق عوامل مختلفي مانند قانون، حكومت، جامعه، خانواده و حتي خود فرد تأمين شود.

امنيت در معناي خاص‌تر به معناي حفاظت از يك چيز در برابر آسيب يا خطر است. به عنوان مثال، امنيت ملي به معناي حفاظت از يك كشور در برابر تهديدات خارجي است. امنيت سايبري به معناي حفاظت از اطلاعات و سيستم‌هاي رايانه‌اي در برابر حملات سايبري است. امنيت شخصي به معناي حفاظت از افراد در برابر آسيب‌هاي جسمي يا رواني است.

پيشنهاد مشاور:ارتقاي امنيت، صميميت، ثبات و رضايت مندي در رابطه

امنيت در زندگي

ايجاد امنيت در زندگي
در ادامه به برخي از روش هاي ايجاد ثبات و امنيت در زندگي اشاره مي كنيم:

داشتن اهداف و برنامه ريزي: داشتن اهداف و برنامه ريزي براي رسيدن به آنها يكي از مهم ترين عوامل ايجاد ثبات و امنيت در زندگي است. وقتي فرد اهداف مشخصي براي خود دارد، مي تواند مسير زندگي خود را مشخص كند و با برنامه ريزي و تلاش به سمت آنها حركت كند. اين امر به فرد كمك مي كند تا از سردرگمي و بي هدفي جلوگيري كند و احساس آرامش و اطمينان خاطر داشته باشد.
داشتن روابط سالم: روابط سالم با خانواده، دوستان و همكاران يكي ديگر از عوامل مهم ايجاد ثبات و امنيت در زندگي است. وقتي فرد روابط سالمي با ديگران دارد، احساس حمايت و دوست داشته شدن مي كند. اين امر به فرد كمك مي كند تا در شرايط سخت زندگي احساس تنهايي و نااميدي نكند.

منبع:مشاوره ازدواج-روش هاي ايجاد ثبات و امنيت در زندگي افراد

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/9/4  ] [ ۱۵ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

براي شناخت مفهوم امنيت، مي توان به ريشه ي لغوي آن يعني « امن » توجه كرد.
احساس بي خطر بودن، در امان بودن و پناه داشتن، به معناي احساس برخروداري از امنيت است.

كسي كه امنيت دارد، در واقع قلبي مطمئن و آرام دارد و به نوعي احساس آرامش و اطمينان مي كند.
همچنين فردي كه آرام است، ميان انرژي هاي دروني اش يك تعادل و ثبات برقرار است.

منظور از تعادل نيرو هاي دروني اين است كه فرد انگيزه، اميد، توانايي ها و تلاش هاي خود را در مسير هاي رشد و اهدافش به كار مي گيرد؛ بدون اينكه در آن ها افراط يا تفريط داشته باشد.

همچنين، چنين شخصي به جاي فرار از سختي ها و مشكلات، با آن ها رو به رو گشته و آن ها را حل و فصل مي نمايد.

افرادي كه با احساس امنيت زندگي مي كنند، هم خود در آرامش به سر مي برند و هم به ديگران اين احساس خوب را انتقال مي دهند.

با ادامه ي مطلب همراه باشيد تا شما را با روش هاي رهايي از بيقراري و كسب امنيت آشنا كنيم.

وابستگي زن به خانواده
وابستگي زن به خانواده بعد از ازدواج
0 ديدگاه/مارس 19, 2022
ادامه مطلب
آثار امنيت بر زندگي شما چيست؟
 امنيت و آرامش، عامل موفقيت در كارها
برخورداري از حس امنيت قلب را نيرومند مي كند و باعث مي شود تا از نيروي اراده و عقلي متمركز و زيادي برخوردار باشيد.

 حفظ كرامت انساني

فردي كه احساس آرامش و امنيت دارد، استقلال فكري خود را حفظ مي كند و در تصميم گيري ها، دچار اضطراب و ترس نمي شود و عزت نفس بالايي خواهد داشت.

 حفظ آرامش روحي و سلامت جسمي خود در برابر خطرات
فرد ايمن، براي سلامت جسمي و روحي خود و خانواده اش تلاش مي كند و هر جا كه باشد، ايمني و آسايش را برقرار مي كند.

 افزايش سطح آگاهي و دانش فرد
وقتي قلب و روان تان در احساس امنيت و آرامش به سر ببرد، ذهنش هشيار است و بر زندگي اش تمركز دارد.
در نتيجه، فرد با حوصله و انگيزه كافي، براي كسب آگاهي از محيطش كنجكاو مي شود و سعي مي كند آگاهي و علمش را بالا ببرد.

 نظم در امور
در صورتي كه احساس امنيت و آرامش را تجربه كنيد، ذهني متمركز بر برنامه ها و امور زندگي تان داريد و با نظم و برنامه پيش خواهيد رفت.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-احساس امنيت چه تأثيري بر سلامت روان تان دارد؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/1/10  ] [ ۱۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

چگونه از كودكان خود در فضاي مجازي طي شش مرحله محافظت كنيم

اينترنت بخشي از زندگي روزمره شده است و تصور كردن زندگي بدون آن براي كودكان بسيار سخت است. علاوه بر بازي كردن، كودكان براي درس و برقراري تماس با دوستان خود نيز به اينترنت متكي هستند. والدين ممكن است در آرزوي محدود كردن ميزان استفاده از فضاي مجازي براي اعضاي كوچك خانواده باشند اما به يكباره محروم كردن آنها از دنياي اتصال و ارتباط نيز غيرعادلانه است.

در صورتي كه به دلايلي صحيح از اينترنت استفاده مي شود پس دسترسي داشتن به آن ممكن است داراي فوايدي براي كودكان باشند. اما، خطراتي وجود دارد كه والدين بايد از آن آگاه باشند. همچنين، با وجود تهديد بدافزار و ويروس هاي كامپيوتري كودكان مستعد زورگويي (قلدري) هاي سايبري و مسائل غيراخلاقي خواهند بود.

مراحل زير به شما اطمينان مي دهد كه اعضاي كوچكتر خانواده عادات اينترنتي خوبي را ايجاد مي كنند و در فضاي مجازي ايمن مي مانند.

مطالب مرتبط:

هشت دليل اعتياد نوجوان به بازي هاي آنلاين

بررسي خشونت در بازيهاي ويدئويي و آنلاين كودك و نوجوان

1) درباره ريسك ها و خطرات گفتگو كنيد.

اگر كودكان شما به اندازه كافي در استفاده از تكنولوژي و اينترنت كهنه كار هستند پس به قدر كافي بالغ هستند كه بتوان درباره خطرات رسانه اي با آنها گفتگو كرد. شما نه بايد كودكان را بترسانيد و نه خيلي رك باشيد بلكه طوري صحبت كنيد كه آنها خطرات حتمي جرم سايبري و سوءاستفاده هاي غيراخلاقي درك كنند. ايجاد ارتباطي باز در زمينه اينترنت بدان معناست كه همه اعضاي خانواده لزوم ايجاد يك نگرشي سالم در استفاده از آن را درك كنند.

2) محدوديت ها را وضع كنيد.

وضع كردن محدوديت هاي استفاده از اينترنت و تكنولوژي داراي فوايد زيادي براي كودكان و خانواده ها است. در سنين خيلي پايين موانع بايد شما اعمال محدوديت هايي در استفاده از هر گونه رسانه اجتماعي و ارتباط با دوستان باشد. همانطور كه كودكان بزرگ مي شوند بايد به آنها آزادي بيشتري داده شود اما اين ايده خوبي براي محدود كردن ميزان زماني است كه آنها مي توانند صرف فضاي مجازي و سايت هاي قابل دسترسي كنند. محدوديت هاي سني در بازي ها بايد اعمال شود. ممنوعيت استفاده از گوشي هاي هوشمند، تبلت ها و ديگر تكنولوژي ها در موقع صرف غذا مي تواند موجب تعامل خانواده با يكديگر شود.

منبع : كودك و نوجوان-محافظت از كودكان در فضاي مجازي

امتیاز:
بازدید: 70
برچسب:
:
[ 1399/4/2  ] [ ۱۰ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 2
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب