moshaverrkhob
moshaverrkhob

كنار آمدن با سوگ در كودكان مانند بزرگسالان مراحل دارد و كودكان نيز از دست دادن عزيزان خود رنج مي برند. حتي اگر به نظر مي رسد كه زندگي آنها به گونه اي ادامه مي يابد كه گويي هيچ اتفاقي نيفتاده است، حتي اگر به بازي، دويدن و شوخي برگردند. حتي اگر زياد در مورد آن صحبت نكنند. آنها فقط كنار امدن با سوگ را متفاوت انجام مي دهند. به همين دليل كنار آمدن با سوگ در كودكان اهميت زيادي دارد.

چگونه كودكان با مرگ عزيزان كنار مي آيند
كودكان به تدريج بر مفهوم مرگ و كنار آمدن با سوگ در كودكان تسلط پيدا مي كنند. در ادامه با توجه به سن كنار آمدن با سوگ در كودكان بيان شده است:

تا ۳ سالگي تشخيص موجودات زنده و بي جان دشوار است، اما آنها به احساسات افرادي كه به آنها اهميت مي دهند بسيار حساس هستند. هنگامي كه بزرگسال غمگين و ناراحت است، كودك متوجه مي شود كه چيزي اشتباه است.
در سنين ۳ تا ۵ سالگي، كودكان تفاوت بين موجودات زنده و غير زنده و انسان را درك مي كنند، اما مفهوم برگشت ناپذيري مرگ را به دست نياورده اند. آنها ممكن است به دنبال متوفي بگردند و بپرسند “كجا رفت؟” يا “كي برمي گردد؟” مرگ به‌عنوان يك خواب عميق طولاني يا سفري كه شامل بازگشت است تلقي مي‌شود.
بين سنين ۶ تا ۹ سالگي مي توان فهميد كه مرگ غيرقابل برگشت است. از دست دادن عزيزان با ترس و اضطراب شديد تجربه مي شود. كودكان اين گروه سني اغلب در مورد جنبه هاي مرگ و مراسم تشييع جنازه كنجكاوي زيادي پيدا مي كنند، بنابراين مي توانند براي كسب اطلاعات سوالات زيادي بپرسند.
در سنين ۹ تا ۱۲ سالگي، كودكان مفهوم روشني از مرگ دارند. در صورت سوگواري يكي از عزيزان، آنها هنوز احساسات را به طور منظم تجربه نمي كنند و برخي ممكن است تمايل داشته باشند كه احساسات خود را پنهان كنند و بخواهند قوي تر به نظر برسند و بتوانند با رنج روبرو شوند.
پيشنهاد مشاور:سوگ در كودكان✔️ علائم و درمان تخصصي روانشناس

توضيح مرگ براي كودكان
۱.از بيان درد حمايت كنيد
بزرگسالان، تحت تأثير غريزه محافظتي، ممكن است وسوسه شوند كه با كودكان در مورد مرگ صحبت نكنند يا از گزارش دادن آنچه رخ داده و رنجي كه احساس مي كنند اجتناب كنند. با اين حال، كودكان، مانند بزرگسالان، حق و نياز دارند كه سوگ را درك كنند و غمگين شوند. آنها بايد بدانند چه اتفاقي افتاده است و در درد خود با بيان احساسات خود همراه شوند.

۲. اطمينان بخشيد
كودك مي تواند بسياري از احساساتي كه او را بي ثبات مي كند ابراز كند. بنابراين ممكن است احساس كند كه از دست رفته و نمي تواند با چنين درد بزرگي كنار بيايد، به خصوص اگر يكي از مهم ترين افراد براي او فوت كرده باشد. بنابراين، بسيار مهم است كه به او نزديك شويد، به او اطمينان دهيد كه رها نخواهد شد و ما هر كاري را انجام خواهيم داد تا در كنار او باشيم. بايد روشن كرد كه مرگ اجتناب ناپذير است، گاهي اوقات ممكن است همه چيز از كنترل خارج شود و شما در اين امر مقصر نيستيد، اما مي توانيد راهي براي حركت به جلو پيدا كنيد.


كنار آمدن با سوگ در كودكان

۳. تقويت خاطرات
وقتي يكي از عزيزان مي ميرد، اغلب مي توانيد ترس شديدي از از دست دادن حتي خاطرات او احساس كنيد. كودكان اين خطر را بيشتر تجربه مي كنند زيرا مهارت هاي به خاطر سپردن آنها كمتر اصلاح شده است.
براي مديريت اين ترس، مي‌توانيد به دنبال عكس‌هايي باشيد كه لحظات زيبايي را در كنار عزيزتان به تصوير مي‌كشند و مكان خاصي را براي نمايش آن‌ها انتخاب كنيد. همچنين مي‌توانيد پيشنهاد ساخت يك جعبه حافظه را بدهيد كه در آن اشياء و عكس‌هايي كه تجربيات انجام شده با فرد متوفي را به ياد مي‌آورند، نگهداري كنيد. بزرگسالان همچنين مي توانند توضيح دهند كه ما هرگز كساني را كه دوستشان داريم از دست نمي دهيم زيرا مي توانيم ياد آنها را در قلب خود زنده نگه داريم.

۴. از يك روان درمانگر كمك بخواهيد
اگر با وجود اين نشانه‌ها، كودك غمگين، عصباني، ترسيده و پس از مرگ يكي از عزيزانش علائمي را نشان مي‌دهد، توصيه مي‌شود يك دوره حمايت روان‌شناختي و روان‌درماني براي كمك به او براي پردازش مؤثر سوگواري و رفع گره‌هاي آسيب‌زا انجام شود.به اين منظور مي توانيد با شماره هاي ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگيريد.

 

كودك و مرگ عزيزان
براي هر فردي صحبت كردن در مورد مرگ سخت و دشوار است و سختي كار زماني بيشتر مي شود كه بخواهيم در مورد مرگ با كودكان صحبت كنيم. براي همين سختي است كه بسياري از بزرگسالان از صحبت درباره مرگ با كودكان فراري و گريزان هستند. بي آنكه اثر امتناع خود از صحبت با كودكان درباره مرگ را بر روحيه كودك در نظر بگيرد.

منبع:كانون مشاوران ايران-كنار آمدن با سوگ در كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ اسفند ۱۴۰۲ ] [ ۰۷:۵۸:۵۱ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

عدم توجه كودك، مشكلي رايج است كه مي‌تواند در هر سني رخ دهد. اين مشكل مي‌تواند در قالب بي‌توجهي به دستورات، عدم تمركز در انجام تكاليف، يا بي‌علاقگي به فعاليت‌هاي اجتماعي خود را نشان دهد. عدم توجه مي‌تواند ناشي از عوامل مختلفي باشد، از جمله مشكلات رشدي، اضطراب، افسردگي، يا مشكلات خانوادگي. عدم توجه كودك يك مشكل رايج است كه مي‌تواند در هر سني رخ دهد. اين مقاله به بررسي علل، علائم و راهكارهاي عدم توجه در كودكان مي‌پردازد.

در حال حاضر اعتقاد بر اين است كه اين اختلال منشأ عصبي بيولوژيكي دارد، هم به دليل مؤلفه ارثي آن و هم به دليل دخالت ژني كه برخي گيرنده هاي مسئول انتقال دوپامين را كد مي كند. در عين حال، البته نمي توان نقش مهم عوامل محيطي مانند بافت اجتماعي و فرهنگي، الگوهاي دلبستگي خاص، تربيت والدين و روش‌هاي آموزشي را ناديده گرفت. كه در ادامه به توضيح دقيق آن ها مي پردازيم.

نشانه هاي عدم توجه كودك
تشخيص بيش فعالي هميشه بايد با كمك يك متخصص ارزيابي شود كه بتواند علائم و درمان را ارزيابي كند. اما مي‌توانيم برخي از نشانه‌هاي بيش فعالي و عدم توجه كودك را در كودكان به طور كلي پيش‌بيني كنيم:

ناتواني در ثابت ماندن، دست ها و پاها هميشه در حركت هستند.
سرزندگي و فعاليت شديد (دويدن، كوهنوردي و غيره)
ناتواني در تمركز بر روي يك فعاليت، بدون انجام اولين فعاليت از يك فعاليت به فعاليت ديگر مي‌رويد
مشكل در انجام بازي هاي آرام
به راحتي حواسشان پرت مي شود
زياد حرف مي زنند و گوش نمي دهند .
مكالمات ديگران را قطع مي كنند.
آنها در بازي ها يا گفتگوها منتظر نوبت خود نمي مانند و اغلب به شكلي تند در آن شركت مي كنند.
آنها هيچ احساس خطري ندارند و اغلب كارهاي خطرناكي را بدون فكر كردن انجام مي دهند.
آنها آنچه را كه بايد انجام دهند يا آنچه براي انجام يك كار ضروري است را از دست مي دهند يا فراموش مي كنند
به دليل استرس و اضطراب و مشكلات خواب مي توان گفت كه عدم تمركز باعث افت تحصيلي و در آينده كاري كودك مي شود به همين منظور براي تشخيص دقيق و درمان قطعي بيش فعالي مي توانيد با برترين متخصصان كودك با شماره هاي ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگيريد.

درمان عدم توجه و تمركز در كودكان
اولين قدمي كه بايد براي كمك به فرزندان خود براي غلبه بر عدم توجه كودك برداريد اين است كه بدانيد اين چيزي كاملاً طبيعي است و با تغييرات كوچك مي توانيد به نتايج خوبي برسيد .

۱.محيط مناسب را براي انجام تكاليف پيدا كنيد
چگونه يك كودك مي تواند با تلفن همراهش روي ميز، تلويزيون روشن و شايد خواهر يا برادر كوچكش در حال گريه تمركز كند؟ غالباً اساس مشكلات تمركز در كودكان دقيقاً عدم وجود زمينه مناسب براي مطالعه است. ايجاد يك محيط آرام و مناسب، به ويژه اختصاص به تكاليف، ضروري است و با توجه به اينكه كودكان موجودات عادت هستند، مهم است كه هميشه در يك مكان ساكت يا حدقل مناسب باشد.

۲.به آنها انگيزه دهيد تا به مطالعه علاقه مند شوند
براي اينكه فرزندان شما بتوانند تمام دوران تحصيلي خود را با خيال راحت تجربه كنند، ضروري است كه مطالعه را به عنوان يك تحميل تلقي نكند. آنها را درگير كنيد، هرگز به آنها نگوييد كه قادر به انجام يك كار نيستند، زيرا عزت نفس آن ها را نابود مي كنيد.

۳.ياد بگيريد كه يك والد صبور باشيد
گاهي اوقات آسان نيست، اما بايد صبور باشيد. كودكان تمايل دارند همانطور كه ما از آنها انتظار داريم رفتار كنند. اگر از قبل فكر مي كنيد كه آن ها بيش فعال و حواس پرت خواهند بود، مطمئناً همينطور خواهند بود! در عوض درك خود را نشان دهيد و به آنها كمك كنيد تا توانايي اعمال مستقل خود را توسعه دهند.


عدم توجه كودك

۴. به تلاش پاداش دهيد، نه فقط به نتيجه
كودكان نيز مانند هر بزرگسال ديگري، اگر احساس كنند مورد قدرداني قرار مي گيرند، بهترين هاي خود را به نمايش مي گذارند. بنابراين پس از انجام يك كار به خصوص دشوار يا كاري كه با توجه خاص انجام دادند، يك جايزه كوچك به آنها بدهيد. به كارهاي خوبي كه انجام داده اند اشاره كنيد و به آنها پاداش دهيد، شايد با فعاليت هايي كه از انجام آنها لذت مي برند.

۵. به آنها بياموزيد كه هر بار يك كار را انجام دهند
هنگام انجام تكاليف و مطالعه در خانه، براي اينكه توانايي تمركز كودكان خود را بيش از حد تحت فشار قرار ندهيد، به آنها كمك كنيد تا كارهاي خود را به فعاليت هاي خرد تقسيم كنند : كارهاي كوچكتري كه مي توانند با آرامش بيشتر و بدون استرس انجام دهند.

منبع:كانون مشاوران ايران-عدم توجه كودك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ اسفند ۱۴۰۲ ] [ ۰۷:۵۷:۴۶ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

سندرم جنين الكلي (Fetal alcohol syndrome) اختلالي نادر كه با نقايص متعدد جسمي و ذهني مشخص مي شود كه در فرزندان زناني كه در دوران بارداري از الكل سوء استفاده كرده اند، ايجاد مي شود.

هيچ مقدار الكلي وجود ندارد كه مصرف آن در دوران بارداري بي خطر باشد. اگر در دوران بارداري مشروب بنوشيد، كودك خود را در معرض خطر ابتلا به سندرم الكل جنيني قرار مي دهيد، بنابراين اين تصور كه ميزان كمي الكل مصرف مي كنيد و خطري ندارد را فراموش كنيد مصرف الكل به طور كامل بايد قطع شود.

فهرست مطالب

سندرم جنين الكلي
هنگامي كه يك زن باردار الكل مصرف مي كند، جنين او مستقيماً از طريق جريان خون در معرض الكل قرار مي گيرد. اگر الكل بتواند رشد و تكامل تمام سيستم هاي اندام جنين را مختل كند، اين رشد سيستم عصبي مركزي (مغز و نخاع) است كه بيشتر در معرض اثرات مضر آن است. اين اثرات كه شدت آن از فردي به فرد ديگر متفاوت است، مي تواند شامل اختلالات جسمي و ذهني و همچنين اختلالات رفتاري و يادگيري باشد. آنها مي توانند پيامدهاي متفاوتي در طول زندگي داشته باشند. كه در ادامه به اين پيامدها پرداخته شده است.

 

علائم
از آنجايي كه قرار گرفتن در معرض الكل قبل از تولد مي تواند بر رشد و عملكرد اندام ها و سيستم هاي متعددي تأثير بگذارد، علائم و نشانه هاي حاصل از كودكي به كودك ديگر بسيار متغير است. اين علائم عبارت هستند از:

ظاهر و حالت چهره متفاوت
ناهنجاري هاي سيستم عصبي مركزي
عقب ماندگي رشد
آنها همچنين ناتواني هاي اوليه را نيز تجربه مي كنند به طور مثال:

چشمان كوچك
اتصال گوش در قسمت پايين تر
لب فوقاني نازك
بيني كوتاه و رو به بالا
سطح پوست صاف بين بيني و لب بالايي
تغيير شكل مفاصل، اندام ها و انگشتان
تغييرات چشمي و مشكلات بينايي ( استرابيسم ، هيپوپلازي عصب بينايي)
مشكلات شنوايي
كاهش دور سر و اندازه مغز
نقايص قلبي (نقص سپتوم)، ناهنجاري هاي تناسلي ( هيپوسپادياس ، هيپرتروفي كليتورال)، اختلالات كليوي و استخواني.

سندرم جنين الكلي

نقايص سيستم عصبي مركزي مرتبط با اختلالات طيف الكل جنيني نيز مي تواند در بين نوزادان بسيار متفاوت باشد، اين بدين معني است كه كودكان ممكن است برخي از علائم را نشان دهند ولي تشخيص دقيق زير نظر دكتر بايد انجام شود. از جمله اين علائم مي توان به موارد زير اشاره كرد:

تحريك پذيري و عصبي بودن،
تاخير رشد در دوران كودكي،
بيش فعالي، توجه و مشكلات يادگيري (كه ممكن است به اشتباه به عنوان اختلال نقص توجه و بيش فعالي ساده ADHD تشخيص داده شود ).
در نوجواني علائم زير را نشان مي دهند:

هماهنگي ضعيف
رفلكس هاي غير طبيعي
عملكرد تحصيلي ضعيف
كاهش توانايي حل مسئله
مهارت هاي اجتماعي ضعيف
مشكلات در كاركردهاي اجرايي مانند برنامه ريزي شناختي و شكل گيري مفهوم
درك ضعيف از پيامدهاي اقدامات انجام شده
مشكل در فعاليت هاي روزمره زندگي
مشكلات كنترل تكانه
وقفه در مدرسه
ناتواني در حفظ شغل
ايزوله سازي اجتماعي
رفتارهاي جنسي نامناسب
به طور كلي، افراد مبتلا به سندرم جنين الكلي داراي بروز بالايي از مشكلات عاطفي و رفتاري هستند كه اغلب عواقب فاجعه باري بر زندگي فرد دارد.

اگر مشكوك هستيد فرزندتان به سندرم الكل جنيني مبتلا است، در اسرع وقت با پزشك خود صحبت كنيد. تشخيص زودهنگام ممكن است به كاهش مشكلاتي مانند مشكلات يادگيري و مسائل رفتاري كمك كند.

منبع:كانون مشاوران ايران-سندرم جنين الكلي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ اسفند ۱۴۰۲ ] [ ۰۷:۵۶:۴۱ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]

مديريت رابطه عاشقانه ، راه هاي ابراز علاقه رابطه سالم و پايدار يكي از مهم‌ترين عوامل در رسيدن به خوشبختي و رضايت در زندگي است. مديريت صحيح رابطه زوج مي‌تواند به حفظ اين رابطه و ايجاد يك زندگي مشترك شاد و موفق كمك كند. در اين مقاله به ۱۰ نكته طلايي براي مديريت رابطه زوج اشاره مي‌كنيم.

مديريت رابطه زوج به معناي ايجاد و حفظ يك رابطه سالم و پايدار بين دو نفر است. اين رابطه مي‌تواند يك رابطه عاشقانه، دوستانه، خانوادگي يا هر نوع رابطه ديگري باشد. مديريت رابطه زوج اهميت زيادي دارد زيرا مي‌تواند به بهبود كيفيت زندگي افراد و ايجاد يك زندگي شاد و موفق كمك كند.

دلايل اهميت مديريت رابطه
افزايش رضايت از زندگي: يك رابطه سالم و پايدار مي‌تواند به افزايش رضايت از زندگي افراد كمك كند. زوجيني كه از رابطه خود راضي هستند، احساس خوشبختي و آرامش بيشتري مي‌كنند و كمتر دچار مشكلات روحي و رواني مي‌شوند.
كاهش استرس و اضطراب: يك رابطه سالم مي‌تواند به كاهش استرس و اضطراب افراد كمك كند. زوجيني كه از حمايت يكديگر برخوردار هستند، در شرايط سخت مي‌توانند با آرامش بيشتري از پس مشكلات برآيند.
تقويت سيستم ايمني بدن: يك رابطه سالم مي‌تواند به تقويت سيستم ايمني بدن افراد كمك كند. زوجيني كه از رابطه خود راضي هستند، كمتر دچار بيماري مي‌شوند.
افزايش طول عمر: تحقيقات نشان داده‌اند كه زوجيني كه از رابطه خود راضي هستند، عمر طولاني‌تري دارند.
مديريت رابطه عاطفي
راه‌هاي مديريت رابطه
نكته ۱: ارتباط موثر
ارتباط موثر يكي از پايه‌هاي اصلي هر رابطه سالمي است. در يك رابطه سالم، زوجين بايد بتوانند به راحتي با يكديگر ارتباط برقرار كنند و احساسات و نيازهاي خود را به يكديگر ابراز كنند. براي برقراري ارتباط موثر، بايد به نكات زير توجه كنيد:

به حرف‌هاي يكديگر گوش دهيد و سعي كنيد منظور يكديگر را درك كنيد.
از قضاوت و سرزنش يكديگر خودداري كنيد.
به يكديگر احترام بگذاريد و احساسات يكديگر را درك كنيد.
نكته ۲: اعتماد
اعتماد يكي از مهم‌ترين عوامل در يك رابطه سالم است. وقتي زوجين به يكديگر اعتماد دارند، احساس امنيت و آرامش مي‌كنند و مي‌توانند با خيال راحت زندگي مشترك خود را پيش ببرند. براي ايجاد اعتماد در رابطه، بايد به نكات زير توجه كنيد:

به يكديگر وفادار باشيد و به عهد و پيمان خود پايبند باشيد.
به يكديگر دروغ نگوييد و به يكديگر احترام بگذاريد.
به يكديگر اعتماد كنيد و به يكديگر فرصت دهيد تا خود را ثابت كنند.
نكته ۳: احترام
احترام يكي ديگر از پايه‌هاي اصلي يك رابطه سالم است. زوجين بايد به يكديگر احترام بگذارند و ارزش يكديگر را درك كنند. براي ايجاد احترام در رابطه، بايد به نكات زير توجه كنيد:

به يكديگر به عنوان يك فرد مستقل احترام بگذاريد و آزادي‌هاي يكديگر را محترم بشماريد.
به يكديگر ارزش قائل باشيد و از يكديگر قدرداني كنيد.
به يكديگر كمك كنيد تا به اهداف خود برسيد.
نكته ۴: گذشت
هيچ كس كامل نيست و همه ما ممكن است اشتباه كنيم. در يك رابطه سالم، زوجين بايد بتوانند از يكديگر بگذرند و اشتباهات يكديگر را ببخشند. براي ايجاد گذشت در رابطه، بايد به نكات زير توجه كنيد:

سعي كنيد از ديدگاه يكديگر به مسائل نگاه كنيد.
به يكديگر فرصت بدهيد تا اشتباهات خود را جبران كنند.
به خاطر داشته باشيد كه همه ما انسان هستيم و ممكن است اشتباه كنيم.


نكته ۵: تعهد
تعهد به رابطه يكي از مهم‌ترين عوامل در حفظ رابطه است. وقتي زوجين به يكديگر متعهد هستند، در سختي‌ها و خوشي‌ها در كنار يكديگر مي‌مانند و تلاش مي‌كنند تا رابطه خود را حفظ كنند. براي ايجاد تعهد در رابطه، بايد به نكات زير توجه كنيد:

به يكديگر قول دهيد كه در سختي‌ها و خوشي‌ها در كنار يكديگر خواهيد ماند.
به يكديگر ثابت كنيد كه به رابطه خود متعهد هستيد.
براي بهبود رابطه خود تلاش كنيد.
نكته ۶: تنوع
تنوع يكي از عوامل مهم در حفظ شور و هيجان در رابطه است. زوجين بايد سعي كنند تا در زندگي مشترك خود تنوع ايجاد كنند و از يكنواختي جلوگيري كنند. براي ايجاد تنوع در رابطه، مي‌توانيد كارهاي زير را انجام دهيد:

با يكديگر به مسافرت برويد.
فعاليت‌هاي جديد را امتحان كنيد. سعي كنيد فعاليت هاي جديد را در برنامه خود قرار دهيد.
به يكديگر هديه بدهيد.
نكته ۷: حل اختلاف
هر رابطه‌اي ممكن است با اختلافات روبرو شود. در يك رابطه سالم، زوجين بايد بتوانند اختلافات خود را به طور موثر حل كنند. براي حل اختلاف در رابطه، بايد به نكات زير توجه كنيد:

به يكديگر احترام بگذاريد و به حرف‌هاي يكديگر گوش دهيد.
سعي كنيد از ديدگاه يكديگر به مسائل نگاه كنيد. به اين شكل مي توانيد درك كنيد كه چرا همسرتان با شما اختلاف نظر دارد.
از خشونت و تحقير خودداري كنيد.

منبع:مشاوره خانواده-رابطه ي دوستي طلايي داشته باشيد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ اسفند ۱۴۰۲ ] [ ۰۷:۱۳:۰۱ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 9
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی