moshaverrkhob
moshaverrkhob

در جامعه امروزي و با توجه به تغيير نسل ها و همچنين طرز افكار جوانان ، روابط بين دختر و پسر راحت تر شده و اين خود باعث ازدواج هايي از اين طريق مي شود. البته متأسفانه همه روابط منجر به ازدواج نشده و اين امر باعث وجود ارتباط هايي خطرناك بين دختران و پسران و يا رواج بي اعتمادي بين آنان شده است.

line-separator

روابط ها در بين دختران و پسران امروزي به دليل رواج تنوع طلبي و افكار غرب گرايانه روابطي پوچ و بي انتها است به گونه اي كه نمي توان فرق روابط سالم و با قصد ازدواج را با روابط سطحي مشخص نمود. رابطه هايي كه بين دختران و پسران برقرار شده و به قصد ازدواج پيش مي رود مي تواند روابطي سالم و براي شناخت از همديگر باشد. اينگونه روابط كمك بسياري مي كند تا ازدواج ها بدون شكست و موفقيت آميز باشد زيرا در طي اين روابط شناخت از طرفين به حدي مي رسد كه مي توان به طور قطع گفت كه ايا اين فرد مورد نظر ما براي ازدواج مي باشد و يا خير. اما بايد دقت كرد تا در همين روابط نيز حد و مرز را رعايت كرده تا بسياي از حرمت ها شكسته نشده و همچنين اگر به تفاهم لازم براي ازدواج نرسيد، جدا شدن آسان باشد. البته اگر در انتخاب فرد مورد نظرمان از همان ابتدا ملاك ها و معيار هاي خود را لحاظ كنيم قطعاً انتخابي درست داشته و مي توانيم با خيال راحت تا زمان ازدواج به شناخت بيشتر از يكديگر بپردازيم.

line-separator

ازدواج هاي سنتي با توجه به افكار امروزي جوانان كم كم كمرنگ شده و جاي خود را به ازدواج هاي امروزي مي دهد بنابراين توصيه مشاوران مركز مشاوره ازدواج به جوانان اين است كه پس انتخاب فرد براي ازدواج مسئله را با والدين در ميان گذاشته و سپس به يك مشاور ازدواج مراجعه نمايند زيرا آنان دقت نظر بيشتري را به خرج خواهند داد.

در زمان برقراري رابطه به قصد ازدواج بايد دقت نماييم كه هيچ گاه حرمت ا را نشكسته و حد و مرزي براي آن قائل شويم. سپس به شناخت بيشتر فرد مورد نظر در زمينه اخلاقي و رفتاري و همچنين تيپ و شخصيت و گذشته وي بپردازيم تا بدون هيچ شك و شبهه و با يك اطمينان خاطر آغاز به زندگي نماييم.

منبع:مشاوره ازدواج-رابطه منتهي به ازدواج

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/8/28  ] [ ۱۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

از كجا بفهميم پسري قصد ازدواج با ما دارد؟ تشخيص اينكه پسري قصد ازدواج با شما دارد يا خير، كار چندان آساني نيست. مردان در ابراز احساسات خود معمولاً محتاط تر هستند و ممكن است نشانه هاي خود را به طور مستقيم نشان ندهند. با اين حال، با توجه به برخي از رفتارها و نشانه ها، مي توانيد تا حدودي متوجه شويد كه آيا او قصد رابطه پايدار با شما را دارد يا خير.

رفتارهايي كه نشان مي دهد پسري قصد ازدواج دارد:
او به شما اهميت مي دهد و به شما احترام مي گذارد.او هميشه در دسترس شماست و به حرف هاي شما گوش مي دهد. او شما را به خانواده و دوستانش معرفي مي كند و از شما به عنوان همسر آينده خود ياد مي كند.
او آينده مشتركي را با شما مي بيند.او در مورد آينده صحبت مي كند و شما را در آن نقش مي دهد. او مي خواهد با شما ازدواج كند و خانواده تشكيل دهد.
او در مورد شما سرمايه گذاري مي كند.او زمان و انرژي خود را براي شناختن شما صرف مي كند. او مي خواهد بداند كه شما چه كسي هستيد و چه چيزي مي خواهيد.


او به شما قول مي دهد.او به شما قول مي دهد كه هميشه در كنار شما خواهد بود و از شما حمايت خواهد كرد.
روش هاي تشخيص قصد ازدواج پسري:
با او صحبت كنيد.بهترين راه براي اينكه بفهميد او چه احساسي دارد، اين است كه مستقيماً از او بپرسيد. به او بگوييد كه به او علاقه داريد و مي خواهيد بدانيد كه آيا او قصد ازدواج دارد يا خير.
با خانواده و دوستانش صحبت كنيد.آنها ممكن است بتوانند به شما اطلاعاتي در مورد او و قصدش بدهند.
به نشانه هاي زبان بدن او توجه كنيد.مردان گاهي اوقات احساسات خود را با زبان بدن نشان مي دهند. به نشانه هايي مانند تماس چشمي، لبخند زدن، و دست دادن توجه كنيد.
بيان قصد ازدواج پسران به والدين

نكاتي براي تشخيص قصد ازدواج پسري:
عجله نكنيد.تشخيص قصد ازدواج پسري ممكن است زمان ببرد. به نشانه هاي او توجه كنيد و با او صحبت كنيد تا بفهميد كه او واقعاً چه احساسي دارد.
به خودتان اعتماد داشته باشيد.اگر احساس مي كنيد كه او قصد ازدواج با شما را ندارد، به خودتان احترام بگذاريد و از او دور شويد.

منبع:مشاوره ازدواج-طرف مورد نظرمان قصد ازدواج دارد؟ از كجا بفهميم پسري قصد ازدواج با ما دارد

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/7/19  ] [ ۱۱ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

دختر در ازدواج پيش قدم شود؟ خواستگاري دختر از پسر و چالش هاي آن

خواستگاري به عنوان مقدمه زندگي مشترك و پيشنهاد ازدواج، بخش مهم و خاطره انگيز زندگي هر پسر و دختري است.

لحظه اي كه در سريال ها، رمان ها و خاطرات پدر و مادران مان به عنوان لحظه اي هيجان انگيز كه نفس در سينه حبس مي شده، ياد مي شود!

ارزش ها و نگرش هاي مربوط به خاستگاري از گذشته تا به اكنون دستخوش تغييرات زيادي شده.

خواستگاري سنتي كه در گذشته مرسوم بود، خانواده داماد و عروس با هماهنگ كردن يك وقت مناسب و با جمع بزرگ خانواده و فاميل صورت مي گرفت.

دختر در ازدواج پيش قدم شود؟
نگرش قبلي به خواستگاري نيز با نگرش امروزي، دنيايي تفاوت دارد: ” خواستگار بايد پاشنه درو از جا بكنه! دختر نبايد همون بار اول بله رو بگه و…! ”

در روش خواستگاري مدرن، كه دختر و پسر نقش اصلي را برعهده دارند، بعد از مدتي آشنايي در دانشگاه، محل كار، فضاي مجازي و… و ايجاد يك رابطه عاطفي موضوع را با خانواده ها در جريان مي گذارند.

عده اي از افراد، به ويژه آن هايي كه به برابري كامل نقش هاي زن و مرد اعتقاد دارند، با انتقاد از انتخاب كننده بودن مردها، معتقدند خواستگاري پسر از دختر يك محدوديت براي خانم ها به شمار مي رود.

اكنون اين موضوع كه آيا دختر در ازدواج پيش قدم شود يا نه به يك چالش اساسي تبديل شده كه مخالفان و موافقان خود را دارد.

وقتي دختر پيشنهاد ازدواج را مطرح مي كند…

درصورتي كه دختر در ازدواج پيش قدم شود، آگاهي او از پيامدهاي احتمالي ناخواسته مي تواند كمك كننده باشد و آمادگي بيشتري براي برخورد با اين شرايط به او بدهد.

از جمله اين پيامدهاي احتمالي مي توان به موارد زير اشاره نمود:
احساس تحقير شدن بعد از شنيدن جواب منفي
شنيدن جواب رد در خواستگاري چه از طرف دختر و چه پسر، احساس ناخوشايندي به همراه دارد.

از يك سو نرسيدن به خواسته قلبي براي ازدواج با فرد موردعلاقه مان سخت است و از سويي ديگر شندين جواب رد معاني ضمني منفي در پشت خود دارد.

اين احساس تحقير شدن، ناكامل و ناخواستني بودن در دخترها به دليل روحيه حسساس، ظرافت و شكنندگي بيشتري كه دارند، تجربه اي به مراتب تلخ تر است.

سرزنش ديگران
پيش قدم شدن دختر در ازدواج در شرايطي فعلي كه براي اين سبك از ازدواج فرهنگ سازي نشده و در شمار موضوعات تابو قرار مي گيرد، حتي اگر به ازدواج نيز ختم شود دردسرهايي دارد.

سرزنش شدن از سوي همسر در ميان بحث و كشمكش و شنيدن اين جمله كه ” تو بودي كه منو مي خواستي و بهم پيشنهاد ازدواج دادي ” براي هيچ زني خوشايند نيست.

بنابراين تا زماني كه پيش قدم شدن دختر در ازدواج قبيح شمرده مي شود، سرزنش يا تحقير شدن نيز از پيامدهاي احتمالي آن خواهد بود.

البته دختر مي تواند از طريق يك واسطه اين موضوع را مطرح كند.

رابطه ناخواسته با فرد متاهل
راهكارهاي پيشنهاد ازدواج دختر به پسر
راهكارهاي پيشنهادي براي دخترهايي كه پيشنهاد ازدواج مي دهند

اينكه در ازدواج دختر پيش قدم شود يا پسر، مهم است. اما موضوع مهم تر از آن گزينه اي است كه براي پيشنهاد ازدواج انتخاب مي كنيم.

سوال اين است كه اگر دختري به درستي انتخاب و معيارهاي خود باور داشته باشد بهترين تصميم در اين شرايط چيست؟ پا گذاشتن روي غرور يا احساس؟

آيا بايد صرفا بخاطر يك سنت قديمي روي احساس خود پا بگذارد و در حسرت عشق اول خود ، مجرد بماند يا كنار مردي ديگر زندگي كند؟

و يا اينكه روي غرور خود پا بگذارد و خواسته قلبي خود را مطرح نمايد؟

وقتي دختر در ازدواج پيش قدم مي شود، در نظر گرفتن موارد زير كمك كننده است.

خواستگاري كردن يك دختر را به جلف بودن، پررويي يا بي حيا بودن او تعبير نكنيد.
اگرچه اين موضوع از نظر فرهنگي چندان مرسوم نيست اما پيشنهاد ازدواج يك دختر همان معنايي را مي دهد كه يك پسر مطرح مي كند.

منبع:مشاوره ازدواج-خواستگاري توسط دختران

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/7/11  ] [ ۱۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

مخالفت خانواده پسر با ازدواج و راه حل آن

مخالفت خانواده پسر با ازدواج مسئله است كه بسياري از زوجين با آن رو به رو مي شوند، ممكن است شما با شرايطي مواجه شويد كه دختري را براي ازدواج انتخاب مي كنيد اما خانواده با انتخاب شما مخالف باشند، در اين حالت تنش هاي ميان شما و خانواده تان به وجود مي آيد كه مي تواند باعث درگيري ميان شما شود.

بسياري از خانواده به دليل عدم اعتماد به انتخاب شما، مخالف ازدواج تان هستند، آن ها گمان مي كنند كه انتخاب همسر بايد توسط خودشان انجام شود زيرا آن ها با تجربه تر هستند.

در صورتي كه از انگيزه ازدواج تان مطمئن هستيد بهترين راه اين است كه به صورت منطقي با خانواده تان صحبت كنيد، هم چنين مي توانيد از مشاوره قبل از ازدواج كمك بگيريد تا در اين زمينه شما را ياري كند تا بتوانيد ازدواج موفقي داشته باشيد و نگراني هاي خانواده تان كاهش يابد.

دلايل مخالفت خانواده پسر با ازدواج او
مخالفت خانواده با ازدواج پسرشان دلايل مختلفي دارد، والدين تصور مي كنند كه خودشان مي توانند دختر بهتري را براي فرزندشان انتخاب كنند و مصلحت فرزندشان را بهتر مي دانند. پدر و مادر فكر مي كنند كه هنوز فرزندشان به بلوغ عاطفي و فكري كافي براي ازدواج نرسيده اند و نمي توانند انتخاب درستي داشته باشند.

نارضايتي از دختر منتخب پسر
برخي از خانواده ها اساسا با دختري كه پسرشان براي ازدواج انتخاب كرده است مخالف مي باشند و آن ها گمان مي كنند كه خودشان بايد براي او، همسري را انتخاب كنند. در حقيقت اين خانواده ها به مشورت دادن پسرشان و عدم تائيد دختري كه او بر مي گزيند قانع نمي باشند و مي خواهند خودشان مستقيم براي همسرشان تصميم بگيرند.

مشكل اين جاست كه خانواده ها به جاي اين كه به دنبال همسر مناسب براي پسرشان باشند بيشتر به دنبال عروسي مناسب براي خودشان هستند كه بتوانند به او افتخار كنند و از نظر آن ها براي پسرشان مناسب باشد.

هراس خانواده از جدايي و مستقل شدن فرزند از خانواده
اين خانواده ها ترجيح مي دهند كه پسرشان فعلا ازدواج نكنند، پسري كه در خانواده نقش پدر و پشتيبان را دارد و اعضاي خانواده به او وابستگي مالي دارند، نگرانند كه با ازدواجش منجر به از دست دادن تكيه گاهشان شود و اين مسئله بسيار براي آن ها نگران كننده مي باشد.

هم چنين ممكن است مادر به پسرش بسيار وابسته باشد و عروس را به عنوان رقيبي براي خود در نظر بگيرد، دليل ديگري كه ممكن است خانواده ها مانع ازدواج پسرشان شوند شك در توانايي پسر براي اداره كردن زندگي مي باشد.

در اين حالت خانواده ها تصور مي كنند كه پسرشان به قدر كافي آگاه نيست و هنوز توانايي مالي اداره زندگي شان را ندارند و از پس زندگي بر نمي آيد به همين دليل از جدايي و مستقل شدن پسرشان مي ترسند.

در نظر داشتن دختري در دوستان و اطرافيان
در بعضي از موارد خانواده ها، دختر ديگري را در آشنايان براي پسرشان پسنديده اند و به همين دليل با انتخاب پسرشان مخالف هستند و دوست دارند پسرشان با دختري كه آن ها انتخاب كرده اند ازدواج كند به همين دليل راضي به ازدواج پسرشان با دختري كه خودش به عنوان همسر انتخاب كرده است نمي شوند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-مخالفت خانواده پسر با ازدواج و راه حل آن

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/1/28  ] [ ۰۶ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

مشاوره دوستي و دوستي با جنس مخالف

اين مقاله به بررسي ارتباط و دوستي با جنس مخالف مي پردازد.

مشاوره دوستي و ارتباط، دغدغه اساسي انسان از ابتداي آفرينش تا لحظه ي اكنون بوده و هست، و علارغم پيشرفت وسايل ارتباطي و تكنولوژي همواره موضوع ارتباط چالش بسياري از خانواده ها، جامعه شناسان و روانشناسان مي باشد.

از اين ميان ارتباط و دوستي بين پسر و دختر بيشتر از هر نوع ارتباطي پرحاشيه و چالش برانگيز بوده.

برخلاف گذشته كه ارتباط با جنس مخالف با شروع مراسم عقد و ازدواج شكل مي گرفته،

امروزه قبل از ازدواج به ترتيب مراحل دوستي، آشنايي، نامزدي و ازدواج مطرح مي گردد.

در حال حاضر با وجود امكان قرار گرفتن دختر و پسر در مكان هاي مشترك، دانشگاه، محل كار و…

همچنين امكان آشنايي به طور گسترده، راحت، و مخفيانه ي دو جنس در فضاي مجازي، اين موضوع يعني دوستي با جنس مخالف بيشتر به چشم مي آيد.

مشاوره دوستي با جنس مخالف
اما آيا داشتن اين روابط و دوستي با جنس مخالف بدون مشكل و مجاز است؟

اين نوع آشنايي ها و دوستي به شناخت بيشتر قبل از ازدواج مي انجامد؟

آيا والدين بايد در خصوص ارتباط فرزندشان با جنس مخالف سخت گيري نموده و اين موضوع آن ها را نگران سازد؟

دوستي با جنس مخالف كه اكنون در سنين نوجواني و قبل از نوجواني بسيار شايع مي باشد، برقراري رابطه جهت آشنايي و به قصد ازدواج نمي باشد.

نوجوان امروز با انگيزه هاي مختلف از جمله، رفع تنهايي، پر كردن اوقات فراغت، رفع كنجكاوي، تقليد از ساير همسالان و فشار دوستان سعي در برقراري رابطه و دوستي با جنس مخالف دارد.

مسلما آگاه سازي و حمايت عاطفي والدين در اين بين بسيار موثرتر از كنترل خودكامه و اجباري آن هاست.

مشاوره دوستي و شناخت دوست واقعي و كسي كه مي توانند همسر آينده شما باشد در ادامه مطلب…


انتخاب دوست در نوجواني
انتخاب دوست در نوجواني، چگونه در انتخاب دوست به نوجوان خود كمك كنيم؟
0 ديدگاه/ژانويه 10, 2021
ادامه مطلب
معناي دقيق دوستي با جنس مخالف
از نظر مشاوره دوستي : دوستي با جنس مخالف به ارتباطي عاطفي و احساسي ميان دختر و پسر گفته مي شود كه با هدف ازدواج، آشنايي يا عقد و نامزدي صورت نمي گيرد.

همچنين ارتباط از رابطه ي فاميلي، هم محلي يا فاميل متمايز بوده و صميميت عاطفي در آن بارز بوده و اغلب به دور از چشم ديگران و مخفيانه صورت مي گيرد.

شايد بتوان پنهاني بودن را ويژگي اصلي ارتباط ميان دو جنس عنوان نمود، اين ارتباط پنهاني كه بعد از ازدواج به شكل گيري عميق ترين نوع ارتباط و قبل از ازدواج منجر به شكل گيري پرخطرترين ارتباط مي گردد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-مشاوره دوستي

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/1/24  ] [ ۱۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

چه روانشناساني با خواستگاري جلسه اول بدون حضور پسر موافق هستند؟

حضور در جلسه خواستگاري بدون حضور پسر نوعي از خواستگاري مي باشد كه در آن نظر خانواده پسر در اولويت است به طوري كه در اين خواستگاري مادر و خواهر پسر به خواستگاري دختر رفته و پس از تاييد از جانب آن ها قرار براي خواستگاري با حضور پسر تعيين مي شود، اين نوع از خواستگاري ممكن است در همه فرهنگ ها و خانواده ها مورد پذيرش نباشد و با واكنش هاي متفاوتي رو به رو شود.

در اين مقاله توضيحات در مورد خواستگاري بدون پسر در جلسه اول ارائه شده است كه مطالعه آن مي تواند براي شما مفيد باشد.

اين نوع خواستگاري درست است يا غلط؟
جلسه خواستگاري و رسم و رسوم مربوط به آن مساله اي كاملا فرهنگي مي باشد در صورتي كه رسم و رسوم خانواده شما با رسومات خانواده طرف مقابل متفاوت باشد در اين صورت بايد به زمينه هاي فرهنگي مابين توجه شود.

چرا برخي از ازدواج كردن مي ترسند؟

زيرا هر چند تفاوت و شكاف هاي فرهنگي بيشتر باشد در اين صورت احتمال به وجود آمدن اختلاف ها در آينده افزايش مي يابد به همين دليل در مورد اين سوال جواب ثابتي وجود ندارد كه آيا خواستگاري بدون حضور پسر درست مي باشد يا غلط.

نقش خانواده در امر ازدواج بسيار مهم مي باشد و ممكن است به خاطر اين اهميت زياد، دختران و پسران مخالفتي با نظر خانواده ها نداشته باشند و احتمال دارد اين امر در بسياري از فرهنگ ها رايج باشد و دختر و خانواده او با اين مسئله مشكلي نداشته باشند.

در صورتي كه خانواده دختر با اين مسئله مشكل داشته باشند و اين نوع خواستگاري از نظر آن ها نوعي بي احترامي و احساس ناخوشايند در فرد ايجاد كند در اين صورت بايد محترمانه آداب مربوط به خانواده خود را با طرف مقابلتان در ميان بگذاريد تا جلسات خواستگاري با حضور پسر صورت گيرد.

خواستگاري بدون حضور پسر، پيامدهاي منفي
خواستگاري كه در جلسات ابتدايي آن پسر حضور نداشته باشد مي تواند در برخي از موارد مشكلاتي را ايجاد كند، زيرا در جلسات اوليه آشنايي افراد بيشتر خصوصيات ظاهري و رفتارهاي كلي يكديگر را مورد بررسي قرار مي دهند، هنگامي كه بررسي اين موضوع به شخص ديگري نظير مادر سپرده شود ممكن است نتوانيد فردي را بر اساس فاكتورهاي مورد نظر خودتان پيدا كنيد.

زيرا مسلما شما و مادرتان تفاوت هايي در طرز نگاه به زيبايي و خصوصيت هاي رفتاري مناسب با يكديگر خواهيد داشت، و آن چه كه از نظر مادرتان مناسب مي باشد ممكن است با معيارهاي شما متفاوت باشد و شما آن را تاييد نكنيد.

هم چنين خواستگاري بدون حضور پسر براي بسياري از خانواده ها خوشايند نمي باشد.

زيرا در اين مواقع دختر و خانواده اش ممكن است برداشت كنند كه پسر از استقلال رأي كافي برخوردار نمي باشد به همين دليل قبل از خواستگاري بايد در مورد آداب و رسوم و فرهنگ مورد قبول خانواده دختر تحقيقات بيشتري صورت گيرد تا خانواده ها با يكديگر آشنا شوند و از همان ابتدا خانواده ها با مشكل و سوء تفاهم مواجه نشوند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-خواستگاري بدون حضور پسر ، آيا رسمي درست است؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/1/18  ] [ ۱۶ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

عشق دختر به پسر، نشانه هاي عشق دختران را بشناسيد

عشق دختر به پسر مسئله اي است كه در بسياري از مواقع پنهان مي ماند زيرا دختران خجالت مي كشند به پسران ابراز احساسات كنند و يا ابراز احساسات به پسر را نشانه اي از شكستن غرور خود مي دانند، اما با اين حال عشق آن ها به صورت ناخواسته در رفتارها، حركات و گفتار آن ها با شخص مورد نظرشان مشخص مي شود.

در ارتباط عاطفي و احساسي نقش هر دو نفر بسيار مهم و تاثير گذار مي باشد و اين كه رابطه عاطفي ادامه پيدا كند و يا دچار شكست شود به ميزان زيادي به رفتار ها و اعمال دو طرف بستگي دارد. در بسياري از اوقات تفاوت عشق ميان زنان و مردان باعث مي شود تا مشكلات عاطفي در ميان آن ها به وجود آيد، در اين روابط دختران در عشق حساس تر هستند و بيشتر وابسته مي شوند.

پيشنهاد مي شود براي اين كه رابطه هاي عاشقانه به سرانجام برسد با مشاوره روانشناسي مشورت كنيد تا در اين زمينه اطلاعات لازم را به شما بدهند.

نشانه هاي عشق دختر به پسر
خانم ها بيشتر بر اساس احساساتشان عمل مي كنند و عاشق مي شوند و به همين دليل اگر عشق در دختران اتفاق بيفتد بسيار تاثير گذار و پايدار خواهد بود در صورتي كه اين عشق به درستي بيان شود مي تواند زمينه ساز ارتباطي صحيح و سالم و محكم باشد.

همچنين دختران در زندگي و عشق به دنبال فردي هستند كه مسئوليت زندگي را بتوانند به دستش بدهند و به او تكيه كنند بنابراين آن ها معمولا شخصي كه مقتدر، باغيرت و حمايتگر باشد را به عنوان همسر مي پذيرند.

عشق و علاقه دختران در آغاز رابطه بسيار مهم مي باشد اما دختران اين عشق و علاقه را به سختي بروز مي دهند و اين موضوع باعث مي شود تا در رابطه آسيب هايي به آن ها وارد شود، شايد شخص عشق زيادي به پارتنر خود داشته باشد اما نتواند احساسات خود را بيان كند و در بيان آن با مشكلاتي رو به رو مي شود و طرف مقابل هم به راحتي نمي تواند متوجه اين موضوع شود.

ابراز عشق و احساسات در دختران
بر اساس مطالبي كه بيان شد بروز عواطف از طرف دختران بسيار سخت و دشوار مي باشد به خصوص اگر شروع كننده رابطه دختران باشند زيرا در بسياري از جوامع پيشنهاد دادن و ابراز عشق از سمت بانوان رايج نيست و به همين دليل دختران اگر نسبت به شخصي احساساتي شدند به سختي مي توانند آن احساسات خود را بيان كنند و عشق خود را به او نشان دهند.

در بسياري از مواقع دختران احساسات و عواطف خود را ناديده مي گيرند و با تمام عشق و محبتي كه به طرف مقابلشان دارند آن عشق را سركوب مي كنند اما بيان كردن احساسات از طرف آن ها براي شروع يك رابطه عاطفي غيرممكن هم نمي باشد.

با اين وجود عواطف و احساسات دختران به طور ناخوداگاه در رفتار ها و كارهايي كه انجام مي دهند بروز پيدا مي كند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-عشق دختر به پسر | چرا نشانه هاي عشق دختران را به شما نمي گويند

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/6/14  ] [ ۰۴ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

نحوه قطع ارتباط با دوست پسر يا دوست دختر سابق

تمام شدن يك رابطه عاطفي و به هم خوردن رابطه عاطفي با نامزد بسيار دردناك و سخت مي باشد و نمي توان حس آن را وصف كرد به خصوص اگر دو طرف خيلي به يكديگر وابسته باشند و يا يكي از آن ها ديگري را رها كرده باشد در اين صورت شرايط براي فرد بسيار سخت مي شود.

كساني كه رابطه دوست پسر و دوست دختري را ايجاد مي كنند بسيار ريسك مي كنند زيرا اين رابطه با ريسك زيادي همراه است و ممكن است در بسياري از موارد اين رابطه با شكست رو به رو شوند، در بعضي اوقات افراد نمي توانند به اين رابطه پايان دهند و ممكن است بعد از قطع رابطه دوباره با دوست پسر و دوست دختر سابق خود ارتباط بگيرند و توان قطع رابطه در آن ها وجود ندارد.

اگر فرد نتواند با عشق سابق خود ارتباط برقرار كند در اين صورت نخواهد توانست او را فراموش كند در نتيجه اين رابطه با آسيب هايي همراه خواهد شد، در اين مقاله در مورد اين روابط و نحوه قطع ارتباط با دوست دختر يا دوست پسر سابق مطالبي بيان شده است.

علل قطع ارتباط با دوست پسر يا دوست دختر سابق
بسياري از افراد قبل از ازدواج درگير روابط دوستي قبل از ازدواج مي شوند و اين روابط در بعضي موارد ممكن است با شكست هايي همراه باشد اما در بسياري از موارد ممكن است به ازدواج ختم شود و برقراري روابط دوستي با معايب و مزايايي همراه مي باشد و در صورتي كه اين روابط ناسالم باشد ممكن است فرد شكست عشقي خورده و زن و مرد و يا هر دو شكست را تجربه كنند.

در مرحله اي كه فرد دچار شكست عشقي مي شود فرايندي به نام چانه زني وجود دارد كه در آن افراد مي خواهند كه به رابطه قبلي بر گردد و با دوست دختر و دوست پسر سابق خود ارتباط برقرار كنند.

برقراري ارتباط دوستي با آسيب هايي همراه مي باشد كه در اين جا دليل اين كه بايد اين رابطه دوستي با دوست پسر و يا دوست دختر سابق قطع شود را بيان مي كند.

كاهش روند بهبود فرد
پايان دادن و تمام كردن يك رابطه بسيار سخت و دردناك مي باشد اما بايد اين نكته را در نظير بگيريد كه اين درد هميشگي و ماندگار نخواهد بود، دختر و پسر وقتي به رابطه پايان مي دهند احساس خشم و نا اميدي پيدا مي كند كه به مرور زمان اين احساس از آن ها دور مي شود، اما اگر آن ها دوباره ارتباط برقرار كنند و به رابطه شان برگردند در اين صورت احساسات آن ها دوباره تازه و شديد خواهد شد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-نحوه قطع ارتباط با دوست پسر يا دوست دختر سابق

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/2/13  ] [ ۲۳ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

ماجراي واقعي من
از وقتي دختر بچه ي خيلي كوچكي بودم، يادم مي آيد كه در خانه ي مان هميشه دعوا بود.
پدر و مادر به هم بد و بيراه مي گفتند و سر بچه ها كشمكش داشتند.

من و خواهر و برادرهايم هم كه هيچ راه فراري نداشتيم، گوشه اي كز مي كرديم و به سرنوشت مان فكر مي كرديم.

دقيقا در اوج روزهايي كه دوست هايم در حال عروسك بازي و شادي و بازي بودند، من دايما درگير كشمكش هاي خانوادگي مان بودم و الان كه بزرگ شده ام، هنوز هم آن روزها را سياه به خاطر مي آورم.

تصميمي به قصد فرار
۱۸ساله كه شدم تصميم گرفتم به موجه ترين شكل ممكن يعني قبولي در دانشگاه، از خانه فرار كنم و هر طور شده از خانواده ام دور باشم تا شايد رنگ آسايش و خوشي را حداقل براي چند سال چشيده باشم.

الان بيشتر از ۸ سال است كه از خانه و خانواده دورم.
در اين مدت سختي هاي زيادي كشيدم. دوري از خانواده، قربت و تنهايي، فرهنگ جديدي كه هنوز هم با آن خيلي غريبي مي كنم.

روزهاي سختي كه به تنهايي كار كردم و بار زندگي ام را به دوش كشيدم و درس خواندم تا بتوانم به موقعيت اجتماعي خوبي برسم.

فكرش را كه مي كنم شايد من از جمله شيك ترين دختران فراري باشم كه در ظاهر تحصيل كرده و با شان هم به چشم مي آيم اما در وجود خودم مي دانم كه يك دختر فراري ام.

فراري از خانه و خانواده…

بعد از گذشت ۸ سال هنوز هم احساس مي كنم هيچ چيز عوض نشده، روزهاي تلخ كودكي در گوشم زنگ مي زنند و با هر پيامك و تماسي منتظر خبر بدي از سمت خانواده ام هستم.

واقعيت اين است كه من در خانواده ام غرق شده ام اما از راه دور..

توقعات نوجوانان از والدين
توقعات نوجوانان از والدين
0 ديدگاه/مارس 3, 2021
ادامه مطلب
چرا همه فرار نمي كنند؟
بر اساس آمارهاي موجود از دختران و پسران فراري كه اكثريت آن ها را قشر نوجوان تشكيل مي دهند، به نظر مي رسد اشتراكاتي در سيستم خانوادگي آن ها وجود دارد.

بر اساس نظريات روانشناسي، خانواده ي سالم خانواده اي است كه متناسب با رشد فرزندان و ايجاد نيازهاي جديد، تغييراتي در قوانين و مرزبندي ها ايجاد مي كند.

به عنوان مثال اگرچه يك كودك حق ندارد تا دير وقت بيرون از خانه باشد اما يك نوجوان مي تواند تا ساعت ۵ عصر با دوستانش باشد و به خانه نيايد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-بعد از فرار از خانه به كجا برويم؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/1/30  ] [ ۱۳ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

دوران نوجواني، هم از نظر نوجوانان و هم از نظر والدين دشوارتر از دوران كودكي قلمداد شده است.

شروع نوجواني با بلوغ مشخص مي‌شود؛ انبوهي از رويدادهاي زيستي كه به جثه بزرگسالي و پختگي جنسي مي‌انجامد.

نوجواني پيشرفت‌هاي شناختي سرنوشت‌سازي را نيز به همراه دارد.

نوجوانان‌ مي‌توانند اصول علمي دشوار را درك نمايند، با مسائل سياسي دست و پنجه نرم كنند و به معني نهفته در شعر يا داستان بپردازند.

شايد بتوان يكي از مهم‌ترين مسئوليت‌ها و وظايف والدين در مقابل نوجوانان خود را وظيفه تربيتي آن‌ها دانست؛

وظيفه‌اي كه اگر خوب و درست از عهده آن برآيند، نتيجه‌اش آينده‌اي درخشان و مطمئن براي فرزندانشان است.

۱٫ ايجاد ساختار در پسران نوجوان
پسران نوجوان موفق به نظارت و راهنمايي والدين خود در زندگي احتياج دارند.

اين ساختار به دليل عدم اعتماد نيست، بلكه اين واقعيت بيولوژيكي است كه پسران نوجوان هنوز عملكرد مغزي را براي ايجاد انتخاب هاي ايمن بر اساس عواقب احتمالي ايجاد نكرده اند.

به عنوان والدين، با فرزند نوجوان خود كار كنيد تا روال زندگي روزانه اي براي آنها ايجاد شود.

اطمينان حاصل كنيد كه او در اين فرآيند دخيل است، اما اطمينان حاصل كنيد كه نتيجه نهايي همان چيزي است كه او به آن نياز دارد. و به گونه اي برخورد نكنيد كه آنها توان ايجاد ساختار و هدف براي زندگي خود را ندارند .

دعواي زن و شوهر
قوانين و علل دعواي زن و شوهر و راه حل هاي موثر بعد از دعواي زوجين
0 ديدگاه/آوريل 9, 2021
ادامه مطلب
۲٫ داشتن خواب كافي
اطمينان حاصل كنيد كه اوخواب كافي و مناسبي دارد. خواب در هر سني حياتي است، اما نوجوانان براي اينكه عملكردي داشته باشند، هر شب بين ۸ تا ۱۰ ساعت خواب نياز دارند.

در حالت ايده آل، آنها بايد يك الگوي خواب منظم ايجاد كنند. الگوي خواب مي تواند به افزايش كيفيت خواب كمك كند.

نداشتن خواب كافي مي تواند بسياري از توانايي هاي او را كاهش دهد؛ از جمله توانايي يادگيري، گوش دادن، تمركز و حل مشكلات.

همچنين مي تواند باعث شود او موارد بسيار ساده اي مانند شماره تلفن شخصي يا انجام تكاليف مدرسه را فراموش كند.

كمبود خواب مي تواند باعث مشكلات سلامتي از جمله آكنه شود. و مي تواند باعث شود او كالاهاي ناسالم بيشتري مانند قهوه يا نوشابه مصرف كند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-چند راز پسران نوجوان كه والدين بايد بدانند

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/1/25  ] [ ۱۳ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

خشم از پدر و مادر يا صداقت با والدين | چه راهكاري را انتتخاب كنيم

خشم و تنفر از والدين مثل يك باتلاق مي‌ماند كه هرچه بيشتر شود بيشتر شما را در آن فرو مي‌برد خشم از پدر و مادر بسياري از ابعاد زندگي را در بر خواهد گرفت و روي جنبه‌هاي مختلف زندگي افراد تأثير مي‌گذارد.

خشم از پدر و مادر تمام ابعاد زندگي فرد روابط عاشقانه و عاطفي ،ازدواج، تربيت فرزندان را تحت تاثير قرار مي‌دهد بسياري از افراد هستند كه علت اينكه به موفقيت و پيروزي نرسيده‌اند و زندگي خوبي را ندارند.

والدين خود مي‌داند معمولاً اشتباهاتي كه در مورد تربيت فرزندان رخ مي‌دهد به دليل ناآگاهي از شيوه هاي درست تربيت است ولي شما با فرار از مسئوليت هاي زندگي خود و دنبال نكردن آرزوهاي به صورت آگاهانه آينده خود ضربه مي زنيد.

پيامدهاي خشم از پدر و مادر
خشم از پدر و مادر مادر و ماندن در خاطرات تلخ گذشته جز ناراحتي چيز ديگري به هم را نخواهد داشت و اگر دائم آن را تكرار كنيد زمينه را براي وسواس فكري و افسردگي فراهم خواهد كرد اما كنترل كردن شرايط دست خود انسان است با بخشيدن هم خود شما به آرامش مي رسيد و هم والدين شما و هم زندگي براي شما شيرين تر ميشود.

اگر در شرايطي هستيد كه با والدين خود زندگي مي كنيد براي اينكه فضاي خانواده شما فضاي خوب را در بر بگيرد موقعيت خود را مورد ارزيابي قرار دهيد علت درگيري ها را پيدا كنيد و سعي كنيد نگذاريد عواملي كه باعث اختلاف و درگيري بين شما و والدين تان مي شود پيش بيايد.

شيوه هاي ارتباطي صحيح
دلايلي كه باعث مي‌شود شما نسبت به پدر و مادر خود خرج مي‌شود را پيدا كنيد در مورد آنها با خانواده تان صحبت كنيد اگر شيوه‌هاي ارتباطي را به درستي ياد بگيريد بهترين ارتباط را با خانواده ميتوانيد برقرار كنيد.

همدلي و درك متقابل
يكي از دلايلي كه باعث نگراني افراد در هر رابطه مي‌شود اين است كه نمي‌تواند درك متقابل از يكديگر داشته باشند و سعي مي كنند كه دنيا را همانگونه كه والدين مي بينند ببينند پدر و مادر هم انسان هايي هستند كه مي توانند اشتباهاتي را داشته باشند و متقابلاً آسيب ببينند و هم آسيب بزنند.

مسئوليت‌پذيري و ايفاي نقش
در هر زندگي همه اعضاي خانواده وظايفي را برعهده دارند و بايد براي انجام وظايف خود تلاش ‌كنند و تمام بار تلاش ها روي دوش يك نفر نباشد اگر همه اعضا با همديگر همكاري نكنند تنش و درگيري در بين خانواده بيشتر مي شود.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-خشم از پدر و مادر يا صداقت با والدين | چه راهكاري را انتتخاب كنيم

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/1/17  ] [ ۱۱ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

پژوهش ها حاكي از اين است كه يك سوم از زنان متاهل روابط نامشروع دارند و نمي دانند چگونه بدرفتاري مي كنند.

سوابق ازدواج و طلاق در سال هاي اخير توسط ارگان هاي مربوطه ثبت شده است.

اين رقم ها در سال اخير در مقايسه با سال قبل كاهش ده درصدي نرخ ازدواج را نشان مي دهد.

اين در حالي است كه نرخ طلاق همچنان افزايش مي يابد. در دهه گذشته، نرخ طلاق همچنان افزايش يافته است.

اين آمار نشان مي دهد كه در ايران از هر پنج ازدواج سه مورد طلاق گرفته شده است.

براساس اين آمار، طلاق در شهرهاي بزرگ مانند تهران بالاتر از شهرهاي كوچك تر و نيز نواحي روستايي مي باشد.

و پايين ترين طلاق در نواحي عشايري ثبت شده است.

همچنين نرخ طلاق مختلف براي زمينه هاي مختلف اقتصادي و فرهنگي وجود دارد.

طلاق به تنهايي از سوي جامعه آسيب ديده رخ مي دهد.
و از سوي ديگر بسياري از آسيب هاي اجتماعي در طلاق ريشه دارد.
ازدواج به صورتي غيرقابل حل است و جوانان صرفا به دنبال ازدواج هستند .
و اين موضوع را درك نمي كنند. رسانه ها نيز غير قابل انكار هستند.
مقالات سايت توسط تيم تخصصي مشاوران و روانشناسان “كانون مشاوران ايران “تهيه و پشتيباني شده است.

 

دوست پسر زنم
دلايل طلاق
مهم ترين دلايل طلاق عبارتند از: ناتواني جنسي مردان، ازدواج اجباري، سن بيشتر دختر از پسران، اختلافات در سال هاي اوليه ازدواج.

طلاق مد شده است و هر كس دليل خاص خود را دار مثلا برخي مي كونيد رابطه دوست پسر زنم با او باعث جدايي ما شده است.

هنگامي كه مردم پس از طلاق در جامعه جشن مي گيرند، نمي توانند انتظار داشته باشند كه اخلاق پايدار باشند و روابط پايدار را برقرار كنند.

يكي از دلايل عدم طلاق، خوشبختي در جامعه است. در جامعه اي كه خوشبختي وجود ندارد، طلاق رو به افزايش است.

همراه با رسانه ها، مانند تلويزيون، كه دائما خشونت و غم و اندوه را تحريك مي كنند، به جاي يك مكالمه كه روابط را تقويت مي كند.

منبع : كانون مشاوران ايران-دوست پسر زنم

امتیاز:
بازدید: 49
برچسب:
:
[ 1399/6/5  ] [ ۱۵ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

روانشناسي كودك هفت ساله – نقاط عطف رشدي و روش هاي فرزندپروري مناسب براي كودكان اين سنين كدامند؟ مدت زمان 5 دقيقه مطالعه.

اكثر كودكان هفت ساله تشنه يادگيري هستند و يك كنجكاوي ذاتي و هيجان بيشمار براي شناخت امور مختلف در جهان دارند.

آنها كاوشگران، دانشمندان و تحليل‌گران ذاتي هستند، و سوالات بسياري را مي پرسند از اينكه چرا آسمان آبي است تا بچه ها از كجا مي آيند.

روانشناسي كودك هفت ساله
در اين سن، آنها همچنين براي نشان دادن دانش خود شور خاصي دارند و نسبت به آن مغرورند، و اغلب از نشان دادن آنچه بلد هستند به كودكان با سن كمتر لذت مي برند.

هم چنين از آشنايي باز زير و بم كلاس و همكلاسي ها احساس اعتماد به نفس بيشتري پيدا مي كند.

هم چنين، از يادگيري رياضيات پايه و توانايي نوشتن لذت مي برند و دوست دارند آن را با والدين، دوستان و افراد نزديك فاميل در ميان بگذارند.

رشد فيزيكي و جسمي روانشناسي كودك هفت ساله
براي يك كودك هفت ساله، رشد فيزيكي بيشتر با اصلاح همراه است تا تغييرات آشكار. همراه با پيشرفت بيشتر در مهارت هاي ظريف حركتي، بدن ظريف و بلند كودك شما همچنان به رشد خود ادامه مي دهد.

در اين سن، كودكان هماهنگي و تعادل بيشتري را نشان مي دهند و مي توانند مهارت هاي حركتي را با هم تركيب كنند،

مثلا در هنگام رقصيدن دور بچرخند و … . هر چقدر از لحاظ فيزيكي فعال تر باشند، اين مهارتها سريع تر رشد مي كنند.

با وجود اينكه نمي توان انتظار داشت كه كودكان اين سنين تغييرات رشدي سريع و وسيع نشان دهند، كودكان در اين سن يك جهش رشدي در قد دارند.

به صورت ميانگين، هر كودك هفت ساله 5 تا 6 سانتي متر رشد قدي را نشان مي دهند.

روانشناسي كودك هفت ساله

نقاط عطف كليدي روانشناسي كودك هفت ساله
دوچرخه را مي راند
حركاتي كه نيازمند تعادل و ايستادن در يك نقطه هستند انجام مي دهند مثلا چرخيدن و…
تكاليف معمولي و ساده را به خوبي انجام مي دهند مثل مرتب كردن تختخواب و …
نكات فرزندپروري
فعاليت هاي جسمي سرگرم كننده را با خانواده انجام دهيد. ورزش كنيد و به فعاليت هاي بيرون از خانه گروهي بپيونديد.

كودكاني كه فعاليت حركتي بيشتري دارند رشد حركتي بهتري را نشان مي دهند نسبت به آنها كه بدون تحرك هستند.

رشد هيجاني
بلوغ هيجاني در اين سن، بسيار متفاوت تر از آنچه قبلا در دوران پيش دبستاني و مهدكودك بود مي شود.

منبع :كودك و نوجوان-روانشناسي كودك هفت ساله

امتیاز:
بازدید: 92
برچسب:
:
[ 1399/2/25  ] [ ۱۵ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

دروغگويي در دوره نامزدي مي تواند همه چيز را خراب كند؟ يا قابيل بخشش است؟

اگر ازدواج را نوعي قرار داد رسمي بين زن و شوهر بدانيم، مي توان گفت نامزدي وعده ي ازدواج بين دختر و پسر است.

در واقع در دوره ي نامزدي افراد به قصد ازدواج با هم سعي در شناخت بيشتر يكديگر دارند.

بنابراين اگرچه در اين دوره تصميم به ازدواج گرفته شده اما دو طرف و خانواده ها جهت شناخت بيشتر و نظر نهايي با هم در ارتباط هستند.

عده اي نيز نامزدي را با دوره عقد اشتباه مي گيرند.

دروغگويي در دوره نامزدي
اگرچه بعضي خانواده ها به دليل رعايت اصول مذهبي در دوره نامزدي اقدام به خواندن خطبه محرميت مي كنند اما اين بدان معنا نيست كه دو نفر زن و شوهر بوده و اكنون بايد علارغم همه مشكلات به اين رابطه ادامه دهند.

همچنين دوره نامزدي معمولا خانواده ي دختر و پسر از موضوع آگاه هستند و گاه با جشن يا حلقه ي نامزدي اين مرحله را علني مي كنند.

دوره نامزدي بخصوص براي افرادي كه از قبل باهم آشنا نبوده و خواستگاري رسمي شروع كننده ارتباط شان بوده فرصت خوبي براي شناخت بهتر است.

گاهي اوقات بخصوص در ازدواج هاي فاميلي ممكن است افراد از اين دوره رد شوند و بدون شناخت بيشتر مراسم عقد و ازدواج را شروع كنند.

در حالي كه در دوره نامزدي دو نفر به شناخت دقيق تر و خصوصي تر خصوصيات طرف مقابل خود به عنوان يك همسر و نه ( دختر خاله، پسر عمو و …) دست مي يابند.

البته اين شناخت مستلزم صداقت و تلاش آگاهانه دو نفر مي باشد.

دروغگويي در دوره نامزدي چه تاثيري بر رابطه دارد؟
در دوره نامزدي كه معمولا آغاز شناخت و آشنايي واقعي بين دو نفر و خانواده هاست، صداقت اصلي ترين قاعده ي بازي است.

دروغ گفتن با هر هدفي باشد حتي براي خوشحال كردن نامزدمان و يا حفظ رابطه و از دست ندادن او، باعث از دست رفتن اعتماد در رابطه مي شود.

در دوره نامزدي برعكس دوران عقد و ازدواج، با برملا شدن دروغ فرد احتمال جدايي بسيار بالاست.

دروغ گويي در دوره نامزدي بخصوص در رابطه با فردي كه سخت گيري يا حساسيت بيش از حدي داشته، ممكن است بيشتر ديده شود.

همچنين، فرد دروغگو كه از حقيقت ماجرا آگاه است نسبت به نامزد خود احساس فاصله و عذاب وجدان داشته باشد.

البته حيطه يا موضوعي كه فرد به نامزد خود دروغ گفته، تاثير زيادي در واكنش و ميزان ناراحتي او دارد.

آن چه كه در دروغ گويي بيشتر از همه مي تواند فرد را تحت تاثير قرار دهد، درهم شكستن باورهاي قبلي او در خصوص نامزد خويش است.

به عنوان مثال زني كه همسر خويش را بسيار چشم و دل پاك تصور مي كند با ديدن رفتار مخالف اين باور بيشتر آسيب مي بيند.

در مقابل فردي كه تا حدودي از ضعف اخلاقي همسر خويش آگاه است و باور مثبتي نسبت به همسر خود ندارد به نسبت كم تر آسيب مي بيند.

اما با دروغ گويي در دوره نامزدي چگونه بايد برخورد نمود؟

جدايي يا راه حل؟ واكنش مناسب در چنين شرايط چيست؟

تست پيش از ازدواج
تست روانشناسي پيش از ازدواج
41 ديدگاه/مي 13, 2019
ادامه مطلب
علت دروغ گويي در دوره نامزدي چيست؟
درست است كه دروغ گويي در دوره نامزدي باعث ايجاد تصويري نا اميد كننده از آينده و ازدواج با نامزدمان مي شود.

اما مسلما فهميدن علت دروغ گويي در اتخاذ تصميم درست كمك كننده است.

دروغ گويي در دوره نامزدي مي تواند به دلايل زير صورت گيرد:

دروغ گويي پرتكرار و دائمي كه مي تواند از ويژگي هاي شخصيتي فرد از جمله اختلال شخصيت خودشيفته و بخصوص ضد اجتماعي باشد.
همچنين در اين شرايط برخلاف موارد ديگر فرد دروغگو نسبت به رفتار خود عذاب وجدان يا احساس پشيماني ندارد.
دروغگويي به دليل مصرف مواد و الكل.
دروغگويي به دليل مشكلاتي كه فرد قصد پنهان كردن آن و نشان دادن چهره اي مطلوب از خود دارد.
اين مشكلات مي تواند در حيطه ي اقتصادي، اجتماعي و گذشته فرد باشد.
از جمله داشتن يك رابطه ي پنهاني ناتمام و مسائلي از اين قبيل نيز مي تواند علت دروغ گويي در دوره نامزدي باشد.
دروغ گويي به دليل سخت گيري و حساسيت زياد از حد نامزد كه براي فرار از سرزنش يا انتقاد او صورت مي گيرد.
دروغ گويي به دليل ضعف مهارت هاي ارتباطي و ناتواني از بيان احساسات و اعتقاد واقعي.
دروغگويي به دليل اعتماد به نفس ضعيف و عدم تحمل شكست يا اقرار به اشتباه و به عنوان روشي براي پوشاندن نقاط ضعف خود.
دروغگويي به عنوان يك عادت شخصيتي و كم اهميت جلوه دادن آن.
دروغگويي كه فرد با انتساب دادن دروغ خود به مصلحت يا شوخي از پذيرش آن سرباز مي زند.
دروغگويي به دليل آزمايش و امتحان نامزد و سنجش عكس العمل او.

منبع :مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-دروغگويي در دوره نامزدي

امتیاز:
بازدید: 77
برچسب:
:
[ 1399/2/21  ] [ ۱۲ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

راهبردهاي ساده براي افزايش و درمان اعتماد به نفس كودكان به صورت زير است – زمان مطالعه 4 دقيقه است.

حس مثبت در مورد خود بزرگترين هديه اي است كه مي توانيد به فرزند خود بدهيد.

كودكان با اعتماد به نفس بالا احساس دوست داشتني بودن و شايستگي دارند و در بزرگسالي افرادي شاد و مولد خواهند بود.

درمان اعتماد به نفس كودكان

بايد و نبايد درمان اعتماد به نفس كودكان
براي افزايش اعتماد به نفس فرزند خود در آينده اين بايدها و نبايد ها را در نظر بگيريد.

به كودك حق انتخاب بدهيد.
به فرزند خود حق انتخاب بدهيد، حق انتخابي كه از بين گزينه هاي منطقي تعيين شده از سمت شما باشد، كه باعث احساس قدرت در فرزند شما مي شود.

براي مثال، هنگام صبحانه دو گزينه تخم مرغ يا پيكيك را در اختيار كودك قرار مي دهيد.

يادگيري انتخاب هاي ساده زماني كه فرزند شما جوان است، او را براي انتخاب هاي بزرگتر در آينده آماده مي كند.

همه كارهايش را انجام ندهيد.
صبور باشيد و به او اجازه دهيد كاري براي خودش بكند.

براي مثال، ممكن است لباس پوشاندن به كودك راحت تر و سريع تر باشد، اما اينكه به او اجازه دهيد خودش اين كار را انجام دهد به يادگيري مهارت هاي جديد كمك مي كند.

هر چقدر چالش هاي جديد را ياد بگيرد، احساس شايستگي و اعتماد به نفس بيشتري خواهد داشت.

به او بياموزيد كه هيچ كس كامل نيست
به فرزند خود توضيح دهيد كه انتظار كامل بودن را از او نداريد.

روشي كه با اشتباهات و نااميدي ها روبرو مي شويد شكل پاسخ كودك شما را تعيين مي كند.

پاداش هاي بدون پايه و اساس ندهيد.
كودكان در تشخيص تحسين هاي الكي و بدون اساس استاد هستند. كودك خود را غالباً ستايش كنيد، اما در تعاريف خود خاص باشيد تا سخنان شما تكراري نشوند.

براي مثال، به جاي واكنش به آخرين نقاشي كودك با جملاتي مثل ” اين عالي بود” ، يا تو بهترين نقاش هستي، جملات متفاوتي را به كار بگيريد،

مانند ” روشت در كشيدن خانواده را خيلي دوست دارم، تو همه جزئيات رو مي كشي حتي ريش بابا رو.

كارهاي خانگي متناسب با سن كودك تعيين كنيد.
به كودك مسئوليت هايي بدهيد مانند آماده كردن ميز شام، بازي با بچه كوچكتر، يا تا كردن برخي لباس ها.

آنها احساس شايستگي خود را افزايش داده و مهارت هاي حل مسئله را تقويت مي كنند.

درمان اعتماد به نفس كودكان

بين كودكان خود مقايسه انجام ندهيد.
تا آنجا كه مي توانيد بين كودكان خود مقايسه نكنيد. به جاي آن، فرديت و استعدادهاي خاص هر كدام را مورد ستايش قرار دهيد.

اسم كودكان را با طعنه صدا نزنيد.
احساسات كودك را هيچ وقت دست كم نگيريد. زماني كه عصباني مي شويد كمي صبر كنيد، فاصله بگيريد،

با اين كار به خود مهلت مي دهيد تا آرام تر شويد و كاري نكنيد كه پشيمان شويد.

به ياد داشته باشيد، مي توانيد رفتار كودك را دوست نداشته باشيد نه خود كودك را. اين تفاوت را حتما به كودك گوشزد كنيد و توضيح دهيد.

درمان اعتماد به نفس كودكان

براي كودك زمان هاي مخصوص بگذاريد.
چه خوردن غذا باشد يا دوچرخه سواري، سعي كنيد حداقل هفته اي يك بار براي كودك خود وقت بگذاريد.

اين فرصت عالي اي است براي صحبت در مورد آنچه در ذهن داريد، هم چنين پيوند بين شما را تقويت مي كند.

نويسنده: “سايت كودكانه” : كودك و نوجوان

مقالات مرتبط
درمان اعتماد به نفس كودكان

منبع :كودك و نوجوان-درمان اعتماد به نفس كودكان

امتیاز:
بازدید: 92
برچسب:
:
[ 1399/1/25  ] [ ۱۲ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

روانشناسي بلوغ دختر و پسر و مشاوره بلوغ دختر و بررسي تغييرات روحي در دوران بلوغ و مشكلات دوران بلوغ پسران و دختران – مدت مطالعه 4 دقيقه

اين مطلب به سوالات زير پاسخ مي دهد:

مشاوره بلوغ دختر و پسر
تغييرات روحي در دوران بلوغ
مشكلات دوران بلوغ پسران و دختران
روانشناسي دختر 11 ساله
بلوغ چيست
روانشناسي بلوغ دختر و پسر
چگونه با پسرم در مورد بلوغ صحبت كنم؟
چگونه با دخترم در مورد بلوغ صحبت كنم؟

ده نكته روانشناسي بلوغ دختر و پسر
اينكه فرزند 8 تا دوازده ساله به طور ناگهاني وارد اتاق شما شود و بخواهد رازي را با شما در ميان بگذارد طبيعيست.

كودك شما در دوره پيش نوجواني و پيش از بلوغ است و با فرد يكي دو سال پيش كاملا متفاوت است.

او از لحاظ فيزيكي، شناختي، هيجاني و اجتماعي تغيير كرده است.

استقلال جديدي را پرورش مي دهد و دوست دارد امتحان كند كه تا چه حد مي تواند قوانين والدين را كنار بزند.

چيزي كه ممكن است نداند اينست كه بيش از قبل به شما نياز دارد.

زيرا يك ارتباط والد-نوجوان قوي مي تواند سكويي باشد براي پرورش يك نوجوان كمتر آشفته و سالم تر.

اما اين مسئله خيلي هم راحت نيست، در مقابل شما به عنوان والدين بايد به حريم خصوصي فرزند خود احترام بگذاريد.

در اين مقاله برخي نظرات متخصصين در مورد ارتباط والدين اورده شده اند، كه به شما كمك مي كند در ارتباط با نوجوان كوچك خود موفق باشيد.

تغييرات روحي در دوران بلوغ

در مقابل استقلال فرزند خود احساس طرد نكنيد.
اين طبيعيه كه بچه هاي اين سنين از والدين خود فاصله بگيرند و هر روز بيشتر از قبل به سمت دوستان خود بروند، اما ممكن است والدين اين دوري گزيني كودك را به حساب طرد كردن اون بگذارند.

اغلب والدين اين فاصله گرفتن فرزند خود را شخصي مي كنند و آن را به عنوان يك طرد ارادي يا لجبازي تفسير مي كنند.

اما والدين بايد آگاه باشند كه اين رفتار به دليل اينست كه بچه ها نياز به حريم خصوصي بيشتر دارند و هيچ لجبازي اي در ميان نيست.

اما فشار و اصرار بيش از حد والدين مي تواند باعث ايجاد تشنج در ارتباط و لجبازي واقعي بچه ها شود.

زمان ويژه اي را براي فرزند خود در نظر بگيريد.
معمولا سر صحبت باز كردن با بچه هايي كه نزديك سن بلوغ هستند كار مشكلي است.

محققان توصيه مي كنند كه هفته اي يك روز حداقل يك فرصت مكالمه رو در رو بدون تقسيم توجه به امور ديگر (مثلا تماس تلفني يا مكالمه با ديگر افراد منزل)، براي فرزند خود بگذاريد.

با انجام اين كار، نه تنها ارتباط خود را بهبود مي بخشيد، بلكه مهارت هاي بين فردي لازم كه براي آينده حياتي هستند را نيز آموزش مي دهيد.

در اين مسئله، بايد حواسمان باشد كه ممكن است بچه ها اين كار را در ابتدا پس بزنند، و ما نيز خشمگين شويم.

بهتر است صبور باشيد تا نتيجه بگيريد.

منبع :كودك و نوجوان -روانشناسي بلوغ دختر و پسر

امتیاز:
بازدید: 109
برچسب:
:
[ 1399/1/11  ] [ ۱۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

رشد قدي پسران چگونه است؟
رشد قد و تغيرات آن يكي از حيطه هاي رشد جسماني است كه در هر دو جنس به ويژه مردان مود توجه ويژه قرار دارد.

در چرخه ي طبيعت، رشد قد و استخوان ها مي تواند نشانه اي از مردانگي باشد و براي عده ي زيادي از افراد سوال است كه رشد قد تا چه زماني ادامه دارد؟

با ادامه ي مطلب همراه باشيد تا شما را با مهم ترين نكات رشد قدي پسران و مردان بيشتر آشنا كنيم.

رشد قد هيكل افزايش پسر
2 پاسخ
پاسخ داده شده 7 ساعت قبل توسط q2aadmin حرفه اي (500 امتياز)
دوران پر تنش بلوغ و رشد قد
عمده ترين تغيرات جسماني از جمله تغيير در قد از دوران بلوغ اتفاق مي افتند.

به طوريكه مي توانيم بگوييم با گذشت يك الي دو سال از زمان بلوغ پسر نوجوان، تغييرات قدي به اوج خود مي رسند و اگرچه رشد فيزيكي تا چند سال همچنان ادامه دارد اما رشد قدي پس از زماني دو ساله تكميل مي شود.

باتوجه به اينكه زمان بلوغ در پسران متفاوت است و آيتم هاي متنوعي مانند شرايط تغذيه، محيط جغرافيايي، جو خانواده و ژنتيك بر آن اثر دارند، نمي توان زمان دقيقي براي تغييرات قدي در نظرگرفت اما با توجه به آيتم هاي ذكر شده مي توان آن را پيش بيني كرد.

متخصصان حوزه ي رشد بر اين عقيده اند كه فاكتورهاي تاثيرگذار پس از تولد كودك از جمله نوع تغذيه با شير مادر يا جايگزين هاي شير مادر، زمان خواب و مدت خواب، دفعات شيردهي و تغذيه در طول روز و زمان آغاز تغذيه كمكي و رعايت روند سر سيستماتيك، تنوع تغذيه و قوام غذاهاي كمكي از جمله عواملي هستند كه پس از تولد، روند رشد قد در كودكان را تعيين مي كنند..

به طور كلي مي توان نمره ي ميانگين قد در پسران را در ايالات متحده 178 سانتي متر در نظر گرفت هر چند اين عدد نيز تقريبي است.

برخي محاسبات نيز مجموع قد پدر و مادر را بر دو تقسيم كرده و رقم 6.4 سانتي متر را به آن اضافه مي كنند كه براي تخمين قد احتمالي در فرزندان پسر كاربرد دارد.

پاسخ داده شده 7 ساعت قبل توسط q2aadmin حرفه اي (500 امتياز)
نكات قابل توجه در رشد قدي پسران
به طور كلي اين هورمون هاي مربوط به رشد هستند كه رشد قدي فرد را تعيين مي كنند.

در صورتي كه تعادل هورموني بدن از بين برود، ممكن است سرعت رشد كمتر يا بيشتر از حد معمول خود شود.

بنابراين در صورت مشاهده ي رشد بيشتر يا كمتر قد فرزندتان نسبت به گروه همسالانش بهتر است با پزشك مشورت كنيد.

روش هاي مختلفي براي پيش بيني رشد قدي وجود دارد كه عكس برداري x-ray يكي از آن هاست.

نكات كاربردي افزايش رشد قد در پسران
علي رغم تاثير عوامل ذكر شده در رشد قد پسران، با استفاده از راهبردهايي ساده مي توان رشد قد را در پسران نوجوان افزايش داد.

اين راهبردها عبارتند از :

1-ورزش
ورزش از جمله ابزارهاي محيطي است كه با استفاده از آن مي توانيد رشد قد خود را به حد نهايي نزديك كنيد.

ورزش هايي مثل يوگا، ژيمناستيك وشنا تاثير بسيار زيادي بر افزايش قد دارند.

به عنوان مثال مي توايند با استفاده از تمرين هاي كششي ران و باسن، به خود كمك كنيد.

مصرف غذاهاي حاوي پروتئين و كربوهيدرات 2 ساعت قبل از فعاليت ورزشي و بلافاصله بعد از آن باعث افزايش قابل توجه هورمون رشد مي شود كه نقش قابل توجهي در افزايش قد دارد.

در مورد ورزش، توجه اين نكته نيز مهم است كه ورزش كردن نبايد منجر به ايجاد گرسنگي و يا خستگي خارج از كنترل شود. در غير اين صورت مي تواند اثرات معكوسي به همراه داشته باشد.

2-تغذيه
در دوران نوجواني، استخوان ها براي رشد و نمو نيازمند برخورداري از تغذيه ي مناسب هستند. بهتر است در سبد تغذيه اي نوجوان مجموعه از مواد نشاسته اي؛ كلسيم دار و پروتئيني را قرار دهيد و شكر و قند را كم كنيد.

مصرف پروتئين هاي زودجذبي مانند ماست، شير و پنير، ماهي و مرغ نيز گزينه ي بسيار خوبي است.

قانون تغديه اي كلي افزايش قد بيانگرآن است كه استخوان ها براي رشد نيازمند كلسيم، فسفر، ويتامين آ و منيزم هستند و وجود پروتئين كافي باري رشد عضلات نيز بسيار ضروري است.

بنابراين با استفاده از شير، لبنيات، بادام، فندق و مغز ها به تامين كلسيم بدن تان كمك كنيد. سزي هاي تيره و رخي از غلات نيز به شما كمك مي كنند تا فسفر مورد نيازتان را به دست آوريد.

براي تامين ويتامين آ نيز گروه هايي از جمله جگر، كره، هويج و سبزي هاي داراي برگ زرد و سبز بسيار مفيد هستند.

منبع:مشاوره آنلاين-رشد قدي پسر در دوره نوجواني و افزايش آن

امتیاز:
بازدید: 105
برچسب:
:
[ 1398/10/23  ] [ ۱۴ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

با پسر كوچكتر ازدواج كنيم

اساس كار در انتخاب همسر، تقدم عقل بر احساس در زمان انتخاب و آمادگي پذيرش مسئوليت در رابطه اي بر پايه تعهد، اطمينان و علاقه و داشتن مهارت هاي زندگي براي مقابله با مشكلات زندگي با بيشترين فايده و كمترين ضرر به خود و همسر و جامعه و لذت بردن از لذايذ مادي و معنوي زندگي با بيشترين فايده و كمترين ضرر به خود و همسر و جامعه است.

بعد از آن بايد به شخصيت سالم و همخوان (يعني داشتن شخصيتي در طيف سلامت و تطابق ويژگي هاي شخصيتي و سازگاري آن در دو طرف) توجه داشت. درصورتي كه اين دو عامل وجود داشته باشد، مي توان با اطمينان بيشتر ساير عوامل را بررسي كرد.

باور عرفي و سنتي در ايران كه پسر بايد از دختر براي ازدواج بزرگ تر باشد، از جهاتي داراي نقاط قابل توجه علمي و منطقي است؛ مانند بلوغ زودرس جسمي و جنسي و عاطفي و عقلاني اجتماعي در زن، رضايتمندي جنسي در حال و آينده زوج، دوران كوتاه باروري در زن و.... نقطه ضعف اساسي اين باور هم، توجه نكردن به تغييرات مختصات زمان و مكان، تغيير نگرش ها، سلايق ها و خواسته ها در نسل هاي رو به جلو است بنابراين با اينكه مي توان آن را يك قاعده كلي در نظر گرفت، استثناهاي فراوان هم ديده مي شود.

خوب است بدانيد قبل از 30 سالگي، فاصله سني دختر و پسر، پسر بزرگ تر از دختر از تقريبا همسن تا 8 سال فاصله سني و بعد از 30 سالگي از تقريبا هم سن تا 11 سال بزرگ تر بودن پسر توصيه مي شود.

با پسر كوچكتر از خودم ازدواج كنم يا نه؟

منبع: فارس پاتوق - با پسر كوچكتر ازدواج كنيم

امتیاز:
بازدید: 102
برچسب:
:
[ 1398/5/1  ] [ ۱۴ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 4
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب