moshaverrkhob
moshaverrkhob

ترك متادون، بهترين روش ترك اعتياد به متادون

ترك متادون براي بسياري از مصرف كنندگان به يك آرزو تبديل شده است، به طور معمول متادون براي ترك مواد مخدري مانند هروئين، مورفين، ترياك، شيره، ترامادول و غيره تجويز مي شود اما بعد از مدتي به دليل خستگي از خوردن دارو فرد تصميم مي گيرد تا آن را ترك كند و همين مسئله نقطه آغاز مشكلات مي باشد.

در صورتي كه بيمار ميزان دوز دارو را تغيير دهد، بدون نظر متخصص تعادل بدن خود را به هم مي زند و احتمال بازگشت اعتياد بسيار زياد مي شود و توجه داشته باشيد كه ترك هاي خودسرانه و غيراصولي عوارض متعددي بر جاي مي گذارند و روند درمان را سخت تر مي كنند اما در صورتي كه با درمانگر مشورت كنيد و از او بخواهيد كه راهي براي ترك دارو در اختيار شما قرار دهد در اين صورت وارد چرخه معيوب براي ترك اعتياد نخواهيد شد.

متادون چيست و موارد مصرف متادون ؟
متادون خاصيت ضد درد دارد و به دليل تاثيرات مشابهي كه با مواد مخدر دارد براي ترك اعتياد موادي مانند هروئين و مورفين استفاده مي شود مدت زمان تاثير پذيري متادون به صورت ميانگين بين ۲۴ تا ۷۴ ساعت مي باشد كه با توجه به سوخت و ساز بدن افراد مي تواند متفاوت باشد، به همين دليل از متادون براي درمان هروئين كه مدت تاثير آن ۲ تا ۳ ساعت است مورد استفاده قرار مي گيرد.

متادون به عنوان دارويي براي درمان دردهاي شديد توسط متخصصان تجويز مي شود و اين دارو به صورت قرص و شربت وجود دارد و هم چنين به شكل خوراكي داخل آبميوه استفاده مي شود و كمتر ديده مي شود اين ماده به شكل تزريقي عضلاني و يا وريدي استفاده شود.

متادون بر روي گيرنده هاي اوپيوئيدي اثر مي گذارد تا درد را كاهش دهد و پزشكان آن را بين ۴ تا ۸ ساعت تجويز مي كنند بسياري از افراد براي درمان اعتياد از متادون استفاده مي كنن اما در حقيقت متادون اعتياد آور بوده و عوارض جسماني و رواني بسياري دارد.

توجه: متادون تاثيرات مشابهي با مواد مخدر دارد و به همين دليل بايد با احتياط مورد مصرف قرار گيرد و در صورتي كه غيراصولي و بدون تجويز پزشك مورد استفاده قرار گيرد كمكي به ترك اعتياد نخواهد كرد بلكه تبديل به ماده اي مي شود كه مورد سوء مصرف قرار گرفته و علائم اعتيادي جديدي در شخص به وجود مي آورد.

متادون براي چه كساني تجويز مي شود
قرص و شربت متادون براي درمان وابستگي به مواد مخدر مانند هروئين، ترياك، مورفين، شيره و غيره توسط متخصص تجويز مي شود اين افراد بايد تحت نظر متخصص باشند و به صورت منظم آن را مورد استفاده قرار دهند تا بتوانند به خوبي از علائم ترك جلوگيري كنند.

علائم ترك اعتياد به متادون
زماني كه متادون را ترك مي كنيد علائم آن با تاخير و ۳ -۴ روز پس از قطع شروع شده و در روز ششم به اوج مي رسد و بعد از ۲-۳ هفته برطرف مي شود افرادي كه متادون مصرف مي كنند نسبت به بعضي از اثرات آن تحمل زيادي پيدا مي كنند و در صورتي كه اين دارو را به صورت دقيق و منظم دريافت نكند و يا به صورت ناگهاني آن را قطع كنند با علائم جسماني و رواني ناخوشايندي رو به رو خواهند شد. فرد بعد از ترك هر گونه مواد مخدري دچار حالات ناخوشايند خماري مي شود و همين مسئله باعث مي شود تا فرد ترك سخت تري داشته باشد.

عوارض جسمي ترك ( غير اصولي) متادون
متادون بعد از ترك غير اصولي عوارض جسمي خواهد داشت كه عبارت اند از:

اختلالات خواب و بي خوابي
بدن درد بخصوص پا درد
سرگيجه
تهوع
استفراغ
اختلالات جنسي و كاهش ميل جنسي
كاهش فشار خون
بي اشتهايي
ضعف
خارش
اختلال در ديد
عوارض روحي و رواني ترك ( غير اصولي) متادون
در صورتي كه فرد ترك غير اصولي داشته باشد از نظر روحي و رواني با عوارضي مانند بي قراري و علائم افسردگي، در بعضي از موارد اقدام به خودكشي، اضطراب، هيجان و احساس نارضايتي رو به رو خواهد شد بايد قبل از ترك خودسرانه نسبت به عوارض آن آگاهي كاملي به دست آورد.

مدت زمان ترك اعتياد به متادون
بر اساس مطالب بيان شده ترك ناگهاني متادون خطرناك مي باشد و با توجه به تحقيقات انجام شده در صورتي كه ترك اعتياد در بازه زماني طولاني مدتي انجام شود نتيجه بهتري به همراه خواهد داشت البته توجه داشته باشيد كه طول درمان بسته به دوز مصرفي و شرايط فيزيكي فرد متفاوت خواهد بود و با توجه به نظر پزشك تعيين مي شود.

افرادي كه سابقه مصرف متادون آن ها طولاني مدت و دوز بالايي استفاده مي كنند معمولا دوره درمان آن ها ۱ تا ۲ سال و برخي ديگر حتي در بازه زماني ۱ تا ۲ ماه به نتيجه دلخواه خود مي رسند و ترك متادون با موفقيت انجام مي شود.


متادون
بر اساس تحقيقات انجام شده بيش از ۷۵ درصد افرادي كه از ترك اصولي استفاده نكرده اند بعد از يك سال دوباره به سمت مصرف متادون باز مي گردند اما راهكارهايي براي از بين بردن علائم و نشانه هاي ترك اعتياد متادون وجود دارد كه براي هميشه مي توانيد از اعتياد آن رهايي يابيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-ترك متادون | بهترين روش ترك اعتياد به متادون

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/1/21  ] [ ۱۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

تست متادون و علل منفي شدن تست اعتياد به متادون

آيا با متادون آشنا هستيد و تست متادون را مي شناسيد؟ متادون نوعي داروي صنعتي و جز گروه شبه مخدرها مي باشد كه از آن براي ترك اعتياد و به عنوان مسكن استفاده مي كنند. اگر متادون بيش از حد استفاده شود، فرد به آن وابسته شده و به آن اعتياد پيدا مي كند.

بسياري از افراد به دلايل مختلف مانند استخدام، ازدواج يا درخواست خانواده به خصوص پدر و مادر ناچار هستند كه تست متادون را براي تشخيص اعتياد انجام دهند. يكي از بزرگ ترين دغدغه هاي شخص در لحظه تست اعتياد، منفي شدن جواب تست مي باشد.

اگر مي خواهيد در اين زمينه اطلاعات بيشتري به دست آوريد و اطلاعات خود را در مورد متادون افزايش دهيد بهتر است اين مقاله را مورد مطالعه قرار دهيد تا با انواع تست متادون و راه هاي منفي شدن آن آشنا شويد.

تست متادون و علل منفي شدن تست اعتياد به متادون
كاربرد متادون
متادون به عنوان داروي ترك اعتياد استفاده مي شود و براي درمان اعتياد مواد مخدري مانند ترياك، هروئين، شيره، مورد تجويز قرار مي گيرد. هم چنين متادون به عنوان داروي نگهدارنده معروف است به دليل اين كه مدت اثر آن نسبت به مواد مخدر طولاني تر مي باشد.

به طوري كه اثر يك دوز واحد متادون تقريبا ۲۴ تا ۴۸ ساعت و هروئين حدود ۲ تا ۳ ساعت مي باشد. متادون به خاطر تاثير بلند مدتي كه دارد مي تواند در دوز كم و طبق تجويز پزشك، جايگزين هروئين يا هر ماده مخدر ديگري شود و فرد علائم ترك كم تري را تجربه كند.

متادون بر گيرنده هاي اوپيوئيدي مثل مورفين اثر مي گذارد و باعث كاهش درد و خماري مي شود، اگر چه متادون به عنوان داروي ترك شناخته شده اما اگر بيش از حد استفاده شود عوارض بسياري به همراه خواهد داشت و در فرد اعتياد ايجاد مي كند. از پيامدهاي متادون مي توان به موارد زير اشاره نمود:

يبوست
پوسيدگي دندان
افزايش ضربان قلب
تنگي نفس
نازايي
اختلالات جنسي
بي نظمي در عادات ماهانه زنان
اختلالات رواني مانند افسردگي
فكر و ميل به خودكشي
توجه داشته باشيد اگر چه متادون به عنوان داروي ترك شناخته مي شود اما عوارض آن از ساير مواد مخدر كمتر نمي باشد.

آيا متادون تست اعتياد را مثبت مي كند؟
مثبت شدن تست اعتياد به وسيله متادون به شرايط مختلفي بستگي دارد، زماني كه فرد براي ترك اعتياد از متادون استفاده مي كند، پزشك آن را در دوز محدود تجويز مي كند. اين امر اگر همراه با قطع مصرف مواد باشد باعث مي شود تا تست اعتياد منفي شود اما برخي از افراد بدون دستور پزشك متادون را جايگزين مواد مخدر مي كنند.

حتي گاهي اوقات آن را همزمان با مواد مخدر استفاده مي كنند اين كار باعث مي شود تا تست اعتياد مثبت شود. در اين شرايط براي تشخيص صحيح اعتياد به متادون بهتر است تست اختصاصي آن انجام شود.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-تست متادون و علل منفي شدن تست اعتياد به متادون

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/3/11  ] [ ۱۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

درمان به وسيله ي متادون از جمله روش هايي است كه به منظور كاهش علايم ترك اعتياد در وابستگان به مواد مخدر استفاده مي شود.

اگر شما به عنوان مصرف كننده ي يكي از انواع مواد مخدر ازجمله:

مرفين،
اكسيكودون،
پتيدين،
كودئين،
يا هرويين
باشيد و قصد ترك آن را داشته باشيد، متادون به عنوان يكي از روش هاي درماني است كه لازم است زير نظر پزشك آن را دنبال كنيد.

لازم است بدانيد كه نحوه ي عملكرد متادون، به گونه اي است كه علايم ترك را تخفيف مي دهد يا از بين مي برد و ازاين طريق به شما فرصت مي دهد تا بدون نگرانيدر مورد تامين مواد، كارهاي تان را سر و سامان دهيد و به خوبي تفكر و تصميم گيري كنيد.

مزايا و معايب مصرف متادون را بدانيد
متادون خود يك داروي شبه افيوني است.

بنابراين در طول دوره ي مصرف، به اين ماده ي مخدر وابسته خواهيد شد.

اما از جمله مزاياي متادون آن است كه هزينه ي آن نسبت به مواد مخدر مشكل آفرين كمتر است

همچنين در طول دوره ي مصرف، ميل به مصرف مواد مخدر در شما كاهش پيدا مي كند، مي توانيد تعادل و ثبات بيشتري را تجربه كنيد و علايم بني و رواني ترك را بهتر مديريت خواهيد كرد.

در حقيقت مصرف متادون به شما كمك مي كند تا با ناراحتي كمتري از عهده ي ترك اوليه برآييد.

همچنين در صورتي كه مصرف كننده ي موادي هستيد كه نيازمند تزريق هستند و از اين طريق در معرض بيماري هايي مانند ايدز قرار گرفته ايد، با مصرف متادون اين مشكلات از بين خواهد رفت زيرا نياز به تزريق وجود ندارد.

علي رغم مزاياي مصرف متادون، لازم است بدانيد كه اين دارو، اعتياد آور، خطرناك و نيازمند تجويز پزشك است.

همچنين تمامي افراد براي كاهش علايم ترك قادر به استفاده از متادون نيستند و براي كسب اطلاع در اين زمينه لازم است با پزشك تان مشورت كنيد.

تاثير خيانت والدين بر كودك
خيانت والدين بر فرزندان چه تاثيري دارد؟
0 ديدگاه /خرداد ۲۳, ۱۳۹۸
ادامه مطلب ...
عوارض جانبي متادون
به طور كلي، شروع مصرف متادون مي تواند عوارض جانبي خاصي را به دنبال داشته باشد اما دوز بيش از حد پايين و يا بالاي آن نيز عوارض مخصوص به خود را ايجاد مي كند.

مصرف دوز پايين متادون علايمي مانند علايم ترك مواد مخدر ايجاد خواهيد كرد.

علايمي مانند:

رفتارهاي كج خلقي،
دردهاي شكي،
تهوع،
استفراغ،
درد مفاصل و پشت،
تعريق،
آبريزش بيني و..
نشانه هاي اوردوز متادون

اما دوز بيش از حد بالاي متادون نيز علايمي مانند:

خواب آلودگي،
چرت زدن،
تنفس سطحي،
فشار خون پايين،
مردمك هاي نوك سوزني،
اشتهاي كم
سرگيجه
را به همراه خواهد داشت كه لازم است از آن ها مطلع باشيد.

برخي از عوارض مصرف متادون نيز با دوز مصرفي آن بي ارتباط اند و با شروع مصرف متادون آن ها را تجربه خواهيد كرد كه عبارتند از :

تعريق،
درد مفاصل و عضلات،
آبريزش بيني،
كاهش ميل جنسي،
قطع عادت ماهيانه،
يبوست،
پوسيدگي دندان
و دردهاي شكمي.
ممكن است با شروع مصرف متادون، بر اساس ويژگي هاي فردي خود يك يا چند نمونه از عوارض ذكر شده را تجربه كنيد.

هشدار در مورد اوردوز با متادون
در صورتي كه شما در آغاز درمان با متادون هستيد و در مورد “دوز مناسب دارو” با پزشك تان به توافق نرسيده ايد، خطر اوردوز با متادون بسيار بالاست.

همچنين مصرف همزمان ساير داروها، مخدر ها، داروهاي مسكن و يا الكل با متادون مي تواند احتمال مسموميت و اوردوز را به شدت بالا ببرد.

به طور كلي لازم است بدانيد كه مواد دارويي مسكن و يا مخدري كه باعث كندي سيستم عصبي مي شوند .

(مانند انواع مسكن ها، آرامبخش ها، و داروهاي ضدافسردگي) در صورت استفاده همزان با متادون، اثرات خود را باهم تركيب كرده و خطر كند شدن تنفس، خواب آلودگي، اختلال در سيستم تنفس، مكا و در نهايت مرگ را بالا مي برند.

در صورتي كه فرد داراي مشكلات كبدي يا كليوي نيز باشد، خطر مرگ از طريق اوردور بيشتر نيز خواهد شد چرا كه تصفيه ي مواد سمي از بدن كندتر اتفاق خواهد افتاد.

علايم مسمويت از طريق متادون عبارتند از :

راه رفتن غير متوازن
حالت تهوع و استفراغ
كندي در حركت
چرت زدن، سرگيجه، خواب آلودگي
كند و شكسته صحبت كردن
دانستني هاي متادون
مشاورانه
مشاوره خانواده
مشاوره ازدواج
مشاوره تلفني
مشاوره آنلاين
تست روانشناسي
مشاوره روانشناسي
مشاوره جنسي
اختلال رواني
استخدام روانشناس و روانسنج
كمك هاي اورژانسي در هنگام مسمويت با متادون
 در شرايطي كه فرد مصرف كننده ي متادون، حالاتي از جمله گيجي، كند راه رفتن، خواب آلودگي و يا تنفس سطحي، مردمك چشم سوزني و خرناس كشيدن را دارد، مهم ترين كار آن است كه ” به او جازه خوابيدن ندهيد” تا در اولين فرصت آمبولانس از راه برسد.

 در صورتي كه فرد مصرف كننده ي مواد مخدر و يا متادون، بيهوش شد و نتوانستيد او را به هوش آوريد، ضروري ترين كار آن است كه آمبولانس را خبر كنيد و در اين فاصله تلاش كنيد تا از طريق تنفس دهان به دهان، احياي تنفسي و قلبي را انجام دهيد.

خطر مرگ با متادون
به طو كلي ممكن است از ۶ تا ۱۰ ساعت بعد از مصرف متادون، اثرات آن را در بدن تان احساس نكنيد. چرا كه اين دارو براي جذب نيازمند زمان بيشتري است.

بنابراين به هيچ عنوان پس از مصرف دارو، بر اساس اين تصور كه “متادون اثر نكرده” عمل نكنيد.

در صورتي كه پس از مصرف دارو بر اساس اين فرض، اقدام به مصرف داروهاي مسكن، مواد مخدر و يا الكل كنيد، مي تواند با احتمال بسيار بالا منجر به اوردوز و مرگ شود.

مشكلات خانوادگي
قبل از ترك متادون بخوانيد
در صورتي كه تصميم به قطع مصرف متادون داريد، لازم است تا دليل آن را بررسي كنيد.
ترك زودهنگام متادون مي تواند نتايج سال ها و يا ماه ها درمان را از بين ببرد.

از نظر مشاورانه همچنين درصورتي كه پس از ترك متادون، به مواد غير پزشكي ديگري مانند مخدرها روي آوريد، كار بيهوده اي انجام داده ايد.

بهترين روش براي ترك مصرف متادون، كاهش آهسته ي دوز مصرفي در طي چندين ماه است.
لازم است بدانيد كه قطع ناگهاني متادون مي تواند علايم عمده ي ترك را مجددا ايجاد كند.

همچنين كم كردن بيش از حد دوز هاي مصرفي نيز مي تواند علايمي آزاردهنده تر از ترك مواد افيوني ايجاد كند.

بسياري از افرادي كه به يكباره تصميم به ترك متادون مي گيرند، مجددا به مصرف مخدرها و يا هروئين روي مي آورند و نتايج درماني خود را از بين مي برند.

بنابراين لازم است تا در مورد زمان مناسب قطع مصرف متادون و نحوه ي انجام ان كار، با پزشك تان مشورت كنيد.

بخاطر داشته باشيد كه حتي اگر متادون را ترك كنيد نيز شركت در دوره ها و گروه هاي حمايتي و يا ملاقات با پزشك تان مي تواند بسيار مفيد واقع شود و از شروع مجدد مصرف تا حد زيادي پيشگيري كند.

 

منبع: مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-دانستني هاي متادون

امتیاز:
بازدید: 128
برچسب:
:
[ 1398/3/27  ] [ ۱۲ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

درمان به وسيله ي متادون از جمله روش هايي است كه به منظور كاهش علايم ترك اعتياد در وابستگان به مواد مخدر استفاده مي شود.

اگر شما به عنوان مصرف كننده ي يكي از انواع مواد مخدر ازجمله:

مرفين،
اكسيكودون،
پتيدين،
كودئين،
يا هرويين
باشيد و قصد ترك آن را داشته باشيد، متادون به عنوان يكي از روش هاي درماني است كه لازم است زير نظر پزشك آن را دنبال كنيد.

لازم است بدانيد كه نحوه ي عملكرد متادون، به گونه اي است كه علايم ترك را تخفيف مي دهد يا از بين مي برد و ازاين طريق به شما فرصت مي دهد تا بدون نگرانيدر مورد تامين مواد، كارهاي تان را سر و سامان دهيد و به خوبي تفكر و تصميم گيري كنيد.

مزايا و معايب مصرف متادون را بدانيد
متادون خود يك داروي شبه افيوني است.

بنابراين در طول دوره ي مصرف، به اين ماده ي مخدر وابسته خواهيد شد.

اما از جمله مزاياي متادون آن است كه هزينه ي آن نسبت به مواد مخدر مشكل آفرين كمتر است

همچنين در طول دوره ي مصرف، ميل به مصرف مواد مخدر در شما كاهش پيدا مي كند، مي توانيد تعادل و ثبات بيشتري را تجربه كنيد و علايم بني و رواني ترك را بهتر مديريت خواهيد كرد.

در حقيقت مصرف متادون به شما كمك مي كند تا با ناراحتي كمتري از عهده ي ترك اوليه برآييد.

همچنين در صورتي كه مصرف كننده ي موادي هستيد كه نيازمند تزريق هستند و از اين طريق در معرض بيماري هايي مانند ايدز قرار گرفته ايد، با مصرف متادون اين مشكلات از بين خواهد رفت زيرا نياز به تزريق وجود ندارد.

علي رغم مزاياي مصرف متادون، لازم است بدانيد كه اين دارو، اعتياد آور، خطرناك و نيازمند تجويز پزشك است.

همچنين تمامي افراد براي كاهش علايم ترك قادر به استفاده از متادون نيستند و براي كسب اطلاع در اين زمينه لازم است با پزشك تان مشورت كنيد.

تاثير خيانت والدين بر كودك
خيانت والدين بر فرزندان چه تاثيري دارد؟
0 ديدگاه /خرداد ۲۳, ۱۳۹۸
ادامه مطلب ...
عوارض جانبي متادون
به طور كلي، شروع مصرف متادون مي تواند عوارض جانبي خاصي را به دنبال داشته باشد اما دوز بيش از حد پايين و يا بالاي آن نيز عوارض مخصوص به خود را ايجاد مي كند.

مصرف دوز پايين متادون علايمي مانند علايم ترك مواد مخدر ايجاد خواهيد كرد.

علايمي مانند:

رفتارهاي كج خلقي،
دردهاي شكي،
تهوع،
استفراغ،
درد مفاصل و پشت،
تعريق،
آبريزش بيني و..
نشانه هاي اوردوز متادون

اما دوز بيش از حد بالاي متادون نيز علايمي مانند:

خواب آلودگي،
چرت زدن،
تنفس سطحي،
فشار خون پايين،
مردمك هاي نوك سوزني،
اشتهاي كم
سرگيجه
را به همراه خواهد داشت كه لازم است از آن ها مطلع باشيد.

برخي از عوارض مصرف متادون نيز با دوز مصرفي آن بي ارتباط اند و با شروع مصرف متادون آن ها را تجربه خواهيد كرد كه عبارتند از :

تعريق،
درد مفاصل و عضلات،
آبريزش بيني،
كاهش ميل جنسي،
قطع عادت ماهيانه،
يبوست،
پوسيدگي دندان
و دردهاي شكمي.
ممكن است با شروع مصرف متادون، بر اساس ويژگي هاي فردي خود يك يا چند نمونه از عوارض ذكر شده را تجربه كنيد.

هشدار در مورد اوردوز با متادون
در صورتي كه شما در آغاز درمان با متادون هستيد و در مورد “دوز مناسب دارو” با پزشك تان به توافق نرسيده ايد، خطر اوردوز با متادون بسيار بالاست.

همچنين مصرف همزمان ساير داروها، مخدر ها، داروهاي مسكن و يا الكل با متادون مي تواند احتمال مسموميت و اوردوز را به شدت بالا ببرد.

به طور كلي لازم است بدانيد كه مواد دارويي مسكن و يا مخدري كه باعث كندي سيستم عصبي مي شوند .

(مانند انواع مسكن ها، آرامبخش ها، و داروهاي ضدافسردگي) در صورت استفاده همزان با متادون، اثرات خود را باهم تركيب كرده و خطر كند شدن تنفس، خواب آلودگي، اختلال در سيستم تنفس، مكا و در نهايت مرگ را بالا مي برند.

در صورتي كه فرد داراي مشكلات كبدي يا كليوي نيز باشد، خطر مرگ از طريق اوردور بيشتر نيز خواهد شد چرا كه تصفيه ي مواد سمي از بدن كندتر اتفاق خواهد افتاد.

علايم مسمويت از طريق متادون عبارتند از :

راه رفتن غير متوازن
حالت تهوع و استفراغ
كندي در حركت
چرت زدن، سرگيجه، خواب آلودگي
كند و شكسته صحبت كردن
دانستني هاي متادون
مشاورانه
مشاوره خانواده
مشاوره ازدواج
مشاوره تلفني
مشاوره آنلاين
تست روانشناسي
مشاوره روانشناسي
مشاوره جنسي
اختلال رواني
استخدام روانشناس و روانسنج
كمك هاي اورژانسي در هنگام مسمويت با متادون
 در شرايطي كه فرد مصرف كننده ي متادون، حالاتي از جمله گيجي، كند راه رفتن، خواب آلودگي و يا تنفس سطحي، مردمك چشم سوزني و خرناس كشيدن را دارد، مهم ترين كار آن است كه ” به او جازه خوابيدن ندهيد” تا در اولين فرصت آمبولانس از راه برسد.

 در صورتي كه فرد مصرف كننده ي مواد مخدر و يا متادون، بيهوش شد و نتوانستيد او را به هوش آوريد، ضروري ترين كار آن است كه آمبولانس را خبر كنيد و در اين فاصله تلاش كنيد تا از طريق تنفس دهان به دهان، احياي تنفسي و قلبي را انجام دهيد.

خطر مرگ با متادون
به طو كلي ممكن است از ۶ تا ۱۰ ساعت بعد از مصرف متادون، اثرات آن را در بدن تان احساس نكنيد. چرا كه اين دارو براي جذب نيازمند زمان بيشتري است.

بنابراين به هيچ عنوان پس از مصرف دارو، بر اساس اين تصور كه “متادون اثر نكرده” عمل نكنيد.

در صورتي كه پس از مصرف دارو بر اساس اين فرض، اقدام به مصرف داروهاي مسكن، مواد مخدر و يا الكل كنيد، مي تواند با احتمال بسيار بالا منجر به اوردوز و مرگ شود.

مشكلات خانوادگي
قبل از ترك متادون بخوانيد
در صورتي كه تصميم به قطع مصرف متادون داريد، لازم است تا دليل آن را بررسي كنيد.
ترك زودهنگام متادون مي تواند نتايج سال ها و يا ماه ها درمان را از بين ببرد.

از نظر مشاورانه همچنين درصورتي كه پس از ترك متادون، به مواد غير پزشكي ديگري مانند مخدرها روي آوريد، كار بيهوده اي انجام داده ايد.

بهترين روش براي ترك مصرف متادون، كاهش آهسته ي دوز مصرفي در طي چندين ماه است.
لازم است بدانيد كه قطع ناگهاني متادون مي تواند علايم عمده ي ترك را مجددا ايجاد كند.

همچنين كم كردن بيش از حد دوز هاي مصرفي نيز مي تواند علايمي آزاردهنده تر از ترك مواد افيوني ايجاد كند.

بسياري از افرادي كه به يكباره تصميم به ترك متادون مي گيرند، مجددا به مصرف مخدرها و يا هروئين روي مي آورند و نتايج درماني خود را از بين مي برند.

بنابراين لازم است تا در مورد زمان مناسب قطع مصرف متادون و نحوه ي انجام ان كار، با پزشك تان مشورت كنيد.

بخاطر داشته باشيد كه حتي اگر متادون را ترك كنيد نيز شركت در دوره ها و گروه هاي حمايتي و يا ملاقات با پزشك تان مي تواند بسيار مفيد واقع شود و از شروع مجدد مصرف تا حد زيادي پيشگيري كند.

 

منبع: مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-دانستني هاي متادون

امتیاز:
بازدید: 141
برچسب:
:
[ 1398/3/27  ] [ ۱۱ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 10
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب