moshaverrkhob
moshaverrkhob

مديريت رابطه عاشقانه ، راه هاي ابراز علاقه رابطه سالم و پايدار يكي از مهم‌ترين عوامل در رسيدن به خوشبختي و رضايت در زندگي است. مديريت صحيح رابطه زوج مي‌تواند به حفظ اين رابطه و ايجاد يك زندگي مشترك شاد و موفق كمك كند. در اين مقاله به ۱۰ نكته طلايي براي مديريت رابطه زوج اشاره مي‌كنيم.

مديريت رابطه زوج به معناي ايجاد و حفظ يك رابطه سالم و پايدار بين دو نفر است. اين رابطه مي‌تواند يك رابطه عاشقانه، دوستانه، خانوادگي يا هر نوع رابطه ديگري باشد. مديريت رابطه زوج اهميت زيادي دارد زيرا مي‌تواند به بهبود كيفيت زندگي افراد و ايجاد يك زندگي شاد و موفق كمك كند.

دلايل اهميت مديريت رابطه
افزايش رضايت از زندگي: يك رابطه سالم و پايدار مي‌تواند به افزايش رضايت از زندگي افراد كمك كند. زوجيني كه از رابطه خود راضي هستند، احساس خوشبختي و آرامش بيشتري مي‌كنند و كمتر دچار مشكلات روحي و رواني مي‌شوند.
كاهش استرس و اضطراب: يك رابطه سالم مي‌تواند به كاهش استرس و اضطراب افراد كمك كند. زوجيني كه از حمايت يكديگر برخوردار هستند، در شرايط سخت مي‌توانند با آرامش بيشتري از پس مشكلات برآيند.
تقويت سيستم ايمني بدن: يك رابطه سالم مي‌تواند به تقويت سيستم ايمني بدن افراد كمك كند. زوجيني كه از رابطه خود راضي هستند، كمتر دچار بيماري مي‌شوند.
افزايش طول عمر: تحقيقات نشان داده‌اند كه زوجيني كه از رابطه خود راضي هستند، عمر طولاني‌تري دارند.
مديريت رابطه عاطفي
راه‌هاي مديريت رابطه
نكته ۱: ارتباط موثر
ارتباط موثر يكي از پايه‌هاي اصلي هر رابطه سالمي است. در يك رابطه سالم، زوجين بايد بتوانند به راحتي با يكديگر ارتباط برقرار كنند و احساسات و نيازهاي خود را به يكديگر ابراز كنند. براي برقراري ارتباط موثر، بايد به نكات زير توجه كنيد:

به حرف‌هاي يكديگر گوش دهيد و سعي كنيد منظور يكديگر را درك كنيد.
از قضاوت و سرزنش يكديگر خودداري كنيد.
به يكديگر احترام بگذاريد و احساسات يكديگر را درك كنيد.
نكته ۲: اعتماد
اعتماد يكي از مهم‌ترين عوامل در يك رابطه سالم است. وقتي زوجين به يكديگر اعتماد دارند، احساس امنيت و آرامش مي‌كنند و مي‌توانند با خيال راحت زندگي مشترك خود را پيش ببرند. براي ايجاد اعتماد در رابطه، بايد به نكات زير توجه كنيد:

به يكديگر وفادار باشيد و به عهد و پيمان خود پايبند باشيد.
به يكديگر دروغ نگوييد و به يكديگر احترام بگذاريد.
به يكديگر اعتماد كنيد و به يكديگر فرصت دهيد تا خود را ثابت كنند.
نكته ۳: احترام
احترام يكي ديگر از پايه‌هاي اصلي يك رابطه سالم است. زوجين بايد به يكديگر احترام بگذارند و ارزش يكديگر را درك كنند. براي ايجاد احترام در رابطه، بايد به نكات زير توجه كنيد:

به يكديگر به عنوان يك فرد مستقل احترام بگذاريد و آزادي‌هاي يكديگر را محترم بشماريد.
به يكديگر ارزش قائل باشيد و از يكديگر قدرداني كنيد.
به يكديگر كمك كنيد تا به اهداف خود برسيد.
نكته ۴: گذشت
هيچ كس كامل نيست و همه ما ممكن است اشتباه كنيم. در يك رابطه سالم، زوجين بايد بتوانند از يكديگر بگذرند و اشتباهات يكديگر را ببخشند. براي ايجاد گذشت در رابطه، بايد به نكات زير توجه كنيد:

سعي كنيد از ديدگاه يكديگر به مسائل نگاه كنيد.
به يكديگر فرصت بدهيد تا اشتباهات خود را جبران كنند.
به خاطر داشته باشيد كه همه ما انسان هستيم و ممكن است اشتباه كنيم.


نكته ۵: تعهد
تعهد به رابطه يكي از مهم‌ترين عوامل در حفظ رابطه است. وقتي زوجين به يكديگر متعهد هستند، در سختي‌ها و خوشي‌ها در كنار يكديگر مي‌مانند و تلاش مي‌كنند تا رابطه خود را حفظ كنند. براي ايجاد تعهد در رابطه، بايد به نكات زير توجه كنيد:

به يكديگر قول دهيد كه در سختي‌ها و خوشي‌ها در كنار يكديگر خواهيد ماند.
به يكديگر ثابت كنيد كه به رابطه خود متعهد هستيد.
براي بهبود رابطه خود تلاش كنيد.
نكته ۶: تنوع
تنوع يكي از عوامل مهم در حفظ شور و هيجان در رابطه است. زوجين بايد سعي كنند تا در زندگي مشترك خود تنوع ايجاد كنند و از يكنواختي جلوگيري كنند. براي ايجاد تنوع در رابطه، مي‌توانيد كارهاي زير را انجام دهيد:

با يكديگر به مسافرت برويد.
فعاليت‌هاي جديد را امتحان كنيد. سعي كنيد فعاليت هاي جديد را در برنامه خود قرار دهيد.
به يكديگر هديه بدهيد.
نكته ۷: حل اختلاف
هر رابطه‌اي ممكن است با اختلافات روبرو شود. در يك رابطه سالم، زوجين بايد بتوانند اختلافات خود را به طور موثر حل كنند. براي حل اختلاف در رابطه، بايد به نكات زير توجه كنيد:

به يكديگر احترام بگذاريد و به حرف‌هاي يكديگر گوش دهيد.
سعي كنيد از ديدگاه يكديگر به مسائل نگاه كنيد. به اين شكل مي توانيد درك كنيد كه چرا همسرتان با شما اختلاف نظر دارد.
از خشونت و تحقير خودداري كنيد.

منبع:مشاوره خانواده-رابطه ي دوستي طلايي داشته باشيد

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/12/2  ] [ ۱۶ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

بعضي وقت ها مرد و زن در زندگي زناشويي با موقعيت هايي رو برو مي شوند كه با ميل شان مطابقت

ندارد و هر حرفي را توهين مي پندارند و همين امر موجب قهر و اختلاف مي شود.

قهر بعضي اوقات به نوعي تنبيه كردن ، زور گفتن و كنترل كردن مي باشد كه باعث قطع رابطه يا

صحبت نكردن با يكديگر مي شود.قهر زوجين

رفتار اين گونه افراد را بايد در كودكي پيدا كرد وقتي اين گونه افراد در كودكي با كسي قهر مي كردند

والدين آنها به خواسته او توجه كرده و آن را آماده مي كردند ، به همين دليل هنگام بزرگسالي در صورت

روبرو شدن با ناكامي به قهر رجوع مي كنند.

قهر بين زوجين
در رابطه هايي كه افراد توقع هاي بيشتري از يكديگر دارند قهر صورت مي گيرد .البته در مردان قهر كمتر

صورت مي گيرد زيرا آنها اين امر را نشانه ضعيف بودن مي دانند و همان لحظه عصبانيت خود را آشكار مي

كنند.

اگر با همسرتان دچار اختلاف شديد ، توجه داشته باشيد هيچ گاه به خانواده ها توهين نكنيد و شخصيت

او را زير سوال نبريد و به طور مثال وقتي از شوهر خود عصباني هستيد هيچ وقت نگوييد خانوادگي

نمي توانيد از عهده كاري بر آييد. در غير اين صورت زندگي از هم مي پاشد كه براي بهبود آن مشاوره

صحيح در زندگي زوجين تاثير بسزايي دارد.

گاهي افراد وقتي قهر مي كنند به فكر تلافي مي افتند و به اين كار ادامه مي دهند در صورتيكه جواب قهر

با قهر كار مناسبي نمي باشد. هر يك زوجين نقطه ضعف هايي دارند كه بايد يك نفر براي زندگي بهتر كوتاه

بيايد ، پس در نتيجه براي جلب نظر ديگران هيچ مشكلي ندارد از منت كشي استفاده شود و براي آشتي

قدم اول را بردارند .

منبع:مشاوره ازدواج-قهر موجب ديواري بين زوجين مي شود

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/8/27  ] [ ۰۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

راز شادي در ارتباط زوجين چيست؟ ارتباط زوجين يكي از مهم‌ترين عوامل تعيين‌كننده ميزان شادي و رضايتمندي از زندگي مشترك است. زوج‌هايي كه ارتباط قوي و سالمي با يكديگر دارند، از زندگي خود بيشتر لذت مي‌برند و كمتر دچار مشكلات و اختلافات مي‌شوند.

راز شادي در رابطه زوجين
در اين مقاله به بررسي راز شادي در ارتباط زوجين مي‌پردازيم.

ارتباط كلامي موثر
يكي از مهم‌ترين پايه‌هاي ارتباط زوجين، ارتباط كلامي موثر است. زوج‌هايي كه به‌طور منظم و صادقانه با يكديگر صحبت مي‌كنند، بهتر مي‌توانند نيازها و خواسته‌هاي يكديگر را درك كنند. صحبت كردن در مورد مسائل مختلف زندگي، از جمله مسائل روزمره، احساسات، افكار، اهداف و آرزوها، مي‌تواند به تقويت ارتباط زوجين كمك كند.

قدرداني و محبت
قدرداني و محبت از ديگر عوامل مهم در ايجاد ارتباط شاد و سالم بين زوجين است. زوج‌هايي كه به يكديگر محبت و قدرداني نشان مي‌دهند، احساس امنيت و آرامش بيشتري در كنار يكديگر دارند. قدرداني از همسر مي‌تواند به شكل‌هاي مختلفي، از جمله گفتن كلمات محبت‌آميز، انجام كارهاي كوچك و محبت‌آميز، و تحسين كردن همسر، انجام شود.

احترام و راز شادي در ارتباط زوجين
احترام از جمله پايه‌هاي اساسي هر رابطه سالم است. زوج‌هايي كه به يكديگر احترام مي‌گذارند، با يكديگر با مهرباني و ادب رفتار مي‌كنند و نظرات يكديگر را مي‌پذيرند. احترام به همسر مي‌تواند به شكل‌هاي مختلفي، از جمله گوش دادن به همسر، پذيرش تفاوت‌هاي همسر، و حمايت از همسر، انجام شود.

همدلي
همدلي به معناي درك احساسات و ديدگاه‌هاي همسر است. زوج‌هايي كه با يكديگر همدلي مي‌كنند، بهتر مي‌توانند يكديگر را درك كنند و از يكديگر حمايت كنند. همدلي مي‌تواند به شكل‌هاي مختلفي، از جمله گوش دادن فعال به همسر، تلاش براي درك ديدگاه همسر، و حمايت از همسر در مواقع سخت، انجام شود.

تعهد
تعهد به معناي پايبند بودن به همسر و زندگي مشترك است. زوج‌هايي كه به يكديگر متعهد هستند، در سختي‌ها و خوشي‌ها در كنار يكديگر مي‌مانند و تلاش مي‌كنند تا رابطه خود را حفظ كنند. تعهد مي‌تواند به شكل‌هاي مختلفي، از جمله تلاش براي حل مشكلات، فداكاري براي همسر، و حمايت از همسر در مواقع سخت، انجام شود.

تفاهم | راز شادي در ارتباط زوجين
تفاهم به معناي داشتن ديدگاه‌هاي مشترك و توافق در مورد مسائل مختلف زندگي است. زوج‌هايي كه با يكديگر تفاهم دارند، بهتر مي‌توانند در كنار يكديگر زندگي كنند و از زندگي مشترك خود لذت ببرند. تفاهم مي‌تواند به شكل‌هاي مختلفي، از جمله صحبت كردن در مورد مسائل مختلف، تلاش براي يافتن راه‌حل‌هاي مشترك، و احترام به نظرات يكديگر، انجام شود.

پذيرش
پذيرش به معناي قبول كردن همسر با تمام نقاط قوت و ضعف اوست. زوج‌هايي كه يكديگر را مي‌پذيرند، از يكديگر انتظارات غيرواقعي ندارند و تلاش مي‌كنند تا با نقاط ضعف يكديگر كنار بيايند. پذيرش مي‌تواند به شكل‌هاي مختلفي، از جمله تمركز بر نقاط قوت همسر، تلاش براي درك نقاط ضعف همسر، و حمايت از همسر در بهبود نقاط ضعف، انجام شود.

منبع:مشاوره ازدواج-راز شادي در ارتباط زوجين

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/7/18  ] [ ۱۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

سردي روابط در خانواده و رابطه آن با فرار فرزندان از خانه ارتباط دارد؟ خانواده واحد بنيادي جامعه است و نقش مهمي در رشد و پرورش فرزندان دارد. روابط گرم و صميمي بين اعضاي خانواده مي تواند به فرزندان كمك كند تا احساس امنيت، حمايت و پذيرش داشته باشند. در مقابل، سردي روابط در خانواده مي تواند منجر به مشكلات مختلفي براي فرزندان شود، از جمله فرار از خانه.

سردي روابط در خانواده
سردي روابط در خانواده به معناي فقدان محبت، ارتباط و حمايت بين اعضاي خانواده است. اين امر مي تواند به دلايل مختلفي رخ دهد، از جمله:

اختلافات بين زوجين
طلاق يا جدايي
اعتياد يكي از اعضاي خانواده
بيماري هاي رواني
مشكلات اقتصادي
مشكلات فرهنگي

سردي روابط در خانواده

رابطه سردي روابط در خانواده با فرار فرزندان از خانه
فراري از خانه يك پديده پيچيده است كه دلايل مختلفي دارد. يكي از عوامل مهم فرار فرزندان از خانه، سردي روابط در خانواده است. فرزنداني كه در خانواده هايي با روابط سرد و بي روح رشد مي كنند، احساس تنهايي، بي ارزشي و نااميدي مي كنند. اين امر مي تواند آنها را به دنبال راه هايي براي فرار از اين شرايط سوق دهد.

راهكارهاي پيشگيري از فرار فرزندان از خانه
والدين مي توانند با ايجاد روابط گرم و صميمي با فرزندان خود، از بروز مشكلاتي مانند فرار از خانه پيشگيري كنند. در اين راستا، والدين مي توانند اقدامات زير را انجام دهند:

زمان كافي را با فرزندان خود سپري كنند و به آنها توجه كنند.اين امر مي تواند شامل انجام فعاليت هاي مشترك، مانند بازي، صحبت كردن، يا صرف غذا با هم باشد.
با فرزندان خود ارتباط موثر برقرار كنند و به آنها گوش دهند. اين امر به فرزندان كمك مي كند تا احساس كنند مورد شنيده شدن و درك شدن قرار مي گيرند(منبع).
به فرزندان خود محبت و حمايت نشان دهند.اين امر مي تواند شامل ابراز عشق، قدرداني، و حمايت از فرزندان باشد.
قوانين و انتظارات روشني را براي فرزندان خود تعيين كنند و آنها را تشويق كنند تا آن ها را رعايت كنند.اين امر به فرزندان كمك مي كند تا احساس كنند امنيت و ثبات دارند.
در صورت بروز مشكلات بين خود، با آرامش و احترام با يكديگر رفتار كنند.اين امر به فرزندان مي آموزد كه چگونه با اختلافات به طور سازنده برخورد كنند.


مثال هاي عيني از سردي روابط در خانواده
والديني كه دائماً با يكديگر مشاجره مي كنند و در مقابل فرزندان خود دعوا مي كنند.
والديني كه به فرزندان خود توجهي نمي كنند و زمان كافي را با آنها سپري نمي كنند.
والديني كه فرزندان خود را با يكديگر مقايسه مي كنند و به آنها احساس بي ارزشي مي دهند.
والديني كه فرزندان خود را كنترل مي كنند و به آنها اجازه استقلال نمي دهند.
والديني كه فرزندان خود را مورد آزار و اذيت قرار مي دهند.
عواقب فرار فرزندان از خانه
فراري از خانه مي تواند عواقب جدي براي فرزندان داشته باشد، از جمله:

خطرات جسمي و روانيفرزندان فراري ممكن است در معرض خشونت، سوء استفاده جنسي، و اعتياد قرار گيرند. آنها همچنين ممكن است احساس تنهايي، اضطراب، و افسردگي كنند.
مشكلات تحصيلي و شغليفرار از خانه مي تواند بر تحصيل و شغل فرزندان تأثير منفي بگذارد.
مشكلات اجتماعيفرزندان فراري ممكن است در معرض طرد اجتماعي و تبعيض قرار گيرند.

منبع:مشاوره ازدواج-سردي روابط در خانواده و رابطه آن با فرار فرزندان از خانه

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/7/15  ] [ ۱۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

چگونه ارتباط موثري با همسر خود داشته باشيم؟ رابطه مانند تنفس طبيعي، نيازمند توجه و آگاهي است.

فرآيند ارتباطي يك سيستم دايره‌اي است كه خود را تغذيه مي‌كند و زماني كه عناصر در بازي با يكديگر به شيوه‌اي هماهنگ و به سمت جهت‌هاي مشترك حركت مي‌كنند، ارزش مثبت و عملكردي به خود مي‌گيرد.

برعكس، زماني ارزش منفي و ناكارآمدي به خود مي گيرد كه عناصر درگير به شكلي ناهماهنگ با يكديگر تركيب شوند و به سمت جهات غير مشترك گرايش پيدا كنند و به «آشوب» شكل دهند.

ارتباط موثر چيست؟
ارتباطات را مي توان به عنوان پلي كه افراد را به يكديگر متصل مي كند، ترسيم كرد، ماده اي كه پل از آن ساخته شده است تركيبي از ويژگي هايي است كه متعلق به افرادي است كه با يكديگر در تماس هستند. استحكام و جهت پل به عناصر مختلف در بازي بستگي دارد.

در اين ميان، توانايي گوش دادن ، ماهيت احساسات شخصي، باورهاي هر يك، اتوماسيون هاي ايجاد شده در جريان تجربه زندگي، انتظارات فردي، ترس ها، اميدها.

وقتي پل ها ضعيف هستند، يكي به سختي موفق مي شود به ديگري برسد. فاصله اي پديدار مي شود كه رسيدن به نقطه اي را كه بتواند تنش ها، دردها و ترس ها را كاهش دهد، پيچيده، دشوار و گاهي غيرممكن مي كند.

مشكلات ارتباطي زوجين
اين وضعيتي است كه بسياري از زوج هاي مشكل دار با آن روبرو هستند.

در ازدواج‌هاي بحراني، لذت گفتگو در انبوهي از تظاهرات عصباني، ايده‌هاي نادرست، سوء تفاهم‌ها از بين مي‌رود. نگاه‌هاي آگاهانه، كنايه‌هاي شوخ‌آميز و رمزهاي شخصي جاي خود را به نگاه‌هاي خشمگين، مراجع انتقادي و تهديدهاي پنهان مي‌دهد.

ريتم گفت و گو زماني كه تفاوت در سبك هاي مكالمه، منافع و ديدگاه هاي متضاد، سوء تفاهم ها در يك رابطه انباشته مي شود، به تدريج به هم مي خورد.

بسياري از زوج ها فاقد مهارت هاي خاص گفتگوي زناشويي هستند و در نتيجه ناخواسته باعث ساييدگي ها، سوء تفاهم ها و نااميدي هاي مداوم مي شوند.
مشاهده اينكه در زوج هاي بحران زده «ارتباط وجود ندارد» به كليشه تبديل شده است، اما حقيقت زيادي در آن وجود دارد.

رابطه موثر شاد زوجين
از دهه‌هاي ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰، تحقيقات نشان داده است كه زوج‌هاي شاد و ناراضي ، و همچنين زوج‌هاي باثبات و آن‌هايي كه در معرض خطر طلاق هستند، تا چه حد از نظر تعامل و سبك ارتباطي متفاوت هستند.

سبك تعامل در زوج‌هاي ناراضي با ناهماهنگي بيشتر و ارتباط نامطلوب‌تر هم در سطح آنالوگ (غير كلامي) و هم در سطح ديجيتال (كلامي) مشخص مي‌شود، حتي اگر منفي غيركلامي به طور كلي به ميزان بيشتري مشاهده شود.

اغلب مشكلات كدگذاري سيگنال ارتباطي وجود دارد. زوج‌هاي ناراضي، در واقع، سبك ارتباطي دارند كه با اختلاف بيشتر بين محتواي مورد نظر و تأثير درك شده مشخص مي‌شود،

به طوري كه اغلب اتفاق مي‌افتد كه زوج‌هاي تحت درمان اغلب پيام‌هاي خنثي يا منفي را قضاوت مي‌كنند كه در عوض با نيت مثبت از طريق انتقال داده مي‌شوند. شريك علاوه بر اين، سبك تعاملي آنها با يك “منفي” قوي و در عين حال با سطح پايين “مثبت” مشخص مي شود.

روابط موثر در زوج هاي خوشبخت
رضايت، تعارف، همدلي، ابراز محبت، علاقه، تمجيد و توجه در زوج هاي ناراضي نسبت به زوج هاي خوشبخت كمتر است. از سوي ديگر، روابط متقابل در زوج هاي ناراضي با طعنه، انتقاد، القاب تحقيرآميز و تحقيرآميز، اختلاف نظر، نگرش هاي دفاعي، بي توجهي، بي علاقگي، تهديد و ارعاب مشخص مي شود. علاوه بر اين، رفتارهاي آشتي و تنظيم تعارض مانند تغيير موضوع، نقل قول، پذيرش و غيره كمتر ديده مي شود.

ارتباط نامناسب زوجين
به لطف كار گاتمن (۱۹۷۶، ۱۹۹۴) توضيح نظري در مورد تعامل و ارتباط بسيار نامناسب در زوج هاي ناراضي اصلاح شده است. بر خلاف تحقيقات اوليه، كه خود را محدود به توصيف تفاوت‌هاي ذكر شده بين زوج‌هاي ناراضي و شاد به لحاظ كمي منفي يا مثبت مي‌كرد، گاتمن عمدتاً توانايي زوج‌ها را براي جبران تعاملات منفي با زوج‌هاي مثبت بررسي كرد.

نويسنده بر اساس نظريه تعادل در ازدواج (“تئوري تعادل”)، پنج زير گروه را در زوج هاي شاد و ناشاد فرض مي كند كه به طور قابل توجهي در سبك هاي تعامل آنها متفاوت است.

هر قدر هم كه آدم تلاش كند، نمي تواند در برقراري ارتباط كوتاهي كند.
فعاليت يا عدم فعاليت، كلمات يا سكوت
همگي داراي ارزش پيام هستند:
آنها بر ديگران تأثير مي گذارند و ديگران
نيز به نوبه خود نمي توانند
به اين ارتباطات پاسخ ندهند
و از اين طريق نيز ارتباط برقرار مي كنند.

پل واتزلاويك

در حالي كه زوج‌هاي ناپايدار و زوج‌هاي تأييدكننده ، و همچنين زوج‌هاي اجتناب‌كننده، با چشم‌انداز ازدواج نسبتاً پايدار متمايز مي‌شوند، زوج‌هاي متخاصم و زوج‌هاي متخاصم جدا در معرض خطر بالاي طلاق هستند.

از تعاملات منفي دور شويد
به گفته گاتمن (۱۹۹۴)، تعداد تعاملات منفي به خودي خود براي پيش آگهي تعيين كننده نيست، بلكه توانايي تنظيم زوج به منظور تعديل متعادل است. طبق مطالعات وي، زوج هاي باثبات نسبت مثبت به منفي ۵:۱ دارند.

از نتايجي كه از يك مطالعه توسط روانشناس پاتريشيا نولر (۱۹۸۰) به دست آمد، تفاوت ها در رابطه با درك ارتباط بين زوج هايي كه سازگاري زناشويي خوبي دارند و آنهايي كه در مشكل هستند مشهود است.

زوج‌هاي ناراضي، در واقع، پيام‌هاي همسرشان را با دقت كمتري نسبت به زوج‌هاي شاد رمزگشايي مي‌كردند، اما در عوض مي‌توانستند پيام‌هاي غريبه‌ها را به خوبي زوج‌هاي شاد رمزگشايي كنند. از اينجا مي توان استنباط كرد كه كل فرآيند ارتباط كه خارج از ازدواج به خوبي انجام مي شود، در زوج هاي بحران زده كار مثبتي ندارد.

منبع:كانون مشاوران ايران-چگونه رابطه موثر تري با همسرتان داشته باشيد؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/5/27  ] [ ۱۵ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

سن ازدواج، بهترين سن ازدواج چه زماني است؟

بعضي افراد از روي سن تشخيص مي دهند كه وقت ازدواج رسيده است و يا نه و اين سن نشان دهنده آمادگي فرد براي ازدواج مي باشد.

اين طرز فكر در گذشته بسيار متداول بوده است، اما امروزه مطالعات عميق و گسترده روانشناختي و روحيات متفاوت انسان هاي عصر حاضر در اين زمينه به نتايج مختلفي رسيده است.

بهترين سن ازدواج

در واقع سن ازدواج مجموعه اي از نشانه هاي آمادگي براي ازدواج مي باشد اما براي رسيدن به آن نياز به شناخت و خود آگاهي مي باشد و فرد بايد به شناخت خود برسد و معيارهاي خود را براي ازدواج مشخص كند.

در برخي از مواقع افراد در مورد روحيات خود با مشكلاتي رو به رو مي شوند كه نشات گرفته از عدم آگاهي و شناخت آن ها مي باشد.

در چنين شرايطي فرد بايد به روانشناس و مشاور خانواده مراجعه كند تا با استفاده از راهكارهاي موثر بتواند آگاهي خود را در اين زمينه افزايش دهد و تصميم گيري صحيح و درستي داشته باشد.

بلوغ هيجاني و اجتماعي مهم تر از سن ازدواج
براي ازدواج كردن تنها بلوغ جنسي در پسران و دختران كافي نمي باشد و فرد بايد به بلوغ عاطفي، هيجاني و رواني برسد منظور از بلوغ رواني تغيير نگاه او به زندگي است يعني نگاه او به زندگي با نگاه يك كودك يا نوجوان به زندگي فرق داشته باشد.

خود فرد متوجه اين موضوع نمي شود و بيشتر اطرافيان متوجه تغيير رفتار او خواهند شد، از جمله ويژگي ها و مشخصه هاي بلوغ عاطفي، هيجاني و اجتماعي مي توان به موارد زير اشاره نمود:

اعتماد به نفس و عزت نفس دارد.
مي تواند تكيه گاه باشد.
مي تواند عادت هاي غلط خود را ترك كرده و قادر به تغيير رفتار و اصلاح آن باشد.
درك بالا دارد و مي تواند با تغييرات و مشكلات سازگار شود. و براي حل آن ها تلاش كند.
بتواند به خوبي احساسات و هيجانات خود را كنترل كند.
آينده نگر و هدفمند است.
توانايي مديريت خود و خانواده را دارد.
مسئوليت پذير است.
مي تواند نيازهاي مالي، علمي و بهداشتي خانواده را تامين كند.
توانمند و پخته بوده و به خودباوري رسيده است.
مستقل است يا براي مستقل بودن تلاش مي كند.
توانايي درك جنس مخالف و انسان هاي ديگر را دارد و متعصب و لجباز نيست.
تلاش گر، پر انرژي و داراي خلق متعادل است.
با وجدان و با اخلاق است و به منافع جمع احترام مي گذارد و تنها به منافع خود فكر نمي كند.
از چيزي نمي ترسد و براي هر شكست و مشكلي، برنامه دارد.
نمي توان به آساني تشخيص داد كه آيا آن فرد به بلوغ رواني و اجتماعي رسيده است يا نه، در اين زمينه مشاوره گرفتن از روانشناس مي تواند به فرد بسيار كمك كند تا بهتر خود و شرايطش را بشناسد و زندگي خوبي را براي خود رقم بزند.

اختلاف بر سر محل زندگي
اختلاف بر سر محل زندگي | دلايل و راه حل مناسب براي انتخاب محل سكونت
بهترين سن ازدواج چه زماني است؟
سن ازدواج محدود به عدد خاصي نمي باشد براي برخي از افراد ممكن است ۲۰ سالگي سن مناسبي براي ازدواج باشد و فرد ديگري حتي در ۳۵ يا ۴۰ سالگي نيز آمادگي براي ازدواج نداشته باشد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-بهترين سن ازدواج با تشخيص حرفه اي

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/9/10  ] [ ۰۵ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

طلاق بگيرم يا نه؟ مي خوام طلاق بگيرم ولي دلم …

طلاق بگيرم يا نه؟ سوالي بسيار آشنا براي افراد متاهل مي باشد كه در زندگي مشترك شان به رضايت زناشويي نرسيده اند و از اين كه راه حلي براي مشكلات شان پيدا كنند نااميد شده اند.

پروسه طلاق از زماني كه فرد تصميم به طلاق مي گيرد تا زماني كه در دادگاه به صورت دادخواست طلاق در مي آيد و عملي مي شود بسيار وقت گير و زمان بر مي باشد، متاسفانه اين روند در صورتي كه فرزند داشته باشيد بسيار حساس تر مي شود. به همين دليل قبل از آن كه تصميم در مورد طلاق به تغييراتي كه بعد از جدايي از همسرتان به وجود مي آيد توجه كنيد و با آگاهي كامل اقدام به جدايي نماييد.

در صورتي كه با پرسش طلاق بگيرم يا نه درگير هستيد و نمي توانيد تصميم بگيريد اين مقاله را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد تا با ديد روشن تري به اين قضيه توجه داشته باشيد.

نگرش مردم و جامعه در مورد طلاق
قبل از آن كه بخواهيد به پرسش طلاق بگيرم يا نه پاسخ درستي بدهيد بايد اين موضوع را در جنبه هاي مختلف مورد بررسي قرار دهيد، يكي از جنبه هاي منفي طلاق گرفتن نگاه منفي مردم و اطرافيان به اين موضوع مي باشد ممكن است كه بگوييد نگرش جامعه اهميتي براي شما ندارد، اين طرز فكر مشكلي ندارد بلكه يك نوع مزيت اخلاقي است. اما مشكل زماني شروع مي شود كه در مناسبات اجتماعي قرار مي گيرد و در آن جا با مشكلاتي رو به رو مي شويد زيرا بعد از طلاق بسياري از افراد به افرادي گوشه گير و منزي تبديل مي شوند و در اين جلسات نمي توانند حضوري فعال داشته باشند.

يكي از مواردي كه قبل از طلاق گرفتن بايد به آن توجه داشته باشيد اين است كه طلاق چه تاثيري بر روي روابط شما و حضورتان در جامعه خواهد گذاشت در صورتي كه قضاوت مردم براي شما اهميت بسياري دارد اين موضوع در جنبه هاي مختلف زندگي تان اثر منفي مي گذارد، نگاه جامعه به شخص طلاق گرفته تنها يك نگاه از بيرون نمي باشد بلكه ممكن است باعث شود كه شما در شرايط روحي و رواني نامناسبي قرار بگيريد.

طلاق بگيرم يا نه؟ مي خوام طلاق بگيرم ولي دلم ...
پويايي هاي رواني طلاق
معجزه روانكاوي طلاق
طلاق بگيرم يا نه؟ مشكلات جنسي
يكي از عوامل مهمي كه باعث جدايي زوجين از يكديگر و تصميم به طلاق مي شود عدم رضايت زناشويي در زمينه روابط جنسي مي باشد، رابطه هاي پر هيجان بين شما و همسرتان تنها خاطراتي هستند كه اختصاص به اوايل ازدواج دارند و به سال هاي آغاز ازدواج مربوط مي شوند. شايد فكر كنيد كه بعد از طلاق موقعيت شما دشوارتر از اكنون نخواهد شد و ممكن است از نظر جنسي در وضعيت بهتري قرار گيريد و بتوانيد شور و حالي جنسي كه در سال هاي اوليه زندگي داشته ايد با فرد ديگري تجربه كنيد.

اگر چه در ابتدا طلاق به نظر مي رسد كه آزادي و حق انتخاب بيشتري خواهيد داشت و در رابطه جنسي با محدوديت هايي رو به رو نمي شويد اما در مقابل امنيت جنسي تان را با شريك جنسي مطمئن از دست خواهيد داد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-طلاق بگيرم يا نه؟ مي خوام طلاق بگيرم ولي دلم …

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/9/8  ] [ ۱۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

پشيماني بعد از طلاق؛ چند دليل براي بازگشت به گذشته

بسياري از زوج هايي كه از يكديگر جدا مي شوند بعد از طلاق، احساس پشيماني كرده و تصور مي كنند كه اشتباه كرده اند. طلاق به معني جدايي زوجين از يكديگر به دليل شكست در زندگي مشترك مي باشد.

اين افراد در ابتدا با عشق و علاقه دو طرفه تصميم به ازدواج مي گيرند اما گاهي اين عشق دوامي ندارد و منجر به طلاق و جدايي مي شود.

بعد از طلاق و جدايي احساس هاي متفاوتي را افراد تجربه مي كنند كه از مهم ترين آن ها مي توان به دلتنگي و پشيماني اشاره نمود. و آن ها از اين كه زندگي شان دوام نداشته است و براي خوب شدن روابط شان تلاش نكرده اند دچار عذاب وجدان مي شوند.

در اين مقاله قصد داريم كه علل احساس پشيماني بعد از طلاق را بررسي كنيم و در پايان نكاتي كه باعث مي شود اين حس در افراد از بين برود را بيان نماييم.

در صورتي كه تصميم به طلاق گرفته ايد بايد قبل از آن از مشاور كمك بگيريد تا در اين خصوص شما را راهنمايي كند.

الف – پشيماني بعد از طلاق : نگاه منفي جامعه
در اكثر موارد، جامعه نسبت به افرادي كه طلاق گرفته اند ديد مثبتي ندارند. اگر در جامعه اي سنتي و پايبند به اصول كلاسيك خانواده زندگي مي كنيد، نگاه منفي آن ها بيشتر خواهد بود. اين ديد منفي منجر به تنش هاي فكري با اجتماع و فشار فكري بر روي فرد مطلقه مي شود.

اين امر در مورد خانم ها و زن هاي مطلقه بيش تر است و عذاب وجدان و پشيماني را براي فرد به همراه خواهد داشت. در اين شرايط فرد خودش را مقصر مي داند و به خاطر اين كار خود را ملامت و سرزنش مي كند.

بعد از طلاق، در زندگي فرد مشكلات بسياري به وجود مي آيد به طوري كه اين مشكلات فشار عصبي بسياري بر روي فرد وارد مي كند برخي از آن ها عبارت اند: مشكلات مالي، تنش هاي رواني، مورد قضاوت قرار گرفتن اطرافيان و حضانت فرزندان.

به خاطر اين مشكلات فرد ممكن است تصميم به بازگشت بگيرد و از طلاق منصرف شده و زندگي اش را ادامه دهد اما توجه داشته باشيد در اين خصوص نبايد عجولانه تصميم بگيريد. و با بررسي همه جوانب سعي كنيد بهترين تصميم را به كمك مشاور بگيريد.

اشتباهاتي كه به طلاق ختم مي شوند
اشتباهات مهلك كه به طلاق و جدايي ختم مي شوند
ب – پشيماني : تاثير طلاق بر زندگي فرزندان
طلاق براي فرزندان بسيار دردناك است زيرا به عنوان فرزندان طلاق با چالش هاي بسياري رو به رو مي شوند. كودكان بسيار حساس هستند و در اكثر موارد با عواقب منفي طلاق رو به رو مي شوند. يكي از اين عواقب دوري از پدر و مادر و دلتنگي براي آن ها مي باشد.

بعد از طلاق نياز عاطفي كودك كه يكي از مهم ترين نيازهاي اوليه و اساسي او مي باشد برطرف نخواهد شد زيرا فرد حضور پدر و مادر و احساس امنيت خاطر و آرامشي كه لازم دارد را نمي تواند بعد از طلاق به طور كامل تجربه كند و اين جدايي ضربه عاطفي مهمي به كودك وارد مي كند

پدر و مادر به خاطر عشق و علاقه اي كه به فرزندشان دارند ممكن است دچار پشيماني شوند و از طلاق منصرف شوند.

ج – تاثير طلاق بر ازدواج بعدي شما
بسياري از افرادي كه طلاق گرفته اند بعد از طلاق تصميم به ازدواج مجدد مي گيرند در حالي كه ممكن است آثار طلاق از بين نرفته باشد.

ازدواج مجدد به دلايل مختلفي به وجود مي آيد اما برخي از افراد بدون اين كه آثار ناشي از جدايي و طلاق را از بين ببرند تصميم به ازدواج مجدد مي گيرند در اين حالت در زندگي مشترك جديد با مشكلاتي رو به رو خواهند شد،

زيرا دلايل طلاق شان را به خوبي بررسي نكرده اند و با بي توجهي نسبت به آن تصميم به ازدواج مجدد گرفته اند.

تصميم عجولانه آن ها باعث شده تا رفتارهاي خود را كه بر روي طلاق اثر گذاشته است را نشناخته و همين عدم تغيير رفتار در زندگي جديد مشكل ساز شده و چالش هايي را به همراه خواهد داشت به طور كه فرد بعد از طلاق دچار پشيماني مي شود.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-پشيماني بعد از طلاق | چند دليل براي بازگشت به گذشته

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/3/23  ] [ ۱۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

اختلاف بر سر محل زندگي، دلايل و راه حل مناسب براي انتخاب محل سكونت

اختلاف بر سر محل زندگي با همسر يكي از مشكلات ديرينه در ميان زوجين مي باشد كه به خاطر دلايلي مانند وابستگي به خانواده، مصلحت شغلي و مواردي از اين دست با همسرشان به توافق نمي رسند. اگر چه از نظر قانون حق سكونت و تعيين محل زندگي با مردان است و زنان موظف هستند تمكين كنند.

در صورتي كه زن در محل زندگي اش آرامش نداشته باشد و قلب و احساسش در زندگي مشترك شاد و آرام نباشد مطمئن باشيد عواقب خوشي به همراه نخوهد داشت.

در اين شرايط زوجين بايد با همدلي و تفاهم لازم را داشته باشند تا بتوانند اختلاف مربوط به محل زندگي را حل نمايند و در اين شرايط با يكديگر همكاري و همراهي بيشتري داشته باشند.

هم چنين زوجين مي توانند در اين زمينه از مشاور كمك بگيرند تا راهنمايي هاي لازم را انجام دهد و راهكارهاي خوبي را در اختيارشان قرار دهد.

دلايل و راهكارهايي براي حل اختلاف بر سر محل زندگي
دعواي بين زوجين به خاطر محل زندگي، دلايل بسياري دارد كه بايد ريشه يابي شود تا زوجين به راه حل مناسبي برسند. ممكن است خودتان به روش هاي مختلف براي حل اين اختلاف تلاش كرده باشيد اما گفتگو شما نتيجه بخش نبوده و نتيجه مشتركي به همراه نداشته باشد.

در اين شرايط بايد يك بار ديگر مشكلتان را مرور كنيد و به حل آن بپردازيد هم چنين از مشاوره ازدواج كمك بگيريد تا راهكارهاي لازم را در اختيار شما قرار دهند.

اختلاف بر سر محل زندگي، عدم تفاهم زوجين
وقتي زن و شوهر در زندگي مشترك تفاهم نداشته باشند بر سر موضوعات مختلف با يكديگر به مشكل مي خورند كه يكي از آن ها دعوا بر سر محل زندگي شان مي باشد. ز

وجين در اين شرايط نمي توانند در مورد موضوعات مختلف به اشتراك و تفاهم برسند و به همين دليل در آينده مشكلات بزرگ تري با يكديگر خواهند داشت.

اگر در ابتداي زندگي هستيد و نمي توانيد در مورد مسائل زندگي با همسرتان به تفاهم برسيد بايد معيارهاي انتخاب همسر مناسب را مورد بازنگري قرار دهيد و از روانشناس و مشاوره كمك بخواهيد تا راهكارهاي لازم را در اختيار شما قرار دهد.

مشكلات با خانواده همسر

اختلاف بر سر محل زندگي
در بسياري از مواقع اختلاف بر سر محل زندگي، به خاطر مشكل با خانواده همسر مي باشد يكي از زوجين تمايل دارد نزديك خانواده خود باشد و ديگري ترجيح مي دهد به دليل مشكلاتي كه با آن ها دارد از آن ها دور باشد و زندگي مستقلي براي خود ايجاد كند تا از مشكلات فاصله بگيرد.

گاهي اوقات به خاطر دخالت اطرافيان در زندگي مشترك اين چنين مشكلاتي به وجود مي آيد.

با وجود اين چنين اختلافاتي در شروع زندگي مشترك، لازم است هر دو طرف در خصوص ميزان رابطه با خانواده همسر به نقطه نظر مشتركي برسند و در صورتي كه هر كدام از زوجين مخالفت كند و اصرار و انكار نمايد باعث بدتر شدن اوضاع و شرايط مي شود.

در اين شرايط هم زن و مرد بايد با ديد منطقي به مسئله نگاه كنند و به دنبال راه چاره باشند. در صورتي كه هر كدام حرف خودش را بزند و رفتارهاي خودمحورانه اي داشته باشد به رابطه آسيب بسياري وارد مي كنند.

وابستگي بيش از حد به خانواده
گاهي اوقات وابستگي زياد زوجين به خانواده شان، آن ها را با مشكلاتي رو به رو مي كنند در اين شرايط هر كدام از زوجين تمايل دارند تا نزديك خانواده شان زندگي كنند در نتيجه با يكديگر به تفاهم نمي رسند و با مشكلاتي رو به رو مي شوند.

وابستگي به خانواده بعد از ازدواج تا حدودي قابل درك مي باشد و هر كدام از زوجين حق دارند بعد از ازدواج با خانواده شان ديدار داشته باشند، اما در صورتي كه اين وابستگي در حد بسيار زياد و غيرقابل درك باشد بايد به طور دقيق مورد بررسي قرار گيرد و براي رفع اين وابستگي زياد اقداماتي صورت گيرد.

منبع:كانون مشاوران ايران-اختلاف بر سر محل زندگي | دلايل و راه حل مناسب براي انتخاب محل سكونت

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/12/20  ] [ ۱۶ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

مهارت هاي ارتباطي، اهميت انواع مهارت هاي ارتباطي

انسان يك موجود اجتماعي است و همين امر باعث مي شود تا فرد مهارت هاي ارتباطي لازم را كسب كند.

به طور كلي مهارت ارتباطي شامل دو نوع مهارت كلامي و غيركلامي مي شود و داشتن اين مهارت ها در روابط بين فردي، كاري و تحصيلي و مكاتباتي بسيار لازم و ضروري مي باشد. مهارت هاي ارتباطي را مي توان ياد گرفت و با استفاده از تمرين و آموزش اين مهارت ها را در خود تقويت كرد.

بايد ارتباطات را به خوبي بشناسيد زيرا در بسياري از مواقع همين ارتباطات سبب آسيب مي شود و در اين شرايط شما بايد درك عميقي از فرآيند ارتباطات داشته باشيد تا در جنبه هاي مختلف زندگي تان به طور مثبت از آن استفاده كنيد و براي شما موفقيت آميز باشند.

افرادي كه نمي توانند با ديگران ارتباط موثري برقرار كنند به دلايل مختلفي مانند عدم اعتماد به نفس يا مشكلات دوران كودكي مي باشد در اين شرايط بايد در جلسات مشاوره روانشناسي شركت كنند تا ناتواني افراد در عدم برقراري ارتباط ريشه يابي شود و براي حل آن راهكارهايي بيان شود.

در اين مقاله به بررسي مهارت هاي ارتباطي و انواع آن مي پردازيم.

مهارت هاي ارتباطي
مهارت ارتباطي به توانايي فرد براي انتقال اطلاعات به ديگران به صورت موثر و كارآمد مي باشد، در صورتي كه فرد مهارت ارتباطي را به صورت عميق و كارآمد ياد بگيرد مي تواند ارتباط بين فردي و تجاري موفقيت آميزي با ديگران داشته باشد، در نتيجه رضايت فرد از زندگي افزايش مي يابد.

اولين مرحله براي ارتباط برقرار كردن با ديگران توليد اطلاعات مي باشد و بعد از آن شخص راهي براي رساندن اطلاعات به ديگران پيدا مي كند. توجه داشته باشيد كه فرآيند برقراري ارتباطات صحيح علاوه بر اطلاعات به شيوه انتقال اطلاعات هم بستگي دارد.

هر شخصي به شيوه خاص خودش از مهارت هاي ارتباطي استفاده مي كنند تا اطلاعات را به ديگران انتقال دهد. در صورتي كه مهارت هاي فرد بيشتر باشد و بتواند تسلط بهتري بر روي مهارت هايش داشته باشد به شيوه بهتري مي تواند با ديگران ارتباط برقرار كند.

اهميت افزايش مهارت هاي ارتباطي در زندگي
در صورتي كه فرد مهارت هاي ارتباطي را فرا گرفته باشد مي تواند ازدواج موفق، دوستي هاي پايدار، فرصت هاي شغلي بيشتر و پيشرفت هايي در زمينه هاي مختلف زندگي داشته باشد.

در صورتي كه شما مهارت هاي ارتباطي تان را افزايش دهيد، خواهيد توانست در زمينه كاري به جايگاه هاي بالاتري برسيد و تبديل به مديري موفق و ثروتمند شويد. هم چنين در ارتباط با ديگران اعتماد به نفس شما افزايش يافته و نسبت به خودتان به ديد مثبت تري خواهيد رسيد.

اگر مهارت هاي ارتباطي در ميان اعضاي خانواده به ويژه در ارتباط با فرزندان افزايش يابد اين ويژگي بر روي روابط شما تاثير مثبت گذاشته و در شكل گيري خانواده سالم نقش بسيار مهمي دارد.

براي اين كه ارتباط موثري با فرزندان خود داشته باشيد بهتر است از مشاور خانواده كمك بگيريد و هم چنين با مشاوره روانشناسي در ارتباط باشيد تا ارتباطات شما بهبود يابد.

انواع مهارت هاي ارتباطي كلي
مهارت هاي ارتباطي كلي چند نوع دارند كه شامل موارد زير مي شوند:

مهارت هاي انتقال پيام
مهارت انتقال پيام شامل مهارت ارتباط كلامي و ارتباط غيركلامي مي باشد، مهارت هاي كلامي شامل كلمات و جملات بيان شده و اصواتي مي شود كه به انتقال اطلاعات و معاني مي پردازد. مهارت هاي غيركلامي به زبان بدن مربوط مي شود كه چگونه فرد علاوه بر صحبت كردن با استفاده از حركات بدن، چهره، طرز نشستن و ايستادن بر ديگران تاثير بگذارد و از اين طريق پيامي را به آن ها انتقال دهيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-مهارت هاي ارتباطي | اهميت انواع مهارت هاي ارتباطي

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/10/24  ] [ ۱۵ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

رابطه جنسي هنگام عصبانيت خوب است؟ آيا رابطه جنسي از عصباني شدن جلوگيري مي كند؟ در ازدواج هاي نادرست و ناسالم، زوجين رابطه جنسي را به عنوان نوعي سلاح استفاده مي كنند و سعي مي كنند كه به وسيله آن همسر خود را كنترل كنند. افراد زيادي وجود دارند كه براي آن ها رابطه جنسي نوعي قدرت محسوب مي شود.

آيا رابطه جنسي عصبانيت را كم مي كند؟
بعضي از افراد گمان مي كنند كه رابطه جنسي بايد زماني برقرار شود كه همه چيز در آرامش قرار گرفته باشد در حالي كه اينگونه نيست.

مراجعي داشتم كه زماني كه شوهرش عصباني ميشد رابطه جنسي خود را با او براي مدتي قطع مي كرد و همسرش براي داشتن رابطه جنسي مجبور بود با او بهتر رفتار كند.

وقتي از او پرسيدم كه شوهرش براي رضايت او بايد چه كاري انجام دهد گفت كه بايد حياط و خانه را مرتب كند، آشغال ها را سر موقع بيرون بگذارد و كمدش را نيز مرتب كند.

در اين حالت فرد به مرور علاقه خود را به رابطه جنسي از دست مي دهد.
بسياري از زوج ها را ديده ام كه براي برقراري رابطه جنسي به دنبال زماني بودند كه احساس خوبي داشته باشند و لبريز از عشق به همسرشان باشند.

عشق براي به وجود آمدن رابطه جنسي الزامي نيست، در حقيقت عشق مي تواند محصول رابطه جنسي باشد و رابطه احساسي ميان زن و شوهر را تقويت كند.

باور غلط ديگري كه در مورد رابطه جنسي وجود دارد اين است كه رابطه بايد آتشين و هيجان انگيز باشد تا هردو راضي باشند. اين باور دقيقا مثل اين است كه فقط زماني غذا بخوريد كه غذا تزئين شده باشد و در بهترين ظرف ها سرو شود.


رابطه جنسي هنگام عصبانيت
آن هايي كه به دنبال رابطه عالي هستند معمولا ناكام مي مانند. چرا؟
در ازدواج نبايد به طور مداوم از يكديگر انتقاد كنيد و مشكلات و عيب هاي همسرتان را به رخ او بكشيد. رابطه جنسي مي تواند عصبانيت و تنش را تا حدودي كاهش دهد و لازم نيست كه در بهترين شرايط صورت بگيرد.

بعضي از افراد اعتقاد دارند كه بايد قبل از خواب تمام مشكلات روز را پشت سر گذاشت و در مورد مشكلات، دعوا و بحث ها صحبت كنند.

منبع:كانون مشاوران ايران-آيا وقتي عصباني هستيد نبايد رابطه جنسي داشته باشيد؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/8/23  ] [ ۱۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

سال ها پيش مراجعي داشتم كه به شدت احساس پوچي مي كرد او بيان مي كرد كه ديگر همسرش را دوست ندارد زيرا همسرش به حرف هاي او گوش نمي كرد و به شدت خودراي بود.

از او خواستم تا با همسرش براي مشاوره به دفتر من بيايند ولي او گفت كه همسرش عقيده دارد كه نبايد مسائل زندگي مشترك را پيش كسي برد و اگر بفهمد كه همسرش به من درمورد جزئيات زندگي شان گفته است او را خواهد كشت.

چرا از مشورت با ديگران مي ترسد؟
اينگونه افراد كه سعي دارند تمام زندگي خود را مخفي نگه دارند و با كسي در مورد آن حرف نزنند معمولا در طول جلسات مشاوره عذاب وجدان مي گيرند زيرا جزئيات زندگي خود را با مشاور در ميان مي گذارند. حتي در موارد زيادي ديده شده كه براي اينكه زندگي خود را بهتر جلوه بدهند به مشاور دروغ مي گويند.

در حقيقت مي توان گفت كه نوعي غيرت و تعصب غلط در مورد زندگي خصوصي وجود دارد در حقيقت اين غيرت مي گويد كه شخص نبايد هيچ چيزي از زندگيش را براي ديگران يا حتي مشاور تعريف كند.

البته توصيه من اين نيست كه افراد با هركسي درد و دل كنند زيرا اين امر در نوع خود بسيار آسيب زا است ولي وجود فردي مناسب براي اين كار در زندگي هركسي لازم است.

به طور مثال براي اين كار مي توان از يك دوست خوب كه امتحان خودش را پس داده است، كمك گرفت. اما اغلب مردم ترجيح مي دهند در مورد مشكلات خود سكوت كنند در حقيقت آن ها فكر مي كنند كه مرموز بودن يك جور امتياز به حساب مي آيد.

يكي از دلايل اين سكوت مي تواند اين باشد كه افراد احساس مي كنند بخاطر مشكلاتشان ممكن است تحقير بشوند.

عده اي هم فكر مي كنند كه اگر كسي اطلاعات خصوصي آن ها را بداند از آن سوء استفاده مي كند.

در حقيقت اين افراد مشكلات خود را زير نقاب شادي و بيخيالي قرار مي دهند تا كسي متوجه نشود كه درون آن ها چقدر آشفته است و با چه مشكلاتي دست و پنجه نرم مي كنند.

شايد بتوان اين مشكل را در يكسري از فيلم ها يا كتاب ها مشاهده كرد، بطور مثال، فيلم بي پولي داستان زندگي مشتركي بود كه در آن زوجين فقط وانمود به خوشحالي و خوشبختي مي كردند حتي در شرايطي كه واقعا غرق در مشكلات بودند.

اگر تاكنون اخبار حوادث را دنبال كرده باشيد. معمولا افرادي كه در همسايگي مجرمان يا قاتلان قرار دارند مي گويند كه همسايه آن ها ساكت، مرموز و حتي مهربان بوده است.

منبع:كانون مشاوران ايران-آيا زوجين نبايد مسائل خصوصي شان را به غريبه ها بگويند؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/7/22  ] [ ۰۴ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

قوانين و علل دعواي زن و شوهر و راه حل هاي موثر بعد از دعواي زوجين

به طور طبيعي در هر رابطه اي چه در ميان خانواده، دوستان يا همكاران، بحث كردن وجود دارد و بسيار طبيعي مي باشد.

هنگامي كه زوجين با يكديگر بحث مي كنند مي توانند با اخلاقيات يكديگر بهتر آشنا شوند و تجربه هاي بيشتري كسب كنند اين كار به تقويت پيوند بين آن ها كمك مي كند.

در اين بخش از مقاله پنج علتي كه باعث دعواي زن و شوهر مي شود را مورد بررسي قرار مي دهيم و چگونگي متوقف كردن آن را توضيح خواهيم داد.

چرا روابط عاشقانه تان انقدر متفاوت است؟
بر اساس نظر بسياري از مشاوران يكي از نشانه هاي رابطه سالم بحث كردن با يكديگر مي باشد زيرا بحث هاي سالم نشان دهنده اين است كه شما تمايل داريد مشكلاتتان را حل كنيد و براي متوقف كردن مشكلات با يكديگر به بحث مي پردازيد تا بهترين راه حل را براي مشكلتان پيدا كنيد.

راه حل اختلافات و دعواي زن و شوهر چيست؟
مهم ترين مواردي كه زوج ها درباره آن ها با يكديگر به جر و بحث مي پردازند چيست؟

در اين مقاله ۵ موضوع را مورد بررسي قرار مي دهيم كه زوجين بيشتر درباره آن ها بايد يكديگر جر و بحث مي كنند.

بر طبق گفته آلين دي بولتون كه مي گويد : ” من مشتاقانه بر اين موضوع معتقد هستم كه نه تنها آن چه كه بيان مي كنيد عملي مي شود بلكه چگونه بيان شخص بسيار مهم مي باشد، پس موفقيت در بحث ها به شيوه گفتارتان بستگي دارد.”

صميميت :
در بين زوجين ناگفته هاي زيادي وجود دارد به همين دليل اين موضوع را در اولويت قرار داديم تا در مورد آن گفت و گو كنيم.

صميمت در بين زوجين به چه ميزان مي باشد؟ رابطه آن ها در رختخواب چطور است؟ آيا همه چيز آنطور كه دوست دارند بر وفق مراد مي باشد؟

زماني كه زوجين به يكديگر مي رسند براي آن ها بسيار مهم مي باشد تا چيزي كه لازم دارند را در زمان خاص خودش به دست آورند زيرا بعد از آن ديگر براي آن ها ارزشي نخواهد داشت. بر اساس نتايج ثابت شده است كه يكي از عوامل جدايي در زوجين ندانستن مواردي است كه طرف مقابل دوست دارد آن ها را داشته باشد.

به گفته روانشناسان زوجين مي توانند اين مشكلشان را با داشتن ارتباطات باز و تعادل وظايف حل كنند، در اين صورت با خصوصيات يكديگر بيشتر آشنا خواهند شد.

زماني كه زن و شوهر در مورد مسائل با يكديگر صحبت كنند به خوبي مي توانند توضيحات لازم و دقيق در مورد موضوعات مورد نظرشان را بيان كنند، در اين صورت شخص با دانستن اين كه طرف مقابلش چه مي خواهد، بهتر مي توانند نياز هاي او را بشناسد و براي رفع آن تلاش كند در اين حالت يك سازش سالم بين آن ها به وجود خواهد آمد و دو نفر به كمك يكديگر خوش حال خواهند شد.

در رابطه با همسرتان سعي كنيد خصومت و منفي گرايي را از خودتان دور كنيد و به دنبال يادگيري برخورد درست با همسرتان باشيد و نكات مثبت را در ارتباطتان در نظر بگيريد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-قوانين و علل دعواي زن و شوهر و راه حل هاي موثر بعد از دعواي زوجين

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/2/22  ] [ ۱۰ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

مهارت هاي زوجين در جهت حفظ تفاهم و عشق در زندگي

ازدواج و رابطه خوب يكدفعه و از روي نا آگاهي و غفلت شكل نمي گيرد بلكه بايد براي آن وقت گذاشت و با تلاش و زحمت و از روي آگاهي و شناخت به وجود مي آيد.

براي ارتباط عاشقانه خوبي داشته باشيد بايد براي شناخت بيشتر وقت بگذاريد و فعال باشيد و تنها نيت داشتن كافي نمي باشد.

پس در نظر داشته باشيد كه ازدواج و روابط خوب ناآگاهانه به وجود نمي آيد بلكه نتيجه تلاش و زحمت مي باشد كه فرد مي تواند بعدا زندگي خوبي داشته باشد، براي رسيدن به عشق بايد عمل كنيم تا بتوانيم آن را تجربه كنيم.

بر اساس نظر روانشناسان اگر كسي قصد ازدواج داشته باشد و به آن عمل كند در بهترين حالت مي توان فقط به صحبت كردن اشاره كرد و در بدترين حالت ممكن بين طرفين شكايت و سرزنش به وجود مي آيد و احساسات مخرب و نگرش ها به تدريج رشد مي كنند.

براي به وجود آمدن عشق و داشتن يك دوره رابطه نمي توان به شانس و تقدير اميدوار بود چون با آن ها تعيين نمي شود بلكه بايد همسران تصميم هاي درستي بكيرند و نسبت به وظايف خود مسئوليت پذير باشند.

بعضي اوقات ممكن است زن و مرد از تاثير رفتارشان به يكديگر آگاه نباشند و به دليل اين ناآگاهي باعث خواهد شد پيوند بين آن ها شكل گيرد و اصلاح شود.

مهارت هاي زوجين براي ايجاد يك رابطه
به مجموع رفتارهايمان و چگونگي رفتارهايمان رابطه مي گويند همه انسان ها در مورد چگونگي آغاز رابطه و به وجود آمدن آن مي دانيم اما نمي دانيم در طول مسير چه خواهد گذشت و به همين دليل در طول مسير سست مي شويم و نسبت به رفتارمان بي تفاوت خواهيد شد و حساسيت كمتري نسبت به آن نشان مي دهيم.

رابطه هاي ثابت و ساكن نيستند و تغييراتي مي كنند ممكن است در حال رشد و پيشرفت باشند يا از مسير خود منحرف شده باشند و به سمت مسير نامناسبي بروند.

بر اساس نظر مشاوران اگر فرد وارد رابطه اي شد و مسئوليت هاي به او واگذار شد اگر آن مسئوليت ها را بپذيرد و به طور مسئولانه به آن ها عمل كند در اينصورت رفتارش در جهت مثبت رشد خواهد كرد و باعث گسترش شادابي، نشاط و گرمي خواهد شد.

اگر فرد درمورد اين اصل آگاهي درستي داشته باشد و به خوبي آن را بپذيرد مي تواند با درك كردن آن احساس بهتر و خوبي نسبت به رفتارش داشته باشد و احساسات منفي مانند ناكامي و دشواري در او به وجود نخواهد آمد.

اگر در مورد رابطه تان آگاهي لازم را داشته باشيد و بدانيد كه مي توانيد سرنوشت رابطه تان را تعيين كنيد در اين صورت به جاي اينكه فكرهاي منفي داشته باشيد يا عمل منفعلانه انجام دهيد نسبت به آينده و رابطه تان خوش بين تر خواهيد بود.

مهارت هاي زوجين در جهت حفظ تفاهم و عشق در زندگي:
زن و مرد براي اينكه عشق در زندگي آن ها وجودداشته باشد و هر روز بيشتر شود بايد با يكديگر تفاهم داشته باشند و مهارت هاي لازم را بياموزند تا بتوانند به درستي تفاهم ها را حفظ كنند.

در زير مسائلي كه زوجين بايد در نظر بگيرند را ذكر كرده ايم.

درباره تفاوت ها با يكديگر گفت و گو كنيد و سعي كنيد تفاوت هاي يكديگر را بپذيريد و درمورد آن به تفاهم برسيد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-مهارت هاي زوجين در جهت حفظ تفاهم و عشق در زندگي

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/1/11  ] [ ۰۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

راه هايي براي اين كه يك همسر موفق باشيم.

براي اينكه بتوانيم يك همسر موفق و رابطه موفقي داشته باشيم و در زندگي زناشويي موفق باشيم بايد بسياري از مهارت ها را در ازدواج و زندگي مشترك بياموزيم و آن ها را در زندگي استفاده كنيم و به خوبي از آن ها استفاده كنيم.

در اين مقاله روش هايي كه باعث پيشرفت در زندگي مي شود را معرفي مي كنيم از اين روش ها مي توان در همه زمان ها استفاده كرد و مختص به زمان خاصي نيست.

بر اساس مشاوره ازدواج بايد رابطه ها به صورتي باشد كه باعث پيشرفت و رشد زوجين شود و زوجين از مهارت ها به خوبي استفاده كنند و از رابطه خود غافل نشوند و به درستي مهارت هاي خود را براي پيشرفت زندگي شان به كار بگيرند.

همسر موفق
همسرتان را بيان احساساتش تشويق كنيد
بر اساس نظر مشاوران بايد زوجين احساسات خود را به خوبي بيان كنند تا رابطه آن ها به طور فوق العاده اي بهبود يابد و يك همسر موفق باشند.

زوجين بايد فكرهاي عميق و احساسات خود را با هم در ميان بگذارند تا روابط خوبي باهم داشته باشند و بتوانند نيازهاي يكديگر را به خوبي رفع كنند.

هنگامي كه احساسات خود را با همسرتان در ميان مي گذاريد و با او حرف مي زنيد در اين هنگام زن نسبت به شوهرش احساس صميميت و محبت بيشتري مي كند.

يكي از مشكلات عمده مردها ابراز احساسات كردن آن ها مي باشد آن ها احتياط لازم را در ابزار احساسات انجام مي دهند كه درك كردن اين مسئله براي زنان دشوار مي باشد اما بايد همسران به خوبي يكديگر را درك كنند و در مورد حالت ها و احساس هاي يكديگر اطلاعات كافي داشته باشند.

تقسيم مسئوليت ها
هنگامي كه فرد وارد زندگي مشترك مي شود بايد توانايي لازم براي قبول كردن و انجام دادن مسئوليت ها را داشته باشد و زن و شوهر بايد ياد بگيرند كه چگونه مسئوليت ها را تقسيم كنند.

اگر مسئوليت ها به خوبي تقسيم شود شرايط بهتري در زندگي مشترك به وجود خواهد آمد و اگر هر كدام از افراد بي مسئوليت باشند و از انجام وظايف خود غفلت كنند در اين صورت مشكلات بسياري براي آن ها به وجود خواهد آمد.

به همديگر اهانت نكنيد
در همه ازدواج ها و خانواده ها دعوا و تعارض وجود دارد اما نكته اي كه بسيار مهم مي باشد چگونگي مديريت و كنترل آن مسئله مي باشد.

زن و شوهر هنگامي كه مشكل و جرو بحثي در ميان آن ها به وجود مي آيد بايد به صورت منطقي و با صحبت كردن حل كنند و نبايد اهانت و بي احترامي در پيش گيرند كه اهانت كردن اثرات منفي به همراه خواهد داشت.

در زندگي مشترك احترام گذاشتن به يكديگر و معذرت خواهي كردن بسيار مهم مي باشد.

منبع: مركز مشاوره ستاره ايرانيان-تكنيك طلايي و آسان براي تبديل شدن به همسر موفق

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1399/12/25  ] [ ۱۴ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

رهيافت رواني – زيست شناختي براي زوجين (PACT)، به منظور بهبود تعاملات و روابط مابين زوجين، از كاربردهاي مربوط به علوم اعصاب و نظريه دلبستگي استفاده مي كند.

هدف اين رهيافت، كه توسط استن تاتكين[۱] توسعه يافته است، كمك به زوجين براي توجه به واكنش هايشان در هنگام اتفاق افتادن و يادگيري نحوه تشخيص نياز هاي دلبستگي طرف مقابل به صورت مناسب تر مي باشد.

زوجيني كه به منظور شناخت مشكلات مربوط به رابطه شان و / يا بهبود و يا تقويت روابط بلند مدت، به متخصصان مراجعه مي كنند، مي توانند از رهيافت PACT به عنوان يك رهيافت مفيد و كارا استفاده كنند.

تاريخچه و توسعه
استن تيكن، به عنوان يك محقق، متخصص باليني و معلم، PACT را براي رفع مشكلات زوجين ايجاد كرد.

PACT همانند رهيافت هاي متمركز بر دلبستگي، از قبيل روش درمان متمركز بر روابط عاطفي زوجين مي باشد، با اين تفاوت كه از تحقيقات صورت گرفته در چهار موضوع مختلف استفاده مي كند كه به عنوان حيطه هاي PACT مطرح هستند:

تنظيم انگيختي:
روشي كه بدن و ذهن فرد واكنش نشان مي دهد و عواطف و وضعيت روحي – مربوط به خودش و طرف مقابل – همانند استرس، عصبانيت و علاقه را كنترل مي كند

نظريه دلبستگي:
اين نظريه در توضيح دادن نحوه شكل گيري و رشد رابطه فرد با اشخاص مهم در زندگي اش، مفيد مي باشد

علوم اعصاب رشدي:
نحوه تغيير مغز در واكنش به درون داد هاي زيستي و محيطي و تاثير اين تغييرات بر روي روابط رفتاري را از دوره نوزادي تا دوره بلوغ بررسي مي كند.

موسسه PACT، كه توسط تاتكين و همسر وي، تراسي بولدمن – تاتكين[۲] تاسيس شده است، به عنوان يك قطب آموزشي در مورد اين رهيافت به كار گرفته مي شود و ارائه دهنده دوره هاي آموزشي به درمانگران علاقمند به استفاده از PACT در دوره هاي درمان مي باشد.

همچنين آقا و خانم تاتكين زوجيني را كه چند سال از جدايي آنها مي گذرد را هم مورد درمان قرار مي دادند.

اصول PACT
بر اساس عقيده تاتكين، شناخت نياز انسان به ارتباط مي تواند به زوجين كمك كند تا يك رابطه دلبستگي تشكيل دهند .

دلبستگي موجود خودشان را از طريق توسعه روابط ايمن بخش، كه بر مبناي رابطه دو طرفه، حساسيت، همكاري و زيبائي مي باشد را عميق تر كنند.

ايجاد يك “حباب زناشويي”، كه به زوجين كمك مي كند كه يكديگر را در محيط امن و ايمن نگه دارند.

زوجين مي توانند در زماني كه بخش هاي دست يابي به ايمني مغز به راحتي در دسترس باشند، “عشق ايجاد كنند و از جنگ و دعوا اجتناب كنند”.

زوجيني كه در نحوه خوشحال كردن و آرام كردن طرف مقابل شان مهارت لازم را دارند.

زوجين بايد از تبديل شدن طرف مقابل به نفر سوم در رابطه هاي ديگر اجتناب كنند.

زوجيني كه مي خواهند با يكديگر بمانند، بايد ياد بگيرند كه خوب مبارزه كنند.

منبع :مشاور كو:مركز مشاوره روانشناسي و مشاوره آنلاين-رهيافت رواني – زيست شناختي براي زوجين

امتیاز:
بازدید: 44
برچسب:
:
[ 1399/6/19  ] [ ۱۵ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

شاخه زوج درماني و مشاوره ازدواج از روان درماني به كساني پيشنهاد مي شود كه در ارتباطشان دچار دلسردي و تنش شده اند، به جدايي فكر مي كنند يا تصميم دارند كه صميميت و درك متقابلشان را بهتر كنند.

زوج درماني
در زوج درماني تمركز بر روي خود رابطه است، اگر چه هر يك از طرفين بايد بر روي شناخت و اصلاح خود تمركز داشته باشند.

چه زماني زوج درماني پيشنهاد مي شود؟
زوج ها به دلايل زيادي چون دعوا و ستيزه هاي شديد، مشكلات ارتباطي، نارضايتي جنسي و خيانت به دنبال مشاوره مي روند. پيشنهاد ما اين است كه به محض اين كه نارضاتي رخ داد به مشاور مراجعه كنيد، چرا كه هر چه از نارضايتي ها و اختلافات شما بگذرد و چاره اي براي آن نجوييد در آينده نياز به صرف زمان و انرژي بيشتري براي ترميم رابطه تان داريد.

حتي گاه مشاوره مي تواند به يك زوج در حال جدايي كمك كند كه رابطه شان را با احترام و درك متقابل تمام كرده و كمترين آسيب ممكن را پس از پايان ارتباط دوستي يا زناشويي خود متحمل شوند.

زماني كه زوجين مدام با يكديگر مشاجره و بحث دارند، از صحبت كردن با هم فراري هستند يا به طور كلي در ارتباط برقرار كردن با يكديگر ناتوان هستند، هيچ گاه رابطه شان اصلاح نخواهد شد. بنا بر آنچه گفته شد و طي مطالعات فراواني كه دانشمندان در اين زمينه انجام داده اند، ما معتقديم كه هدف اول از زوج درماني، بهبود و اصلاح شيوه هاي ارتباطي زوج با يكديگر، چگونگي حل و فصل كردن مشكلات و مجادلات با يكديگر و يادگيري فنون مذاكره و گوش دادن مؤثر است. بنابراين اول قدم در زوج درماني، كمك به شماست تا بتوانيد احساساتتان را شفاف بيان كنيد، آرامشتان را حفظ كنيد و از مهارت هاي ارتباطي سالم براي حل مشكلات قديمي و جديد خود استفاده كنيد.

از جلسات زوج درماني خود بايد چه انتظاري داشته باشيد؟
در گام اول بايد به اين نكته توجه داشته باشيد كه درمان موفق نتيجه همكاري زوجين با درمانگر است. بنابراين تلاش و پيگيري افراد براي حل مشكلاتشان اساسي ترين شرط بهبود رابطه است.

در اين صورت زوجين مي توانند انتظار داشته باشند كه شنونده و پيام دهنده بهتري شوند و راه هاي جديدي براي حمايت از يكديگر پيدا كنند.

اهداف جلسات توسط مشاور با نظر مراجعين برنامه ريزي مي شود و براي رسيدن به اين اهداف، هر يك از طرفين بايد آمادگي اين را داشته باشند كه نقاط قوت و شعف خود را بپذيرند، نقش ها و مسئوليت هايشان را به عهده بگيرند و براي اين كه بحث و مجادله در طول جلسات درماني رخ دهد امر غير عادي نيست، اما مشاور شما بايد با بي طرفي و عدم جانبداري و تكيه بر دانش تخصصي خود اين موضوعات را رفع خواهد كرد.

برخي از مشاوران جلسات فردي تكميلي را به زوجين به عنوان بخشي از درمان پيشنهاد مي كنند و برخي ممكن است جلسات فردي را در صورت درخواست زوجين پيشنهاد كنند.

دوستي و مشاوره ازدواجتعداد جلسات، مدت و كارآيي آن
مشاوره زوج درماني اغلب هفته اي يك جلسه برگزار مي شود ولي اين موضوع به اهداف درمان شما، برنامه ريزي درماني مشاورتان و اين كه آيا جلسات شما به صورت فردي يا گروهي برگزار مي شود، بستگي دارد.

مشاوره اغلب كوتاه مدت است و هر جلسه درماني آن بين يك الي دو ساعت با صلاحديد مشاورتان تنظيم مي شود.

هر چند ما به شما پيشنهاد مي كنيم زوج درمانگرتان را بعد از اتمام درمان در سال 2 الي 3 بار ملاقات كرده و از رابطه بهبود يافته تان مراقبت كنيد.

مشاوره ازدواج
شاخه اي از زوج درماني به مشاوره هاي قبل از ازدواج اختصاص دارد.

در اين شاخه از روان درماني مشاوره به 2 زوج در حال ازدواج كمك مي كند تا شناخت بهتري بر روي ويژگي هاي خود و شريكشان پيدا كنند، نقاط قوت و ضعف خود را شناسايي كنند، بر روي اختلالات رفتاري خود كار كنند، اختلافات و مشاجراتشان را با يكديگر حل كنند و در نهايت ديد درست و صحيحي در ارتباط با ازدواج و جنس مخالف خود (با يادگيري تفاوت هاي جنسيتي و شيوه برخورد صحيح با آن) پيدا كنند.

مشاور قبل از ازدواج شما با انجام تست ها و مصاحبه باليني دقيق مي تواند اطلاعات دقيقي به شما ارائه دهد تا شما را از ازدواجتان مطمئن سازد.

منبع :كانون مشاوران ايران-زوج درماني و مشاوره ازدواج

امتیاز:
بازدید: 93
برچسب:
:
[ 1399/2/22  ] [ ۱۴ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

مراكز مشاوره ازدوواج برتر امسال معرفي شد.

دفاتر برتر مشاوره ازدواج

دفاتر و مراكز برتر مشاوره 1398 كانون مشاوران ايران
آدرس مركز برگزيده غرب تهران:
سعادت آباد، ضلع جنوب غربي چهارراه سرو، خيابان پاكنژاد، كوچه گلها، پ ۵، طبقه ۴
براي رزرو يا تعيين وقت مشاوره لطفا با شماره زير(دفتر مركزي) تماس حاصل فرماييد:

02122354282

۰۹۰۳۵۶۷۳۰۵۰ تماس ضروري

تذكر
با توجه به پر بودن ساعات از مشاوره بدون تعيين وقت قبلي معذور هستيم. طرف قرارداد تمامي بانك ها براي پرداخت آنلاين. ساعات تماس: ۹ صبح الي ۲۳ شب.جهت مشاوره تلفني و يا رزرو براي مشاوره حضوري در تهران يا شهرستان ها با يكي از مراكز زير تماس حاصل فرماييد.

آدرس مركز برگزيده شمال تهران:

دفاتر و مراكز برتر مشاوره 1398 كانون مشاوران ايران

چيذر ميدان ندا، جنب بانك دي، پلاك ۵۶، طبقه چهارم شرقي و غربي
براي رزرو يا تعيين وقت مشاوره لطفا با شماره زير(دفتر مركزي) تماس حاصل فرماييد:

02122247100

۰۹۰۳۱۲۳۶۴۴۶ تماس ضروري

تذكر
با توجه به پر بودن ساعات از مشاوره بدون تعيين وقت قبلي معذور هستيم. طرف قرارداد تمامي بانك ها براي پرداخت آنلاين. ساعات تماس: ۹ صبح الي ۲۳ شب. جهت مشاوره تلفني و يا رزرو براي مشاوره حضوري در تهران يا شهرستان ها با يكي از مراكز زير تماس حاصل فرماييد.

آدرس مركز مشاوره شرق تهران:

دفاتر و مراكز برتر مشاوره 1398 كانون مشاوران ايران

شريعتي، چهارراه قصر، خ ش قدوسي، پ ۱۵۶، واحد ۱ – شماره نظام پزشكي: ۴۱۲۱۶ براي رزرو يا تعيين وقت مشاوره لطفا با شماره هاي زير تماس حاصل فرماييد:

۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵ خط ويژه

۰۲۱-۸۸۴۷۲۸۶۴ خط ويژه

آدرس مركز مشاوره مركز تهران:
3.5star
دفاتر و مراكز برتر مشاوره 1398 كانون مشاوران ايران
بلوار آفريقا ، بالاتر از چهارراه اسفنديار، برج صبا، طبقه ۲، واحد۲۲
براي رزرو يا تعيين وقت مشاوره لطفا با شماره زير(دفتر مركزي) تماس حاصل فرماييد:

02188419832

آدرس مركز مشاوره كرج:
دفاتر و مراكز برتر مشاوره 1398 كانون مشاوران ايران

5star-
كرج، رجايي شهر، خ دوم شرقي، مجتمع تخت جمشيد، پ ۲۷، طبقه اول، واحد ۲
شماره مجوز: ۹۰۲۰۰۴۰۰۴۲۵۲۲
براي رزرو يا تعيين وقت مشاوره لطفا با شماره زير (دفتر مركزي) تماس حاصل فرماييد:

۰۲۱-۴۴۰۳۴۴۹۰

آدرس مركز مشاوره مشهد:
دفاتر و مراكز برتر مشاوره 1398 كانون مشاوران ايران

3.5star
مشهد، احمدآباد، نرسيده به ميدان شريعتي، ساختمان رسول اكرم، پ ۱۱۲۳، طبقه چهارم
براي رزرو يا تعيين وقت مشاوره لطفا با شماره زير (دفتر مركزي) تماس حاصل فرماييد:

۴۴۰۳۴۴۹۰

مشاوره ازدواج
متخصصين كانون مشاوران ايران بر اين اعتقاد هستند كه ازدواج ميتواند شما را خوشبخت تر كند.

اما اين خوشبختي در نگاه اول و به صورت اتفاقي رخ نمي دهد.

لحظه به لحظه رابطه نياز به رسيدي و آموزش دارد.

به طور كلي زوجين در بسياري از موارد راه حل مناسب براي مقابله با چالش ها و مشكلات ندارند.

كي بايد به مشاور ازدواج مراجعه كنيد؟
وقتي صادقانه يكي از طرفين صحبت نمي كند
هنگامي كه صحبت مي كنيد، اما هميشه منفي بوده و منجر به بحث مي شود.
هنگامي كه نامزد يا دوست دختر شما از بيان حرفهايش و ذهنياتش مي ترسد.
زماني كه يكي از طرفين رفتار مادرانه و پدرانه (محبت مادرانه دختر و مجازات پدرانه پسر) دارد.
وقتي كه شريك زندگي خود را در يك تيم نميبينيد و با هم رقابت مي كنيد.
حريم شخصي يكي از طرفين بيش از حد است و يا كلا از بين مي رود.
مي خواهيد نامزد خود را تغيير دهيد و از او كس ديگري بسازيد.
مشكلات مالي و يا خيانت مالي شريك زندگي
هنگامي كه شما احساس مي كنيد همه چيز درست مي شود اگر او فقط مي خواهد را تغيير دهيد.
هنگامي كه زندگي خود را جداگانه انجام مي دهيد و روحيه تيمي نداريد.
يكي از طرفين مشكلات جنسي دارد.
خواستگار شما بيش از حد استدلال مي كنيد. چيزهاي خاصي كه آنها را ديوانه مي كند و اكثريت ديگر را تحمل نمي كند.
هنگامي كه تعهد و مسئوليت پذيري در رابطه وجود ندارد
درك متقابل بين دو نفر احساس نمي شود.

منبع :كانون مشاوران ايران-مشاوره ازدواج

امتیاز:
بازدید: 83
برچسب:
:
[ 1399/2/7  ] [ ۱۶ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

بسياري از جوانان هرگز به علت تابوهاي اجتماعي، خانوادگي و شخصي، در طول آشنايي يا قبل از ازدواج يه مشاوره جنسي به عنوان مسئله اي مهم نگاه نمي كنند.

معمولا انتخاب همسر براي اصلاح اطلاعات عمومي مطرح شده در ميان مردم بدون توجه به ميل و نياز جنسي است.

در حالي كه ضرورت و اهميت اندازه گيري و ارزيابي اين عامل بسيار مهم تر از ساير مطالعات است.

در مشاوره ازدواج توجه به شريك جنسي، شوهر و همسر، به منظور كسب اطلاعات از فيزيولوژي بدن، تشخيص گرمي و سردي جنسي، شناخت روياهاي جنسي فرد از بلوغ ضروري است.

براي ارزيابي و تجزيه و تحليل تخيلات و علائق جنسي، درك و شناخت مفاهيم ازدواج زوج ها مهم است.

اجزاي مهم كه مي توانند در جلسات مشاوره قبل از ازدواج دريافت شود عبارتند از:

شناسايي و ارزيابي مواردي كه مي تواند پيش بيني خوبي از آينده زندگي جنس زن و شوهر ارائه دهد.

چيز مهمي كه هميشه فراموش مي شود.

اگر مي خواهيد به طلاق عاطفي برسيد، طلاق جنسي بگيريد!
اگر مي خواهيد به طلاق عاطفي برسيد، طلاق جنسي بگيريد!

طلاق جنسي، طلاق عاطفي
مشكلات جنسي را مي توان يكي از مهمترين و بحث بر انگيز ترين مشكلات در حوزه خانواده و ازدواج دانست.

در واقع بسياري از افراد اين روزها با مشكلات جنسي در حوزه زندگي مشترك خود دست و پنجه نرم مي كنند.

چه بسا مشكلات تا حدي حاد است كه زندگي افراد را به شدت تحت تاثير قرار مي دهد.

اما به دليل خجالت و يا عدم مطرح شدن توسط زن و شوهر و نيز در ميان گذاشتن آن با پزشك و يا روانشناس مشكلات روز به روز بيشتر و وخيم تر خواهند شد.

مطابق با آمارها بسياري از طلاق هاي صورت گرفته در خانواده ها به نوعي با مسائل و مشكلات جنسي افراد در ارتباط است.

شايد بتوان گفت اكثريت مطلق طلاق ها و جدايي ها و نارضايتي هايي كه در زندگي مشترك وجود دارد مرتبط با مسائل جنسي است.

در واقع در برخي شرايط مسائل و مشكلات جنسي افراد در حوزه زندگي مشترك به حدي است كه افراد رابطه جنسي در كنار يكديگر ندارند.

در اصطلاح به اين امر طلاق جنسي گفته مي شود كه در طلاق جنسي افراد از نظر جنسي در زندگي مشترك رابطه با يكديگر ندارند و رابطه جنسي خود را قطع نموده اند.

چه بسا در اين حالت بي بند و باري ها و فسادهاي اخلاقي در جامعه به شدت افزايش پيدا كند.

چرا كه مسلما وقتي فرد با همسر خود در ارتباط نباشد نياز دارد با فرد ديگري در ارتباط باشد كه به مسائل و مشكلات اجتماعي موجود در جامعه دامن مي زند.

لذا طلاق جنسي مي تواند سرآغاز طلاق عاطفي و نيز وجود آمدن مشكلات بسيار زيادي در روابط ميان خانواده ها باشد.

دلايل طلاق جنسي در ميان زوجين چيست؟
يكي از دلايلي كه سبب به وجود آمدن طلاق جنسي در ميان زوجين است را مي توان نارضايتي جنسي در آنها دانست.

در واقع اگر فرد از رابطه جنسي با همسرش لذت نبرد و رضايتي از اين امر نداشته باشد كم كم رابطه جنسي ميان آن ها سردتر و سردتر شده و به سرد شدن روابط عاطفي ميان آنها مي انجامد.

البته دلايل نارضايتي جنسي مي تواند كاملاً وسيع و غيرقابل پيش بيني باشد.

از مشكلات عاطفي زوجين و هرگونه مشكلاتي در حوزه ي جنسي سبب به وجود آمدن نارضايتي هاي جنسي شود.

به همين خاطر است كه به شدت تأكيد مي شود تا زوجين پيش از ازدواج و نيز در حين ازدواج با دريافت راهنمايي هاي مطلوب از مشاوره ازدواج و مشاوره خانواده مشكلات خود را حل كنند.

نيز مشكلات خود را در زمينه هاي جنسي كاهش داده و آينده مطلوبي را براي خود در زندگي مشترك رقم بزنند.

يكي از دلايلي كه سبب به وجود آمدن مشكلات جنسي و نارضايتي هاي جنسي در زندگي مشترك مي شود را مي توان عدم آگاهي و اطلاع درست زن و شوهر از ويژگي هاي روحي و رواني و جنسي طرف مقابل دانست.

ياز به مشاوره جنسي در زمينه ازدواج و مسائل و مشكلات جنسي
به همين دليل آموزش در ايران و نياز به مشاوره جنسي در زمينه ازدواج و مسائل و مشكلات جنسي به شدت احساس مي شود.

تنها با استفاده از اين راهكار و آموزش ازدواج است كه مي توان به كاهش طلاق هاي جنسي و در نتيجه كاهش طلاق هاي عاطفي و حقيقي اميدوار بود و بدون اين مهم دستيابي به اين امر حياتي امكان پذير نمي باشد.

از نظر روانشناسي و علمي ثابت شده است كاهش روابط زناشويي مطلوب در ميان زوجين رفته رفته سبب سرد شدن روابط عاطفي آنها مي شود

با پي بردن آنها به اين نتيجه مي رسند كه آنها علاقه اي به يكديگر ندارند.

لذا مشكلات و مسائل جنسي و بوجود آمدن مشكل در رابطه جنسي را مي توان يكي از مهمترين دلايل افزايش طلاق هاي حقيقي و عاطفي دانست.

سرمنشأ به وجود آمدن جدايي ها در ميان زوجين در خانواده هاي كنوني كشورمان دانست.

در اين زمينه ذكر اين نكته بسيار ضروريست كه بسياري از سردمزاجي ها و عدم تمايل به برقراري رابطه جنسي مرتبط با جنس مرد باشد.

مشاورانه
مشاوره خانواده
مشاوره ازدواج
مشاوره تلفني
مشاوره آنلاين
تست روانشناسي
مشاوره روانشناسي
مشاوره جنسي
اختلال رواني
استخدام روانشناس و روانسنج
درمان و رفع طلاق هاي جنسي
در پي رفتارهاي مردان ثابت شده است بسياري از زن هايي كه در طول زندگي مشترك دچار سرد مزاجي و عدم تمايل براي برقراري رابطه جنسي مي شوند به علت رفتارها و تمايلات طرف مقابلشان به اين مشكل گرفتار شده اند.

لذا در صورتي كه اين مشكل را در همسر خود مشاهده مي كنيد.

شايد بتوان اين مسئله را به خود ارتباط دهيد .

با اصلاح رفتارهاي جنسي خود و محبت و رفتارهاي محبت آميز بيشتر مشكلات خود رو حل نماييد.

با كاهش اين مشكلات زمينه برقراري هرچه بهتر رابطه را افزايش داده و در نهايت به افزايش مهر و محبت و دوستي ها در ميان خانواده كمك نمود.

مشاووره مشكلات خانوادگي
مشكلات فرهنگي عامل بسياري از سرد مزاجي ها
معمولا زنان تحصيل كرده اطلاعات و آگاهي هاي بيشتري نسبت به ارضاي جنسي خود و نيز تمايلات جنسي همسر خود دارند.

لذا معمولاً در آنها تنها وظيفه خود را شوهر داري و بچه داري ندانسته و اين نيازها را به خوبي در خود احساس مي كنند.

براي همين هم ممكن است بيشتر به مراكز مشاوره براي درمان مشكلات مراجعه كنند.

اما در برخي فرهنگ ها و سنت ها درخواست هاي زن به نوعي بي عفتي دانسته شده و براي او مشكلات زيادي به وجود مي آورد.

از جنبه ديگر از لحاظ پزشكي مي توان گفت تغذيه و فعاليت هاي بدني و عدم مصرف مواد مخدر يا سيگار مي تواند به شدت در رضايتمندي جنسي افراد و نيز طرف مقابل آنها تاثير گذار باشد.

لذا افرادي كه به تغذيه فعاليت هاي بدني خود اهميت مي دهند نه تنها پس از مدتي زيبايي هاي خود را از دست مي دهند كه مي تواند به شدت بر كاهش تعداد رابطه آنها تاثير گذار باشد.

طرف مقابل آنها نيز در مقابل آنها سرد مزاج شده و از رابطه كناره گيري مي كند.
در نهايت دو طرف رابطه دچار سرد مزاجي و عدم تمايل براي برقراري رابطه شده كه نهايتاً منجر به طلاق عاطفي و حقيقي در ميان زوجين مي شود.

منبع: مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-اگر مي خواهيد به طلاق عاطفي برسيد، طلاق جنسي بگيريد!

امتیاز:
بازدید: 113
برچسب:
:
[ 1398/5/10  ] [ ۰۶ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب