moshaverrkhob
moshaverrkhob

روش هاي درمان افسردگي مي تواند جايگزين داروهاي ضد افسردگي شود. احساس افسردگي و غم و اندوه پاسخ طبيعي بدن به مشكلات و فقدان زندگي است.

گاهي اوقات آن را مانند جمعه بعد از ظهر احساس مي كنيد، اما زماني كه چند روز يا چند هفته طول مي كشد، شما از افسردگي رنج مي بريد.

اگر چه علل شايع افسردگي تركيبي از عوامل ژنتيكي، ويژگي هاي فيزيكي و شرايط محيطي و رواني افراد است، شايع ترين علت افسردگي تغيير در ميزان هورمون هاي بدن، عادات ارثي، حوادث زندگي و حتي آسيب هاي دوران كودكي و چالش ها و مسائل مرتبط است.

نشانه هاي رايج افسردگي
افراد مبتلا به افسردگي، با توجه به سن، جنسيت و وضعيت اجتماعي، علائم و نشانه هاي مختلفي را نشان مي دهند.

اما برخي از نشانه هاي رايج اين بيماري است است كه دشوار است كه تمركز كنند،

جزئيات و تصميمات را فرا بگيرند،
خستگي مداوم و كاهش انرژي،
نااميدي و بدبيني،
بي خوابي و بد خوابي،
بي حوصلگي،
عصبي بودن،
يا از دست دادن ناگهاني اشتها،
سردرد،
گرفتگي عضلاني،
مشكلات گوارشي،
گريه.
نوروتراپي و لورتا روش معجزه آسا درمان افسردگي
اين روش هاي با جديدترين دستگاه هاي درماني جهاني صورت گرفته و هيچگونه عوارضي به همراه ندارد. يكي از بهترين و موثرين ترين روش هاي درمان افسردگي است.

براي آشنايي و دريافت پروتكل درماني از دكتر دادخواه كمك بخواهيد.

چگونه با دكتر دادخواه در ارتباط باشم؟

مي توانيد اطلاعات بيشتر درمورد لورتا كسب كنيد.

روان درماني
تلاش براي جلوگيري از درمان افسردگي شما را منزوي مي سازد. پس چرا كمك نمي گيريد؟ يكي ار روش هاي درمان افسردگي، روان درماني است. در ادامه دلايلي ذكر شده است كه بسياري از افراد بخاطر آن ها از كمك مورد نياز خود اجتناب مي كنند:

انتظار براي رهايي به مرور زمان. افسردگي با گذشت زمان سخت تر شده و زندگي را براي مدت طولاني تري دشوار مي كند.
ترس از نياز به دارو، همه درمان‌هاي افسردگي نياز به دارو ندارند و بسياري از داروها موقتي هستند.
هميشه احساس غم نمي كنيد، اما غم و اندوه تنها علامت يا اثر افسردگي نيست.
از صحبت با پزشك يا درمانگر خجالت مي كشيد، اما دليلي براي اين موضوع وجود ندارد زيرا اين يك وضعيت پزشكي واقعي مانند ديابت يا كلسترول بالا مي باشد.
از پرداختن به موضوعات ريشه اي و قديمي در درمان مي ترسيد.
آگاهي محدود. برخي از افراد گاهي اوقات شدت مشكلات را به حداقل مي رساند و منطقي مي داند كه آنچه در حال وقوع است «آنقدرها هم بد نيست» يا «همه تحت فشار قرار مي گيرند».
احساس بي كفايتي. بسياري از مردم بر اين باورند كه ناكافي مي باشند و بايد بتوانند به تنهايي از عهده افسردگي خود برآيند.
در دسترس نبودن: برخي افراد نمي دانند چگونه كمك بيابند، در مناطق محروم اين مشكل شديد تر مي باشد.
غرو. گاهي اوقات مردم فكر مي كنند كه بايد بتوانند مشكلات خود را بدون هيچ گونه نظر حرفه اي حل كنند و به تنهايي مشكلات خود را پشت سر بگذارند.
اطلاعات غلط. مردم همچنين از درمان سلامت روان چشم پوشي مي كنند، زيرا اطلاعات نادرستي در مورد درمان افسردگي دارند.
بديهي است كه هيچ يك از اين دلايل عدم مراجعه به روانشناس را توجيح نمي كند و تا مراجعه نكنيد هيچ معجزه براي درمان افسردگي رخ نمي دهد. شما لايق يك زندگي جذاب و كامل هستيد، از درمان افسردگي اجتناب نكنيد. به دنبال كمك باشيد تا بتوانيد به لذت روزمره از چيزها و افرادي كه دوست داريد بازگرديد.


14 راه درمان افسردگي بدون دارو

افسردگي
ميزان افسردگي در جهان حدود بيست تا بيست و پنج درصد از جمعيت است.

اين آمار در كشورهاي مختلف متفاوت است، به عنوان مثال، در كشورهايي كه زلزله يا جنگ يا تغييرات سريع اقتصادي و اجتماعي وجود دارد، افسردگي افزايش مي يابد.

در تهران آمار نشان مي دهد كه تقريبا سي و چهار درصد ​​از ساكنين پايتخت داراي نشانه هاي بيماري روحي هستند، اما آمار بيماري هاي رواني و افسردگي در جامعه ايران حدود بيست يك تا بيست و پنج درصد است.

شايد با اين مقدمه كوتاه و مرور دقيق علائم افسردگي وضعيت شما يا خودتان يا بستگان خود با اين وضعيت تشخيص داده شده است.

منبع:كانون مشاوران ايران-۱۴ روش معجزه آساي درمان افسردگي بدون دارو

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/12/22  ] [ ۱۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

وسواس يك اختلال رواني خطرناك است كه مي تواند سبب به وجود آمدن مشكلات زيادي براي افراد باشد.

وسواس يك ايده، تصور، احساس يا يك حركت مكرر و مضر است كه همراه با احساس زور و اجتناب ناپذيري ذهن و تمايل به مقاومت در برابر آن است.

شخص وسواس بسيار از بيگانگي حادثه به شخصيت او آگاه است و از ماهيت غير معمول رفتار او آگاه است.

اختلال وسواسي-اجباري يك اختلال روانشناختي و رفتاري است و براي او سازگاري با محيط زندگي دشوار است.

وسواس بيماري هاي رواني يكي از اختلالات تشخيصي است كه اغلب تشخيص داده مي شود اما متاسفانه اكثر افراد اطلاعات زيادي در مورد آن ندارند.

بسياري به عنوان يك قاعدگي وسواسي مي شنوند كه افرادي كه بيش از حد شستشو مي دهند، در حالي كه اختلال وسواس فكري انواع مختلف داشته و علت اصلي آن اضطراب است و مي تواند منجر به كوتاه تر شدن طول عمر شود.

در ايران، دو الي سه درصد از افراد مبتلا به اين اختلال هستند و شيوع آن از سن بيست سالگي است و ايجاد آن با بلوغ سازگار است.

روانكاران معتقدند كه وسواس نوعي غريزه ناخودآگاه است كه در آن افكار و باورهاي خاص اغلب اشتباه مي شوند و خواست فرد را مختل مي كنند.

به طوري كه مادر وسواسي ، به رغم اراده و ميل خود از رفتارهايي را كه سبب نااميدي كار است نمي تواند آزاد شود.

مقايسه وسواس در زنان و مردان
مطالعات نشان داده اند كه اگر چه اختلالات رواني در مردان و زنان مساوي است، وسواس در زنان بيشتر شايع است، به خصوص وسواس فكري، كه يك اختلال وسواسي اجباري است، در ميان زنان بسيار رواج دارد.

شستشوي بيش از حد، دقت خاص بيمار و بررسي هاي منظم، حوادثي است كه شخص و فردي را كه داراي بيماري وسواس فكري است را ايجاد مي كند.

يك زن به عنوان همسر و مادر در زندگي خانوادگي مي تواند در مركز خانواده بسيار تاثير گذار باشد و در اين راستا وسواس مي تواند عواقب ناشي از زندگي خانوادگي خود را ايجاد كند و همسر و فرزندان و زندگي خصوصي، خانوادگي و اجتماعي و آينده اش را تحت تاثير قرار دهد.

وسواس در زندگي مشترك ممكن است وسواس به خيانت باشد و فرد همواره احساس مي كند كه همسرش به او خيانت مي كند و اين مي تواند يكي از دلايل فروپاشي مركز خانواده باشد.

وسواس را مي توان به عنوان يك احساس تحقير و گناه در اعمال و اشتباهاتي كه در زندگي اتفاق افتاده دانست در اين صورت فرد هر گونه اشتباه در هر يك از اعضاي متخلف را به جرم گناه بر گردن خود مي اندازد.

مادران وسواس فكري و مادران بسيار حساس هستند و به طور ناخودآگاه آمادگي خود را براي وسواس فرزندشان تحريك مي كنند.

در واقع، اين زنان داراي استانداردهاي زيادي هستند و آنها همه چيز را دقيق و كامل مي خواهند تا انعطاف پذيري بيشتري در زندگي و آموزش فرزندان خود داشته باشند و اين امر در آموزش كودكان در توسعه اختلال وسواسي-اجباري بسيار موثر است.

مادراني كه بيش از حد مقصر هستند، مجازات و تحقير شده اند، مي توانند وسواس در كودكان خود را در آينده بيشتر كنند.

با مادر وسواسي چه كنيم؟ يك كار را بارها ناخودآگاه انجام مي دهد؟

اختلال وسواس فكري
وسواس در حقيقت زير مجموعه اي از اختلال اضطراب است زماني كه يك فرد درگير اضطراب مي شود.

اضطراب او را به وسواس منجر مي شود.

با توجه به عوامل موثر بر اختلال وسواسي-اجباري، نقش ژنتيكي و ارثي بسيار زياد است و ساير عوامل مانند عوامل آموزشي، رفتاري و اجتماعي، تحقير كودكان، ناامني در دوران كودكي، مجازات والدين بيش از حد در رشد كودكان، شكايات و انتقادات از كودك آنها مي توانند زمينه اي براي اختلال وسواس فكري فراهم كنند.

در اين راستا، اگر در طول سالها با فرد مضطرب زندگي كنيد، احتمال داشتن فردي كه شروع به رفتارهاي وسواسي و عجيب و غريب مي كند بسيار زياد است.

به عنوان مثال، مردان نظامي عادت كرده اند كه از خواب بيدار شوند تا صبحانه بخورند و به روال روزانه خود برسند.

درواقع، پسران اين افراد رفتار مشابهي دارند و الگوي وسواس هم همين است، و اين باعث مي شود آنها در مقابل همه چيز انعطاف پذير باشند.

در نهايت، كودكان در محيط خانواده خود اين ويژگي، و اين نوع وسواس از خانواده به فرزند منتقل خواهد شد.

درمان وسواس فكري
وسواس در حقيقت بخش زيرين اختلال اضطراب است

آيا همه كساني كه در مورد سفارش مراقب هستند، وسواس هستند.

ما بايد بين نظم و وسواس تمايز قائل باشيم.

دين اسلام بر خلوص و نظم تأكيد دارد.

در واقع، پاكيزگي و نظم نشانه اي از سلامت روان است، اما اگر بيماري بر عملكرد و كاركردهاي شغلي و اجتماعي فرد تاثير مي گذارد، اين بيماري در نظر گرفته مي شود.

به منظور تمايز بين نظم و وسواس، بايد به اين واقعيت توجه كرد كه در يك فرد وسواسي، توجه زيادي به نظم و مسائل اين نوع وجود دارد، و اين بسيار تكراري است و در اين زمان آن نظم محل خود را مختل مي كند.

هنگامي كه نظم و رفتار اين از حالت عادي حذف مي شود و فرم باليني را مي گيرد، مشكلي را ايجاد مي كند.

در واقع ما همه انواع اختلالات ذهني در زندگي ما تجربه مي كنيم، اما زماني كه اين اختلالات به يك بيماري تبديل مي شوند، شدت و مدت آن تفكر يا رفتار وسواسي-اجباري بيش از حد نرمال و مداوم تكرار مي شود.

به عنوان مثال، شايد يك روز به دليل اضطراب و استرس، يك روز به طور مداوم فكر مي كند كه در خانه بسته شده است يا نه؟

و تمام روزها ذهن او با اين مسئله مشغول است، اما زماني كه روز پايان مي يابد و استرس او پايين مي آيد، ديگر مشكل نيست كه در آن صورت نمي توان گفت.

اختلال وسواسي-اجباري مي تواند به دسته هاي عملي و فكري تقسيم شود.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-با مادر وسواسي چه كنيم؟ يك كار را بارها ناخودآگاه انجام مي دهد؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/12/19  ] [ ۱۴ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

بيماري خيانت، يكي از آسيب زننده ترين رفتارها در روابط عاطفي است. اين رفتار مي تواند عواقب جبران ناپذيري را براي طرفين رابطه به همراه داشته باشد. خيانت مي تواند به شكل هاي مختلفي بروز كند، از جمله رابطه جنسي خارج از ازدواج، عاطفي شدن با فردي غير از همسر، يا حتي خيانت هاي مجازي.

علل خيانت:
علل خيانت مي تواند بسيار متنوع باشد. برخي از عوامل شايع عبارتند از:

عدم رضايت از رابطه: يكي از علل اصلي خيانت، عدم رضايت از رابطه عاطفي است. اين عدم رضايت مي تواند به دلايل مختلفي ايجاد شود، از جمله مشكلات جنسي، اختلافات فرهنگي، يا عدم توجه همسر.
وجود مشكلات شخصيتي: برخي از افراد به دليل مشكلات شخصيتي، بيشتر از ديگران در معرض خيانت قرار دارند. اين مشكلات مي تواند شامل كمال گرايي، ناامني، يا نياز به جلب توجه باشد.
عوامل محيطي: عوامل محيطي نيز مي تواند در بروز خيانت نقش داشته باشد. به عنوان مثال، افرادي كه در معرض روابط خيانتكارانه قرار دارند، بيشتر از ديگران در معرض خيانت قرار دارند.
عواقب
خيانت مي تواند عواقب جبران ناپذيري را براي طرفين رابطه به همراه داشته باشد. برخي از عواقب خيانت عبارتند از:

شك و ترديد: خيانت مي تواند اعتماد و اطمينان را در رابطه از بين ببرد. اين امر مي تواند منجر به شك و ترديد دائمي در رابطه شود.
افسردگي و اضطراب: خيانت مي تواند باعث بروز افسردگي و اضطراب در فرد آسيب ديده شود. اين احساسات مي تواند كيفيت زندگي فرد را به شدت كاهش دهد.
مشكلات جنسي: خيانت مي تواند باعث كاهش ميل جنسي در فرد آسيب ديده شود. اين امر مي تواند مشكلات جدي در رابطه جنسي ايجاد كند.
پايان رابطه: در بسياري از موارد، خيانت منجر به پايان رابطه مي شود.


درمان خيانت:
درمان خيانت مي تواند دشوار و زمان بر باشد. در برخي موارد، ممكن است نياز به كمك متخصص روانشناس يا مشاور باشد. برخي از روش هاي درماني خيانت عبارتند از:

صحبت كردن با همسر: اولين قدم در درمان خيانت، صحبت كردن با همسر است. اين امر مي تواند به فرد آسيب ديده كمك كند تا احساسات خود را بيان كند و به همسر خود بفهماند كه چه احساسي دارد.
بخشش: بخشش همسر مي تواند به بهبود رابطه كمك كند. البته بخشش به معناي فراموش كردن خيانت نيست. بلكه به معناي اين است كه فرد آسيب ديده تصميم مي گيرد كه به رابطه ادامه دهد و گذشته را رها كند.
تغيير رفتار همسر: اگر خيانت به دليل مشكلات شخصيتي همسر باشد، نياز به تغيير رفتار همسر است. اين امر مي تواند با كمك متخصص روانشناس يا مشاور انجام شود.
خيانتكاري ژنتيكي
خيانتكاري ژنتيكي، يك نظريه است كه بيان مي كند برخي از افراد به دليل ژن هاي خود، بيشتر از ديگران در معرض خيانت قرار دارند. اين نظريه بر اساس تحقيقاتي است كه نشان مي دهد برخي از ژن ها با ويژگي هايي مانند عدم وفاداري، ميل به ماجراجويي و ريسك پذيري مرتبط هستند.

برخي از مطالعات نشان داده اند كه افرادي كه ژن هاي خاصي دارند، بيشتر احتمال دارد كه در روابط خود خيانت كنند. به عنوان مثال، يك مطالعه نشان داد كه افرادي كه ژن مرتبط با ميل به ماجراجويي را دارند، بيشتر احتمال دارد كه در روابط خود خيانت كنند. مطالعه ديگري نشان داد كه افرادي كه ژن مرتبط با عدم وفاداري را دارند، بيشتر احتمال دارد كه در روابط خود خيانت كنند.

البته، خيانت يك رفتار پيچيده است كه تحت تأثير عوامل مختلفي از جمله عوامل ژنتيكي، محيطي و روانشناختي قرار دارد. بنابراين، نمي توان گفت كه خيانتكاري ژنتيكي يك عامل قطعي در بروز خيانت است.

منبع:مشاوره ازدواج-خيانت يك نوع بيماري رواني است

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/12/18  ] [ ۱۰ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

گفتاردرماني يك رشته تخصصي در حوزه علوم پزشكي است كه به ارزيابي و درمان اختلالات گفتاري، زباني و شنوايي مي‌پردازد. هدف از گفتاردرماني، بهبود توانايي‌هاي ارتباطي افراد با اختلالات گفتاري و زباني است تا بتوانند به طور موثرتري با ديگران ارتباط برقرار كنند.

گفتاردرماني يك فرآيند مشاركتي است كه شامل بيمار، گفتاردرمانگر و گاهي اوقات اعضاي خانواده يا ساير مراقبان است. گفتاردرمانگر با ارزيابي بيمار و تعيين اهداف درماني شروع مي كند. سپس، از طيف وسيعي از تكنيك ها براي كمك به بيمار در دستيابي به اهداف خود استفاده مي كند.

اختلالات گفتاري و زباني
اختلالات گفتاري و زباني انواع مختلفي دارند كه مي‌توانند در هر سني رخ دهند. برخي از شايع‌ترين اختلالات گفتاري و زباني عبارتند از:

اختلالات تلفظي: اين اختلالات شامل مشكلات در توليد صداهاي گفتاري هستند.
اختلالات زباني: اين اختلالات شامل مشكلات در درك و استفاده از زبان هستند.
اختلالات صوتي: اين اختلالات شامل مشكلات در توليد صدا هستند.
اختلالات شنوايي: اين اختلالات شامل مشكلات در شنيدن هستند.
برخي از كودكان در گفتن برخي كلمات و صداهاي خاص مشكل دارند. اين مسئله مي تواند اذيت كننده باشد چون ديگران شايد با درك آنچه آنها تلاش ميكنند بگويند مشكل دارند.

خبر خوب آنست كه بچه هايي كه در گفتن صداهاي خاص يا درك ديگران مشكل دارند ميتوانند به يك نوع خاص از پزشك براي كمك بروند – متخصصين گفتار درماني (همچنين آسيب شناسان زبان گفتاري ناميده مي‌شوند).

فوايد گفتاردرماني
گفتاردرماني مي‌تواند مزاياي زيادي براي افراد مبتلا به اختلالات گفتاري و زباني داشته باشد. برخي از فوايد گفتاردرماني عبارتند از:

بهبود توانايي‌هاي ارتباطي فرد
كاهش مشكلات اجتماعي فرد
افزايش اعتماد به نفس فرد
افزايش كيفيت زندگي فرد

گفتاردرماني

متخصصين گفتار درماني چه كمكي مي‌كنند؟
متخصصين گفتاردرماني به مردم در همه رده هاي سني با اختلالات متفاوت زباني و گفتاري كمك مي‌كنند. اينجا برخي از اين اختلالات اورده شده اند:

اختلالات مفصل بندي: اين اختلال زماني است كه يك كودك با گفتن صدايي خاص يا گفتن صحيح كلمه اي مشكل دارد. مثلا ممكن است “گربه” را “دربه” بگويد. يا بيسكوييت مانند گفتن بيچوئيت به نظر برسد. نوك زباني صحبت كردن به عنوان اختلالات مفصلي در نظر گرفته ميشوند.
اختلالات رواني يا سيالي كلام: اگر بچه اي صداهاي خاصي را تكرار ميكند و با گفتن كلمه كامل مشكل دارد، او شايد اختلال رواني (روانگويي) دارد (مانند لكنت). براي مثال ، بچه اي كه تلاش ميكند تا «خانه» را بگويد شايد روي «خ» گير كند و بگويد «خا-خا-خا-نه » . يا او صداهاي هاي خاصي را بيرون بكشد و بگويد «خخخخخخخ-اااا-نه». لكنت يك اختلال سيالي رواني كلام است.
افرادي كه مشكل گفتاري دارند در نواحي از مغزشان عدم كاركرد وجود دارد كه امروزه ما با كمك دستگاه هاي نوين نواحي مربوط به كلام و گفتار را بهبود داده و تاثيرات بيش تر و طولاني تري نسبت به گفتار درماني دارد. براي صحبت با برترين متخصصان كودك مي توانيد با شماره هاي ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگيريد.

اختلالات تشديد: يك بچه شايد اختلال صدايي دارد اگر مردم با درك انچه او مي گويد مشكل دارند. اين بچه ها شايد جمله را با صداي بلند و واضح شروع كنند، ولي در آخر من من كنان و آرام باشد. بعضا به نظر ميرسد اين بچه ها سرما خورده اند و يا تو دماغي صحبت مي كنند.
اختلالات زباني: بچه اي كه با درك مردم مشكل دارد يا در قرار دادن كلمات كنار هم براي بيان افكار مشكل دارد شايد اختلال زباني دارد.


چه كساني به گفتار درماني نياز دارد؟
بسياري از بچه ها به متخصصين گفتار درماني مراجعه مي كنند و اين راه خوبي براي يادگيري صحبت كردن به صورت شفاف است. بعضا يك بچه يك شرايط طبي دارد كه صحبت كردن را بيشتر سخت ميكند. برخي از اين شرايط عبارتند از:

اختلال شنوايي
عضلات ضعيف در اطراف دهان
شكاف لب يا كام
برآمدگي صوتي/ خشونت صدا
اختلال اوتيسم
اختلال تنفسي
اختلال بلع
گفتار درماني شبيه چيست؟
وقتي يك بچه براي اولين بار متخصص گفتار درماني را ملاقات مي‌كند يك آزمون صحبت كردن( گفتاري) خواهد داد. نگران نباشيد، شبيه آزمونهاي مدرسه نيست. اين آزمن يك راه براي پيدا كردن نوع مشكلات گفتاري است كه بچه دارد. از بچه خواسته خواهد شد تا كلمات و صداهاي خاصي را بگويد. اين شايد ثبت شود پزشك شايد چيزهايي را در پايين آزمون بنويسد. آزمون به پزشك كمك خواهد كرد تا نياز هاي بچه را شكل بدهد و تصميم بگيرد كه كدام درمانها نياز است.

درمان مشكلات گفتاري تمرين است. اگر بچه اي با بيان يا روانگويي مشكل دارد، پزشك براي نشان دادن چگونگي توليد صداي مناسب زمان صرف خواهد كرد. پزشك صدا ها را نشان ميدهد واز بچه ميخواهد براي كپي از آنها تلاش كند. كپي كردن راهي كه پزشك لبهايش، دهان و زبانش را براي ساخت صداي درست را حركت ميدهد.

منبع:كانون مشاوران ايران-گفتاردرماني✔️تضمين آينده اي روشن

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/11/4  ] [ ۰۶ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

گاز گرفتن كودكان يكي از رفتارهاي معمول در كودكان نوپا و خردسال است. اين رفتار مي تواند براي والدين و مربيان كودكان نگران كننده باشد، اما مهم است كه بدانيم كه گاز گرفتن معمولاً نشانه اي از مشكلي جدي نيست. اين رفتار معمولاً در سنين ۱۸ تا ۳۶ ماهگي بيشتر ديده مي شود و در اكثر موارد تا سن ۴ سالگي برطرف مي شود.

اگر كودك شما به طور مكرر گاز مي گيرد، بايد با پزشك يا متخصص اطفال مشورت كنيد. در برخي موارد، گاز گرفتن مي تواند نشانه اي از يك مشكل زمينه اي مانند اختلال عصبي يا اختلال طيف اوتيسم باشد.

علت گاز گرفتن كودكان
علت گاز گرفتن كودكان ني ني سايت مختلفي وجود دارد كه ممكن است كودكان گاز بگيرند. برخي از دلايل رايج عبارتند از:

تسكين درد دندان درآوردن: دندان درآوردن مي تواند براي كودكان بسيار دردناك باشد. گاز گرفتن مي تواند راهي براي تسكين اين درد باشد.
ابراز احساسات: كودكان نوپا و خردسال هنوز در حال يادگيري نحوه ابراز احساسات خود هستند. گاز گرفتن مي تواند راهي براي بيان خشم، ترس، يا نااميدي باشد.
جلب توجه: گاهي اوقات، كودكان گاز مي گيرند تا توجه والدين يا مربيان خود را جلب كنند.
تقليد: كودكان ممكن است از رفتارهاي ديگران تقليد كنند. اگر كودك ديگري را گاز مي بيند، ممكن است خود نيز شروع به گاز گرفتن كند.
پيشنهاد مشاور: استفراغ كودك ✔️ ۱۱ درمان تضميني استفراغ كودك

اگر هنگام گاز گرفتن فرزندتان بخنديد يا عصباني شويد، مي تواند كنجكاوي كودك شما را برانگيزد و ممكن است دوباره سعي كند شما را گاز بگيرد تا واكنش شما را برانگيزد.

علت گاز گرفتن دست خود
علت گاز گرفتن دست خود كودك مي تواند متفاوت باشد. شايع ترين دلايل عبارتند از:

ابراز احساسات: كودكان نوپا اغلب نمي توانند احساسات خود را به طور موثر بيان كنند. گاز گرفتن مي تواند راهي براي ابراز خشم، نااميدي، ترس يا حتي هيجان باشد.
جلب توجه: كودكاني كه به توجه والدين يا ساير مراقبان خود نياز دارند ممكن است گاز بگيرند.
كپي كردن رفتار: كودكان ممكن است از ساير كودكان يا بزرگسالان كه گاز مي گيرند ياد بگيرند.
كودكان خردسال ممكن است به دلايل زير با گاز گرفتن ناراحتي خود را ابراز كنند:

خستگي يا ناخوشي
احساس اينكه كودك ديگري در بازي يا فعاليت او دخالت مي كند
احساس بي حوصلگي
عدم توانايي به برقراري ارتباط كلامي با اطرافيان خود نيستند
در برخي موارد، گاز گرفتن مي تواند نشانه يك مشكل پزشكي باشد. به عنوان مثال، كودكاني كه دچار مشكلات دهان يا دندان، عفونت يا اختلالات رشدي هستند ممكن است بيشتر گاز بگيرند.

اگر كودك شما دست خود را گاز مي گيرد، مهم است كه علت را درك كنيد. در صورت وجود مشكل پزشكي، درمان مناسب براي كودك شما مهم است. در غير اين صورت، مي توانيد با كمك به كودك خود در يادگيري راه هاي سالم براي ابراز احساسات خود، به كاهش گاز گرفتن كمك كنيد.

چگونه با گاز گرفتن كودكان برخورد كنيم
اگر كودك شما گاز مي گيرد، مهم است كه به آرامي و با آرامش با او برخورد كنيد. در اينجا چند نكته براي برخورد با گاز گرفتن كودكان آورده شده است:

كودك خود را به آرامي از فرد گاز گرفته شده جدا كنيد.
كودك خود را از موقعيت دور كنيد تا آرام شود.
به كودك خود توضيح دهيد كه گاز گرفتن رفتاري نامناسب است.
كودك خود را به جايگزيني براي گاز گرفتن، مانند گاز گرفتن يك اسباب بازي نرم، تشويق كنيد.
اگر گاز گرفتن كودك شما ادامه داشت، مهم است كه با يك متخصص اطفال يا روانشناس كودكان مشورت كنيد. آنها مي توانند به شما كمك كنند تا علت گاز گرفتن كودكخود را شناسايي كنيد و راهكارهايي براي مقابله با آن ارائه دهند. راي اطلاعات بيش تر در زمينه اختلال كودكان مي توانيد با مركز تخصصي كودك با شماره هاي ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگيريد.

 

چيكار كنم پسرم گاز نگيره
در اينجا چند راهكار براي پيشگيري از گاز گرفتن كودكان آورده شده است:

كودك خود را به طور منظم به دندانپزشك ببريد تا دندان هاي او به طور صحيح رشد كنند.
به كودك خود بياموزيد كه چگونه احساسات خود را به طور سالم بيان كند.
به كودك خود اسباب بازي هاي نرم و قابل گاز گرفتن بدهيد.
از تنبيه بدني براي جلوگيري از گاز گرفتن خودداري كنيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-چرا كودكان گاز مي گيرند✔️ علت و درمان گاز گرفتن كودكان

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/10/29  ] [ ۱۲ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

نوجوان پرخاشگر درگير رفتاري مي شودكه هدف آن آسيب رساندن به شخص يا شيء ديگري است. پرخاشگري مي‌تواند به شكل‌هاي مختلفي بروز كند. علل پرخاشگري در نوجوانان پيچيده است و مي تواند شامل عوامل زيستي، محيطي و روانشناختي باشد. اگر متوجه نشانه هاي پرخاشگري در نوجوان خود شديد، مهم است كه براي كمك اقدام كنيد.

نوجواني دوره اي بسيار حساس در زندگي هر فردي مي باشد و بسياري از والدين و پدر و مادرها با فرزندان نوجوان پرخاشگر خود مشكلات بسيار زيادي دارند. تغييرات هورموني و ويژگي هاي جنسي و اخلاقي و روحي-رواني اين دوره سبب شده است تا اين دوره به يكي از بحراني ترين دوره هاي زندگي تبديل شود. بسياري از خانواده ها گلايه مي كنند كه نمي توانند به خوبي با فرزندان نوجوان خود ارتباط برقرار كنند و در اين بين نوجوانان پرخاشگر و پرخاشگري در نوجوانان يكي از مهم ترين دغدغه هاي تمامي خانواده ها مي باشد.

علل نوجوان پرخاشگر
علل پرخاشگري در نوجوانان پيچيده است و مي تواند شامل عوامل زيستي، محيطي و روانشناختي باشد. برخي از عوامل زيستي كه ممكن است خطر پرخاشگري در نوجوانان را افزايش دهند عبارتند از:

ژنتيك: برخي از افراد به طور ژنتيكي مستعد پرخاشگري هستند.
اختلالات غدد درون ريز: اختلالات غدد درون ريز مانند كم كاري تيروئيد مي تواند خطر پرخاشگري را افزايش دهد.
آسيب مغزي: آسيب مغزي مي تواند خطر پرخاشگري را افزايش دهد.
برخي از عوامل محيطي كه ممكن است خطر پرخاشگري در نوجوانان را افزايش دهند عبارتند از:

خشونت خانوادگي: كودكاني كه در خانواده هايي با خشونت خانوادگي رشد مي كنند بيشتر در معرض خطر پرخاشگري هستند.
سوء استفاده: كودكاني كه مورد سوء استفاده جسمي، جنسي يا عاطفي قرار مي گيرند بيشتر در معرض خطر پرخاشگري هستند.
طلاق: طلاق مي تواند خطر پرخاشگري را در نوجوانان افزايش دهد.
مركز مشاوره ستاره ايرانيان با برترين متخصصين روانشناسي كودك و نوجوان در زمينه هاي مختلفي از جمله پرخاشگري، اختلالات يادگيري، اختلالات رفتاري و مشكلات عاطفي به شما كمك مي كند تا سلامت روان و آينده فرزند خود را تضمين كنيد. براي اطلاعات بيش تر در زمينه درمان پرخاشگري جوانان مي توانيد با شماره هاي ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگيريد.

برخي از عوامل روانشناختي كه ممكن است خطر پرخاشگري در نوجوانان را افزايش دهند عبارتند از:

اختلالات رواني: اختلالات رواني مانند اختلال نقص توجه و بيش فعالي (ADHD) و اختلالات خلقي مي تواند خطر پرخاشگري را افزايش دهد.
مشكلات يادگيري: كودكاني كه مشكلات يادگيري دارند بيشتر در معرض خطر پرخاشگري هستند.
انزوا اجتماعي: نوجواناني كه احساس انزوا يا طرد مي كنند بيشتر در معرض خطر پرخاشگري هستند.

نوجوان پرخاشگر

علت پرخاشگري نوجوان دختر
علل پرخاشگري در نوجوانان دختر، شبيه به علل پرخاشگري در نوجوانان پسر است. برخي از اين علل عبارتند از:

تغييرات هورموني: تغييرات هورموني در دوران بلوغ مي‌تواند باعث نوسانات خلقي و افزايش تحريك‌پذيري شود.
تغييرات اجتماعي: نوجوانان در اين دوران استقلال بيشتري مي‌خواهند و در عين حال با محدوديت‌هاي بيشتري از سوي والدين و جامعه روبرو هستند. اين تضاد مي‌تواند باعث پرخاشگري شود.
عوامل محيطي: عوامل محيطي مانند خشونت خانگي، سوء استفاده، يا فقر مي‌تواند باعث پرخاشگري در نوجوانان شود.
اختلالات رواني: برخي از اختلالات رواني مانند اختلالات خلقي، اختلالات اضطرابي، و اختلالات شخصيتي مي‌تواند باعث پرخاشگري در نوجوانان شود.
نشانه هاي پرخاشگري در نوجوانان
پرخاشگري در نوجوانان مي تواند به اشكال مختلفي بروز كند، از جمله:

خشونت فيزيكي: كتك زدن، هل دادن، پرتاب اشيا
توهين و تهديد: استفاده از كلمات يا جملات توهين آميز يا تهديد آميز
بداخلاقي و قانون شكني: انجام كارهايي كه قوانين يا مقررات را نقض مي كنند
عصبانيت و تحريك پذيري بيش از حد
مشكلات در كنترل خشم
انزوا و گوشه گيري
شكايت از كمبود توجه يا محبت
مركز مشاوره ستاره ايرانيان با برترين متخصصين روانشناسي كودك و نوجوان در زمينه هاي مختلفي از جمله پرخاشگري، اختلالات يادگيري، اختلالات رفتاري و مشكلات عاطفي به شما كمك مي كند تا سلامت روان و آينده فرزند خود را تضمين كنيد. براي اطلاعات بيش تر در زمينه درمان پرخاشگري جوانان مي توانيد با شماره هاي ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگيريد.

رفتار با نوجوان ۱۳ ساله
در اينجا چند نكته براي رفتار با نوجوان ۱۳ ساله ارائه شده است:

شنونده خوبي باشيد. به حرف‌هاي فرزندتان گوش دهيد و بدون قضاوت به او توجه كنيد. اين كار به او كمك مي‌كند تا احساس كند كه شما او را درك مي‌كنيد و برايش اهميت قائل هستيد.
با او ارتباط برقرار كنيد. با فرزندتان در مورد موضوعات مختلف صحبت كنيد. از او بپرسيد كه در مدرسه چه مي‌گذرد، با دوستانش چه مي‌كند و به چه چيزهايي علاقه دارد. اين كار به شما كمك مي‌كند تا او را بهتر بشناسيد و با او ارتباط نزديك‌تري برقرار كنيد.
محدوديت‌هايي تعيين كنيد. نوجوان‌ها به محدوديت‌ها نياز دارند تا بدانند كه چه انتظاري از آنها مي‌رود. با فرزندتان در مورد قوانين و انتظارات خانواده صحبت كنيد و مطمئن شويد كه او آنها را درك مي‌كند.
به او مسئوليت بدهيد. به فرزندتان مسئوليت‌هايي بدهيد كه متناسب با سن و توانايي‌هايش باشد. اين كار به او كمك مي‌كند تا احساس مسئوليت كند و مهارت‌هاي زندگي خود را بهبود بخشد.
الگوي خوبي باشيد. فرزندتان از شما الگو مي‌گيرد. رفتارهاي مثبت شما تأثير زيادي بر رفتار او خواهد داشت.
راه هاي مقابله با پرخاشگري در نوجوانان
اگر متوجه نشانه هاي پرخاشگري در نوجوان خود شديد، مهم است كه براي كمك اقدام كنيد. در اينجارفتار با نوجوان پرخاشگر و بي ادب ني ني سايت آورده شده است:

با نوجوان خود صحبت كنيد: در مورد احساسات و رفتارهاي او با او صحبت كنيد. به او گوش دهيد و به او كمك كنيد تا راه هاي سالم تري براي بيان احساسات خود پيدا كند.
قوانين و انتظارات خود را براي نوجوان خود مشخص كنيد: به او بگوييد كه چه رفتارهايي قابل قبول هستند و چه رفتارهايي قابل قبول نيستند.
براي نوجوان خود الگو باشيد: به او نشان دهيد كه چگونه به روشي سالم و محترمانه با ديگران رفتار كنيد.
به نوجوان خود كمك كنيد تا مهارت هاي حل مسئله و مديريت خشم را بياموزد: به او كمك كنيد تا ياد بگيرد چگونه در موقعيت هاي دشوار به طور موثري با ديگران ارتباط برقرار كند و احساسات خود را كنترل كند.

منبع:كانون مشاوران ايران-نوجوان پرخاشگر ✔️ ۲۱ مهارت تضميني براي كنترل

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/10/23  ] [ ۱۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

درمان افسردگي شديد در زنان يك اختلال روحي شايع است كه مي تواند بر هر كسي تأثير بگذارد، صرف نظر از سن، جنسيت يا نژاد. افسردگي شديد يك نوع جدي از افسردگي است كه علائم آن شديدتر و طولاني تر از افسردگي معمولي است. علائم افسردگي شديد در زنان ممكن است شامل موارد زير باشد:

احساس غم و اندوه عميق
از دست دادن علاقه به فعاليت هايي كه قبلاً از آنها لذت مي برديد
تغيير در اشتها يا وزن
اختلال در خواب
خستگي مفرط
احساس بي ارزشي يا گناه
مشكلات تمركز يا تصميم گيري
افكار خودكشي
اگر فكر مي كنيد ممكن است به افسردگي شديد مبتلا باشيد، مهم است كه به دنبال كمك باشيد. درمان مي تواند به شما كمك كند تا علائم خود را مديريت كنيد و زندگي سالم تري داشته باشيد.

علائم افسردگي در زنان متاهل
علائم افسردگي در زنان متاهل مشابه علائم افسردگي در زنان مجرد است. با اين حال، برخي از علائم ممكن است در زنان متاهل برجسته تر باشند، از جمله:

افسردگي پنهان: زنان متاهل ممكن است سعي كنند علائم افسردگي خود را پنهان كنند تا همسر يا خانواده خود را نگران نكنند. اين مي تواند تشخيص افسردگي را دشوارتر كند.
افسردگي پس از زايمان: افسردگي پس از زايمان يك نوع افسردگي است كه در زنان در عرض ۱۲ ماه پس از زايمان رخ مي دهد. افسردگي پس از زايمان در زنان متاهل شايع تر است.
افسردگي دوران يائسگي: افسردگي دوران يائسگي يك نوع افسردگي است كه در زنان در طي يائسگي رخ مي دهد. افسردگي دوران يائسگي در زنان متاهل نيز شايع تر است.

علائم افسردگي در زنان متاهل ممكن است شامل موارد زير باشد:

خلق و خوي پايين: احساس غم، نااميدي يا بي ارزشي
تغييرات در اشتها: كاهش يا افزايش اشتها و وزن
تغييرات در خواب: بي خوابي يا پرخوابي
تغييرات در انرژي: احساس خستگي يا بي حالي
تغييرات در تمركز و حافظه: مشكل در تمركز يا به ياد آوردن چيزها
تغييرات در تمايل به فعاليت ها: از دست دادن علاقه به فعاليت هايي كه قبلاً از آنها لذت مي برديد
تغييرات در روابط: كاهش علاقه به تعامل با ديگران
افكار خودكشي: فكر كردن به خودكشي يا آسيب رساندن به خود
اگر فكر مي كنيد ممكن است افسرده باشيد، مهم است كه به دنبال كمك باشيد. يك متخصص بهداشت روان مي تواند به شما كمك كند تا علائم خود را مديريت كرده و بهبود پيدا كنيد.

انواع
انواع مختلفي از افسردگي وجود دارد كه در زنان شايع هستند. برخي از اين انواع عبارتند از:

اختلال افسردگي اساسي (MDD): اختلال افسردگي اساسي يك اختلال خلقي است كه با علائمي مانند غم و اندوه، بي‌حوصلگي، بي‌ارزشي، و تغييرات در اشتها، خواب، و انرژي مشخص مي‌شود.
افسردگي پس از زايمان (PPD): افسردگي پس از زايمان يك اختلال خلقي است كه در زنان در دوران بارداري يا پس از زايمان رخ مي‌دهد.
اختلال ناخوشي پيش از قاعدگي (PMDD): اختلال ناخوشي پيش از قاعدگي يك اختلال خلقي است كه در زنان در هفته‌هاي منتهي به قاعدگي رخ مي‌دهد.
اختلال افسردگي فصلي (SAD): اختلال افسردگي فصلي يك اختلال خلقي است كه در فصل‌هاي خاصي از سال، معمولاً پاييز يا زمستان، رخ مي‌دهد.
درمان افسردگي شديد در زنان
دو روش اصلي درمان افسردگي شديد در زنان عبارتند از:

دارو درماني
روان درماني
دارو درماني
داروهاي ضد افسردگي يكي از رايج ترين روش هاي درمان افسردگي شديد هستند. اين داروها به افزايش سطح سروتونين، يك ماده شيميايي در مغز كه بر خلق و خو تأثير مي گذارد، كمك مي كند.

انواع مختلفي از داروهاي ضد افسردگي وجود دارد كه ممكن است براي درمان افسردگي شديد در زنان استفاده شود. پزشك شما بهترين نوع دارو را براي شما بر اساس علائم و شرايط پزشكي شما تعيين خواهد كرد.

اگر علائم افسردگي شما شديد يا مانع از عملكرد روزانه شما مي شود، مهم است كه به دنبال كمك حرفه اي باشيد. يك درمانگر مي تواند به شما كمك كند تا علت افسردگي خود را درك كنيد و يك برنامه درماني موثر ايجاد كنيد. براي صحبت و
تست افسردگي با برترين متخصصان افسردگي مي توانيد با شماره هاي ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگيريد.

منبع:كانون مشاوران ايران-درمان افسردگي شديد در زنان ✔️ علائم و خطرات

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/10/23  ] [ ۱۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

استفراغ كودك يك اتفاق رايج در كودكان است. مي تواند به دلايل مختلفي از جمله عفونت، حساسيت غذايي يا مشكلات دستگاه گوارش ايجاد شود. در بيشتر موارد، استفراغ كودك خود به خود برطرف مي شود. با اين حال، اگر استفراغ كودك شما بيش از ۲۴ ساعت طول كشيد يا اگر كودك شما علائم ديگري مانند تب، اسهال، درد شكم يا بثورات پوستي داشت، بايد به پزشك مراجعه كنيد.

علت استفراغ كودك
استفراغ كودك مي تواند دلايل بالقوه زيادي داشته باشد. در اينجا برخي از علت استفراغ كودك آورده شده است:

آپانديسيت: استفراغ در كنار دردهاي شكم، تب خفيف و از دست دادن اشتها و تهوع از شايع ترين علائم آپانديسيت هستند.
تهوع در اثر بودن در اتومبيل: حالت تهوع، استفراغ، عرق سرد، خستگي و از دست دادن اشتها، شكل رايج بيماري تهوع در اثر بودن در اتومبيل و علت استفراغ كودك مي باشد.
ضربه مغزي : صدمات جدي مغزي كه در اثر ضربه به سر ايجاد مي شود و مي تواند با استفراغ همراه باشد.
آلرژي: تهوع، استفراغ، گرفتگي عضلات و اسهال از جمله برخي از علائم احتمالي آلرژي و عدم تحمل غذايي هستند.
مسموميت غذايي : استفراغ يكي از علائم شايع بيماري هاي ناشي از غذا است و معمولاً با اسهال و درد معده همراه است.
گاستروانتريت : گاستروانتريت يك “آنفولانزاي معده” است كه معمولاً توسط روتاويروس در كودكان ايجاد مي شود و باعث استفراغ و اسهال مي شود كه مي تواند تا يك هفته ادامه يابد.
پيشنهاد مشاور: بالا آوردن شيرنوزاد| ۸ راه تضميني براي استفراغ نوزاد

رفلاكس معده به مري (GERD) : گرچه نسبت به علائمي مانند تهوع كمتر شايع است، اما رفلاكس معده به مري مي تواند در برخي موارد باعث استفراغ شود.
عفونت ها : استفراغ گاهي اوقات مي تواند با انواع ديگر عفونت از جمله ذات الريه، مننژيت و عفونت هاي دستگاه ادراري (UTI) همراه باشد.
انسداد روده : انسداد روده مي تواند باعث استفراغ شديد شود.
داروها : برخي داروها به عنوان يك عارضه جانبي ناخوشايند باعث استفراغ مي شوند، به ويژه اگر با معده خالي مصرف شود.
سم : مصرف ماده شيميايي سمي مي تواند باعث استفراغ شود.
تنگي پيلوريك بيماري است كه نوزادان را تا ۶ ماهگي را تحت تاثير قرار مي دهد و در آن باريك شدن قسمت پايين معده مانع از عبور غذا به روده كوچك و باعث استفراغ شديد مي شود.
رفلكس حساس تهوع : يك رفلكس حساس تهوع مي تواند باعث ايجاد حالت تهوع يا استفراغ كودك شود.
استرس : استرس حاد هنگام كج خلقي و اضطراب مي تواند باعث استفراغ كودك شود.
افزايش فشار داخل جمجمه يك اورژانس پزشكي است و مي تواند باعث سردرد و استفراغ در هنگام بيدار شدن شود يا كودك را از خواب بيدار كند و مي تواند ناشي از ضربه به سر، تومور يا مننژيت باشد.
استفراغ كودكان در شب
استفراغ كودكان در شب مي‌تواند دلايل مختلفي داشته باشد. برخي از دلايل شايع عبارتند از:

عفونت‌هاي ويروسي يا باكتريايي، مانند عفونت معده يا سرماخوردگي. اين عفونت‌ها معمولاً با علائم ديگري مانند تب، گلودرد، و درد شكم نيز همراه هستند.
حساسيت غذايي. اگر كودك به غذايي خاص حساسيت داشته باشد، ممكن است با خوردن آن دچار استفراغ شود. علائم حساسيت غذايي معمولاً ظرف چند دقيقه يا چند ساعت پس از خوردن غذا ظاهر مي‌شوند.
ريفلاكس اسيد. ريفلاكس اسيد زماني اتفاق مي‌افتد كه اسيد معده به مري باز مي‌گردد. اين حالت مي‌تواند باعث سوزش سر دل، تهوع، و استفراغ در شب شود.
اضطراب يا استرس. اضطراب يا استرس در كودكان نيز مي‌تواند باعث تهوع و استفراغ شود.
عوارض جانبي دارو. برخي از داروها، مانند آنتي‌بيوتيك‌ها، مي‌توانند باعث تهوع و استفراغ شوند.
بيماري‌هاي جدي‌تر، مانند بيماري‌هاي التهابي روده، بيماري‌هاي كبد، يا تومورهاي مغزي.
اگر كودك شما به طور مكرر در شب استفراغ مي‌كند، يا اگر استفراغ او با علائم ديگري مانند تب، درد شكم، يا بي‌حالي همراه است، بايد به پزشك مراجعه كنيد.

پيشنهاد مشاور: شناسايي كودك با استعداد ✔️ مشاوره استعداديابي كودكان


استفراغ كودك

درمان سريع استفراغ كودكان
طبيعي است كه وقتي فرزندتان به طور غيرمنتظره با يا بدون علائم ديگر استفراغ مي كند، احساس نگراني و حتي وحشت كنيد. اما سعي كنيد آرامش خود را حفظ كنيد و اين نكات را به خاطر بسپاريد تا كودك نوپا را ايمن و هيدراته نگه داريد.

مايعات فراوان به كودك خود بدهيد: اولين و مهم ترين كاري كه بايد انجام دهيد اين است كه به كودك خود مايعات فراوان بدهيد تا از كم آبي بدن جلوگيري شود. بهترين مايعات براي كودكان مبتلا به استفراغ، محلول هاي خوراكي آب رساني (ORS) هستند. اين محلول ها حاوي آب، الكتروليت ها و قند هستند كه به جلوگيري از كم آبي بدن كمك مي كنند.
كودك خود را در حالت نشسته يا نيمه نشسته نگه داريد: قرار دادن كودك در حالت نشسته يا نيمه نشسته مي تواند به جلوگيري از استفراغ مجدد كمك كند.

منبع:كانون مشاوران ايران-استفراغ كودك ✔️ ۱۱ درمان تضميني استفراغ كودك

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/10/20  ] [ ۱۶ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

سريع ترين درمان بيش فعالي نوجوانان معمولاً شامل تركيبي از دارو درماني، رفتار درماني و مشاوره است. بيش فعالي يك اختلال رشدي عصبي است كه با الگوهاي رفتاري پرانرژي، ناپايدار و بي توجهي مشخص مي شود. اين اختلال مي تواند در دوران كودكي شروع شود و در دوران نوجواني ادامه يابد.
علائم بيش فعالي در جوانان
علائم بيش فعالي در نوجوانان عبارتند از:

پرانرژي و بي قراري: نوجوان مبتلا به بيش فعالي ممكن است دائماً در حال حركت باشد، نتواند در يك جا بنشيند و يا آرام باشد.
عدم توجه: نوجوان مبتلا به بيش فعالي ممكن است در تمركز بر روي وظايف يا مكالمات مشكل داشته باشد و به راحتي حواسش پرت شود.
رفتارهاي تكانشي: نوجوان مبتلا به بيش فعالي ممكن است بدون فكر عمل كند و رفتارهاي خطرناك يا غيرقابل قبولي از خود نشان دهد.

درمان بيش فعالي در نوجوانان
سريع ترين درمان بيش فعالي ني ني سايت معمولا، تركيب دارو و رفتار درماني، بهترين راه براي درمان است. آكادمي آمريكايي اطفال، انجمن پزشكي آمريكا و آكادمي آمريكايي كودكان و روانپزشكي نوجوانان همگي رفتار درماني را براي بهبود مشكلات رفتاري كه بخشي از بيش فعالي است توصيه مي كنند.
اگر نگران بيش فعالي كودك و نوجوان خود هستيد، با يك متخصص بهداشت روان مشورت كنيد. مركز تخصصي كودك ستاره ايرانيان با بهترين روش هاي روز دنيا بدون عوارض جانبي پرخاشگري كودك را ريشه يابي و درمان مي كند. به اين منظور مي توانيد با شماره هاي ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگيريد.

درمان بيش فعالي با لورتا
درمان قطعي و دائمي بيش فعالي در كودكان و نوجوانان با لورتا و نوروفيدبك انجام مي شود كه يك روش درماني است كه در آن از بازخوردهاي صوتي يا تصويري براي آموزش به افراد در كنترل فعاليت امواج مغزي خود استفاده مي شود. در اين روش، الكترودهايي روي پوست سر فرد قرار داده مي شود تا فعاليت امواج مغزي او را ثبت كنند. سپس، اين اطلاعات به صورت بازخوردهاي صوتي يا تصويري به فرد ارائه مي شود. هدف از اين بازخوردها، كمك به فرد در يادگيري نحوه كنترل فعاليت امواج مغزي خود در مناطق خاصي از مغز است.

در درمان بيش فعالي با لورتا نوروفيدبك، هدف اين است كه فعاليت امواج مغزي در مناطقي از مغز كه مسئول توجه، تمركز و كنترل تكانه هستند، بهبود يابد. تحقيقات نشان داده اند كه اين روش درماني مي تواند به كاهش علائم بيش فعالي، مانند بيش فعالي، عدم تمركز و تكانشگري، كمك كند.

درمان با لورتا نوروفيدبك معمولاً شامل ۲۰ تا ۳۰ جلسه درماني است كه هر جلسه ۳۰ تا ۴۵ دقيقه طول مي كشد. درمان معمولاً براي كودكان و بزرگسالان بالاي ۵ سال مناسب است.

مركز مشاوره ستاره ايرانيان با به روز ترين و علمي ترين روش هاي جهاني به فرزند شما كمك مي كند تا در كم ترين زمان ممكن و بدون هيچ عوارض جانبي سلامت روان خود را به بالاترين حد رسانده و آينده اي درخشان را تجربه كند. براي آگاهي از روش درماني با شماره هاي ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگيريد.


سريع ترين درمان بيش فعالي

دارو درماني
داروهاي محرك معمولا براي درمان نوجوانان مبتلا به بيش فعالي تجويز مي شوند. اين دارو ها نوجوانان را هوشيار مي كند و به آنها در انجام تكاليف مدرسه كمك مي كنند. نمونه هايي از دارو هاي محرك : Adderall ، Focalin ، Concerta ، Quillivant XR ، Ritalin و Vyvanse.
دارو هاي غير محرك مانند: Intuniv ، Kapvay و Strattera همچنين براي درمان بيش فعالي نوجوانان استفاده مي شوند. دارو هاي غير محرك عوارض جانبي دارو هاي محرك را ندارند. مصرف بيش از حد دارو كارساز نيست و مي تواند به افكار خودكشي، نوسانات خلق و خوي و سوء مصرف دارو منجر شود.
درمان هاي جايگزين براي سريع ترين درمان بيش فعالي شامل حذف رژيم هاي غذايي، استفاده از مكمل ها، آموزش پدر و مادر، آموزش حافظه و نوروفيدبك مي باشند. اين درمان ها بعضاً به تنهايي و گاهي اوقات به همراه دارو هاي تجويز شده استفاده مي شوند. سازمان غذا و دارو، Vayarin (يك غذاي پزشكي كه شامل امگا ۳ براي درمان بيش فعالي است) را تأييد كرده است. Vayarin را فقط با تجويز پزشك و نسخه قابل خريداري و استفاده كردن است.

رفتار درماني
رفتار درماني به نوجوانان كمك مي كند تا مهارت هاي خود كنترلي و مديريت رفتار خود را بهبود بخشند.

رفتار درماني معمولاً شامل تكنيك هايي مانند آموزش والدين، مديريت رفتار و آموزش مهارت هاي اجتماعي است. رفتار درماني بيش فعالي (ADHD) يك روش درماني است كه به افراد مبتلا به ADHD كمك مي كند تا رفتارهاي خود را مديريت كنند. اين روش بر تقويت رفتارهاي مثبت و كاهش رفتارهاي منفي تمركز مي كند.

رفتار درماني بيش فعالي مي تواند براي كودكان و بزرگسالان مبتلا به ADHD مفيد باشد. اين روش مي تواند به افراد مبتلا به ADHD كمك كند تا:

توجه خود را بهبود بخشند
تمركز خود را افزايش دهند
رفتارهاي خود را كنترل كنند
روابط خود را بهبود بخشند
در مدرسه يا محل كار موفق تر باشند
رفتار درماني بيش فعالي معمولاً توسط يك درمانگر آموزش ديده در زمينه ADHD انجام مي شود. درمانگر با فرد مبتلا به ADHD و والدين يا سرپرستان او كار مي كند تا يك برنامه درماني متناسب با نيازهاي فرد ايجاد كند.

منبع:كانون مشاوران ايران-سريع ترين درمان بيش فعالي ✔️ نوجوانان و كودكان

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/10/10  ] [ ۰۵ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

كابوس شبانه كودكان يكي از مشكلات شايع در كودكان است. تقريباً همه كودكان در طول دوران كودكي خود كابوس مي‌بينند. كابوس‌ها خواب‌هاي ترسناكي هستند كه باعث مي‌شوند كودك از خواب بيدار شود و احساس ترس و ناراحتي كند.

كابوس هاي شبانه كودكان روياهاي ترسناكي هستند كه مي توانند باعث بيدار شدن كودك از خواب شوند. آنها اغلب از ترس ها، نگراني ها يا تجربيات استرس زا كودك ناشي مي شوند. كابوس هاي شبانه كودكان معمولاً در سنين ۲ تا ۶ سالگي شايع هستند، اما مي توانند در هر سني رخ دهند.

كابوس شبانه كودكان
كابوس شبانه كودكان روياهاي ترسناكي هستند كه در خواب اتفاق مي‌افتند و باعث وحشت كودك و آزار او مي‌شوند. كودكان همانند بزرگسالان در خواب كابوس مي‌بينند با اين تفاوت كه كودكان توانايي مقابله با آن‌ها را نداشته و در بلند مدت ممكن است دچار آسيب‌هاي رواني شوند، از اين رو نقش والدين در مقابله با كابوس‌هاي كودكان بسيار با اهميت است.

اگر كودكتان كابوس ديد، مهم است كه او را آرام كرده و به او اطمينان دهيد كه در امنيت است. مي‌توانيد با او در مورد كابوسش صحبت كنيد و به او كمك كنيد تا آن را درك كند.

علت كابوس هاي شبانه
علت كابوس هاي شبانه ني ني سايت مي‌توانند باعث كابوس ديدن كودك شوند. علت هراس شبانه كودكان به طور كامل مشخص نيست، اما عواملي كه مي توانند خطر ابتلا به آن را افزايش دهند عبارتند از:

استرس و اضطراب: استرس و اضطراب از جمله عوامل مهمي هستند كه مي‌توانند باعث كابوس ديدن كودك شوند. استرس‌هاي ناشي از مدرسه، خانواده، يا مشكلات اجتماعي مي‌توانند باعث كابوس ديدن كودك شوند.
تغييرات در زندگي كودك: تغييرات در زندگي كودك، مانند تغيير خانه، تغيير مدرسه، يا تولد يك نوزاد مي‌توانند باعث كابوس ديدن كودك شوند.
تغذيه نامناسب: تغذيه نامناسب نيز مي‌تواند باعث كابوس ديدن كودك شود. مصرف بيش از حد كافئين و شيريني‌جات مي‌تواند باعث تحريك سيستم عصبي كودك و افزايش احتمال كابوس ديدن شود.
بيماري‌ها: برخي از بيماري‌ها، مانند تب، عفونت، يا اختلالات خواب نيز مي‌توانند باعث كابوس ديدن كودك شوند.
اگر هراس شبانه كودك شما شديد يا مكرر است، ممكن است بخواهيد با مشاور صحبت كنيد. مشاور مي تواند به شما كمك كند تا علل زمينه اي هراس شبانه را شناسايي كنيد و درمان مناسب را تعيين كنيد. براي صحبت با متخصصان برتر كودك مي توانيد با شماره هاي ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگيريد.

كابوس شبانه كودكان مي توانند مشكلاتي را هم براي والدين و هم كودكان ايجاد كنند، نه تنها به اين دليل كه انها در خواب افراد اختلال ايجاد ميكنند، بلكه بسته به نوع واكنش شما ، كابوس ميتواند باعث مشكلاتي براي شروع خواب و عادتهاي شب بيداري طولاني مدت شود. كودكان مضطرب اغلب با جيغ از خواب بيدار مي‌شوند، يا بعداز داشتن يك كابوس به اتاق والدين يا سرپرستان خود مي روند.

به عنوان مادر، پدر يا سرپرست، اولين كار شما به صورت غريزي اين است كه بخواهيد انها را آرام كنيد كه كامل قابل درك است. هرچند اينكه چطور شما آنها را ارام و براي مقابله تشويق مي‌كنيد مي‌تواند نتايج متفاوتي ايجاد كند. درمان كابوس ها بستگي به علت انها متفاوت است. در اين مقاله برخي روش هاي رفتاري براي والدين ارائه شده است.

علائم
نشانه‌هاي كابوس ديدن كودك:

كودكاني كه كابوس مي‌بينند ممكن است علائم زير را نشان دهند:

بيدار شدن ناگهاني از خواب با گريه و ترس
تعريق زياد
ضربان قلب سريع
ترس از رفتن به رختخواب

كابوس شبانه كودكان

درمان كابوس كودكان
اگر كودك شما كابوس مي‌بيند، مي‌توانيد اقدامات زير را انجام دهيد تا به او كمك كنيد:

با كودك خود در مورد كابوس‌هايش صحبت كنيد. اين كار به او كمك مي‌كند تا كابوس‌هايش را درك كند و احساس تنهايي نكند.


يك روال منظم خواب براي كودك خود ايجاد كنيد. اين كار به او كمك مي‌كند تا احساس آرامش و امنيت كند.
از خواباندن كودك خود در معرض نور و صداهاي زياد خودداري كنيد. اين كار مي‌تواند باعث تحريك سيستم عصبي كودك و افزايش احتمال كابوس ديدن شود.
كودك خود را از تماشاي فيلم‌ها يا برنامه‌هاي تلويزيوني ترسناك خودداري كنيد. اين كار مي‌تواند باعث ايجاد تصاوير ترسناك در ذهن كودك و افزايش احتمال كابوس ديدن شود.
اگر كابوس‌هاي كودك شما باعث اختلال در خواب او يا احساس ناراحتي در او مي‌شود، بهتر است با پزشك مشورت كنيد. پزشك مي‌تواند علل كابوس‌هاي كودك شما را بررسي كند و در صورت نياز، درمان‌هاي لازم را تجويز كند.
صحبت كردن با كودك در مورد كابوس‌هايش: به كودك خود اجازه دهيد در مورد كابوس‌هايش با شما صحبت كند. به او اطمينان دهيد كه كابوس‌ها واقعي نيستند و شما در كنار او هستيد.
در اينجا چند نكته براي كمك به كودك شما پس از كابوس ديدن ارائه شده است:

كودك خود را به آرامي از خواب بيدار كنيد.
به او اطمينان دهيد كه كابوس‌ها واقعي نيستند.
در مورد كابوس‌هايش با او صحبت كنيد، اما او را مجبور نكنيد كه در مورد آنها صحبت كند.
به او كمك كنيد تا آرام شود و دوباره به خواب برود.

منبع:كانون مشاوران ايران-كابوس شبانه كودكان

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/10/1  ] [ ۱۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

قصه كودكانه در مورد حرف شنوي به كودكان مي آموزد كه حرف شنوي يكي از مهم ترين ويژگي هاي يك انسان خوب است. حرف شنوي باعث مي شود كه كودكان از خطرات دوري كنند و به سلامت خود آسيب نرسانند.

قصه كودكانه در مورد حرف شنوي
قصه كودكانه در مورد حرف شنوي يكي از مهم ترين مهارت هاي زندگي است كه مي تواند در موفقيت آنها در تمام زمينه ها نقش داشته باشد. كودكاني كه حرف گوش مي كنند، بيشتر احتمال دارد كه:

از خود و ديگران در برابر خطرات محافظت كنند.
قوانين و مقررات را رعايت كنند.
در مدرسه و محل كار موفق شوند.
روابط سالم و مثبتي با ديگران برقرار كنند.
در واقع، حرف شنوي پايه و اساس بسياري از مهارت هاي زندگي ديگر مانند احترام به ديگران، مسئوليت پذيري و حل مسئله است.

۱.قصه آنوشا، دختر حرف شنو
روزي روزگاري، دختري به نام آنوشا در يك خانواده ي مهربان زندگي مي كرد. آنوشا دختري باهوش و خوش اخلاق بود، اما يك مشكل داشت: او حرف گوش نمي كرد. يك روز، آنوشا با مادرش به پارك رفته بود. مادرش به او گفت: «اونقدر از روي پله ها بالا و پايين نپر كه حواست پرت بشه و زمين بخوري.»

اونوشا به حرف مادرش گوش نكرد و از روي پله ها بالا و پايين پريد. يك دفعه، حواشش پرت شد و زمين خورد. پايش شكست و به بيمارستان رفت. وقتي آنوشا از بيمارستان مرخص شد، مادرش به او گفت: «اگه حرف گوش مي كردي، پايت نمي شكست.»

اونوشا از اينكه حرف مادرش را گوش نكرده بود، پشيمان شد. او قول داد كه هميشه حرف گوش كند. از آن روز به بعد، آنوشا هميشه حرف مادرش را گوش مي كرد. او ديگر از روي پله ها بالا و پايين نمي پريد و حواسش به حرف هاي مادرش بود.

يك روز، آنوشا با پدرش به بازار رفته بود. پدرش به او گفت: «از اين خيابان رد نشو كه خطرناكه.» اونوشا به حرف پدرش گوش كرد و از آن خيابان رد نشد. او به جاي آن، از خيابان ديگري رد شد كه امن تر بود.

پدر آنوشا از اينكه او حرفش را گوش كرده بود، خيلي خوشحال شد. او به آنوشا گفت: «خيلي خوشحالم كه بالاخره حرف گوش مي كني.» اونوشا لبخندي زد و گفت: «من هميشه حرف شما رو گوش مي كنم.»

از آن روز به بعد، آنوشا هميشه حرف پدر و مادرش را گوش مي كرد. او مي دانست كه حرف شنوي خيلي مهم است و مي تواند از او در برابر خطرات محافظت كند.

 

۲.قصه حسني حرف گوش كن
يكي بود، يكي نبود، زير گنبد كبود، پسري بود به اسم حسني كه خيلي حرف گوش نمي كرد. حسني هميشه دوست داشت هر كاري دلش مي خواست انجام دهد، حتي اگر پدر و مادرش به او مي گفتند كه آن كار را انجام ندهد.

يك روز، مادر حسني به او گفت: «حسني جان، امروز مي خواهيم برويم پارك.» حسني با خوشحالي گفت: «باشه، مامان.»

حسني و مادرش وسايل مورد نيازشان را جمع كردند و راهي پارك شدند.

وقتي به پارك رسيدند، مادر حسني به حسني گفت: «حسني جان، لطفاً از درختان بالا نرو.» حسني با بي حوصلگي گفت: «چرا؟»

مادر حسني گفت: «چون خطرناك است.»

حسني گفت: «من كه بلدم از درختان بالا برم.» و بدون توجه به حرف مادرش، از درختي بالا رفت.

حسني تا بالاي درخت رفت و داشت از آن لذت مي برد كه ناگهان شاخه درخت شكست و حسني افتاد. حسني زمين خورد و از ناحيه دستش آسيب ديد.

مادر حسني با ديدن حسني كه روي زمين افتاده بود، خيلي ناراحت شد و به او گفت: «حسني، ببين چه كار كردي؟ به حرف من گوش نمي دهي و حالا آسيب ديدي.» حسني با ناراحتي گفت: «آخ، دستم درد مي كند.»

مادر حسني حسني را به خانه برد و دستش را پانسمان كرد. حسني بعد از اين ماجرا فهميد كه حرف گوش نكردن كار اشتباهي است. او از مادرش عذرخواهي كرد و قول داد كه از اين به بعد هميشه به حرف هاي او گوش دهد.

نتيجه
قصه كودكانه در مورد حرف شنوي يكي از مهم ترين ارزش هاي زندگي است. گوش كردن به حرف بزرگترها مي تواند از ما در برابر خطرات محافظت كند و به ما كمك كند كه انسان هاي بهتري شويم.

پيشنهاد مشاور: ۲۲ داستان آموزنده جديد كودكانه


قصه كودكانه در مورد حرف شنوي

۳. قصه درماني براي لجبازي
روزي روزگاري، در يك شهر كوچك، دختري به نام لي‌لي زندگي مي‌كرد. لي‌لي دختري بسيار لجباز بود. هر كاري كه به او مي‌گفتند، انجام نمي‌داد. حتي اگر مي‌دانست كه كار درستي است.

يك روز، مادر لي‌لي به او گفت: “لي‌لي، امروز بايد بروي به خانه مادربزرگت. او بيمار است و به كمكت نياز دارد.” لي‌لي با عصبانيت گفت: “من نمي‌روم! من از مادربزرگت بدم مي‌آيد.”

مادر لي‌لي گفت: “لي‌لي، اين كار درستي نيست. مادربزرگت خيلي دوستت دارد و به كمكت نياز دارد.”

منبع:كانون مشاوران ايران-قصه كودكانه در مورد حرف شنوي ✔️ ۵ داستان آموزنده

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/10/1  ] [ ۱۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

كاردرماني كودكان چيست؟ يك رشته توانبخشي است كه بر كمك به كودكان براي توسعه و حفظ مهارت هاي لازم براي انجام فعاليت هاي روزمره تمركز دارد. كاردرمانگران كودكان با كودكاني كه داراي طيف وسيعي از شرايط، از جمله اختلالات حركتي، اختلالات يادگيري، اختلالات طيف اوتيسم (ASD) و اختلالات پردازش حسي هستند، كار مي كنند.

كاردرماني كودكان مي تواند براي كمك به كودكان در زمينه هاي زير مفيد باشد:

مهارت هاي حركتي، مانند راه رفتن، دويدن، پريدن، نوشتن و استفاده از قاشق و چنگال.
مهارت هاي شناختي، مانند توجه، تمركز، حافظه و حل مسئله.
مهارت هاي اجتماعي، مانند برقراري ارتباط، بازي و همكاري با ديگران.
مهارت هاي خودياري، مانند لباس پوشيدن، غذا خوردن و نظافت شخصي.
كاردرماني كودكان چيست
كاردرماني كودكان يك رشته توانبخشي است كه به كودكان در توسعه و بهبود مهارت هاي حركتي، شناختي، حسي و اجتماعي كمك مي كند. اين مي تواند به كودكاني كه داراي طيف وسيعي از نيازها هستند، از جمله كودكان با معلوليت هاي جسمي يا رشدي، اختلالات يادگيري يا مشكلات رفتاري كمك كند.

كاردرمانگران كودكان از طيف وسيعي از فعاليت ها و تكنيك ها براي كمك به كودكان در رسيدن به اهداف خود استفاده مي كنند. برخي از رايج ترين فعاليت هاي كاردرماني كودكان عبارتند از:

فعاليت هاي بدني براي بهبود مهارت هاي حركتي درشت و ظريف
فعاليت هاي بازي و سرگرمي براي تقويت مهارت هاي شناختي و اجتماعي
فعاليت هاي حسي براي كمك به كودكان در پردازش اطلاعات حسي
آموزش مهارت هاي زندگي روزمره براي كمك به كودكان در انجام كارهايي مانند لباس پوشيدن، غذا خوردن و استفاده از توالت
مجموعه اين عوامل مي تواند باعث بروز مشكلاتي ديگر از جمله از دست دادن اعتماد به نفس و افسردگي در فرد شود. در اين شرايط كار درماني مي تواند از طريق انجام فعاليت هايي در سه بخش رواني، جسمي و ذهني، به بهبود شرايط فرد و بازگشت به زندگي عادي كمك كند.

 

فوايد كاردرماني كودكان
كاردرماني كودكان به كودكاني كه در انجام فعاليت‌هاي روزمره خود مشكل دارند، كمك مي‌كند تا توانايي‌هاي خود را بهبود بخشند و استقلال بيشتري در زندگي داشته باشند.

فوايد كاردرماني كودكان عبارتند از:

افزايش استقلال: يكي از مهم‌ترين اهداف كاردرماني كودكان، افزايش استقلال آنهاست. كاردرماني به كودكان كمك مي‌كند تا مهارت‌هاي لازم براي انجام فعاليت‌هاي روزمره خود را بياموزند، مانند غذا خوردن، حمام كردن، لباس پوشيدن، راه رفتن، نوشتن و غيره.
تقويت مهارت‌هاي حركتي: كاردرماني مي‌تواند به تقويت مهارت‌هاي حركتي كودكان كمك كند، مانند مهارت‌هاي حركتي درشت (مانند راه رفتن، دويدن، پريدن) و مهارت‌هاي حركتي ظريف (مانند گرفتن اشيا، نوشتن، نقاشي).
تقويت مهارت‌هاي شناختي: كاردرماني مي‌تواند به تقويت مهارت‌هاي شناختي كودكان كمك كند، مانند توجه، حافظه، حل مسئله، تفكر انتزاعي و غيره.
تقويت مهارت‌هاي اجتماعي: كاردرماني مي‌تواند به تقويت مهارت‌هاي اجتماعي كودكان كمك كند، مانند ارتباط كلامي، ارتباط غيركلامي، بازي و تعامل با همسالان.
كاهش مشكلات رفتاري: در برخي موارد، كاردرماني مي‌تواند به كاهش مشكلات رفتاري كودكان كمك كند، مانند پرخاشگري، بيش فعالي و نقص توجه.


كاردرماني مناسب چه افرادي است؟
كار درماني مي تواند براي گروه هاي مختلفي از افراد از سنين كودكي تا پيري مورد استفاده قرار گيرد. به طور كلي، مي توان گفت طيف وسيعي از افراد كه وجه مشترك همه ي آن ها نياز به دريافت خدمات بازتواني جسمي يا رواني هستند مي توانند از كار درماني استفاده كنند.

اين گروه ها عبارتند از :

تجربه ي تصادف، سانحه و بيماري
افراد داراي مشكلات رفتاري ( شب ادراري ، اضطراب جدايي و… )
تاخير هاي حركتي و رشدي مانند تاخير در راه رفتن و گردن گرفتن
افراد آسيب ديده مغز و نخاع
افراد دچار شده به مشكلات پس از جراحي
بيماران مغز و اعصاب ( سكته مغزي، ام اس و… )
بيماري ها و سندرم هاي مادر زادي ( فلج مغزي ، سندرم داون و … )
افراد داراي مشكلات يادگيري
اختلال توجه و تمركز ( ADHD)
ناتواني هاي پس از شكستگي و آسيب هاي ارتوپدي
افزايش توانمندي ها پس از قطع عضو
آسيب هاي شديد دست
تعويض مفصل و روماتيسم مفصلي
اختلالات حسي

منبع:كانون مشاوران ايران-كاردرماني كودكان چيست✔️ درمان تضميني روانشناسي

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/9/26  ] [ ۱۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

درمان شگفت انگيز وزوز گوش، درمان قطعي وزوز گوش با ES وزوز گوش آخرين درمان وزوز گوش مي باشد. به اختلال شنيدن صداهايي گفته مي شود كه توسط منبع خارجي ايجاد نمي شود، بلكه از داخل بدن شما مي آيند.

اگر صداي زنگ يا صداهاي عجيب ديگري را مي شنويد، ممكن است وزوز گوش داشته باشيد. اين يك بيماري نسبتاً شايع است و اغلب موقتي است. اما گاهي اوقات اين يك مشكل دائمي است كه مي تواند در شنوايي و تمركز اختلال ايجاد كند.

وزوز گوش گاهي اوقات به عنوان «زنگ گوش» نيز شناخته مي شود، اما در صورت ابتلا به اين بيماري ممكن است زمزمه، خش خش، سوت، فرياد يا وزوز بشنويد.

وزوز گوش مي تواند يك مشكل دائمي نباشد يا ممكن است هميشه آن را تجربه كنيد. برخي افراد احساس مي كنند كه مي توانند ياد بگيرند كه با آن زندگي كنند اما برخي بسيار آسيب مي بينند.

2 نوع اصلي وزوز گوش وجود دارد:

وزوز ذهني، كه فقط شما مي توانيد بشنويد. (اين شايع ترين نوع است)
وزوز عيني، كه پزشك مي تواند هنگام معاينه گوش بشنود، اين مي تواند ناشي از مشكل رگ هاي خوني يا استخوان ها يا ماهيچه هاي گوش باشد.
مركز مشاوره ستاره ايرانيان به درمان قطعي وزوز گوش با دستگاه تخصصي ES پرداخته كه داراي گواهينامه FDA( سازمان غذا و دارو آمريكا) مي باشد. رزرو وقت با شماره هاي ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲و ۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰و ۰۹۰۳۵۶۷۳۰۵۰ و ۰۹۱۰۸۳۴۷۵۹۷ امكان پذير است.

چه چيزي باعث وزوز گوش مي شود؟
وزوز گوش ممكن است زماني رخ دهد كه مشكلي در سيستم شنوايي كه از گوش ها و بخش هايي از مغز تشكيل شده است، وجود داشته باشد.

اين بيماري در افرادي كه دچار كم شنوايي يا ساير مشكلات گوش هستند شايع تر مي باشد، اما در افرادي كه شنوايي طبيعي دارند نيز مي تواند رخ دهد.

هم بزرگسالان و هم كودكان مي توانند وزوز گوش را تجربه كنند. افراد مسن به دليل كاهش شنوايي مرتبط با افزايش سن بيشتر احتمال دارد وزوز گوش را تجربه كنند.

برخي از علل شايع وزوز گوش عبارتند از:

از دست دادن شنوايي
موم و جرم گوش
قرار گرفتن در معرض صداهاي بلند
عفونت گوش
تومور
جراحت سر
بيماري منير
مصرف برخي از داروها
درمان وزوز گوش | دستگاه درمان وزوز گوش
درمان قطعي وزوز گوش در مركز مشاوره ستاره ايرانيان با دستگاه ES انجام مي شود كه داراي گواهينامه FDA( سازمان غذا و دارو آمريكا) انجام مي شود. رزرو وقت و آگاهي از هزينه ها با شماره هاي ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲و ۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰و ۰۹۰۳۵۶۷۳۰۵۰ و ۰۹۱۰۸۳۴۷۵۹۷ امكان پذير است.

افراد وزوز گوش را به طور متفاوتي تجربه مي كند. فركانس وزوز گوش ممكن است كم يا زياد باشد و حجم و زير و بمي آن نيز در طول زمان تغيير كرده و شدت آن از فردي به فرد ديگر متفاوت است. كساني كه علائم مزمن وزوز گوش دارند ممكن است از بي خوابي رنج ببرند، براي تمركز بيش تر تلاش كنند، به راحتي عصباني شوند و براي برقراري ارتباط با ديگران بيش تر از حد معمول كار كنند.

كارهايي نيز وجود دارد كه در كنار درمان قطعي وزوز گوش مي توانيد براي مديريت وزوز گوش انجام دهيد، البته توجه داشته باشيد كه كنترل اين موارد باعثدرمان قطعي وزوز گوش نمي شود:

بررسي كنيد كه چه چيزي وزوز گوش را بدتر مي كند و از آن اجتناب كنيد.
از سكوت اجتناب كنيد، با تلويزيون يا راديو صداي پس زمينه ايجاد كنيد.
آرام باشيد و از استرس دوري كنيد، زيرا اين كار باعث بدتر شدن وزوز گوش مي شود.
در مورد داروهايي كه ممكن است وزوز گوش را بدتر كنند، مانند آنتي بيوتيك ها، داروهاي آرتريت يا داروهاي ضد افسردگي، با پزشك خود صحبت كنيد.
كافئين موجود در قهوه يا چاي را محدود كنيد.
براي جلوگيري از بدتر شدن وزوز گوش، اگر در محيطي پر سر و صدا، مانند كارگاه ها فعاليت داريد، از گوش گير يا هدفون براي جلوگيري از آسيب بيش تر استفاده كنيد.
استراحت كافي. وزوز گوش در هنگام خستگي و بي حالي بيشتر مشخص شده و فرد را تحت تاثير قرار مي دهد. بنابراين سعي كنيد برنامه خواب مشخصي داشته باشيد به اين منظور مي توانيد از مشاور كمك بگيريد، علاوه بر اين اطمينان حاصل كنيد كه خواب كافي را دريافت مي كنيد.
استرس. سعي كنيد راه هايي را ياد بگيريد كه با كمك مي آن بتوانيد استرس را مديريت و حتي كنترل كنيد. مي توانيد در كلاس هاي يوگا يا مديتيش ثبت نام كنيد يا سي دي هايي تهيه كنيد كه به شما كمك مي كنند آرامش خود را به دست بياوريد.

منبع:كانون مشاوران ايران-درمان قطعي وزوز گوش با ES | جديدترين روش در آمريكا

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/6/11  ] [ ۱۳ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

اختلال احتكار (Hoarding Disorder) منجر به انباشت بيش از حد وسايل مي شود كه اغلب باعث ايجاد فضاي زندگي شلخته، غيرقابل مديريت يا ناسالم مي شود.

بسياري از ما مستعد اين اختلال هستيم به ويژه هنگام نگه داري يادگاري هاي نوستالژيك، يا چيزهايي كه مطمئن هستيم روزي مفيد خواهند بود.

اما اگر اختلال احتكار داريد، ممكن است خانه شما آنقدر مملو از وسايل باشد كه برخي از فضاهاي زندگي غيرقابل استفاده شود. در موارد شديد، اقلام از كف خانه تا سقف انباشته مي شوند و اين امر حركت در اتاق ها، تهيه غذا، رفتن به رختخواب يا استفاده از حمام را دشوار مي كند.

علاوه بر ايجاد شرايط سخت و خطرناك زندگي، اين نياز بيش از حد به جمع آوري دارايي مي تواند تأثير بدي بر سلامت، روابط و توانايي شما براي عملكرد در زندگي روزمره داشته باشد. ممكن است از نياز خود به خريد اقلام شرمنده، از نحوه زندگي خود خجالت بكشيد و نتوانيد ديگران را به خانه خود دعوت كنيد.

چه اختلال احتكار خفيف باشد يا شديد، فقط فكر كردن به جدايي از دارايي هايتان مي تواند از نظر عاطفي براي شما ناراحت كننده باشد. شما خود را به اقلام به ظاهر بي‌ارزش متصل كرده‌ايد و اين مي‌تواند باعث شود كه تلاش براي دور انداختن آن‌ها شما را با احساس اضطراب، گناه يا غم همراه كند.

با اين حال گام‌هايي وجود دارد كه مي‌توانيد براي غلبه بر علائم احتكار و ايجاد نگرش‌هاي جديد و سالم‌تر براي بهبودي خود برداريد. اولين گام اين است كه همه آنچه را كه مي توانيد در مورد اختلال احتكار و تأثير آن بر زندگي درك كنيد.

خطرات اختلال احتكار
با افزايش تعداد وسايلي كه خانه شما را پر مي كنند، خطرات سلامتي نيز افزايش مي يابد. عليرغم بي نظمي، بهم ريختگي و بي نظمي، برخي از افراد مبتلا به اختلال احتكار متوجه اختلال خود نمي شوند. در عوض، ممكن است دوستان يا اعضاي خانواده آن ها براي تغيير به آن ها فشار مي آورند.

به هم ريختگي مي تواند منجر به افزايش خطر سقوط يا زمين خوردن شود.
اجاق‌ها و بخاري‌هاي شلوغ و به هم ريخته مي‌تواند باعث خطر آتش‌سوزي شود و فرار از آتش را سخت تر مي كند.
با جمع شدن گرد و غبار، ممكن است دچار آلرژي يا مشكلات تنفسي مانند COPD شويد.
احتكار مي تواند توانايي شما را در حفظ استانداردهاي اوليه بهداشتي محدود كند، حتي منجر به هجوم حشرات و جوندگان شود. احتكار حيوانات مي تواند اين مشكلات را حتي بدتر كند.


آشفتگي خانه شما مي تواند مشكلات سلامتي براي همسايگان شما ايجاد كند و منجر به درگيري، اخراج يا اقدامات قانوني شود.
اگر متاهل هستيد، اختلال احتكار مي تواند رابطه شما را متلاشي كند، حتي منجر به جدايي يا طلاق شود.
شرايط زندگي مي تواند انجام لوله كشي، گرمايش يا ساير تعميرات خانه را دشوار كند.
شرم از محل زندگي شما مي تواند بر زندگي اجتماعي شما تأثير بگذارد و دعوت دوستان يا خانواده به خانه را دشوارتر كند و باعث شود از نظر اجتماعي احساس انزوا كنيد.
علائم و علت شناسي اختلال احتكار
اين اختلال شايع تر از آن چيزي است كه ممكن است تصور كنيد. در واقع، ۲۵ درصد از ما برخي از علائم احتكار را نشان مي‌دهيم.

اختلال احتكار اغلب در خانواده ها ديده مي شود و بيشتر در افراد بالاي ۵۵ سال رخ مي دهد، علائم اختلال احتكار اغلب در اوايل نوجواني ظاهر شود. ممكن است در كودكي زماني كه ديگران وسايلتان را برداشتند ناراحتي زيادي را تجربه كرده باشيد.

در موارد ديگر، اختلال احتكار پس از يك رويداد استرس زاي زندگي مانند طلاق، مرگ يكي از عزيزان يا بيكاري ايجاد مي شود.

بسياري از افراد مبتلا به اختلال احتكار دارايي خود را به عنوان بخشي از خود مي دانند، بنابراين دور انداختن آن ها از نظر عاطفي دردناك مي باشد و آن را مانند پايان دادن به رابطه يا دور انداختن بخشي از هويت خود مي دانند.

منبع:كانون مشاوران ايران-اختلال احتكار | درمان وسواس احتكار در بزرگسالان و كودكان

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/5/10  ] [ ۰۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

برونشيت در كودكان به صورت اپيدمي، بيشتر در كودكان كمتر از ۲۴ ماه و بين ۲ تا ۶ ماه رخ مي دهد. ويروس از مجراي تنفسي فوقاني به نايژه مياني و كوچكتر پخش مي شود و باعث پاسخ التهابي مي شود. عفونت ممكن است در نوزاداني كه مادرانشان سيگار مي‌كشند شايع‌تر باشد، به‌ويژه اگر مادر در دوران بارداري نيز سيگار مي كشيدند. به نظر مي رسد كودكاني كه از شير مادر تغذيه مي كنند كمتر تحت تأثير اين ويروس قرار مي گيرند.

برونشيت چيست؟
برونشيت بيشتر در اثر عفونت هاي زير ايجاد مي شود:

ويروس سنسيشيال تنفسي (RSV)
ويروس سرماخوردگي
ويروس پاراآنفلوانزا
ساير ويروس ها
عفونت با هر يك از اين ويروس ها مي تواند باعث التهاب راه هوايي شود. اين امر راه هاي هوايي را باريك مي كند و جريان هوا را به داخل و خارج از ريه ها كاهش مي دهد، در موارد شديد، سطح اكسيژن در خون پايين آمده و اين باعث علائمي مي شود كه در ادامه ذكر شده است.

علائم و نشانه هاي برونشيت
برونشيت با علائمي مانند سرماخوردگي شروع مي شود كه شامل:

آبريزش بيني
عطسه
تب خفيف
سرفه
پس از چند روز به مرور كودكان دچار مشكل تنفسي شديد مي‌شوند و تنفس سريع‌تر و سرفه بدتر مي‌شود. بازدم كودك اغلب با صداي بلند ( خس خس سينه ) همراه است، البته اكثر كودكان فقط علائم خفيف دارند و هوشياري، شادي و اشتهاي خوبي دارند.

كودكاني كه به صورت شديد تر مبتلا به بيماري مي شوند، تنفس سريع و كم عمقي دارند كه عضلات تنفسي را تحت فشار قرار مي دهد و باعث گشاد شدن سوراخ هاي بيني مي شود، به دليل استفراغ و نوشيدن ضعيف، دچار كم آبي شوند و اغلب تب بالايي دارند. برخي از كودكان نيز دچار عفونت گوش مي شوند.

پيشنهاد مشاور: دلايل اصلي گريه نوزادان

نوزادان نارس يا كودكان خردسال كمتر از ۲ ماه گاهي اوقات دچار دوره هايي مي شوند كه در آن تنفس براي مدت كوتاهي متوقف مي شود (آپنه). در موارد بسيار شديد و غيرعادي، كودك ممكن است به دليل كمبود اكسيژن، اطراف دهانش كبود شود.

پيشگيري
بهترين راه براي پيشگيري از برونشيت در كودك نوپا اين است كه از تماس با افرادي كه سرماخورده يا آنفولانزا دارند خودداري كنيد. ويروس يا از طريق قطرات موجود در هوا (حدود ۲ تا ۳ متر) به عنوان مثال از طريق عطسه يا سرفه يا از طريق تماس با اشياء آلوده منتقل مي شود.

در حالت ايده آل، افراد بيمار بايد حداقل سه متر از نوزاد فاصله بگيرند. اين ويروس مي تواند چندين ساعت روي اشيايي مانند اسباب بازي ها، حيوانات عروسكي يا كتاب زنده بماند.

ساير اقدامات احتياطي عبارت هستند از:

پنجره ها را در هواي مناسب باز كنيد تا هواي خانه تازه شود.
از مكان‌هاي پرتردد خودداري كنيد (وسايل نقليه عمومي، مهدكودك‌ها، مراكز خريد و غيره)
دست‌هاي خود را مرتب بشوييد.
تماس با افرادي كه تب يا سرماخوردگي دارند را محدود كنيد. اگر كودك شما تازه متولد شده است، به خصوص نوزاد نارس، از بودن در اطراف افراد مبتلا به سرماخوردگي خودداري كنيد.
در صورت سرفه يا عطسه دهان و بيني خود را با دستمال بپوشانيد. دستمال را دور بيندازيد. سپس دستان خود را بشوييد. اگر آب و صابون در دسترس نيست، از ضدعفوني كننده دست استفاده كنيد
كودك خود را از هر كسي كه سرماخوردگي، تب يا آبريزش بيني دارد دور نگه داريد.


تشخيص
عفونت كه در ابتدا به صورت سرفه و احتقان بيني ظاهر مي شود و ممكن است با يك سرماخوردگي ساده اشتباه گرفته شود. ولي ويژگي هايي مانند كاهش اشتها و مشكل در بلع ناشي از مشكلات شديد تنفسي. هنگامي كه اولين علائم ظاهر مي شود به دليل برونشيت كودك رخ مي دهد.

پيشنهاد مشاور: افزايش ايمني نوزاد و كودك

علاوه بر اين، صداهاي مشخصه اي در حين تنفس ممكن است به دليل درگيري راه هاي هوايي به دليل وجود مخاط و التهاب آن ظاهر شود، به همين دليل صداي تنفس از علائم برونشيت در كودكان است.

در اين هنگام ويزيت مهم است: اگرچه درمان خاصي وجود ندارد، اما با تشخيص به موقع علائم و با مداخله سريع اطفال مي توان از بستري شدن در بيمارستان جلوگيري كرد كه در صورت بدتر شدن پويايي تنفسي ناشي از برونشيوليت ضروري است.

آيا برونشيت خطرناك است؟
برونشيت در كودكان خطرناك است بله، زيرا ممكن است كه منجر به تنگي نفس شود. در اين صورت نوزادان بايد براي نظارت در بيمارستان بستري شوند و در صورت نياز به آن ها حمايت تنفسي ارائه شود. گاهي اوقات حدود ده روز بستري در بيمارستان لازم است بنابراين در صورت مشاهده علائم گفته شده بايد به متخصص مراجعه كنيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-برونشيت در كودكان

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/5/7  ] [ ۲۰ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

امروزه اختلالات رواني زيادي وجود دارد.

اوتيسم يك اختلال رشدي است كه با رفتارهاي ارتباطي غيرعادي مرتبط است.

علائم اين اختلال در اولين سالهاي زندگي ظاهر مي شود و علت اصلي آن ناشناخته است.

اين اختلال در پسران شايع تر از دختران است.

اين اختلال ناشي از رشد طبيعي مغز در منطقه است.
تعاملات اجتماعي و مهارت هاي ارتباطي در اين زمينه مختل مي شود.

نيمي از كودكان مبتلا به اوتيسم قادر به استفاده از زبان به عنوان ابزار اصلي برقراري ارتباط با ديگران نيستند.

استفاده از ضماير “من” ويژگي كلامي اين كودكان نيست.

مسائل گفتاري ديگر، كلمات و جمله هاي تكراري هستند.

علت اوتيسم چيست؟
اوتيسم يك ناتواني طولاني مدت است كه منجر به اختلال رشد عصبي در فرد مي شود.

اگر چه اوتيسم به نظر مي رسد غير معمول، داده هاي اخير نشان مي دهد كه شيوع اوتيسم تا بيست مورد در هر ده هزار تولد است.

اوتيسم در پسران چند برابر بيشتر از دختران است.

اگر چه علت اصلي آن شناخته شده نيست، مطالعات و مطالعات بسياري در سال هاي اخير انجام شده است.

مطالعات منشا بيولوژيكي و عصبي مغز را برجسته كرده است.

بسياري از خانواده ها سابقه اي از اختلالات اوتيسم يا اختلالات مرتبط با آن دارند كه نشان مي دهد ريشه ژنتيكي است، هرچند هيچ ژن خاصي براي اوتيسم شناخته نشده است.

محققان در مورد نقش ژنتيك در علل اوتيسم اختلاف نظر دارند و برخي از آنها تركيبي از ژن هاي مختلف را به عنوان علت اختلال ايجاد مي كنند.

نظريه هاي متعددي درباره اوتيسم مطرح شده اند كه دقيقا ثابت نشده اند.

علائم اوتيسم چيست؟
افراد مبتلا به اوتيسم معمولا حداقل نيمي از علائم ذكر شده در زير را نشان مي دهند.

اين علائم از خفيف تا شديد متفاوت است.

در موقعيت هاي كاملا متفاوت، رفتارهايي كه با سن فرزند سازگار نيستند مشاهده مي شود.
مشكلات كليدي شديد وجود دارد
دشوار است براي بيان نيازها و استفاده از حركات و حركات به جاي كلمات. آنها اغلب استفاده از ضماير را عوض مي كنند، به جاي استفاده از “من”، آنها از “ما” استفاده مي كنند.
كلمات يا جملات ديگران را تكرار مي كنند.
خنده و گريه ناعادلانه است و براي هيچ دليل خاصي نگران و مضطرب مي باشند.
آنها يك خط مماس ايجاد مي كنند و به دلايل ديگري كه براي ديگران واضح نيست، بسيار ناراحت هستند.
آنها قادر به برقراري ارتباط با ديگران نيستند.
دوست ندارم ديگران را بپوشانم
آنها تماس چشم يا تماس با چشم ندارند.
آنها به روش معمول پاسخ نمي دهند.
با اسباب بازي به درستي بازي نكنيد.
مثل چرخش و نوسان
احساس درد كمتر يا بيشتر از حد.
از خطرات ترسيدن يا نترسيدن
تحرك يا عدم تحرك.
آنها به سخنراني ها يا صداهاي واكنش نمي دهند و پاسخي نمي دهند، اگرچه حس شنوايي سالم است.


سايت مشاورانه “moshaveraneh” در كنار شماست.

اشتباهات در مورد اوتيسم:
كودكان مبتلا به اوتيسم هرگز تماس چشمي ندارند.
كودكان عادي، نابغه هستند.
كودكان مبتلا به اوتيسم صحبت نمي كنند
كودكان اوتيستيك قادر به نشان دادن عشق خود نيستند.
آموزش نوروفيدبك توسط صدها كارشناس باليني در مشاوره روانشناسي انجام مي شود تا به هزاران كودك طيف اوتيسم كمك كند تا اوتيسم را درمان كنند.

به طور مداوم گزارش مي دهد كه كودكان خود را هنگامي كه نوروفيدبك را شروع مي كنند آرام تر مي كنند و احساسات را بهتر مديريت مي كنند.

منبع:كانون مشاوران ايران-۷ روش درمان اوتيسم با دارو يا بدون دارو با نوروفيدبك

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/4/24  ] [ ۱۳ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

معجزه براي درمان افسردگي را به چشم خود ببنيد. چرا برخي از درمان افسردگي اجتناب مي كنند؟

طبق گزارش انجمن روانپزشكي در حال حاضر ده ها ميليون نفر از افسردگي رنج مي برند . ۹۹ درصد از تشخيص هاي سلامت روان افسردگي مي باشد و يك درصد باقي مانده از اسكيزوفرني و ساير اختلالات روان پريشي رنج مي برند. اين آمار نشان مي دهد كه افسردگي چقدر شايع مي باشد. همچنين اين سوال را ايجاد مي كند كه چرا بسياري از مردم از درمان افسردگي اجتناب مي كنند.

با اجتناب از درمان افسردگي، به تنهايي بايد با علائم آن مبارزه مي كنيد. اين علائم شامل تغييرات خلقي، رفتاري، مشكلات خواب، بيماري جسمي، مشكلات تفكر، تغيير وزن، تغيير اشتها و حتي خودكشي است.

اگر از درمان اجتناب نكنيد و در عوض از كمك مورد نياز خود بهره مند شويد، زندگي شما راحت تر و رضايت بخش تر شده و ياد ميگيريد كه چگونه با وضعيت خود و علائم خود كنار بياييد.

چرا معجزه براي درمان افسردگي رخ مي دهد؟
نوروتراپي و لورتا
اين روش هاي با جديدترين دستگاه هاي درماني جهاني صورت گرفته و هيچگونه عوارضي به همراه ندارد.


درمان افسردگي با لورتا
مي توانيد اطلاعات بيشتر درمورد لورتا كسب كنيد

روان درماني
تلاش براي جلوگيري از درمان افسردگي شما را منزوي مي سازد. پس چرا كمك نمي گيريد؟ در ادامه دلايلي ذكر شده است كه بسياري از افراد بخاطر آن ها از كمك مورد نياز خود اجتناب مي كنند:

انتظار براي رهايي به مرور زمان. افسردگي با گذشت زمان سخت تر شده و زندگي را براي مدت طولاني تري دشوار مي كند.


ترس از نياز به دارو، همه درمان‌هاي افسردگي نياز به دارو ندارند و بسياري از داروها موقتي هستند.
هميشه احساس غم نمي كنيد، اما غم و اندوه تنها علامت يا اثر افسردگي نيست.
از صحبت با پزشك يا درمانگر خجالت مي كشيد، اما دليلي براي اين موضوع وجود ندارد زيرا اين يك وضعيت پزشكي واقعي مانند ديابت يا كلسترول بالا مي باشد.
از پرداختن به موضوعات ريشه اي و قديمي در درمان مي ترسيد.
آگاهي محدود. برخي از افراد گاهي اوقات شدت مشكلات را به حداقل مي رساند و منطقي مي داند كه آنچه در حال وقوع است «آنقدرها هم بد نيست» يا «همه تحت فشار قرار مي گيرند».
احساس بي كفايتي. بسياري از مردم بر اين باورند كه ناكافي مي باشند و بايد بتوانند به تنهايي از عهده افسردگي خود برآيند.
در دسترس نبودن: برخي افراد نمي دانند چگونه كمك بيابند، در مناطق محروم اين مشكل شديد تر مي باشد.
غرو. گاهي اوقات مردم فكر مي كنند كه بايد بتوانند مشكلات خود را بدون هيچ گونه نظر حرفه اي حل كنند و به تنهايي مشكلات خود را پشت سر بگذارند.
اطلاعات غلط. مردم همچنين از درمان سلامت روان چشم پوشي مي كنند، زيرا اطلاعات نادرستي در مورد درمان افسردگي دارند.
بديهي است كه هيچ يك از اين دلايل عدم مراجعه به روانشناس را توجيح نمي كند و تا مراجعه نكنيد هيچ معجزه براي درمان افسردگي رخ نمي دهد. شما لايق يك زندگي جذاب و كامل هستيد، از درمان افسردگي اجتناب نكنيد. به دنبال كمك باشيد تا بتوانيد به لذت روزمره از چيزها و افرادي كه دوست داريد بازگرديد.

منبع:كانون مشاوران ايران-معجزه براي درمان افسردگي

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/4/13  ] [ ۱۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

درمان‌ اضطراب ، مانند داروها و درمان‌ها، با هدف قرار دادن افكار، رفتارها و تعادل مواد شيميايي مغز، ترس، نگراني و عصبي بودن اين اختلالات را برطرف مي‌كنند. تقريباً از هر پنج بزرگسال در ايالات متحده، يك نفر هر ساله به اختلال اضطراب مبتلا مي شود، اما با درمان اضطراب، مي توان اثرات اين وضعيت را كاهش داد يا حتي از بين برد. ۱

حرفه اي ها نحوه درمان اضطراب را درك مي كنند و اين خدمات به طور گسترده اي براي كساني كه نياز دارند در دسترس و موثر هستند. درمان‌هاي اضطراب معمولاً شامل درمان و/يا دارو مي‌شود، اما چندين تغيير در شيوه زندگي و ساير رويكردهاي جامع وجود دارد كه ممكن است به كاهش علائم اضطراب نيز كمك كند.

چگونه مي توان با اضطراب تشخيص داد
در حالي كه شما خود را بهتر از هر كس ديگري مي شناسيد، بيمه و برخي آژانس ها نياز به تشخيص رسمي دارند تا بتوانند درمان اضطراب را به پيش ببرند. اين را مي توان با يك پزشك (مراقبت هاي اوليه يا روانپزشكي مناسب است)، يك روانشناس (اغلب، دكترا يا PsyD)، يا يك متخصص بهداشت روان (يك مشاور حرفه اي داراي مجوز يا مددكار اجتماعي) انجام داد.

هنگامي كه با يكي از اين متخصصان ملاقات مي كنيد، به احتمال زياد آنها يك نوع ارزيابي را با شما انجام مي دهند تا نگراني هاي سلامت روان، پيشينه و ساير سابقه مرتبط شما را ارزيابي كنند. آنها احتمالاً از راهنماي تشخيصي و آماري اختلالات رواني (DSM-V) در اين فرآيند براي مقايسه علائم گزارش شده شما با معيار علائم براي تشخيص مناسب ترين تشخيص براي شما استفاده خواهند كرد. پس از تشخيص رسمي، ارائه دهنده مراقبت مي تواند اين تشخيص و توصيه هاي خود را براي درمان به بيمه شما يا با ارجاع به يك متخصص بهداشت روان محلي ارسال كند.

درمان اضطراب
براي افرادي كه علائم اختلالات اضطرابي مانند نگراني، وحشت، ترس هاي شديد و تنش فيزيكي را تجربه مي كنند، درمان اضطراب يك انتخاب درماني عالي است. درمان يا روان درماني معمولاً شامل صحبت با يك درمانگر در يك محيط فردي، گروهي يا خانوادگي است. براي راحتي بيشتر، قرار ملاقات‌ها مي‌تواند در خانه، مدرسه، اداره، يا به‌طور مجازي با تلفن و كنفرانس ويديويي برگزار شود.

بسياري از درمان‌هاي اختلالات اضطرابي مؤثر و مبتني بر شواهد هستند، بنابراين شركت‌هاي بيمه عموماً اكثر گزينه‌ها را پوشش مي‌دهند. در تلاش براي رفع موانع پيشگيري از درمان، بسياري از بيمه ها براي شروع جلسات نيازي به نسخه يا ارجاع ندارند. علائم اضطراب كمتر ممكن است تنها با يك تماس تلفني فاصله داشته باشد.

درمان شناختي رفتاري اضطراب
شايد مفيدترين شكل روان درماني براي اختلالات اضطرابي، درمان شناختي رفتاري (CBT) باشد. اين كار به اين صورت است كه مشتري شروع به شناسايي و مخالفت با افكار غير مفيدي مي كند كه علائم اضطراب را ايجاد يا حفظ مي كند. 2 با جايگزيني افكار مضطرب با افكار آرام، فرد احساس خود را تغيير مي دهد.

درمان از طريق مواجهه
مواجهه درماني نوعي از CBT است كه براي مديريت علائم اضطراب مفيد است. اين روش شامل كار با يك درمانگر براي مقابله با نگراني ها به صورت حضوري يا از طريق تصويرسازي است. فردي كه از ارتفاع مي ترسد ممكن است به تدريج در يك ساختمان اداري بالاتر برود تا زماني كه بالاي يك ساختمان بلند بايستد. 2

درمان پذيرش و تعهد
درمان پذيرش و تعهد (ACT) به مديريت علائم اضطراب با تركيبي از پذيرش، توجه آگاهي و تغييرات رفتاري كمك مي كند. با زندگي در لحظه بدون نياز به تحليل و قضاوت خود، افراد مي توانند نگراني ها و ترس هاي كمتري را تجربه كنند. با افزودن اصلاحات رفتاري براي مقابله با افكار و احساسات مضر، ACT مانند CBT بر ارزش پرداختن به افكار و رفتارها براي محدود كردن اضطراب تأكيد مي كند. 3

رفتار درماني ديالكتيكي
رفتار درماني ديالكتيكي (DBT) به عنوان راهي براي رسيدگي به مراجعين مزمن خودكشي و افراد مبتلا به اختلالات شخصيتي آغاز شد، اما شواهد خوب نشان مي‌دهد كه اين درمان براي اختلالات اضطرابي نيز مؤثر است. DBT عناصر CBT و شيوه هاي ذهن آگاهي را با هم تركيب مي كند تا بر پذيرش و تغيير تمركز كند. 3

حساسيت زدايي و پردازش مجدد حركات چشم
حساسيت زدايي و پردازش مجدد حركات چشم (EMDR) يك روش درماني است كه به نظر مي رسد نحوه پردازش اطلاعات توسط مغز را تغيير مي دهد. در جايي كه CBT، ACT، و DBT همه اشكال گفتگو درماني هستند، يك درمانگر EMDR مشتري را از طريق فرآيندي راهنمايي مي كند كه به او اجازه مي دهد ترس، نگراني و عصبي بودن را به روش هاي كمتر ناراحت كننده تجربه كند. 3

شواهد تجربي استفاده از EMDR را براي اختلال استرس پس از سانحه پشتيباني مي‌كنند و اين درمان بيشتر براي مسائل مرتبط با اضطراب مانند حملات پانيك و فوبيا استفاده مي‌شود. برخي از مشتريان EMDR رفع علائم را در كمتر از سه جلسه ۹۰ دقيقه اي يادداشت مي كنند. 6

انواع ديگر اضطراب درماني كه ممكن است با آنها روبرو شويد
برخي از انواع ديگر درمان يا تكنيك هاي درماني كه ممكن است براي علائم اضطراب با آنها روبرو شويد عبارتند از: 4

تكنيك‌هاي آرام‌سازي: تكنيك‌هايي مانند تنفس عميق، آرام‌سازي پيشرونده عضلاني ، تصويرسازي هدايت‌شده، و تمرين اتوژنيك ، ممكن است به عنوان بخشي از جلسات CBT يا مستقل از درمان حرفه‌اي گنجانده شوند. اين درمان ها با آرام كردن بدن و ذهن، پيامدهاي اضطراب را برطرف مي كنند.


هيپنوتيزم درماني: هايفوتراپي مي تواند به كاهش اضطراب كمك كند ، به خصوص زماني كه با روش هاي دندانپزشكي يا پزشكي مرتبط باشد. با اين حال، در اين زمان، شواهد قاطع كافي براي حمايت كامل از آن به عنوان يك درمان اضطراب وجود ندارد.
مديتيشن ذهن‌آگاهي: مطالعات نشان داده‌اند كه مراقبه ذهن‌آگاهي براي اضطراب در گروه‌هاي متعددي از مردم مفيد است. در آينده، مردم مي‌توانند انتظار تحقيقات بيشتري را داشته باشند تا ثابت كنند كه ذهن آگاهي و ساير اشكال مراقبه مي‌توانند به طور قطعي علائم اضطراب را بهبود بخشند.
پيدا كردن يك درمانگر اضطراب
هنگامي كه به شروع درمان فكر مي كنيد، ممكن است احساس طاقت فرسا و شايد كمي ترسناك داشته باشيد. روند يافتن يك درمانگر ممكن است دلهره آور باشد، به خصوص اگر قبلاً در درمان شركت نكرده باشيد. اگر در حال انجام بيمه هستيد، اولين قدم اين است كه بفهميد كدام درمانگران در منطقه شما تحت پوشش بيمه شما هستند. مي توانيد با شماره پشت كارت بيمه خود تماس بگيريد يا از پايگاه داده آنلاين آنها براي جستجوي ارائه دهندگان مناسب استفاده كنيد.

راه‌هاي مختلفي خارج از تماس با بيمه‌تان وجود دارد كه مي‌توانيد در مورد اين فرآيند كمك بگيريد. مي‌توانيد از پزشك خود براي معرفي بخواهيد، مي‌توانيد با آژانس‌هاي محلي تماس بگيريد و ببينيد آيا آنها فرصت‌هايي دارند يا خير، يا مي‌توانيد از يك فهرست آنلاين استفاده كنيد كه به شما امكان مي‌دهد جستجو بر اساس تخصص و پوشش بيمه.

سوالاتي كه بايد در مورد درمان‌ اضطراب بپرسيد

منبع:مركز مشاوره-درمان اضطراب : درمان روان شناسي و درمان در خانه

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/3/8  ] [ ۱۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

راه درمان اضطراب و افسردگي
اين مقاله به روش هاي درمان اضطراب و افسردگي مي پردازد. هنگامي كه هيچ وضعيت فيزيكي موجود در حال حاضر وجود ندارد يا اثرات جانبي دارو كه موجب اضطراب شما مي شود قابل تشخيص نيست، پرداختن براي بررسي كردن گزينه هايي براي درمان سلامت روان ضروري است.

درمان سريع اضطراب و افسردگي
انواع درمان كه براي بسياري از افراد مبتلا به اختلال اضطراب اثبات شده است، تركيب روان درماني و دارو است.

با اين حال، ترجيحات شما در يك برنامه درمان ضروري است، بنابراين بهترين روش ها و گزينه هاي مورد انتخاب خود را با تيم درمان، در ميان بگذاريد.

شرايطي مانند افسردگي، هنگامي كه يك فرد اضطراب دارد، شايع است. هنگامي كه با تيم درماني خود كار مي كنيد اطمينان حاصل كنيد كه شرايط ديگر ناديده گرفته نشوند.

روان درماني اضطراب و افسردگي
درمان شناختي رفتاري (CBT) بيشترين تحقيقات انجام شده در روان درماني براي اختلالات اضطرابي مي باشد. به طور كلي، CBT بر روي واكنش هاي ما به رويدادها تمركز دارد و رويدادها را تغيير نمي دهد. CBT ارائه دهنده بسياري از استراتژي هاي سازنده براي كاهش باورها و رفتارهايي است كه منجر به علائم اضطراب مي شود.

پيدا كردن الگوهاي تفكر غيرمستقيم كه به اضطراب كمك مي كند، سنگ بناي CBT است.

CBT داراي بزرگترين پايگاه تحقيقاتي براي حمايت از اثربخشي آن است، اگر چه مي تواند تشخيص اينكه كه كدام درمانگرها در CBT آموزش ببينند دشوار است.

هيچ برنامه صدور گواهينامه ملي براي اين مهارت وجود ندارد. از درمانگر خود بپرسيد چگونه آنها به درمان اضطراب دست مي يابند و اين تمرينات را ياد مي گيرند.

هدف روان درماني كمك به يك فرد براي مقابله با اختلالات اضطرابي است. هدف اين است كه فردي بتواند خود را با آنچه كه از آن مي ترسد روبرو كند.

داروهاي درمان اضطراب و افسردگي
بعضي ها مي بينند كه دارو در مديريت اختلال اضطراب مفيد است. با متخصص روان درماني خود در مورد مزاياي بالقوه، خطرات و عوارض جانبي دارو ها صحبت كنيد.

داروهاي ضد اضطراب
بعضي از داروها تنها به منظور كاهش علائم احساسي و جسمي اضطراب كار مي كنند.

بنزوديازپين ها مي توانند براي كاهش كوتاه مدت علائم موثر باشند، اما در صورت استفاده طولاني مدت، خطر وابستگي را ايجاد مي كنند. اگر اين داروها را انتخاب مي كنيد مطمئن شويد كه خطرات احتمالي را در نظر گرفته ايد.

راه درمان اضطراب و افسردگي
راه درمان اضطراب و افسردگي
داروهاي ضد افسردگي
بسياري از داروهاي ضد افسردگي نيز ممكن است براي درمان اضطراب مفيد باشند.

رويكردهاي سلامت تكميلي در درمان اضطراب و افسردگي
مردم بيشتر از درمان هاي مكمل و جايگزين همراه با درمان متعارف براي كمك به بهبودي خود استفاده كرده اند. برخي از رايج ترين روش هاي درمان اضطراب عبارتند از:

استراتژي هاي خودمختاري ، مانند اجازه دادن به دوره هاي خاصي براي نگراني. كسي كه بر بيماري خود آگاهي دارد بيشتر بر خود تسلط دارد.

منبع:مركز مشاوره-راه درمان اضطراب و افسردگي

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/3/8  ] [ ۱۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

اختلال افسردگي فصلي و راه درمان
اختلال افسردگي فصلي عمده با يك الگوي فصلي (كه قبلا به عنوان اختلال عاطفي فصلي يا SAD شناخته مي شود) با وقايع مكرر افسردگي در اواخر پاييز و زمستان و با دوره هاي حالت طبيعي در بقيه سالها مشخص مي شود.

محققان موسسه ملي بهداشت روان اولين كساني بودند كه پيشنهاد مي كردند اين بيماري پاسخي به كاهش نور داشته و با استفاده از نور روشن به منظور درمان علائم آزمايش شود.

دانشمندان شناسايي كرده اند كه سروترونين عصبي، ممكن است در بسياري از افرادي كه اين اختلال را تجربه مي كنند، به طور مطلوب كار نكند.

شيوع اين وضعيت به نظر مي رسد با عرض جغرافيايي، سن و جنس متفاوت باشد.

شيوع آن در ميان افرادي كه در عرض هاي بالا / شمال زندگي مي كنند، بيشتر است.

افراد جوانتر در معرض خطر بيشتري هستند.

زنان اين احتمال را بيشتر از مردان تجربه مي كنند.

علائم اختلال افسردگي فصلي
شايع ترين علامت اين اختلال، افسردگي غيرطبيعي است.

در افسردگي كلاسيك افراد تمايل دارند وزن كم كنند و كمتر بخوابند.

اما اين وضعيت نوعي افسردگي غيرطبيعي است كه اغلب در اختلال دوقطبي مشاهده مي شود – مردم تمايل دارند وزن و خواب بيشتري داشته باشند.

اختلال افسردگي فصلي و راه درمان
اختلال افسردگي فصلي و راه درمان
اگر چه همه افراد علائم زير را تجربه نمي كنند، ويژگي هاي كليدي اختلال افسردگي عمده با الگوي فصلي عبارتند از:

هيپزومنيا (يا سرماخوردگي)
خستگي روزانه
فراموشي
افزايش وزن
بسياري از افراد ممكن است علائم ديگري نيز داشته باشند، از جمله:
علاقه جنسي كاهش يافته است
بي خوابي
افكار خودكشي
عدم علاقه به فعاليت هاي معمول و كاهش اجتماعي شدن
تشخيص اختلال افسردگي فصلي
كليد تشخيص دقيق اين شرايط تشخيص الگوي آن است.

علائم معمولا در اكتبر / نوامبر آغاز مي شود و در مارس / آوريل فرو مي روند.

منبع:مركز مشاوره-اختلال افسردگي فصلي و راه درمان

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/3/7  ] [ ۱۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب