moshaverrkhob
moshaverrkhob

كاهش حساسيت هاي همسر امر مهمي در زندگي مشترك است. زوجين ممكن است در برخي موارد نسبت به يكديگر حساسيت نشان دهند. اين حساسيت ها مي تواند ناشي از عوامل مختلفي مانند تفاوت هاي شخصيتي، تجربيات گذشته، يا حتي شرايط محيطي باشد. حساسيت هاي همسر مي تواند باعث ايجاد اختلافات و مشكلاتي در زندگي مشترك شود.

در اين مقاله، به بررسي راهكارهايي براي كاهش حساسيت هاي همسر مي پردازيم.

كاهش حساسيت هاي همسر
1. شناخت علل حساسيت هاي همسر
اولين قدم براي كاهش حساسيت هاي همسر، شناخت علل آن است. با شناخت علل حساسيت ها، مي توانيد راهكارهاي مناسبي براي مقابله با آنها ارائه دهيد.

برخي از علل رايج حساسيت هاي همسر عبارتند از:

تفاوت هاي شخصيتي: برخي از افراد به طور طبيعي نسبت به برخي مسائل حساس تر هستند. براي مثال، فردي كه داراي شخصيت حساسي است، ممكن است نسبت به انتقادات همسرش حساس تر باشد.
تجربيات گذشته: تجربيات گذشته فرد نيز مي تواند بر حساسيت هاي او تأثير بگذارد. براي مثال، فردي كه در گذشته مورد سوء استفاده قرار گرفته است، ممكن است نسبت به خشونت همسرش حساس تر باشد.
شرايط محيطي: شرايط محيطي نيز مي تواند بر حساسيت هاي فرد تأثير بگذارد. براي مثال، فردي كه در محيطي پرتنش زندگي مي كند، ممكن است نسبت به مسائل كوچكتر نيز حساس تر باشد.
اگر حساسيت همسر شما شديد است يا باعث مشكلات جدي در زندگي شما شده است، مراجعه به يك متخصص روان‌شناس يا مشاور مي‌تواند مفيد باشد. به اين منظور مي توانيد با مراكز برتر مشاوره خانواده ستاره ايرانيان با شماره هاي ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگيريد.

پيشنهاد مشاور: جملات احساسي براي نشان دادن علاقه به همسر

2. گفتگو با همسر
يكي از بهترين راهكارها براي كاهش حساسيت هاي همسر، گفتگو با او است. در گفتگو با همسر، سعي كنيد به طور صريح و مستقيم به او بگوييد كه چه رفتارهاي او باعث حساسيت شما مي شود.

در گفتگو با همسر، از جملات توهين آميز و انتقادي خودداري كنيد. سعي كنيد به طور مثبت و سازنده، به همسر خود كمك كنيد تا حساسيت هاي خود را كاهش دهد.

3. تمرين همدلي
همدلي به معناي درك و احساس احساسات ديگران است. تمرين همدلي مي تواند به شما كمك كند تا بهتر بتوانيد همسر حساس و زودرنج خود را درك كنيد.

هنگامي كه همسر شما رفتاري انجام مي دهد كه باعث حساسيت شما مي شود، سعي كنيد در موقعيت او قرار بگيريد و احساسات او را درك كنيد. با تمرين همدلي، مي توانيد بهتر با حساسيت هاي همسر خود كنار بياييد.

4. تغيير رفتار خود
در برخي موارد، ممكن است رفتار خود شما نيز باعث حساسيت همسرتان شود. در اين موارد، سعي كنيد رفتار خود را تغيير دهيد تا حساسيت همسرتان كاهش يابد.

براي مثال، اگر همسر شما نسبت به انتقادات شما حساس است، سعي كنيد انتقادات خود را به طور ملايم و سازنده بيان كنيد.

5. كمك گرفتن از يك مشاور
اگر با راهكارهاي ذكر شده نتوانستيد حساسيت هاي همسر خود را كاهش دهيد، مي توانيد از يك مشاور كمك بگيريد. يك مشاور متخصص مي تواند به شما كمك كند تا علت حساسيت هاي همسر خود را درك كنيد و راهكارهاي مناسبي براي مقابله با آنها ارائه دهد.

پيشنهاد مشاور: چگونه رابطه موثر تري با همسرتان داشته باشيد؟


كاهش حساسيت هاي همسر

علت حساسيت همسر
علت حساسيت همسر مي‌تواند عوامل مختلفي باشد، از جمله:

عوامل رواني: اضطراب، استرس، افسردگي، احساس ناامني، حسادت، و كمبود اعتماد به نفس مي‌تواند باعث حساسيت همسر شود.
عوامل محيطي: فشارهاي كاري، مشكلات مالي، مشكلات خانوادگي، و روابط اجتماعي نامناسب مي‌تواند باعث حساسيت همسر شود.
عوامل جسمي: بيماري‌هاي جسمي، مانند بيماري‌هاي قلبي، بيماري‌هاي غدد درون‌ريز، و بيماري‌هاي خودايمني مي‌تواند باعث حساسيت همسر شود.
در برخي موارد، حساسيت همسر مي‌تواند ناشي از يك اختلال رواني باشد، مانند اختلال شخصيت مرزي يا اختلال شخصيت خودشيفته.

اگر همسر شما حساس است، مهم است كه علت حساسيت او را شناسايي كنيد. با شناسايي علت حساسيت همسر، مي‌توانيد به او كمك كنيد تا بر اين مشكل غلبه كند.

منبع:كانون مشاوران ايران-كاهش حساسيت هاي همسر ✔️ رفتار با همسر حساس و زودرنج

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/11/10  ] [ ۱۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

ثبات و امنيت دو نياز اساسي انسان هستند كه در تمام مراحل زندگي براي او اهميت دارند. ثبات به معناي آرامش و اطمينان خاطر است و امنيت به معناي دور بودن از خطر و تهديد. ايجاد ثبات و امنيت در زندگي مي تواند به فرد كمك كند تا با آرامش و اطمينان خاطر به اهداف خود برسد و از استرس و اضطراب جلوگيري كند.

امنيت يك مفهوم مهم و پيچيده است كه در بسياري از زمينه‌هاي زندگي انسان نقش دارد. تأمين امنيت افراد، جامعه و محيط زيست يكي از مهم‌ترين اهداف هر حكومت و سازماني است.

در سطح جامعه ثبات امنيت اصطلاحي است كه براي توصيف وضعيتي استفاده مي شود كه در آن خطرات و تهديدات براي امنيت فردي، اجتماعي يا ملي در سطح قابل قبولي كنترل شده است. اين مفهوم اغلب با صلح و آرامش همراه است، اما لزوماً به معناي عدم وجود درگيري نيست. در واقع، ثبات امنيت اغلب مستلزم وجود يك سيستم مديريتي كارآمد براي رسيدگي به درگيري ها و حفظ صلح است.

امنيت چيست
امنيت به معناي آزادي از هرگونه آسيب يا خطر است. امنيت مي‌تواند در مورد افراد، گروه‌ها، جامعه، محيط زيست يا هر چيز ديگري كه در معرض آسيب يا خطر است، مورد بحث قرار گيرد.

امنيت در معناي كلي به معناي احساس آرامش و اطمينان است. وقتي احساس مي‌كنيم كه از ما محافظت مي‌شود و آسيبي به ما نمي‌رسد، احساس امنيت داريم. امنيت مي‌تواند از طريق عوامل مختلفي مانند قانون، حكومت، جامعه، خانواده و حتي خود فرد تأمين شود.

امنيت در معناي خاص‌تر به معناي حفاظت از يك چيز در برابر آسيب يا خطر است. به عنوان مثال، امنيت ملي به معناي حفاظت از يك كشور در برابر تهديدات خارجي است. امنيت سايبري به معناي حفاظت از اطلاعات و سيستم‌هاي رايانه‌اي در برابر حملات سايبري است. امنيت شخصي به معناي حفاظت از افراد در برابر آسيب‌هاي جسمي يا رواني است.

پيشنهاد مشاور:ارتقاي امنيت، صميميت، ثبات و رضايت مندي در رابطه

امنيت در زندگي

ايجاد امنيت در زندگي
در ادامه به برخي از روش هاي ايجاد ثبات و امنيت در زندگي اشاره مي كنيم:

داشتن اهداف و برنامه ريزي: داشتن اهداف و برنامه ريزي براي رسيدن به آنها يكي از مهم ترين عوامل ايجاد ثبات و امنيت در زندگي است. وقتي فرد اهداف مشخصي براي خود دارد، مي تواند مسير زندگي خود را مشخص كند و با برنامه ريزي و تلاش به سمت آنها حركت كند. اين امر به فرد كمك مي كند تا از سردرگمي و بي هدفي جلوگيري كند و احساس آرامش و اطمينان خاطر داشته باشد.
داشتن روابط سالم: روابط سالم با خانواده، دوستان و همكاران يكي ديگر از عوامل مهم ايجاد ثبات و امنيت در زندگي است. وقتي فرد روابط سالمي با ديگران دارد، احساس حمايت و دوست داشته شدن مي كند. اين امر به فرد كمك مي كند تا در شرايط سخت زندگي احساس تنهايي و نااميدي نكند.

منبع:مشاوره ازدواج-روش هاي ايجاد ثبات و امنيت در زندگي افراد

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/9/4  ] [ ۱۵ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

تبريك مي گوييم اگر فردي را دوست داريد و دوست داشته باشيد.

چقدر خوب است كه كسي شما را بسيار دوست دارد كه مي خواهيد زندگي خود را با او قسمت كنيد.

با اين حال، گاهي اوقات ممكن است ساده تر از آن باشد كه شما فكر مي كنيد و خوبي و دوستي تبديل به يك نگراني ارتباطي شود.

خوشبختانه راه هاي زيادي براي دوست داشتن همسر شما وجود دارد و ابراز علاقه خود را به كمك آنها براي حفظ عشق خود روشن كرده و ارزشمند بودن همسر خود را نشان مي دهيد.

با بيست و پنج راه براي ابراز علاقه خود به همسرتان، با آنها ارتباط برقرار كنيد. براي دانستن دقيق اين موارد مي توانيد به مركز مشاوره خانواده مراجعه كنيد.

يك فرد كليشه اي نباشيد
هيچ كاري انجام ندهيد كه هر كسي مي كند و ادعا مي كند كه عاشقانه است.

اين ممكن است عجيب و غريب باشد، به خصوص در مواردي كه دوستش داريد، اما به ما اعتماد كنيد.

اگر يك گل خريداري مي كنيد، شكلات و شام گران بها با روحيه تان سازگار نيست، شما مجبور نيستيد اين كار را بكنيد.

خبر مهم تر اين است كه همه دختران هميشه از اين برنامه ها لذت خواهند برد.

همه مثل هم نيستند وقت خود را صرف كنيد، فكر كنيد و سعي كنيد ابراز علاقه خود را به همسر خود طوري نشان دهيد كه هر دو واقعا از آن لذت ببريد.

به عنوان مثال، همسر شما ممكن است بيشتر از داشتن يك هديه از رفتن به طبيعت لذت ببرد.

گاهي اوقات به جاي او در حال انجام مسئوليت هاي سختش باشيم
اين ممكن است براي شما عجيب و غريب باشد، اما در كار سخت مداخله با همسرتان ممكن است براي او بسيار جذاب باشد.

به عنوان مثال، در برخي از شب ها شما مي توانيد ظرف ها را بشوييد و اجازه دهيد او از اين كار تكراري و خسته كننده خلاص شود.

غذاي مورد علاقه همسر خود را آماده كنيد
غذا موثرتر از آنچه مردم فكر مي كنند مي باشد.

بله، اين فقط همين است كه همه ما بايد براي زنده ماندن غذا بخوريم.

اما هدف اين بخش، صرفا خود غذا نيست.

پس چرا شما فكر مي كنيد كه در تمام جشن ها و اپيزودهاي يك عامل غذايي مهم وجود دارد؟

بعد از يك روز طولاني هيچ چيز بهتر از خروج از كار نيست و ديدن همسرتان نه تنها براي شام خوب است، بلكه شام ​​مورد علاقه او مهم است.

مي بينيد؟ گاهي اوقات بيان علاقه به همسر خيلي پيچيده نيست.


جملات احساسي براي نشان دادن علاقه به همسر
سفارش غذا در خارج از منزل
هيچ مشكلي براي سفارش علاقه همسر تان وجود ندارد پس يك رستوران را كه او به غذاي ان علاقه مند است نشان كنيد.

اين روش مي تواند بسيار عاشقانه تر هم باشد.

شما مي توانيد با هم در خانه راحت باشيد و در هنگام غذا خوردن مي توانيد از مسائل روزانه فارغ شويد.

بيرون رفتن دو نفري براي شام
شما هر دو مي توانيد بيرون برويد و از رستوران لذت ببريد.

قصد داشته باشيد او را در عشق خود غرق كنيد يا او را دوست داشته باشيد دوباره مراقب باشيد كه از كليشه ها خارج شويد.

منبع:كانون مشاوران ايران-جملات احساسي براي نشان دادن علاقه به همسر

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/6/29  ] [ ۲۰ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

نقاط حساس بدن زنان، با احتياط دست بزنيد ( ۶ نقطه مهم!)

نقاط حساس بدن زنان چه نقاطي هستند؟ در صورتي كه در مورد اين نقاط آگاهي داشته باشيد چه تاثيري بر روي روابط زناشويي خواهد داشت؟ توجه داشته باشيد كه آشنايي با نقاط حساس بدن و زبان بدن تاثير بسياري بر روي روابط جنسي دارد زيرا زنان براي اين كه يك رابطه جنسي جذاب را تجربه كنند.


نقاط حساس بدن زنان
نياز به معاشقه و پيش نوازي كافي دارند. معاشقه به زنان كمك مي كند تا براي رابطه جنسي آمادگي كاملي داشته باشند، هم چنين آشنا شدن با نقاط حساس بدن زنان به شما كمك مي كند تا با اطلاعات كافي رابطه داشته باشيد و روابط جنسي هيجان انگيزي را تجربه كنيد.

هم چنين با كمك مشاوره جنسي مي توانيد اطلاعات تان را در اين خصوص افزايش دهيد، تا آگاهي تان افزايش يابد.

رابطه جنسي و شهوت
شهوت انسان از مغز شروع مي گردد. زماني كه مرد و زن نسبت به يگديگر دچار شهوت مي شوند بدن شان نسبت به اين حس پاسخ مي دهد و با تحريكات به وجود آمده مي توانند اوج لذت جنسي را تجربه كنند.

در اين شرايط شناختن نقاط حساس بدن زنان از اهميت بسياري برخوردار است و يك رابطه جنسي لذت بخش را ايجاد مي كند، زماني كه نقاط حساس تحريك مي شود مرد مي تواند شهوت بيشتري را در همسرش ايجاد كند و لذت جنسي بيش تري را به او هديه دهد.

در صورتي كه زن از رابطه جنسي اش لذت ببرد و ارگاسم و رابطه سرشار از لذت را تجربه كند، مرد لذت بسياري مي برد و رابطه جنسي جذابي را با هم تجربه خواهند كرد.

ضروريت شناخت نقاط حساس بدن زنان
بسياري از متخصصان به اين باور رسيده اند كه نرسيدن زنان به ارگاسم به خاطر ناتواني همسر يا پارتنرشان مي باشد، اين ناتواني آن ها ريشه در ناآگاهي مردان در مورد نقاط حساس زنان و عشق بازي صحيح دارد.

بسياري از افراد فكر مي كنند كه نقاط حساس بدن زنان دستگاه تناسلي و سينه آن ها مي باشد، اگر چه اين نقاط حساس و تحريك پذير باشد اما نقاط ديگري هم در بدن زنان وجود دارد كه تحريك آن ها لذت رابطه جنسي را افزايش مي دهد.

هم چنين بسياري از اختلالات جنسي در زنان را مي توان با افزايش اطلاعات و آگاهي در زمينه نقاط حساس بدن شان و عشق بازي بهتر بهبود داد تا رابطه جنسي بهتري را تجربه كنند.


نقاط حساس بدن زنان لب
مراحل سه گانه تحريك زنان
اوليه : در خود دستگاه تناسلي قرار دارند و عبارتند از: كليتوريس، دو جسم پيازي غاردار، لابيا كوچك، ناحيه اطراف مجراي ادرار (در اطراف مجراي ادرار)، دهليز و نقطه G معروف.

ثانويه : كمي نزديك تر به ناحيه تناسلي، مي توانند آنقدر حساس باشند كه براي برخي از زنان جايگزين عمل كامل باشند، مانند سينه ها، باسن، شرمگاهي، مقعد، پرينه.

آركائيك : نواحي دورتر از اندام تناسلي، اما بسيار حساس به لمس هستند، مانند مو، گردن، گوش، دهان، پشت، زير بغل، پاها و پاها.

نقاط حساس بدن زن كدامند؟
نقاط حساس بدن زنان نقش اصلي در برانگيختگي جنسي و رابطه جنسي به همراه دارد، بر روي بدن زنان نقاط بسيار حساسي وجود دارد كه باعث لمس و تحريك آن ها شده و بر روي كيفيت رابطه جنسي اثر مي گذارد.

اگر چه لمس اين نقاط باعث مي شود تا زمان نسبت به رابطه جنسي واكنش بهتري داشته باشند اما تحريك اين نقاط توسط مردان به لذت آن ها مي افزايد و براي مردان هم جذاب است.

در صورتي كه مردان با بدن زنان آشنا باشند، خواهند توانست رابطه جنسي لذت بخشي را تجربه كند كه در ادامه اين مقاله اين نقاط را بيان كرده و مورد بررسي قرار مي دهيم زيرا افراد در عشق بازي با همسر و يا شريك جنسي شان به اين نقاط نياز دارند.

نقاط حساس : كليتوريس
بر اساس تحقيقاتي كه در مورد لذت جنسي در زنان انجام شده است به اين نتيجه رسيده اند كه تحريك كليتوريس يكي از آسان ترين راه ها براي تجربه ارگاسم زنان به حساب مي آيد،

با لمس اين ناحيه و ايجاد فشار و لرزش در كليتوريس باعث مي شود تا زن لذت جنسي بيشتري را تجربه كند، زماني كه تحريك كليتوريس با تحريك سينه ها به خصوص نوك سينه ها همراه باشد تاثير بسياري بر روي زنان خواهد داشت و بر كيفيت روابط جنسي موثر مي باشد.

نقاط حساس بدن زن : واژن
براي اين كه بدانيم يك زنان را چطور به اوج لذت جنسي برسانيم بايد در مورد نقاط حساس بدنش آگاهي داشته باشيم، مهارت در تحريك نقاط حساس بدن زن باعث افزايش ميل جنسي زنان مي شود.

يكي از نقاط حساسي كه در بدن زنان قرار دارد نقطه جي است اين نقطه يك ناحيه فرضي در درون واژن مي باشد كه زماني كه در حين دخول تحريك شود لذت بسياري براي زن به همراه دارد و منجر به ارگاسم او مي شود.

برخي از محققان معتقدند كه در اين ناحيه نقطه جي وجود ندارد و نوعي تجربه ذهني به حساب مي آيد اما گروهي از زنان گزارش داده اند كه تحريكات عميق در حين دخول باعث لذت بيشتري در آن ها شده است و منجر به تجربه ارگاسم مي شود.

هم چنين اين تحريك و لذت ممكن است به خاطر نورون هاي عصبي زيادي كه در نواحي انتهايي واژن قرار دارد ايجاد شود و زماني كه اين نواحي مورد تحريك قرار گيرند باعث مي شوند تا فرد پيام هاي بيشتري از لذت را به مغز برساند و زنان به اوج لذت جنسي برسند.

نقاط حساس بدن زن : لب و دهان
بر اساس تحقيقات انجام شده بوسيدن همسر بيشتر از اين كه در تحريك رابطه جنسي موثر باشد باعث ساختن رابطه عاطفي عميقي مي شود، بر اساس نظر زنان لب ها يكي از مهم ترين نقاط در بدن آن ها براي تحريك جنسي مي باشد. اين دو نظر با يكديگر منافاتي ندارند و هر دو آن ها مي توانند صحيح باشند.

زيرا بوسه مقدمه اي براي شروع رابطه و ادامه آن مي باشد هم چنين ارتباط عاطفي را تقويت مي كند و مي تواند بر روي عشق بازي ميان زوجين تاثير گذار باشد و بر روي روابط زوجين نقش بسياري داشته باشد.

گردن
بر اساس مطالعاتي كه در اين خصوص انجام شده است زنان نسبت به نوازش آرام گردن حساس هستند و اين نوازش باعث تحريك بسياري از آن ها مي شود. هم چنين در تحقيقات انجام شده نكته جالبي بيان شده است.

زناني كه وزن كم تري دارند نسبت به تحريكات ملايم گردن خود حساس تر مي باشند و نسبت به لمس آن واكنش بيشتري نشان مي دهند اما از نظر علمي براي اثبات اين ادعا هيچ توجيهي وجود ندارد.

منبع:كانون مشاوران ايران-نقاط حساس بدن زنان | با احتياط دست بزنيد ( ۶ نقطه مهم!)

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/5/10  ] [ ۰۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

كودكان و والديني كه از هر نظر كامل باشند، وجود ندارند و ما تا به حال والديني را كه دست كم گاهي نسبت به توانايي‌ها و آگاهي‌هاي خودشان به عنوان مادر يا پدر شك نداشته باشند، ملاقات نكرده‌ايم. كودكان، هميشه آن‌طور كه والدين مي‌خواهند، رفتار نمي‌كنند و وقتي والدين احساس مي‌كنند كه نمي‌توانند عادات و رفتار فرزندان خود را تغيير دهند، درمانده و آشفته مي‌شوند و اعتماد به نفس خود را از دست مي‌دهند.

اگرچه والدين امروزي، از نظر تحصيلات و اطلاعات، در تاريخ نمونه‌اند، ولي هنوز پرسش‌هاي بسياري وجود دارد. وقتي كارولين در مورد اين كه براي رفتن به مدرسه چه بپوشد، پانزده بار نظرش را تغيير مي‌دهد و مثل هميشه از سرويس مدرسه جا مي‌ماند، شما به عنوان پدر يا مادرش چه بايد بكنيد؟

بهبود رفتار كودك با كمك مشاور خوب
پيش از هر اقدامي بايد رفتارهايي را كه مي‌خواهيد تغيير دهيد، دقيقا مشخص كنيد. اين كه به يك كودك برچسب شيطان، وحشي، لجباز يا حرف‌نشنو بزنيم، كمكي به حل مسأله نخواهد كرد؛ زيرا اين برچسب‌ها كلي و مبهم‌اند و شما نمي‌توانيد چيزي بدين مبهمي را عوض كنيد. پس به‌طور اختصاصي عمل كنيد، از احساسات مايه نگذاريد، مشكل را تشريح كرده، آن را از ساير موارد جدا كنيد. دقيقا به چه علت فرزند شما دست به رفتار ناپسند مي‌زند؛ يا از انجام كاري طفره مي‌رود؟

از سوي ديگر، چيزي كه شما از او مي‌خواهيد، دقيقا چيست؟ كاري كه كودكتان انجام مي‌دهد و شما را عصباني مي‌كند، به دقت زيرنر بگيريد. اگر فكر مي‌كنيد كه لوسي هرگز كاري را كه شروع مي‌كند به پايان نمي‌رساند، تجزيه و تحليل كنيد كه او چه رفتاري مي‌كند كه شما به ناچار اين‌طور فكر مي‌كنيد. رفتار را به بخش‌هاي كوچك‌تري تقسيم كنيد: لوسي تكاليفش را تمام نمي‌كند و هرگز لباس‌هايش را مرتب نمي‌كند.

شما نمي‌توانيد بگوييد كه او هيچ وقت كارهايش را درست انجام نمي‌دهد، ولي مي‌توانيد كوشش كنيد مشكلي را كه در مورد تكاليف و لباس‌هايش دارد حل و رفع كنيد.

يك تكه كاغذ برداريد و آن را از طول به دو بخش تقسيم كنيد. در بالاي يكي از بخش‌ها بنويسيد به ندرت و در بالاي بخش ديگر بنويسيد اغلب. در ستون اول، رفتارها يا عادت‌هاي خاصي را كه دوست داريد كودكتان كم‌تر آنها را انجام دهد، بنويسيد و در مقابل آن (در ستون دوم) رفتاري را بنويسيد كه دوست داريد فرزندتان آنها را در بيشتر مواقع انجام دهد.

در هر زمان بر روي يك مشكل تمركز كنيد
وقتي مواردي از رفتار كودكتان را كه مي‌خواهيد تغيير دهيد، دقيقا مشخص كرديد، ممكن است وسوسه شويد همه مواردي را كه در جدول نوشته‌ايد با هم تغيير دهيد. اما در برابر اين احساس مقاومت كنيد و ابتدا يك مشكل را در نظر بگيريد، آن را حل كنيد و سپس به مورد بعدي بپردازيد. ما به والديني كه با فهرست رفتارهاي ناشايست كودكشان پيش ما مي‌آيند كمك مي‌كنيم تا موارد را برحسب اهميت بنويسيند.

سپس يكي از آنها را كه لزوما مهم‌ترين مشكل نيست، براي كار انتخاب مي‌كنيم. وقتي شما مي‌خواهيد اولين مورد را براي شروع انتخاب كنيد، ممكن است يك رفتار سخت يا رفتاري را كه بيش از بقيه شما را آزار مي‌دهد انتخاب كنيد. اين بد نيست. ولي گاهي بهتر است كار را با يك مشكل كم اهميت‌تر كه سريع‌تر حل مي‌شود، آغاز كنيد، تا در شروع احساس موفقيت كنيد.

در هفته‌ها يا ماه‌هاي بعد، همان‌طور كه به سمت پايين فهرستي كه تهيه كرده‌ايد پيش مي‌رويد، احتمالا احساس مي‌كنيد كه اولويت‌هاي شما در فهرست در حال تغييرند. مشكلات جديدي ايجاد و موارد قبلي ناپديد شده‌اند يا به نظر كم اهميت‌تر مي‌آيند. هر تغيير، يك تاثير كلي بر رفتار فرزندتان خواهد داشت و روند بهبود را تسريع خواهد كرد. هر تغيير به منزله گامي است كه در مسير تربيت فرزند خود برمي‌داريد. رفته رفته الگوهاي قديمي عوض خواهند شد و خواهيد ديد كه شما و فرزندتان خيلي زود احساس بهتري نسبت به خود و يكديگر پيدا خواهيد كرد.

به كودكان سخت نگيريد
معمولا مشكلات يك كودك يك شبه حل نمي‌شود. تغييرات در كودكان و همچنين افراد بالغ به آرامي و مرحله به مرحله ايجاد مي‌شوند. اگر كودكي كه قبلا به هيچ وجه پيانو تمرين نمي‌كرد، حالا روزي ده دقيقه تمرين مي‌كند، راضي باشيد و اين رضايت را نشان دهيد. زيرا اين نشانه يك پيشرفت واقعي است. فرزند شما به تدريج احساس خوبي نسبت به خودش پيدا خواهد كرد و تشويق خواهد شد كه بيشتر تمرين كند.

اگر پسرتان قبلا براي رفتن به مدرسه دچار مشكل بوده دو سه روزي است كه اين مشكل برطرف شده است، انتظار نداشته باشيد كه قبل از خارج شدن از منزل رختخوابش را هم جمع كند. صبر كنيد و حوصله به خرج دهيد، آن هم به تدريج درست خواهد شد. براي هر دو شما اين خيلي مفيدتر است كه به جاي مأيوس شدن از دست‌نيافتن به‌انتظارات بيش‌ازحد،از پيشرفت‌هاي كوچك‌وتدريجي خوشحال باشيد.

هماهنگ و ثابت قدم باشيد
موفقيت قطعي شما در تغيير رفتارهاي فرزندتان نيازمند هماهنگي و ثابت قدمي است: در مورد چيزي كه مي‌گوييد جدي باشيد، چيزي را بگوييد كه منظوري از آن داريد و مطمئن شويد كه هر دو يك چيز را مي‌گوييد. شما و همسرتان بايد در مورد مشكل و راه‌حل، پيش از دست زدن به هر كاري، اتفاق‌نظر داشته باشيد. به علاوه، اگر بتوانيد با پرستار بچه، معلم‌ها، ساير اعضاء خانواده وهر فرد ديگري نيز كه به‌طور منظم با كودك شما ارتباط دارد هماهنگي پيدا كنيد، نتيجه كار شما بسيار بهتر خواهد بود.

هميشه يك راه‌حل را به اندازه كافي به كار ببريد تا فرصت دستيابي به نتيجه دلخواه را داشته باشيد. طبق تجربه‌هاي ما، والدين خيلي زود خسته مي‌شوند و بچه‌ها اين را مي‌دانند. اگر والدين مقاوم و استوار نباشند، بچه‌ها به خواسته‌هاي آنها احترام نمي‌گذارند و خود را موظف به انجام آنها نمي‌دانند. چون مطمئن هستند كه با كمي گريه و اندكي سماجت به هدفشان مي‌رسند.

وقتي شما تصميم خود را در مورد اين كه چگونه با يك مشكل روبه‌رو شويد گرفتيد، ترديد به خرج ندهيد. براي مثال اگر تصميم گرفته‌ايد كه از ناديده گرفتن سنجيده استفاده كنيد، وقتي فرزند شما در سوپر ماركت، براي مشكلات گريه مي‌كند، اگر پس از چند دقيقه نتوانيد در برابر گريه، التماس يا نگاه‌هيا شماتت‌بار دوستتان كه با شما به خريد آمده است بايستيد و در نتيجه تسليم شويد، نه تنها مشكل را حل نكرده‌ايد بلكه در واقع آن را تقويت نيز كرده‌ايد.

براي كمك كردن به خود در ثابت قدم بودن، تغييرات را اندازه بگيريد و ثبت كنيد. در اغلب موارد، اين تغييرات به آن اندازه كه شما انتظار داريد آشكار نيستند، ولي به هر حال وجود دارند. اگر كودك شما بدخلقي مي‌كند، تعداد و فواصل زماني بدخلقي‌ها را بررسي و آنها را ثبت كنيد. ما اين‌طور فكر مي‌كنيم كه پس از چند روز پايداري در استفاده از يك روش، از كمتر شدن عصبانيت فرزندتان متعجب خواهيد شد. وقتي شما دريابيد كه در حال پيشرفت هستيد، ادامه دادن راه برايتان آسان‌تر خواهد بود. بررسي موارد ثبت شده از يك نظر ديگر هم اهميت دارد و آن اين كه اگر راه‌حل انتخاب شده در مورد شما پاسخ نمي‌دهد، يكي ديگر از روش‌هاي پيشنهادي را به كار ببنديد.

با ديد مثبت نگاه كنيد
سعي كنيد رفتار عمومي فرزندتان را با ديد مثبت نگاه كنيد. بجز رفتارهايي كه شما را آزرده و مأيوس مي‌كنند، از همه رفتارهاي او ناراضي نيستيد. پس در حالي كه روي يك رفتار ناپسند او كار مي‌كنيد و در حال اصلاح آن هستيد، به او اطمينان دهيد كه دوستش داريد و به او احترام مي‌گذاريد. اگر جاني در رستوران شلوغ مي‌كند و سپس ساكت مي‌شود، به او بگوييد كه شما رفتار اخيرش را مي‌پسنديد. يك نظر مثبت بسيار بيشتر از خيل انتقادات موثر واقع مي‌شود. هرگز تحسين را به خصوص در مورد كودكان، كم‌ارزش نپنداريد. كودكان در هر مرحله سني كه باشند، تمايل شديدي دارند كه والدينشان آنها را بپسندند. (اگرچه ما آنها را مي‌پذيريم اما گاهي درك آن براي كودكان مشكل است)

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي ايران-مشاور كودك خوب:مراحل تغيير دادن رفتار كودكان

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/5/4  ] [ ۰۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

وقتي والدين به خاطر مشكلاتي كه در مواجهه با رفتار كودك خود دارند، با ما مشورت مي‌كنند، اغلب آنقدر درمانده‌اند كه حتي نكته مثبتي هم براي گفتن ندارند. آنها شخصيت كودك را با كلماتي نظير: لجباز، تنبيل و خودخواه توصيف مي‌كنند. اين يك حلقه معيوب است و راه به جايي نمي‌برد. تغيير دادن شخصيت به مراتب از تغيير دادن رفتار مشكل‌تر است. وقتي براي تغيير دادن رفتار كودك تلاش مي‌كنيد، احتمال موفقيت شما بيشتر است. به بچه نگوييد، «چه دختر خوبي». زيرا اين جمله بدين معناست كه هدف، عبارت است از خوب بودن در تمام اوقات؛ مسلم است كه اين انتظار غير ممكن است. به جاي آن مي‌توانيد «من از طرز حرف زدنت با مايكل خوشم آمد». گفتن عبارت «پسر خوب» يا «دختر خوب» نمي‌تواند احساس مشخصي را به كودك القاء كند؛ مگر آن كه كودك بتواند آن را با رفتارهاي خويش ارتباط دهد؛ زيرا تصور هر كس از خود، بر پايه تصوري كه از اعمالش دارد، استوار است.مشاوره كودك تلفني

چگونه رفتار كودك را تحسين كنيم؟
موثرترين راه براي آموزش رفتار خوب، شكل دادن رفتار با تحسين است. اين روش تربيتي، بايد به‌طور مداوم مورد استفاده قرار گيرد تا رضايت شما را از رفتارهاي جديد فرزندتان نشان دهد.

از تحسين‌هاي ويژه استفاده كنيد
هدف از تحسين كردن، افزايش رفتارهاي شايسته است پس شما بايد بر رفتارهاي خاصي كه مورد قبولتان هستند، تاكيد كنيد. هرچه تحسين شما اختصاصي‌تر باشد، كودك درست بودن كارش را بهتر درك مي‌كند و احتمال اين كه آن عمل را تكرار كند نيز بيشتر مي‌شود. براي نمونه يك روز صبح متوجه مي‌شويد كه فرزندتان رختخوابش را مرتب كرده است، در همان حال نيز مشغول شانه زدن موهايش است. اگر به سادگي بگوييد «از اين كه امروز صبح رختخوابت را جمع كردي خيلي خوشم اومد ممنونم.»

وقتي والدين براي يافتن نكته مثبتي در رفتار كودكشان دچار مشكل مي‌شوند ما از آنان مي‌خواهيم كه از رفتارهاي پسنديده كودكان خود يادداشتي تهيه كنند. ما والديني را ديده‌ايم كه فرياد مي‌زدند: «هيچي براي نوشتن نبود!» اما بيشتر پدر و مادرها از مشاهده آن همه رفتارهاي خوبي كه نوشته بودند و از نقشي كه از اين يادداشت‌ها در يادگيري روش تحسين داشت، شگفت‌زده مي‌شدند.

وقتي شما از اين روش استفاده مي‌كنيد، در پايان هر روز، يادداشت‌ها را به كودكتان هم نشان دهيد. اين كار، روش خوبي براي صحبت كردن در مورد وقايع هر روز است و با اين كار هر دو شما احساس خوبي خواهيد داشت.

هر پيشرفتي را تحسين كنيد
مراقب باشيد تا به رفتارهاي خوب كودكتان توجه كرده، آنها را تحسين كرده و بدين وسيله قديم كوچك در جهت تربيت كودك برداريد. اگر به فرزند خردسالتان گفته‌ايد كه بايد اسباب بازي‌هايش را پس از بازي كردن با آنها مرتب كند ولي او قبلا هيچ‌گاه اين كار را انجام نداده است، پيشرفت‌هاي كوچك او را نيز ستايش كنيد.

براي نمونه، دفعه اول به خاطر برداشتن يكي از اسباب بازي‌ها از كف اتاق و گذاشتن آن در كمد (در حالي كه سه يا چهار تاي ديگر را رها كرده است) از كودكتان تعريف كنيد و به او آفرين بگوييد: «چه كار خوبي كردي كه كاميونت‌رو توي كمد اسباب بازي‌ها گذاشتي. بگذار كمكت كنم تا بقيه‌رو هم جمع كني». دفعه بعد به خاطر جمع كردن دو قطعه از اسباب‌هايش از او تعريف كنيد و همين‌طور ادامه دهيد تا رفتار كودك اصلاح شود.

تصور كنيد كه فرنزد شما مي‌خواهد هميشه مورد توجه باشد و تا وسط حرف شما نپرد نمي‌گذارد كه مكالمه تلفني خود را تمام كنيد. بار اول كه سي ثانيه منتظر شد، صحبت كردن را متوقف كنيد و به خاطر اين كارش از او تشكر كنيد و قبل از آن كه دوباره شروع به صحبت كنيد، جوابش را بدهيد. در فرصت مناسب بعدي براي زمان طولاني‌تري صبر كنيد و سپس جوابش را بدهيد. در واقع با اين كار انتظار را در او شكل دهيد. شايد مجبور باشيد كه كارتان را با توقعات كمتري آغاز كنيد تا به هدفتان برسيد.

هنگامي كه رفتار جديدي تثبيت شده است، براي حفظ آن به تحسين كمتري نياز داريم و لازم نيست كودك در مورد آن رفتار به خصوص به‌طور مداوم تمجيد شود. در عوض، به‌طور اتفاقي اين كار را انجام دهيد؛ مثلا هر پنج يا ده باري كه كودك آن را انجام مي‌دهد، از او تعريف كنيد. اين روش براي تقويت رفتار مزبور كافي است و به زودي براي هر دوي شما طبيعي خواهد شد. توجه داشته باشيد كه در مورد هر رفتاري ستايش را هرگز به‌طور كامل متوقف نكنيد.

به‌طور مناسب و مقتضي تحسين كنيد
براي دريافت پاسخ‌هاي بهتر، نوع تحسين را با سن و اخلاق كودك متناسب كنيد. براي نمونه در آغوش گرفتن، بوسيدن و ديگر نشانه‌هاي عملي محبت همراه با كلمات مهرآميز، براي كودكان خردسال موثرند. اما در مورد كودكان بزرگ‌تر بهتر آن است كه از پيام‌هاي سري استفاده كنيم. زيرا اين كودكان بيشتر دوست دارند به‌طور خصوصي تشويق شوند. براي نمونه، مي‌توانيد با يك چشمك يا اشاره دست نشان دهيد كه به عمل خوبش توجه كرده‌ايد. بعدا مي‌توانيد در مورد رفتار پسنديده‌اش، با يكديگر صحبت كنيد.

بيشتر كودكان بزرگ‌تر با لحن آميخته با شوخي را به تعريف و تمجيد مستقيم ترجيح مي‌دهند. گفتن اين جمله كه «عجب مستخدم با سليقه‌اي اينجا بوده است!» پاسخ بهتري را در يك كودك دوازده ساله برمي‌انگيزد تا اين جمله كه «واقعا رختخوابت را خيلي خوب مرتب كرده‌اي».

به نظر ما بايد در مورد واكنش‌هاي فرزندتان نسبت به تحسين، قضاوت كنيد تا ببينيد به هدف زده‌ايد يا خير. اگر كودك تعريف‌هاي شما را ناديده مي‌گيرد، ولي بعدا آن رفتار خوب را تكرار مي‌كند، درمي‌يابيد كه ستايش موثر بوده است.

توجه: به خاطر داشته باشيد كه جملات تكراري خسته كننده مي‌شوند. عبارات مشابهي كه پشت سر هم استفاده مي‌شوند، تاثير خود را از دست مي‌دهند؛ خلاق باشيد. گاهي بهتر است يك يادداشت زير بالش يا در كيف فرزندتان بگذاريد و در آن از يك رفتار ناپسندش به‌طور خاص شكايت كنيد. يا اجازه دهيد در حالي كه با عصبانيت در مورد اعمال نادرستش با يك دوست صحبت مي‌كنيد، به‌طور تصادفي حرف‌هاي شما را بشنود.

براي تقويت اثرات تحسين مي‌توانيد يك جايزه را نيز با آن همراه كنيد. به كودك بگوييد كه از كدام كارش خوشحال شده‌ايد و به او وعده يك هديه كوچك بدهيد، ولي هديه دادن را براي زمان‌هاي خاص بگذاريد تا هميشه منتظر آن نباشد.

بلافاصله كودك را تحسين كنيد
تحسين كردن به خصوصي در مورد كودكان خردسال وقتي موثرتر است كه بدون معطلي صورت گيرد. نگذاريد تا بين رفتار پسنديده او و پاسخ شما فاصله زيادي بيفتد، اگرچه كودكان بزرگ‌تر قادرند اين فاصله زماني را درك كنند.

معمولا فاصله بين عمل كودك و واكنش ما مي‌تواند با يك اشاره كوچك به موضوع پُر شود. سپس در يادداشت روزانه رفتارهاي خوب نوشته شود. وقتي اين يادداشت را به او نشان مي‌دهيد، چيزي هم به عنوان تحسين بگوييد. مثلا بگوييد: «وقتي مي‌بينم به خواهرت هم كاغذ نقاشي مي‌دي، خيلي خوشحال مي‌شم». البته لازم نيست كه در يادداشتتان توضيحات كاملي بنويسيد، بلكه رفته رفته عادت مي‌كنيد علامتي بگذاريد كه فقط براي خودتان معني داشته باشد.

تحسين را با علاقه بي‌قيد و شرط بياميزيد
در مواردي كه كودك فقط هنگام تحسين شدن مورد توجه والدينش قرار مي‌گيرد، به تدريج نسبت به آن احساس نياز مي‌كند. برخي از والدين نگران آنند كه مبادا كودكشان فقط هنگامي كه مورد توجه قرار مي‌گيرند و تشويق مي‌شوند، خوب رفتار كنند. براي رفع اين مشكل، بهترين كار اين است كه پس از جا افتادن يك رفتار جديد رفته رفته از ميزان تعريف و تمجيد بكاهيم و آن را به‌طور موردي انجام دهيم. زيرا هر وقت كودك عملي شايسته انجام مي‌دهد، والدينش براي تشويق كردن او حضور دارند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي ايران-مشاوره كودكان تلفني:تحسين رفتار كودك

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/5/4  ] [ ۰۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

حسادت كودكان به فرزند دوم، حسادت در كودكان از نظر روانشناسي، سن حسادت در كودكان، شديدترين دوره حسادت كودك در اين مقاله بررسي مي شود و به تمام سوالات شما در اين باره در قسمت نظرات پاسخ مي دهيم پس اين مقاله را از دست ندهيد و ما را از نظرات خود آگاه كنيد.

ممكن است شما نيز حسادت در كودكان را تجربه كرده باشيد و حسادت در كودكان باعث مي شود كه در موقعيت هاي خاصي، رفتارهاي حسادت آميز نشان مي دهد و باعث تعجب شما و اطرافيان مي شود.

حسادت در كودكان از نظر روانشناسي
بررسي حسادت در كودكان از نظر روانشناسي نشان داده است كه موقعيت هاي خاي مانند رقابت، مقايسه با هم سن و سالان و يا فرق گذاشتن بين بچه ها، آتش حسادت را شعله ور تر مي كند و باعث مي شود تا فرزندتان نه تنها در هيچ كاري با شما همكاري نكند، بلكه دچار احساس خشم، عصبانيت و كينه نيز شود.

شايد براي تان عجيب باشد كه يك مقايسه ي به ظاهر كوچك چگونه مي تواند تا اين حد برانگيزاننده باشد اما در حقيقت، قرار گرفتن در موقعيت هاي تبعيض، مقايسه و يا رقابت؛ اين احساس را به همراه مي آورد كه ” من از ديگران كمتر هستم “ و باعث شكل گيري حد زيادي از ترس دروني مي شود.

كودك ترسيده، تلاش مي كند تا با رفتارهاي حسادت آميز از خود دفاع كند و توانايي اش در دفاع از حقوق خود را به نمايش بگذارد و حقوق خود را پس بگيرد.

متاسفانه اين رفتارها در دراز مدت مي تواند منجر به تنها ماندن كودك و يا كناره گرفتن ديگران از او نيز شود كه مهارت هاي اجتماعي را به طور قابل توجهي تحت تاثير قرار مي دهد.

حسادت كودكان به فرزند دوم
از نظر روانشناسي، معمولا حسادت در حدود يك و نيم سالگي شكل مي گيرد و در فاصله ي ۲ تا چهار سالگي بيشتر مي شود.

اين بين اگر فرزند تازه اي متولد شود، ممكن است كودك به رفتارهاي نابه هنجار ديگري مانند افسردگي، بدغذايي، اضطراب و يا شب ادرار متوسل شود تا از اين طريق اعتراض خود به شرايط را بيان كند.

به عبارت ديگر لازم است بدانيد كه اين رفتارها بيش از آنكه يك اختلال باشند، روشي براي ابراز وجود هستند كه فرزندتان از آن استفاده مي كند.حسادت به بچه كوچكتر امري عادي مي باشد ولي بايد با كمك والدين كنترل شود. در ادامه راه هاي لازم براي درمان اين مشكل آورده شده است.

رفتار با فرزند اول وقتي فرزند دوم به دنيا مي آيد
اگر فرزند شما عادت ندارد در كنار نوزادان باشد يا شما را كنار آن ها ببيند، ممكن است در ابتدا واكنش هاي شديدي داشته باشد. خوب است كه بتوانيد زمان آرامي را با خانواده هاي ديگر بگذرانيد تا او به اين ايده عادت كند كه اگر والدينش نوزادان ديگري را در آغوش بگيرند، باز هم او را دوست دارند و از او مراقبت خواهند كرد.


حسادت كودكان به فرزند دوم
۵ نشانه حسادت در كودكان
نشانه‌هاي حسادت در كودك مي‌تواند متفاوت باشد، اما معمولاً شامل فوران خشم يا گريه، نشان دادن پرخاشگري نسبت به خواهر و برادر يا همسالان، مقايسه بين خود و ديگران، يا خودداري از محبت مي باشد.

توجه ناخواسته: كودكاني كه حسادت از خود نشان مي دهند اغلب دلبسته و خواستار توجه مي شوند. آن ها ممكن است تقاضاي بغل بيشتري داشته باشند يا نخواهند كه اتاق را ترك كنيد.
ناامني: كودكان حسود اغلب احساس ناامني مي كنند و اين را از طريق رفتارهاي منفي مانند نام گذاري، قلدري يا كينه توزي نسبت به ديگران ابراز مي كنند.

منبع:كانون مشاوران ايران-حسادت كودكان به فرزند دوم

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/1/24  ] [ ۱۳ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

حس مالكيت در كودكان يكي از موضوعات دشوار براي والدين و كودكان مي باشد كه چالش هاي زيادي را به همراه دارد.

اين حس از سن ۲۰ماهگي شروع مي شود و در سن دو و نيم سالگي به اوج مي رسد، در اين سن حساس كودكان به وسايل و اسباب بازي هاي خود احساس مالكيت بسياري دارند و به هيچ عنوان حاضر نيستند آن را با ديگران تقسيم كنند.

والدين در اين هنگام نمي دانند با فرزندشان چطور برخورد كنند و شيوه تربيتي صحيح را نمي دانند به همين دليل اين موضوع منجر مي شود تا جروبحثي ميان والدين و كودك به وجود آيد.

والدين اگر آگاهي درست و كافي را از احساس مالكيت كودك در اين سن خاص داشته باشند به راحتي مي توانند سازگاري و رشد اجتماعي كودك كمك كنند و به او كمك كند تا حس مالكيت كودك را رشد دهد.


حس مالكيت در كودكان چيست؟
كودك در هر دوره از رشد خود ويژگي ها و حالت هاي منحصر به فرد خودش را دارد و او در هر دوره از رشد كودك از نظر اجتماعي، شناختي، هيجاني و جسماني ويژگي هاي خاصي از خود نشان مي دهد.

يكي از ويژگي هاي مهمي كه در رشد اجتماعي كودك به وجود مي آيد احساس مالكيت كودك مي باشد.

كودك در دوره از رشد از سن ۲۰ماهگي تا ۵ سالگي احساس مالكيت خاصي كودك به وسايلش دارد و در سن ۲.۵ احساس مالكيت او به اوج مي رسد.

كودكان نسبت به وسايل و اشيا بيروني و اسباب بازي هاي خود بسيار حساس هستند و احساس تملك و مالكيت خاصي به آن ها دارند و اگر كسي وسايل آن ها را بردارد و يا احساس كنند كه وسايل آن ها در خطر هستند واكنش هايي از خود نشان مي دهند.

واكنش هاي آن ها مي تواند به صورت گريه و زاري و لجبازي كردن باشد و هم چنين مي تواند مقاومت خاصي براي به دست آوردن وسايل خود نشان دهند.

احترام به حس مالكيت كودك
والدين معمولا اطلاعاتي در مورد احساس مالكليت در كودكان و روش هاي صحيح برخورد با كودك در اين زمينه را نمي دانند.

به همين دليل رفتار نادرستي با كودك دارند و اين رفتار نامناسب باعث مي شود تا بر سازگاري و رشد اجتماعي كودك تاثير منفي بگذارد.

والدين بايد در مورد اين موضوع اطلاعات و آگاهي خود را بالا ببرند تا بتوانند در رشد اجتماعي كودك به او كمك كنند چون رشد اجتماعي يكي از عوامل اصلي رشد كودك مي باشد.

بايد درك كنيد كه اين موضوع طبيعي است و براي رشد اجتماعي كودك لازم مي باشد و كودكي كه اين احساس را دارد رفتارهاي ناهنجاري از خود نشان نمي دهد.

برخورد صحيح با حس مالكيت كودكان
طرز برخورد با احساس مالكيت در كودك بسيار مهم است زيرا اگر به حس كودك توجه نشود و به آن احترام گذاشته نشود كودك آزرده خاطر و ناراحت مي شود و ممكن است نسبت به والدينش دلگير شده و حس خوبي نداشته باشد و فكر و نگرش او نسبت به خانواده و اطرافيانش تغيير مي كند.

والدين بايد بهترين و مناسب ترين برخورد را با كودك خود داشته باشند تا به روحيات او لطمه اي وارد نشود، والدين بايد به اين نياز كودك توجه خاصي داشته باشند و به آن احترام بگذارند.

علاوه بر احترام گذاشتن به كودك بايد حس همدلي، دوستي و بخشندگي را به كودك آموزش دهند تا كودك به خوبي رشد كند.

۱. استفاده از وسايل و اسباب بازي به صورت مشترك
در اين سن بايد كودك را با بازي هاي گروهي آشنا كرد تا دوستاني براي خود پيدا كند و با چند كودك با هم بازي كنند و هدف آن ها در بازي يكي باشد.

همچنين مي توان كودك را براي همكاري در كارها دعوت كرد و كارها را با او تقسيم كرد، و به كودك آموزش داد تا به يك هدف مشترك به خوبي برسد.

اگر با كودك برخورد درست و صحيحي داشته باشيد مي توانيد او را با همكاري، رعايت نوبت و بخشندگي به خوبي آشنا كنيد و اين ويژگي ها را در او تقويت كنيد.

۲. حس مالكيت در كودكان، گفتگو با كودك
والدين مي توانند با كودك خود به گفتگو بپردازند و مسائل را براي او توضيح دهند اين برخورد مي تواند مفيد باشد.

اگر نسبت به وسايلش بسيار حساس باشد و تملك خاصي به آن ها داشته باشد مي توانيد دليل اين رفتارش را از او بپرسيد كه چرا اين حس را نسبت به وسايلش دارد.

اين رفتار صحيح باعث خواهد شد تا كودك احساس خود را به خوبي بيان كند و شما متوجه شويد كه كودك به چه دلايلي اين رفتار را از خود نشان مي دهد.


حس مالكيت در كودكان
۳. آموزش به كودك هنگام ندادن اسباب بازي به ديگران
اگر كودك به يكي از اسباب بازي هايش بسيار احساس مالكيت مي كند و تملك خاصي به آن دارد و تحت هيچ شرايطي آن را به دوستان و همبازي ها خود نمي دهد بايد با كودك خود حرف بزنيد و به او فرصت دهيد تا در مورد حرف هاي شما فكر كند.

با اين روش شما مي توانيد او را با مفاهيمي مانند تقسيم كردن وسايل، بازي مشترك و گروهي را براي او بيان كنيد تا دفعه بعد راحتر با همبازي هايش بازي كند.

منبع:كانون مشاوران ايران-حس مالكيت در كودكان| ۱۱ درمان قطعي روانشناسي

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/1/19  ] [ ۱۱ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

هميشه تولد فرزند دوم و حسادت فرزند اول به دوم، براي والدين دلهره اي ايجاد مي كند كه چگونه فرزند اول را با اين شرايط يا به نوعي چالش مواجه كنند و چه رفتارهايي را انجام دهند. در اين مقاله به بررسي اين موضوع پرداخته و چند روش رفتاري براي والدين نيز ذكر شده اند:

با باردار شدن مادر و انتظار براي فرزند دوم، مادر بايد به طور ساده و قابل فهم در مورد تولد نوزاد، با كودك، گفت و گو كند اما آن چه مهم است، اين كه دربار ه ي آن نبايد زياده روي كند و اين اطلاع را نيز نبايد زود به كودك بدهد زيرا تصور كودك نسبت به زمان، با تصور بزرگسالان متفاوت است. يك ماه ممكن است از نظر كودك، بسيار طولاني باشد؛ بنابراين، اگر مادر ۶ ماه پيش از تولد نوزاد، با كودك خود درباره ي نوزاد جديد صحبت كند، براي كودك، صبركردن در اين مدت، خسته كننده است. اگر كودك به علت بزرگ شدن شكم مادر و تغييرهايي كه در مادر به وجود آمده، از او سؤال كرد، بايد در مورد نوزاد و تولد او، با كودك حرف زد.

اگر كودك در مورد حاملگي مادر و تولد نوزاد و داشتن خواهر يا برادري سؤالي نكرد، بهترين موقعِ گفتن و توضيح دادن براي كودك، همان چندماه آخر دوران حاملگي ست. مادر بايد در مورد نوزاد جديد، به زباني ساده و قابل فهم و دور از اصطلاح هاي پزشكي با كودك صحبت كند. به او نگوييد كه با تولد نوزاد جديد، زندگي شادي خواهيم داشت و نوزاد سبب شادي، تفريح و سرگرمي همه ي ما خواهد بود زيرا چنين نخواهد بود! بلكه به او بگوييد: «نوزاد بسيار كوچكي خواهيم داشت كه نمي تواند راه برود، گريه زياد م يكند، بايد به او شير بدهيم و از او مراقبت كنيم تا بزرگ شود.

اگر كودك به حد كافي بزرگ است، زماني كه براي خريد وسايل و لوازم نوزاد به بازار مي رويد، كودك را با خود ببريد و او را در هنگام خريد، شركت دهيد. او از شركت كردن، احساس خوشحالي خواهد كرد اما زمانوخريد شما با كودك، بايد بسيار كوتاه باشد تا خسته نشود. هنگام خريد لوازم، براي كودك نيز چيزي بخريد تا احساس نكند كه با تولد نوزاد جديد، كنار گذاشته شده است.

از طرفي ديگر، كودك نبايد احساس كند آن چه در گذشته متعلق به او بوده مانند تختخواب، صندلي، اسباب بازي و… از او گرفته و به نوزاد جديد داده مي شود؛ اگر قرار است گهواره يا تخت كودك براي استفاده ي نوزاد اختصاص يابد، پدر و مادر ابتدا بايد براي كودك، تخت جديدي تهيه نمايند و سپس تخت او را مورد استفاده ي نوزاد جديد قراردهند.

زماني كه مادر براي زايمان و تولد نوزاد به بيمارستان مي رود:
چون زمان ماندن مادر در بيمارستان، اغلب كوتاه است، بنابراين نگه داري كودك در خانه پرستاري او بايد به وسيله ي پدر يا افرادي كه با كودك نزديكي داشته اند، انجام گيرد. اگر مادر، مدت زمان كوتاهي در بيمارستان خواهد ماند، بردن كودك به بيمارستان، ضرورتي ندارد و ديدن و آشناشدن كودك با نوزاد تازه متولدشده، بهتر است كه پس از بازگشت مادر به خانه و در خانه صور ت گيرد. پس از آوردن نوزاد به خانه، كودك بزر گتر را به اتاقي ديگر يا به خانه ي پدر و مادربزرگ نفرستيد، زيرا كودك احساس خواهد كرد كه متولدشدن نوزاد، تغييري در پرستاري اش به وجود آورده و او را از محيط قبلي خود و دامان مهر و محبت مادر، دور كرده است.

 

آوردن نوزاد به خانه و پيدايش حس حسادت در كودك بزر گتر:
زماني كه نوزاد به خانه آورده م يشود، چون مورد توجه همه قرارمي گيرد و دوستان و اقوام، هريك او را در آغوش مي گيرند و حتي برايش هديه مي آورند، بنابراين، كودك احساس مي كند كه اي كاش من هم نوزاد بودم و عكس العمل او ممكن است ب هصورت رفتار كودك شيرخوار باشد؛ او ممكن است در شلوار خود ادرار كند يا در حالي كه درگذشته خوب حرف مي زده، مانند كودكاني كه تازه ياد گرفت هاند كلم هها را ادا كنند، حرف بزند.

برخي از كودكان هنگامي كه مادر، نوزاد خود را شير مي دهد، از روي حسادت، به شيرخوردن از شيشه شير تمايل پيدا مي كنند و با گريه كردن، از مادر مي خواهند كه شير را از شيشه شير به آنان بدهد، درصورتي كه خوردن شير از شيشه را در گذشته ترك كرده بودند. مادر نبايد احساس كند كه كودك با خوردن شير از شيشه ي شيرخوري، مشكلي به وجود خواهد آورد و نبايد با اي نكار، مخالفت كند و چيزهاي ديگري مانند شكلات و شيريني به او بدهد كه راضي اش نمايد. تمايل كودك به خوردن شير از بطري شيرخوري، چند هفت هاي بيش تر ادامه نخواهد يافت.

گاهي اوقات ممكن است از روي ناراحتي و حس حسادت، اسباب بازي يا شيء را به طرف نوزاد پرت كند كه مادر به طور معمول، در چنين حالتي نسبت به عمل كودك، پرخاش كرده و او را سرزنش مي كند و سرزنش كردن و عصبانيت مادر، حس حسادت كودك را عميق تر و شديد تر خواهد كرد. مادر نه تنها بايد نوزاد را از مخاطره ها حفظ كند، بلكه بايد كودك بزر گتر خود را نيز دريابد. مادر بايد به كودك بگويد: «ما همگي دوستت داريم اما چون اين خيلي كوچك است، بايد مراقبش باشيم. تو هم بايد كمك كني تا با همديگر بزرگش كنيم. »

شدت حسادت كودكان نسبت به نوزاد شيرخوار به طور معمول در سنين كم تر از ۵ سالگي، به بيش ترين حد خود مي رسد، زيرا كودك در اين سن هنوز وابسته به پدر و مادر است و به خارج از خانه وابستگي ندارد اما زماني كه كودك به سن ۶سالگي يا پس از آن رسيد، خود را به تدريج از پدر و مادر دور م يكند و علاقه و دوستاني در خارج از محيط خانه به دست خواهد آورد.

رفتار پدر و مادر با كودك بزر گتر بايد چگونه باشد؟
زماني كه نوزاد تازه متولد شده به خانه آورده م يشود، مادر نبايد هيچ گونه تغييري در رفتار خود نسبت به كودك بزرگ تر ب هوجود آورد؛ گرچه مادر به علت زايمان، ضعيف، خسته و حتي بي حوصله شده اما تا حد امكان بايد سعي كند با كمك پدر، زندگي روزمره و روابط و رفتار قبلي خود را با كودك حفظ نمايد. زماني كه كودك ببيند تمام توجه و علاق هي مادر به نوزاد جلب مي شود و نوزاد مدام در آغوش مادر است و او بلاتكليف و سرگردان است، حس حسادت در او به وجود خواهد آمد. اگر براي پدر امكان دارد، مي تواند كودك را با خود به محل كارش ببرد تا در خلال روز با پدر مشغول باشد.

منبع:كانون مشاوران ايران-آماده كردن كودك براي تولد فرزند دوم

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/11/30  ] [ ۱۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

بازي احساسات براي كودكان با آموزش كنترل احساسات به كودكان به شما كمك مي كند تا مهارت همدلي، درك متقابل و بيان احساسات را به كودك خود آموزش دهيد بنابراين از آن ها غافل نشويد.

بازي براي بيان احساسات در كودكان| آموزش كنترل احساسات به كودكان
۱. چه احساسي دارم؟
وسايل مورد نياز: كارت هايي كه تصاوير مختلف روي آن چسبيده است.

اهداف
بيان حالات و احساسات
شناخت يكديگر
غلبه بر خجالت كودكان
روش بازي: چند كارت را وسط يك دايره بگذاريد، دو كارت براي هر بازيكن. هركسي يكي از تصاوير را انتخاب مي كند كه احساس مي كند آن را بيش تر دوست دارد يا حالت او را بيان مي كند سپس به ديگران توضيح مي دهد كه چرا آن كارت را انتخاب كرده است.

مثال:
من تصوير يك صندلي انتخاب كردم زيرا خسته هستم و آرزو دارم كه كاش يك صندلي خوب و مناسب براي نشستن پيدا مي كردم.

نكته ها
همه بازيكنان نمي دانند كه در حال حاضر چه احساسي دارند بنابراين به آن ها بگوييد كه لازم نيست حتما احساسات حال حاضر خود را بيان كنند بلكه مي توانند براساس حالاتي كه به تازگي داشته اند صحبت و انتخاب كنند.

ارزيابي:
آگاهي از احساسات خود چه منافعي دارد؟
در چه شرايطي حال يكساني را تجربه مي كنيم؟
بيش تر تحت تاثير احساسات كوتاه مدت هستيد يا بلند مدت؟
چه چيزي در تغيير حالت فعلي شما مي تواند كمك كند؟

بازي احساسات براي كودكان
۲. بازي چراغ قوه| بازي احساسات براي كودكان
اهداف
بيان احساسات در كودكان
معرفي خود و آشنايي با يكديگر
غلبه بر خجالت
روش بازي: ابتدا موضوع خاصي را انتخاب كرده و سپس سعي مي كنند احساسات خود را با توجه به موضوعي كه انتخاب كرده اند بيان كنند. اين كار باعث بيان احساسات كودك مي شود.

مثال:

فرض كنيد موضوع آب و هوا را انتخاب كرده ايد، مي توانيد بيان كنيد كه « احساس مي كنم درونم طوفان شده است.» اگر موضوع درخت است « احساس مي كنم مانند درختي خشك و بي روح هستم.»

نكته:
اگر با كودكاني كار مي كنيد كه مشكلات گفتاري را تجربه مي كنند بهتراست از بازي احساسات براي كودكان استفاده كنيد كه نيازي به ارتباط كلامي ندارند.

ارزيابي:
دوست داريد كه احساسات خود را با ديگران به اشتراك بگذاريد؟
آيا در ميان دوستان خود كسي را مشاهده كرديد كه احساس يكساني مانند شما داشته باشد؟

منبع:كانون مشاوران ايران-۹ بازي احساسات براي كودكان (كودكان ۹ تا ۱۵ سال)

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/8/4  ] [ ۱۶ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

نشانه هاي بي توجهي مرد به زن، نشانه هاي مرد بي احساس و طرز برخورد با بي توجهي شوهر در هر رابطه اي متفاوت مي باشد اما مي توان برخي از آن ها را كه در اكثر روابط ديده مي شوند نام برد. در اين مقاله به

نشانه هاي مرد بي احساس
1) اودر مورد روزي كه داشتيد سوال نمي كند.
آخرين باري كه شوهرت در مورد روزي كه داشتي از تو پرسيده است يادت مياد؟ اين نشان مي دهد كه همسرت كنجكاو است در مورد اتفاقاتي كه براي تو افتاده است بيش تر بداند. براي اين كه اين كار را تبديل به عادت كنيد حتماً حداقل چند بار در هفته از او بپرسيد كه روزش چطور بوده و واقعاً به آنچه در پاسخ مي گويد گوش دهيد. اين اقدام كوچك مي تواند راه طولاني را براي برقراري ارتباط مجدد با شوهرتان و بازگرداندن عشق به زندگي مشترك شماباشد.

2) او نمي خواهد با شما وقت بگذراند
هنوز هم با يكديگر خوش ميگذرانيد؟ يا احساس مي كنيد كه همسرتان ديگر علاقه اي به گذراندن وقت با شما ندارد؟ آيا خود شما فعاليت هاي مشتركي را فراهم مي كنيد كه هردو از آن لذت ببريد؟

اگر هيچ يك از كارهاي بالا را انجام نمي دهيد بهتراست كه با هم صحبت كنيد، زمان هايي را به فعاليت هاي مشترك اختصاص دهيد و در مورد انجام آن ها سختگير باشيد.

3) نيازهاي عاطفي شما را ناديده مي گيرد
اگر احساس مي‌كنيد كه همسرتان علاقه‌اي به گوش دادن به حرف‌هاي شما يا درك احساس شما ندارد، مي‌تواند نشانه‌اي از اين باشد كه رابطه شما سرد شده است و از يكديگر فاصله گرفته ايد. اين مورد بسيار مهم مي باشد اگر احساس مي كنيد كه نيازهاي عاطفي و احساسات شما در رابطه درك نمي شود حتما به مشاور مراجعه كنيد.

4) ديگر از شما تعريف نمي كند
بسياري از مردان و زنان احساس مي كنند كه نيازي نيست هرروز و مرتب از همسر خود تعريف كنند اما اين امر اشتباه مي باشد، تعريف از يكديگر به نزديك شدن شما به هم كمك زيادي مي كند. اگر همسرتان غذا درست مي كند از دستپخت او تعريف كنيد، اگر همسرتان هرروز سر كار مي رود از تلاش او براي زندگي مشترك تقدير كنيد. با اين كار به آن ها نشان مي دهيد كه قدر كارهايي كه براي شما انجام مي دهند را مي دانيد.


15 نشانه هاي بي توجهي مرد به زن + درمان
5) از رابطه جنسي دوري مي كند
رابطه جنسي بخش بسيار مهمي از هر رابطه است، بنابراين دوري از آن نتايج بسيار بدي را براي شما به همراه دارد. آخرين بار چه زمان با هم رابطه جنسي داشته ايد؟ آخرين بار كي يكديگر را در آغوش گفته و بوسيده ايد؟

6) از خانه فرار مي كند
سعي كنيد محيط خانه بدون از جنجال باشد تا همسرتان براي حضور در آن لحظه شماري كند، مي توانيد با يكديگر در مورد اينكه چه چيزي باعث مي شود محيط خانه بهتر شود صحبت كنيد.

7)مانند گذشته رمانتيك نيست
رابطه ها به مرور زمان اشتياق و ذوق اوليه را از دست مي دهند اما نبايد به طور كامل رمانتيك بودن را كنار بگذاريد، براي هم گل و هديه بخريد، برخي شب ها براي پياده روي يا ديدن فيلم بيرون برويد و غيره.

سعي كنيد شوق و اشتياق را به زندگي خود برگردانيد تا اتش عشق خاموش شده را دوباره روشن كنيد.

8) در اطراف او احساس عدم جذابيت مي كنيد
هر زني لياقت اين را دارد كه احساس كند زيبا و دوست داشتني باشد، شما هم همينطور! ابتدا به اين فكر كنيد كه چه كارهاي همسرتان باعث مي شود اين احساس را داشته باشيد سپس سعي كنيد در مورد اين احساسات با او يا مشاور حرف بزنيد تا راهكارهايي براي حل آن پيش پاي شما قرار دهند.

9) ديگر به شما گوش نمي دهد
آيا شده است كه احساس كنيد حرف هاي شما براي همسرتان اهميتي ندارد؟در ميان حرف شما مي پرد يا اصلا اهميتي به صحبت هاي شما نمي دهد؟
تنها كاري كه بايد انجام دهيد اين است كه از او سؤالاتي بپرسيد تا مجبور شود بهتر به حرف هاي شما گوش دهد.

10) به نظرات شما احترام نمي گذارد
او دوست ندارد با شما در مورد چيزي بحث كند، نمي‌خواهد در مورد چيزهايي كه دوست داريد و دوست نداريد بداند و علاقه اي هم نشان نمي دهد.

اين يكي از مهم‌ترين نشانه‌هاي يك شوهر بي‌اهميت است كه هرگز به نظرات و عقايد شما گوش نمي‌دهد.

11) عمدا سعي مي كند شما را آزار دهد
اگر شوهرتان مدام سعي مي‌كند شما را عصباني كند يا حرف هايي مي زند كه مي داند نسبت به آن ها حساس هستيد بهتراست با او صحبت كنيد و بدون شوخي به او توضيح دهيد كه حرف هاي او باعث مي شوند چه احساساتي داشته باشيد.

12) همه چيز را به گردن شما مي اندازد
اگر شوهرتان مدام شما را به خاطر هر اشتباهي سرزنش مي كند، حتي عواملي كه خارج از كنترل شما هستند، نشانه واضحي است كه او ديگر به احساسات شما اهميت نمي دهد و نسبت به رابطه سرد شده است.

منبع:كانون مشاوران ايران-15 نشانه هاي بي توجهي مرد به زن + درمان

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/7/28  ] [ ۱۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

نقطه حساس بدن زنان ، با احتياط دست بزنيد ( ۶ نقطه مهم!)

نقطه حساس بدن زنان چه نقاطي هستند؟ در صورتي كه در مورد اين نقاط آگاهي داشته باشيد چه تاثيري بر روي روابط زناشويي خواهد داشت؟ توجه داشته باشيد كه آشنايي با نقاط حساس بدن و زبان بدن تاثير بسياري بر روي روابط جنسي دارد زيرا زنان براي اين كه يك رابطه جنسي جذاب را تجربه كنند.

نياز به معاشقه و پيش نوازي كافي دارند. معاشقه به زنان كمك مي كند تا براي رابطه جنسي آمادگي كاملي داشته باشند، هم چنين آشنا شدن با نقاط حساس بدن زنان به شما كمك مي كند تا با اطلاعات كافي رابطه داشته باشيد و روابط جنسي هيجان انگيزي را تجربه كنيد.

هم چنين با كمك مشاوره جنسي مي توانيد اطلاعات تان را در اين خصوص افزايش دهيد، تا آگاهي تان افزايش يابد.

رابطه جنسي و شهوت
شهوت انسان از مغز شروع مي گردد. زماني كه مرد و زن نسبت به يگديگر دچار شهوت مي شوند بدن شان نسبت به اين حس پاسخ مي دهد و با تحريكات به وجود آمده مي توانند اوج لذت جنسي را تجربه كنند.

در اين شرايط شناختن نقاط حساس بدن زنان از اهميت بسياري برخوردار است و يك رابطه جنسي لذت بخش را ايجاد مي كند، زماني كه نقاط حساس تحريك مي شود مرد مي تواند شهوت بيشتري را در همسرش ايجاد كند و لذت جنسي بيش تري را به او هديه دهد.

در صورتي كه زن از رابطه جنسي اش لذت ببرد و ارگاسم و رابطه سرشار از لذت را تجربه كند، مرد لذت بسياري مي برد و رابطه جنسي جذابي را با هم تجربه خواهند كرد.

ضروريت شناخت نقاط حساس بدن زنان
بسياري از متخصصان به اين باور رسيده اند كه نرسيدن زنان به ارگاسم به خاطر ناتواني همسر يا پارتنرشان مي باشد، اين ناتواني آن ها ريشه در ناآگاهي مردان در مورد نقاط حساس زنان و عشق بازي صحيح دارد.

بسياري از افراد فكر مي كنند كه نقاط حساس بدن زنان دستگاه تناسلي و سينه آن ها مي باشد، اگر چه اين نقاط حساس و تحريك پذير باشد اما نقاط ديگري هم در بدن زنان وجود دارد كه تحريك آن ها لذت رابطه جنسي را افزايش مي دهد.

هم چنين بسياري از اختلالات جنسي در زنان را مي توان با افزايش اطلاعات و آگاهي در زمينه نقاط حساس بدن شان و عشق بازي بهتر بهبود داد تا رابطه جنسي بهتري را تجربه كنند.

نقاط حساس بدن زن كدامند؟
نقاط حساس بدن زنان نقش اصلي در برانگيختگي جنسي و رابطه جنسي به همراه دارد، بر روي بدن زنان نقاط بسيار حساسي وجود دارد كه باعث لمس و تحريك آن ها شده و بر روي كيفيت رابطه جنسي اثر مي گذارد.

اگر چه لمس اين نقاط باعث مي شود تا زمان نسبت به رابطه جنسي واكنش بهتري داشته باشند اما تحريك اين نقاط توسط مردان به لذت آن ها مي افزايد و براي مردان هم جذاب است.

در صورتي كه مردان با بدن زنان آشنا باشند، خواهند توانست رابطه جنسي لذت بخشي را تجربه كند كه در ادامه اين مقاله اين نقاط را بيان كرده و مورد بررسي قرار مي دهيم زيرا افراد در عشق بازي با همسر و يا شريك جنسي شان به اين نقاط نياز دارند.

نقاط حساس : كليتوريس
بر اساس تحقيقاتي كه در مورد لذت جنسي در زنان انجام شده است به اين نتيجه رسيده اند كه تحريك كليتوريس يكي از آسان ترين راه ها براي تجربه ارگاسم زنان به حساب مي آيد،

با لمس اين ناحيه و ايجاد فشار و لرزش در كليتوريس باعث مي شود تا زن لذت جنسي بيشتري را تجربه كند، زماني كه تحريك كليتوريس با تحريك سينه ها به خصوص نوك سينه ها همراه باشد تاثير بسياري بر روي زنان خواهد داشت و بر كيفيت روابط جنسي موثر مي باشد.

نقاط حساس بدن زن : واژن
براي اين كه بدانيم يك زنان را چطور به اوج لذت جنسي برسانيم بايد در مورد نقاط حساس بدنش آگاهي داشته باشيم، مهارت در تحريك نقاط حساس بدن زن باعث افزايش ميل جنسي زنان مي شود.

يكي از نقاط حساسي كه در بدن زنان قرار دارد نقطه جي است اين نقطه يك ناحيه فرضي در درون واژن مي باشد كه زماني كه در حين دخول تحريك شود لذت بسياري براي زن به همراه دارد و منجر به ارگاسم او مي شود.

برخي از محققان معتقدند كه در اين ناحيه نقطه جي وجود ندارد و نوعي تجربه ذهني به حساب مي آيد اما گروهي از زنان گزارش داده اند كه تحريكات عميق در حين دخول باعث لذت بيشتري در آن ها شده است و منجر به تجربه ارگاسم مي شود.

هم چنين اين تحريك و لذت ممكن است به خاطر نورون هاي عصبي زيادي كه در نواحي انتهايي واژن قرار دارد ايجاد شود و زماني كه اين نواحي مورد تحريك قرار گيرند باعث مي شوند تا فرد پيام هاي بيشتري از لذت را به مغز برساند و زنان به اوج لذت جنسي برسند.

نقاط حساس بدن زن : لب و دهان
بر اساس تحقيقات انجام شده بوسيدن همسر بيشتر از اين كه در تحريك رابطه جنسي موثر باشد باعث ساختن رابطه عاطفي عميقي مي شود، بر اساس نظر زنان لب ها يكي از مهم ترين نقاط در بدن آن ها براي تحريك جنسي مي باشد. اين دو نظر با يكديگر منافاتي ندارند و هر دو آن ها مي توانند صحيح باشند.

زيرا بوسه مقدمه اي براي شروع رابطه و ادامه آن مي باشد هم چنين ارتباط عاطفي را تقويت مي كند و مي تواند بر روي عشق بازي ميان زوجين تاثير گذار باشد و بر روي روابط زوجين نقش بسياري داشته باشد.

گردن
بر اساس مطالعاتي كه در اين خصوص انجام شده است زنان نسبت به نوازش آرام گردن حساس هستند و اين نوازش باعث تحريك بسياري از آن ها مي شود. هم چنين در تحقيقات انجام شده نكته جالبي بيان شده است.

زناني كه وزن كم تري دارند نسبت به تحريكات ملايم گردن خود حساس تر مي باشند و نسبت به لمس آن واكنش بيشتري نشان مي دهند اما از نظر علمي براي اثبات اين ادعا هيچ توجيهي وجود ندارد.

منبع:كانون مشاوران ايران-11 نقطه حساس بدن زنان

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/5/19  ] [ ۰۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

افسردگي و دلمرده بودن يكي از شايع ترين مشكلات رواني است.
ميزان شيوع اين مساله تا حدي است كه از آن با عنوان سرماخوردگي رواني نيز ياد مي شود.

اين مطلب به اين معناست كه افسردگي مي تواند بسيار فراگير باشد و علي رغم ظاهر ساده و مزمن خود، تاثيرات قابل توجهي بر سلامت جسمي و رواني تان داشته باشد.

آيا احساس دلمردگي مي كنيد و دلمرده هستيد؟

در صورتي كه با افسردگي دست به گريبان هستيد، ممكن است احساس كنيد زندگي بيش از حد سخت و طاقت فرسا شده است و حتي جذاب ترين فعاليت ها نيز قادر به خوشحال كردن تان نيست.

در صورتي كه در چنين وضعيتي قرار گرفته ايد و احساس خستگي، دلمردگي، پوچي، تنهايي و دلمردگي بر زندگي تان سايه افكنده است با ادامه ي مطلب همراه شويد تا شما را با مهم ترين راه هاي غلبه بر غول افسردگي آشنا كنيم.

به دنبال ناجي نمانيد.
با قرار گرفتن در وضعيت افسردگي ممكن است احساس كنيد رمق انجام كوچك ترين كارها را نيز نداريد.

كارهايي كه قبلا به راحتي از عهده ي آن ها بر مي آمديد مي تواند براي تان بيش از حد سخت و بزرگ جلوه كنند و تمايل داشته باشد تا در لاك تنهايي تان باقي بمانيد.

اما واقعيت آن است كه براي مبارزه با افسردگي نيازمند آن هستيد كه خودتان دست به كار شويد.
از آنجا كه رخوت، سستي و بي حوصلگي در وجود خود شما لانه كرده است براي رهايي از آن نيز حضور هيچكس به اندازه ي خودتان موثر و لازم نيست.

بنابراين با خودتان گفت و گو كنيد و براي مبازه با افسردگي يك تصميم گيري نو داشته باشيد.

مي توانيد با خودتان بگوييد

” شادي، نشاط و سرزندگي حق من از زندگي است و تصميم دارم شجاعانه و با جسارت هر چه تمام تر با رخوت و سستي بجنگم. من از اين جنگ لذت مي برم چرا كه زندگي چيزي جز تلاش و تكاپو نيست و مي توانم در آن پيروز شوم”.

NinaAmir
چگونه دلمرده نمانيم؟ غول افسردگي را شكست دهيم - مشاور كو
چگونه دلمرده نمانيم؟ غول افسردگي را شكست دهيم – مشاور كو
از قدرت طبيعت بهره ببريد.
درست است كه افسردگي مي تواند بسيار نفس گير باشد و در پاره اي از موارد منجر به كاهش روابط اجتماعي تان نيز شود، اما عوامل طبيعي زيادي وجود دارند كه مي توانيد در مسير غلبه بر افسردگي از آن ها كمك بگيريد.

منبع:مشاوركو:مركز مشاوره روانشناسي و مشاوره آنلاين-چگونه دلمرده نمانيم؟ غول افسردگي را شكست دهيم

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/3/29  ] [ ۱۵ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

حساسيت به طرد چيست؟راه هاي تقويت حس دوست داشته شدن

حساسيت به طرد چيست و راهكارهاي درماني آن چه چيزي مي تواند باشد؟ زندگي گروهي براي انسان ها اهميت بسياري دارد به طوري كه تمامي افراد از طرد شدن و كنار گذاشته شدن از اجتماع را موضوعي ناخوشايند مي دانند و تلاش مي كنند از به وجود آمدن اتفاقات اين چنيني جلوگيري كنند.

اما گروهي از افراد نسبت به اين مسئله بيش از حد واكنش نشان مي دهند، واكنش هاي شديد نسبت به كنار گذاشته شدن از يك جمع و يا رفتارهايي كه به دنبال آن از فرد سر مي زند ممكن است مشكلاتي براي فرد و اطرافيان به وجود آورد، به همين دليل در اين مقاله سعي مي كنيم تا با مفهوم حساسيت به طرد، علل و راه هاي درمان آن آشنا شويم پس اين مقاله را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد.

حساسيت به طرد چيست؟
گروهي از افراد هستند كه به دنبال بهانه اي براي طرد شدن مي باشند و گوش به زنگ هستند تا نشانه هاي طرد شدن را دريافت كنند، آن ها ساده ترين رفتارها را به عنوان دليلي براي طرد شدن تلقي مي كنند و به دنبال چنين رفتارهايي مي باشند كه اگر چه با شرايط محيط و اجتماع نامتناسب است اما با استنباطي كه آن ها در ذهن شان دارند كاملا هم خواني مي كند.

براي مثال فردي كه نسبت به طرد شدن حساس مي باشد در حين مكالمه با دوستش اگر متوجه شود كه دوستش گاهي به تلفن همراه خود نگاه مي كند، اين كارش را به معني برداشت مي كند، كه حتما او حوصله مرا ندارد و نمي خواهد با من صحبت كند و از اين طريق او مي خواهد به من بفهماند كه بايد با او خداحافظي كنم، او احتمالا مي خواهد براي هميشه ارتباطش را با من قطع نمايد.

به دنبال چنين رفتار و باوري اين فرد نسبت به رفتار دوستش واكنش شديدي نشان مي دهد و اين واكنش مي تواند به صورت رفتارهايي مانند خداحافظي نابهنگام و ترك قرار تا يك پرخاشگري تمام عيار باشد، واكنش به هر صورت كه باشد از نظر چنين فردي، هيچ دليل ديگري براي رفتار اين فرد نمي توان متصور شد.

حساسيت به طرد، واكنش ها به ادراك طرد
هر فردي بر اساس شخصيت و روحياتي كه دارد به شكل منحصر به فردي به احساس طرد شدنش پاسخ مي دهد و به طور كلي مي توانيم انواع پاسخ ها به حساسيت بالا نسبت به طرد شدن را در چند گروه طبقه بندي كنيم:

افرادي كه به دنبال تاييد و محبت ديگران بر مي آيند
اين گروه از افراد به دليل ترسي كه از طرد شدن و از دست دادن نزديكانشان دارند همواره تلاش مي كنند تا از به وجود آمدن كوچك ترين اختلاف نظر و دلخوري جلوگيري كنند، آن ها همواره به دنبال تاييد و محبت ديگران مي باشند و در نتيجه سعي مي كنند تا بيش از حد به ديگران محبت كنند و ديگران و شرايط آن ها را درك كرده و مقدم بر خود مي دانند، به طور كلي مي توان گفت اين گروه از افراد خودشان را به عنوان فردي مستقل از ياد مي برند و بر اساس برنامه ها و نيازهاي ديگران زندگي مي كنند.

افرادي كه با پرخاش و بد رفتاري تلاش مي كنند توجه ديگران را جلب كنند
يكي ديگر از شايع ترين واكنش ها در مقابل احساس طرد شدگي، خشم و عصباني شدن مي باشد، افرادي كه در مقابل بي توجهي ديگران عصباني مي شوند، از كوره در مي روند و يا با زورگويي مي خواهند خودشان را در يك رابطه حفظ كنند در اين گروه قرار دارند.

اين افراد اگر چه به ظاهر خودشان را خودخواه نشان مي دهند و يا طوري وانمود مي كنند كه ديگران نسبت به آن ها در مرتبه پايين تري قرار دارند در حقيقت نسبت به تنها شدن و از دست دادن اطرافيانشان آسيب پذير مي باشند.

افرادي كه به خاطر حساسيت به طرد تنهايي را بر مي گزينند
انتخاب كردن تنهايي مي تواند يك پيش دستي هوشمندانه در مقابل حساسيت بالا به طرد شدن باشد، به عبارت ديگر آن ها باور دارند كه از جانب عزيزان و نزديكانشان قرار است طرد شوند و به خاطر اين جدايي ناراحتي و مشكلات زيادي را تجربه مي كنند، به همين دليل آن ها از همان ابتدا سعي مي كنند تا وارد روابط اجتماعي نزديك نشوند تا با طرد شدن رو به رو نشوند.

افرادي كه از به وجود آمدن رابطه صميمانه واهمه و ترس دارند و زماني كه يك رابطه صميمانه شكل مي گيرد سعي مي كنند آن رابطه را از بين ببرند و هم چنين تلاش مي كنند تا روابط شان را به صورت منطقي نگه دارند در اين گروه قرار مي گيرند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-حساسيت به طرد چيست؟ راه هاي تقويت حس دوست داشته شدن

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/1/17  ] [ ۱۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

براي شناخت مفهوم امنيت، مي توان به ريشه ي لغوي آن يعني « امن » توجه كرد.
احساس بي خطر بودن، در امان بودن و پناه داشتن، به معناي احساس برخروداري از امنيت است.

كسي كه امنيت دارد، در واقع قلبي مطمئن و آرام دارد و به نوعي احساس آرامش و اطمينان مي كند.
همچنين فردي كه آرام است، ميان انرژي هاي دروني اش يك تعادل و ثبات برقرار است.

منظور از تعادل نيرو هاي دروني اين است كه فرد انگيزه، اميد، توانايي ها و تلاش هاي خود را در مسير هاي رشد و اهدافش به كار مي گيرد؛ بدون اينكه در آن ها افراط يا تفريط داشته باشد.

همچنين، چنين شخصي به جاي فرار از سختي ها و مشكلات، با آن ها رو به رو گشته و آن ها را حل و فصل مي نمايد.

افرادي كه با احساس امنيت زندگي مي كنند، هم خود در آرامش به سر مي برند و هم به ديگران اين احساس خوب را انتقال مي دهند.

با ادامه ي مطلب همراه باشيد تا شما را با روش هاي رهايي از بيقراري و كسب امنيت آشنا كنيم.

وابستگي زن به خانواده
وابستگي زن به خانواده بعد از ازدواج
0 ديدگاه/مارس 19, 2022
ادامه مطلب
آثار امنيت بر زندگي شما چيست؟
 امنيت و آرامش، عامل موفقيت در كارها
برخورداري از حس امنيت قلب را نيرومند مي كند و باعث مي شود تا از نيروي اراده و عقلي متمركز و زيادي برخوردار باشيد.

 حفظ كرامت انساني

فردي كه احساس آرامش و امنيت دارد، استقلال فكري خود را حفظ مي كند و در تصميم گيري ها، دچار اضطراب و ترس نمي شود و عزت نفس بالايي خواهد داشت.

 حفظ آرامش روحي و سلامت جسمي خود در برابر خطرات
فرد ايمن، براي سلامت جسمي و روحي خود و خانواده اش تلاش مي كند و هر جا كه باشد، ايمني و آسايش را برقرار مي كند.

 افزايش سطح آگاهي و دانش فرد
وقتي قلب و روان تان در احساس امنيت و آرامش به سر ببرد، ذهنش هشيار است و بر زندگي اش تمركز دارد.
در نتيجه، فرد با حوصله و انگيزه كافي، براي كسب آگاهي از محيطش كنجكاو مي شود و سعي مي كند آگاهي و علمش را بالا ببرد.

 نظم در امور
در صورتي كه احساس امنيت و آرامش را تجربه كنيد، ذهني متمركز بر برنامه ها و امور زندگي تان داريد و با نظم و برنامه پيش خواهيد رفت.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-احساس امنيت چه تأثيري بر سلامت روان تان دارد؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/1/10  ] [ ۱۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

چند راهكار ساده و موثر براي تقويت احساسات مثبت بياموزيم

در مورد روش هاي تقويت احساسات مثبت چه اطلاعاتي داريد؟ ميزان احساسات مثبت تجربه شده در ميان افراد بر روي سطح زندگي آن ها تاثير بسيار زيادي دارد امروزه اكثر افراد در مورد مثبت انديشي اطلاعات بسياري دارند اما متاسفانه فشارها و استرس هاي روزمره و ناتواني در مديريت باعث شده است تا احساسات مثبت در زندگي شان تا حد زيادي كاهش يابد و جاي آن را احساسات ناخوشايند مانند اضطراب بگيرد.

اين احساسات ناخوشايند به احتمال زياد باعث مي شود رضايتمندي شما در زندگي كاهش يابد و به دنبال راه ها و روش هايي براي تقويت احساسات مثبت خود هستيد در اين مقاله راهكارهايي بيان شده است كه مطالعه آن مي تواند براي شما مفيد باشد، هم چنين بهره بردن از مشاوره روانشناسي در اين خصوص مي تواند باعث تقويت احساسات مثبت در فرد شده و بر روي زندگي او تاثير مثبت و به سزايي دارد.

مزاياي پرورش و تقويت احساسات مثبت
به وجود آمدن احساسات مثبت در فرد اهميت بسياري دارد و هر احساس مثبتي كه در خود ايجاد مي كنيد باعث به وجود آمدن احساسات مثبت ديگري در شخص مي شود و توجه داشته باشيد كه هيجانات خوشايند و مثبت در ارتقا و بهبود كيفيت زندگي تان اهميت بسياري دارد، از جمله مزاياي پرورش و تقويت احساسات مثبت مي توان به موارد زير اشاره نمود.

تقويت احساسات مثبت و توجه و تمركز
يكي از راه هايي كه باعث افزايش تمركز مي شود مي توان به تقويت احساسات مثبت اشاره نمود زماني كه شما احساسات و هيجانات منفي را تجربه مي كنيد توجه و تمركز شما بسيار محدود بوده و به چيزهاي ديگري معطوف مي شود در اين صورت هيجانات منفي شما تشديد مي شود.

در نتيجه شما در دوري باطل گرفتار خواهيد شد و در صورتي كه احساسات شما مثبت و صحيح باشد توجه و تمركز عميق تر و گسترده تري خواهيد داشت و اين احساسات به شما فرصت مي دهد تا با توجه به همه اجزاي محيط بتوانيد برداشت كلي بهتري از وضعيت داشته باشيد.

افزايش مقاومت نسبت به هيجانات منفي
داشتن احساسات مثبت اهميت بسياري دارد و بر روي روابط سازنده و مثبت تاثير مي گذارد براي مثال زوج هايي كه هيجانات ناخوشايندي را تجربه مي كنند به طور معمول رفتارهاي خشكي با يكديگر دارند زيرا تلاش مي كنند تا به شيوه هاي قابل پيش بيني و كاملا ساختارمندي با يكديگر ارتباط داشته باشند.

در حالي كه زوج هايي كه هيجانات مثبت و سرزنده اي دارند در ارتباط عاطفي خود با يكديگر انعطاف پذيري بسيار بيشتري به خرج مي دهند و زندگي مشترك آن ها شاد تر و روابط پوياتر و سازنده تري با يكديگر خواهند داشت.

افزايش مقاومت نسبت به هيجانات منفي
افرادي كه هيجانات مثبتي در زندگي تجربه كرده اند زماني كه با هيجانات و احساسات منفي رو به رو مي شوند مقاومت آن ها بيش تر مي شود و بر اساس تحقيقات انجام شده افرادي كه هيجانات مثبت تري را از خود نشان مي دهند و زندگي شادتري دارند از مهارت هاي سازگاري بالاتري برخوردار خواهند بود و مي توانند در مواجهه با رويدادهاي استرس زاي زندگي راحت تر كنار بيايند و به درستي آن ها را مديريت كنند در اين حالت آن ها از خودشان انعطاف پذيري بسياري نشان مي دهند.

راه هاي تقويت احساسات مثبت در زندگي
روش هاي متعدد و متنوعي توسط متخصصان مطرح شده است و به شما كمك مي كند تا احساسات و هيجانات مثبت تري داشته باشيد و بتوانيد اين حس مثبت را به زندگي تان دعوت كنيد در ادامه اين مقاله روش هايي را بيان مي كنيم، اين روش ها در پژوهش هاي علمي به عنوان روش هاي موثري هستند كه در پرورش احساسات مثبت كارايي بسياري دارند و تائيد شده مي باشند.

منبع:كانون مشاوران ايران-تقويت احساسات مثبت با راهكارهاي ساده

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/10/3  ] [ ۱۱ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

آموزش بيان صحيح احساسات كودك
آموزش بيان صحيح احساسات به كودكان مي تواند يكي از مهم ترين نكات مورد توجه در امر فرزند پروري باشد.

كودكاني كه بيان صحيحي احساسات را مي آموزند، خواهند توانست به درستي از آن به عنوان بخش مهمي از هوش هيجاني در روابط خود استفاده كنند و رابطه اي شفاف، روشن و صريح را شكل دهند.

در نقطه ي مقابل، ناتواني كودك در بيان احساسات كه از آن با عنوان ناگويي هيجاني نيز ياد مي شود مي تواند تبعات درون فردي و بين فردي زيادي را به دنبال داشته باشد.

كودكان ناتوان در بيان هيجاناتي مانند غم، خشم، شادي و ترس، ممكن است واكنش هاي نامناسبي را براي غلبه بر احساسات انتخاب كند كه مشكلات رفتاري درون فردي و بين فردي را رقم مي زند.

در اين مطلب قصد داريم تا شما را با كاربردي ترين شيوه هاي آموزش بيان احساسات به كودكان آشنا كنيم تا بتوانيد فرزنداني با هوش هيجاني بالا پرورش كنيد و از منافع آن بهره مند شويد.

آموزش بيان صحيح احساسات كودك
آموزش بيان صحيح احساسات كودك
پنج احساس اصلي را بشناسيد.
غم، شادي، خشم، ترس و تعجب به عنوان پنج احساس اصلي انسان شناخته مي شود.

احساسات فرعي ديگري از جمله حسادت، نفرت، چندش، شعف، عشق، رضايت، وحشت، تاسف و.. نيز وجود دارند كه هر يك حالات خاصي را در انسان بر مي انگيزد.

براي آموزش صحيح احساسات به فرزندتان لازم است در گام اول آن ها را به خوبي بشناسيد.

در صورتي كه به عنوان يك والد در شناسايي صحيحي اين احساسات با مشكل مواجه هستيد، بهتر است در ابتدا به يادگيري احساسات بپردازيد.

به عنوان مثال در صورتي كه همسرتان پس از طي يك روز كاري سخت به خانه بر مي گردد و شما نمي توايند با توجه به حالات چهره اش، متوجه احساس او شويد، مشخص است كه در درك احساسات نيازمند تمرين هستيد.

چگونه بيان احساسات را به كودكان آموزش دهيم؟
احساسات تان را درست و به جا بروز دهيد.
واقعيت اين است كه فرزندتان بهترين بيننده و ضعيف ترين مفسر است.

او به شيوه ي ابراز احساسات شما توجه مي كند و به الگو برداري كامل از آن مي پردازد.

به عنوان مثال در صورتي كه فرزندتان ببيند در هنگام عصبانيت فرياد مي زنيد، با صداي بلند حرف مي زنيد، سكوت مي كنيد، داخل اتاق تان مي رويد و چيزي نمي گوييد و يا قهر مي كنيد، او نيز با شيوه ي ابراز خشم شما همانند سازي خواهد كرد.

منبع:مشاور كو:مركز مشاوره روانشناسي و مشاوره آنلاين-چگونه بيان احساسات را به كودكان آموزش دهيم؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/4/29  ] [ ۱۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

نكات مهمي كه بايد در اولين رابطه جنسي بدانيد

آيا مي دانيد كه يكي از موضوعات بحث برانگيز در ميان دختر ها رابطه جنسي در شب زفاف مي باشد، بعضي از دخترها از برقراري اولين رابطه جنسي مي ترسند و هميشه به خاطر اين ترس استرس و اضطراب دارند.

هنگامي آن ها از از اولين رابطه جنسي خود تجربه تلخي داشته باشند، خاطره تلخي از رابطه جنسي در ذهنشان ثبت مي شود و رغبتي به برقراري رابطه ندارند.

موضوعي كه در مورد اولين رابطه جنسي براي دختر ها اهميت دارد، پرده بكارت است؛ آن ها استرس زيادي نسبت به پرده بكارت دارند و به همين خاطر از سكس در اولين شب عروسي مي ترسند، هميشه زنان نسبت به اولين رابطه جنسي ترس دارند و مرد ها هيچ ترسي ندارند.

شايد در ظاهر تنها ترس دخترا از اولين رابطه جنسي به خاطر پرده بكارت باشد اما در واقعيت اين طور نيست و آن ها بايد در مورد موضوعات ديگري همچون سلامت جسمي، رواني يا بهداشتي نيز دقت داشته باشند تا به طور ناخواسته باردار و يا دچار بيماري نشوند.

اولين رابطه جنسي و نكات رواني آن
همان طور كه گفته شد يكي از اتفاقاتي كه براي دختران ترسناك است و با ترس و دلهره همراه مي باشد برقراري اولين رابطه جنسي مي باشد، اين ترس به خاطر پاره شدن پرده بكارت مي باشد و به عواملي مانند سن، قد و وزن ارتباطي ندارد و براي اغلب دخترا اين ترس وجود دارد.

نكته اي كه در هنگام اولين رابطه جنسي بايد به آن توجه شود آماده بودن فرد از لحاظ روحي و رواني مي باشد، آيا فرد به حالت روحي و رواني خود توجهي دارد؟ قبل از شب زفاف چه نكاتي را بايد مورد توجه قرار داد؟ در اين مقاله به بررسي اين موضوعات مي پردازيم.

سن
زماني كه افراد مي خواهند براي اولين بار با همسر خود رابطه جنسي را برقرار كنند بايد به زمان آن و همچنين سن خود توجه ويژگي داشته باشند، شايد در نظر گرفتن سن براي رابطه جنسي عجيب باشد اما براي برقراري اولين رابطه جنسي از اهميت بسياري برخوردار است.

سن افراد هنگامي كه مي خواهند اولين رابطه جنسي را برقرار كنند به موضوعاتي مانند فرهنگ جامعه، مرد يا زن بودن، اعتقادات مذهبي، ارزش هاي فردي و يا خانوادگي، دوستان، آشنايان، انتخاب و تصميم هاي شخصي فرد، پذيرش رابطه جنسي قبل از ازدواج و غيره بستگي دارد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-نكات مهمي كه بايد در اولين رابطه جنسي بدانيد

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/4/9  ] [ ۰۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

تحقير شدن در رابطه ، با احساس حقارت در رابطه چه كار كنيم؟

احساس تحقير شدن در رابطه يكي از مشكلاتي مي باشد كه بر روي روابط عاطفي تاثير بسياري مي گذارد و به آن آسيب وارد مي كند، اين احساس باعث مي شود تا فرد اعتماد به نفس خود را از دست بدهد و نتواند آن طور كه دوست دارد در زندگي خود عمل كند.

عوامل مختلفي مي تواند باعث به وجود آمدن احساس حقارت در رابطه عاطفي شود كه عبارت اند از اختلاف سطح تحصيلي يا طبقاتي، وجود مشكلاتي در سبك شخصيتي طرفين و نداشتن مهارت هاي ارتباطي نمونه اي از اين عوامل مي باشد.

اگر شما در رابطه اي قرار گرفته ايد كه احساس مي كنيد تحقير مي شويد و براي تلاش مي كنيد تا احساسات منفي شما بهبود يابد مي توانيد اين مقاله را مورد مطالعه قرار دهيد، مطالب آن مي تواند براي شما مفيد باشد.

چه چيزي باعث احساس تحقير شدن در رابطه مي شود؟
رابطه سالم باعث مي شود تا فرد بهداشت رواني سالمي داشته باشد و بر روان او تاثير بسياري مي گذارد، زماني كه رابطه سالم باشد افراد مي توانند صادقانه و بدون قضاوت با يكديگر ارتباط برقرار كنند اما زماني كه طرفين احساس كنند تحت نظر و كنترل مي باشند و همه رفتار هاي آن ها مورد ارزيابي قرار مي گيرد ديگر نمي توانند خود واقعي شان را در رابطه نشان دهند و دائما تلاش مي كنند نقش بازي كنند و خود را پنهان نگه دارند.

در اين شرايط فرد هنگامي كه با ارزيابي هاي منفي رو به رو مي شود اعتماد به نفس او تا حد زيادي كاهش مي يابد و در نتيجه احساس حقارت و پوچي به او دست مي دهد.

علاوه بر قضاوت و ارزيابي هاي نا به جا در رابطه عواملي ديگري وجود دارد كه مي تواند احساس تحقير شدن را رابطه را در فرد ايجاد كند براي مثال بسياري از افراد شخصيتي شكننده دارند و اعتماد به نفس آن ها پايين مي باشد و هر حرف و حركتي را به خودشان مي گيرند و به عنوان تحقير شدن تعبير مي كنند در اين شرايط مشكل از طرف مقابل نمي باشد بلكه ساختار رواني فرد مشكل دارد كه به همه چيز نگاه منفي دارد و آن را به عنوان يك تهديد تلقي مي كند.

در بسياري از اوقات احتمال دارد احساس حقارت در رابطه دوستي يا با شريك عاطفي به قدري زياد باشد كه فرد ديگر قادر نباشد رابطه عاطفي خود را ادامه دهد، در اين شرايط بهتر است با مشاور و روانشناس صحبت شود تا فرد بتواند تصميم درستي بگيرد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-تحقير شدن در رابطه ، با احساس حقارت در رابطه چه كار كنيم؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/3/11  ] [ ۰۴ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

درمان حساس بودن:بيش از حد حساس بودن.

و بيماري هاي رفتاري بالا منجر به عدم اعتماد به نفس و نوعي آسيب هاي احساسي مي شود.

كودكان و حتي بزرگسالاني كه از اين مشكل رنج مي برند.

نمي توان به راحتي با آنها صحبت نمود، زيرا در اولين لحظات حرف و گفتار .

و يا بعد از گذراندن ساعت ها در مورد هر كلمه اي و جمله اي از يك گفتگوي كوتاه، ناراحت مي شوند.

درمان حساس بودن
اين فقط چند دقيقه طول مي كشد .
اما آن ها ممكن است مدت ها در مورد آن فكر كنند.
كساني كه بسيار حساس و ناراحت مي شوند.
معمولا به تمام كلمات و رفتارهاي ديگران اشاره مي كنند.
و با نگرش هاي منفي در مورد چيزها صحبت مي كنند.
به همين دليل، معمولا ترجيح مي دهند .
كه حضور نداشته و تنهايي را ترجيح مي دهند.
بد نيست بدانيد كه تنها ماندن تنها حساسيت آنها را افزايش مي دهد .
و احساسات منفي را در ميان انها افزايش مي دهد.
مركز ” مشاوره ستاره ايرانيان” تنها كلينيك شبانه روزي تخصصي و روانشناسي در ايران.

نگاه مثبت به آينده
روانشناسان و متخصصان به اين افراد توصيه مي كنند.
كه به موقعيت هاي جديد نگاه مثبت كنند.
و از واقعيت فرار نكنند.
آنها مي گويند كه كساني كه به والدينشان بسيار وابسته هستند.

ممكن است در بزرگسالي دچار حساسيت و تشديد شوند.

بعضي ها هم مخالف فكر مي كنند و معتقدند.

كه عدم توجه و ناديده گرفتن والدين باعث مي شود.

كه كودكان حساس و ناراحت شوند.

علاوه بر اين، تعداد فرزندان در خانواده، نظم تفاوت هاي سني آنها، نحوه برخورد والدين و آموزش.
محيط اجتماعي كه در آن كودك قرار مي گيرد و رشد مي كند و ده ها مورد از عوامل ديگر مي تواند.
در ايجاد اين حساسيت موثر باشد.

منبع: مركز مشاوره ستاره ايرانيان-درمان حساس بودن

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1399/11/12  ] [ ۱۴ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 2
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب