moshaverrkhob
moshaverrkhob

بچمو كتك مي زنم:تنبيه بدني داراي عواقبي مي باشد كه شامل موارد زير مي شود:

عوارض كتك زدن بچه
تنبيه جسماني به طور صريح آثار آگاه كننده خود را از دست خواهد داد.
شخصي كه مجازات گر مي باشد كه شامل پدر و مادر مي شود .
و مجبور مي شوند كه هر بار شدت تنبيه خود افزايش دهند .
كه كودك از مجازات شدن دچار ترس و استرس شود.
و ديگر عمل بد خود را به تكرار كردند نپردازد .
يعني هدفي كه شخص تنبيه كننده دنبال آن مي باشد.
بچمو كتك مي زنم1
شرايط تنبيه و مجازات
با بيشتر شدن مجازات در بيشتر موارد مجازات اختيار خود را از دست خواهد داد .
و صدمه هاي شديدتري را حمله ور شدن خشم وارد خواهد كرد.
و در آخر در بيشتر موارد آنقدر آسيب مي بينند.
كه ديگر قادر به جبران كردن آن نمي باشند.
و يا امكان دارد كه به مرگ او منجر شود.
مطالب و مقالات سايت “مشاوره ازدواج” توسط تيم تخصصي مشاوران و روانشناسان تهيه و پشتيباني شده است.

عوارض كتك زدن بچه
كودك كتك خورده از هنگام طفوليت خود ياد مي گيرد .

كه راهكار مشكلات ابراز خشم به اطرافيان مي باشد.

من بچه مي باشم .
من كسي نمي باشم.
من داراي لياقت نمي باشم.
كاهش پيدا كردن اعتماد به نفس:
اين ها مفاهيمي مي‌باشند كه با رشد كردن عملكرد تفكر در ذهن كودك به وجود آمده است.

و خود را كمتر از اطرافيان مي دانند به دليل اينكه به طور دائم در حال كتك خوردن مي‌باشند .

و اين جملات را از پدر و مادر خود شنيده اند.

منبع:مشاوره ازدواج-بچمو كتك مي زنم

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/8/3  ] [ ۱۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

همه والدين در مورد تنبيه كودك، عقايد شخصي مخصوصي دارند. چه آنهايي كه آن را مي‌پذيرند و يا رد مي‌كنند، از تنبيه به عنوان يك روش آموزشي مناسب براي كودكانشان استفاده مي‌كنند. وقتي كه كودكتان را به اتاقش مي‌فرستيد، زمان تماشا كردن تلويزيون را محدود مي‌كنيد و به او اجازه بارزي كردن با اسباب‌بازي مورد علاقه‌اش را نمي‌دهيد؛ يا وقتي كه به يكباره و به دنبال نزديك شدن كودك به اجاق گاز، ناگهان فرياد مي‌كشيد: «نكن!» در واقع براي اصلاح رفتارها از اصول تنبيه استفاده كرده‌ايد.

اگر مي‌توانستيم كودكانمان را فقط با استفاده از روش‌هاي مثبت تربيت كنيم، خيلي عالي بود؛ اما نمي‌توانيم. براي آموختن الگوهاي رفتاري شايسته، هم روش‌هاي مثبت و هم منفي لازم هستند. ما قصد نداريم تنبيه را بپذيريم يا رد كنيم. بلكه مي‌خواهيم روش آن را بياموزيم تا هنگامي كه تنبيه به عنوان يك روش تربيتي ضروري بود، تاثير بيشتري داشته باشد.مشاوركودك انلاين

تنبيه به تنهايي نمي‌تواند نتايج دلخواه را فراهم كند. زيرا به‌طور كلي روشي منفي است. اين روش به كودك مي‌آموزد كه چه كاري را نبايد انجام دهد. اما نمي‌آموزد كه چگونه بايد رفتار كند. وقتي تنبيه را بدون تقويت رفتار شايسته به كار مي‌بريم، كودك نمي‌داند رفتار ناپسندش را با چه رفتاري جايگزين كند.

هيتر سه ساله براي رسيدن به يك ليوان از صندلي بالا مي‌رود. مادرش او را از صندلي پايين مي‌گذارد و به خاطر بالا رفتن از آن، او را سرزنش مي‌كند. هيتر گريه مي‌كند و مي‌گويد، «ديگه نمي‌روم بالا، مامان». تا اين مرحله خوب است؛ اما اين دختر بچه نمي‌آموزد كه مي‌تواند از جايي امن‌تر ليوان بردارد، يا دفعه بعد بايد از كسي كمك بخواهد. او آموخته است كه چه كاري ر نكند؛ ولي ياد نگرفته است كه چه بايد بكند.

به علاوه، تنبيه وقتي موثر است كه وقتي باشد چون وقتي از يك تنبيه به دفعات زياد استفاده شود، تاثيرش را از دست مي‌دهد. والدين مكررا چيزهايي شبيه اين را به ما مي‌گويند: «اولين باري كه كارل را تنبيه بدني كردم، خيلي گريه كرد و پس از آن، براي مدت طولاني رفتارش تصحيح شد، اما حالا كه مرتبا به خاطر رفتارهاي نادرستش تنبيه بدني مي‌شود، هيچ تاثيري ندارد و به نظر نمي‌رسد كه به هيچ وجه اهميتي بدهد.» اين يك واكنش تطبيقي كلاسيك است، و به سبب همين اثر است كه ما تنبيه بدني را به عنوان شكلي از تنبيه توصيه نمي‌كنيم.

از آنجاي يكه گاه تنبيه به عنوان يك روش مديريت، لازم مي‌شود، اين پرسش شكل مي‌گيرد كه: پس چه وقت و چگونه مي‌توانيم از آن استفاده كنيم؟ ما اين اصول را پيشنهاد مي‌كنيم:

تنبيهي را انتخاب كنيد كه رفتار ناخواسته را كاهش دهد

تنبيه فقط هنگامي موثر قلمداد مي‌شود كه بروز رفتار نامناسب را كاهش دهد. در بسياري از مواقع، كودكان را براي تنبيه به دفتر مدير مدرسه مي‌فرستند؛ ولي همان‌طور كه انتظار مي‌رود، نتيجه‌اي عايد نمي‌شود. دانش‌آموز از انجام تكاليف ودداري مي‌كند و از منتظر ماندن در دفتر مدرسه لذت مي‌برد، پس رفتارش با بي‌توجهي تقويت مي‌شود.

تنبيه بدني، ايجاد محدوديت و گرفتن اسباب بازي‌ها يا امتيازات خاص (مانند تماشاي كارتون) در صورتي «تنبيه» تلقي مي‌شوند كه موثر واقع شوند.

براي نمونه، مايكل نه ساله را به خاطر كتك زدن خواهرش به اتاقش فرستادند، او در آنجا با كامپيوتر و اسباب بازي‌هايش مشغول بازي شد. وقتي مادرش به او گفت كه مي‌تواند از اتاق بيرون بيايد، در حال تماشاي كارتون مورد علاقه‌اش بود. او حتي فراموش كرده بود كه تنبيه شده است. به علاوه، وقتي از اتاق خارج شد، خواهرش را دوباره كتك زد تا باز به اتاقش فرستاده شود.

پس نصيحت ما اين است كه نخست نتايج تنبيه را بررسي كنيد. اگر رفتار هدف كاهش يافته بود، مي‌توانيد دوباره از آن نوع تنبيه استفاده كنيد. در غير اين صورت، تكرار آن تنبيه سودي ندارد و بايد روش ديگري را بيازماييد.

در تنبيه زياده‌روي نكنيد

اگر بيش از حد از تنبيه استفاده كنيد، كودك شما به آن عادت خواهد كرد و تنبيه تاثير خود را به تدريج از دست خواهد داد. هر اقدامي ـ اگر هم موثر باشد ـ شامل ممنوع كردن تماشاي تلويزيون، تنبيه‌هاي بدني و غيره با استفاده بيش از حد تضعيف مي‌شود و اثر مورد نظر شما را ايجاد نخواهد كرد.

از تنبيه در كنار روش‌هاي مثبت استفاده كنيد

وقتي تنبيه را به عنوان يك روش انتخاب مي‌كنيد، بايد به كودك آموزش نيز بدهيد. تنبيه به تنهايي رفتار خوب را به كودك نمي‌آموزد. براي تشويق كودك به انجام آنچه مي‌خواهيد، بايد تفهيمش كنيد، به او آموزش دهيد و در صورت اصلاح رفتار مزبور، پاداشي برايش در نظر بگيريد. اگر كودكتان را به خاطر دويدن به سمت خيابان تنبيه كرديد، سپس بايد روش عبور از خيابان را به او آموزش دهيد. و در نهايت به خاطر منتظر ماندن در كناي خيابان يا عبور محتاطانه از خيابان، او را تحسين كنيد. با اين روش، تاثير تنبيه بيشتر خواهد شد.

تنبيه را به تعويق بيندازيد

اگر قصد تنبيه كودكتان را داريد، درست پس از رفتار ناپسندش اين كار را انجام دهيد. رفتار انسان را پيامدهاي بدون وقفه كنترل مي‌كنند. (اين پيامدها مي‌توانند مثبت يا منفي باشند) پس صبر نكنيد تا «بابا بياد خونه». تا عصر يا فردا يا هفته بعد صبر نكنيد. هر تنبيهي، اثرش را با گذشت زمان از دست مي‌دهد و ممكن است كودك نتواند ارتباط تنبيه را با عمل ناپسندش درك كند.

هميشه پيامدها را تشريح كنيد

كودك بايد بداند چه رفتاري شما را ناراحت مي‌كند و در صورت پافشاري در انجام آن، واكنش شما چه خواهد بود. تصميم خود و پيامدهاي ناديده گرفتن آن عمل را به او بگوييد.

ثابت قدم باشيد

تنبيه موثر نه تنها يك تنبيه بدون وقفه است، بلكه تنبيهي است كه براي كودك قابل پيش‌بيني باشد. تنبيه بايد در تمام مواردي كه آن رفتار ناپسند سر مي‌زند، انجام شود. اگر به كودكتان گفته‌ايد كه در صورت پرت كردن عروسكش، آن را از او خواهيد گرفت، پس از هر بار پرت كردن به وعده خود عمل كنيد تا هميشه منتظر پيامدهاي رفتار ناپسند خود باشد.

الكي تهديد نكنيد

كودك را به تنبيهي كه آن را انجام نمي‌دهيد، تهديد نكنيد. پيش از واكنش نشان دادن، دومين، سومين يا دوازدهمين فرصت را به او ندهيد. هميشه به حرفي كه مي‌زنيد عمل كنيد و چيزي را كه گفتيد، جدي بگيريد. تهديدهاي پوچ و ناپايدار، به رفتارهاي نادرستي مي‌انجامند كه تثبيت شده، در برابر تغيير مقاوم‌تر مي‌شوند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي ايران-مشاور كودكان آنلاين:چگونگي تنبيه كودك

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/5/4  ] [ ۰۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

تنبيه صحيح كودك:كودك بايد انقدر از پدرومادر خوبي ومحبت ديده باشد.

كه اخم كردن آنها برايش سخت باشد و همين اخم او راتنبيه كند.

والديني كه دائم كودك را دعوا ميكنند اخمشان هم تاثيري ندارد.

شماره هاي تماس 01

منبع: كودك و نوجوان

نوشته هاي مرتبط:
كودك خشونت را از والدين الگو ميگيرد
هيچ وقت كودك را به اجبار براي قبول مسئوليت نكنيد
در حضور كودكان دعوا نكنيد
كودك خود را هيچ وقت شتاب زده از خواب بيدار نكنيد
مشاور كودك : بي توجهي فعال
آسيب اجتماعي با نام كودك آزاري

منبع:مركز مشاوره-تنبيه صحيح كودك

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/3/24  ] [ ۱۳ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

خانواده‌ها هميشه به آن فكر مي‌كنند كه چگونه مي‌توانند يك كودك خلاق و ايده‌ دارد تربيت كنند، و هميشه اين خلاقيت را در كودك خود جستجو مي‌كنند و به اين فكر نمي‌كنند كه شايد اين خلاقيت در كودك كه آنها آرزومند هستند يك بستر مناسب براي بروز آن نياز دارد. محققين در اين رابطه دريافته‌اند رابطه محبت‌آميز بين افراد خانواده پدر و مادر به همديگر و متقابل به فرزندان خود زمينه بروز خلاقيت آنها مي‌شود.

هنگام گفت‌وگو با كودك بايد توجه داشته كه حرف‌ها و حركت‌هاي او، همه براي كودك تازگي دارد و او دوست دارد والدين و اطرافيان به آن رفتار و گفتار توجه كنند و مورد تشويق قرار گيرد و همين توجه‌هاي به رفتارهاي كودك هر چند خيلي كوچك باعث مي‌شود كه سعي كند تا رفتار خوب ديگري از خود نشان دهد و همين باعث بالا رفتن اعتماد به نفس و تقويت خلاقيت در او مي‌شود.

همچنين مي‌‌توان بيان داشت كه بهترين تشويق براي كودك به خاطر كار و گفتار خوب وي، لحن خوب و چهره خندان والدين در قبال آن رفتار كودك مي‌باشد و همواره كودك را با ملايمت تشويق به كارهاي خوب و خوب‌تر مي‌نمايد تا اين رفتار دلنشين والدين براي او موجب شود تا بينديشد كه چگونه اين شادي پدر و مادر خود را دو چندان نمايد.

والدين بايد بدانند كه هرگز نبايد كودكان را در برابر فاميل و ديگر نزديكان مورد شماتت قرار دهند و بالعكس بايد آنها را براي كارهاي خوبي كه انجام مي‌دهند و هر چند جزئي مورد تشويق قرار دهند و كارهاي خوب او را بيان دارند و كودك احساس كند كه واقع در يك جامعه مي‌تواند نقش خوب و مثبت داشته باشد.

منبع: مركز مشاوره ستاره ايرانيان-رابطه محبت والدين در بروز خلاقيت در كودكان

امتیاز:
بازدید: 20
برچسب:
:
[ 1399/9/1  ] [ ۱۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

در شروع مقاله، فقدان مجوز قانوني براي تبيه بدني همسر توسط همسرش، مي گويد.

كه قانون گذار تنها تنبيه كودكان را ان هم فقط در در محدوده طبيعي و قانوني اش مجاز مي داند.

با اشاره به مقدار مشخصي از مجازاتي كه در قرآن و فقه آمده است.

وي همچنين اظهار مي كند كه اين موضوع در قوانين منعكس نشده است.

تنبيه همسر توسط شوهر
اين عمل حتي باعث مي شود كه يك زن براي تبيه بدني كه از سوي همسرش مي شود .
مي تواند در خواست طلاق داده و از او جدا شود كه اين موضوع كاملا در چارچوب قانون تعريف شده است.
و قانون اجازه تنبيه در خارج از سيستم قانوني و قضايي را به كسي نخواهد داد.
به همين ترتيب، تنبيه همسر توسط شوهرش را نمي توان گفت كه متعارف است .
و رفتارهايي مانند صدمه زدن و ضرب و شتم هر شخص ديگري به بازداشت و حبس منجر خواهد شد.

در بخش بعدي، با توجه به مفاد قانوني مربوطه، آسيب هاي مادي.تنبيه بدني همسر

و معنوي اين جرم را مورد بررسي قرار مي دهيم؟

و در مورد شكايات همسر و مقامات مختلفي كه مي تواند به آن اشاره كند، ادامه مي دهيم.

شوهر حق دارد ابتدا به همسرش در برابر بدرفتاري هاي او با زبان نرم به گفتگو بپردازد .

و اگر با مشورت كار و اوضاع درست نشد ، با زن همدردي نكند يا او را طلاق دهد.

اما اگر شوهر همسرش را تنبيه كند يا او را مجازات كند.تنبيه بدني همسر

آسيب فيزيكي چنين مجوزي در قانون به او داده نشده است .

و شوهر در صورت تنبيه همسرش بايد در مقابل اين رفتار خود در مقابل قانون پاسخ گو باشد.

منبع : كانون مشاوران ايران-تنبيه بدني همسر

امتیاز:
بازدید: 49
برچسب:
:
[ 1399/6/15  ] [ ۱۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 10
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب