moshaverrkhob
moshaverrkhob

اهداف ازدواج مشخص شده و دلايل اين امر الهي واضح است درست است كه ايناهداف براي هر فردي با فرد ديگر متفاوت است اما كليت و ماهيت آن معلوم و بدون تغيير است. يكي از اهداف ازدواج كه نقش كمرنگي در اين امر دارد حس داشتن تكيه گاه و يا به نوعي فرار از تنهايي است. كسي كه ازدواج مي كند خوب است كه احساس مي كند ديگر تنها نبوده و مي تواند همه جانبه به روي فردي ديگر تكيه كند اما برخي ازدواج مي كنند تا از محيط خانواده دور شده و ديگر تنها نباشند درواقع آنان به هر قيمتي كه شده خواستار ازدواج بوده و فرار از تنهايي را دليل اصلي ازدواج بيان مي كنند.

اين افراد كه اغلب دختران تشكيل دهنده آنان هستند، به جنبه هاي ديگر ازدواج كه همان مسئوليت پذيري مديريت در زندگي مي باشد فكر نكرده و پس از ازدواج دچار مشكل مي شوند. آنان به دليل عدم آمادگي و همچنين عدم توانايي در مديريت مشكلات زندگي خوبي را تجربه نكرده و علاوه بر احساس تنهايي دوباره و اينبار در مشكلات، احساس شكست در زندگي را نيز تجربه خواهند كرد.


ازدواجبراي فرار ازتنهايي
تنها بودن و تنهايي مقوله هاي جداگانه اي هستند: «تنها بودن يك پديده اجتماعي است: شما با ديگران نيستيد. از سوي ديگر، تنهايي يك پديده رواني است. شما مي توانيد حتي در ميان صدها نفر احساس تنهايي كنيد و مي توانيد با هم احساس تنهايي كنيد.

درست است كه ازدواج به كاهش احساس تنهايي براي بيشتر افراد كمك مي كند و افراد متاهل از نظر آماري كمتر از افراد مجرد احساس تنهايي مي كنند.تضميني براي ازدواج و رهايي از تنهايي وجود ندارد.

ازدواج حتي مي تواند به يك تله تبديل شود: “به عنوان يك فرد متاهل، شما گاهي اوقات فرصت هاي كمتري براي ايجاد ارتباطات ديگر داريد.

آيا افراد معروف هم درگير اين حس مي شوند؟
موفقيت، شهرت، تحسين هم كمكي به حل اين حس نمي كند و نمونه هاي آن: چارلي چاپلين، جودي گارلند، مرلين مونرو، مارلون براندو، پرنسس دايانا.

حس تنهايي
تنهايي جهنم استاحاطه شدن توسط افرادي كه به آنها تعلق نداريد يا افرادي كه احساس مي كنيد توسط آنها طرد شده ايد، باعث درد عميق و وجودي مي شود، كه در نهايت بدترين نوع دردي طولاني مدتي است كه مي توانيم احساس كنيم. آزمايش‌ها نشان مي‌دهند كه ما طرد اجتماعي را به روشي مشابه با درد فيزيكي تجربه مي‌كنيم، و هر دو به روشي مشابه در مغز پردازش مي‌شوند: هم در درد فيزيكي و هم در درد اجتماعي، ناحيه‌اي از مغز فعال است كه با درد عاطفي ارزيابي تأثيرات و تجربيات حسي.(منبع Im Gefängnis der Einsamkeit) مرتبط است.

اميدوارم نه براي هميشه
معمولاً تنهايي يك وضعيت موقتي است. اغلب در مراحل انتقالي دشوار زندگي رخ مي دهد،

براي مثال پس از تغيير شغل يا خروج فرزندان از خانه والدين. ما از دست دادن را احساس مي كنيم و براي آن سوگواري مي كنيم.

اما حتي درد پس از مرگ در مجاورت هم معمولاً در نقطه‌اي فروكش مي‌كند، پس از يك مرحله كناره‌گيري، فرد احساسات را از بين مي‌برد و خود را دوباره در زندگي اجتماعي ادغام مي‌كند.

با اين حال، زماني كه تنهايي از بين نمي رود، زماني كه به يك بيماري مزمن تبديل مي شود، بد مي شود. چگونه اين اتفاق مي افتد؟

بخشي از حساسيت به تنهايي در ذات فرد است و محصول ژن ها و اجتماعي شدن است. دورت بومسما، ​​متخصص ژنتيك رفتاري و تيمش در دانشگاه آزاد آمستردام در مطالعات دوقلو مشخص كردند كه دامنه تنهايي در جامعه ما حدود ۴۸ درصد ژنتيكي است . مارتين هاتزينگر همچنين مشاهده كرده است كه افراد از نظر نياز به ارتباط، تعلق و نزديكي درك شده با ديگران متفاوت هستند.

هاوتزينگر مي گويد افرادي كه به شدت به قضاوت ديگران وابسته هستند، به ويژه در معرض خطر تنهايي هستند. با اين حال، كاچيوپو خاطرنشان مي‌كند كه به درجات مختلف، همه ما اينطور هستيم: «براي ما بي‌نهايت مهم است كه ديگران در مورد ما چه فكري مي‌كنند – تصادفي نيست كه سه مورد از ده فوبياي رايجي كه افراد براي درمان آن‌ها اقدام مي‌كنند، مربوط به اضطراب اجتماعي است.: ترس از صحبت كردن در جمع، ترس از جمعيت و ترس از غريبه ها .

منبع:مشاوره ازدواج-ازدواج فقط به خاطر فرار از تنهايي ممنوع!

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/8/24  ] [ ۱۶ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

اهداف ازدواجبسيار مشخص و واضح است. اهدافي چون احساس رضايت و رسيدن به آرامش دروني، لمس حس خوشبختي و همچنين آرامش حس جنسي به ميزان متداول و از اين دست اهداف مي باشد و اهدافي چون به ازدواج به خاطر پول و يا تنها ارضاء ميل جنسي و فرار از خانواده اهدافي پوچ بوده و سرانجامي خوش را در پي ندارد.

ازدواج به خاطر پول درست است يا نه؟
ازدواج يك تصميم مهم در زندگي هر فرد است كه بايد با دقت و بررسي فراوان گرفته شود. يكي از عواملي كه مي‌تواند در تصميم‌گيري براي ازدواج تأثيرگذار باشد، مسائل مالي است. در برخي موارد، افراد ممكن است به خاطر پول با يكديگر ازدواج كنند. اين مسئله مي‌تواند عواقب مثبت و منفي داشته باشد.

دلايل ازدواج به خاطر پول
دلايل مختلفي وجود دارد كه مي‌تواند افراد را به ازدواج به خاطر پول ترغيب كند. برخي از اين دلايل عبارتند از:

نياز مالي:برخي افراد ممكن است به خاطر نياز مالي با يكديگر ازدواج كنند. به عنوان مثال، فردي ممكن است به خاطر تامين هزينه‌هاي زندگي خود با فردي ثروتمند ازدواج كند.
جاه طلبي:برخي افراد ممكن است به خاطر جاه طلبي با يكديگر ازدواج كنند. به عنوان مثال، فردي ممكن است به خاطر موقعيت اجتماعي و اقتصادي فرد ديگري با او ازدواج كند.
ترس از تنهايي:برخي افراد ممكن است به خاطر ترس از تنهايي با يكديگر ازدواج كنند. به عنوان مثال، فردي ممكن است به خاطر بالا رفتن سن و ترس از تنهايي با فردي ازدواج كند كه از نظر مالي وضعيت مناسبي دارد.
عواقب ازدواج به خاطر پول
ازدواج به خاطر پول مي‌تواند عواقب مثبت و منفي داشته باشد. از جمله عواقب مثبت اين نوع ازدواج مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

رفع مشكلات مالي:ازدواج به خاطر پول مي‌تواند مشكلات مالي يكي از زوجين را برطرف كند. اين امر مي‌تواند به بهبود كيفيت زندگي آنها كمك كند.
دسترسي به امكانات رفاهي بيشتر:ازدواج به خاطر پول مي‌تواند به زوجين كمك كند تا به امكانات رفاهي بيشتري دسترسي داشته باشند. اين امر مي‌تواند زندگي آنها را راحت‌تر و لذت‌بخش‌تر كند.
از جمله عواقب منفي ازدواج به خاطر پول مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

عدم رضايت از زندگي مشترك:ازدواج به خاطر پول ممكن است باعث شود كه يكي يا هر دو زوج از زندگي مشترك خود رضايت نداشته باشند. اين امر مي‌تواند منجر به مشكلات و اختلافات در زندگي آنها شود.
پايداري پايين زندگي مشترك:ازدواج به خاطر پول ممكن است باعث شود كه زندگي مشترك آنها پايدار نباشد. اين امر به اين دليل است كه پايه‌هاي اين نوع ازدواج بر عشق و علاقه بنا نشده است.
احساس گناه و شرمندگي:فردي كه به خاطر پول با ديگري ازدواج مي‌كند، ممكن است در طول زندگي احساس گناه و شرمندگي كند. اين امر مي‌تواند منجر به مشكلات روحي و رواني براي او شود.
دستيابي به رفاه بيشتر با ازدواج
شرايط اقتصادي و سطح رفاه مالي در حال حاضر هم به عنوان انگيزه ازدواج و هم سد راه ازدواج تلقي مي شود.

” من ۲۸ سالمه، كارمند يك شركتم و درآمد نسبتا خوبي دارم اما ترجيح مي دم فعلا مجرد بمونم، چون خانواده ها به ازدواج به چشم يك معامله اقتصادي نگاه مي كنند.
من دوست ندارم فعلا از اهدافم دست بكشم و خودم رو در فشار مالي و مشكلات اقتصادي قرار بدم”

بسياري از افراد ازدواج را مانعي بر سر راه پيشرفت شغلي و اقتصادي خود مي دانند و معتقدند ازدواج باعث تحمل فشار اقتصادي، از دست دادن پس انداز مالي و دست كشيدن از بلندپروازي هاي مالي آن ها مي شود.

در مقابل عده اي ازدواج را وسيله اي براي دست يابي به رفاه بيشتر، اتحاد و انگيزه اي براي ساختن يك زندگي غني مي دانند.

به هر حال ازدواج و تشكيل خانواده و به دنبال آن تولد فرزندان، همگي نيازمند صرف هزينه اقتصادي و رواني است.

معمولا نگاه صفر و صدي به ازدواج ( ازدواج به خاطر پول يا ازدواج نكردن بخاطر از دست دادن موقعيت هاي اقتصادي بهتر) مشكل ساز است.

marriange money ازدواج به خاطر پول، بازي با زندگي ديگران است
اما نگرش درست به ازدواج چيست؟
ازدواج به عنوان يك تصميم منطقي در مقابل ازدواج به عنوان تصميمي اقتصادي يا عاطفي چه پيامدها و مزيت هايي دارد؟

ازدواج به عنوان يك تصميم عاطفي
معمولا افرادي كه بعد از يك دوره دوستي يا دلدادگي تصميم به ازدواج با يكديگر را دارند به راحتي بسياري از ملاك هاي مهم خود براي ازدواج را ناديده مي گيرند.

يكي از اين ملاك ها نيز رفاه اقتصادي يا شرايط مالي است كه ممكن است افراد با تكيه بر عشق و علاقه به يكديگر و ناديده گرفتن مشكلات پيش رو، از آن رد شوند.

اين افراد ممكن است به دليل ترس از برداشت منفي همسر آينده خود، ترس از اينكه از نظر او فردي مادي گرا محسوب شوند و يا به علت نگراني از ايجاد ناراحتي و دلخوري، از صحبت درباره مسائل مالي خودداري كنند.

در مقابل عده اي نيز ممكن است به دليل ترس از دست دادن محبوب و معشوق خود، با دروغ گفتن يا پنهان كاري به سوالات او پاسخ دهند.

در چنين شرايطي زندگي با محدوديت هاي مالي بخصوص براي فردي كه سال هاي مجردي را در رفاه اقتصادي گذرانده مي توان طاقت فرسا و مشكل ساز گردد.

در حالي كه صحبت كردن با صراحت و البته با صداقت در مورد مسائل مالي، باعث روشن شدن انتظارات و داشتن يك چشم انداز منطقي از زندگي مشترك و آينده مي گردد.

منبع:مشاوره ازدواج-ازدواج به خاطر پول، بازي با زندگي ديگران است

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/7/1  ] [ ۱۵ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

درمان شناختي-رفتاري (CBT) رويكرد گسترده اي است، اغلب مبتني بر الگوي تقويت (يا “عامل”): افكار يا رفتارهايي كه پاداش داده ميشوند، افزايش مييابند و افكار و رفتارهايي كه ناديده گرفته ميشوند، كاهش مييابند. نشانگان دردهاي مزمني كه به دليل بيماريهاي مزمني مانند آرتريدروماتوئيد به وجود ميآيند، هم براي بيمار و هم براي كارگزاران خدمات بهداشتي، مشكلات اساسي ايجاد ميكنند. به سخن ديگر، بيماران معمولاً نميتوانند با اطمينان، اطلاعاتي را درباره علل، سير طبيعي و يا پيامدهاي ممكن اختلال به دست آورند. در نتيجه، اينگونه بيماران غالباً پريشاني هاي روانشناختي و ناتواني هاي عملكردي شديدي را از خود نشان ميدهند و براي مقابله با درد از راهبردهاي شناختي-رفتاري غيرانطباقي استفاده ميكنند.
بيشتر بخوانيد: روان درماني شناختي

اين بيماران در بيشتر مواقع روحيه خود را از دست ميدهند و به اين دليل كه فكر ميكنند متخصصان بهداشت افراد غير سودمندي هستند و يا اينكه نميتوانند درمان لازم را براي آنها فراهم آورند، به همكاري با آنها تمايل چنداني نشان نميدهند (ترك و رودي، 1989). علاوه بر اين، به دليل به وجود آمدن تغييرات منفي در ارتباط بيمار با افراد خانواده، كارفرمايان و دوستانش، مشكلات فرد به مرور زمان وخيم تر ميگردد (اندرسون، برادلي، يانگ، مك دانيال و وايز، 1985). پزشكان، روانشناسان و ساير فراهم آورندگان مراقبت هاي بهداشتي، غالباً نميدانند كه چگونه به نحوي مؤثر به بيماران دچار درد مزمن پاسخ دهند.

رويكرد درمان شناختي-رفتاري درد مزمن، بر اساس اين فرض استوار است كه بيمار با اين باور كه بسياري از مشكلات او غير قابل كنترل است وارد مرحله درماني ميشود؛ بنابراين، اهداف درمان شناختي-رفتاري اين است كه در ابتدا اين انتظار را كه در بيماران به وجود آورد كه ميتوانند مشكلات خود را به نحوي مؤثر كنترل كنند و سپس لازم است مهارتهايي را به آنها آموزش داد تا به وسيله آنها بتوانند به نحوي مؤثر هم به مشكلات فعلي و هم به مشكلات جديدي كه بعد از پايان درمان به وجود مي آيند، پاسخ دهند.

هولزمن و همكارانش (1986) چهار مولفه ضروري براي نايل آمدن به اهداف درمان شناختي-رفتاري را به شرح زير فهرست نموده اند:

الف: كمك به بيماران در جهت اين باور كه مشكلات آنها غير قابل كنترل نيست. به عبارت ديگر، به جاي اميدواري ضعيف، لازم است به آنان در زمينه مقابله مؤثر با درد، پريشانيهاي هيجاني و ديگر مشكلات رواني-اجتماعي، كمك شود.

ب: به بيماران بايد ياري داد تا بياموزند افكار، هيجانات و رفتارهايشان را به منظور تعيين روابط بين اين عوامل و حوادث محيطي، درد، پريشانيهاي هيجاني و مشكلات رواني-اجتماعي مورد نظارت و پيگيري قرار دهند.

منبع: مركز مشاوره ستاره ايرانيان-۲ درمان شناختي-رفتاري در درد مزمن

امتیاز:
بازدید: 27
برچسب:
:
[ 1399/7/25  ] [ ۰۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

هنر درماني يك رشته تركيبي مي باشد كه از اصول و نظام موجود در هنر و روان شناسي تشكيل شده است.

در اين روش از يك فرآيند خلاق، برخي بخش ها كه توسط هنر در درمان ايجاد شده است، و از يك بخش سوم كه مربوط كار هنري مي باشد، استفاده مي شود.

طرز كار اين روش به نحوي است كه به افراد درمانجو، براي تقويت خود آگاهي، پيدا كردن عواطف، شناسايي تضادهاي عاطفي حل نشده، بهبود مهارت هاي اجتماعي و افزايش عزت نفس كمك مي كند.

هدف اوليه هنر درماني عبارت از كمك به افراد داراي مشكلات روان شناختي و عاطفي است تا اين افراد بتوانند به سطوح بهزيستي شخصي و سطوح بالاي عملكردي دسترسي يابند.

براي درمان موفق در اين روش، هيچ يك از موارد مربوط به تجربه هنري قبلي يا توانايي هنرمندانه طبيعي، مورد نياز نمي باشند.

افراد درمانجويي كه به متخص سلامت رواني مراجعه مي كنند و فاقد توانايي هاي ذكر شده باشند، مي توانند با استفاده از هنر درماني، به وضعيت بهتري دست يابند.

از تاريخچه تا تكنيك هاي هنر درماني
تاريخچه و توسعه هنر درماني
پيشبردهاي صورت گرفته در اين زمينه
مشكلات سلامتي كه توسط هنر درماني رفع شده است
تمرينات و تكنيك هاي هنر درماني
هنر درماني و هنر درماني موثر
آموزش و تاييد هنر درمانگر
محدوديت ها و نگراني هاي مرتبط با هنر درماني
تاريخچه و توسعه هنر درماني
هنر به عنوان يك وسيله براي برقراري ارتباط، بيان وضعيت شصي، تعاملات گروهي، تشخيص و حل تضاد در طول تاريخ كاربرد داشته است.

در طول هزاران سال، در فرهنگ ها و مناطق مختلف جهان از بت هاي دست ساخت و طلسم ها، كه به صورت نقاشي ها و علائم مقدس بودند، براي درمان بيمار استفاده مي شد.

هنر درماني به عنوان يك رهيافت درماني منحصر به فرد و داراي مقبوليت عمومي، اخيرا ايجاد شده و مربوط به سالهاي مياني قرن ۲۰ ام مي باشد. ظهور هنر درماني به عنوان يك حرفه در ايالات متحده و اروپا، به صورت مجزا و همزمان صورت گرفته است.

هنر درماني تكنيك ها آموزش و اهداف (3)

هنر درماني چيست؟
واژه “هنر درماني” اولين بار در سال ۱۹۴۲ و توسط هنرمند انگليسي، آدرين هيل، ضرب و استفاده شد. وي مزاياي سلامتي مربوط به ترسيم و نقاشي را در بهبود بيماري سل كشف كرد.

در دهه ۱۹۴۰، برخي از نويسندگان رشته سلامت روان، كار درماني خود بر روي درمانجوها را به صورت “هنر درماني” توصيف كردند.

به دليل نبود دوره هاي هنر درماني رسمي يا برنامه هاي آموزشي در آن زمان، اين متخصصان سلامت بر اساس يك سري اصول ديگر، كه تحت نظارت روان پزشك ها، روان شناسان يا ديگر متخصصان سلامت روان بود، آموزش مي ديدند.

پيشبردهاي صورت گرفت در اين زمينه
مارگارت نامبراگ ، هانا ويتكوسكي ، فلورنس كن ، اديت كرامر ، و الينور اولمان ، چهار نويسنده تاثير گذار مربوط به دهه ۱۹۴۰ بودند كه پيشبردهاي مهمي را در توسعه هنر درماني، به عنوان يك رشته مجزا داشتند.

در بيشتر منابع، ماگارت نامبر، به عنوان “مادر هنر درماني” ياد مي شود.

در سال ۱۹۱۵، وي مدرسه والدين را در شهر خود، نيويورك، تاسيس كرد.

همچنين وي به عنوان اولين موسس نهضت هنر درماني آمريكايي شناخته مي شود. نامبراگ معتقد بود كه كودكاني كه اجازه مي يابند تا خلاقيت هاي خودشان را بروز دهند و به موضوعاتي بپردازند كه به آن علاقه دارند، روند بهبود سلامتي بهتري را تجربه مي كنند.

نامبراگ، تحت تاثير نهضت روانكاوي كه در آن دوره ارجحيت داشت، فرآيند خلاقانه را به عنوان يك متدلوژي مشابه با بيان لفظي در نظر گرفت.

وي فرآيند خلاقانه را به عنوان يك وسيله اي براي بيان و اظهار موارد سركوب شده، تفكرات و عواطف ناخودآگاهانه فردي در نظر گرفت. مارگارت بر اين عقيده بود كه تركيب اظهارات اشاره اي وضعيت ذهني فرد با جنبه هاي شناختي و كلامي تجربه، مي تواند به درمان فرد منجر شود.

 

منبع :مشاوره خانواده-هنر درماني

امتیاز:
بازدید: 111
برچسب:
:
[ 1399/1/18  ] [ ۱۴ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

روش درمان پيوسته و مرتبط يك رهيافت درمان سلامت رواني است .

كه بر مبناي روان شناسي عميق مي باشد و بيان مي دارد .

روش درمان پيوسته و مرتبط
كه هر مورد ذهن آگاه و ذهن ناخودآگاه در سلامت روان شناختي.

و عاطفي فرد نقش دارند. اين روش درمان تجربي بر مبناي اصول ساختار گرايي.

و نوروبيولوژوي (شاخه اي از زيست شناسي كه با آناتومي، روان شناسي.

و آسيب شناسي سيستم عصبي بدن سر و كار دارد) شكل گرفته است.

از جمله روش درمان وسواس كه از طرق غير دارويي هم قابل اجراست .

مطالب و مقالات سايت “مركز مشاوره خانواده ” توسط تيم تخصصي مشاوران و روانشناس تهيه و پشتيباني شده است.

رهيافت تلقيني درمان پيوسته
يك رهيافت تلقيني و غير آسيب شناسي ارائه مي دهد.

كه مي تواند براي شناسايي تعدادي از مشكلات به كار برده شود.

افرادي كه براي درمان افسردگي و استرس مراجعه كرده و از اين روش درماني استفاده كرده اند.

آن را يك روش درماني كوتاه و موثر بيان مي كنند.

ممكن است كه دست يابي به ريشه سيستم تفكري افراد و كشف.
و پيدا كردن دلايل مربوط به علايم موجود در آنها و / يا چالش هايي كه باعث شده است.
آنها به درمان مراجعه كنند فقط طي چند دوره انجام گيرد.
اهداف درمان پيوسته
تاريخچه و توسعه
رهيافت درمان پيوسته و مرتبط به چه نحوي كار مي كند؟
رهيافت درمان پيوسته و مرتبط به چه نحوي مفيد مي باشد؟
محدوديت هاي مربوط به رهيافت درمان پيوسته و مرتبط
تاريخچه درمان پيوسته
بعد از گذشت چندين سال از آزمون و بررسي كردن پيچيدگي ها.

و علل مربوط به تغيير روش هاي درماني، توسعه دهندگان روش درمان پيوسته .

و مرتبط يعني بروس اكر و لاورل هالي[۱] شروع به مطالعه و تحقيق كردند.

تا دلايل مربوط به ثبات تغييرات ايجاد شده در برخي از افراد .

و عدم ثبات اين تغييرات در برخي ديگر از افراد را بررسي كنند.

آنها يك زنجيره مشخص از تجارب را شناسايي كرده بودند .

و يكي از روشهاي درماني، درمان استرس با داروهاي گياهي مي باشد.

به عقيده خودشان نياز بود تا اين زنجيره قبل از ايجاد يك تغيير عمده – تغييري .
كه منجر به از بين رفتن كامل يك حالت عاطفي بالقوه مي شود.
در طول درمان ايجاد شود. آنها به اين نتيجه رسيدند كه الگوهاي خاص.
[block]16[/block]
شرايط خاص درمان پيوسته
بدون هيچ گونه پيوستگي و مرتبط بودن با شرايط خاص فرد.

معمولا در طول تجارب از بين مي رود.

و در فرد يك حالت جديد شروع به ايجاد شدن مي كند.

كه توجه فرد را به خود جلب مي كند.

اين حالت جديد متناسب با تغييرات صورت گرفته در فرد طراحي مي گردد.
پيشرفت هاي اخير در حوزه علوم مربوط به عصب توانايي مغز را در برگرداندن

الگوهاي حافظه عاطفي تقويت كرده است.

تست جنسي ، مركز مشاوره ايران ، مركز روانشناسي ايران، مشاوره شغلي آنلاين، مركز مشاوره خانواده ، نوروفيدبك چيست ، تست تفاهم زن و شوهر


[block]17[/block]
تقويت توانايي مغز
يكي از دلايل اصلي تقويت توانايي مغز نتيجه تحقيقات حوزه عصب شناسي است.
كه بيانگر اين نكته است كه تغييرات نورو بيولوژيكي (مطالعات زيستي صورت گرفته.
بر روي سيستم عصبي) مي توانند در نتيجه اتفاق افتادن يك تغيير عاطفي عميق ايجاد شوند.
نتايج تحليل هاي آنها منجر به پيشرفت در روش پيوسته .
و مرتبط (كه از سال ۲۰۰۵ به صورت يك روش درماني كوتاه مدت.
و عميق شناخته مي شود و در اين سال بود كه اسم اين روش درماني تغيير يافت.
تا نشانگر اصول راهنماي مربوط به چارچوب درماني آن باشد.
و در شرايط روان شناختي مختلف كاربرد پيدا كرد.

منبع: مركز مشاوره و روانشناسي ايران-روش درمان پيوسته

امتیاز:
بازدید: 93
برچسب:
:
[ 1398/10/16  ] [ ۱۴ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

همه ما زندگي را از درون يك خانواده شروع مي كنيم چه اين خانواده از اعضاي خانواده با پيوند خوني باشد يا نه پدر و مادر ناتني باشد و يا نه پدر و مادري كودكي را به فرزندي پذيرفته باشند.

زماني كه ما متولد ميشويم خانواده بدست مي آوريم و اين خانواده اي كه در آن متولد شده ايم هر جنبه از زندگي ما را از لحظات آغازين تا پايان زندگي، تحت تاثير قرار مي دهد.

خانواده آنچه كه هستيم و آنچه كه خواهيم بود را هم در جهت خوب و هم در جهت بد تحت تاثير قرار مي دهد. ما لغات خود، عاداتمان، خروجي هايمان و آيين مذهبي و اينكه چگونه دنيا را ببينيم و بينش خود نسبت به جهان را از خانواده مي آموزيم.

ما همچنين ياد مي گيريم چگونه عشق بورزيم و چگونه با ديگران ارتباط برقرار كنيم و اينها را از روابط اوليه در خانواده كسب مي كنيم. اگر در خانواده اي سالم با ارتباطات سالم به دنيا آمده باشيم، احتمالا ياد خواهيم گرفت كه چگونه ارتباطات سالم را حفظ كنيم.

خانواده درماني چيست، اهداف و مزاياي آن چيست؟

اگر در خانواده اي با مشكلات خانوادگي كه در برقراري ارتباط مشكلاتي دارند، متولد شده باشيم همچنين ممكن است ما هم در برقراري ارتباط با ديگران به مشكل بربخوريم. هرچند متولد شدن در يك چنين خانواده اي بد شانسي بوده باشد، اما وضعيتي نيست كه نتواند تغييرش داد.

تقريبا تمام خانواده ها با چالش هايي درگير هستند و مشكلاتي را تجربه مي كنند، با اين حال اغلب خانواده ها حس يكپارچگي خانواده و يا شادي را حفظ و يا بازيابي مي كنند.

خانواده درماني / مشاوره خانواده چيست؟
خانواده درماني يا مشاوره خانواده نوعي از درمان است كه براي بكارگيري براي مسائل خاصي طراحي شده كه سلامت و عملكرد خانواده را تحت تاثير قرار مي دهد. مي تواند براي كمك به خانواده در طي يك دوره ي سخت، يك گذار حاد، يا مشكلاتي در سلامتي رفتاري يا مغزي در اعضاي خانواده، بكار برده شود. خانواده درماني، مشكلات افراد را در زمينه واحد بزرگتر خانواده مي بيند.

فرض چنين درماني، اين است كه مشكلات بدون درك روندهاي گروه، نمي توانند به طور موفق آميزي شناخته و حل شوند. روشي كه خانواده عمل مي كند، چگونگي شكل گيري مشكلاتي كه مراجعان با آن روبرو مي شوند را تحت تاثير قرار مي دهد و اين كه فرد چگونه توسط اعضاي خانواده مورد تشويق قرار مي گيرد يا قدرت عمل از او صلب مي شود همگي متاثر از خانواده است.

خانواده درماني مي تواند تمارين و تكنيك هايي از شناخت درماني، رفتار درماني، فرد درماني، يا ديگر گونه هاي درمان فردي را بكار گيرد. بمانند ديگر گونه هاي درمان، تكنيك هاي بكار گرفته شده كاملا مبتني بر مسائل و مشكلاتي است كه مراجع يا مراجعان با آن مواجه هستند.

مشكلات رفتاري يا احساسي در كودكان دلايل مشتركي براي مراجعه به درمانگرهاي خانواده هستند. مشكلات يك كودك درخلا نيست، اين مشكلات در بستر خانواده وجود دارند و احتمالا نياز است تا در درون خانواده ديده شوند.

بايد توجه شود كه در خانواده درماني، واژه خانواده الزاما به پيوندهاي خوني اشاره ندارد. در اين مفهوم، خانواده هر آن كسي را كه يك نقش بلند مدت حمايتي در زندگي يك نفر بازي مي كند را شامل مي شود كه ممكن است به معني نسبت هاي خوني در همان خانواده نباشد.

متداولترين نوع هاي خانواده درماني به شرح زير هستند:
باونين:
اين نوع از خانواده درماني براي شرايطي كه در آن افراد نمي خواهند و يا نمي توانند ديگر اعضاي خانواده را در درمان درگير كنند، مناسب است. درمان باونين، بر اساس دو مفهوم عمده است، مثلث بندي (تمايل طبيعي افراد براي برون ريزي و تخليه احساسات و هيجانات با صحبت با فرد ثالث) و تمايز (يادگيري براي عكس العمل كمتر احساساتي در روابط خانوادگي).

ساختاري:
درمان ساختاري بر تعديل و تقويت سيستم خانواده براي تضمين اين كه والدين در كنترل هستند و اينكه هر دوي والدين و فرزندان مرزهاي مناسبي دارند، متمركز است.

در اين نوع از درمان، درمانگر به منظور مشاهده، يادگيري و ارتقاي توانايي آنها براي كمك به تقويت ارتباط خانواده، به آنها ملحق مي شود.

سيستمي:
مدل سيستمي به گونه اي اشاره دارد كه در آن درمان بر ارتباطات ناهشيار و معاني ماوراي رفتارهاي اعضاي خانواده تمركز دارد. درمانگر در اين نوع از درمانها، نقش خنثي دارد و دور استف به اعضاي خانواده اجازه مي دهد تا در مسائل خود به شيوه ي عميق تر با مسائل و مشكلات به عنوان يك خانواده درگير شوند.

استراتژيك:
اين نوع از درمان خلاصه تر و مستقيم تر از ديگر انواع درمان است، كه در آن درمانگر تكاليفي براي خانواده در نظر مي گيرد. اين تكليف به منظور تغيير روشي است كه اعضاي خانواده تعامل داشته، ارزيابي كرده و ارتباط برقرار كرده و تصميم مي گيرند.

درمانگر در اين نوع درمان در مقام قدرت مينشيند كه به ديگر اعضاي خانواده كه ممكن است چنين قدرتي براي ارتباط موثر ندارند، اجازه مي دهد تا به طور موثر و كارآمدي ارتباط برقرار كنند.


ضروري ترين دانستني هاي قبل از روابط جنسي
0 ديدگاه/تير ۶, ۱۳۹۸
ادامه مطلب ...
مشاور خانواده براي چه كاري آموزش ديده است؟
همانگونه كه انواع مختلف درمان كه در بالا اشاره شد، نشان مي دهند، يك خانواده درمانگر ممكن است نقش هاي مختلفي داشته باشد. اين نقش هاي بسيار مستلزم اين است كه درمانگر ميزان زيادي از آموزش، تحصيلات دانشگاهي ديده باشد و آزمون شده باشد تا اطمينان حاصل گردد كه اين همان درمانگري است كه مي تواند از عهده كار به خوبي بر بيايد.

در حالي كه درمانگر ها ممكن است روش هاي مختلف و مورد ترجيحي از تكنيك هاي درماني ارائه دهند، تمام آنها حداقل سطح تجربه درمان از موارد زير را دارا مي باشند:

مشكلات رفتاري كودكان و بزرگسالان
غم و اندوه
مشكلات LGBTQ
خشونت خانگي
ناباروري
مشاجرات خانوادگي
سوء مصرف مواد مخدر
به منظور درمان اين موارد و ديگر مسائل و مشكلات خانوادگي، درمانگر بايد:
مشاهده كند كه افراد در درون واحدها چگونه تعامل دارند
مشكلات ارتباط را بررسي و حل كند
اختلالات رواني درون بستر يك خانواده تشخيص داده و درمان كند
مراجعان را طي دوره هاي بحران مانند طلاق يا مرگ راهنمايي كند
الگوهاي رفتاري يا ارتباطي مشكل دار را شناسايي كند
كمك كند تا مراجعان رفتارهاي مساله دار را با گزينه هاي سالم جايگزين كنند
رويكردي جامع نگر (ذهني-جسمي) براي رفاه افراد بكار گيرد
به منظور كسب مهارت هاي ضروري براي اجراي اين عملكردها، يك درمانگر خانواده معمولا مدرك كارشناسي در مشاوره، روانشناسي، يا مددكاري اجتماعي و مدرك كارشناسي ارشد در مشاوره يا ازدواج و خانواده درماني كسب مي كند.

موضوعات خانواده درماني
اين تحصيلات و آموزش ها به درمانگر اجازه مي دهد به مراجعاني كه براي راهنمايي گرفتن به او مراجعه كرده اند را در گستره اي از موضوعات مختلف شامل موارد زير كمك كند:

تعارضات شخصي درون زوجين و يا خانواده ها
بيماري ها، مرگ و يا بيكاري دور از انتظار
ايجاد و يا پيش بردن يك ارتباط سالم عاطفي در هر مرحله
مشكلات رفتاري در كودكان
طلاق يا جدايي
سوء مصرف مواد مخدر يا اعتياد
مشكلات سلامت ذهني مانند افسردگي يا اضطراب
مشاورانه
مشاوره خانواده
مشاوره ازدواج
مشاوره تلفني
مشاوره آنلاين
تست روانشناسي
مشاوره روانشناسي
مشاوره جنسي
اختلال رواني
استخدام روانشناس و روانسنج
هدف خانواده درماني چيست؟
به منظور كمك به خانواده كه بتواند با همديگر مشاركت كنند تا زندگي خانوادگي سالم داشته باشند، درمانرگ خانواده به اعضاي خانواده كمك مي كند تا ارتباطات خود را بهبود دهند، مشكلات خانوادگي را حل كنند، تا شرايط خاص خانوادگي را ادراك كرده و مديريت كنند، و بتوانند يك محيط خانگي با عملكرد بهتري را ايجاد كنند. به طور گسترده تر، اهداف خانواده درماني به مشكلات ارائه شده توسط مراجعان وابسته است. به عنوان مثال اهداف بر اساس سناريوهاي زير متفاوت خواهند بود:

يكي از اعضاي خانواده از شيزوفرني يا بيماري هاي رواني ديگر رنج مي برد: هدف كمك به ديگر اعضاي خانواده براي درك اختلال و تغييرات رواني است كه بيمار ممكن است متحمل باشد.
مسائل ناشي از شكاف نسلي ايجاد مي شوند، مانند زماني كه والدين خانه را با پدربزرگ و مادربزرگ به اشتراك مي گذارند، يا كودكان با پدر و مادر خود بزرگ مي شوند: در اين مورد، هدف بهبود ارتباطات و كمك به اعضاي خانواده است تا حد و رزهاي سالم بين روابط مختلف قائل شوند.
مسائل و مشكلات بيما به نظر مي رسد با مسائل ديگر اعضاي خانواده بهم پيوند خورده: در مواردي مسائل و مشكلات عميقا ريشه در مشكلاتي با ديگر اعضاي خانواده دارد، هدف بررسي هر كدام از مسائل دخيل و حل آن و يا كاهش اثرات اين الگو از مشكلات است.
خانواده تركيبي ( به عنوان مثال ناپدري ): خانواده هاي مركب مي توانند از مشكلات خاصي بنا به وضعيتشان رنج ببرند. در خانواده مركب، هدف خانواده درماني ارتقاي درك بوده و ارتباطات سالم بين اعضاي خانواده را تسهيل مي كند.
روان درماني خانواده: گامي فراتر
نياز است دقت شود كه درمان و روان درماني دو نوع متمايز از بهبود بخشي هستند اما در حقيقت يك چيز هستند. اين ابهام زماني بيشتر مي شود كه ما واژه مشاوره را هم اضافه كنيم. درمان يا تراپي فرم كوتاه از روان درماني است.

با اين حال، مشاوره تحت عنوان گفتار درماني نيز شناخته مي شود كه اين پيچيدگي را زيادتر مي كند. به طور كلي، مشاوره زماني بكار برده مي شود كه فرد (يا در مورادي كه مشاوره خانواده، يك خانواده را مشاوره مي دهد) با خدمات يك مشاور يا ديگر متخصصان سلامت ذهني درگير مي شود تا براي مشكل خاص يا مجموعه اي از مشكلات كمك بگيرد.

و تراپي يا راون درماني، نوع بلند مدت تر و عميق تري از درمان است كه در آن مراجعطيف گسترده اي از مسائل و الگوهي مزمن از احساسات، افكار و رفتارهاي مساله دار را مطرح مي كند.

خانواده اي كه با وضعيتي دست و پنجه نرم مي كند كه باعث استرس مازاد مي شود مانند مرگ يكي از اعضاي خانواده، اعتياد و دوره هاي فشار، ممكن است اط مشاوره كمك بخواهند تا به آنها كمك كند تا اين درگيري ها روشن شده و بتوانند يك واحد منسجم تر و قوي تر از خانواده داشته باشند.

اگر يك خانواده با مشكلات رفتاري يا ذهني مزمن تري مانند پدري كه از شيزوفرني رنج مي برد يا مادري كه با افسردگي دست و پنجه نرم مي كند يا كودكي كه مورد سوء ازار جنسي قرار گرفته است، روان درماني گزينه بهتري براي مراجعه خواهد بود.

اين نوع از درمان براي خانواده هايي كه در بالا گفته شد مناسب است چرا كه يك خانواده درمانگر، افق ديد مختلفي بر درمان نسبت به يك درمانگر تك بعدي دارد. در حالي كه درمانگر تك بعدي مانند مشاور، با يك مراجع براي حل يا مداواي يك مشكل كار مي كند، يك درمانگر خانواده مشكلات را در بستر سيستم خانواده مي بيند. براي حل يك مشكل در سيستم، شما نياز داريد تا تمامي بخش هاي سيستم را در نظر بگيريد.

جديدترين و پربازديدترين مقالات مشاوره خانواده
خانواده درماني چه مزايايي دارد؟
اين رويكرد جامع تر به درمان مشكلات درون يك خانواده در موارد بسياري موفقيت آميز بوده است.

در خانواده درماني، خانواده ها مي توانند روي مشكلاتشان با راهنمايي متخصص سلامت ذهني در يك محيط ايمن و كنترل شده كار كنند. مزاياي خانواده درماني عبارتند از :

درك بهتر از مرزهاي سالم و الگوها و روندهاي خانوادگي
ارتباطات بهبود يافته
حل مساله بهبود يافته
همدلي عميق تر
مشاجرات كاسته شده و توانايي مديريت خشم بهتر
به طور خاص تر، خانواده درماني مي تواند ارتباطات خانواده را از طرق زير بهبود بخشد:

بعد از يك بحران اعضاي خانواده را گرد هم مي آورد
بين اعضاي خانواده صداقت ايجاد مي كند
اعتماد را بين افراد خانواده افزايش مي دهد
يك محيط خانوادگي حمايتي ايجاد مي كند
منابع تنش و استرس درون خانواده را كاهش مي دهد
به اعضاي خانواده كمك مي كند تا همديگر را ببخشند
هر يك از اعضاي خانواده را با تمركز بر او، به محيط خانواده بر مي گرداند
علاوه بر اين، خانواده درماني مي تواند مهارت هاي لازم براي عملكرد سالم خانوادگي را مشتمل بر ارتباطات، حل و فصل مشاجراتو برخوردها، و حل مساله را بهبود بخشد.

با بهبود اين مهارت ها براي هر يك از اعضاي خانواده، پتانسيل موفقيت در غلبه و يا شناسايي مشكلات خانوادگي افزايش مي يابد. در خانواده درماني، تمركز بر فراهم آوردن ابزاري براي هر فرد، جهت تسهيل درمان و بهبود بخشي است.

منبع: مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-خانواده درماني چيست، اهداف و مزاياي آن چيست؟

امتیاز:
بازدید: 130
برچسب:
:
[ 1398/5/6  ] [ ۰۳ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 3
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب