moshaverrkhob
moshaverrkhob

نظر فردي كه ميل جنسي زياد دارد و راهكارهاي مشاور – ” دائم همه فكر و ذكرم به نيازهاي جنسيم متمركزه، حتي نمي تونم رو درس تمركز كنم. هميشه خيال پردازي جنسي دارم. با وجود سكس و رابطه جنسي هر روزه باز هم هميشه تشنه رابطه هستم.

اوايل اين ميل زياد رو نقطه قوت خودم مي دونستم و فكر مي كردم نسبت به بقيه مردها برتري بيشتري دارم! ولي حالا كه شهوت و افكار جنسي باعث شده از كار و زندگي عقب بيفتم از اين وضع راضي نيستم.

ميل جنسي زياد
نگران اينم كه نكنه به همسرم خيانت كنم. ديگه واقعا از افكار ناخواسته اي كه تو ذهنم درمورد سكس پيش مياد كلافه شدم”

همه ما در فضاي مجازي، داروخانه ها و رسانه هاي مختلف با تبليغاتي در خصوص داروهاي افزايش دهنده ميل جنسي و يا درمان هاي مختلف بي ميلي جنسي رو به رو شده ايم.

اين در حالي است كه آن سوي اين جريان يعني ميل جنسي زياد نيز براي عده زيادي از افراد بخصوص مردان، دردسر ساز و چالش برانگيز شده است.

اما ميل جنسي چيست؟
ميل يا تمايل جنسي به انگيزه، خواست و علاقه نسبت به موضوعات جنسي اشاره دارد.

در واقع ميل جنسي، مقدمه و بخشي از عمل جنسي ( سكس ) است كه مي تواند به رابطه جنسي با شريك جنسي و يا با خود ( خود ارضايي ) منتهي شود.

ميل يا تمايل جنسي بخش غريزي و طبيعي از نيازهاي ذاتي انسان است. اين نياز تحت شرايط خاصي با شدت بيشتري احساس مي شود.

اين شرايط عبارت است از:
ارتباط با يك شريك جنسي
خيال پردازي هاي جنسي
تنش و محروميت جنسي طولاني ( ميل جنسي كه به آن پاسخ داده نشده )
ميل جنسي زياد و مشاوره ازدواج
عوارض و مشكلات ميل جنسي زياد چيست؟
ميل جنسي زياد بخصوص براي افراد مجرد يا متاهليني كه با همسر خود از نظر جنسي هماهنگ نيستند مي تواند دردسرساز شود.

از جمله دردسرهاي احتمالي ميل جنسي زياد مي توان به موارد زير اشاره نمود:

از دست دادن اعتماد به نفس و احساس ضعيف النفس بودن بخصوص در موقعيت هايي كه علارغم ميل باطني خود تسليم نيازهاي جنسي مي شوند.


افزايش احتمال خيانت يا برقراري روابط مختلف با چند شريك جنسي
عدم تمركز و رسيدگي در انجام ساير امور، از جمله تحصيل، كار و..
مشكلات بين فردي و رفتار نامناسب در مقابل ديگران
مشكلات قانوني
پناه بردن به دنياي دروني ( خيال پردازي و انزوا )
خود ارضايي بيش از حد
افزايش احتمال ابتلا به بيماري هاي مقاربتي از جمله ايدز، هپاتيت و..
سايت مشاوره ازدواج | پاسخ به تمام سوالات پيش ازدواج
مركز مشاوره تهران
مشاوره خانواده
مشاوره قبل از ازدواج
ويديو مشاوره ازدواج
راهكارهايي براي كنترل ميل جنسي زياد
ميل جنسي زياد مي تواند براي خيلي ها به عنوان يك دردسر يا مشكل تلقي شود. اما مي توان به جاي تسليم شدن نسبت به شرايط خود و با رعايت نكات زير تا حدودي كنترل امور را به دست گرفت:

قبل از هر چيز متوجه شدت ميل جنسي تان باشيد.
ميل جنسي زياد يك حالت طبيعي اما دردسر ساز است كه بايد آن را با حالت مرضي بيش فعالي جنسي متمايز دانست.

منبع:مشاوره ازدواج-در مقابل ميل جنسي خود خويشتن دار باشيم

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/12/15  ] [ ۰۵ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

ازدواج فاميلي، ازدواجي است كه در آن دو نفر با هم نسبت فاميلي دارند. اين نوع ازدواج در بسياري از جوامع جهان رايج است و مزايا و معايب خاص خود را دارد.

مزاياي ازدواج فاميلي
شناخت قبلي: يكي از مزاياي ازدواج فاميلي، شناخت قبلي طرفين از يكديگر است. افراد فاميل معمولاً يكديگر را از كودكي مي‌شناسند و با اخلاق و رفتار يكديگر آشنا هستند. اين امر مي‌تواند به سازگاري بيشتر زوجين در زندگي مشترك كمك كند.
به عنوان مثال، دختري كه از كودكي با پسرعموي خود بزرگ شده است، با اخلاق و رفتار او آشنا است و مي‌داند كه مي‌تواند با او زندگي كند. اين امر مي‌تواند به كاهش تنش‌ها و اختلافات در زندگي مشترك كمك كند.

هم كفو بودن: افراد فاميل معمولاً از نظر فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي با يكديگر هم كفو هستند. اين امر مي‌تواند به كاهش اختلافات و مشكلات در زندگي مشترك كمك كند.
به عنوان مثال، زوجي كه از يك خانواده و طبقه اجتماعي هستند، معمولاً با ارزش‌ها و باورهاي مشتركي بزرگ شده‌اند و اين امر مي‌تواند به پايداري زندگي مشترك آنها كمك كند. اين امر مي‌تواند به كاهش مشكلات ناشي از اختلافات فرهنگي و اجتماعي كمك كند.

حفظ ارزش‌هاي فرهنگي: ازدواج فاميلي در برخي جوامع به عنوان راهي براي حفظ ارزش‌هاي فرهنگي و مذهبي تلقي مي‌شود.
به عنوان مثال، در برخي جوامع، ازدواج فاميلي به عنوان راهي براي حفظ سنت‌ها و ارزش‌هاي خانوادگي تلقي مي‌شود. اين امر مي‌تواند به حفظ انسجام اجتماعي و فرهنگي جامعه كمك كند.

كاهش استرس: برخي مطالعات نشان داده‌اند كه زوج‌هاي فاميلي نسبت به زوج‌هاي غيرفاميلي استرس كمتري دارند. اين امر ممكن است به دليل شناخت قبلي طرفين از يكديگر و حمايت خانواده باشد.
به عنوان مثال، زوجي كه از كودكي با يكديگر بزرگ شده‌اند، معمولاً از حمايت خانواده برخوردار هستند و اين امر مي‌تواند به كاهش استرس آنها در زندگي مشترك كمك كند. اين امر مي‌تواند به بهبود سلامت روان و جسمي زوجين كمك كند.

معايب ازدواج فاميلي
افزايش خطر بيماري‌هاي ژنتيكي: يكي از معايب ازدواج فاميلي، افزايش خطر بيماري‌هاي ژنتيكي است. اين امر به دليل افزايش احتمال انتقال ژن‌هاي معيوب از والدين به فرزندان است.
به عنوان مثال، اگر دو نفر با يكديگر خويشاوندي نزديك داشته باشند، احتمال اينكه فرزند آنها به بيماري‌هاي ژنتيكي مبتلا شود، بيشتر است. اين امر مي‌تواند به كاهش كيفيت زندگي فرزندان و افزايش هزينه‌هاي درماني آنها منجر شود.

كاهش تنوع ژنتيكي: ازدواج فاميلي مي‌تواند منجر به كاهش تنوع ژنتيكي جمعيت شود. اين امر مي‌تواند خطر ابتلا به برخي بيماري‌ها را در جمعيت افزايش دهد. در مور ازدواج دختر خاله پسر خاله چه ميدانيد؟
به عنوان مثال، اگر همه افراد يك جامعه با يكديگر ازدواج كنند، احتمال اينكه فرزندان آنها به بيماري‌هاي ژنتيكي مبتلا شوند، بيشتر است. اين امر مي‌تواند به كاهش سلامت عمومي جامعه منجر شود.

افزايش خطر طلاق: برخي مطالعات نشان داده‌اند كه زوج‌هاي فاميلي نسبت به زوج‌هاي غيرفاميلي بيشتر در معرض طلاق هستند. اين امر ممكن است به دليل فشار خانواده، عدم شناخت كافي از يكديگر و مشكلات ناشي از بيماري‌هاي ژنتيكي باشد.
به عنوان مثال، زوجي كه با فشار خانواده ازدواج مي‌كنند، ممكن است نتوانند در زندگي مشترك خود موفق باشند. اين امر مي‌تواند به افزايش هزينه‌هاي اجتماعي و اقتصادي منجر شود.

نكات مهم
اگر قصد ازدواج فاميلي داريد، نكات زير را در نظر داشته باشيد:

قبل از ازدواج، حتماً از نظر ژنتيكي مشاوره بگيريد. اين امر مي‌تواند به شما كمك كند تا از خطر ابتلا به بيماري‌هاي ژنتيكي در فرزندانتان آگاه شويد.
با خانواده و دوستان خود در مورد تصميم خود صحبت كنيد. نظرات آنها مي‌تواند به شما كمك كند تا تصميم درستي بگيريد.
براي شناخت بيشتر از يكديگر، زمان كافي بگذاريد.
قبل از ازدواج، حتماً مشاور بگيريد.

منبع:مشاوره ازدواج-ازدواج فاميلي انتخابي پر اشتباه

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/12/13  ] [ ۱۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

ازدواج با دختر بزرگتر در گذشته از سن خود براي مردان امري غيرعادي و حتي غيرقابل قبول بود. اما با گذشت زمان و تغيير نگرش‌هاي اجتماعي، اين موضوع نيز به تدريج پذيرفته شد. امروزه، ازدواج با دختر بزرگتر از سن خود امري رايج و عادي است و مزايا و معايب خاص خود را دارد.

براي تصميم گيري در مورد ازدواج علي الخصوص در فرهنگ ايران، معمولا رايج است كه پسر از دختر بزرگ تر باشد ولي با گذشت زمان و مستقل شدن جوانان در امر انتخاب همسر آينده و با تغيير بسياري از معيارها، اين معيار نيز دستخوش تغييراتي شده است و سبب ايجاد ازدواج هايي تحت عنوان ازدواج معكوس شده است.

در ازدواج معكوس همانطور كه از نامش پيداست، زنان بزرگتر از مردان هستند. البته ازدواج هايي كه دختران بزرگتر بودند بر اساس تحقيقات مي تواند موفق باشد در صورتي كه تحت نظارت مشاور باشد و اصول زير را رهعايت كند.

ازدواج با دختر بزرگتر
از نظر روانشناسي، ازدواج با دختر بزرگتر مي‌تواند مزايا و معايبي داشته باشد.

مزاياي ازدواج با دختر بزرگتر

تجربه و پختگي بيشتر: زنان به طور كلي از نظر عاطفي و ذهني زودتر از مردان بالغ مي‌شوند. بنابراين، زنان بزرگتر از نظر تجربه و پختگي نسبت به مردان همسن خود برتري دارند. اين امر مي‌تواند به ايجاد يك رابطه قوي‌تر و پايدارتر كمك كند.
اعتماد به نفس بيشتر: زنان بزرگتر به طور كلي اعتماد به نفس بيشتري نسبت به زنان جوان‌تر دارند. اين امر مي‌تواند به ايجاد يك رابطه سالم‌تر و رضايت‌بخش‌تر كمك كند.
استقلال بيشتر: زنان بزرگتر به طور كلي مستقل‌تر از زنان جوان‌تر هستند. اين امر مي‌تواند به ايجاد يك رابطه برابرتر و عادلانه‌تر كمك كند.
استقلال مالي: زنان باتجربه‌تر معمولاً استقلال مالي بيشتري دارند. اين امر مي‌تواند به كاهش تنش‌هاي مالي در زندگي مشترك كمك كند.
ازدواج با دختر بزرگتر

معايب ازدواج با دختر بزرگتر

اختلاف سني: اختلاف سني مي‌تواند باعث ايجاد تفاوت‌هاي فرهنگي، ارزشي و علايق شود. اين امر مي‌تواند منجر به مشكلاتي در رابطه شود.
مشكلات باروري: زنان با افزايش سن، احتمال بارداري و زايمان طبيعي كمتر مي‌شود. اين امر مي‌تواند براي زوج‌هايي كه قصد فرزندآوري دارند، مشكل‌ساز باشد.
مسائل اجتماعي: در برخي از جوامع، ازدواج با دختر بزرگتر هنوز مورد پذيرش نيست. اين امر مي‌تواند باعث مشكلات اجتماعي براي زوج‌ها شود.

منبع:مشاوره ازدواج-ازدواج با دختر بزرگتر ✔️ از نظر روانشناسي

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/12/12  ] [ ۱۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

ازدواج فاميلي ممنوع، ازدواجي است كه بين دو نفري صورت مي‌گيرد كه با يكديگر نسبت فاميلي دارند. اين نوع ازدواج در بسياري از كشورها ممنوع است، زيرا خطرات زيادي براي زوجين و فرزندان آنها به همراه دارد.

ازدواج فاميلي
ازدواج فاميلي يا ازدواج خويشاوندي، ازدواجي است كه زوج، جد يا نياي مشترك داشته باشند. به عبارت ديگر، ازدواجي است كه بين خويشاوندان خوني صورت مي‌گيرد كه حداقل يك جد مشترك اما نه با نسبتي دورتر از والدين پدربزرگ و مادر بزرگ دارند.

ازدواج فاميلي در برخي از جوامع، به ويژه در جوامع روستايي و عشايري، مرسوم است. در ايران نيز ازدواج فاميلي، به ويژه ازدواج پسر عمو و دختر عمو، رايج است.

ازدواج فاميلي ممنوع

فوايد
يكي از پيش درآمدهاي يك ازدواج خوب و موفق شناخت طرفين نسبت به همديگر است هرچقدر اين شناخت بيشتر باشد مي تواند تضمين كننده بيشتر و بهتري براي يك ازدواج سالم و به دور از شكست باشد زيرا هر دو طرف ازدواج كننده همديگر را شناخته و سپس تصميم ميگيرند بنابراين مي توانند فردي را انتخاب كنند كه بيش از بقيه به روحيات و خلق و خوي خودشان نزديك بوده و معيارهاي آنان را براي همسر مناسب داشته باشد. بنابراين ازدواج بدون شناخت مي تواند منجر به طلاق و جدايي شود.

به همين دليل ازدواج فاميلي در ميان برخي خانواده ها رواج شديدي دارد به صورتي كه پدر و يا مادر خانواده با بيان اينكه دختر يا پسرشان را به فرد غريبه نمي دهند، آنان را مجبور به يك ازدواج اجباري كرده و مشكلات اين نوع ازدواج را نيز ناديده مي گيرند اما برخي ديگر از خانواده ها نيز مشكلات ازدواج ها فاميلي را در نظر گرفته و فرزندان خود را از اين نوع ازدواج منع مي كنند.

در گذشته به علت محدوديت روابط و همچنين ارتباط كم با جنس مخالف، ارتباط فاميلي و همچنين رفت و آمد با قوم و خويش بيشتر بوده و خب به طبع ازدواج هاي فاميلي كه ثمره همين روابط بوده است بسيار بيشتر ديده ميشده است. والدين فردي را مي ديدند و بنا به انتخاب خود او را به عنوان همسر فرزند خود انتخاب مي كردند در اين ميان نظر و ملاك هاي خود پسر و دختر در نظر گرفته نمي شد بدين ترتيب مي توان گفت به نوعي ازدواج اجباري پديد مي آمد و انتخاب همسر بنا به شناخت پدر و مادر صورت مي گرفت اين در حالي است كه درباره انتخاب همسر خود فرزندان و دختر و پسر بايد نظر داده و اين مهم براساس مجموعه اي از ملاك ها و معيارها و پارامترها صورت بگيرد تا هر نفر با توجه به معيارها و روحيات خود همسر مناسب خود را انتحاب كند.

از جمله مزاياي ازدواج فاميلي مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

تقويت پيوندهاي خانوادگي
كاهش هزينه‌هاي ازدواج
آشنايي بيشتر زوجين با يكديگر

منبع:مشاوره ازدواج-ازدواج فاميلي ✔️ ممنوع

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/12/11  ] [ ۱۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

با چه كساني بايد ازدواج كرد؟ ازدواج يكي از مهم‌ترين تصميمات زندگي هر فرد است. انتخاب همسر مناسب، تأثير زيادي بر سعادت و خوشبختي زندگي مشترك دارد. بنابراين، قبل از ازدواج، لازم است معيارهاي انتخاب همسر را به دقت بررسي كنيد و با توجه به اين معيارها، بهترين گزينه را انتخاب كنيد.

با چه كساني بايد ازدواج كرد
۱٫ به باورها و ارزش هاي شما احترام مي گذارند.
شخصي كه با او ازدواج مي كنيد مجبور نيست در هر موضوعي با شما موافق باشد، اما با اين وجود، شما بايد براي اعتقادات و ارزش هاي اصلي يكديگر احترام متقابل داشته باشيد. به صحبت هاي او دقت كنيد آيا ارزش ها و باورهاي شما را درك مي كند؟ آيا كنار او مي توانيد همان گونه كه باور داريد رفتار كنيد يا نگران هستيد كه باورهاي شما را مسخره كند؟

۲٫ آن ها به رشد شخصي شما كمك مي كنند.
فردي كه با او ازدواج مي كنيد بايد به شما كمك كند تا به نسخه بهتر و كامل تري از خود تبديل شويد. اين بدان معنا نيست كه آنها بايد با توهين شما را تحقير كنند يا به شما بگويند كه شما “به اندازه كافي خوب” نيستيد. اما شريك زندگي شما بايد شما را به چالش بكشد تا توانايي هاي كشف نشده خود را پيدا كنيد و اين جرعت را به شما بدهد كه مسيرهاي سخت را انتخاب كنيد و خود را به چالش بكشيد.

پيشنهاد مشاور: صحبتهاي مهم قبل از ازدواج ✔️۱۱۱ سوال تضميني

با چه كساني بايد ازدواج كرد

۳٫ به شما اعتماد دارند و شما به آن ها اعتماد داريد.
فردي كه با او ازدواج مي كنيد نبايد از طريق تلفن، پيام هاي خصوصي يا تاريخچه مرورگر شما جست و جو كند. اگر آنها نگران موضوع خاصي هستند، بايد باهم صحبت كنيد. نبايد به هم مشكوك باشيد و زوجين نبايد رفتارهاي مشكوك مانند پنهان كردن گوشي را نشان دهند.

۴٫ تمام شما را دوست دارد.
با چه كساني بايد ازدواج كرد ؟ شخصي كه با او ازدواج مي كنيد بايد عاشق تمام و كمال شما باشد. اگر آن ها نمي توانند شما را بپذيرند، يا تلاش مي كنند شما را به شخص ديگري تبديل كنند، عاقلانه است كه رابطه را تمام شده بدانيد. هيچ كس نمي تواند ديگري را تغيير دهد. طلاق هاي زيادي تاكنون بر سر همين تغيير دادن بوده است پس اطمينان حاصل كنيد كه او را بدون هيچ تغييري دوست داريد و شما را هم بدون تغيير دوست دارد.

۵٫ باعث مي‌شوند بخنديد.
فردي كه با او ازدواج مي كنيد بايد باعث شود كه شما احساس شادي و رضايت داشته باشيد، نه اينكه غمگين و گرفتار باشيد، مشكلات وجود دارد و ممكن است گاهي هردو غمگين باشيد اما به طور كلي بايد از كنار او بودن احساس شادي داشته باشيد.

با چه كساني بايد ازدواج كرد

۶٫ زمان با هم بودن را در اولويت قرار مي دهند.
فردي كه با او ازدواج مي كنيد بايد براي شما وقت بگذارد، زيرا حتي بهترين رابطه بدون مراقبت و توجه مناسب نمي تواند دوام بياورد، ممكن است در هفته روز و ساعتي را به دوستان يا خانواده خود اختصاص دهد اما حتما به اندازه كافي و لازم نيست براي شما و رابطه زمان مي گذارد.

منبع:مشاوره ازدواج-با چه كساني بايد ازدواج كرد

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/12/11  ] [ ۱۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

صحبتهاي مهم قبل از ازدواج مي تواند به زوج ها كمك كند تا اطمينان حاصل كنند كه براي زندگي مشترك آماده هستند. اين گفتگوها مي تواند در مورد موضوعاتي مانند انتظارات، ارزش ها، اهداف و ترجيحات باشد.

صحبتهاي مهم قبل از ازدواج
در اينجا چند موضوع مهم براي صحبتهاي مهم قبل از ازدواج وجود دارد:

ارزش ها و اعتقادات: ارزش ها و اعتقادات شما اساس زندگي شما را تشكيل مي دهد. مهم است كه مطمئن شويد كه شما و همسرتان در مورد مسائل مهمي مانند دين، سياست، اخلاق و خانواده در يك صفحه هستيد.
انتظارات: انتظارات شما از ازدواج چيست؟ آيا مي خواهيد بچه دار شويد؟ آيا مي خواهيد در خانه كار كنيد يا بيرون از خانه كار كنيد؟ آيا مي خواهيد در شهر يا روستا زندگي كنيد؟ صحبت در مورد انتظارات شما مي تواند به شما كمك كند تا از نااميدي در آينده جلوگيري كنيد.
صحبتهاي مهم قبل از ازدواج

مسائل مالي: مسائل مالي يكي از دلايل اصلي طلاق است. مهم است كه در مورد مسائل مالي خود با همسرتان صحبت كنيد. آيا شما و همسرتان با هم پول پس انداز مي كنيد؟ آيا شما يك حساب مشترك داريد؟ آيا شما از يك بودجه استفاده مي كنيد؟
پيشنهاد مشاور: چگونه به آشنايي اينترنتي براي ازدواج اعتماد كنيم؟

مسائل سلامتي: سلامتي شما و همسرتان بر زندگي شما تأثير مي گذارد. مهم است كه در مورد سابقه سلامتي خود با همسرتان صحبت كنيد. آيا شما يا همسرتان بيماري هاي خاصي داريد؟ آيا شما نياز به مراقبت هاي ويژه داريد؟
مسائل خانواده: خانواده شما يك بخش مهم از زندگي شما است. مهم است كه در مورد خانواده خود با همسرتان صحبت كنيد. آيا شما با خانواده خود نزديك هستيد؟ آيا شما انتظار داريد كه خانواده شما در زندگي شما دخيل باشد؟
۶ سوال مهم كه قبل از ازدواج بايد بپرسيد


ازدواج يك تصميم مهم در زندگي هر فرد است. براي اينكه ازدواج موفقي داشته باشيد، لازم است كه قبل از ازدواج، طرف مقابل خود را به خوبي بشناسيد و صحبتهاي مهم قبل از ازدواج را مطرح كنيد و مطمئن شويد كه با هم سازگار هستيد. در اينجا ۶ سوال مهم كه قبل از ازدواج بايد بپرسيد آورده شده است:

۱٫برنامه‌ريزي براي آينده: يكي از مهم‌ترين سوالاتي كه قبل از ازدواج بايد بپرسيد، اين است كه طرف مقابل شما چه برنامه‌اي براي آينده دارد. اين سوال شامل برنامه‌هاي كاري، تحصيلي، مالي و خانوادگي مي‌شود. مهم است كه مطمئن شويد كه برنامه‌هاي شما با هم سازگار است و مي‌توانيد در كنار هم به اهداف مشترك خود برسيد. سوالاتي كه مي‌توانيد در اين زمينه بپرسيد:

برنامه‌هايتان براي آينده شغلي و تحصيلي چيست؟
چه اهداف مالي داريد؟
چند فرزند مي‌خواهيد داشته باشيد؟
چقدر به خانواده‌تان اهميت مي‌دهيد؟
۲٫ مسائل مالي: مسائل مالي يكي از مهم‌ترين چالش‌هاي زندگي مشترك است. بنابراين، مهم است كه قبل از ازدواج، در مورد مسائل مالي با طرف مقابل خود صحبت كنيد. اين سوالات شامل درآمد، هزينه‌ها، پس‌انداز و بدهي‌ها مي‌شود. مهم است كه مطمئن شويد كه ديدگاه‌هاي شما در مورد مسائل مالي با هم سازگار است و مي‌توانيد به توافقي برسيد كه براي هر دوي شما عادلانه باشد. سوالاتي كه مي‌توانيد در اين زمينه بپرسيد:

درآمد ماهيانه‌تان چقدر است؟
هزينه‌هاي زندگي‌تان چقدر است؟
چقدر پس‌انداز مي‌كنيد؟
آيا بدهي داريد؟

منبع:مشاوره ازدواج-صحبتهاي مهم قبل از ازدواج ✔️۱۱۱ سوال تضميني

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/12/11  ] [ ۱۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

با چه كساني ازدواج نكنيم يكي از مهم‌ترين تصميمات زندگي هر فرد است. اين تصميم مي‌تواند تأثير عميقي بر زندگي فرد داشته باشد و حتي مي‌تواند مسير زندگي او را تغيير دهد. بنابراين، قبل از تصميم‌گيري براي ازدواج، مهم است كه به‌خوبي در مورد آن فكر كنيم و تمام جوانب آن را در نظر بگيريم.

يكي از مهم‌ترين عواملي كه بايد در هنگام تصميم‌گيري براي ازدواج در نظر گرفته شود، ويژگي‌هاي طرف مقابل است. اگر طرف مقابل ما داراي ويژگي‌هاي نامناسبي باشد، مي‌تواند زندگي مشترك ما را با مشكلات زيادي مواجه كند. در اين مقاله، به بررسي ويژگي‌هاي افرادي مي‌پردازيم كه نبايد با آنها ازدواج كنيم.

با چه كساني ازدواج نكنيم دكتر انوشه
دكتر انوشه، روانشناس و مشاور خانواده، معتقد است كه ازدواج يك تصميم مهم و سرنوشت‌ساز است و بايد با دقت و آگاهي انجام شود. او در سخنراني‌ها و كتاب‌هاي خود به نكات مهمي در انتخاب همسر اشاره كرده است.

۱. افراد داراي اختلالات رواني: افراد داراي اختلالات رواني، مانند افسردگي، اضطراب، اسكيزوفرني و …، ممكن است در زندگي مشترك مشكلات زيادي ايجاد كنند. اين افراد ممكن است رفتارهاي غيرقابل پيش‌بيني داشته باشند و كنترل احساسات خود را نداشته باشند. در نتيجه، زندگي مشترك با آنها مي‌تواند بسيار پرتنش و دشوار باشد.

مشاوره پيش از ازدواج يك نوع مشاوره است كه به زوجيني كه در آستانه ازدواج هستند كمك مي كند تا براي زندگي مشترك آماده شوند. براي صحبت با برترين متخصصان ازدواج مي توانيد با شماره هاي ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگيريد.

۲. افراد معتاد: اعتياد به مواد مخدر، الكل و … مي‌تواند تأثير مخربي بر زندگي مشترك داشته باشد. افراد معتاد ممكن است كنترل زندگي خود را از دست بدهند و به نيازهاي همسر خود اهميتي ندهند. در نتيجه، زندگي مشترك با آنها مي‌تواند بسيار ناپايدار و پر از مشكلات باشد.

26931

پيشنهاد مشاور: ازدواج فاميلي ✔️ ممنوع

۳. رفتارهاي خشونت‌آميز: خشونت مي‌تواند در هر شكلي، مانند خشونت كلامي، جسمي و رواني، وجود داشته باشد. افراد داراي رفتارهاي خشونت‌آميز، ممكن است همسر خود را مورد آزار و اذيت قرار دهند. در نتيجه، زندگي مشترك با آنها مي‌تواند بسيار خطرناك و آسيب‌زا باشد.

۴٫افراد داراي اهداف و ارزش‌هاي متفاوت: اگر اهداف و ارزش‌هاي ما با همسرمان متفاوت باشد، ممكن است در زندگي مشترك با مشكلات زيادي مواجه شويم. اين تفاوت‌ها مي‌تواند در زمينه‌هاي مختلف، مانند اهداف مالي، اهداف زندگي، ارزش‌هاي اخلاقي و … وجود داشته باشد. در نتيجه، زندگي مشترك با آنها مي‌تواند بسيار دشوار و پرتنش باشد.

۵. افراد تنوع طلب: اگر همسرمان داراي روابط نامشروع باشد، ممكن است به زندگي مشترك ما خيانت كند. خيانت مي‌تواند تأثير بسيار مخربي بر زندگي مشترك داشته باشد و حتي مي‌تواند منجر به جدايي شود.

منبع:مشاوره ازدواج-با چه كساني ازدواج نكنيم ✔️ دكتر انوشه و هولاكويي

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/12/11  ] [ ۱۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

ازدواج فاميلي دختر خاله پسر خاله

داشتن مشكلات ژنتيكي براي فرزندان اشخاصي كه به ازدواج فاميلي مي‌پردازند.

يكي از اصلي‌ترين علت‌هايي مي باشد كه كارشناسان پيشنهاد مي كنند .

كه اشخاص به ازدواج فاميلي اقدام نكنند.

معيايب ازدواج فاميلي
در حقيقت پر اهميت ترين موضوع ، مسئله پزشكي مي باشد .

ولي حوزه هاي ديگر هم مي‌توانند به مبحث در رابطه با ازدواج فاميلي بپردازند.

پراهميت ترين ضرر و فايده هاي ازدواج فاميلي شامل موارد زير مي باشد:

معايب: داشتن ذهنيت منفي .

اگر قرار بر اين باشد كه ضرر ها و فايده هاي ازدواج فاميلي.
را با تحقيق هاي علم روانشناسي ارزيابي كنيم.
اولين مسئله تبليغات و ذهنيت مي‌باشد.
كه در رابطه با ازدواج فاميلي موجود مي باشد.
در حقيقت بيان مي شود كه آشكار شدن مشكلات ژنتيكي .

در رابطه با ازدواج هاي فاميلي نسبت به ازدواج هاي ديگر بالاتر مي باشد .

كه خود نوعي ذهنيت منفي در رابطه با زوج هايي كه به اينگونه ازدواجها تن مي‌دهند ايجاد مي شود.

مطالب و مقالات سايت “مشاوره ازدواج” توسط تيم تخصصي مشاوران و روانشناسان تهيه و پشتيباني شده است.

ازدواج فاميلي دختر خاله پسر خاله

ذهنيت منفي در ازدواج فاميلي
روانشناسان بر اين باورند كه :

اينگونه ذهنيت مي‌تواند با صرف نظر كردن از مشكلات ژنتيكي.
ارتباط زوج ها را در ازدواج فاميلي دچار اختلال كند.
و همينطور سلامت رواني آنها تهديد شود.
دخالت كردن خانواده مسئله ديگري مي باشد .
و در رابطه با ازدواج فاميلي مي توان آن را مطرح كرد.
ارزيابي ها نشانگر اين مي باشد.
دخالت كردن خانواده‌ها در زندگي اين زوج ها افزايش پيدا مي كند.
بيشتر شدن اين گونه دخالت ها بيشتر از زوج هاي ديگر اتفاق مي افتد.

منبع:مشاوره ازدواج-ازدواج فاميلي دختر خاله پسر خاله

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/9/17  ] [ ۱۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

باز هم تقابل ازدواج سنتي و ازدواج مدرن و باز هم مشكلاتي كه بين اين دو ديدگاه وجود دارد. در ابتدا دوبراه تعريفي از اين دو روش ازدواج داريم. مادري با روابطي كه دارد دختري را زيرنظر گرفته و با هماهنگي براي بار اول بدون حضور پسر به خواستگاري رفته و پس از آن با توضيح خصوصيات دختر به پسر اگر نظرات مثبت باشد براي بار دوم و براي آشنايي بيشتر با حضور خود پسر به خواستگاري ميروند تا از نزديك با دختر آشنا شوند اين تعريفي دقيق از ازدواج سنتي بوده كه البته با توجه به پيشرفت جوامع و نزديك تر شدن روابط دختر و پسر رو به كاهش است. در سوي ديگر دختر و پسري از طريق دانشگاه، محل كار و يا طوق ديگر با هم آشنا شده در هم دقيقتر مي شوند و خودشان گفتگو هاي اوليه را انجام داده و سپس تصميم به ازدواج مي گيرند در اين ميان نيز عاشق همديگر شده و موضوع را با خانواده مطرح مي كنند تا خانواده پسر به خواستگاري دختر بروند. به اين روش هم ازدواج مدرن يا غير سنتي مي گويند. اما خانواده ها بازخورد ها و واكنش هاي مختلفي را از خود در برابر عاشق شدن فرزند نشان ميدهند. البته بحث عاشق شدن در نوجواني ،عاشق شدن نوجوان و عاشق شدن كودكان در سنين پايين خود بحث ديگري است كه در اين مطلب به آن نميپردازيم.

line-separator

با توجه به جامعه و فرهنگ ما در طي ساليان گذشته همواره ازدواج هاي سنتي در دستور كار ولدين بوده و آنان با چنين ازدواج هاي مدرني همواره مخالفت كرده اند ازدواج سنتي معايب و محاسني دارد مي توان از خوبي هاي اين روش بهره گيري از تجربيات و ديدگاه هاي بزرگتر ها را نام برد اما از معايب بزرگ آن در نظر نگرفتن نظر خود دختر و پسر و درواقع ازدواج اجباري مي باشد كه مشكلات جدي را به دنبال دارد. البته با توجه به روابط شغلي، دانشگاهي و ديگر روابط موجود بين دختر و پسر در جامعه امروزي ازدواج سنتي كمتر شده و البته مخالفت هاي والدين نيز بيشتر شده است.

زمانيكه موضوع ازدواج با يك دختر خاص عموماً از طرف پسر بين خانواده با عنوان عاشق شدم و همسر آينده خود را پيدا كردم ، مطرح مي شود، افراد خانواده در ابتدا مخالف شديد خود را ابراز مي دارند و با فرزندشان برخورد شديد مي كنند و اين كار وي را محكوم كرده و مي گويند دختري كه اينچنين با تو آشنا شده است به درد همسري نمي خورد!! اما واقعاً به چه دليل اين جمله بيان مي شود؟ خود شما والدين تا به حال فكر كرده ايد چه دليل جالب و البته غير منطقي براي مخالفت داريد؟! آنان بدون توجه به جوانب ديگر مواردي كه منجر به طلاق شده را بيان مي كنند و جالب اينجاست كه به موارد موفق اصلاً اشاره اي نمي كنند. در اين درگيري خانوادگي، والدين به ازدواج سنتي پافشاري داشته و گاهي فرزند خود را اجبار به پذيرش چنين ازدواجي مي كنند.اما تا به حال به عواقب ابن رفتار خودتان فكر كرده ايد؟ فكر كرده ايد كه همين فرزنداني كه شما همواره شادي و خوشبختي آنان را مي خواهيد چه صدمات جبران ناپذيري از اين رفتار شما خواهند خورد؟!

line-separator

عدم توجه به درخواست فرزندتان مي تواند باعث از بين رفتن اعتماد آنان نسبت به شما شده و اين موضوع پنهاني شدن روابط را در پيش داشته و مي تواند هر دو را به گناه بكشاند. از بين رفتن اين اعتماد و رابطه بين فرزند و والدين مي تواند اتفاقاتي را در پيش داشته باشد كه فرزندان را نابود نمايد.نفس ازدواج غير سنتي و آشنايي دختر و پسر به منظور ازدواج اصلاً بد نبوده و نيست بلكه مي تواند به داشتن يك ازدواج موفقيت آميز كمك كند زيرا آشنايي لازم براي ازدواج به دست آمده است و تنها مخالفت هاي والدين گره را كورتر كرده و آن اعتماد را از بين مي برد. البته مي توان بسياري از اين مشكلات را به الگو هاي نا مناسب تلويزيوني نسبت داد كه در آن هرچه روابط است ار غلط و اشتباه نمايش مي دهد.

منبع:مشاوره ازدواج-نرمش در مقابل عاشق شدن فرزندمان

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/9/15  ] [ ۱۴ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

ازدواج با دختر بزرگتر از نظر روانشناسي

براي تصميم گيري در مورد ازدواج علي الخصوص در فرهنگ ايران، معمولا رايج است كه پسر از دختر بزرگ تر باشد ولي با گذشت زمان و مستقل شدن جوانان در امر انتخاب همسر آينده و با تغيير بسياري از معيارها، اين معيار نيز دستخوش تغييراتي شده است و سبب ايجاد ازدواج هايي تحت عنوان ازدواج معكوس شده است.

در ازدواج معكوس همانطور كه از نامش پيداست، زنان بزرگتر از مردان هستند. البته ازدواج هايي كه دختران بزرگتر بودند بر اساس تحقيقات مي تواند موفق باشد در صورتي كه تحت نظارت مشاور باشد و اصول زير را رهعايت كند.

ازدواج با دختر بزرگتر
از نظر روانشناسي، ازدواج با دختر بزرگتر مي‌تواند مزايا و معايبي داشته باشد.

مزاياي ازدواج با دختر بزرگتر
تجربه و پختگي بيشتر:زنان به طور كلي از نظر عاطفي و ذهني زودتر از مردان بالغ مي‌شوند. بنابراين، زنان بزرگتر از نظر تجربه و پختگي نسبت به مردان همسن خود برتري دارند. اين امر مي‌تواند به ايجاد يك رابطه قوي‌تر و پايدارتر كمك كند.
اعتماد به نفس بيشتر:زنان بزرگتر به طور كلي اعتماد به نفس بيشتري نسبت به زنان جوان‌تر دارند. اين امر مي‌تواند به ايجاد يك رابطه سالم‌تر و رضايت‌بخش‌تر كمك كند.
استقلال بيشتر:زنان بزرگتر به طور كلي مستقل‌تر از زنان جوان‌تر هستند. اين امر مي‌تواند به ايجاد يك رابطه برابرتر و عادلانه‌تر كمك كند.
معايب ازدواج با دختر بزرگتر
اختلاف سني:اختلاف سني مي‌تواند باعث ايجاد تفاوت‌هاي فرهنگي، ارزشي و علايق شود. اين امر مي‌تواند منجر به مشكلاتي در رابطه شود.
مشكلات باروري:زنان با افزايش سن، احتمال بارداري و زايمان طبيعي كمتر مي‌شود. اين امر مي‌تواند براي زوج‌هايي كه قصد فرزندآوري دارند، مشكل‌ساز باشد.
مسائل اجتماعي:در برخي از جوامع، ازدواج با دختر بزرگتر هنوز مورد پذيرش نيست. اين امر مي‌تواند باعث مشكلات اجتماعي براي زوج‌ها شود.
در نهايت، تصميم‌گيري در مورد ازدواج با دختر بزرگتر يك تصميم شخصي است. افراد بايد با در نظر گرفتن مزايا و معايب اين نوع ازدواج، تصميم خود را بگيرند.

نكاتي براي موفقيت در ازدواج با دختر بزرگتر
اگر تصميم به ازدواج با دختر بزرگتر گرفته‌ايد، نكات زير مي‌تواند به موفقيت شما كمك كند:

تفاوت‌هاي سني را بپذيريد:اختلاف سني يك واقعيت است. سعي نكنيد آن را انكار كنيد يا پنهان كنيد.
با يكديگر ارتباط برقرار كنيد:مهم است كه با همسر خود در مورد تفاوت‌هاي سني و نحوه تأثير آن بر رابطه صحبت كنيد.
احترام يكديگر را حفظ كنيد:مهم است كه به همسر خود احترام بگذاريد، صرف نظر از سن او.
براي يكديگر وقت بگذاريد:مهم است كه براي يكديگر وقت بگذاريد و رابطه خود را تقويت كنيد.
مشاوره پيش از ازدواج: بررسي دلايل و طرحواره ها و آموزش هاي پيش از ازدواج حياتي است.
با رعايت اين نكات، مي‌توانيد شانس موفقيت در ازدواج با دختر بزرگتر را افزايش دهيد.

حال در اين مقاله در نظرداريم در مورد علت شكل گيري ازدواج معكوس و معايب و مزاياي آن صحبت كنيم.

منبع:مشاوره ازدواج-ازدواج با دختر بزرگتر از نظر روانشناسي

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/9/12  ] [ ۰۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

ازدواج يكي از مهم‌ترين مراحل زندگي انسان است كه در فرهنگ ايراني اهميت ويژه‌اي دارد. در ايران، ازدواج به‌عنوان يك سنت و ارزش اجتماعي محسوب مي‌شود و از ديدگاه دين اسلام نيز امري ضروري است.

شرايط ازدواج در ايران
براساس قانون مدني ايران، شرايط ازدواج عبارتند از:

بلوغ: سن قانوني ازدواج در ايران براي زنان ۱۳ سال و براي مردان ۱۵ سال است.
عقل: زوجين بايد عاقل باشند.
رضايت: هر دو طرف بايد با ازدواج موافق باشند.
عدم وجود موانع قانوني: ازدواج بين برخي از اقوام نزديك مانند خواهر و برادر ممنوع است.
انواع ازدواج در ايران
ازدواج در ايران به‌طور كلي به دو نوع تقسيم مي‌شود:

ازدواج دائم: ازدواجي است كه در آن زن و شوهر تا زمان فوت يكي از آن‌ها با يكديگر زندگي مي‌كنند.
ازدواج موقت: ازدواجي است كه در آن زن و شوهر براي مدت معيني با يكديگر زندگي مي‌كنند.
آمار ازدواج در ايران
طبق آمارهاي منتشر شده توسط مركز آمار ايران، در سال ۱۴۰۱ تعداد ۶۰۹ هزار و ۹۰۱ مورد ازدواج در ايران ثبت شده است. اين آمار نسبت به سال ۱۴۰۰، ۱٫۷ درصد كاهش داشته است.

ميانگين سن ازدواج در مردان ۲۷٫۲ سال و در زنان ۲۳٫۶ سال است. بيشترين آمار ازدواج در گروه سني ۲۰ تا ۲۴ سال ثبت شده است.

استان‌هاي تهران، خراسان رضوي، اصفهان، فارس، خوزستان، آذربايجان شرقي، مازندران، البرز، گيلان و آذربايجان غربي بيشترين آمار ازدواج را دارند.

در سال ۱۴۰۱، به ازاي هر ۱۰۰۰ زن ۱۵ تا ۴۹ ساله، ۷٫۲ مورد ازدواج ثبت شده است. اين آمار نسبت به سال ۱۴۰۰، ۰٫۲ درصد كاهش داشته است.

عوامل مختلفي در كاهش آمار ازدواج در ايران نقش دارند، از جمله:

افزايش سن ازدواج
افزايش هزينه‌هاي ازدواج
افزايش بيكاري و مشكلات اقتصادي
تغيير نگرش‌ها و ارزش‌هاي اجتماعي
دولت ايران اقداماتي براي افزايش آمار ازدواج در كشور انجام داده است، از جمله:

افزايش تسهيلات مالي براي ازدواج
حمايت از زوج‌هاي جوان
آموزش مهارت‌هاي زندگي به جوانان
با اين حال، اين اقدامات تا كنون تأثير قابل توجهي در افزايش آمار ازدواج نداشته‌اند.

دلايل كاهش نرخ ازدواج در ايران
عوامل مختلفي در كاهش نرخ ازدواج در ايران نقش دارند، از جمله:

افزايش هزينه‌هاي زندگي
افزايش تحصيلات زنان
تغيير نگرش‌ها نسبت به ازدواج
آينده ازدواج در ايران
آينده ازدواج در ايران با چالش‌هاي مختلفي روبه‌رو است. از جمله اين چالش‌ها مي‌توان به افزايش هزينه‌هاي زندگي، تغيير نگرش‌ها نسبت به ازدواج و كاهش جمعيت اشاره كرد.

منبع:مشاوره ازدواج-ازدواج در ايران و سن ازدواج در چند سال اخير و مقايسه با كشور هاي ديگر

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/9/11  ] [ ۱۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

بهترين سن براي ازدواج كيه؟
سن مناسب يا محدوده سني مناسب براي ازدواج؟

عده اي معتقدند كه هر كاري سني دارد، تحصيلات، ازدواج، فرزندآوردن و بازنشستگي. حتي ممكن است سن خاصي براي مرگ هم در نظر بگيرند! ” ديگه عمرش رو كرده بود”!

معمولا جامعه و فرهنگ هر كشوري، سن مناسب در حيطه هاي مختلف شغلي، تحصيلي و روابط را تعيين مي كند.

شايد تعيين سن مناسب براي تحصلات و بازشستگي و … به اندازه سن مناسب براي ازدواج چالش برانگيز نباشد.

طبيعي است كه انجام نشدن كارها در سن مناسب خود باعث احساس عقب افتادن از زندگي و حتي استرس و وسواس فكري خود فرد و خانواده او شود.

اما سن مناسب براي ازدواج كيه؟ آناليز سن ازدواج
آيا بايد در ۲۵ سالگي از مجرد ماندنم نگران شوم يا تا ۳۰ سالگي فرصت دارم؟

آيا در ۱۷ سالگي آمادگي لازم براي ازدواج را دارم يا بايد تا سن مناسب آن صبر كنم؟

امروزه روانشناسان به جاي سن مناسب ازدواج از محدوده سني مناسب براي ازدواج صحبت مي كنند. موضوعي كه تا حد زيادي فردي و بسته به موقعيت هر شخص مي تواند متفاوت باشد.

در گذشته معمولا بعد از بلوغ جسماني، نوجوانان اقدام به ازدواج مي كردند. موضوعي كه اكنون كمتر از گذشته تابع اعتقادات جمعي و جبري قرار دارد سن ازدواج است.

ازدواج در سن مناسب، سني كه هر دو نفر با بلوغ فكري كامل يكديگر را انتخاب كرده اند، يكي از مهم ترين عوامل رضايت زوجين در تشكيل زندگي مشترك است.

اما مشكلات ناشي از سن بالا يا پايين براي ازدواج چيست؟
و سن افراد چه نقشي در الگوهاي همسرگزيني و انتخاب شريك زندگي دارد؟
بهترين سن ازدوج - سايت مشاوره ازدواج - عكس عاشقانه
بخت افراد كم سن و سال در ازدواج چه رنگي است؟ ( من ديگه بچه نيستم!)
با افزايش دسترسي نوجوانان به فضاي مجازي، محيط هاي تحريك كننده و سهولت در برقراري رابطه دوستي با جنس مخالف، امروزه شاهد كاهش سن بلوغ هستيم.

ممكن است عده اي ازدواج در سن كم را دليل بر موفقيت، پيش افتادن در زندگي و نوعي برتري بدانند كه باعث پاك ماندن شان در ارتباط با جنس مخالف و يا محافظت از شكست عشقي شده است.

در مقابل عده اي نيز معتقدند با ازدواج در سن كم، از خوشي هاي دوران مجردي، تحصيلات و تجربيات زيادي محروم شده اند.

با وجود اين كه سن مناسب ازدواج براي هر فردي متفاوت است و اين موضوع به عواملي از جمله ميزان مهارت هاي فرد و شناخت درست او بستگي دارد.

به طور كلي تحقيقات مختلف نشان داده است كه ازدواج زير ۲۰ سال با افزايش طلاق، نارضايتي و مشكلات جسماني در بارداري هاي زودرس همراه است.

نكته مهمي كه اغلب ناديده گرفته مي شود، تغيير ملاك هاي همسرگزيني است.

هر فردي قبل از ازدواج، بخصوص در سال هاي نوجواني كه سن روياپردازي است معيارهايي براي انتخاب همسر در نظر دارد كه ممكن است با گذر از مرحله نوجواني و رسيدن به ثبات شخصيتي اين ملاك ها دستخوش تغييراتي شود.

به عنوان مثال ممكن است در سال هاي نوجواني، اهميتي كه نوجوان به قضاوت و نظر ديگران قائل است در انتخاب شريك زندگي تاثير گذار باشد.

موضوعي كه معمولا با افزايش سن از اهميت آن كاسته مي شود.

منبع:مشاوره ازدواج-چه زماني آماده ايم تا ازدواج كنيم؟ آناليز سن ازدواج

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/9/9  ] [ ۱۶ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

ده قرار هاي ضروري در زندگي مشترك كه زندگي شما را نجات داده و آسيب ها و چالش هاي رابطه را كم مي كند.

قرارداد ضروري براي به دست آوردن زندگي مشترك موفق
۱٫بازگو كردن اميدها، آرمان ها و خواسته ها:
اين قرارداد به زوج ها كمك مي كنند تا به خواسته ها آرمان هاي يكديگر نگاهي بيندازيد و توجه كنند كدام يك از آنها منطقي تر مي باشد و در نتيجه بتوانند در راهي حركت كنند كه هر دو از آن احساس راضي بودن داشته باشند.

۲٫قبول كردن فرق ها:
هدف از اين قرار پيدا كردن فرصتي مي باشد تا زوجين پيگيري كنند كه به چه صورت مي توانند از مهارت هاي يكديگر استفاده كنند و به چه صورت مي توانند در زمينه‌هايي كه با همديگر تفاوت دارند مكمل يكديگر شوند.

۳٫رابطه و پيوستگي:
اين قرار به زوج ها كمك مي كنند كه از راه بازگو كردن احساسات با يكديگر و گفت و گو كردن در مورد شيوه‌هاي گفت و گوي خانوادگي با هم پيوند ايجاد مي كنند و اجازه ندهند با گذشت زمان فاصله بين آنها افزايش يابد و از لحاظ عاطفي از يكديگر دور شوند.

۴٫برطرف كردن مشكلات از طريق يك زوج:
اين قرار براي كمك كردن به زوج ها مطرح مي باشد تا متعهد شود كه شيوه هاي برطرف كردن صادقانه مشكلات را از راه كار كردن بر روي آنها ياد بگيرند و براي داشتن زندگي مشترك موفق مشكلاتشان را با يكديگر برطرف كنند.

۵٫كنترل كردن مالي:
در اين قرارداد بايد در موردخواسته هاي خود با يكديگر گفتگو كنند و توجه داشته باشند كه به چه صورت مي توانند مسئله هاي مالي را در وقت ازدواج مديريت كرده و موقعيت درآمده زوجين به نفع هزينه هاي زندگي مورد بررسي قرار بگيرد. در حقيقت با كنترل كردن مالي و اطمينان به هم نبايد اجازه دهند مسئله هاي مالي زمينه ي اختلافات زناشويي را فراهم سازد.

۶٫رها كردن و پيوستن:
اين قرار به زوج ها كمك مي كنند تا خانواده هاي خود، خواسته هاي شان براي ارتباط با خانواده و دوستانشان در آينده و چگونگي به وجود آوردن دوستي ميان خودشان را بعد از ازدواج بهتر متوجه مي شود.

مهارت رها كردن با منطق وابستگي به خانواده و كنترل كردن ارتباط با خانواده زوجين و دوستان و اطرافيان در برقرار كردن يك زندگي مشترك موفق موثر مي باشد.

۷٫محترم دانستن عشق و صميميت:
اين قرار به زوجين كمك مي كنند تا تعيين شود كه عشق و محبت براي آنها چه معنايي پيدا مي كند، زمان آن را دارند تا در مورد حقيقت هاي زندگي همراه با محبت و چگونگي مطابقت نشانه ها و خواسته‌هاي متعدد خود گفت و گو كنند.

منبع:مشاوره ازدواج-ده قرار هاي ضروري در زندگي مشترك

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/9/7  ] [ ۱۰ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

روانشناسي مردان مطلقه

روانشناسان بر اين باورند كه ازدواج كردن با مرد مطلقه نبايد در دام دلسوزي آنها افتاد .

بلكه بايد معيارهاي خود را در نظر داشته باشيد.

روانشناسي مردان مطلقه

معيار ازدواج با مرد مطلقه
هنگامي كه با خواستگار مرد مطلقه مواجه مي‌شويد .
اولين كار سنجش مي باشد.
البته اصلا ضروري نمي باشد كه در اولين ارزيابي‌ها .
مطلقه بودن او را مورد سنجش قرار دهيد.
در آغاز بايد به خوبي ارزيابي كنيد كه:

آيا ملاك ها و همينطور معيارهاي شما براي ازدواج را دارا ميباشد يا خير؟

ازدواج با مرد ايده آل
اگر معيارهاي شما براي ازدواج كردن با شما را برخوردار بود .

و از نظر شما به يك مرد ايده آل محسوب مي شد .

مي توانيد به ازدواج كردن با او فكر كنيد.

در غير اين صورت چنين شخصي براي ازدواج كردن با شما مطلوب نمي باشد.

مطالب و مقالات سايت “مشاوره ازدواج” توسط تيم تخصصي مشاوران و روانشناسان تهيه و پشتيباني شده است.

ازدواج از روي دلسوزي
هرگز نبايد به دليل دلسوزي و يا حس ترحم تصميم به ازدواج كردن با يك مرد مطلقه رابگيريد.

به دليل اينكه اين گونه ازدواج‌ها ابتدا شايد خانم ها احساس خوبي داشته باشد.

ولي با گذشت زمان زندگي مشترك اين حس از ميان برداشته مي‌شود.

و در آن حس منفي يا يك تنفر ايجاد مي‌شود .

در حقيقت تنها علتي كه بايد موجب ازدواج كردن با يك مرد مطلقه باشد.

ويژگي هاي خود او مي باشد .

منبع:مشاوره ازدواج-روانشناسي مردان مطلقه

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/9/4  ] [ ۱۵ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

ازدواج با بزرگتر از خود:فاصله سني زن و شوهر را مي‌توان ۲ تا ۴ سال دانست.

كه در بعضي از منابع دو تا ۷ سال هم در نظر گرفته شده است.

ازدواج با بزرگتر از خود

اختلاف سن در ازدواج
البته اين به اين معنا نمي باشد كه اگر يكي دو سال اين سن ها ها بيشتر باشد يا كم شود نبايد ازدواج صورت گيرد.

شايد بتوان بيان كرد كه اگر همه زمينه‌ها مورد ارزيابي قرار گرفته باشد.

و مشكل به خصوصي نباشد مي توان از فاصله سنيچشم پوشيد .

اما با اين وجود بهترين و مطلوب ترين فاصله سني ۲ الي ۴ سال مي باشد.

طبيعي مي‌باشد كه اگر ساير موقعيت مطلوب نباشد باز هم نمي توان ازدواج موفق داشته باشيد.

مطالب و مقالات سايت “مشاوره ازدواج” توسط تيم تخصصي مشاوران و روانشناسان تهيه و پشتيباني شده است.

فلسفه رعايت اختلاف سن در ازدواج
فلسفه‌ي چنين فرق سني اين مي باشد كه:
اول خانم ها زودتر از آقايان به بلوغ عقلي و جسمي مي‌رسند .


و در آخر زودتر به پختگي رواني خواهند رسيد.
از طرف ديگر هم احتياج هاي جنسي در رابطه با خانوم ها زودتر فروكش خواهد كرد.
و به علت آماده بودن زودتر خانمها براي ازدواج كردن .
و بلوغ اجتماعي اين فرق داشتن سني مطرح شده است.
ديدگاه اسلام در ازدواج با بزرگتر از خود
از ديدگاه اسلام تناسب داشتن متفاوت در ازدواج به عنوان هم كفو بودن مطرح مي باشد.

كفو هم بودن دو همسر به معني تناسب و يكسان بودن .
يكسان بودن در رابطه با سني يعني در نظر داشتن با منطق فرق سني مي باشد.
از نظر اسلام ازدواج كردن با فرق سني فراوان امر نامشروعي نمي باشد.


نبودن تفاهم در اختلاف سن ازدواج
با بيشتر شدن سن انعطاف آدمي كم مي‌شود و همين عوامل در زندگي مشترك باعث مشكل خواهد شد.

منبع:مشاوره ازدواج-ازدواج با بزرگتر از خود

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/8/30  ] [ ۱۶ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

در جامعه امروزي و با توجه به تغيير نسل ها و همچنين طرز افكار جوانان ، روابط بين دختر و پسر راحت تر شده و اين خود باعث ازدواج هايي از اين طريق مي شود. البته متأسفانه همه روابط منجر به ازدواج نشده و اين امر باعث وجود ارتباط هايي خطرناك بين دختران و پسران و يا رواج بي اعتمادي بين آنان شده است.

line-separator

روابط ها در بين دختران و پسران امروزي به دليل رواج تنوع طلبي و افكار غرب گرايانه روابطي پوچ و بي انتها است به گونه اي كه نمي توان فرق روابط سالم و با قصد ازدواج را با روابط سطحي مشخص نمود. رابطه هايي كه بين دختران و پسران برقرار شده و به قصد ازدواج پيش مي رود مي تواند روابطي سالم و براي شناخت از همديگر باشد. اينگونه روابط كمك بسياري مي كند تا ازدواج ها بدون شكست و موفقيت آميز باشد زيرا در طي اين روابط شناخت از طرفين به حدي مي رسد كه مي توان به طور قطع گفت كه ايا اين فرد مورد نظر ما براي ازدواج مي باشد و يا خير. اما بايد دقت كرد تا در همين روابط نيز حد و مرز را رعايت كرده تا بسياي از حرمت ها شكسته نشده و همچنين اگر به تفاهم لازم براي ازدواج نرسيد، جدا شدن آسان باشد. البته اگر در انتخاب فرد مورد نظرمان از همان ابتدا ملاك ها و معيار هاي خود را لحاظ كنيم قطعاً انتخابي درست داشته و مي توانيم با خيال راحت تا زمان ازدواج به شناخت بيشتر از يكديگر بپردازيم.

line-separator

ازدواج هاي سنتي با توجه به افكار امروزي جوانان كم كم كمرنگ شده و جاي خود را به ازدواج هاي امروزي مي دهد بنابراين توصيه مشاوران مركز مشاوره ازدواج به جوانان اين است كه پس انتخاب فرد براي ازدواج مسئله را با والدين در ميان گذاشته و سپس به يك مشاور ازدواج مراجعه نمايند زيرا آنان دقت نظر بيشتري را به خرج خواهند داد.

در زمان برقراري رابطه به قصد ازدواج بايد دقت نماييم كه هيچ گاه حرمت ا را نشكسته و حد و مرزي براي آن قائل شويم. سپس به شناخت بيشتر فرد مورد نظر در زمينه اخلاقي و رفتاري و همچنين تيپ و شخصيت و گذشته وي بپردازيم تا بدون هيچ شك و شبهه و با يك اطمينان خاطر آغاز به زندگي نماييم.

منبع:مشاوره ازدواج-رابطه منتهي به ازدواج

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/8/28  ] [ ۱۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

بارها شده است كه دختران و پسران با مراجعه به مراكز مشاوره از وضع بد روحي خود گفته و ادامه مي دهند كه فردي كه خيلي دوستش داشتند و قول و قرار گذاشته و براي ازدواج تلاش مي كردند اكنون ديگر ميل گذشته و براي ازدواج را نداشته و اين را كاملاً از رفتار و سخنان وي درك مي كنند و به دنبال راه چاره هستند. اين عزيزان بايد بدنبال علت اين اتفاق بوده و با خود بيانديشند كه چه كرده اند كه فردي كه آن همه شوق براي ازدواج داشته اكنون به اين روز افتاده است.

line-separator

عامل اين رفتار دو مبحث اصلي مي تواند باشد اول آنكه با رفتار و اعمالي كه در ادامه رابطه از ما ديده است، سرد شده و ديگر آن فرد مشتاق براي زندگي با ما نيست و دوم آنكه پاي نفر ديگري در ميان است. راه هاي شناخت اين دو عامل بسيار است اما خود ما مي توانيم از نحوه برخورد و رفتار او پي به اين مسئله ببريم. اصولاً كسي كه قصد خيانت دارد در رفتار خود اين مسئله را نشان مي دهد در اين مواقع ما مي توانيم بسيار خوشحال باشيم كه قبل از ازدواج پي به شخصيت آن انسان برده و زندگي خود را تباه نكرده ايم اما كساني كه عامل اول را دليل بر سرد شدن رابطه مي دانند بايد اين نكته را درك كنند كه هر فردي ويژگي هاي اخلاقي و رفتاري منحصر به فردي دارد و خب به طبع بعد از برقراري ارتباط با يك نفر، هم او و هم ما سعي داريم تا ويژگي هاي بد اخلاقي خويش را برطرف كرده و درصدد خشنودي طرف مقابلمان تلاش كنيم. در ابتداي رابطه اي كه قصد ازدواج در آن است، همواره برخي ملاحظات مي شود زيرا دو نفر بايد همديگر را شناخته و سپس از همديگر انتظار داشته باشند تا درك متقابل داشته و از انجام عملي كه ديگري را ناراحت مي سازد دوري كنند اين شناخت بايد پيش بيايد تا بدانيم كه چه كاري را انجام داده و از انجام چه كاري دوري كنيم. بنابراين هرچه كه از رابطه مي گذرد انتظارات از درك متقابل بالا رفته تاجايي كه ديگر انتظار ديدن رفتاري كه بدمان مي ايد را از طرفمان نداريم. اين حس دوطرفه بوده و قطعاً شما آن را كم كرده ايد. بنابراين هنگامي كه رفتاري از ما سر مي زند كه طرف مقابلمان از آن آزرده مي شود و مي دانيم كه چنين است، وي انتظار شنيدن يك معذرت خواهي ساده را از شما دارد البته اگر به اين موضوع واقف باشد كه گذشتدر زندگي كليد طلايي موفقيت و خوشبختي است اما هرچه كه رفتار هاي ما در جهت آزردگي خاطر وي پيش رود ، او سرد تر و سرد تر شده تا جايي كه ديگر طاقت نداشته، با وجود سختي دل مي كند و قيد ازدواج با شما را مي زند. بنابراين سعي كنيم رفتار خويش را مديريت كرده و شخصيت طرف مقابلمان را حفظ كنيم تا ديگر با ندامت زياد و پشيماني دير هنگام مواجه نشويم.

منبع:مشاوره ازدواج-چرا نظرش براي ازدواج عوض شد؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/8/27  ] [ ۰۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

راكي با بيان اينكه در صورت كامل نشدن شخصيت، فرد از خواسته‌هاي خود در زندگي آگاهي ندارد بعد از بلوغ شخصيتي متوجه ازدواج اشتباه خود مي‌شود، تصريح كرد: افسردگي ناشي از سركوب كردن احساسات در برابر ازدواج نا موفق وپشيماني از ازدواج مي تواند باعث شود تا فرد به سمت سركشي، خيانت، طلاق و كاستي در تربيت فرزندان سوق داده شود
وي با تاكيد بر لزوم كامل شدن شخصيت افراد و داشتن حداقل ۲۰ سال سن به ويژه براي زنان در امر ازدواج خاطرنشان كرد: سن مناسب براي ازدواج زماني است كه شخصيت افراد شكل گرفته باشد و فرد از ارزش‌ها، استعدادها، توانايي‌ها و علاقه‌منديهاي خود شناخت داشته باشد و علاوه بر اين موارد رشد اجتماعي و تحصيلي فرد نيز كامل شده باشد و هم‌چنين شرايط فرهنگي و اجتماعي خود را هم مد نظر قرار دهد.

اين روان شناس به تحصيل در كنار ازدواج اشاره كرد و ادامه داد: طولاني شدن تحصيل در كنار ازدواج مي تواند باعث تغيير در نوع ديدگاه ها و نگرش، نيازها، ارزش‌ها و ويژگي‌هاي اخلاقي افراد مي‌شود و مشكلاتي در زندگي زناشويي ايجاد مي‌كند. راكي مشكلات فرهنگي را يكي از دلايل ازدواج‌هاي زودهنگام حتي در شهرهاي بزرگ دانست و گفت: متاسفانه خانواده‌ها با اين تفكر كه بايد دختران خود را با اولين خواستگار راهي خانه بخت كنند تنها مولفه‌هايي مانند عدم اعتياد، شاغل بودن، داشتن يك خانواده خوب و … خواستگار را در نظر مي‌گيرند و به شرايط دختر خود توجهي نمي‌كنند.

اين فرد با اشاره به مشكلات اقتصادي موجود در سر راه ازدواج و مشكلات مالي خانواده ها تصريح كرد: برخي از خانواده‌ها به ويژه خانواده‌هايي كه داراي چند فرزند دختر هستند براي كاستن از مخارج مالي، دختران خود را زود شوهر مي‌دهند تا راه براي ازدواج ديگر دختران خانواده نيز باز شود. راكي دليل ديگر ازدواج‌هاي زود هنگام را ارتباط بين دختر و پسر در سنين پايين دانست و افزود: دختر و پسرها با روابط دوستانه و به وجود آمدن عشق‌هاي كاذب تصميم به ازدواج مي‌گيرند و خانواده‌ها نيز از ترس آبرو به اين ازدواج‌ها رضايت مي‌دهند.

منبع:مشاوره ازدواج-تحصيل در كنار ازدواج امكان پدير اما دردسرساز است

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/8/24  ] [ ۱۶ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

اهداف ازدواج مشخص شده و دلايل اين امر الهي واضح است درست است كه ايناهداف براي هر فردي با فرد ديگر متفاوت است اما كليت و ماهيت آن معلوم و بدون تغيير است. يكي از اهداف ازدواج كه نقش كمرنگي در اين امر دارد حس داشتن تكيه گاه و يا به نوعي فرار از تنهايي است. كسي كه ازدواج مي كند خوب است كه احساس مي كند ديگر تنها نبوده و مي تواند همه جانبه به روي فردي ديگر تكيه كند اما برخي ازدواج مي كنند تا از محيط خانواده دور شده و ديگر تنها نباشند درواقع آنان به هر قيمتي كه شده خواستار ازدواج بوده و فرار از تنهايي را دليل اصلي ازدواج بيان مي كنند.

اين افراد كه اغلب دختران تشكيل دهنده آنان هستند، به جنبه هاي ديگر ازدواج كه همان مسئوليت پذيري مديريت در زندگي مي باشد فكر نكرده و پس از ازدواج دچار مشكل مي شوند. آنان به دليل عدم آمادگي و همچنين عدم توانايي در مديريت مشكلات زندگي خوبي را تجربه نكرده و علاوه بر احساس تنهايي دوباره و اينبار در مشكلات، احساس شكست در زندگي را نيز تجربه خواهند كرد.


ازدواجبراي فرار ازتنهايي
تنها بودن و تنهايي مقوله هاي جداگانه اي هستند: «تنها بودن يك پديده اجتماعي است: شما با ديگران نيستيد. از سوي ديگر، تنهايي يك پديده رواني است. شما مي توانيد حتي در ميان صدها نفر احساس تنهايي كنيد و مي توانيد با هم احساس تنهايي كنيد.

درست است كه ازدواج به كاهش احساس تنهايي براي بيشتر افراد كمك مي كند و افراد متاهل از نظر آماري كمتر از افراد مجرد احساس تنهايي مي كنند.تضميني براي ازدواج و رهايي از تنهايي وجود ندارد.

ازدواج حتي مي تواند به يك تله تبديل شود: “به عنوان يك فرد متاهل، شما گاهي اوقات فرصت هاي كمتري براي ايجاد ارتباطات ديگر داريد.

آيا افراد معروف هم درگير اين حس مي شوند؟
موفقيت، شهرت، تحسين هم كمكي به حل اين حس نمي كند و نمونه هاي آن: چارلي چاپلين، جودي گارلند، مرلين مونرو، مارلون براندو، پرنسس دايانا.

حس تنهايي
تنهايي جهنم استاحاطه شدن توسط افرادي كه به آنها تعلق نداريد يا افرادي كه احساس مي كنيد توسط آنها طرد شده ايد، باعث درد عميق و وجودي مي شود، كه در نهايت بدترين نوع دردي طولاني مدتي است كه مي توانيم احساس كنيم. آزمايش‌ها نشان مي‌دهند كه ما طرد اجتماعي را به روشي مشابه با درد فيزيكي تجربه مي‌كنيم، و هر دو به روشي مشابه در مغز پردازش مي‌شوند: هم در درد فيزيكي و هم در درد اجتماعي، ناحيه‌اي از مغز فعال است كه با درد عاطفي ارزيابي تأثيرات و تجربيات حسي.(منبع Im Gefängnis der Einsamkeit) مرتبط است.

اميدوارم نه براي هميشه
معمولاً تنهايي يك وضعيت موقتي است. اغلب در مراحل انتقالي دشوار زندگي رخ مي دهد،

براي مثال پس از تغيير شغل يا خروج فرزندان از خانه والدين. ما از دست دادن را احساس مي كنيم و براي آن سوگواري مي كنيم.

اما حتي درد پس از مرگ در مجاورت هم معمولاً در نقطه‌اي فروكش مي‌كند، پس از يك مرحله كناره‌گيري، فرد احساسات را از بين مي‌برد و خود را دوباره در زندگي اجتماعي ادغام مي‌كند.

با اين حال، زماني كه تنهايي از بين نمي رود، زماني كه به يك بيماري مزمن تبديل مي شود، بد مي شود. چگونه اين اتفاق مي افتد؟

بخشي از حساسيت به تنهايي در ذات فرد است و محصول ژن ها و اجتماعي شدن است. دورت بومسما، ​​متخصص ژنتيك رفتاري و تيمش در دانشگاه آزاد آمستردام در مطالعات دوقلو مشخص كردند كه دامنه تنهايي در جامعه ما حدود ۴۸ درصد ژنتيكي است . مارتين هاتزينگر همچنين مشاهده كرده است كه افراد از نظر نياز به ارتباط، تعلق و نزديكي درك شده با ديگران متفاوت هستند.

هاوتزينگر مي گويد افرادي كه به شدت به قضاوت ديگران وابسته هستند، به ويژه در معرض خطر تنهايي هستند. با اين حال، كاچيوپو خاطرنشان مي‌كند كه به درجات مختلف، همه ما اينطور هستيم: «براي ما بي‌نهايت مهم است كه ديگران در مورد ما چه فكري مي‌كنند – تصادفي نيست كه سه مورد از ده فوبياي رايجي كه افراد براي درمان آن‌ها اقدام مي‌كنند، مربوط به اضطراب اجتماعي است.: ترس از صحبت كردن در جمع، ترس از جمعيت و ترس از غريبه ها .

منبع:مشاوره ازدواج-ازدواج فقط به خاطر فرار از تنهايي ممنوع!

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/8/24  ] [ ۱۶ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

تفاوت سطح مالي در ازدواج

برخي اوقات دو شخصي كه قصد ازدواج كردن با يكديگر را دارند .

از لحاظ دارايي و همين‌طور ثروت داراي فرق مي باشند .

وجود داشتن اختلاف سطح مالي موجب كدورت و دلخوري خواهد شد.

اهميت سطح مالي در ازدواج
مرد وظيفه مديريت اقتصادي در خانواده را دارد.
همين طور هزينه هاي زندگي .
و تهيه كردن مسكن برعهده مرد مي باشد.
به طور معمول پسرها از هنگام خردسالي آموزش ديده اند.

كه مرد بايد به مديريت خانواده بپردازد.

اين نوع طرز فكر از كودكي ايجاد شده است.

و به نوعي برتري را براي مرد ايجاد كرده است .

تا بتواند با تامين كردن احتياج هاي همسرش احساس توانمندي داشته باشد.

ضرورت تامين مخارج همسر
در فرهنگ و جامعه ما توجه كردن به مسئله مالي.
و همينطور ثروت از اهميت به‌خصوصي برخوردار مي باشد.
و شوهر وظيفه دارد كه به تامين كردن مخارج همسر بپردازد.
معمولا بهتر مي باشد كه مرد و هم زن در يك طبقه اجتماعي و مالي قرار گرفته باشند.
تا بتوانند موقعيت يكديگر را به صورت بهتر به در كردن بپردازند .
تفاوت سطح مالي در ازدواج

مطالب و مقالات سايت “مشاوره ازدواج” توسط تيم تخصصي مشاوران و روانشناسان تهيه و پشتيباني شده است.

پيشنهاد مشاور به شما: اختلاف سطح مالي در ازدواج بايد چگونه باشد؟

اهميت يكسان بودن طبقه اجتماعي زن و مرد
به دليل اينكه به خوبي مي توانند هزينه ها را مديريت كنند.

و به ازدواج موفق برسند.

اما همانطور كه ميدانيم هميشه موقعيت يكسان نمي باشد.

برخي اوقات اختلاف ها به اندازه اي مي رسد .

كه پس از مدتي عشق رنگ و بوي خود را از دست خواهد داد .

و فقط احتياج هاي ارضا نشده باقي خواهد ماند .

و يك دنيا ادعا از شخص مقابل كه متاسفانه به فروپاشي بنياد خانواده منجر خواهد شد.

منبع:مشاوره ازدواج-تفاوت سطح مالي در ازدواج

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/8/23  ] [ ۰۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب