moshaverrkhob
moshaverrkhob

مشاوره شايد شما جزء آن دسته از افرادي باشيد كه زمان كمي را براي رسيدگي به امور خانه و خانواده داشته و به قدري درگير هستيد كه مشكلات زندگي را نديده و يا راه حلي براي آن نداريد. بنابراين ما به شما مركز مشاوره تلفني را پيشنهاد مي كنيم. به منظور ذخيره زمان و استفاده بهينه از آن و همچنين با هدف كمك به خانواده هاي ايراني، مركز مشاوره و مركز مشاوره خانواده با راه اندازي مركز مشاوره تلفني و مشاور تلفني خانواده و مشاور تلفني ازدواج، سعي در كمك به شما توسط مشاوره تلفني و مشاور تلفني را دارد تا با سهولت هرچه بيشتر اقدام به برقراري ارتباط با مشاوران ما و مشاور تلفني كرده و از رهنمود هاي آنان بهره ببريد.

 

دوست پسرم قبلا مواد مي كشيده. ايا دوباره ميره سمت اين چيزا؟

سلام من يه دختر ۲۶ ساله ام ، با دوست پسرم چند ساله كه باهميم ، اما خوب شرايط ازدواج نداريم ، يه مدت بعد از اشناييمون بهم گفت كه من قبلا مواد مصرف كردم ، گفت كه ترياك ، شيشه ، گل كشيدم قبلا، و گفت كه شيشه چند بار ، گل چند ماه ، ترياك هم چند كشيدم…

و گفت كه به جايي نرسيده بودم كه لزوما نياز داشته باشه بدنم ، تفنني اينكار ميكردم تا اينكه يكي ديدم كه همه زندگيش به خاطر مواد از دست داده بود تصميم گرفتم ديگه نكشم و ديگه هيچوقت نكشيدم !

اما سوال من اينجاست كسي كه قبلا اين مواد كشيدهممكنه كه دوباره بره سمتش ??
يه چيز ديگه اينكه قسمت پاييني دندوناش زرده ، چند بارم جرم گيري كرده فرقي نكرده ، ميگه واسه موادي بوده كه قبلا كشيدم ??

مصرف مواد چندماهه دندون به اين اندازه ميتونه زرد كنه ??,يا اينكه به من دروغ ميگه و مدت زيادي مصرف ميكرده ??
من شنيدم مصرف شيشه يا گل حتي يكبارشم ممكنه روي مغز تاثير بذاره ، حتي يه سري از دوستام نظرشون اينه كه رابطم تموم كنم چون استدلالشون اينه كه كسي كه قبلا مواد كشيده بازم اينكار ميكنه .

من خيلي راجع به اين مسئله نگرانم ، ميشه هم راهنماييم كنيد و هم اينكه يكم بهم اطلاعات بديد .

پاسخ

تمام تصورات شما كاملا درسته و ممكنه ايشون به شما در مصرف مواد دروغ گفته باشه
بهتره كمي از اين روابط عاشق و معشوقي بي نتيجه دور بشيد و بهتر ايشون رو در نظر بگيريد
چون معمولا كسي كه چندين نوع مواد رو براي مدت طولاني مصرف كرده ميتونه دوباره به روال سابق خودش برگرده

دوست گرامي خب حدس درستي زديد در مورد دندان ها بايد فرد مصرف طولاني مدت داشته باشند تا چنين تغييري ايجاد شود .

ضمن اينكه وقتي فردي انواع مواد مخدر را به صورت تفنني استفاده مي كند كه همه معتادان اينچنين شرايطي داشتند و اصلا فكر نمي كردند روزي معتاد شوند .

خب طبيعي است كه بعدا در شرايط استرس و در معرض اسيب و مشكلات زندگي كه قرار بگيرند به اين سمت بروند چون اين افراد فرقي كه با ديگران و يا بهتر بگويم با افراد سالم دارند اين است كه يك قدرت نه گفتن ندارند و دو مهارت حل مساله درستي را ندارند و فكر مي كنند با پناه بردن به مواد مي توانند براي لحظاتي از مشكلات دور باشند و غافل از اينكه هر بار بايد دوز بيشتري براي تجربه سطح لذت ثابت را تجربه كنند .

بهتره با ايشون ادامه ندهيد .حالت منطقي اين است مگر اينكه با مراجعه اين فرد به پزشك و گرفتن ازمايش از پاك بودن مطلع شويد حداقل پاك بودن چند ساله گرچه تضمين قطعي نيست ولي خب نشان مي دهد فرد در حال مبارزه است و بدنش در حال مقاومت است .

ولي تنوع مواد مصرفي بالاست ضمن اينكه طول مدت استفاده هم اهميت دارد كه شما مطلع نيستيد به هر حال بهتره ايندتون رو به چنين فردي نسپاريد وقتي خودتون مي تونيد مشكلات رو در اينده پيش بيني كنيد .

بحث تغييرات مغزي هم كاملا درست است شيشه باعث ايجاد تغيير در ساختارهاي مغزي مي شود و به مرور فرد را ناتوان مي كند .در نهايت اميدوارم تصميم درستي بيگريد .

در اين مورد ميتونيد با متخصصين كانون مشاوران ايران، مشاوره تلفني/تخصصي داشته باشيد
۰۲۱۲۲۶۸۹۵۳۴
موفق باشيد

بيشتر اوقات روي رفتارم كنترل درستي حدارم

سلا خسته نباشيد من يه زن متاهل۲۸ساله هستم.

كه خداروشكر با همسرم مشكلي ندارم من مشكل رفتار خودم هست كه بيشتر اوقات روي رفتارم كنترل درستي حدارم درمقابل سوهخيدهاي هپسرم زود ناراحت ميشم درمقابل انتقادهايي وكه به من نشون.

ميده زود نازاحت ميشم حساس و زودرنج هستم ودرمقابل خيلي از رفتار ها خيلي زود عكس العمل نشون.ميدم ..و تا جواب ندم راحت نميشم …

اصلا زن آرومي.نيستم كه زود فو كش كنم متاسفانه كينه اي هستم و رفتار هاي چسال هاي قبل رو هم به يادم.ميمونه و بعضي وقتا ها با خودم تداعي ميكنم و اعصابم.

بيشتر خوزد ميشه….همسرم كارش زياده و وقت أنچنان ناز كشيدن و محبت زياد رو نداره و من خيلي ازش توقع دارم …خيلي دوست دارم زن آروم و متيني باشم ولي خودم به تنهايي نميتونم كل كل كردن من و همسرم بيش از حده و من نميتونم.خودمو كنترل كنم.

اون شوخي شوخي حرفاشو ميزنه و به من فسار مياد وقتي هم.ناراحت مبگيشم.بهم.ميگه تو جنبه شوخي نداري حالا نميدونم.من نفكراتم بده يا اون واقعا حرفاشو ميزنه لطفا كمكم.كنين كه ظرفيتم رو بالا ببرم چون.اد كم.

ظرفيتي هستم و فك ميكنم حرف زدن بامن يعني توهين و شوخي هاي بيجا

زودرنجي شديد و حسايات هاي رفتاري بالا منجر

زودرنجي شديد و حسايات هاي رفتاري بالا منجر به كمبود اعتماد به نفس و به نوعي خود آزاري احساسي مي شود.

كودكان و حتي بزرگترهايي كه از اين مشكل رنج مي برند خيلي راحت نمي شود با آنها صحبت كرد؛ چون يا در همان لحظه اول از حرف ها و نحوه گفتارتان ناراحت مي شود يا پس از ساعت ها فكر كردن به تك تك كلمات و جملات مكالمه كوتاهي كه فقط چند دقيقه ادامه داشته است. زودرنجي شديد

كساني كه اينقدر حساسيت دارند و زود ناراحت مي شوند، معمولا تمام حرف ها و رفتارهاي ديگران را هم به خود نسبت مي دهند و با نگرشي منفي درباره مسائل صحبت مي كنند.

براي همين، معمولا ترجيح مي دهند در جمع حضور پيدا نكنند و تنهايي را بيشتر مي پسندند.

غافل از اين كه تنها ماندن و گوشه گيري، حساسيت شان را تشديد و احساسات منفي شان را بيشتر مي كند.

روان شناسان و متخصصان به اين افراد توصيه مي كنندبا نگاهي مثبت خود را در موقعيت هاي جديد قرار دهند و از واقعيت فرار نكنند.

مي گويند كساني كه كودكي خيلي مورد توجه پدر و مادرشان بوده اند، در بزرگسالي ممكن است اينقدر حساس و زودرنج شوند.

بعضي ها هم درست برعكس فكر مي كنند و باور دارند كمبود محبت و بي توجهي پدر و مادر باعث حساسيت و زودرنجي بچه ها مي شود.

علاوه بر اينها، تعداد فرزندان در خانواده، ترتيب و اختلاف سني آنها، نحوه برخورد و تربيت والدين، محيط اجتماعي كه كودك در آن قرار مي گيرد و رشد مي كند و ده ها عامل ديگر مي تواند در ايجاد اين حساسيت موثر باشد.

اما بايد بدانيد كه حساسيت زياد و بيش از حد نسبت به موضوعات و مسائل مختلف از ويژگي هايي است كه در اختلال هاي شخصيت مختلف و طي بيماري هاي روحي مشاهده خواهد شد، اما ممكن است با نداشتن اين اختلالات و بيماري ها هم فردي از حساسيت رنج ببرد و بسيار زود رنج باشد.

از طرفي بايد به اين نكته هم توجه داشته باشيم كه حساسيت بيش از حد بخصوص در افراد وسواسي بيشتر از ديگران به چشم مي آيد و معمولا در افراد وسواسي شاهد حساسيت بيش از حد، نسبت به مسائل مختلف زندگي هستيم.

اين افراد معمولا با نگاهي وسواسي به موضوعات مختلف زندگي نگاه كرده و آنها را براساس نظرات خودشان ارزيابي مي كنند.

بر همين اساس هم مي گويند حساسيت بيش از حد يكي از نشانه هاي وسواس است و وسواس فكري يا رفتاري مي تواند به اين شكل خود را نشان دهد.

در كنار اين افراد، خيلي ها هم هستند كه مشكل شان به هيچ يك از اين موارد ارتباط ندارد، اما حساسند و از اين خصوصيت رنج مي برند كه به گفته اين متخصص، شيوه تربيتي پدر و مادر، ترتيب و تعداد فرزندان، توجه بيش از حد خانواده يا كم توجهي و ناديده گرفتن كودك در محيط خانه از عواملي است كه مي تواند چنين احساسي را در وجود افراد ايجاد كند.

افرادي كه اعتماد به نفس خوبي دارند، معمولا زندگي بهتري را هم تجربه مي كنند و در زندگي شرايط مناسب تري خواهند داشت. اين شرايط تا جايي پيش مي رود كه به گفته دكتر ناظمي كمبود اعتماد به نفس حتي مي تواند موجب ايجاد حساسيت و زود رنجي هم بشود.

پايين بودن ميزان اعتماد به نفس، يكي از مهم ترين دلايلي است كه مي تواند فرد را حساس و زود رنج كند. نبايد فراموش كنيم حساسيت بيش از حد افراد، به اعتماد به نفس آنها بستگي دارد.

به اين معني كه اين افراد چون نسبت به نوع زندگي و شرايطي كه دارند، حساس هستند و خودشان را پايين تر از ديگران مي دانند، نمي توانند حرف ها و نظرات ديگران را تحمل كنند و چنين رفتارهايي را از خود نشان مي دهند.

دوست ندارد اين طور باشد، اما كاري هم از دستش برنمي آيد. حساس است و خيلي زود از حرف هاي ديگران ناراحت مي شود.

تصميم مي گيرد رفت و آمدهايش را كم كند، روابط اجتماعي اش را حذف مي كند و در خانه مي ماند تا نه از حرفي ناراحت شود و نه كسي را ناراحت كند.

غافل از اين كه اين كناره گيري كردن فقط شرايطش را بدتر مي كند و موجب تشديد حساسيت هايش مي شود.

البته خيلي وقت ها هم دست به كار مي شود و سعي مي كند رفتارهاي اشتباهش را تغيير دهد ولي چون اين كار برايش سخت است، در همان ابتداي كار، پشيمان مي شود و دوباره به همان روال قبل برمي گردد؛ يعني حساسيت و ناراحت شدن، بعد تنهايي و فرار از موقعيت براي كم شدن اين همه ناراحتي و پس از آن هم تشديد مشكل و بدتر شدن شرايط.

آن طور كه اين روان شناس توصيه مي كند اين افراد در اولين قدم بايد اعتماد به نفس شان را تقويت كنند و هر كاري از دست شان برمي آيد ـ مانند خود گويي هاي مثبت ـ براي تقويت اعتماد به نفس انجام دهند.

همچنين خوب است براي تقويت اعتماد به نفس، به خود آگاهي رسيده و شناخت دقيقي از نقاط ضعف و قوت شان پيدا كنند.

كساني كه حساس هستند، معمولا خيلي دوست ندارند در جمع حاضر شوند و ترجيح مي دهند تنها بمانند.

گروهي از اين افراد هم هستند كه هميشه از ديگران ناراحتند و براي همين هنگامي كه در جمع هستند، احساس خيلي بدي را تجربه خواهند كرد.

در نتيجه طبيعي است اين افراد كم كم از جمع دور شوند و تنهايي را ترجيح دهند، اما وقتي آنها از ديگران فاصله مي گيرند، طرز فكر و نگرش منفي كه نسبت به جمع و ديگران دارند نيز تقويت مي شود و در نتيجه نمي توانند با شرايط و موقعيت هاي جديد هماهنگ شوند.

بنابراين گاهي افراد حساس تصميم مي گيرند به جاي حل مساله و ايجاد توانايي براي برطرف كردن اين مشكل، از جمع فرار كنند و همين دوري از گروه باعث تشديد مشكلات شان مي شود.

اولين و يكي از بهترين كارهايي كه مي توان براي اين گروه از افراد انجام داد، مواجه شدن با موقعيت است. به اين معني كه قرار نيست زماني كه احساس مي كنيد از قرار گرفتن در جمع ناراحت مي شويد يا از حرف ها و نظرات ديگران احساس خوبي نداريد، رفت و آمدهايتان را قطع كنيد.

بلكه توصيه مي شود روابط اجتماعي بيشتري داشته باشيد، اما قبل از اين مرحله، خودتان را بهتر بشناسيد و اعتماد به نفس تان را تقويت كنيد و پس از آن مهارت هاي ارتباطي را بياموزيد و بدانيد در هر رابطه اي چطور بايد برخورد كرد.

وي ادامه مي دهد:افرادي كه حساسيت بيش از حد دارند، معمولا از كمبود قدرت ابراز وجود هم رنج مي برند و نمي توانند حرف ها و نظرات شان را بدرستي مطرح كنند.

براي همين هم احساسات منفي شان بيشتر مي شود و همين مي تواند شرايط آنها را بدتر كند. همچنين به اين موضوع هم توجه داشته باشيد كه تمام رفتارها و حرف هاي ديگران را به خودتان نسبت ندهيد و بدانيد خيلي از حرف ها و رفتارها به شما ارتباطي پيدا نمي كند.

كساني كه با فردي حساس و زودرنج زندگي مي كنند، معمولا نمي دانند چطور بايد با او برخورد كرد؛ اگر خيلي سخت بگيرند، او را ناراحت كرده اند و اگر خيلي كاري به كارش نداشته باشند، اين خصوصيت اخلاقي را تشديد كرده اند. پس چه كاري بهترين است و براي كمك به اين افراد چه كار بايد كرد؟

لحن و نوع كلام و همين طور زبان بدن ما بايد متناسب با نيازها و شخصيت فرد باشد، اما با همين حرف ها بايد به او كمك كنيد رفتارش را تغيير دهد و در موقعيت مناسب قرار بگيرد.

اگر مي خواهيد به فردي كه حساس است كمك كنيد رفتارش را تغيير دهد، او را در موقعيت قرار دهيد و پس از آن كمكش كنيد موقعيتي را كه در آن قرار گرفته، بخوبي درك كند و پذيرش بيشتري داشته باشد. همچنين بايد اين فرصت را در اختيار آنها بگذاريد تا اعتماد به نفس شان را تقويت كنند و وضع بهتري داشته باشند.

در اين مورد ميتونيد با متخصصين كانون مشاوران ايران، مشاوره تلفني/تخصصي داشته باشيد
۰۲۱-۸۸۴۷۲۸۶۴

نوع رفتار هر فردي متناسب با شخصيتش هست .ه

مسر شما همين كه به قول خودتون حتي با شوخي حرفاش رو ميزنه خب خودش خيلي موثره .در اينكه فر د تنش كمتري را تجربه مي كند .

و اينكه شما خودتون مي فرماييد مشكل از شما است خوب مذير اين ه مشكلي وجود دار فرد را در تلاش براي رفع ان اماده مي كند ولي در نظر داشته باشيد در چهارچوب ارتباطي هر دو نفر مي توانند مقصر باشند .

و شايد الگوي رفتاري و چرخه تعاملي نادرست است بهتره حتما مراجعه داسته باشيد و بدونيد اگر بخواهيد هر كدام تغيير كنيد زمان داريد و فقط بايد صبور باشيد تا برخي رفتارها اصلاح شود.

برخي موارد هم خانوادگي است كه خب بسته به تربيت كودكي و نحوه تعاملات است كه زمان بيشتري براي مرتفع كردن حداقلي مي برد اميدوارم مساله رفع شود.

در اين مورد ميتونيد با متخصصين كانون مشاوران ايران، مشاوره تلفني/تخصصي داشته باشيد
۰۲۱۲۲۶۸۹۵۳۴
موفق باشيد

از اول قصد مون ازدواج بود اما من با شرايطي ك پيش اومده نظرم عوض شده

من ۴ سالي هست ك با ي پسري در ارتباطم و از اول هم قصد مون ازدواج بوده اما من با شرايطي ك پيش اومده نظرم عوض شده .هنوز هم ب اون پسر خب حسي دارم
ولي ميبينم ك تو بيشتر موقعيت ها نشون ميده ك منو نميفهمه .

و در واقع دركم نميكنه .ومشكل ديگه هم اينه ك اون اقا بي تفاوت و خونسرد ب نظر ميرسه اما ادعا ميكنه هنوز هم من رو دوست داره .و هر دو خانواده هم مخالفن من تنها اميدم ب بودن خودش بود ك وقتي يك ماه يك ماه هم خبري ازش نميشه و وقاي هم برگشت بهم گفت ك اشتباه كردم ك برات ارزش قائل شدم .

و عيب خوده من هم اينه ك فوق العاده لجبازم ‌ نميدونم بايد چيكار كنم بااين ك بازم برگشته وادعا ميكنه ولم نكرده ..خب من سر اين اتفاق ها افسرده شدم و چشمام هم ضعيف شدن ‌.ممنون ميشم ك نظرتون رو بعم بگين مرسي

پاسخ

دوست گرامي شما ۴ سال ارتباط داريد و خب مدت كمي نيست .

اينكه شما ازايشون دليرد شديد فكر مي كنيد دركتون نمي كنند و ضمن اينكه خانواده ه ا هم مخالفن .خوب اينكه مي فرماييد تنها اميدتون به خو ايشون بوده ابتدا بايد بدونيد در ازدواج داشتن رضايت خانواده مساله بسيار مهمي است كه ظاهرا كمتر دقت كرده ايد ؟

نوع رفتار ايشونم ظاهرا اون چيزي نيس كه شما به عنوان خانم كه شرايط عاطفي داريد بپذيريد مخصوصا كه مي فرماييد وقتي برگشتند گفتند نبايد ارزش قائل مي شدند و همين حرف به تنهايي خودش باعث دلسردي مي شود و اصلا نيازي به گفتن نيست .

در مور مساله لجبازي هم خوب قطعا درتعاملات هر دو نفر مقصر هستند منتهي سهم هر كس نسبتي در اين مساله دارد .

اگر شما هنوز ايشون رو براي ازدواج مي خواهيد و مي توانيد خانواده را متقاعد كنيد بهتره به روانشناس براي مشاوره پيش از ازواج مراجعه كنيد و اگر هم اصلا تمايلي نداريد و خوب به اين نتيجع رسيديد كه وقتي اكنون اين همه تفاوت داريد اينده اي هم با هم نداريد بهتره ايشون رو هم بلاتكليف نگذاريد و در نهايت مساله را تمام كنيد و بداني عضقي كه فقط قلبي باشد و مصاديق بيروني نداشته باشد براي خانم ها بسيار با پذيرش سختي روبه رو مي شود در هر حال اميدوارم خوشبخت باشيد و تصميم درستي بگيريد

در اين مورد ميتونيد با متخصصين كانون مشاوران ايران، مشاوره تلفني/تخصصي داشته باشيد
۰۲۱۲۲۶۸۹۵۳۴
موفق باشيد

يك ساله ازدواج كردم و چند ماهه دچار عمل ناشايست خود ارضايي شدم

سلام من يك ساله ازدواج كردم و متعسفانه چند ماه دچار عمل ناشايست خود انزالي شدم ، شوهرم برام كم نميزاره ولي من نميتونم باهاش راحت باشم و خواستمو بهش بگم واز اين موضوع خيلي عذاب ميكشم ميخوام بدونم كه چگونه بايد اين عمل رو ترك كنم؟

پاسخ

اگر منظورتون اينه كه دچار خودارضايي شديد بايد همه شرايطي كه اين مساله رو ايجاد كرده دقيقا بررسي شود حالا اعم از ديدن فيلم و ماهواره خودارضايي ها در قبل از ازدواج استرس هاي محيطي عدم رضايت از همسر در ارتباط جنسي چون صرفا مساله رفع مسائل عاطفي مطرح نيست وطبيعتا زنان در زمينه مسائل جنسي هم تمايلاتي دارند كه خوب براورده نشود ممكنه به اين رفتار روي بياورند.

و حتما اين رفتار علل محيطي فردي دروني دارند كه بهتره حتما به روانشناس حضورا مراجعه كنيد تا شرايط را بررسي كند در صورت تداوم عادتي مي شود كه خوب صدماتي به زندگي و رابطه زناشويي وارد مي كند و اساسا افرادي كه داراي خودارضايي هستند.

كم كم ار رابطه دخول كه براي مردان بسيار اهميت دارد لذت نمي برند و خوب بعدا دچار مشكلات و اختلافات زناشويي خواهند شد در هر صورت اميدوارم به زودي مساله رفع شود.
در اين مورد ميتونيد با متخصصين كانون مشاوران ايران، مشاوره تلفني/تخصصي داشته باشيد
۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲
موفق باشيد

مدتي هست كه از همسر سابقم جدا شدم و هيچ اميد وانگيزه اي ندارم

سلام..من الان خانمي هستم ۳۱سالمه و مدتي هست كه از همسر سابقم جدا شدم. مدرك فوق ليسانس دارم. هيچ اميد وانگيزه اي ندارم.

اخه كار هم گيرم نيومده.

خانوادم رفتارشون باهام زياد جالب نيست.

خلاصه تنها هستم.مي خوام شروع به يه كاري چيزي كنم ولي اصلا نمي دونم از كجا

زندگي جديد بعد از طلاق

دوست عزيز شما فعلا جدا شديد.
پس به خودتون زمان بديد تا شرايط براي شما آرام بشه.
به حرف ديگران توجه نكنيد.
حتما پياده روي – مسافرت و ورزشو در دستور كارتون قرار بديد.
ميتونيد رشته تحصيلي يا هنري و يا موسيقي كه علاقه داريد شروع كنيد.
ولي اصلا اجازه نديد گذشته امروز و آينده شمارو سياه و كدر كنه

پاسخ

دوست عزيز در اين مورد قبلا پاسخگويي شده .
چون مدت كوتاهي جدا شديد بايد صبور باشيد .
تا اتفاقات و تنشهاي رخ داده در زندگيتون در خاطر شما آرام بگيرند.
سن خودتون رو اهرم فشار به خودتون قرار نديد.
ميتونيد ادامه تحصيل بديد .ورزش كنيد.
و يا در هر رشته اي كه علاقه داشتيد شركت كنيد.
سعي كنيد در گروه هاي جمعي پياده روي و گردشگري ثبت نام كنيد.
چون هم از انزواي شما جلوگيري ميكنه و هم ميتونيد فضاي خودتون رو تغيير بديد.

شما درسته كه از همسرتون جدا شديد و خب شرايط سخت و قابل دركي داريد ولي انقدر فرد توانمندي بوديد كه تا مقطع ارشد تحصيل كرديد و له هر حال ممكنه به خاطر حساسيتي كه خود افراد بعد ار دوره طلاق نسبت به برخوردها و رفتارها دارند برخي رفتارها سو تعبير شود.

در صورتي كه اصلا چنين قصدي در كار نبوده است و مطمئن باشيد خانواده شما هم نگران شما هستند حالا برخي برخوردها توسط انها درست مديريت نمي شود و مشكلاتي را ايجاد كرده است .

در مورد كار متاسفانه در جامعه امروزي افراد زيادي هستند كه در زمينه كاري با مشكل مواجه هستند منتهي متناسب با رشته خود مي توانيد خلاقيت هايي در زمينه كاري داشته باشيد و يا حتي خود شما كارافرين باشيد ..موسسات مربوط به كارافريني مي توانند كمك خوبي براي شما باشند.

در هر صورت اميدوارم خوشبخت و موفق باشيد و با انگيزه بيشتر تلاش كنيد براي اينده اي بهتر

در اين مورد ميتونيد با متخصصين كانون مشاوران ايران، مشاوره تلفني/تخصصي داشته باشيد
۴۴۰۳۴۴۹۰
موفق باشيد

 

منبع : مركز مشاوره تلفني- مركز مشاوره ايران

امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۲ مهر ۱۳۹۸ ] [ ۰۸:۳۱:۴۳ ] [ dr mona ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 8
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی